2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

semra incihan sizlerede günaydın kızlar
semracım durununda kollarında vardı biraz akşamları gidince ılık duş aldırıyorum hergün geçiyor gündüz yine oluyor sıcak ve nemden

incihancım tatlım bende bir iki güne kadar olabilirim bugün niyetlendim bakalım kolay gelsin sana

günaydın kızlar herkes iyidir umarım...hayırlı ramazalar.allahım herkese bereket bol kazanç ağız tadıyla yemk nasip eylsin.. ben regl olduğum için biter bitmez balıcam op kadarda heveslenmiştim(( hayırlısı olsun artık oda allahtan.

günayadınlar şimdi uykudan kalktım..........uykumu alınca rahat kalktım..ilkgün bugünnnnnn

aliş sabah erkenden uyandı yine saçımı çekerken üstüme çıkarken hemen süt verdim

allahım süt olayını abarttık ama oturma odasında yere minder koydum yat dedim klimada açık valla uyumuşşş bende atbi ama ömerde uyumuş.....şimdi gittim balkondan ömere bakem diye yatağından kanepeye geçmiş boş biberon emiyor keyif yapıyor dokunmadım bile sıkılınca ağlar alişde uykusunu alsın........günde birkere uyku işi bizi bozdu çok erken uyuyorlar aksamları ...şimdide sabah uyuyorlar aksam 5 gibi uyutacam gece aliş babasını çok zorladı.....

banuucğum günaydın öncelikle geçmiiş olsun cnm....iş konusunda bana sorarsab
şartları iyi bile olsa yükü ağır ve artı adam yine sorunlu......senin bu saatten sonra
fazla sorumluluklu bir iş yorar..iki evladın var enerjin onlarada kalmalı
hem yarın öbürgün büyük kuzu anaokulu dönemi ,okul dönemi yaşayacak
ve bu yükte babadan çok sana düşecek...sen bilirsin ama iyi düşün....

gülhan günaydın cnm.......

semra sanada günaydın bizdede var isilik malesef günde 2-3 yıkanıyoruz

tülaycığım günaydın cnm.......

siboyu görüyorum aşağıda onada günaydın.....

ayy evim çok dağnık yaaa çocuklar uyansın maraton yapacamm öptüm siziii

selam
günaydın
ayyy kocamı anca gönderdim yaa daha yeni gitti
gece sahura kalktık kahvaltımızı yaptık tabi biz uyanmadan davulcu gecti taa 12. kattayız ama ses nasıl duyuluyor sese hanzade uyandı
biz bişiler yerken baba baba diye cagırdı aklım cıktı ayaklanacak diye neysem sütünü verdim de uyudu yavru
sabahta ne zman kaktıysa duymamısım bişe yatagının basında ne varsa atmıs yere cekmeceleride boşaltmıs bi gittim elinde bei uyumus yavrum sonra 7:30 da kalktı bende 8:30 da kalktım kahvaltı toparla derken hanzadeyi uyuttum koçişi gönderdim geldim
bugun kaynanalara gidicez adet bizde mecburi gidilir
(gerci gecen sene kocam inat etmişti gitmemişti ama)
ne zman gitsem acaba iftar taaa saat8 de aman erken gidip napcam 6da gitsem yeter
tatlı yapayım bari gitmeden ama ne tatlısı?
fikir verin bakim hatunlar

ayy şimdilik kafam yerinde akşam üstü nolcaz bakalım
neyse ben hanzadeye bi yogurtlu corba koyup geliyim

banu,birsen,tülay
hepinize merhabaa

Günaydınlar,

Hayırlı ramazanlar herkeseeeee :)

Ben pek halsizim rabbim sabrını verecek inşallah.Allahtan işyerinde klima varda rahatız biraz.

Banu,Nuran,tulay,Bırsom gunaydın.....

Off ya oruclu olsaydım keske hıcbırsey yemek ıstemıyor canım.Yarın tutarım ınsallah.

Banucum gecmıs olsun kıyamam ağır gelmıstır belkıde.Bende tavuk vermekten hep korkarım nedense.

Bora uyudu bende bıraz buraya bakayım sonra buzdolabını bosaltıp temızlıycem yerse tabıı:)))Kocıste aksam menusunu bıldırdı gıdıp alayım eksıklerı bı ara.

Tubıssss soz bı ara eklıycem boranın keltos halını.Ama kendısı buyuyunce gormesın valla.Ne hale cevırmıssın annee der bana.Bıde utanmadan foto cekmıssın.

Isılık bızdede var kızlar gunde 2 kere yıkıyorum nerdeyse ama yıne oluyor zaten vucut harıta gıbı oldu kuzumun.Sınek,yara,ısılık ne ararsan var.

incihan günaydın sanada
ahh o isilik bizdede var bide kol içlerinde oluyor nişasta iyi geliyor pudra gibi döküyorum
olmadı baga kacıyorum serin serinzemuszemus
sana kolay gelsin ohh ilk iftar herzaman cok sevmişimdir

birsencim sağol canım dün çok korktum valla ( çıkarınca rahatladı kuzum gece boyuncada sürekli kontrol ettim Allah korusun besin zehirlenmesi falan olursa diye gözüme uyku girmedi çok şükür geldi geçti paşalarım nasıl öp benim yerime kocaman
iş konusunsa söylediklerinde çok haklısın sana sonuna kadar katılıyorum bu saatten sonra kızlarımada daha çok vakit ayırabileceğim bir işte çalışmam şart bu işin saati iyi maaşı azda olsa müdürüm sorunluda olsa sanırım burada devam etmeliyim

nurancım sanada günaydın tatlım

tülaycım nasılsın canım selinim nasıl haftasonu bir aksilik olmazsa görüşürüz inşallah

Son düzenleme:
Banuuuuuuuuu canımmm iyiyimmm inşallah canım bir aksilik olmassa ama benim yemek ve temizlik işini cumadan halletmem lazım yoksa evden çıkamıyorum:))

evet tatlım ağır gelmiş kesinlikle sıcakta çok kötüydü dün yavrum çok kıvrandı karnı demekki çok ağrımış birdaha verme dedim anneme

hayırlı ramazanlar herkeze ...
ben sozde niyetliydim ama ilk gunden malesef reglim geldi ( halbuki nasıl da heycan yapmıştım gecen 2 yıl tutmadığım için bu yıl cok cazip gelmişti neyse 8 gün sonra başlarım artık nasipse..

dünde denize gittik arkadaşlarla cok keyifli geçti kuzumda cok şükür üzmedi bizi :)

şu isilik bizde yaz başından beri var heryerinde özellikle kollarda ve gögüste gecen dr a götürdüm sebamed sabunla yıkamamı ve birde losyon tavsiye etti aslında bir krem daha verdi ama kortizonlu oldugu için ben kullanmayacağım..kendi dr umuzda zaten tavsiye etmyor..inş losyonla falan gecer..valla pınarın dediği gibi 3 posta yıkanmaktan sıkıldık artık bee bide aralarda havuza giriyor bu cadı en sonunda buhar olup uçacaz :))

esencim tatil iyi geçmiş sevindim ...

banu hakkında hayırlısı olsun yeni iş..minik kuzumada geçmiş olsun sıcaklarda yemekler agır geliyor bazen...

Özlemcim iyi haberlerini bekliyoruz cnm...

pınarcım sende h.g defnoşu özledikkk bee yeni resimler bekliyorz...

Gülhancım benim boram her haliyle yakışlılıdır sen onu kel yaparak bozamazsın karizmasını şekerim..

siboş yeni ev arıyomuşsun gel anacım bu tarafa :))

birsencim Allah kolaylık versin sanada ramazanda zor olacakk 2 cocukla yaw (

nurran tülay mrb kızlar sizlerde iyisiniz inş...

Son düzenleme:
bu arada nurancım şu vitamin şurup u 2 gündür veriyorum ama malesef sonuş fiyasko ( 2 dir kahvaltısını kustu şurubu verince kaktığında meyvesine 1 çay kaşığı koyacagım inş bu sefer fark etmez tadını

Banuuuuuuuuu canımmm iyiyimmm inşallah canım bir aksilik olmassa ama benim yemek ve temizlik işini cumadan halletmem lazım yoksa evden çıkamıyorum:))

tamam canım ama bana bir kaç gün önceden haber verirsen sevinirim ona göre hazırlık yapayım cumartesi öğlene kadar çalışıyorum opuyorumnanaktan

Banu canım ben tel şehriye çorbası,taze fasulye pilav ve salata yapıcam dünde meyveli irmik tatlısı yapmıştım onu yapıcam

gunaydın bacılar
allah tutanlara güç kuvvet versın valla,gun uzun.. allahtan klıma serınletıyor baya ...benım derdım uykusuzlukla sersem gıbıyım bugun .
3 4 gune alısırıs bu tempoya ınsallah

kactır yazıcam fırsat bulamıyorum işler bırıkmış gecen hafta olmamamdan onları yapıyorum yavas yavas
gecmıse şöle bı göz attımda
pınar calısmaya karar vermıs hayırlı olsun canım inşallah gonlune gore bı iş bulursun

hulya bırsen sıbel esen semra gulhan ozlem tulay merhaba kızlar

isilik bızdede var dungece cok sıcaktı küvetı doldurdum aklıma geldıkce duruyu sokup cıkardım bıraz hafıfledı bızım kırmızılıklar yanlızca poposu pişik olmuş onada zeytınyagı sürüyorum ınsallah cabuk gecer..
hava serınlıyecek gıbı az daha sabır bakalım

resımlerı yukluyemedım bır turlu eve gıdınce fırsat olmuyor en kısa zamanda inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…