2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn Ahsen bırakmıyor yazayım yaaa

özlemcim kolay oldu canım emziğin ucunu kestim verdim agzına böğğ dedi attı bidaha da istemedi çok şükür

banu canım 8 kaşık şeker 1 su br.irmik 1 lt süt.1 çr k.margarin 1 pk vanilya muhallebi pişirip borcama döküyorum cnaım.
zoğuyunca üzerine şeftali ve üzüm koyup tart jölesi döküyorum buzlukta biraz bekliyor valla biz seviyoruz misafirlerimde:)) denemeni tavsiye ederim.

amanınn neden öle yaptıki yaa
valla hanzadeye 1 numaralı iştah acıcı oldu yeminle
sen denemeye devam et bak hanzadede içmezdi ilk bas yani agrı kesici bile içiremezdim sırıngayla vermeyi dene birde
inşallah iyi sonuc alırsın

Evet herkesler burada süperrrr aynı eski günlerdeki gibi.

Benim kuzuda fena isilik oldu Hülyacım şu losyonun ismini yazsana alayım bende.

Banucum bende akşam ezogelin çorba kıymalı biber dolması ve semiz otu salatası var.

tarifi calaıyım baride kaynanama gitcez ya aksam yapıp götüreyim ama jole yokkkkkk
jolesiz olmazmı yaa

ayy akşam kaynana bize ne yapcak bakalım
off gitmekte istemiyorum ilk gün evde olsak ama neysee

oyyy tarıflerde havada uçuşmaya basladı benım esımde sever ırmıgı bende denıyeyım aksama bakalım begenecekmıı?
saolasın tulaycım

:1shok:bayılırım semızotu salatasına bendemı gelsem neeCADIARZU

tülaycım tarif için sağol o misafirlerinin arasında bende varım değil mi:)))) akşama yapayım bende kızlarda yer

sibelcim ohh senin menüde güzelmiş afiyet olsun saatlerde çok uzun acıkmadım ama çok susadım valla

bugün kalabalığız ne güzel eski günlerdeki gibi sohbet çok hoş :))))))))))))
hülyacım nasılsın gazel nasıl

Kızlar deneyin valla afiyet olsun. Nuran canımya jölesiz güzel olmuyor en azından ben beyenmiyorum jöle meyveleri de tuttuğu için yaş pasta gibi oluyor:)

slm cnm valla ben pratik bi tatlı yapıyorum....
2 paket puding (neyli olacağı sana kalmış,ben kakolu ve muzlu kullanıyorum)
1,5 paket biküvi buda etiburçak olabilir petibör olur,piknik olur sana kalmış
miktarda yapacağım tepsiye bağlı cnm
bisküvileri borcama diziyorum ılık şekerli su ile ıslıyorum....kakolu pudingi yapıyorum
üzerine döküyorumbi kat daha bisküvi koyuyorum kalan pudingi döküyorum araya bir kat daha bisküvi koyuyorum muzlu puding koyuyorum yine bisküvi yine puding
en son üzerine muz fındık çikolata damlacığı atıyorum...bunlar yoksa sadece hindistancevizi atıyorum hafif ve güzel ve kolayyyyyyyyyy oluyorrrrrr cnm

Günaydınlar,

Hayırlı ramazanlar herkeseeeee :)

Ben pek halsizim rabbim sabrını verecek inşallah.Allahtan işyerinde klima varda rahatız biraz.

cnm günaydın ...verecek elbette cnm

koy kız resminiii bekliyoruz menüyüde yaz da fikir olsun
hatta herkes yazsın yaa

incihan günaydın sanada
ahh o isilik bizdede var bide kol içlerinde oluyor nişasta iyi geliyor pudra gibi döküyorum
olmadı baga kacıyorum serin serinzemuszemus
sana kolay gelsin ohh ilk iftar herzaman cok sevmişimdir

senin bağın var biz anca odan odaya kaçıyozz

sen en doğrusunu bilirsinnn cnm benim

hoşgeldiniz hülyaaa hanımmmmmmmmmm özledi kk sizi
ohhh denizler süpersiniz valla cnm
gazele verme vitamin felan ya yemiyor diyorsun ama benimkilerden baya iyi kiiii bizimkiler yiyor üstelik cnm...
çocuklarla ne kadar zor olacak bakalım şu saatte kadar süper geçtiiiiiiiiiii

kızlar iftara ne yapacaksınız aklımda şuanda mercimek çorbası fırında makarna salata var

bende bilmiyorum yaaaaaaaa....bendede çok az patates oturtma var bide yayla çorbası
ama az azzz....ne yapsam bilemiyorum şincik...kocam karpuz yeter dedi ama bakalım..

slm cnm çalıışırken zor yaaa çünki uyumuyorsun ...ben uyuduğum ,için rahatım
allah kolaylık versinn...
bizde sebamet sabun kullanıyoruz

bugun baya kalabalıgızzz ne guzell:teytey:
ramazan bereketiiiii

günaydınnn Ahsen bırakmıyor yazayım yaaa

özlemcim kolay oldu canım emziğin ucunu kestim verdim agzına böğğ dedi attı bidaha da istemedi çok şükür

benimkilerde öle ama bi süre sonra beni unutuyolarrrrrr

kızlar ne kadannn kalabalık burası:)))) banuu ne demek misafirmisin sen her zaman kapım açık aşkolsun canım.

iyiymiş birsen hem hafifte olur dur bakalım gönlüme danışayım hangisini yap derse yapayım

ramazan geldi herkez oturuyor evinde tabiii ne güzel ohh sefamız olsunn

nuran cnaım bak aklıma ne geldi tama jöle yoksa irmik pişip ocaktan alınca meveleri direk içine yerleştir o zamanda güzel oluyor.kardeşimin eşi genelde jöleyi sevmediği için böyle yapıyor :)

Tünaydınlar bacılar a.s. Oh oh ramazan bereketini getirdi maşallah herkes burda a.s.

Herkese hayırlı ramazanlar. Allah bu sıcaklarda kolaylık versin tüm oruç tutanlara. Benimde reglim pazartesi bitmişti. Dün gece sahur için kalktık eşimle. Baktım bayağı bi kahverengi leke gelmiş. Bu spiralden sonra hep böyle oluyor. Bikaç gün bekleyeyim bakayım tam bitsin bende başlayıp deneyeceğim hayırlısı ile.

Sabahta Defdoş ile kalktık. Nasıl su içinde kalmışız. Hemen kahvaltısını vermeden soktum yıkadım kuzumu. Güzelce kurulayıp her yerini pudraladım. Nemli kalmayınca isilikleri azalıyor kuzumun. Doktor Mustela'nın bi losyonunu önerdi ama 42 tl dedi eczane fazla geldi ya almadım valla. Kahvaltısını yedirdim. Tam o sırada reçel kavanozunu kırdı zilli. Ayyy her yer hem cam kırığı hemde yapış yapış reçel oldu. Bağladım mama sandalyesine. Temizledim heryeri. O sırada tabi inemeyince bağırmaktan su gibi oldu yine. Baktım kakada yapmış. Soktum duşa bi daha yıkadım. Az öncede uyuttum. Size bakayım dedim a.s.

Nevresimleri daha pazartesi takmıştım ama her gece su gibi oluyoruz. Attım yıkadım asıcam şimdi. Ortalık toparlayayım. Ütüm var ama bu sıcakta hiç yapasım yok. Zaten atlet falan beyaz çamaşırlar acelesi de yok.

Akşam ilk iftar diye kayınvalidemlere gideceğiz. Yemek derdim yok. Şu nevresimleri asayım da Defne uyanmazsa bi duş da ben alayım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…