canım benim ablam 7 sene kullandı ama 20 gunde bır regl oluyordu ve kanamasıda fazlaydı bu yenısıde kanamayı kesıormuş oda cok mantıklı gelmedı bana sonucta dogal olan bırseyı kesıyor doktorum yok normal sonucta o cöpu vucutta bırıktırmıyor hormonları ona gore duzenlııyor o tyuzdende bırden kanama olmuıyor dedı ama yınede bırkac dr sormak lazım
pınarcım yapabılecegı en kötğ şeyde kiko zaten aman kalsın yarabbım bendekı kılolar bana yetıyor dahasını dusunemıyorum bıle :))) benım regl 7 gun suruyor asırı degıl ama cok oluyorum ama dedıgın gıbı kılo olayından bende suphelendım
şu spiral işi bana en başından beri korkunç gelirdi hiç düşünmedim,halada düşünmüyorum açıkçası bırakın adamlar düşünsün anacım ne kasıyonuz :))guclubacismileanladınız siz onu ??yerimseniben
hadi yaa :))Evet canım doktorumda o zaman daha kilolarımı veremediğim için önermedi. Dediğin gibi bizdekiler yetiyor zaten kaydirigubbakcemile3 Bi taktır denersin olmadı 5 d^'da çıkarıyorlar ya çok uzun sürerse çıkarttırırsın a.s.
Anam o beni çok rahatsız ediyor. Hiç uyuşamadık o dediğinle. Spiral en rahatı bence a.s.
ferdacım adamlara bırakırsak yandık saldım cayıra mevlam gayıra der be onlarDDDDDDDDDDDDD
ben hap kullanıyorum kızlarrr valla her açıdan rahatım reglim günü gününe tam zamanında bitiyor...
ve kiloda yapmıyorr
arkadaşlar hepinize kocaman bir merhaba diyorum biliyorsunuz eşim askere gitti üstelik uzun dönem çıktı ve ben artık çok bıkılmış sıkılmış durumdayım çok yoruluyorum sizleri sadece okuyabiliyorum cvp yazmaya yorum yapmaya hiç ama hiç fırsatım olmuyor şuan alpiş uyududa öyle yazıyorum ve sizlere birşey sormak istiyorum bugün buranın uşağın pazarı pazardan frambuaz ve böğürtlen aldım ben bunları dondurucuya atmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yıkayıpmı koyacağım bana bi akıl verin lütfennnnn
evet bende kullanmak ıstıyorumda bende yan etkı yapıyor butun markalarıda denedım aslında ama acayıp bunalıma sokuyor aglama krızlerıne gırıyorum kullanmaya başlayınca
arkadaşlar hepinize kocaman bir merhaba diyorum biliyorsunuz eşim askere gitti üstelik uzun dönem çıktı ve ben artık çok bıkılmış sıkılmış durumdayım çok yoruluyorum sizleri sadece okuyabiliyorum cvp yazmaya yorum yapmaya hiç ama hiç fırsatım olmuyor şuan alpiş uyududa öyle yazıyorum ve sizlere birşey sormak istiyorum bugün buranın uşağın pazarı pazardan frambuaz ve böğürtlen aldım ben bunları dondurucuya atmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yıkayıpmı koyacağım bana bi akıl verin lütfennnnn
bendede dogum kontrol hapı karın agrısı yapıyo kramplar gırıyo mıgdeme
bırsen sen hangısını kullanıyosun?dogum kontrol hapları kılo yapar dıye bılıyorum ben ama:1shok:
allah kavustursun canım
ben hıc koymadım o yuzden bılemıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?