2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah maşallah kuzuya anam nazar degmesin
ne güzel kuzuyu dişlerde sarsmamış
benim kızımında azı dişleri cıktı köpek dişleri cıkmadı daha aman cıkmasın cok fena sarsılıyor yavrum günlerce hasta oluyor kıyamıyorum neyse vee hala tam manasıyla yürümüyor bir kac adım atıp oturuyor heralde bayrama kadar yürür inşallah
öptm sizleri iyi tatillerr

canım benim hadi güle güle git güle güle gel cok özletme kendiniii:gitme:

ahh canım benim dolmuşsun valla
ama sıkma canını bebekler hep kısmetiyle geliyor
hepimiz zor dönemeclerden geciyoruz suaralar bizimde pek tadımız yok birde dolpa cıktı (teşekküerler canım daha iyileri sana olsun inşallah)içinin döşenmsi derken dünya masraf
bende anlamıyorum nerelere paralar gidiyor kaynananda terbiyesiz karı birdaha bebek geldigi biliyor insan ona göre düşünür neyse fazla canımızı sıkmayalım hepimizin basında olan seyler
sen sıkıntıya girme canını sıkma bebek rızkınıda getirir inşallah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli alda kucagına yavrunu Allah büyük inşallah

ohh bee su hap konusunda kızlar sagolun valla yoksa kafayı yicektim şimdi düşünmüyorum bir bebiş daha elimdeki büyüsün inşallahda bilmiyorumkismile

ayy kızlarr bizde markete gittik o market bu alışveriş merkezi derken 3 farklı yerden alışveriş yaptık bi dünya tutttu eve geldim dolaba yerleştirdim aman hiç bişi almamışız gibi oldu töbe yarabbim neyse ramazan geliyor bereketlenir mutfaklar inşallah
kızı uyuttum cok sıcak uyansın banyo yaptırcam corbada yaptım yedireyim bugun sabahtan beri dogru dürüşt bişi yemedi hatun
yarın öğlen annemlerle bulusup yemege cıkcaz aksamda onlarla baga gecerim evde durulmuyor sıcaktan
akşamada bulgur pilavı pişircem işe böle görüşürüz gene öpüldünüz hatunlarr

herkese selam çok nadir girebiliyorum ondada ancak yazılanları okuyabiliyorum ama face sağolsun herkesi takip ediyprum ordan...
ceylinim erdek in neresindesiniz benim oğlanda 3 haftadır orda annanesiyle kalıyor bende hafta ortasında ve haftasonları geliyorum... yarın gelcem tekrar görüşelim müsait olursan...

bugün dr gittik Türkizi dr zayıf buldu kilo aldırıcı mama verdi bide vitamin onları kullancaz vanilya ve çikolatalı vardı beğendi bakalım içti kilo alıca bırakıcaz
Esen tatile gitmiş iyi eğlenceler
Dırım senin kaynana yanında kalcaksın ya mutlu bence herşeyi yaptır bence istediğin
Beyazcım inşalah Mehmette bereketiyle gelir herşey düzelir

caım çözdüm olayı artık giriyorum sana iyi tatiller kardeşimle konuştum oda baktı bi kaç yere aslında ama boşyer ağustos başına kadar yokmuş hep doluymuş sende Tubişin oraya karar verince bi şey demedim

hap konusunda bişey diyemiycm
şu aile içi zaten insanı deli eder neyseki dolap sorunun çözülmüş gerisini boşver gitsin

merhaba, size bir şey danışmak istiyorum, İndirimden oğluma gelecek yaz için ayakkabı alacağım da sizinkiler kaç numara giyiyor acaba? benimki de mayıs doğumlu..
canım 20-21 ama kız bizim bence erkek nnelerine sor onların 1 numara büyük olabilir
canım hoşgeldin çok güzel yerde tatil yapıyorsunuzkeyfini çıkar bizimkilerde yürüyor yürür senin kızda yakında iyice merak etme
insan vrdiği paralarda sora evde açınca aldıklarını bumu ya diyor afiyet olsu bulguru çöok severim
hoşgeldin caım nasıl çok özlüyorsundur oğluu ya
Siribron canım özledik seni ya

sağlık olsun ozlemcım yarın gıderıs bızdeee napalım
öyle cnm,iyi yolculuklar,iyi tatiller
merhaba, size bir şey danışmak istiyorum, İndirimden oğluma gelecek yaz için ayakkabı alacağım da sizinkiler kaç numara giyiyor acaba? benimki de mayıs doğumlu..
cnm benimki 22-23 numara giyiyor
özlemcim iyiyim tatlım sen nasılsın meleklerin nasıl az kaldı hayırlısıyla bebişini kucağına almana:)))) çok sıcak tatlım ya
evet cnm bekliyorum sabırsızlıkla
hoşgeldin cnm özledik seni
maşallah baya tombik olmuş cnm dikkat et ama baya kilo almış
sağlıklı olsun da ,su perisi olmuş he yavrum sıcaklarda iyi olmuş sizede
öyle valla cnm,bi de kaynana diyo ki evden getirdiği paraalrı olduğu gibi geri götürmüş,kaynatanın ağzı kulaklarına varmış
hay ben sizin.....
bi de o kadar söyledim anne zorlanıyoruz geçinmekte bak dolap beşik alamadık dedim,ona rağmen böyleler düşün
Allaha havale ediyorum bildiği gibi yapsın...

ayy öyle valla cnm ya,paranın ne kıymeti kaldı nede bereketi

kaç kilo ki türkiz merak ettim şimdi,inş kilo alır biraz cnm ya
çorbalarına biraz ekmek içi doğra cnm hem tok tutar hemde kilo aldırır biraz
sabahları bazen zeynebe süt ısıtıyorum şekerli yapıyorum,ekmek doğrayıp veriyorum ne kadar yerse işte öyle veriyorum

merhba benim kızımıda zayıfbuldu ama mama falan vermedi sadece vitamin verdi o kadar mama vermelimi acaba diye düşündürdü şimdi beni bende fena halde kilosuna takmış durumdayım senağlama yemeğide zorla yediriyorum kilosu ne kadar acaba bebeğinizin ?

ben devamlı ekmek doğrarım birazcık bari kilo yapsın diye ama yok nafile olmayınca olmuyor kan testi yaptı doktor ondada bişi çıkmadı offf offff ah bu kilolar deli edecek beni senağlama

ben devamlı ekmek doğrarım birazcık bari kilo yapsın diye ama yok nafile olmayınca olmuyor kan testi yaptı doktor ondada bişi çıkmadı offf offff ah bu kilolar deli edecek beni senağlama

cnm kan tahlili iyi çıktıysa sakın dert etme kilosunu
maşallah bak ne güzel sağlıklı kızın
ben yaptırmadım daha kızıma hiç kıyamıyorum çok ağlayacak diye kilosunuda takmıyorum artık

günaydınlar....dün hiç gelemedim...alişim kabakulak olmuş...
Sabah bi kalktık boğazının şiş tarafndaki gözü balon gibi şişmiş vücudunda döküntüler var ...önce ben şişen boğazı için verilen antibiyotik iğneden sandım alerji yaptı sandım ..doktorumuzu aradım adam o iğne yapmaz yüzde 1 şans var dedi...acaba enfeksiyonmu fazla dedi..görmem gerek dedi...
Kahvaltı bile yapmadım..aldım kaynanamı çocukları çıktım ...kaynanamla ömeri bıraktım anneme annemde bizle geldi..doktor görür görmez kabakulak dedi...ama testlerini yapalım dedi...test sonucları doğrultusunda kabakulak belirtiisi dedi..kabakulak testi 1 hafta sonra çıkacakmş...göze vurmuş ya şaşırdım kaldım
bide çocuk boşu boşuna antibiyotik iğne oldu...sebamet sabunla yıka dedi.hergün..şimdi duş aldıracağım....

Kaynanamda bende kaynım seyhate gidecekmiş..kal orada dedi...daha yanına gitmeden bayacak bu kadar kıç kıça olmak...offfffffffffff
eşim ankaraya gitti açılş varmış..gece gelir h.sonumuzda evde geçecek sonrada ramazan gelecek..o kadar bunaldımki...bayramdan sonra izne çıkacak eşim..ev satılırsa kapadokyaya gideriz dedik..annem çocuklara bakacaktı halamla eşim şimdi yok diyor ..para yok tabi...tmm dedim..

Ama dün bizden ne zamandır garanti kredi kartımızdan güvence bedeli diye bir para kesiyordu...eşime dedimki ara sor ara sor
aramadı en son baktım sırf o para 90 tl kesiliyor
eşime bi kızdım ne bu dedim..neyse aramış siz böyle bir talimat verdiniz demiş...eşimde vermedim demiş...neyse araştırmışlar vermediği çıkmış
kredi kartımıza 508 tl para iade edilmiş....dedim eşime bak tatil parası geldi..
Yok diyor....
Ama bugün anladım eğer biraz başbaşa kalmazsak iyice kopacağım....artık sinirim kaldırmıyor............

şimdi sinirden ölüyorum iki komidin üst üste koyduk üstündede çocukların çiçekleri var devamlı o komidinleri sallıyolar...sallama yok yok kaçkere koca çiçekler düştü...en sonunda büyük çiçek koptu o kadar sinirlendimki...milletin çocuk odasnda yerde duruyor benim ise tepede olmasına rağmen döküp saçıyolar...........

merhaba kızlar işteyim birazdan çıkacağım annemlere gideceğim herkesi öptüm iyi haftasonları diliyorum

birsen çok geçmiş olsun alişe görüyormusun kaç günde geçermiş canım kabakulak ağrısı oluyormu kuzunun?

ay kızlar herkese selam a.s.
bende dün işten geldim berkeyi alıp eve geldim uykusu vardı uyuttum 9 a kadar uydu sonra ağlayarak uyandı baktım ateşli gözler filan gitmiş böle baygın bakıyor :çok üzgünüm: sonra yatarken muhallebisini yerken kustu her taraf battı sormayın. bir tane fitil verip yatırdım gece 4 te kalktı kıpır kıpır sallanmak istiyor ama sürekli dönüyordu gittim parol verdim bu sefer uyumuş sallarken..

sabahta kalktık yine ateşli görseniz mırmır herşeye ağlıyor ne oldu anlamdım peditus vardı ondan içirdim şimdi yatıyor bakalım kalktığında yine ateşli olursa dr a gitcem yarında pazar daha kötü olur bu sefer..
inş. düzelir kuzum yaa :Saruboceq:

Ceren cnm evet alişde basta yüksek ateş vardı ..boğaz enfeksiyon dendi...ama ertesi gün kulak memesinin altı şişdi kulak arkasna doğruda kızardı....çocuk gece ağlıyor ateşleniyor ama biz boğaz enfesiyonu sandk meğer kabakulakmış
şimdi iyi döküntüleri geçiyor gözüde iniyor

hayırdır bacım türkiz kac kilo kii?
hanzade de zayıf ama doktor sadece vitamin ve cinko destegi verdi??

aman alış veriş valla enteresan hakkaten hiç bişi almamıs gibi oluyorsun

kızz söylemesi ayıp kısırı cok güzel yaparım gel bir legen yapayım da yiyelim olurmuuu:lepi:

aman bırak Allah b,lsin bu devranda böle sürmez bizleri üzdükce onlarada zaman gelecek elbet

canım benim bebiş kac kilo senin ki kaygı ediyorsun

selam kızlarr
ayy sıcaktan resmen mayıstım
bugun annemlerle dışarı cıkıcaz sonrada onlarla baga gecerim 2 gün bari rahat yatayım valla sabaha kadar sıcaktan uyuyamıyorum
şimdi cantamızı hazırldım mutfagıda toplayım kız uyanır o zamana
sıcaktan dogru dürüst bişide yemiyor hanzade aman napim saglıklı olsunda yemiyor diye takmıcam kafaya bundan sonra
aff ben bi gidip sigara yakayım gelirim gene öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…