2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tamamdır tülaycım
seftalide var üzümde
birsenede dedigim gibi
gönlüme danısayım evdeki mazeme durumuna göre hangisini yapcaksam yapayım bari sagolun ayoll

tülaycım evde olsak şimdi kızlar yanımızda akşama hazırlık yapıyoruz ohh ne güzel olurdu şimdi işten çık kızları al iftar için yemek hazırla zaman kısıtlı

pınarcım öyle valla ramazan bereketiyle geldi herkes burada ne güzel:)) sıcaklarda çocuklar hep isilik duş aldırıp ince giydirip kuru tutmaktan başka çaremiz yok havalar serinleyince geçer defne nasıl

Anaammm kalabalığı buldum sizi bırakıp gidemiyorum da kaydirigubbakcemile3

Star Tv'de günün iftar menüsünü verdiler fikir olsun kızlar ;

Düğün Çorbası
Patlıcan Musakka
Pirinç Pilavı
Cacık a.s.

oyy ınternetten bı tarıfler buluyorumkı sormayın gıtsın sütlü tatlı olmadan yasamam sanırım...
açlık degılde tatlısızlık bana koyduukaydirigubbakcemile3

ohhhh ohhhh ramazan bereketiii bu olsa gerekkk...

pınarcığım hoşgeldin cnm
valla bende sanırım neversimleri, değiştireceğim su gibiyiz...pazar sermiştim...ama yarın yıkamak istiyorum çamaşır...

evi ben topluyorum onlar dağıtıyor bakalım ne yapacam...toplayamacağım kesinnn arkamı dönemden dağıtıyorlar....

gülşah güldürdün beni ya bende şerbetli tatlıyı çok seviyorumya gerçi tatlı olsunda :))

banu evet canımya valla bu aralar selini daha çok arıyorum bide artık epey dillendi konuşuyor çok hoşuma gidiyor:)

anammm alişş yine kapmışş ömerin bi parçasınıı beeeeeeeeee hangi ara ısırıyor bu çocuğu

yaa banada akıl verin ne yapem ben bu patates oturmanın yanına

pınarcım öyle valla ramazan bereketiyle geldi herkes burada ne güzel:)) sıcaklarda çocuklar hep isilik duş aldırıp ince giydirip kuru tutmaktan başka çaremiz yok havalar serinleyince geçer defne nasıl

Evet canım ya sıcaklar mahvetti çocukları. Az kaldı şurda sabredicez artık a.s. Defne iyi canım. Biraz burnu akıyor şurup veriyorum. Prensesler nasıl a.s.

oyy ınternetten bı tarıfler buluyorumkı sormayın gıtsın sütlü tatlı olmadan yasamam sanırım...
açlık degılde tatlısızlık bana koyduukaydirigubbakcemile3

Off bende sütlü tatlı severim bacım ya a.s.

Hoşbuldum canım a.s. Değiştir valla zaten bu sıcakta yarım saate kurur nevresimler. Kurusun aynen takıcam geri kaydirigubbakcemile3

Anam bende akşama kadar 5 kere topluyorum içim rahat etmiyor öyle dağınıklıkla durmaya ya offf kafamçokkarıştı

tubişş nerede lennn bu muahbbetii kaçırmazdı ooo

Kesin uyuyordur o ancak kaldırır kafayı kaydirigubbakcemile3

anammm alişş yine kapmışş ömerin bi parçasınıı beeeeeeeeee hangi ara ısırıyor bu çocuğu

yaa banada akıl verin ne yapem ben bu patates oturmanın yanına

Domatesli makarna ile buz gibi cacık yap bacım iyi gider a.s.

Defne uyurken şu nevresimi asıp ortalığı toplamazsam az sonra uyanıcak şapa oturucam valla. Halledip geliyorum a.s.

tülaycım öyle valla çok tatlı konuşuyorlar cimcimeler maşallah

pınarcım iyi prenseslerde çok şükür teyzesi:)))))))))))))))) durunun midesi kötüydü dün şükür düzeldi defneyede geçmiş olsun tatlım kolay gelsin sanada

Tünaydın Herkese Kızlar... a.s.

Ohh ne güzel kalabalık herkes burda,,

Sanırım herkesin derdide aynı,sıcak,ramazan,yemek...bence yakında bu tariflerle kilolarda derdimiz olacak..Bu gidişle hepimiz bir iki kilo alıcaz ramazanda...

Herkese hatyırlı ramazanlar,orucclu olan bütün arakdaşlarımın orucunu kabul etsin Allahım...Ben hala izindeyim Allah izin ederse cumartesi başlarım heralde...

Kızlar bizdede var isilik derdi ama bana göre isilikten ziyade Dağhanın sivrisineğe allerjisi var,bi gece bitane ısırdı ondan sonra azdı bugün doktora gidiyoruz sorucam.zormak istediğiniz bişey varsa söyleyin soruyum...Aşı olucaz bizde,inşallah sorunsuz geçer...

Bu arada dün gece ramazan davulcusu bi başladı bizimki yataktan fırladığı gibi camları kapattı nasıl güldüm,ödüm koptu valla,neyseki uyanmadı Dağhan...

şimdide uyuyor kalkıp çorba yapmam lazım,,tarhana yapıcam.

Dün akşam eltime doğru gittik,gelirken gecenin 10 unda bizimki parkı gördü salalndık ayy gece daha güzel oluyoo valla serin serin esiyoo..sonra Pınarın muhallebiden denedim ,zorla yedi işte.arada yaparım..

bu arada Tülaycım senin tatlıdan kayınvalidemde bende yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim herkese..

kolay gelsın bacılar
aman bırsen bırak bugun dagınık kalsınn...
öff ya benım canım semızotu salatası istıyor bıde pudıng bıde bıskuvı pastası bıde karpuz bıde bıde bıdeeekaydirigubbakcemile3 açken hıc cekılmem vallaakaydirigubbakcemile3
ee ne olcak yapıyozmu ıftar organızasyonu

aman kızlar valla kilo alcaz bu ramazan daha yeni öğlen oldu istekler birikti
bende carsafları attım makinaya yıkanıor hanzade de corba yiyor gidip agzına bir daha dürteyim su kızın

bırsen yazmayı atlamışım bacım semızotu salatası yap seversenız, peynırlı makarna yanına ohhhh bıttı gıtt iştee

makarna olmazz kuzummmm kilo yapar iftarda etli sebze yemeği
yada et..yada direk sebze...şimdi bezelye pişirsem bu gece dahil 2 gece daha yeriz..barbunyamı yapsam.................

kızlarrrrrrrr c.tesi iftara misafirim var...menüm şöleeeeee

şehrieye çorbası
z.yağlı taze fasulye
bulgurlu köfte
fırında makarna (ama sahtesi beşemel sos yok)
yoğurtlu havuç salatası
patatesli biberli domatesli tavuk
pirinç pilavı
puding pastası
satala
karpuz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…