Birsen güzel menü ama makarna varsa pilav yapma bence makarna yapma :)
tülaycım öyle valla çok tatlı konuşuyorlar cimcimeler maşallah
pınarcım iyi prenseslerde çok şükür teyzesi:)))))))))))))))) durunun midesi kötüydü dün şükür düzeldi defneyede geçmiş olsun tatlım kolay gelsin sanada
Tünaydın Herkese Kızlar... a.s.
Ohh ne güzel kalabalık herkes burda,,
Sanırım herkesin derdide aynı,sıcak,ramazan,yemek...bence yakında bu tariflerle kilolarda derdimiz olacak..Bu gidişle hepimiz bir iki kilo alıcaz ramazanda...
Herkese hatyırlı ramazanlar,orucclu olan bütün arakdaşlarımın orucunu kabul etsin Allahım...Ben hala izindeyim Allah izin ederse cumartesi başlarım heralde...
Kızlar bizdede var isilik derdi ama bana göre isilikten ziyade Dağhanın sivrisineğe allerjisi var,bi gece bitane ısırdı ondan sonra azdı bugün doktora gidiyoruz sorucam.zormak istediğiniz bişey varsa söyleyin soruyum...Aşı olucaz bizde,inşallah sorunsuz geçer...
Bu arada dün gece ramazan davulcusu bi başladı bizimki yataktan fırladığı gibi camları kapattı nasıl güldüm,ödüm koptu valla,neyseki uyanmadı Dağhan...
şimdide uyuyor kalkıp çorba yapmam lazım,,tarhana yapıcam.
Dün akşam eltime doğru gittik,gelirken gecenin 10 unda bizimki parkı gördü salalndık ayy gece daha güzel oluyoo valla serin serin esiyoo..sonra Pınarın muhallebiden denedim ,zorla yedi işte.arada yaparım..
bu arada Tülaycım senin tatlıdan kayınvalidemde bende yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim herkese..
kolay gelsın bacılar
aman bırsen bırak bugun dagınık kalsınn...
öff ya benım canım semızotu salatası istıyor bıde pudıng bıde bıskuvı pastası bıde karpuz bıde bıde bıdeeekaydirigubbakcemile3 açken hıc cekılmem vallaakaydirigubbakcemile3
ee ne olcak yapıyozmu ıftar organızasyonu
aman kızlar valla kilo alcaz bu ramazan daha yeni öğlen oldu istekler birikti
bende carsafları attım makinaya yıkanıor hanzade de corba yiyor gidip agzına bir daha dürteyim su kızın
makarna olmazz kuzummmm kilo yapar iftarda etli sebze yemeği
yada et..yada direk sebze...şimdi bezelye pişirsem bu gece dahil 2 gece daha yeriz..barbunyamı yapsam.................
kızlarrrrrrrr c.tesi iftara misafirim var...menüm şöleeeeee
şehrieye çorbası
z.yağlı taze fasulye
bulgurlu köfte
fırında makarna (ama sahtesi beşemel sos yok)
yoğurtlu havuç salatası
patatesli biberli domatesli tavuk
pirinç pilavı
puding pastası
satala
karpuz.......
Pınarr yıka yıka bitmez canım bu çamaşırlar ne zaman spet doluyor anlamıyorum:))
öf ya bende spray taktırmak ıstıyorum ama korkuyorumdaa
semoş hoşgeldın dedıklerını ılk defa senden duyuyorum afıyet olsun buarada menun guzelmıss
semoş hoşgeldın dedıklerını ılk defa senden duyuyorum afıyet olsun buarada menun guzelmıss
oyy anam oyy coşuş burası alıntı yapayım dedımm ooo ıftar olur kalırım valla dun akşamdan berı 12 sayfa ılerlemış durun yaw ne olıy :)))
tatlı tarıflerı cok ıyı oldu valla başka sutlu tatlı bılen varsa yazsın kızlar bayılırımda :))
benım kociş erzurumlu erzurumlularda genelde ramazanda ayran corbası kıyma pılav tatlı olarakda kadayıf dolması yerler benımde bu akşamkı menum mercımek corbası kıyma pılav zeytınyaglı barbunya salatası tatlıda kadayıf dolması
corbamla kıymamı yaptım bıle ama sımdıden susadım ya daha dogrusu canım kahve ıstıyor
pınarcım sen spıral bakır olandanmı taktırdın bende dun kadın dogum druma gıttım yenı bır spıral varmış adı minera hormon ıcerıyormuş bakır spıraller fazla kanama yapıyormuş regl donemınde bu ise kesıyormuş drum kendı kullanıyormuş ayda 2 gun hastalanıyorum dıyor ve cok azmış cok önerdı ama regl kesmesı benı terettutte bıraktı sizlerde hıc bunu duyan varmı kızlar kararsız kaldım sımdı ne yapsam dıye bayramda sonra bende taktırmayı dusunuorum ama normalmı bu yenı cıkanımı karar veremedım
sağol pınarcım sıcak dengelerini bozdu valla yavrularımızın
spirial bende düşünmüştüm kanamayı uzatıyor dedikleri için cesaret edemedim pınarcım sen memnunmusun tatlım
sağol pınarcım sıcak dengelerini bozdu valla yavrularımızın
spiral l bende düşünmüştüm kanamayı uzatıyor dedikleri için cesaret edemedim pınarcım sen memnunmusun tatlım
bana doktor dedi bende taktırmadım korkudan ikiz annelerinden bi arkadaşım onla hamile kaldı...
birininde kanaması durmadııı
canım benim ablam 7 sene kullandı ama 20 gunde bır regl oluyordu ve kanamasıda fazlaydı bu yenısıde kanamayı kesıormuş oda cok mantıklı gelmedı bana sonucta dogal olan bırseyı kesıyor doktorum yok normal sonucta o cöpu vucutta bırıktırmıyor hormonları ona gore duzenlııyor o tyuzdende bırden kanama olmuıyor dedı ama yınede bırkac dr sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?