tahta kurusu ses yapar bildigim kadarıyla dimi ama ses falan yok?? bugün defnenin yatagınıda kendi yatagımıda kaldırdım kullandıgım carşafları 80c attım yastıkları yıkadım havandırdım ama yatagı kaldıramadım cok agır aslınd balkaonda havalansa iyi olurdu eşşek ölüsü gibi bu yataklar bee..sağol nurtencim evet çok şükür verdim hala devammmm
canım o ısıran tahta kurusu olabilir yatakta olur yattığını yatağı komple kaldır yıka defnenin beşiğinide iyice kaldır temizle o gözle gözükmez muhtemelen böcekse odur kesin..
sağol fulyacım iyiyiz çok şükür işe git gel berkeyle zaman çok çabuk geçiyor zeynepte iyidir umarım canım çok öpüyorum ikinizide..
ya aslında ara ara bende stresten cıkardı böyle eczaneye gider bi ilac alırıdm gecerdi eczaneyede gittim hatta 2doktorda gittim dvm.. böcek ısırıgı bu diyince şok oldum adama habire eminmisiniz diye sordup durdum bana ters ters baktı :))hayirli pazarlar kizlar a.s.
ay dün yazmiştim ya eşimin kurs cikişina gidicem felan diye..adama malummu oldu ne :) dişçiden cikip oraya gidecekti 6da cikacakti..agzi uyusuk oldugu için çok kalamamiş..tam biz hazirlandik cikacaz gelmezmi eve :) ay kaldik evde :) serrosta uyudu..uyanincada balkonda havuz keyfi yaptirdim ona..yedir altini değiş kuvetini kaldir vs derken saat 9 oldu..benim yaşlı kocamda cikmadi dişari..yemek söyledik oturduk değişiklik olsun diye evde :) he bide uzun zamandir film izlemioduk bide onu yaptik :) coooooook değişik bi h.sonu oldup bu değişikliği kaldiramicam p
sabahta 7de kalktik serros hanim yüzünden..serros yatakta kalkinca direk beni görebiliyor..ee tabi beni görüncede susmuyor..istersen uyanma yani :) serrosu yedirdim..bizde balkonda sabah sabah kahvaltimizi yaptik..bide diyorumki ne kadar sessiz heryer :) eşimde bugun pazar ve saat daha 9,millet uyuyor tuba :) şuan öglen gibi geliyor bana :)
yarin beraat kandili..oruc tutucam inşaAllah..şaka maka ramazana 15 gün kaldi :) heyecanlaniyorum :)
ay gene cenem düşmüş :)
cerencim sen benim kiloyu bilme zaten canimbilinmemesi gereken bi kiloya sahibim hala :))))) ama 7li rakamlar diyebilirim ipucu ay yemek olayini sorma valla..aynen anlattigin gibi :) yemege cikinca büyüüüük iş yapmiş oluyorlar :) ay bi keresinde eşim bana şey demişti.."ne zamandir gezmeye gitmedim yaaa" demiştim..o da "dün markete gittin ya" demişti :))))) cok güzel özetliyor bu konusma bizim ilişkimizi
nurtencim o böcek neymiş öyle ya..kiz stresten olmasin..ama gerci cildiyeyede gitmişsin..annemle bende de olmustu 2 sene önce..strestenmiş..evi ilaçlatin olmassa..bildigim kadariyla koku moku olmuyor artik..sende temizlik için bahane aramap defnos kusmus kiyamam yaa..ay bu kusma olayi cok geriyor beni..serrada sabah kustu kahvaltisini..eşşek ya..yumurtanin beyazini hiç sevmiyor..zorla yiyor..sonrada gaz cikarirken saliveriyor..bende bagiriveriyorum..bu sefer tiris tiris yiyor ögüre bögüre..bu kusma olayinda bi dokun bin ah işit benden :)
fulyacim canim bende özledim seni..gel sıksık ya :) gerci face'den görüyorum seni ve zeynosu :)
neysem herkese hayirli pazarlar diliyorummm :) bende bugun evden cikmanin yollarini düşüneyim :))
slm kızlar tubişşimm döktürmüşsün senin yazılarını çok keyifli okuyorum valla
bizde misafirlikteyiz...harika ağırlanıyoruz...ama biz kendi çocuklarımızdan yorulduk
ne yemek yedirdiler ne başka bişey....eşim gerildi durdu çünki ikiside babasını istiyor
aliş ömeri babasının kucağında istemiyor.....arsızlık kırmak dökmek saçmak ...kuzenim ne kadar bırakın rahta olun benim için problem değil desede kastıkca kastık
artık annem halam dışında kimseye gitmeyi düşünmüyorum...bi yerde daha çok yoruluyorum
kız jakuziyi bile açtı oynasınlar diye...mayosunu giydi onlarla oynadı ama enerji o kadar çokki
bugün denize gidecektik gece ömer ateşlendi 4.azı dişi çıkıyor günde 6-7 kere kaka yapıyor...gece fitil attım uyandı alişte kalktı...uyumadılar bizim uykumuz var vs.vs....çok bide regli olacağım onunda sıkıntısı var püfff püfff...herşeye rağmen çok güzel geçtiii
kızlar,kaç gündür giriyorum okuyorum tam yazacam bişey çıkıyor yazamıyorum. şimdi de tam geçmişi okudum bitti, oğluşum uyandı. ama sefer yazmadan çıkmayacam:))
istanbuldan dönüşte doğru yaylaya geldik. şimdi de yayladayız. tarsus inanılmaz sıcaktı,hiç duramadık. burası serin, Kaan'a uzun kollu hrka giydiriyoruz hatta. 3 gündür kayınvalidedeyim. akşama annemler de gelecek yayla evlerine. kız kardeşimi daha hiç görmedim maraş'tan geldiğimizden beri. o da kaanı çok özlemiş,dakikalaı sayıyormuş.:))
bu yıl netim var neyseki,sıkılmıyorum burda. bide zaten günler kaanın peşinde koşturmakla geçiyor. akşamları da yürüyüşe çıkıyoruz özayla. bol bol dinlenip kitap okuyorum:)) okul açılınca youn bir tempo bekliyor beni:S hepinzi öpüyorum. :))
bayılırım çiğköfteye etsız olandan olcak ama bendemı gelsem neeCADIARZUbugün cumartesi kimseler yok burda CADIARZU
akşama misafirime etimekli pasta yapcam ben de inşallah...sositososito
çiğ köftede var ohhhh bayılıyorum çiğ köfteye kızlar ben..cokacimcoook
ortalık topluyorum bu arada yine gelirim
ay gene cenem düşmüş yaa..annemle babam geldi bugun..4te gittiler..eşimde dişçiye ordan da derse gidicekmiş..6da cikacak..bende onun cikişina gideyim diyorum..dişarda yemek yiyip geliriz..valla ben gezmesine geziyorum da kocayla gezemiyorum hiç..adamla ancak pendik cevresindeyiz..acilamadik uzun süredir :))) oyy oyyy cok uyusuk yaaa..onun için tatil uyumak uyumak ve film izlemek..5 senedir tanişiyoruz..ya bi kere bana dememiştir tuba suraya gidelimmi diye..adam resmen turizm düşmani :) şiştim gene :)))
1 hafta sonra benim dogumgünüm..dün aksam aynen şöyle dedim ona..mehmet 1 hafta sonra dogumgünüm,bi planin varmi :))) yooo dedi tabi :) dedim bak söylemene gerek yok..süprizini bozmak istemem :))))))) ama gercekten yooooksa ben kendime bi plan yapicam,bu senede ot gibi gecirmek istemiyorum dedim :)))) annemlere gitmek istiyorum ogun..kuzenlerim dayimlarda orda..bahcede mangal yada pide yapmak istiyorum..aksamda muhabbet okey vs vs güzel gecer :) gündüzde kanlicaya gideriz..ohh tam keyif günü :) tabii plnlarimin içine etmezse :)) kesin bi işi cikar :)
ay bende iyice günlüğe cevirdim burayi :) ama iyi geldi be şöyle biraz içimi döktüm :) iyi adamdir diyip bide vicdanimi rahatlattimmi tamamdir :)))))
hadi öptüm hepinizi canlarim a.s. güzel haftasonlariiii a.s.
selamlar,,,
ya benim 2aydır gecmeyen alerjik durum defnenin bacagındada 2-3yerde olunca dün cildiyeye gittim
adam demesinmi bunlar böcek ısırıgı başka bişi degil! aaaa nasıl olur sadece bende var eşimde yok kızımdada yeni oldu dedim muhtemelen sizin kanınızla alakalı bişeydir diyor nasıl bi kan varsa bende sırf beni yiyo...
gecen seferde doktora gittigimde böcek yemiş alerjik bi durum oluşmuş demişti verdigi hapıda fazla icmeyince devam etti sanıyordum bide başka dr görsüün dedim.
offff ya kutlayda evi ilaclatalım diyor nasıl olacakki o? ilaclandıktan sonra herşeyin yıkanması lazım ben öyle duramamki yaaa nerde bu böcek ortalarda bişi yokkiii 2günde 1carşaf yıkanıyo evde oldugum herzman yerler siliniyo herşey ütüleniyo ne bu yaa..
gözün göremeyecegi böcek olabilirmiş bu bide öyle diyo tiklendim ya iyimi gözlerim fal taşı gibi acıyorum bişi göemiyorum ne yapcam beeeennn...
annem bu dr anlamamamış galiba 2aydır sırf benimi yer bu böcek anlamadım gitti??
defnede bugun öksürürken kustu ve ara ara öksürmeye devam ediyor öksürük şurubu verdim bakalım nasıl olacak..
slm kızlar tubişşimm döktürmüşsün senin yazılarını çok keyifli okuyorum valla
bizde misafirlikteyiz...harika ağırlanıyoruz...ama biz kendi çocuklarımızdan yorulduk
ne yemek yedirdiler ne başka bişey....eşim gerildi durdu çünki ikiside babasını istiyor
aliş ömeri babasının kucağında istemiyor.....arsızlık kırmak dökmek saçmak ...kuzenim ne kadar bırakın rahta olun benim için problem değil desede kastıkca kastık
artık annem halam dışında kimseye gitmeyi düşünmüyorum...bi yerde daha çok yoruluyorum
kız jakuziyi bile açtı oynasınlar diye...mayosunu giydi onlarla oynadı ama enerji o kadar çokki
bugün denize gidecektik gece ömer ateşlendi 4.azı dişi çıkıyor günde 6-7 kere kaka yapıyor...gece fitil attım uyandı alişte kalktı...uyumadılar bizim uykumuz var vs.vs....çok bide regli olacağım onunda sıkıntısı var püfff püfff...herşeye rağmen çok güzel geçtiii
offf offfffffffff kaldik evde yaaaaaaaaa..aglamak istiyorummmm :gitme: :gitme:
merhaba kızlar ben bu koşuşturmada ancak saat 1 gibi falan girebiliyorum nete nasıl oldu bu çocuklar böle önce yeni doğduğunda falan çok rahatmışız meğer emzir uyut uyansın yine emzir uyut harika yaa :) çok özlüyorumm o günleri :)
kızlar yaa bebeğim bişi yemiyor kilosuda düşük 9 buçuk 10 kilodur en fazla ne yapacağımı şaşırdım yaa elime ne geçerse sabahtan bir başlıyorum yemek yapmaya akşama kadar bunu yer belki umuduyla anca yemek yapıyorum özene bezene ve ona rağmen meleğim yağmurum yemiyor senağlama senağlama
selam bi türlü gelemedim bugün akşam üstü yemeğe gidecektik ordan gezmeye hazırlandık benim kız mızırdandı eşime dedim sen şu biberonu ver ben makyaj yapaa kadar bi geldim kız uyumuş hemde nasıl kaldık öyle sonra verdim eşimin elie iki tabak git köşedeki dönerciden tabak yaptır gel adam şaşırmış evde yedik apalım benim kız hala uyumadı bu saat oldu bugünde biberonla geçti darısı yarına diyelim hiç bişey yemiyor çıldırcam ya
kandilinizde mübarek olsun allahım hepimizin dualarını kabul eylesin.
gülşahcığım haklısın cnm ....
biz misafirlikten dün gece geldik...evim heryer heryerde....ve üstelik ikisininde ateşi var
ikisininde boğazı kızarmış......
sabah aliş deli etti beni yakama yapıştı ömer kalktı
kahaltı vermem gerek..çamaşırlar yığılı etraf talan...
bu ara çok mutusuzum eşimle sürekli tartışıyoruz...
seyhattten gelince çocuklar sürekli üstüne yapışıyor
onun kucağından inmiyor ....o çok sıkılıyor bu duurmdan
yorgun oluyor ...birde maddi sebepler gelince herşey Arap saçı oluyor
bana gelince çok mutusuzum...burayı okuyoırum ama yazmak içimden gelmiyor.
eşimin seyhate çok gidişi bizim evden anneme geçişimiz
beni çok yoruyor artık bunaldım
annemin sürekli dırdırı..sürekli dengesiz konuşmaları..
ve siz bana gebesiniz tavrı beni çok geriyor...sürekli o da sağlıklı değil diyorum
ama artık benim akıl sağlığım yıpranmaya başladı
annem bile bir haftadan sonra bizi istemiyor resmen durum bu
şimdi buradan arkadaşlar olurmu öyle diyecek annemi savunacak ama durum
gerçekten bu kızlar...bana ikide bir al çocuklarını oda da dur biişey yaptırmıyolar
yok oraya girdiler yok buraya girdiler...artık çok zor bunlara bakmak vs.vs..
evimden soğdum oraya git buraya git göçebe gibi bir yaşam...eşimle özel hiçbişeymiz kalmadı
bi kargaşa içinde kaldık..ve ben gittikce çökmeye başladım...
buradan bazı arkadaşlar biliyor...ramazandan sonra kayınvalidemin yanına gideceğiz
5-6 ay gibi ...maddi durumumuzu düzeltmek açıısından
hemde eşim seyhatteyken anneme gitmemek için..
bu durum bile beni gerdikce geriyor ama başka çıkış yok
evimizde satılmadı.....artık onuda saldım satılırsa satılacak
bizim tek çözümümüz evin satılması oda olmuyor
bak gülşahhh bi yazın dedin içinizi kararttım....
hee kayınvalidem geldi bu hafta kalır artık...şuan ömeri sallıyorum bulaşıkları attım ..çamaşır asacağım etrafı toplamam gerek...ütüm var ve adet oldum yatasım varrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?