saol cnmhayırlı akşamlarrr a.s.
ayyy bende iyice gezenti oldum yavss özledim sizi aklım hep sizde vallaa:)
benim nevşehirdeki ablam geldi burda kalıyor birkaç gündür bende akşamları eve geliyorum sabah erkenden kahvaltıya anneme gidiyorum kahvaltıydı çocukları denize sokuyoruz akşam üstü de park keyfi gün bitiyor vallaakafamçokkarıştı
yarında giderim büyük ihtimalle sonrasında ramazan zaten iki yıldır tutamadım bu yıl tutçam inşallah ama ilk 4-5 gün yerim herhalde regl oldum çünkü bu arada regliyken alacağım misafiri de alayım diyorum bakalım oruçken misafir zor olur
özel derslere de başlıyorum bu hafta inşallah güzel geçer de bende zorlanmam
geçmişi okumayı çok isterdim ama imkansız gibi(
pınardan okuduğum kadarıyla banu ev almış sanırım hayırlı uğurlu olsun canım Allah bir çırpıda ödemeyi de nasip etsin
gülşahcım hoşgeldin canım tatil nasıldı
özlem merakla bekliyoruz mayıs bebeklerinin ilk kardeşinia.s.
güle güle kullan cnm halılarını yenilik güzel evin havası değişiyo vallaHerkese İyi geceler kızlar a.s.
Herkeste aynı dert var sanırım.Topluca yanıyoruz.Hayırdır inşalalh bu nasıl bi sıcak anlayamadık gitti,resmen hepimiz ekşi kokuyoruz,hergün sudan çıkmadığımız halde.Bide üstüne bugün sabah 9 dan beri sular kesik,tadilat varmış galiba sözde 6 da gelecekti ama hala yok!!Baktık oacak gibi değil Dağhana bi kova su hazırladık o bari serinlesin dedik,sonrada uyuttuk kuzuyu.Bizde Anılla hangi oda sıcak hangi camı açsak diye dolaşıp duruyoruz,o balkona kaçtı şimdi ama balkonumun çok büyük olduğu için ben sığmıyorum,biliyosunuz baya geniş bi cüssem vardır.. :))
Ramazanda geldi,ama ben ilk bikaçgün malisef tutamıcam çünkü regl oldum bu sabah.Pekde heveslenmiştim neyse bitince inşallah..Ama bu aralar sütüm azaldı kızlar yaa hem üzülüyorum hemde belki daha kolay bırakır Dağhan diyorum,hayırlısı bakalım..
Benimde halılarım geldi,koltuk kılıflarımı,kırlentleride yıkadım,evin havası değişti cidden.Süper oldu yanii.Aklımda sandalyeler var fırsat bulursam...
...
Özlem bosver canım kendı ayıbı de gec.Yukarda Allah var elbet zamanı gelıcek.Ama sende ustunde durup bu gunlerını mahvetme.Gelırsede hıc servısle fılan uğrasma al sımıt yap cay olsun bıtsın.
Kız Pınar bı sen kalmıstın su 1 kılocuğumla dalga gecmeyen.Damlaya damlaya göl olur tosun arkadaslarım:)))
Ferda hosgeldın canım.Off bu sıcakta suların olmaması kabus gıbı olmustur yaa.Neyse atlatmıssın bır gunu zorda olsa.Dağhanıma kocaman eferınnnn ılk konusan olmalı bence.Alıstık onun onden gıtmesıne bız.Valla Borada konusma fılan yok gıbı.Resım demıssın su halıyle hıc koymıyayım korkarsınız saclar makınayla kesıldı cok cırkın oldu teyzesı cok.Kucuk besleme gıbı valla.Ramazanda gelemeyız ama Bayramda ordayız gıbı görunuyor.Sızde oralarda olursanız bulusuruz ınsallah canım.
İyi Geceler Özlemcım.
Oooo Esen hanımlar gelmıs.Leyleği havada gördun yada kısın bızı cok kıskandın sen kesın.Gez bacım gez sefan olsun.Valla bende cumartesı regl oldum ınsallah bıterde hemen baslarım orucuma ılk gun tutmak cok ıstıyorum ama bakıcaz bakalım.Tamamen kesılmesımı gerkıyor baslamak ıcın acaba yaa bılırsın sen esen.
Evet canım özel sağlık ocağı söylemiyor ben buraya girmesem haberim bile olmayacaktı şimdi Cuma günü yaptıracağız,hepatit a yıda bilmiyorum ama oda özel değildir heralde?
valla sorma memnun edemedik hatunu çocuklar yemedi yemekten onlarda az yedi yaptıklarımla kaldım eşime verdim sabah giderken öğlen işte yiyin dedim.Yazık atılacak onca yemek yoksa ne kadar relax olsanda bozuyorlar işte sabır diyorumesra canım sakin oly.bazen insanlar düşüncesiz olabiliyor.sana kolay gelsin relax olki işlerin yetişssin canım.
seneye yaptırcaz dedi dr da bana tamam dedim bendeSağolun kızlar herkesde farklı fiyata yaptırmış, dr bize hiç hepatit a dan bahsetmedi odamı bu zamanda olucakmış? Onuda yeni duydum Cuma günü sorayım bakalım dr.nediyecek
hayırlısı olur inşallah canım senin içinselam kızlar nasılsınız yoğunluktan giremedim umarım herkes iyidir
yarın iş görüşmesine gidiyorum hayırlısıyla dua edin kızlar benim için herkesi öptümmmmmmmmmmmmm
sağol canım gezdik biraz işte çocuklarla ne kadar oluyorsa
canım bnede daha yaptırmadım,senin gibi araştırıyorum valla,aklımdan bile çıkmış iyi oldu banada
SAĞOL CNM İİYİM SEN NAISLSIN?
geçmiş olsun kağanıma
ne güzel buluşmuşssunuz ohh sefanız olsun
maşallah mis olmuş evin
bende öyle düşündüm ama tekrar danışıcam dr.a
cnm hayırlısı olsun hakkında dualarımız seninle
canım valla bende senle doğurcam çok heyecanlıyım miniği merak ediyoruz ilk yeğenleri bizim kuzuların görümce işte bu erkek tarafı hep böyle insan bide ufakta olsa onlardan bekliyor bişeyler memleketteki görümcemde benim daha fena ben kızlarına o kadar şey alıp gönderdim hep en son küçüğe 2 yaşında elbise gönderdim insan bu çocuk doğdu doğalı hala olarak bişey mi almaz göndermez ya çok fenalar çokslm kızlar
sabah kalktım bulaşık makinesini boşattım,çamaşırlarımı astım,mutfağı topladım,dünden fasülye vardı,yanına bi çorba pilav yaptım yeter daha ne olsun
zeyeneb bi kaç parça bişi koydum çantaya
babamla dedem kontrole gelecekti hastaneye bende araba varken atladım geldim annemlere bu gece burdayım
görümceme gittim bi akç saat oturdum geldim yarın bana gelecekmişmiş de o iş de bitti
ne lazım sana diyo bebeğe bişeyler alcakmış
lazım olanları benm aldım gerek yok dedim
yumurta gelmiş kapıya dayanmış aferdersiniz
her an doğurabilirim şimdi aklına gelmiş hatunun
ihtiyacım olsa da söylemem bu saatten sonra,alacak olsa zaten alırdı ,maksat adet yerini bulsun
bana hep zorlanacaksın nasıl bakacaksın falan diyo ya deli ediyo beni
kendinimn 2.istediği halde olmuyo üzülme bak bizim olmuyo demiyo da zeynebin sefası bitiyomuş artık ben hepsine yetişemezmişim Allahım daha neler sinir oldum geldim
yinede yarın bana gelmeyi düşünüyo sanırım yarın olmazsa ramazanda bi gün gelir kendini ağırlatır bu halimle bana
anneme anlattım böyle böyle diyo görümcem diye boşver Allah kolaylığını veriri diyo
sen bakma on adedi rahatladım sanki
sakın bişey iesteme alabildiğimi alırım olmayan eksik kalsın dedi
neyse bu konuyu kapatayım gerildikçe geriliyorum
anneme geldim sonra babam arabayla aldı
azcık uyumuşum zeynebi banyoya sokmuş annem sesine aklktım bi sevinmiş sıcaktan bunaldı yavrum anca uyudu öğlen uykusunu şimdi
hava serinlesin parka gidicez bakalım ben iyi olursam
dün gece çok sancım ve kasılmam oldu 1 saat boyunca ter döktüm valla
kanamam olsaydı hemen gidecektim dr.a akıntım çok fazla,geldikçe nişan sandım valla
bugünde ağrım var ama hafif hissediyorum valla karnımın altı taş gibi
dr.ay sonu dedi ama böyle giderse bence beklemz dayanılacak gib değildi sancılarım çünkü
bakalım çarşamba nst çekilecek herşey yolunda mı anlarız
hapinizi kocaman öpüyorum uğrarım akşam yine
bi bakem ağustos annelerine doğuran var mı bugün
valla ben şimdi dalin kullanıyorum bide çok olursa bi krem var isilik ve siek ısırıkları için dr vermişti Elocon diye bi damla onu sürüyorum.kullandığınz pişik kremleri neler ilaydanın felaket bir pişiği var artık pişkten öte doktorumuzda tatilinin kalan kısmını kullanıyo ezcazı bir losyo versi inş.ii gelir tavsiyeleriniz bekliyom baktıkça içim gidiyo yavruma
valla dün aklımdaydın gez canım tadını çıkar evde olunca bunalıyor isanİyi geceler bacılar a.s.
Ay ben bu aralar iyice kaçak oldum ya. Hem evde durmuyorum hemde evde olsam da Defne rahat bırakmıyor açamıyorum pc'yi. Özlüyorum valla sizi a.s.
En son geçen pazartesi yazmıştım. Salı kayınvalidemdeydim. Çarşamba akşamı misafirim vardı. Perşembe günü de Şile'ye gidelim, ramazan öncesi dinlenelim azcık dedik. Annemi de aldık gittik Şile'ye. 2 gece ananemde, 2 gece de babanemde kaldık. Defdoş'umun giderken ateşi vardı. Doktor üşütmüş mikrobik durum yok diyince denize falan soktum. 1 günde düzeldi zaten kuzum çok şükür. İstanbul'un sıcağından kurtulmak iyi geldi. Cehennem gibi be :bbo: Bu sabahta döndük. Annemle çamaşırları yıka, ütüle derken vakit geçti. Akşam üzeri de doktora gittim. Dikişlerim alındı çok şükür. Ondan da kurtuldum. Az önce de Defdoş'umu uyuttum, duşa giricem ama size yazmadan giremedim. Yarın fırsat bulursam geçmişe bakmak istiyorum. Yine 25 sayfa olmuş kafamçokkarıştı
Yarın akşam da belki kayınvalidemlere gideriz yine. İlk gün sahuru ve iftarı orda yapalım diyoruz. Hemde ben bi denemek istiyorum oruç tutmayı ya. Zaten 2 senedir borçlandık. Hem çok sıcak malum benim kan şekeri durumum hemde Defdoş'un emmesi düşündürüyor beni. En azından ilk gün orda olursam daha rahat idare ederiz diye düşündüm.
Defne uyanmadan duşa gireyim kızlar. Öpüyorum hepinizi a.s.
valla sorma çok sıcak bunalımdayım menapoza mı giriyorum neSelam Kızlar,,,
Ayy bu nasıl bır hava ya yapısık kalıyor ter ustumuze.Bugun temızlık gunumuzdu haftalık sıl süpürü yaptık cok sukur.Bı ton da camasır yıkandı tabı.Akşam ustu bı anneme kactım borayı bırakıp Alple dısarı cıktık 2 saat kadar.Yanlız cıkmayı özlemısız valla.Kayınvalıdemde pazar gelıcekmıs o zamana kadar herseyı hazırlarım bende.Sımdıde Bora uyudu kahve keyfı yapayım dedım.
Esraaaaa valla ben bıle sınır oldum .Hem yatılı hem emrıvakı nasıl bır ıstır yaa.Sende cok yuz verme tatlım.Ama esınlede onlar ıcın aranı bozma.Ay cok kızdım bak.
Banucum cok sevındım.Sıkıltılıydın o ıste ınsallah gönlune gore olur yenı ısın.
Aklımda kalanlar uctuuu gıttıııııı
bide omu var nerde yapılıyor ne aşısıymış?????????*Ay geçmişi okumam mümkün değil duşa girmeden sızacağım yoksa kafamçokkarıştı
Siboş'um zaten yoğun. Ev aramaya devam. Şu karşı dairemi al diyorum sana bacım yerimseniben
Özlem'cim canım valla heyecan sardı beni yakında alırız inşallah sağlıkla doğurduğun haberini a.s.
Hasta olan kuzulara da çok geçmiş olsun a.s.
Gülhan'cım geziyormuş bir kilo almış çok üzüldüm bacım kaydirigubbakcemile3
Birde aşı muhabbeti yapılmış. Bizim su çiçeği 13.ayda falan oldu. 15.ayda prevenar vardı ama hasta olduğundan yapılamadı bir türlü. Haftaya da onu yaptıracağız inşallah a.s.
Daha geçmişi okuyamadığım için tüm arkadaşlarımı yazamadım. Hepinizi ve kuzularımı öpüyorum kızlar a.s.
sorma canım ne farkederki kızdığımla kalıyorum bu dişler ve sıcak çocuklarıda mahvediyor ramazan bu sıcaklarda felaket geçecekHerkese İyi geceler kızlar a.s.
Herkeste aynı dert var sanırım.Topluca yanıyoruz.Hayırdır inşalalh bu nasıl bi sıcak anlayamadık gitti,resmen hepimiz ekşi kokuyoruz,hergün sudan çıkmadığımız halde.Bide üstüne bugün sabah 9 dan beri sular kesik,tadilat varmış galiba sözde 6 da gelecekti ama hala yok!!Baktık oacak gibi değil Dağhana bi kova su hazırladık o bari serinlesin dedik,sonrada uyuttuk kuzuyu.Bizde Anılla hangi oda sıcak hangi camı açsak diye dolaşıp duruyoruz,o balkona kaçtı şimdi ama balkonumun çok büyük olduğu için ben sığmıyorum,biliyosunuz baya geniş bi cüssem vardır.. :))
Ramazanda geldi,ama ben ilk bikaçgün malisef tutamıcam çünkü regl oldum bu sabah.Pekde heveslenmiştim neyse bitince inşallah..Ama bu aralar sütüm azaldı kızlar yaa hem üzülüyorum hemde belki daha kolay bırakır Dağhan diyorum,hayırlısı bakalım..
Esracım seninkilerede bişey diyemicem sen gerekeni demişsin zaten,düşüncesizliğinde bu kadarı..
Neyse bende yatıyorum artık herkese tekrar iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi...
gez güzelim gez en güzeli ablanda gelmiş tam vakti tadı çıkar iştehayırlı akşamlarrr a.s.
benim nevşehirdeki ablam geldi burda kalıyor birkaç gündür bende akşamları eve geliyorum sabah erkenden kahvaltıya anneme gidiyorum kahvaltıydı çocukları denize sokuyoruz akşam üstü de park keyfi gün bitiyor vallaakafamçokkarıştı
yarında giderim büyük ihtimalle sonrasında ramazan zaten iki yıldır tutamadım bu yıl tutçam inşallah ama ilk 4-5 gün yerim herhalde regl oldum çünkü bu arada regliyken alacağım misafiri de alayım diyorum bakalım oruçken misafir zor olur
pınardan okuduğum kadarıyla banu ev almış sanırım hayırlı uğurlu olsun canım Allah bir çırpıda ödemeyi de nasip etsin
canım ya Yağmurda sanırım yemede baya sorunlu işallah çabuk atlatır bunumerhabalar kızlar ev işlerini bitirip anca girmek nasip oldu off hiç iş bitmiyor yaa tam bitti derken diğeri başlıyor ne olacaksa böle birde yağmurun yeyip kusma sorunu ekleniyor işte o zaman mahvoluyorum ben yaa :a015:
sizler nasılsınız bebişler sağlıklıdır umarım :Saruboceq:
senden kopya cektim tabi ay bıkıtım yemek düşünmekten yaaa valla Allahtan ramazan geliyorda bereket var cok şükür vallaben geldim özlemciğim gelmişşş aman neyseki ütümü bitirdim ....ama alişi tam uyuttum ömer kalktı..
o uyumadı......bişiler atıştırdım sonra içeri geçtim ömeri zor tuttum illa alişi uyandıracakmış...zorla tutum ütümü yaptım..uyumasa kavga ederler hazır uyurken oynamadı tek...
şöle biraz nette takılayım tavuklu pilav yapacam....
kızlar benim çocuklar artık gündüz çok az uyuyor aksamda 9 da uyumak için ağlıyolar 10 da uyutuyoruz sabah da 9--9.30 kadar uyuyorlar
biz artık tam 1,5 yaşındayız acaba ondanmı ???
aslı geçmiş olsunnn
nuran bendenmi çaldın tavuklu pilavı bende tavuksuyu çorbası var ...kocam illa tavuklu pilav istesi yeter dedi
aman su görümceni kafaya takma benim kaynana 1 o 2 heraldeslm kızlar
sabah kalktım bulaşık makinesini boşattım,çamaşırlarımı astım,mutfağı topladım,dünden fasülye vardı,yanına bi çorba pilav yaptım yeter daha ne olsun
zeyeneb bi kaç parça bişi koydum çantaya
babamla dedem kontrole gelecekti hastaneye bende araba varken atladım geldim annemlere bu gece burdayım
görümceme gittim bi akç saat oturdum geldim yarın bana gelecekmişmiş de o iş de bitti
ne lazım sana diyo bebeğe bişeyler alcakmış
lazım olanları benm aldım gerek yok dedim
yumurta gelmiş kapıya dayanmış aferdersiniz
her an doğurabilirim şimdi aklına gelmiş hatunun
ihtiyacım olsa da söylemem bu saatten sonra,alacak olsa zaten alırdı ,maksat adet yerini bulsun
bana hep zorlanacaksın nasıl bakacaksın falan diyo ya deli ediyo beni
kendinimn 2.istediği halde olmuyo üzülme bak bizim olmuyo demiyo da zeynebin sefası bitiyomuş artık ben hepsine yetişemezmişim Allahım daha neler sinir oldum geldim
yinede yarın bana gelmeyi düşünüyo sanırım yarın olmazsa ramazanda bi gün gelir kendini ağırlatır bu halimle bana
anneme anlattım böyle böyle diyo görümcem diye boşver Allah kolaylığını veriri diyo
sen bakma on adedi rahatladım sanki
sakın bişey iesteme alabildiğimi alırım olmayan eksik kalsın dedi
neyse bu konuyu kapatayım gerildikçe geriliyorum
anneme geldim sonra babam arabayla aldı
azcık uyumuşum zeynebi banyoya sokmuş annem sesine aklktım bi sevinmiş sıcaktan bunaldı yavrum anca uyudu öğlen uykusunu şimdi
hava serinlesin parka gidicez bakalım ben iyi olursam
dün gece çok sancım ve kasılmam oldu 1 saat boyunca ter döktüm valla
kanamam olsaydı hemen gidecektim dr.a akıntım çok fazla,geldikçe nişan sandım valla
bugünde ağrım var ama hafif hissediyorum valla karnımın altı taş gibi
dr.ay sonu dedi ama böyle giderse bence beklemz dayanılacak gib değildi sancılarım çünkü
bakalım çarşamba nst çekilecek herşey yolunda mı anlarız
hapinizi kocaman öpüyorum uğrarım akşam yine
bi bakem ağustos annelerine doğuran var mı bugün
gecmiş olsun canım hoşgeldinmerhaba güzel anneler nasılsınız tatlı bebeklerde iyidir umarım biz hastalıklarla boğuştuk kuzum bağırsak enfeksiyonu oldu bitti mahvoldu iyileşti şükür ardından samsuna gittik geldik yine hasta oldu derken giremedim hiç bir türlü size ayak uydurma nasip olamıyo bana hepiniz kendinize bebişleri iyi bakın uğramaya çalışcam artık
kullandığınz pişik kremleri neler ilaydanın felaket bir pişiği var artık pişkten öte doktorumuzda tatilinin kalan kısmını kullanıyo ezcazı bir losyo versi inş.ii gelir tavsiyeleriniz bekliyom baktıkça içim gidiyo yavruma
dikişlerin alınmıs ohh gecmiş gitmiş olsun inşallahİyi geceler bacılar a.s.
Ay ben bu aralar iyice kaçak oldum ya. Hem evde durmuyorum hemde evde olsam da Defne rahat bırakmıyor açamıyorum pc'yi. Özlüyorum valla sizi a.s.
En son geçen pazartesi yazmıştım. Salı kayınvalidemdeydim. Çarşamba akşamı misafirim vardı. Perşembe günü de Şile'ye gidelim, ramazan öncesi dinlenelim azcık dedik. Annemi de aldık gittik Şile'ye. 2 gece ananemde, 2 gece de babanemde kaldık. Defdoş'umun giderken ateşi vardı. Doktor üşütmüş mikrobik durum yok diyince denize falan soktum. 1 günde düzeldi zaten kuzum çok şükür. İstanbul'un sıcağından kurtulmak iyi geldi. Cehennem gibi be :bbo: Bu sabahta döndük. Annemle çamaşırları yıka, ütüle derken vakit geçti. Akşam üzeri de doktora gittim. Dikişlerim alındı çok şükür. Ondan da kurtuldum. Az önce de Defdoş'umu uyuttum, duşa giricem ama size yazmadan giremedim. Yarın fırsat bulursam geçmişe bakmak istiyorum. Yine 25 sayfa olmuş kafamçokkarıştı
Yarın akşam da belki kayınvalidemlere gideriz yine. İlk gün sahuru ve iftarı orda yapalım diyoruz. Hemde ben bi denemek istiyorum oruç tutmayı ya. Zaten 2 senedir borçlandık. Hem çok sıcak malum benim kan şekeri durumum hemde Defdoş'un emmesi düşündürüyor beni. En azından ilk gün orda olursam daha rahat idare ederiz diye düşündüm.
Defne uyanmadan duşa gireyim kızlar. Öpüyorum hepinizi a.s.
sagol canım dogum günü tebriğin için cok tesekkürlerSelam Kızlar,,,
Ayy bu nasıl bır hava ya yapısık kalıyor ter ustumuze.Bugun temızlık gunumuzdu haftalık sıl süpürü yaptık cok sukur.Bı ton da camasır yıkandı tabı.Akşam ustu bı anneme kactım borayı bırakıp Alple dısarı cıktık 2 saat kadar.Yanlız cıkmayı özlemısız valla.Kayınvalıdemde pazar gelıcekmıs o zamana kadar herseyı hazırlarım bende.Sımdıde Bora uyudu kahve keyfı yapayım dedım.
Bırsencım uykular aynı canım.Bora zaten uykuyu sevmıyor ama senınkıler en azından 9 yapıyormus.Ben o gunlerı görucekmıyım acaba 7 yı gecmıyor bızde.Gecede 11 gıbı uykuya dalıyor.Kolay gelsın sanada dağınıklık hıc bıtmıyor valla.
Gulsah gelmıs hosgelmıs.Kardeslerıne hem hayırlı olsun hem allah kavustursun sımdıden canım.Ev bırden bosalıyor desene.Hee bıde kıloma laf etmıssın ben o 1 kıloyu verene kadar kedının cığere baktığı gıbı baktım yemeklere ama yaa.Yazık deılmı bana((Anlat bakalım nasıl gectı tatıl.
Esraaaaa valla ben bıle sınır oldum .Hem yatılı hem emrıvakı nasıl bır ıstır yaa.Sende cok yuz verme tatlım.Ama esınlede onlar ıcın aranı bozma.Ay cok kızdım bak.
Özlem geldım arkadasım geldım.Ay sen yazıyosun ben heyecanlanıyorum yaa.Habersız bırakma bak bızı.Görumcenınde annenın dedığı gıbı salla gıtsın bu saate eksıkmı kalırmıs hıc.Madem almaya gonlun var sormadan al getır.
Nuran gecmıs doğumgunun kutlu olsun canım.Nıce nıce mutlu yaslara ınsallahhhh.
Pınar gezentısı gelmıs.Aman en ıyı tarıhte gıtmıssın bacım.Valla yanıyor ortalık resmen.Sımdı tatılde olmak varmıs aslında.Bızde fırsat bulunca yalovaya kacıyoruz ıste.
canım hepatit a da özel ası alıp yaptırcan bi yerdeya hakkatende benimde haberim olmayacaktı valla çok iyi oldu bu yaa ...
peki hepatit a içinde özelemi gidicez ne yapıcaz yaa kaçırmamam lazım
Selam Kızlar,,,
Bırsencım uykular aynı canım.Bora zaten uykuyu sevmıyor ama senınkıler en azından 9 yapıyormus.Ben o gunlerı görucekmıyım acaba 7 yı gecmıyor bızde.Gecede 11 gıbı uykuya dalıyor.Kolay gelsın sanada dağınıklık hıc bıtmıyor valla.
Gulsah gelmıs hosgelmıs.Kardeslerıne hem hayırlı olsun hem allah kavustursun sımdıden canım.Ev bırden bosalıyor desene.Hee bıde kıloma laf etmıssın ben o 1 kıloyu verene kadar kedının cığere baktığı gıbı baktım yemeklere ama yaa.Yazık deılmı bana((Anlat bakalım nasıl gectı tatıl.
Özlem geldım arkadasım geldım.Ay sen yazıyosun ben heyecanlanıyorum yaa.Habersız bırakma bak bızı.Görumcenınde annenın dedığı gıbı salla gıtsın bu saate eksıkmı kalırmıs hıc.Madem almaya gonlun var sormadan al getır.
Nuran gecmıs doğumgunun kutlu olsun canım.Nıce nıce mutlu yaslara ınsallahhhh.
Pınar gezentısı gelmıs.Aman en ıyı tarıhte gıtmıssın bacım.Valla yanıyor ortalık resmen.Sımdı tatılde olmak varmıs aslında.Bızde fırsat bulunca yalovaya kacıyoruz ıste.
hoşgeldin cnm,valla özlettin kendini ne zamandır yoksun
iyi tatil yapmışssın y,ne
hadi dikişlerinde alınmış sevindim cnm
evet cnm ya bursa berbat nem de çok var,insan ne yapacağını şaşırıyor
doğurunca haber vericem cnm
görümceme gelince beni sinir etmekte üstüne yok valla
hem dün telde konuştuk ne yaptın aldın mı bişeler dedi
sadece hastane çantası hazır abla dedim bana geleceklermişde eksik ne varmışmış
bugün ben sanan geldim al ne alacaksan paran yoksa alma böyle böyle de ne olur ki
yok illa bana gelecekler ne yapayım Allah var yukarı da halimi biliyo
inş cnm
Herkese İyi geceler kızlar a.s.
Benimde halılarım geldi,koltuk kılıflarımı,kırlentleride yıkadım,evin havası değişti cidden.Süper oldu yanii.Aklımda sandalyeler var fırsat bulursam...
Dağhanda bu aralar azıcık mızmız sanırım azı diş geliyor iki ucu görünmüş,kolay çıkarır inşalalh..Çocuğum çok bunalıyo sıcaklardan ama resmen teni su gibi ne yapcaz bilmiyorum,çarşamba randevu aldık,inşalalh doktor teninde çıkan kızartıların nedenini bulur..canımız sıkılıyor...Dağhan baya değişti kılzar yaa,artık herşeyi anlıyor,küsüyor,numaradan ağlıyor,gülüyor..şarkı söylüyor,abc diyor,gitti geldi,addi,nebiliyim baaya bişeyler diyo,çok mutlu oluyoruz tabiki bizde...
Neyse bizde durumlar bu..
Gülşahcım dönmüşsün,tatilin güzel geçmiş çok sevindim cnm,kardeşinin nişanı hayırlı olsun,Erkek kardeşinde hemencecik gidip gelir inşallah..Bengiyle görüşmenizde ne güzel olmuş,onda son durumlar ne??Duru nasıl?çok mutluymuş heralde?Yavrum benim özledik onuda senide..
Birsen evinizi istediğiniz paraya satarsınız inşalalh cnm almakda satmakta zor desene..
Banu yeni işemi başladın?Duymadım hayırlı olsun cnm??Nasıl oldu??
Pınarım dönmüşsün,valal süper yapmışsın bu hafta İstanbul yandı yandı kavruldu resmen..İyileşmenede sevindim,Ne zaman dersen görüşürüz cnm..Sen işine bak..Defneyide senide öptüm..Bu arada sibeli ben bu tarafa alıyorum çelme bakıyım aklını :))
Gülhancım yine aktifsin bakıyorum koaly gelsin sanada,kayınvalidenle güzel vakit geçirirsiniz inşalalh cnm,Borayıda özledim yeni bir iki resim eklede görelim olurmu!!Ramazanda sizde bi haftasonu buraya gelin beraber iftar yapalım olurmu ??) kandıramadık bide bunu deneyelim !! :)) Bi biskrem versem ?? kaydirigubbakcemile3
Esracım seninkilerede bişey diyemicem sen gerekeni demişsin zaten,düşüncesizliğinde bu kadarı..
Neyse bende yatıyorum artık herkese tekrar iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi...
hayırlı akşamlarrr a.s.
Özlem bosver canım kendı ayıbı de gec.Yukarda Allah var elbet zamanı gelıcek.Ama sende ustunde durup bu gunlerını mahvetme.Gelırsede hıc servısle fılan uğrasma al sımıt yap cay olsun bıtsın.
Kız Pınar bı sen kalmıstın su 1 kılocuğumla dalga gecmeyen.Damlaya damlaya göl olur tosun arkadaslarım:)))
Ferda hosgeldın canım.Off bu sıcakta suların olmaması kabus gıbı olmustur yaa.Neyse atlatmıssın bır gunu zorda olsa.Dağhanıma kocaman eferınnnn ılk konusan olmalı bence.Alıstık onun onden gıtmesıne bız.Valla Borada konusma fılan yok gıbı.Resım demıssın su halıyle hıc koymıyayım korkarsınız saclar makınayla kesıldı cok cırkın oldu teyzesı cok.Kucuk besleme gıbı valla.Ramazanda gelemeyız ama Bayramda ordayız gıbı görunuyor.Sızde oralarda olursanız bulusuruz ınsallah canım.
gittinizmi yavsss
ben yatayım artık
Ay bu arada Ahseni yalancı emzikten kestim şükür 6 gün oldu unutmuştur di mi artık:))
çok şükür yaaa memeden de 20. ayda falan keserim zaten günde 2 kere falan emiyor
ay hadi ben kaçarım öpüyorum sizi canlarım benim
çok özlemişim buraya yazmayı yaaaa
ya hakkatende benimde haberim olmayacaktı valla çok iyi oldu bu yaa ...
peki hepatit a içinde özelemi gidicez ne yapıcaz yaa kaçırmamam lazım
Günaydın hanımlar ev ahalisi uyuyor ından size bakayım dedim.Görümcemler bizde dün saat 9 gibi geldiler gıcık durumdayım memleketten geliyorlar insan hiçmi selam getirmez orda ne yaptınız nasıldı sordum iyiiiiii dedi sadece kimseninmi selamı yok bize bişey demedi ya ne ketum kadın inananmıyorum öyle havadan sudan konuşuyor işte şu ne yapıyor diyorum napsın iyi diye geçiştiriyor dedim Türkizin fotolarını görünce ne dediler kime benzettiler falan beğendiler dedi sanki ben çocuğumu beğensinler diye soruyorum yok kesin bişeyler karıştırmışlar yine üstüne patlar açık verir diye korkuyor giderken yine bizden gittiler şen şakraktı bize karşı şimdi geldi 1 karış surat tatilde ne yaptıysak ona oğlu çıldırttı bütün gece uludu tövbe tövbe ya gecenin 2 sinde evde top oynuycakmış eşim bak komşular uyuyor ayıp olur diyor zırrrrrrrrr ağlıyor son ses bilgisayarda oyun oynayım diyor sesi kısık oyna yok sen 5 yaşındasın ne işi var o saatte bilgisayarda ya gündüz oyna ama bu saatte olurmu hiç Türkizle kızı oynuyor çocuk gidip oları ağlatıyor Allah kimsye böyle yaramaz huysuz çocuk vermesin çok zor annede bi rahat veriyor topu o zaman balkonda oya gece 2 olmuş ya sabah oynarsın falan yok.Eşimde ya fazla bişey diyemiyorum dedi şimdi onların oğlu olduğu için kıskanıyoruz zannederler dedim ne farkeder oğlan kız evlat dimi onlar alamaz diyor e dedeim büyüklere bişey emiyoruz kıskansak onlarıda kıskanmamız lazım ne saçma insalar ya eveeeeeet bugü günüm aydın başladı böyle
bide omu var nerde yapılıyor ne aşısıymış?????????*
oyyyy günaydin kizlar a.s.
okudum geçmişi ama yazamadim bi türlü..
h.sonu karamürsele gittik..ay ama hiçbişi anlamadim..git haril haril gel haril haril..havada maşaAllah yani..karamürsel normalde epey serin olurdu..önden deniz arkadan orman havasi gelirdi..ama nerdeee..resmen hamamdaydik..serrosta pişti kuzum..
dünde eşimin kuzeninin eşi geldi..6.5 ve 2 yasinda 2 cocugu var..ben 2. cocugu yapmaktan vazgectim onlari görünce :))))) ya hiç ara vermicen yada tam ara vericeksin bunu anladim :)
bugunde attaa gidicektik ama caydi bizimkiler..adsl için geleceklermiş dayimlara..anneminde gözü kesmedi cok sicak diyor..kaldik kizcemle :) bizde pendik carsiya sahile felan gideriz herhalde :) hele bi uyansinda bakariz :)
gülşahcim tatilden gelmiş hoşgelmişşş :) canim Allah kavustursun ve hayirli tezkereler kardeslerine a.s. resimlerinizi bekliyoruzz :)
esen hanimmm bi otur poponun üstünede su tatil resimlerini yükle beeee :) gezentiiii
pinarim hoşgeldinn a.s. canim iyi yapmişsiniz valla..h.sonu cok sicakti..dikişlerinde alinmiş hayirli olsunn a.s. hadi inşaAllah tutabilirsin bu sene orucunu..cok enerji sarf etmemeye caliş gün uzun zaten..
oo gülhan hanimlarda teşrif etmişler :) ay cok merak ettim ya borayiiii..bence yakişmiştir kuzuma kisa saccc..kiz ekle be 1 resim..söz bak şantaj yapmicaz ileridep
ferdacim ay zor olmustur ya su kesintisi..inşaAllah bugun gelmiştir..kiz al oglunu gel bugun beraber pendik carsisini felan gezelim :)
özlemcim canim ya takma sende su insanlari artik..ay millet agzindan iyi bişey cikacak diye korkar olmus..salla gitsin..sen kendine ve kizina dikkat et yeteryanliz gittikçe heyecanlaniyorum bende sen yazdikça :) heran dogum olcak diye he :)
tutkuncum valla Allah kolaylik versin ya..maşaAllah yazi misafirle actin misafirle kapatiyorsun..sen bi dahaki yaz 3 ayliğina bi yere git bence :)
banucum hayirlisi olsun inşaAllah iş görüşmen..inşaAllah biran önce kurtulursun şimdikinden ve daha güzelini bulursun inşaAllah..
tülaycim ya müsait oldugunda şu ilaci bi daha yazabilirmisin?? böcekler için olan.. geçmişi aradim ama kacirdim herhalde yaa..
ay bu arada hepatit a nerden cikti yaa..bizde vurdurmadik onu :S bayrama yakin gidicez gene doktora..demir testi için..o zaman sorayim doktora bakalim ne dicek..
bu hülya gene denize gitti buarada kizlar :)))) cadi dün gidecekti hava bozuk diye kaldilar evde..bugun kacti gene :))
ütüde yapmam lazim yaa :S ramazanda hiç ugrasamicam..1 haftalik yapayimda rahat edeyim :)
hadi öptüm şimdilik hepiniziiii a.s.
dikişlerin alınmıs ohh gecmiş gitmiş olsun inşallah
orucuda Allahm yardım eder tutarsın inşallah canım benim
selam kızlar dün akşam üstü girmiştim en son
hanzade uyanırsa iş yapamam diye saat 6 gibi pc yi kapatıp yemekleri kıvamladım hanzadeye corba yaptım hala cocuk uyuyor bende uzandım kitap okudum
inanırmısınız 4:30 da yattı 7:30 da kalktı sasırdımda kaldım valla sonra corba içirdim
eşimde 8:30 da geldi yemek yedik Allahım basımda nasıl bir agrı bulasıkları mutfaga yıgdım hiç ellemeden uzandım uyumusum saat 10 mehmet uyandırdı hanzadenin uykusu gelmiş diye neyse onu uyuttum duşa girdim sonra yatagım ustune yatmıstım uyumusum tekrar eşim uyandırıp yatagın içine gir demiş hiç hatırlamıyorum bi uyandım saat 2:30
mutfaga gittim pok gibi hemen mutfagı topladım öel yattım sabahta 8:30 uyandım
kahvaltı derken hanzadeyi uyuttum burdayım işte
arefeniz mübarek olsun
yarın ramazan ayy sahura kalkıcaz valla cok heyecanlıyım cocuk gibi
öğleden sonra kuaföre gitmeyi planlıyorum kaş bıyık operasyonu yoksa recep ivediğin babanesine benzicem yakındasempatiksalakcinni
gelirkende market yaparım inşallah
bizden bu kadar
hepinizi öptm
günaydınlar ...bizde bu sabah uyuduk 8.30 da kalktı aliş ama ömer uyuyor diye bende onla yatak keyfi yaptım...sonra ömer kalkmış...kaka yapmış herzamanki gibi badisine geçmiş....hemen banyoya soktum yıkadım....sonra aliş ağladı onuda yıkadım kendimide....sonra kahvaltı yaptılar..tam yapacam tlf geldi
arkadaşım aradı onun adıda birsen oda ikiz annesi oda tek bakıyor....kız dertli dertli anlattı ben anca kahvaltı yaptım...karnıyarık yapacam soydum tuzlu suya koydum bakim kızartmadan fırında pişirecem
patlıcanları öncen sonra içini koyacam kocam beğenecekmi bakalım.o bol yağlı seviyor bende diyetteyim...şimdi keyif yapacam sonrada işlere koyulacam
nuran merhaba....git güzelleş bakalım
tubişşş sende yoğunsun heeeee
yaa bugün son yeme içme faslı aslında çok seviniyom devamlı yemek yemek sıkıyordu
inş..rabbim sabır verir..inş.sorunsuz tutarım...çevremdeki herkes oılmaz tutma diyor
ama sonra tutamıyorumki yaaa....bu sene bayramdan sonra niyetim borçları tutmak inş.yaparım.
yaa ne kadar rahat tutma diyorlar ..benim içimde vicdan azabı oluyor ...beni anormalim milletmi bilmiyorum
gez anacım gez at havanı annen bacın burda,bari söylemeyin be burda gurbetteki bacılarınıza yazık değilmi ??? ühühühüüü:gitme:hayırlı akşamlarrr a.s.
Aaaa burda olmazmıyım normalde didimde olmam gerkiyor ama bu yıl hiçbiyere kıpırdayamam dedim valla,gelen buraya gelsin.vee tabiki bizimkiler dyaanamadı sanırım bayramda kızkardeşimle annem geliyorlarrr hava atma sırası bende hıhhh kaydirigubbakcemile3 bu arada benim oğlum her haliyle yakışıklıdır deme öyle bakk!!!Özlem bosver canım kendı ayıbı de gec.Yukarda Allah var elbet zamanı gelıcek.Ama sende ustunde durup bu gunlerını mahvetme.Gelırsede hıc servısle fılan uğrasma al sımıt yap cay olsun bıtsın.
yok cnm bitene kadar olmjuyor malisefff..İyi Geceler Özlemcım.
Oooo Esen hanımlar gelmıs.Leyleği havada gördun yada kısın bızı cok kıskandın sen kesın.Gez bacım gez sefan olsun.Valla bende cumartesı regl oldum ınsallah bıterde hemen baslarım orucuma ılk gun tutmak cok ıstıyorum ama bakıcaz bakalım.Tamamen kesılmesımı gerkıyor baslamak ıcın acaba yaa bılırsın sen esen.
çok sağol cnmmm a.s.saol cnm
ne güzel ablanda sendeymiş gez bakalım doyasıya
özel ders işinde hayırlı olsun cnm
güle güle kullan cnm halılarını yenilik güzel evin havası değişiyo valla
susuz bi hayat düşünemiyorum hele bu sıcaklardaa
sana da iyi geceler cnm
aslında çok haklısın cnm
işte insanın elinde değil moral bozmada üstüne yok hanımın
aaa süper olmuş emzik işi,dediğin gibi bide diğer emzikten kesebil,irsek!!!gittinizmi yavsss
ben yatayım artık
Ay bu arada Ahseni yalancı emzikten kestim şükür 6 gün oldu unutmuştur di mi artık:))
çok şükür yaaa memeden de 20. ayda falan keserim zaten günde 2 kere falan emiyor
ay hadi ben kaçarım öpüyorum sizi canlarım benim
çok özlemişim buraya yazmayı yaaaa
ayy tam bi felaket,dövmelik bi çocukmuş demekki :)) Allah sabır versin..görümcen gibi tiplere gıcık olurum,içten pazarlıklı,tövbe tövbe mubarek aydaa...Günaydın hanımlar ev ahalisi uyuyor ından size bakayım dedim.Görümcemler bizde dün saat 9 gibi geldiler gıcık durumdayım memleketten geliyorlar insan hiçmi selam getirmez orda ne yaptınız nasıldı sordum iyiiiiii dedi sadece kimseninmi selamı yok bize bişey demedi ya ne ketum kadın inananmıyorum öyle havadan sudan konuşuyor işte şu ne yapıyor diyorum napsın iyi diye geçiştiriyor dedim Türkizin fotolarını görünce ne dediler kime benzettiler falan beğendiler dedi sanki ben çocuğumu beğensinler diye soruyorum yok kesin bişeyler karıştırmışlar yine üstüne patlar açık verir diye korkuyor giderken yine bizden gittiler şen şakraktı bize karşı şimdi geldi 1 karış surat tatilde ne yaptıysak ona oğlu çıldırttı bütün gece uludu tövbe tövbe ya gecenin 2 sinde evde top oynuycakmış eşim bak komşular uyuyor ayıp olur diyor zırrrrrrrrr ağlıyor son ses bilgisayarda oyun oynayım diyor sesi kısık oyna yok sen 5 yaşındasın ne işi var o saatte bilgisayarda ya gündüz oyna ama bu saatte olurmu hiç Türkizle kızı oynuyor çocuk gidip oları ağlatıyor Allah kimsye böyle yaramaz huysuz çocuk vermesin çok zor annede bi rahat veriyor topu o zaman balkonda oya gece 2 olmuş ya sabah oynarsın falan yok.Eşimde ya fazla bişey diyemiyorum dedi şimdi onların oğlu olduğu için kıskanıyoruz zannederler dedim ne farkeder oğlan kız evlat dimi onlar alamaz diyor e dedeim büyüklere bişey emiyoruz kıskansak onlarıda kıskanmamız lazım ne saçma insalar ya eveeeeeet bugü günüm aydın başladı böyle
ayy hiç sorma inşalalh kolay geçer... esen,gülhan ben izindeyiz...kaydirigubbakcemile3valla sorma memnun edemedik hatunu çocuklar yemedi yemekten onlarda az yedi yaptıklarımla kaldım eşime verdim sabah giderken öğlen işte yiyin dedim.Yazık atılacak onca yemek yoksa ne kadar relax olsanda bozuyorlar işte sabır diyorum
seneye yaptırcaz dedi dr da bana tamam dedim bende
hayırlısı olur inşallah canım senin için
sağol canım gezdik biraz işte çocuklarla ne kadar oluyorsa
canım valla bende senle doğurcam çok heyecanlıyım miniği merak ediyoruz ilk yeğenleri bizim kuzuların görümce işte bu erkek tarafı hep böyle insan bide ufakta olsa onlardan bekliyor bişeyler memleketteki görümcemde benim daha fena ben kızlarına o kadar şey alıp gönderdim hep en son küçüğe 2 yaşında elbise gönderdim insan bu çocuk doğdu doğalı hala olarak bişey mi almaz göndermez ya çok fenalar çok
valla ben şimdi dalin kullanıyorum bide çok olursa bi krem var isilik ve siek ısırıkları için dr vermişti Elocon diye bi damla onu sürüyorum.
valla dün aklımdaydın gez canım tadını çıkar evde olunca bunalıyor isan
valla sorma çok sıcak bunalımdayım menapoza mı giriyorum ne
bide omu var nerde yapılıyor ne aşısıymış?????????*
sorma canım ne farkederki kızdığımla kalıyorum bu dişler ve sıcak çocuklarıda mahvediyor ramazan bu sıcaklarda felaket geçecek
gez güzelim gez en güzeli ablanda gelmiş tam vakti tadı çıkar işte
canım ya Yağmurda sanırım yemede baya sorunlu işallah çabuk atlatır bunu
BİRSENCİM yeni maratoa hazırmısın canım sana süper anne diyorum ben
Misafirler kalktı kahvaltı hazır zaten ben kaçtım
varya aklımdan geçmedi değil tubacım ama benim adam işe geç kalmış arabayla gitmiş yoksa atlayıp gelecektim canım sıkıldı,neyse bidahakine inşallahh..sen gez kızınla ...oyyyy günaydin kizlar a.s.
okudum geçmişi ama yazamadim bi türlü..
h.sonu karamürsele gittik..ay ama hiçbişi anlamadim..git haril haril gel haril haril..havada maşaAllah yani..karamürsel normalde epey serin olurdu..önden deniz arkadan orman havasi gelirdi..ama nerdeee..resmen hamamdaydik..serrosta pişti kuzum..
dünde eşimin kuzeninin eşi geldi..6.5 ve 2 yasinda 2 cocugu var..ben 2. cocugu yapmaktan vazgectim onlari görünce :))))) ya hiç ara vermicen yada tam ara vericeksin bunu anladim :)
bugunde attaa gidicektik ama caydi bizimkiler..adsl için geleceklermiş dayimlara..anneminde gözü kesmedi cok sicak diyor..kaldik kizcemle :) bizde pendik carsiya sahile felan gideriz herhalde :) hele bi uyansinda bakariz :)
gülşahcim tatilden gelmiş hoşgelmişşş :) canim Allah kavustursun ve hayirli tezkereler kardeslerine a.s. resimlerinizi bekliyoruzz :)
esen hanimmm bi otur poponun üstünede su tatil resimlerini yükle beeee :) gezentiiii
pinarim hoşgeldinn a.s. canim iyi yapmişsiniz valla..h.sonu cok sicakti..dikişlerinde alinmiş hayirli olsunn a.s. hadi inşaAllah tutabilirsin bu sene orucunu..cok enerji sarf etmemeye caliş gün uzun zaten..
oo gülhan hanimlarda teşrif etmişler :) ay cok merak ettim ya borayiiii..bence yakişmiştir kuzuma kisa saccc..kiz ekle be 1 resim..söz bak şantaj yapmicaz ileridep
ferdacim ay zor olmustur ya su kesintisi..inşaAllah bugun gelmiştir..kiz al oglunu gel bugun beraber pendik carsisini felan gezelim :)
özlemcim canim ya takma sende su insanlari artik..ay millet agzindan iyi bişey cikacak diye korkar olmus..salla gitsin..sen kendine ve kizina dikkat et yeteryanliz gittikçe heyecanlaniyorum bende sen yazdikça :) heran dogum olcak diye he :)
tutkuncum valla Allah kolaylik versin ya..maşaAllah yazi misafirle actin misafirle kapatiyorsun..sen bi dahaki yaz 3 ayliğina bi yere git bence :)
banucum hayirlisi olsun inşaAllah iş görüşmen..inşaAllah biran önce kurtulursun şimdikinden ve daha güzelini bulursun inşaAllah..
tülaycim ya müsait oldugunda şu ilaci bi daha yazabilirmisin?? böcekler için olan.. geçmişi aradim ama kacirdim herhalde yaa..
ay bu arada hepatit a nerden cikti yaa..bizde vurdurmadik onu :S bayrama yakin gidicez gene doktora..demir testi için..o zaman sorayim doktora bakalim ne dicek..
bu hülya gene denize gitti buarada kizlar :)))) cadi dün gidecekti hava bozuk diye kaldilar evde..bugun kacti gene :))
ütüde yapmam lazim yaa :S ramazanda hiç ugrasamicam..1 haftalik yapayimda rahat edeyim :)
hadi öptüm şimdilik hepiniziiii a.s.
valla bravo cnm yaa gecenin 2 buçuğunda mutfağı toplamana hayretle baktım hayatta yapamam valla,ne acelesi var sabah hallederim allhın izniyle..seninde arifen mubarek olsun...selam kızlar dün akşam üstü girmiştim en son
hanzade uyanırsa iş yapamam diye saat 6 gibi pc yi kapatıp yemekleri kıvamladım hanzadeye corba yaptım hala cocuk uyuyor bende uzandım kitap okudum
inanırmısınız 4:30 da yattı 7:30 da kalktı sasırdımda kaldım valla sonra corba içirdim
eşimde 8:30 da geldi yemek yedik Allahım basımda nasıl bir agrı bulasıkları mutfaga yıgdım hiç ellemeden uzandım uyumusum saat 10 mehmet uyandırdı hanzadenin uykusu gelmiş diye neyse onu uyuttum duşa girdim sonra yatagım ustune yatmıstım uyumusum tekrar eşim uyandırıp yatagın içine gir demiş hiç hatırlamıyorum bi uyandım saat 2:30
mutfaga gittim pok gibi hemen mutfagı topladım öel yattım sabahta 8:30 uyandım
kahvaltı derken hanzadeyi uyuttum burdayım işte
arefeniz mübarek olsun
yarın ramazan ayy sahura kalkıcaz valla cok heyecanlıyım cocuk gibi
öğleden sonra kuaföre gitmeyi planlıyorum kaş bıyık operasyonu yoksa recep ivediğin babanesine benzicem yakındasempatiksalakcinni
gelirkende market yaparım inşallah
bizden bu kadar
hepinizi öptm
tutabiliyosan tut güzelim bence..bidaha nasıl tutucazz..günaydınlar ...bizde bu sabah uyuduk 8.30 da kalktı aliş ama ömer uyuyor diye bende onla yatak keyfi yaptım...sonra ömer kalkmış...kaka yapmış herzamanki gibi badisine geçmiş....hemen banyoya soktum yıkadım....sonra aliş ağladı onuda yıkadım kendimide....sonra kahvaltı yaptılar..tam yapacam tlf geldi
arkadaşım aradı onun adıda birsen oda ikiz annesi oda tek bakıyor....kız dertli dertli anlattı ben anca kahvaltı yaptım...karnıyarık yapacam soydum tuzlu suya koydum bakim kızartmadan fırında pişirecem
patlıcanları öncen sonra içini koyacam kocam beğenecekmi bakalım.o bol yağlı seviyor bende diyetteyim...şimdi keyif yapacam sonrada işlere koyulacam
nuran merhaba....git güzelleş bakalım
tubişşş sende yoğunsun heeeee
yaa bugün son yeme içme faslı aslında çok seviniyom devamlı yemek yemek sıkıyordu
inş..rabbim sabır verir..inş.sorunsuz tutarım...çevremdeki herkes oılmaz tutma diyor
ama sonra tutamıyorumki yaaa....bu sene bayramdan sonra niyetim borçları tutmak inş.yaparım.
yaa ne kadar rahat tutma diyorlar ..benim içimde vicdan azabı oluyor ...beni anormalim milletmi bilmiyorum
Sorma canım ya bu aralarda gitmeliymişiz valla. Bodrum'un nemsiz havası ne iyi gelirdi şimdi zemuszemus
Sağolasın canım benim a.s. Ramazan öncesi son bi kaçış yapalım dedik iyi geldi valla opuyorumnanaktan
Sağolasın canım benim valla iyi geldi a.s. Tamam canım ramazanda görüşelim mutlaka. Yok bacım yok karşı dairem kaç aydır boş hala gelip görücek bu Siboş kadını. Yar etmem sana alıcam yanıma ahahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ohhh ne güzel Esen'cim hergün deniz keyfi ohh sefan olsun a.s.
Doğru diyosun canım ya aman dikkat et o kadar zorlandın geri alma a.s.
Ohhh bizim Defne cadısı hiç almadı memeyi :umursamaz: Ramazan'da sütüm azalırsa belki bırakır diyorum bende. Çok düşkün ya sürekli ağzında olsun istiyor :umursamaz:
Onu biz daha önce yaptırdık sanırım ya anam kafam karışıyor bu aşılarla :uhm: Doktor ne derse yaptırıyoruz valla :uhm:
Ay Alah kolaylık versin canım ya insanları memnun etmek ne zor :umursamaz:
Pnömokok aşısı canım 15. ayda olucaz demişti ama hastalanınca kaldı hep :uhm:
Sağolasın canım benim a.s. Valla Defdoş'la enerji sarfetmeden nasıl olacak bilmiyorum ama Allah yardımcımız olsun artık a.s.
Çok gezmek istiyorsan bu tarafa gel dicem ama anam havada fena sıcak insanın gözü yemiyor dışarı çıkmaya valla :bbo:
Sağolasın canım benim a.s.
Seninde arifen mübarek olsun canım a.s.
Millet anormal bacım. Tutmamaya bahane aradıkları için herkesi de caydırmaya çalışıyorlar. Allah yardımız olur hayırlısı ile a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?