Kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum geçmişe bakamıyorum misafirim var malum bu ramazan hepimize bol bereket sağlık sıhat getirsin inşallah
hoşgeldin cnm
çok geçmiş olsun
bebeklerin yerine biz hasta olalım valla çok zor
cnm bak tülay söylemişti bize de işe yaradı,Allah razı olsun
sabunlu su ile sık sık yıka altını bi de trosyd krem var sabah akşam sür cnm ,baya işe yaradı bizde
arada hala kullanıyorum havalar çok sıcak oluyo valla
ohhh yarasın defdoşumaDefdoş'umla günün 3.duşunu aldık. Oyyy giyin soyun sıkıldım valla bu sıcaklardan kafamçokkarıştı
Sonra kuzuma tarhana çorbası içirdim. İyice acıkınca güzel yiyor. Maşallah içi full ekmek dolu 1,5 yemek tabağı çorba içti. Sonra oynaştık azcık. Şimdi de uyuttum çok şükür zemuszemus
Eşimde aradı şimdi geç gelicekmiş. Yeni çıkmış havaalanından daha ofise gidicekmiş. Dünden tavuk ve makarnam vardı ben yiyeyim geçe kalmayayım. O gelince pilav yaparım yer güzelce.
Azcık dinleneyim Defdoş'um uyurken a.s.
ayy evet senden caldıkEğer ramazanda iş bulursam sonrasında hemen başlamayı düşünüyorum canım benim. Kısmet bakalım a.s. Senin gittiğin zaman hala evde isem gelirim mutlaka a.s.
Ay ben hiç kızartmadan yapmadım canım ya :uhm:
Ohh sıhhatler olsun canım a.s. Tarhanayı da benden mi çaldın kız. İnşallah severek yer kuzun. Benimki götürdü 1,5 tabağı maşallah kaydirigubbakcemile3
Defne de yerde ne bulursa almaya çalışıyor. Ben pek arabasız götürmüyorum o yüzden a.s.
ellerine saglık anneninslm kızlar
evime geldim bi bakayım dedim geçmişi okudum ama lşu an müsait değilim cevap yazamıyorum yarın halledicem
annem gelicek ben nst ye giricem
bu akşamyemek derdim de yok sağolsun annem koymuş yaptığı yemeklerdn
sahur için bişeyler hazırlıycam ben tutmasam da
ben sivri biberi kızartıp koyuyorumdondurucuya biber koymak istiyorum annemler bahçeden toplamış baya var
bozulacak yoksa nasıl yapsam ki
bilen var mı?
Kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum geçmişe bakamıyorum misafirim var malum bu ramazan hepimize bol bereket sağlık sıhat getirsin inşallah
sağol cnm sanada hayırlı ramazanlarKızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum geçmişe bakamıyorum misafirim var malum bu ramazan hepimize bol bereket sağlık sıhat getirsin inşallah
ne demek cnm,inş o iyi gelir kuzunaherkese merhaba
saol cnm devamlı yıkıyom dediğin kremi biliyom ama ablam bi krem almış biri demiş onada iyi geldi gibi bugün sürdüm olmassa onda alırım
herkese hayırlı ramazanlar diliyom arkadaşlar
yok cnm normal bibercnm dolma biberse halamalr direk yıkayıp koyuyor kışın yapıyor valla aynnı tadı hiç değişik değil
tmm cnm sağolasın heen yapıcam bu akşamyıka doğra koy güzelim hiçbişey olmaz...
hoşgeldin cnm özledik valla senien geldimmmmmmm cok uzun zaman oldu kırmızı halıyı hakettım galıba :)))
nasılsınız kızlar ben pek ugruyamaz oldum benım veletlerım butun gun koşuyorlar onların peşinden koşmakdan butun enerjım bıtıyor ama onlarda tık yok nasıl iş anlamıyorum
yarında ramazan bu yaramazlarla ugrasırken bayılıp kalmazsam ıyıdır en buyuk dert hergun ne yemek yapıcaz olucak sanırım artık brbırımızden calarız bırseyler eeee bu gece sahurda ne yapcanız gunler uzun hem tok tutan hemde susatmayan bırseyler yemek lazım ama ne
benım daha akşam yemegım bıle yok cocuklar uyurken kalkıp yapayım en ıyısı optum sızı
ohh ne güzel yap tabi dinlen cnmBende eşimi aradım ne yapıyım yemeğe ne istersin diye boşver kahvaltı yapalım dedi,herzaman dediği gibi,iyi dedim bende zaten bişey yapasım yoktu kaydirigubbakcemile2 neyse dağhanı emzirip uyuttum Anıl gelincede bişeyler yedik,tabi ben yine dayanamadım biber kızarttım..Şimdi o gidip oğlunun yanına uzanmış.
Bende keyif yapıyım barii ohhh...
cnm gönlünüze göre hem ev hemde araba bulursunuz inşAnacım paylaşılamayan kadın olmuşum pek hoşumaaa gitti
Şaka bi yana valla satılık yeni yapı arıyorum canım site olursa daha iyi olur tabi ama mevkii önemli birde eşim karşıya geçeceği için üsküdar yada kadıköye ulaşım yakın olmalı.Aynı zamanda da arabada bakıyoruzotomatik;corsa,micra,getz,c3 falan gibi 2006-2009 arası çevrenizde falan olursa haber ederseniz süper olur ayyy ilan gibi oldu heee
Valla bendede bi heyecan var yarın oruçlu olucaz..Bizim işyerinde pek tutan da yok herkes yemede içmede maşallah.Bide geyik oluyo bi müslüman evladı senmi varsın diye o yüzden alışığım ben o muamelelere kızlar.Bereket ayı, hepimizin oruçlarını şimdiden kabul etsin rabbim.
Geçmişe pek bakamadım ama Esenle Gülşah gelmiş.Gülşahımın kardeşi nişanlanmış hayırlısı olsun,kardeşide askere gidecekmiş allah kavuştursun diyeyim.
Benden böleeee bunaldım bi vaziyetteyim allah yardımcım olsun işlerin arasında boğulmazsam iyidir.
Ya bi iftar organizasyonu yapsak toparlansak süper olurdu.Ne dersiniz?Hepinizi kocaman öpüyorum.
aslında zeynebinde öyle yaBu arada ben bezimizi değiştirdim kızlar prımanın premıum care ni aldım.Dağhanın belinde pişik yapmıştı bezi,bu iyi gibi inşallah iyi gelir yaa...sürekli kaşıyıp duruyodu çünkü....Neyse komşum çaya çağırdı ben kaçıyım son çay sefalarını yapalım öptüm hepinizi....
cnm ben bişey beklemiyorum zaten obnlardan zeynepten alışkınım,2 tane takım almışlardı o zamanda,kaynanmda 2 yelek örmüştü,tee memleketten kalkıp gelmiş hiç bişey getirmese bile olurmuş görümcem öyle dedi bi decanım valla bende senle doğurcam çok heyecanlıyım miniği merak ediyoruz ilk yeğenleri bizim kuzuların görümce işte bu erkek tarafı hep böyle insan bide ufakta olsa onlardan bekliyor bişeyler memleketteki görümcemde benim daha fena ben kızlarına o kadar şey alıp gönderdim hep en son küçüğe 2 yaşında elbise gönderdim insan bu çocuk doğdu doğalı hala olarak bişey mi almaz göndermez ya çok fenalar çok
valla cnm takmayacağım diyorum elimde değil sanırım sinir oluyorum her sözüne batıyo resmenoyyyy günaydin kizlar a.s.
özlemcim canim ya takma sende su insanlari artik..ay millet agzindan iyi bişey cikacak diye korkar olmus..salla gitsin..sen kendine ve kizina dikkat et yeteryanliz gittikçe heyecanlaniyorum bende sen yazdikça :) heran dogum olcak diye he :)
hadi öptüm şimdilik hepiniziiii a.s.
valla cnm ne bileyim insan biraz serinlik verir hani ben stres yapsam bileaman su görümceni kafaya takma benim kaynana 1 o 2 heralde
hanzadeye hamileyken hiç görüşmemiştik doguma 10 gün kalmıs ben tabi odasını eşyalarını düzmüşüm eli boş gönlü hoş gelmiş bide hiç bişi bırakmamıssınız ben ne alcam dedi bende gerek yok annanesi babası yaptı herşeyi dedim
dogum yaptım getirmiş 3-4 uyduruk örgü 1 tane hazır kıyafet birde tulum seti gibi rengi iğrenc bişi
neyse daldım derine yani bacımtakma kafana hepsi aynı
sen dikkat et bak az kaldı
hem niye 2 cocuga bakamıcakmıssın Allah sabrınıda verir kolaylıkta verir sen merak etmee
günaydınlar ...bizde bu sabah uyuduk 8.30 da kalktı aliş ama ömer uyuyor diye bende onla yatak keyfi yaptım...sonra ömer kalkmış...kaka yapmış herzamanki gibi badisine geçmiş....hemen banyoya soktum yıkadım....sonra aliş ağladı onuda yıkadım kendimide....sonra kahvaltı yaptılar..tam yapacam tlf geldi
arkadaşım aradı onun adıda birsen oda ikiz annesi oda tek bakıyor....kız dertli dertli anlattı ben anca kahvaltı yaptım...karnıyarık yapacam soydum tuzlu suya koydum bakim kızartmadan fırında pişirecem
patlıcanları öncen sonra içini koyacam kocam beğenecekmi bakalım.o bol yağlı seviyor bende diyetteyim...şimdi keyif yapacam sonrada işlere koyulacam
yaa bugün son yeme içme faslı aslında çok seviniyom devamlı yemek yemek sıkıyordu
inş..rabbim sabır verir..inş.sorunsuz tutarım...çevremdeki herkes oılmaz tutma diyor
ama sonra tutamıyorumki yaaa....bu sene bayramdan sonra niyetim borçları tutmak inş.yaparım.
yaa ne kadar rahat tutma diyorlar ..benim içimde vicdan azabı oluyor ...beni anormalim milletmi bilmiyorum
ellerine saglık annenin
bacım sende cok yorulma sahur için kahvaltı koy yemezmi kocan anlar zahir karnı burnunda yaniii
ben sivri biberi kızartıp koyuyorum
yazdan domates sos yapıyorum
kışın sosu kaynatıp biberleri içine saldımmı harika oluyor
ewet özlemcim kavanoza koyuyorum
kaynatıyorum az yagda sıcak sıcak koyuyorum kavanozlara 1 gün boyunca ters cevirip bekletiyorum kavanozu sonra normal
ama iyi oluyor corbaya kızartmaya menemene
hem yaz domatesi bebişlerin corbasına falanda iyi oluyor
tavsiye edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?