2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

lenn sibelll neden sizin orada ev alacak bu tarafa gececek sibel hahahahaha

bende çocukları uyuttum..karnı yarığı atayım ocağa bulaşıları atam etrafı toplamayacam nasıl olsa dağılacak
taa oralarda ne işi var cnm,kayınvalidesinden fazla uzaklaşmak istemiyoorrr... :)) dimi Sibel??

valla bravo cnm yaa gecenin 2 buçuğunda mutfağı toplamana hayretle baktım hayatta yapamam valla,ne acelesi var sabah hallederim allhın izniyle..seninde arifen mubarek olsun...

kız nasıl yapmıyım sabah kalkınca mutfagı dagınık görmek tüm günümü işyapmadan gecirmeme sebeb oluyor sempatiksalakcinni gıcık oluyorum mutfak aksamdan dagınık kalınca takıntılıyım sanırım

kız nasıl yapmıyım sabah kalkınca mutfagı dagınık görmek tüm günümü işyapmadan gecirmeme sebeb oluyor sempatiksalakcinni gıcık oluyorum mutfak aksamdan dagınık kalınca takıntılıyım sanırım[/QUOTE]
sanırım

Anacım paylaşılamayan kadın olmuşum pek hoşumaaa gitti

Şaka bi yana valla satılık yeni yapı arıyorum canım site olursa daha iyi olur tabi ama mevkii önemli birde eşim karşıya geçeceği için üsküdar yada kadıköye ulaşım yakın olmalı.Aynı zamanda da arabada bakıyoruz otomatik;corsa,micra,getz,c3 falan gibi 2006-2009 arası çevrenizde falan olursa haber ederseniz süper olur ayyy ilan gibi oldu heee

Valla bendede bi heyecan var yarın oruçlu olucaz..Bizim işyerinde pek tutan da yok herkes yemede içmede maşallah.Bide geyik oluyo bi müslüman evladı senmi varsın diye o yüzden alışığım ben o muamelelere kızlar.Bereket ayı, hepimizin oruçlarını şimdiden kabul etsin rabbim.

Geçmişe pek bakamadım ama Esenle Gülşah gelmiş.Gülşahımın kardeşi nişanlanmış hayırlısı olsun,kardeşide askere gidecekmiş allah kavuştursun diyeyim.

Benden böleeee bunaldım bi vaziyetteyim allah yardımcım olsun işlerin arasında boğulmazsam iyidir.

Ya bi iftar organizasyonu yapsak toparlansak süper olurdu.Ne dersiniz?Hepinizi kocaman öpüyorum.

merhabalarrr evi sildim karnıyarığın içini hazırladım...patlıcanları fırında kızarttım ama kuru gibi oldu...bakalım pişireceğim.......

sibel hayırlısı olsun bakalım.......gönlüne göre versin rabbim..

iftar işi zor benim için ,kimse ali ile ömere kimse bakmaz iftar saatii tabi diğer kızlar ok.toplaşınn

cnm benim burda çok güzel havuzlu güvenlikli,spor salonu olan,çok güzel siteler var ben bi fiyat araştırması yapıyım haber veririm cnm.Ama araba konusunda yardımcı olamıcam..İftar programı güzel olur biyere gidelim eşlerle,dışarda biyere yaniii..hem kaynaşırız...

Bu arada ben bezimizi değiştirdim kızlar prımanın premıum care ni aldım.Dağhanın belinde pişik yapmıştı bezi,bu iyi gibi inşallah iyi gelir yaa...sürekli kaşıyıp duruyodu çünkü....Neyse komşum çaya çağırdı ben kaçıyım son çay sefalarını yapalım öptüm hepinizi....

Olur canım olur bu ramazan kesin buluşuruz çünkü ramazan sonrası çalışmaya başlayacağım ben kısmet olurda iş bulursam a.s.

Fena sıcak dediğin gibi sucuk olduk geziyoruz valla. Artık yıkanmaktan da sıkıldım. 5 dk sonra aynı hale geliyorsun puffff :umursamaz:

Ispanak hafif hafif güzel olur a.s.

Gördünüzmü kızlar 2011 mayıs anneleri gelmiş ...Vay beee...

Vayyy ay iyice yaşlandık valla kaydirigubbakcemile3

Bende aynıyım canım ya bigü
n uyuya kalmışım Defdoş'u emzirirken. Gece 3'te topladım batar bana o mutfak kaydirigubbakcemile3

İnşallah gönlünüze göre bulursunuz bacım takipteyim a.s.

Kız bi şekilde ayarlarız be annene falan satarsın bi ara. Du bakalım azcık vakit geçsin düşünürüz bi çaresini a.s.

Bizimkide isilik yapıyor ama premium care'in 5 numarasına denk gelemedim bi türlü marketlerde :umursamaz: İyi keyifler canım a.s.

Bende taze fasülye ve tarhana çorbası pişirdim. Defdoş'da çok seviyor. Pirinç ıslattım. Evi toparladım. Halımı astım. Beyazları attım makinaya bitmek üzere. Defdoş'u emzirdim, tam yatağına yatırırken uyandı. Bende yatağına bikaç oyuncak koydum. Müzik kutusunu da açtım. Az önce anne diye bağırıyordu ama sustu. Size bakayım dedim o arada a.s.

Uyumazsa birazdan çorba içiririm kuzuma. Sonrada muzlu muhallebi yer. Çok seviyor muzlu muhallebiyi. Eşim geçen gün Şok'dan bayağı uyuguna almış Bebelac'ınkini. Sadece onu yiyor çünkü.

Ayyy yırtıyor kendini. En iyisi bi daha yıkayayım rahatlasın belki uyur. Öptüm sizi kızlar a.s.

anaaa pınarr çalışacakmısınn ooo sper valla bende tek bebekli olsaydımm
çalışmazdımmmmmmmmmmmmmmm hahahahaaa nedense sorumluluk almak istemiyorum
ama çaycılık,temizlik işi cazip geliyor hahahaaa

valla pınarım annem ramazanda çocuk bakmaz eşimdee...ramazan sonrası hemenmi işe başlayacan ya
ben sibele gelecektim
eşim izinde olacak çünki...sibelde kaçamak yapacam didiii

yaaaaaa patlıcanları kızartsammı yaaaa bi tuaf geldi bana ya eşim beğenmezseee
püffffffffffffffff

selam hatunlar
kuaföre gittim ordam markete gectik kuzumla
artık yürüyor ya arabasız gitmiştik ALLAHIM YERDEKİ HERSEYİ ALMAK İSTİYOR 5 DAKKALIK YOLU 15 DAKKADA GİTTİK VALLA azıcık alısveriş yaptık babamız gelip bizi eve getirdi
aldıklarımı yerlestirdim
meyveli yogurt yedirdim kıza
uyuttum
banyo yaptım
aksam yemegi olarak kabak kızartcam üstü bol domates soslu
kızada tarhana corba yapcam gene kopya cektimzemuszemus

ayy sahura kalkcaz cok heycanlıyım
umarım biz kalkınca hanzade de ayaklanmaz:bbo:
neyse ben kacayımda kabakları dograyayım kızartma tavamı boşaltıp yeni yag koyayım
öptm

Defdoş'umla günün 3.duşunu aldık. Oyyy giyin soyun sıkıldım valla bu sıcaklardan kafamçokkarıştı

Sonra kuzuma tarhana çorbası içirdim. İyice acıkınca güzel yiyor. Maşallah içi full ekmek dolu 1,5 yemek tabağı çorba içti. Sonra oynaştık azcık. Şimdi de uyuttum çok şükür zemuszemus

Eşimde aradı şimdi geç gelicekmiş. Yeni çıkmış havaalanından daha ofise gidicekmiş. Dünden tavuk ve makarnam vardı ben yiyeyim geçe kalmayayım. O gelince pilav yaparım yer güzelce.

Azcık dinleneyim Defdoş'um uyurken a.s.

Son düzenleme:

Eğer ramazanda iş bulursam sonrasında hemen başlamayı düşünüyorum canım benim. Kısmet bakalım a.s. Senin gittiğin zaman hala evde isem gelirim mutlaka a.s.

Ay ben hiç kızartmadan yapmadım canım ya :uhm:

Ohh sıhhatler olsun canım a.s. Tarhanayı da benden mi çaldın kız. İnşallah severek yer kuzun. Benimki götürdü 1,5 tabağı maşallah kaydirigubbakcemile3

Defne de yerde ne bulursa almaya çalışıyor. Ben pek arabasız götürmüyorum o yüzden a.s.

slm kızlar
evime geldim bi bakayım dedim geçmişi okudum ama lşu an müsait değilim cevap yazamıyorum yarın halledicem
annem gelicek ben nst ye giricem
bu akşamyemek derdim de yok sağolsun annem koymuş yaptığı yemeklerdn
sahur için bişeyler hazırlıycam ben tutmasam da

dondurucuya biber koymak istiyorum annemler bahçeden toplamış baya var
bozulacak yoksa nasıl yapsam ki
bilen var mı?

hadi güle güle kıllan bidaha :roflol:
bizimkilerde etrafı çok inceliyor ama biz parka giderken arabamızı almıyourz çocuklar yürüyor hatta ömer merdivenleri tutunarak çıkıyor bile...

afiyet olsun...bende çok heycanlıyım biizimkiler kalkmaz biz balkonda yeriz yemeğimizi

kuzum yaa alın bi klima yaaa biz klimasız oturamıyoz valla çocuklar bile klimalı odalar ayrılmıyorrlar

kızartmaya denedim fırında pişiridkden sonra yandı demek oluyorki fırında oluyor ama kuru oluyor bende fıtrıda patates oturma yaptım

ohhhh annenin ellerine sağlık cnm

benimde eniştem geliyor kızlar çok öptüm sizi bybyy

Pınaaaarrrrrrr gözlerime inanamıyorummm bunları senmi söylüyorsun,çalışmaya başlıcaksın hıımm,hayırdır güzelim düşünmüyordunya çok şaşırdım..inşallah bulursun gönlüne göre bi iş!!

Migroslarda var cnm ama benimki 5 numara değil sanırım,9-17 kilo mu neydi hatırlamıyorumda şimdi.gayet rahat oldu ama..

bi akşam eşinle bekliyorum o zaman iftara,en iyisi ilk siz gelin.. eşini kandırabilirsen tabii...

aferin kuzuma görüyomusun bende biraz komik olacak ama en kısa zamanda bizimkine mp 3 alıcam içine sevdiği şarkıları doldurucam çok seviyoo müziği ne yapıyım her gittiğim yere götürürüm odasındada çalar durur..

Ayy şu muzlu muhallebiyi bende deniyim artık akşamları muhallebi pişirmekten sıkıldım,hazır yapcam bazen..
kız beğenmezse kendi bilir sende çok kastın kendini bak bana hiçbişey yapmadım kahvaltıya talim ama kendi istedi valla...:))
ohh temizlenmişsin ne güzel cnmm..
hadi afiyet olsun...

maşallah kızıma benim,Dağhanda çok sever tarhanayıı,
ye anacım ye geç saate kalma zaten ramazanda baya geç yicezz..kilo olarak dönmez inşallahh...
cnm yaa kahvaltı yaparsınız yorma artık kendini..
dondurucuya biber koymak istiyorum annemler bahçeden toplamış baya var
bozulacak yoksa nasıl yapsam ki
bilen var mı?
yıka doğra koy güzelim hiçbişey olmaz...

en geldimmmmmmm cok uzun zaman oldu kırmızı halıyı hakettım galıba :)))
nasılsınız kızlar ben pek ugruyamaz oldum benım veletlerım butun gun koşuyorlar onların peşinden koşmakdan butun enerjım bıtıyor ama onlarda tık yok nasıl iş anlamıyorum

yarında ramazan bu yaramazlarla ugrasırken bayılıp kalmazsam ıyıdır en buyuk dert hergun ne yemek yapıcaz olucak sanırım artık brbırımızden calarız bırseyler eeee bu gece sahurda ne yapcanız gunler uzun hem tok tutan hemde susatmayan bırseyler yemek lazım ama ne
benım daha akşam yemegım bıle yok cocuklar uyurken kalkıp yapayım en ıyısı optum sızı

Bende eşimi aradım ne yapıyım yemeğe ne istersin diye boşver kahvaltı yapalım dedi,herzaman dediği gibi,iyi dedim bende zaten bişey yapasım yoktu kaydirigubbakcemile2 neyse dağhanı emzirip uyuttum Anıl gelincede bişeyler yedik,tabi ben yine dayanamadım biber kızarttım..Şimdi o gidip oğlunun yanına uzanmış.

Bende keyif yapıyım barii ohhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…