2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar makarna bozar benii maleseff....ramazandada diyetteyim biliyorsunuz...şu kalan 2 kiloyuda yolcu edeyim.sonrasında 6 kilo kalıyor...

ama şunu gördüm kızlar....ben eskiden bu kilodayken giydiğim pantolonumdan karın kısmım böle çıkmıyordu ....hamilelikten gerçekten orası gevşemiş........
88.800 den 76.700 düştüm..ramazandada uyarsan kesin verirsin dedi doktorum 1 ayda 2 kilo gidermi acep

Birsen güzel menü ama makarna varsa pilav yapma bence makarna yapma :)

cnm ben şöle düşündüm ben köfteyi,salatayı,makarnayı bi tabak yerler tavuklada pilav yenir dedim..tavuğu tek başınamı servis yapsam

tavuk böle su yemek gibi olacak çiğden patates,domates biber soğan koyuyorum
pişiriyorum ..sonramı z.yağlı ,salata,makarna,köfte olsun

oyy anam oyy coşuş burası alıntı yapayım dedımm ooo ıftar olur kalırım valla dun akşamdan berı 12 sayfa ılerlemış durun yaw ne olıy :)))
tatlı tarıflerı cok ıyı oldu valla başka sutlu tatlı bılen varsa yazsın kızlar bayılırımda :))
benım kociş erzurumlu erzurumlularda genelde ramazanda ayran corbası kıyma pılav tatlı olarakda kadayıf dolması yerler benımde bu akşamkı menum mercımek corbası kıyma pılav zeytınyaglı barbunya salatası tatlıda kadayıf dolması
corbamla kıymamı yaptım bıle ama sımdıden susadım ya daha dogrusu canım kahve ıstıyor

pınarcım sen spıral bakır olandanmı taktırdın bende dun kadın dogum druma gıttım yenı bır spıral varmış adı minera hormon ıcerıyormuş bakır spıraller fazla kanama yapıyormuş regl donemınde bu ise kesıyormuş drum kendı kullanıyormuş ayda 2 gun hastalanıyorum dıyor ve cok azmış cok önerdı ama regl kesmesı benı terettutte bıraktı sizlerde hıc bunu duyan varmı kızlar kararsız kaldım sımdı ne yapsam dıye bayramda sonra bende taktırmayı dusunuorum ama normalmı bu yenı cıkanımı karar veremedım

Ay canım benim çok geçmiş olsun ya sıcaklar çoukların tüm dengesini bozdu a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Hadi bakalım inşallah sorunsuz atlatırsınız aşınızı a.s. Bende akşam eşimin gelmesine yakın 9 gibi çıkardım Defdoş'u dışarı. Parka gittik babası ile. Dediğin gibi serin serin iyi oldu valla. Sevmedimi hazır muhallebiyi kuzum. Defne kavanoz kavanoz yiyor valla. Bıraksan günde 3 tane falan yer. Alışır inşallah Dağhan kuzum a.s.

Bende yarın bisküvi pastası yapayım kocişime çok seviyor a.s. Bende nasiplenirim
kaydirigubbakcemile3

aman kızlar valla kilo alcaz bu ramazan daha yeni öğlen oldu istekler birikti
bende carsafları attım makinaya yıkanıor hanzade de corba yiyor gidip agzına bir daha dürteyim su kızın

Afiyet olsun kuzuma a.s. Zaten yaz günü nevresim yıkamaktan gına geliyor kafamçokkarıştı

Ohhh yeterde artar bile bacım yerimseniben

Pınarr yıka yıka bitmez canım bu çamaşırlar ne zaman spet doluyor anlamıyorum:))

Aynen canım ya yine birikmiş içim daralıyor her gördüğümde bu sepeti kafamçokkarıştı

öf ya bende spray taktırmak ıstıyorum ama korkuyorumdaa
semoş hoşgeldın dedıklerını ılk defa senden duyuyorum afıyet olsun buarada menun guzelmıss

Nevresimleri ve havluları astım. Mutfak bezlerimi çamaşır suyuna bastım. Defne hanımın evin dört bir köşesine yayılmış oyuncaklarını toparladım. Kuruyan beyaz çamaşırlarımı katlayıp ütülmek üzere sepete yerleştirdim. Beyaz çamaşır fazla birikmediği için haftada bir yıkıyorum. Adam 1 haftada tam 16 atlet çıkarmış ya. Aştı iyice kendini. Oyyy

Bi duş almam kaldı ama halim bile kalmadı valla. Azcık dinleneyim öyle alırım a.s.

sağol pınarcım sıcak dengelerini bozdu valla yavrularımızın

spiral l bende düşünmüştüm kanamayı uzatıyor dedikleri için cesaret edemedim pınarcım sen memnunmusun tatlım

Son düzenleme:
semoş hoşgeldın dedıklerını ılk defa senden duyuyorum afıyet olsun buarada menun guzelmıss

yenı bir urunmuş bu zaten canım ınternette minera yaz cıkıyor ama bıraz pahalı sprılın kendısı 250 cıvaırmış dr ben ucretsız takarım ama al dedı ama henuz karar vermedım ıyıce araştırayım bır

bana doktor dedi bende taktırmadım korkudan ikiz annelerinden bi arkadaşım onla hamile kaldı...

birininde kanaması durmadııı

Semoş'um hoşgeldin canım a.s. Valla ben bakır olanından taktırdım sanırım. Çünkü hormonlu olan kilo yaptığı için doktorum önermedi. Hormonlu olanı regli normalde 8 günden uzun sürenlere öneriyormuş. Benim normalde 5 gün sürerdi az olurdu. Şimdi 7-8 gün oluyor. Eskisinden biraz daha fazla oluyorum. Hormonlu olan hem kilo yapıyor hemde regli azalttığı için istemedim ben açıkcası a.s.

Korkulacak bişi yok bacım ya zaten 2-3 dk sürüyor. Acı falan yok. Sadece onu yerine oturturken ufak bi rahatsızlık hissi oluyor. Acı yok yani merak etme a.s.

spirial bende düşünmüştüm kanamayı uzatıyor dedikleri için cesaret edemedim pınarcım sen memnunmusun tatlım

canım benim ablam 7 sene kullandı ama 20 gunde bır regl oluyordu ve kanamasıda fazlaydı bu yenısıde kanamayı kesıormuş oda cok mantıklı gelmedı bana sonucta dogal olan bırseyı kesıyor doktorum yok normal sonucta o cöpu vucutta bırıktırmıyor hormonları ona gore duzenlııyor o tyuzdende bırden kanama olmuıyor dedı ama yınede bırkac dr sormak lazım

spiral l bende düşünmüştüm kanamayı uzatıyor dedikleri için cesaret edemedim pınarcım sen memnunmusun tatlım

Aynen canım havalar serinlesede rahat etsek a.s.

Valla hormonlu olmayanları evet uzatıyor ama rahatlığı için değer bence. 1-2 gün farkediyor a.s.

bana doktor dedi bende taktırmadım korkudan ikiz annelerinden bi arkadaşım onla hamile kaldı...

birininde kanaması durmadııı

Benim eşimin kuzeninin karısı da kaldı ama sorun olmadı doğumda falan a.s.

Zaten 3 ay bekliyorsun. Vücut kabul etmezse kanama çok uzuyor yada 3 kere yerinden oynarsa vücut kabul etmiyor diyip çıkarıyorlar. Bende sorun olmadı çok şükür a.s.

pınarcım yapabılecegı en kötğ şeyde kiko zaten aman kalsın yarabbım bendekı kılolar bana yetıyor dahasını dusunemıyorum bıle :))) benım regl 7 gun suruyor asırı degıl ama cok oluyorum ama dedıgın gıbı kılo olayından bende suphelendım

şu spiral işi bana en başından beri korkunç gelirdi hiç düşünmedim,halada düşünmüyorum açıkçası bırakın adamlar düşünsün anacım ne kasıyonuz :))guclubacismile anladınız siz onu ??yerimseniben

anladım canım bir kaç doktordan daha fikir edinmekte fayda var opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…