2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum geçmişe bakamıyorum misafirim var malum bu ramazan hepimize bol bereket sağlık sıhat getirsin inşallah

herkese merhaba

saol cnm devamlı yıkıyom dediğin kremi biliyom ama ablam bi krem almış biri demiş onada iyi geldi gibi bugün sürdüm olmassa onda alırım

herkese hayırlı ramazanlar diliyom arkadaşlar

selam selam selam
hoşgeldi ramazan
hepimize saglık ve bereket getirsin
hayırlı ugurlu olsun

ayyy yemek yap ye yerleştir
hanzadeyi yıka uyut mehmet teravihe gitti
bende fırsattan hemen koştum
aman akşam olunca basım agrıyor benim bak gene tuttu bi sigara yakayım gecermi acaba
ayy sahur hazırlıgı yaptım biraz kociş sever üzüm hoşafı kaynattım
kuaförden gelirken kete aldım birde yumurta haşlayıp maydonozla salata yaptımmı tamamdır
Aallahım bu sıcaklarda ve bebişlerle inşallah sabırlar verir kolayca tutarız

ayy biaz gecmişe bakayım bakalım

ohhh yarasın defdoşuma

ayy evet senden caldık
hanzadede bayılıyor ben tavuk suyuyla yapıyoum bazende tavukları blandırlayıp içine katıyorum koca bir kase tarhanayla 1 kase yogurt yiyor

hanzadede yeni yürümeye basladı maşallah 14.5 aylıkken ilk defa arabasız cıktık ondada yerde ne bulursa istedi anlaşıldıki birdaha arabasız cıkmam abii

ellerine saglık annenin
bacım sende cok yorulma sahur için kahvaltı koy yemezmi kocan anlar zahir karnı burnunda yaniii

dondurucuya biber koymak istiyorum annemler bahçeden toplamış baya var
bozulacak yoksa nasıl yapsam ki
bilen var mı?
ben sivri biberi kızartıp koyuyorum
yazdan domates sos yapıyorum
kışın sosu kaynatıp biberleri içine saldımmı harika oluyor

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum geçmişe bakamıyorum misafirim var malum bu ramazan hepimize bol bereket sağlık sıhat getirsin inşallah

sanada hayırlı ramazanlar canımm

sağol cnm sanada hayırlı ramazanlar
ne demek cnm,inş o iyi gelir kuzuna
cnm dolma biberse halamalr direk yıkayıp koyuyor kışın yapıyor valla aynnı tadı hiç değişik değil
yok cnm normal biber
yıka doğra koy güzelim hiçbişey olmaz...
tmm cnm sağolasın heen yapıcam bu akşam
hoşgeldin cnm özledik valla seni
tabi ikziler olunca zor bende bu aralar ne kadar burdaysam kar işte sonra giremem kiii
ohh ne güzel yap tabi dinlen cnm
cnm gönlünüze göre hem ev hemde araba bulursunuz inş
aslında zeynebinde öyle ya
mehmet oğluşa premium care almıştık denemedim ya iyi mi değil mi bilemedim
zeynebe de öyle alalım en azından şimdilik bu sıcaklarda mahvoldu yavrum
cnm ben bişey beklemiyorum zaten obnlardan zeynepten alışkınım,2 tane takım almışlardı o zamanda,kaynanmda 2 yelek örmüştü,tee memleketten kalkıp gelmiş hiç bişey getirmese bile olurmuş görümcem öyle dedi bi de
yapmasınlar bana mı yapıyorlar sanki oğlunun çocuğu insan düşünür biraz
valla annem bi hurç eşya getirmişti onlarda da olduğundan değil torun diye heveslenip borç harç aldılar
amacım annemleri övmek değil,durumları yoksa almasınlar tabi ne olacakki ben orda değilim
dalga geçer gibi soruyor ya ne lazım çantana diye
37.haftam bitiyo çantam hazırır sanırım dimi illa 40.hafta dolacak diye bişey mi var
aman boşverdim ben ama sinir olmadan hele ki sizle paylaşmadan edemedim
biz hiç bir zaman eli boş gitmezyiz görümcemlere mutlaka bişeyler alınır hele ki kızına da
doğum günün de bile çift hediye aldık hep çocukmuş sevinsin diye
bize gelen eli boş geliyo hep biz çok aptalız sanırım

valla cnm takmayacağım diyorum elimde değil sanırım sinir oluyorum her sözüne batıyo resmen
heleki bendeki stresi görsen
temizliğim yapılmadı her an doğum olabilir canım sıkılıyo
beşiğimiz yok daha eşim alacak inşşş bi gün ne zamansa artık bnu ne genişik anlamıyorum ki
tamama sıkıntımız var maddi ama nasıl olsa alacaksın be adam kredi kartıyla ha şimdi ha 10 gün sonra ödenecek nasıolsa yalan mı

valla cnm ne bileyim insan biraz serinlik verir hani ben stres yapsam bile
olsun yaparsın ne var diyeceğine
çok zor olacak bunalacaksın
çocukların istedği olmayacak falan ne ler anlaıyo ya
sanki 10 tane çocuk büyütmüş
1 tane var ya
of offf
iyiki siz varsınız valla
içim açılıyo anlattıkça yoksa kafayı yerdim çoktan

cnm sen milleti boşver zaten artık çok tutan yokk
sen dene baktın oluyo devam edersin
olmazsa sağlığın daha önemli tabi

cnm ya benim kociş yemek yemzse karnı doymaz
hem kahvaltı eder hemde yemek yer
ama bu saat oldu bişey yapmadım ağrım var biraz
olanlarla idare etsin bide çay tamam dır ne yapayım

domates sosunu nasıl yapıyorsun cnm
kavanoza mı koyuyorsun

ewet özlemcim kavanoza koyuyorum
kaynatıyorum az yagda sıcak sıcak koyuyorum kavanozlara 1 gün boyunca ters cevirip bekletiyorum kavanozu sonra normal
ama iyi oluyor corbaya kızartmaya menemene
hem yaz domatesi bebişlerin corbasına falanda iyi oluyor
tavsiye edrim

tamam cnm bu gece yapabilirsem deni,ycem olmazsa yarın annemde gelecek onunla yaparız zaten çok fazla bişi yok domates biberim var baya
onları da şimdi hallederim
eşim dolmalık biber almış onları da yarın annemle doldurup dondurucuya atıcam ramazanda iyi olur hazır yemek
bakalım hastanede işim erken biterse çok planım var yarın için ama inş yapabilirim

iyi akşamlar nuran
bende çıkayımda halledeyim şu işleri
çamaşırları katladım yerleştireyim
ütüm var daha ama yapabileceğimi sanmıyorum yarın annem yapar belki
biberleri halledeyim görüürşüz kızlar
hayırlı sahurlarr

iyi geceler ben deliden başka kimse yok ...
yemekte misafirim vardı tek kişiydi...yemeğim hazırdı allahtan
ama eşim geç geldi...geç yemek yedik ...sonra dondurma faslı
eniştem kalktı 9.geçerken
aliş uyumak istedi çok ağladı 9 geçerken uyudu şimdi ağlıyo
dün eşim köpek havlaması ile korkutmuş onları şimdi gece köpek havlıyor
alişinde kulaklar tilki olduğundan ağlıyor korktu bikere...

bende bulaşıkları attımmakinaya

sahur 4 de bitiyor şimdi yatsam2,5 saat uyuyacağım hemen uyumama gerek ama uykum yok pöfffffffff yarın nasıl geçer bilmem ....

şimideden hayırlı ramazanlar,hayırlı sahurlar..

ben geldim işlerim yeni bittii
biberleri doğradım ufak ufak,bazılarını da jülyen
poşetledim attım dolaba
1 kilo taze fasulyem vardı bozulmasın diye onu da halldettim biraz kocişe yemek biraz da poşetledim yine
çamaşırlarımı yerleştirdim anca bu saat oldu
hiç uykum yok
zaten 1 saat sonra sahura kalkıcaz
takılayım bende azcık
kendime cacık yaptım yiyiorum canım istedi bu satte

esencim ahsene emziği bıraktırmışssın tebrik ederim nasıl unutturdun merak ettim
zeynep hiç almadı o derdimiz yok çok şükür de
mehmet paşaya alıştırıcam mutlaka
hem ben hem zeynep hemde paşam rahat eder biraz
diye düşünüyorum ama bakalım

iyi sahurlar bayanlar eseninde dediği gibi inş.çok kolay geçer ramazanımız rabbim sıkıntılardan korur bizi inş.

bende uyumuşum kalktıkm tam 2.30 çayımı demledim...kahvaltımızı yaptık 7 bardak su içtim sabaha kadar çişşşşş şimdi klimayı açtım valla ölede yatacam su gibi oluyorum yaa

neysem iyi sahurlarrrrrrrrrr

selamlarr
bende bişeyler hazırladım kocişle beraber yedik
zeynep kuzuda kalktı sonuna doğru mama içirdim uyudu tekrar
kociş yattı şimdi
bende mutfağı topladım
ama hiç uyuyasım yok
yarın nasıl olacak bilmem en fazla yarım saat uyumuşumdur
ilk sahurumuz oldu ne güzel ben tutmasamda ramazan güzel bolluk bereket getiri inş hepimize
herkese hayırlı ramazanlar
sabah annem gelince nst için hastaneye gidicem giremeyebilirim bugün haberiniz olsun
öpüyorum hepinizi
hayırlı günler diliyorum

günaydınlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum eşimle sahura kalktık bizde kahvaltı ettik
Allah kabul etsin inşallah Ramazan bol kazanç bereket huzur getirsin hepimize

kızlar duru dün rahatsızdı annem öğlen tavuk yedirmiş ben geldiğimde sürekli ağlıyordu çıkardı ama nasıl yavrum sonra rahatladı sanırım dokundu yediği tavuk midesine şimdi iyi çok şükür dün canımdan can gitti

özlemcim tatlım az kaldı bebişin gelmesine hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

tülaycım günaydın bitanem nasılsın

birsencim naber canım

pınar işe başlayacakmışsın hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre bir iş bulursun

sibelcim sizde ev ve araba alacakmışsınız hayırlısıyla kesenize ve gönlünüze uygun bulursunuz inşallah

semracım uzun zamandır yoktun bebişlerin nasıl iki çocukla zor oluyor dediğin gibi Allah kolaylık versin

nurancım ferdacım filizcim esracım bigudicim sizler nasılsınız unuttuklarım varsa kusura bakmayın

kızlar dün iş görüşmesine gittim kurumsal büyük bir firma ik ile görüştüm yaklaşık bir saat sürdü görüşmem zor ve detaylı sorular sordular hepsine net cevaplar alınca üst düzey yöneticileriyle görüştürdüler ve çağırırsak hemen başlayabilir misiniz falan dediler bu iş daha fazla sorumluluk gerektiren bir iş yönetim kurulu başkan asistanı olarak görüştüler benimle kafam çok karışık adam zor birisiymiş buradaki müdürümde öyle bakalım şuanda düşünme aşamasındayım şartları daha iyi hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:
Günnaydın kızlar çok uykum var.( bugün ilk gün hayırlısıyla bitirsek inşallah işlerde çok yoğun Allahtan çalıştığım yerde hertaraf klimalıda sıcaklar dokunmuyor. dün eve bir gittim Begümün sadece boğazları ensesi isilik olmuştu şimdi yavrumun karnı falan heryeri kızarmış canım sıkıldı Allahtan bu ay sonunda aşırı sıcaklar gidiyormuş,neyse ben kaçar kendinize iyi bakın kuzuları öpün görüşmek üzere

Gunaydın Kızlar,,,

Herkese Hayırlı ramazanlar dılıyorum.Allah bızlere kolaylık verır ınsallah.Sofralarımızada bol bereketler getırır.Esımle sahur yaptık ama ben malesef 2 gun tutamıycam regl dolayısıyla.Ama heyecanlıyım yınede.Off Bora delırdı acınca pc yı uyusun gelırım kocaman opuldunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…