2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi Geceler Özlemcım.

Oooo Esen hanımlar gelmıs.Leyleği havada gördun yada kısın bızı cok kıskandın sen kesın.Gez bacım gez sefan olsun.Valla bende cumartesı regl oldum ınsallah bıterde hemen baslarım orucuma ılk gun tutmak cok ıstıyorum ama bakıcaz bakalım.Tamamen kesılmesımı gerkıyor baslamak ıcın acaba yaa bılırsın sen esen.

saol cnm
ne güzel ablanda sendeymiş gez bakalım doyasıya
özel ders işinde hayırlı olsun cnm
güle güle kullan cnm halılarını yenilik güzel evin havası değişiyo valla
susuz bi hayat düşünemiyorum hele bu sıcaklardaa
sana da iyi geceler cnm

aslında çok haklısın cnm
işte insanın elinde değil moral bozmada üstüne yok hanımın

evettt valla açıklıyorum sizlere çoooooook imrenmiştim oh sefam olsun yaşasın gezmekkkk:lepi:

canım regl bir önceki ay kaç gün sürmüştü o kadar beklemelisin tamamen kesilmeli sen sabah uyanırsın gelmemiş olur güzel hoş ama akşam üstüne doğru azıcık bile gelse orucun gider o yüzden önceki reglinin günü kadar bekle
benim mesela tam on gün sürüyor mecbur bekliyorumm

gittinizmi yavsss
ben yatayım artık
Ay bu arada Ahseni yalancı emzikten kestim şükür 6 gün oldu unutmuştur di mi artık:))

çok şükür yaaa memeden de 20. ayda falan keserim zaten günde 2 kere falan emiyor

ay hadi ben kaçarım öpüyorum sizi canlarım benim
çok özlemişim buraya yazmayı yaaaa

merhabalar kızlar ev işlerini bitirip anca girmek nasip oldu off hiç iş bitmiyor yaa tam bitti derken diğeri başlıyor ne olacaksa böle birde yağmurun yeyip kusma sorunu ekleniyor işte o zaman mahvoluyorum ben yaa :a015:

sizler nasılsınız bebişler sağlıklıdır umarım :Saruboceq:

Saol Eencım ıyı oldu sordugum valla bıttı dıye nıyetlenırdım tutmaya.O zaman ılk bır ıkı gun gıttı benımde.Emzığı nasıl kestın kız brova Bora cok duskun okula gıdene kadar emıcek bu gudısle.

Bende yattım kızlar.Iyı uykularrrrr.Öpüldunuzzzzzzzzzz

Evet canım özel sağlık ocağı söylemiyor ben buraya girmesem haberim bile olmayacaktı şimdi Cuma günü yaptıracağız,hepatit a yıda bilmiyorum ama oda özel değildir heralde?

ya hakkatende benimde haberim olmayacaktı valla çok iyi oldu bu yaa ...

peki hepatit a içinde özelemi gidicez ne yapıcaz yaa kaçırmamam lazım

ben gelene kadar herkes gittii tabiii herkes hoşgeldi
sayfamız şenlendi...

başım ağrıyo herkesin yazısını okudum ama yorumlarım sonra olur

Günaydın hanımlar ev ahalisi uyuyor ından size bakayım dedim.Görümcemler bizde dün saat 9 gibi geldiler gıcık durumdayım memleketten geliyorlar insan hiçmi selam getirmez orda ne yaptınız nasıldı sordum iyiiiiii dedi sadece kimseninmi selamı yok bize bişey demedi ya ne ketum kadın inananmıyorum öyle havadan sudan konuşuyor işte şu ne yapıyor diyorum napsın iyi diye geçiştiriyor dedim Türkizin fotolarını görünce ne dediler kime benzettiler falan beğendiler dedi sanki ben çocuğumu beğensinler diye soruyorum yok kesin bişeyler karıştırmışlar yine üstüne patlar açık verir diye korkuyor giderken yine bizden gittiler şen şakraktı bize karşı şimdi geldi 1 karış surat tatilde ne yaptıysak ona oğlu çıldırttı bütün gece uludu tövbe tövbe ya gecenin 2 sinde evde top oynuycakmış eşim bak komşular uyuyor ayıp olur diyor zırrrrrrrrr ağlıyor son ses bilgisayarda oyun oynayım diyor sesi kısık oyna yok sen 5 yaşındasın ne işi var o saatte bilgisayarda ya gündüz oyna ama bu saatte olurmu hiç Türkizle kızı oynuyor çocuk gidip oları ağlatıyor Allah kimsye böyle yaramaz huysuz çocuk vermesin çok zor annede bi rahat veriyor topu o zaman balkonda oya gece 2 olmuş ya sabah oynarsın falan yok.Eşimde ya fazla bişey diyemiyorum dedi şimdi onların oğlu olduğu için kıskanıyoruz zannederler dedim ne farkeder oğlan kız evlat dimi onlar alamaz diyor e dedeim büyüklere bişey emiyoruz kıskansak onlarıda kıskanmamız lazım ne saçma insalar ya eveeeeeet bugü günüm aydın başladı böyle

esra canım sakin oly.bazen insanlar düşüncesiz olabiliyor.sana kolay gelsin relax olki işlerin yetişssin canım.
valla sorma memnun edemedik hatunu çocuklar yemedi yemekten onlarda az yedi yaptıklarımla kaldım eşime verdim sabah giderken öğlen işte yiyin dedim.Yazık atılacak onca yemek yoksa ne kadar relax olsanda bozuyorlar işte sabır diyorum

Sağolun kızlar herkesde farklı fiyata yaptırmış, dr bize hiç hepatit a dan bahsetmedi odamı bu zamanda olucakmış? Onuda yeni duydum Cuma günü sorayım bakalım dr.nediyecek
seneye yaptırcaz dedi dr da bana tamam dedim bende

selam kızlar nasılsınız yoğunluktan giremedim umarım herkes iyidir
yarın iş görüşmesine gidiyorum hayırlısıyla dua edin kızlar benim için herkesi öptümmmmmmmmmmmmm
hayırlısı olur inşallah canım senin için
sağol canım gezdik biraz işte çocuklarla ne kadar oluyorsa

canım valla bende senle doğurcam çok heyecanlıyım miniği merak ediyoruz ilk yeğenleri bizim kuzuların görümce işte bu erkek tarafı hep böyle insan bide ufakta olsa onlardan bekliyor bişeyler memleketteki görümcemde benim daha fena ben kızlarına o kadar şey alıp gönderdim hep en son küçüğe 2 yaşında elbise gönderdim insan bu çocuk doğdu doğalı hala olarak bişey mi almaz göndermez ya çok fenalar çok
valla ben şimdi dalin kullanıyorum bide çok olursa bi krem var isilik ve siek ısırıkları için dr vermişti Elocon diye bi damla onu sürüyorum.
valla dün aklımdaydın gez canım tadını çıkar evde olunca bunalıyor isan

valla sorma çok sıcak bunalımdayım menapoza mı giriyorum ne

bide omu var nerde yapılıyor ne aşısıymış?????????*

sorma canım ne farkederki kızdığımla kalıyorum bu dişler ve sıcak çocuklarıda mahvediyor ramazan bu sıcaklarda felaket geçecek

gez güzelim gez en güzeli ablanda gelmiş tam vakti tadı çıkar işte
canım ya Yağmurda sanırım yemede baya sorunlu işallah çabuk atlatır bunu
BİRSENCİM yeni maratoa hazırmısın canım sana süper anne diyorum ben
Misafirler kalktı kahvaltı hazır zaten ben kaçtım

oyyyy günaydin kizlar a.s.

okudum geçmişi ama yazamadim bi türlü..

h.sonu karamürsele gittik..ay ama hiçbişi anlamadim..git haril haril gel haril haril..havada maşaAllah yani..karamürsel normalde epey serin olurdu..önden deniz arkadan orman havasi gelirdi..ama nerdeee..resmen hamamdaydik..serrosta pişti kuzum..

dünde eşimin kuzeninin eşi geldi..6.5 ve 2 yasinda 2 cocugu var..ben 2. cocugu yapmaktan vazgectim onlari görünce :))))) ya hiç ara vermicen yada tam ara vericeksin bunu anladim :)

bugunde attaa gidicektik ama caydi bizimkiler..adsl için geleceklermiş dayimlara..anneminde gözü kesmedi cok sicak diyor..kaldik kizcemle :) bizde pendik carsiya sahile felan gideriz herhalde :) hele bi uyansinda bakariz :)

gülşahcim tatilden gelmiş hoşgelmişşş :) canim Allah kavustursun ve hayirli tezkereler kardeslerine a.s. resimlerinizi bekliyoruzz :)

esen hanimmm bi otur poponun üstünede su tatil resimlerini yükle beeee :) gezentiiii

pinarim hoşgeldinn a.s. canim iyi yapmişsiniz valla..h.sonu cok sicakti..dikişlerinde alinmiş hayirli olsunn a.s. hadi inşaAllah tutabilirsin bu sene orucunu..cok enerji sarf etmemeye caliş gün uzun zaten..

oo gülhan hanimlarda teşrif etmişler :) ay cok merak ettim ya borayiiii..bence yakişmiştir kuzuma kisa saccc..kiz ekle be 1 resim..söz bak şantaj yapmicaz ileride p

ferdacim ay zor olmustur ya su kesintisi..inşaAllah bugun gelmiştir..kiz al oglunu gel bugun beraber pendik carsisini felan gezelim :)

özlemcim canim ya takma sende su insanlari artik..ay millet agzindan iyi bişey cikacak diye korkar olmus..salla gitsin..sen kendine ve kizina dikkat et yeter yanliz gittikçe heyecanlaniyorum bende sen yazdikça :) heran dogum olcak diye he :)

tutkuncum valla Allah kolaylik versin ya..maşaAllah yazi misafirle actin misafirle kapatiyorsun..sen bi dahaki yaz 3 ayliğina bi yere git bence :)

banucum hayirlisi olsun inşaAllah iş görüşmen..inşaAllah biran önce kurtulursun şimdikinden ve daha güzelini bulursun inşaAllah..

tülaycim ya müsait oldugunda şu ilaci bi daha yazabilirmisin?? böcekler için olan.. geçmişi aradim ama kacirdim herhalde yaa..

ay bu arada hepatit a nerden cikti yaa..bizde vurdurmadik onu :S bayrama yakin gidicez gene doktora..demir testi için..o zaman sorayim doktora bakalim ne dicek..

bu hülya gene denize gitti buarada kizlar :)))) cadi dün gidecekti hava bozuk diye kaldilar evde..bugun kacti gene :))

ütüde yapmam lazim yaa :S ramazanda hiç ugrasamicam..1 haftalik yapayimda rahat edeyim :)

hadi öptüm şimdilik hepiniziiii a.s.

senden kopya cektim tabi ay bıkıtım yemek düşünmekten yaaa valla Allahtan ramazan geliyorda bereket var cok şükür valla

hanzadenin uyuması düzenli cok şükür sabah 8 de kalkar 10:30 da tekrar uyur 12 ye kadar sonra 4:30 da uyur 6 ya kadar sonra 9:30 da yatıs
ayy yoksa beraber birbirimizi yeriz heralde benim cadıyla
cok lafecesi oldu benle cene yapıp duruyor sevmediği bişi oldumu offf hanzade diyor kendi kendine ayy gülmekten ölüyorum

aman su görümceni kafaya takma benim kaynana 1 o 2 heralde
hanzadeye hamileyken hiç görüşmemiştik doguma 10 gün kalmıs ben tabi odasını eşyalarını düzmüşüm eli boş gönlü hoş gelmiş bide hiç bişi bırakmamıssınız ben ne alcam dedi bende gerek yok annanesi babası yaptı herşeyi dedim
dogum yaptım getirmiş 3-4 uyduruk örgü 1 tane hazır kıyafet birde tulum seti gibi rengi iğrenc bişi
neyse daldım derine yani bacımtakma kafana hepsi aynı
sen dikkat et bak az kaldı
hem niye 2 cocuga bakamıcakmıssın Allah sabrınıda verir kolaylıkta verir sen merak etmee

gecmiş olsun canım hoşgeldin

valla ben hametan kullanıyorum
hanzadenin teni cok hassas hemen kızarıyor birebir geldi anında geciriyor
dikişlerin alınmıs ohh gecmiş gitmiş olsun inşallah
orucuda Allahm yardım eder tutarsın inşallah canım benim

sagol canım dogum günü tebriğin için cok tesekkürler

canım hepatit a da özel ası alıp yaptırcan bi yerde

selam kızlar dün akşam üstü girmiştim en son
hanzade uyanırsa iş yapamam diye saat 6 gibi pc yi kapatıp yemekleri kıvamladım hanzadeye corba yaptım hala cocuk uyuyor bende uzandım kitap okudum
inanırmısınız 4:30 da yattı 7:30 da kalktı sasırdımda kaldım valla sonra corba içirdim
eşimde 8:30 da geldi yemek yedik Allahım basımda nasıl bir agrı bulasıkları mutfaga yıgdım hiç ellemeden uzandım uyumusum saat 10 mehmet uyandırdı hanzadenin uykusu gelmiş diye neyse onu uyuttum duşa girdim sonra yatagım ustune yatmıstım uyumusum tekrar eşim uyandırıp yatagın içine gir demiş hiç hatırlamıyorum bi uyandım saat 2:30
mutfaga gittim pok gibi hemen mutfagı topladım öel yattım sabahta 8:30 uyandım
kahvaltı derken hanzadeyi uyuttum burdayım işte
arefeniz mübarek olsun
yarın ramazan ayy sahura kalkıcaz valla cok heyecanlıyım cocuk gibi
öğleden sonra kuaföre gitmeyi planlıyorum kaş bıyık operasyonu yoksa recep ivediğin babanesine benzicem yakındasempatiksalakcinni
gelirkende market yaparım inşallah
bizden bu kadar
hepinizi öptm

günaydınlar ...bizde bu sabah uyuduk 8.30 da kalktı aliş ama ömer uyuyor diye bende onla yatak keyfi yaptım...sonra ömer kalkmış...kaka yapmış herzamanki gibi badisine geçmiş....hemen banyoya soktum yıkadım....sonra aliş ağladı onuda yıkadım kendimide....sonra kahvaltı yaptılar..tam yapacam tlf geldi
arkadaşım aradı onun adıda birsen oda ikiz annesi oda tek bakıyor....kız dertli dertli anlattı ben anca kahvaltı yaptım...karnıyarık yapacam soydum tuzlu suya koydum bakim kızartmadan fırında pişirecem
patlıcanları öncen sonra içini koyacam kocam beğenecekmi bakalım.o bol yağlı seviyor bende diyetteyim...şimdi keyif yapacam sonrada işlere koyulacam

nuran merhaba....git güzelleş bakalım

tubişşş sende yoğunsun heeeee

yaa bugün son yeme içme faslı aslında çok seviniyom devamlı yemek yemek sıkıyordu
inş..rabbim sabır verir..inş.sorunsuz tutarım...çevremdeki herkes oılmaz tutma diyor
ama sonra tutamıyorumki yaaa....bu sene bayramdan sonra niyetim borçları tutmak inş.yaparım.
yaa ne kadar rahat tutma diyorlar ..benim içimde vicdan azabı oluyor ...beni anormalim milletmi bilmiyorum

Sorma canım ya bu aralarda gitmeliymişiz valla. Bodrum'un nemsiz havası ne iyi gelirdi şimdi zemuszemus

Sağolasın canım benim a.s. Ramazan öncesi son bi kaçış yapalım dedik iyi geldi valla opuyorumnanaktan

Sağolasın canım benim valla iyi geldi a.s. Tamam canım ramazanda görüşelim mutlaka. Yok bacım yok karşı dairem kaç aydır boş hala gelip görücek bu Siboş kadını. Yar etmem sana alıcam yanıma ahahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ohhh ne güzel Esen'cim hergün deniz keyfi ohh sefan olsun a.s.

Doğru diyosun canım ya aman dikkat et o kadar zorlandın geri alma a.s.

Ohhh bizim Defne cadısı hiç almadı memeyi :umursamaz: Ramazan'da sütüm azalırsa belki bırakır diyorum bende. Çok düşkün ya sürekli ağzında olsun istiyor :umursamaz:

Onu biz daha önce yaptırdık sanırım ya anam kafam karışıyor bu aşılarla :uhm: Doktor ne derse yaptırıyoruz valla :uhm:

Ay Alah kolaylık versin canım ya insanları memnun etmek ne zor :umursamaz:

bide omu var nerde yapılıyor ne aşısıymış?????????*

Pnömokok aşısı canım 15. ayda olucaz demişti ama hastalanınca kaldı hep :uhm:

Sağolasın canım benim a.s. Valla Defdoş'la enerji sarfetmeden nasıl olacak bilmiyorum ama Allah yardımcımız olsun artık a.s.

Çok gezmek istiyorsan bu tarafa gel dicem ama anam havada fena sıcak insanın gözü yemiyor dışarı çıkmaya valla :bbo:

dikişlerin alınmıs ohh gecmiş gitmiş olsun inşallah
orucuda Allahm yardım eder tutarsın inşallah canım benim

Sağolasın canım benim a.s.

Seninde arifen mübarek olsun canım a.s.

Millet anormal bacım. Tutmamaya bahane aradıkları için herkesi de caydırmaya çalışıyorlar. Allah yardımız olur hayırlısı ile a.s.

Tünaydınlar bacılar a.s.

Bizde sabah kalktık Defdoş'umla. Sırılsıklam olmuşuz. Hemen soktum duşa yıkadım kuzumu. Bende duş aldım. Kahvaltısını yedirdim. Bişeyler atıştırdım. O saatten beri 3 kere üstünü değiştirdim kuzumun. Su akıyor sürekli her yanımızdan ya. Defne'de sabah kalktığından beri öksürüyor. Şurup içirdim. Ne kadar üstünü değiştirsem de üşütüyor mu bu çocuk anlamıyorum ya :uhm:

Az öncede uyuttum kuzumu. Size bakayım dedim. Şimdi taze fasülye ayıklayacağım Defne uyurken. Makinada da koridor halım var. Dün bişeyler dökülmüştü. Attım yıkadım. Onu da asayım kurusun. Beyaz çamaşırlarımı da atayım. Off offf hiç bitmiyor. Bu sıcakta da çekilmiyor vallahi oyyyy kafamçokkarıştı

gez anacım gez at havanı annen bacın burda,bari söylemeyin be burda gurbetteki bacılarınıza yazık değilmi ??? ühühühüüü:gitme:
Aaaa burda olmazmıyım normalde didimde olmam gerkiyor ama bu yıl hiçbiyere kıpırdayamam dedim valla,gelen buraya gelsin.vee tabiki bizimkiler dyaanamadı sanırım bayramda kızkardeşimle annem geliyorlarrr hava atma sırası bende hıhhh kaydirigubbakcemile3 bu arada benim oğlum her haliyle yakışıklıdır deme öyle bakk!!!
yok cnm bitene kadar olmjuyor malisefff..
çok sağol cnmmm a.s.
aaa süper olmuş emzik işi,dediğin gibi bide diğer emzikten kesebil,irsek!!!
ayy tam bi felaket,dövmelik bi çocukmuş demekki :)) Allah sabır versin..görümcen gibi tiplere gıcık olurum,içten pazarlıklı,tövbe tövbe mubarek aydaa...
ayy hiç sorma inşalalh kolay geçer... esen,gülhan ben izindeyiz...kaydirigubbakcemile3
varya aklımdan geçmedi değil tubacım ama benim adam işe geç kalmış arabayla gitmiş yoksa atlayıp gelecektim canım sıkıldı,neyse bidahakine inşallahh..sen gez kızınla ...
valla bravo cnm yaa gecenin 2 buçuğunda mutfağı toplamana hayretle baktım hayatta yapamam valla,ne acelesi var sabah hallederim allhın izniyle..seninde arifen mubarek olsun...
tutabiliyosan tut güzelim bence..bidaha nasıl tutucazz..

Bizim buluşmamızı allah bilir artık,tam bi yılan hikayesine döndü
Sibelden haber yok zaten satılıkmı kiralıkmı arıyosun demiştim bide sitedemi yoksa normal binamı??yoğun heralde bu aralar yine...farketmez cnm ordada olsa olur belki bahaneyle senide görürüzzz...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tünaydınlar herkesee...

Sabahtan beri ne yaptık bilmiyorum valla,beynim döndü sıcaktan,kalktığım gibi,yastıkları makineye attım anam sucuk olmuş resmen yaa,,tabii bütün nevraimleride,ardından üç makine daha var yavaş yavaş yıkıcam.

Oğluşumuda yıkayıp uyuttum zor uyudu valla sıcaktan..Sonu hayır olsun b u sıcakların..

Bende makinemi yerleştiricem sular gelmiş gece,herşey yıkandı..Bende duş aldım ama yine aynıyımmm üfff,hayatta böyle terlemezdim ben ne oldu yaaa..

Benimde yemek yapmam lazım ama ne yapıyım hiç bilmiyorum...çorbam varda,,ıspanakmı yapsam yoğurtla iyi olur aslında bide pilav yaparım yeter sanırım...kafamçokkarıştı

lenn sibelll neden sizin orada ev alacak bu tarafa gececek sibel hahahahaha

bende çocukları uyuttum..karnı yarığı atayım ocağa bulaşıları atam etrafı toplamayacam nasıl olsa dağılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…