2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yine eskisi gibi 30 yada 32 günde bir oluyorum canım. Hep öyle olurdum. Sadece 5 gün yerine 7-8 gün oluyorum. Birde miktarı ilk bikaç gün arttı. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Rahatlığı için denemekte fayda var bence tatlım a.s.

ben kaçarrr kızlarrrrr....bulaşıklarımı yerlştireyim.....kıymalı yumurta yaparım karar verdimm...bide mercimek çorbasıı......

Evet canım doktorumda o zaman daha kilolarımı veremediğim için önermedi. Dediğin gibi bizdekiler yetiyor zaten kaydirigubbakcemile3 Bi taktır denersin olmadı 5 d^'da çıkarıyorlar ya çok uzun sürerse çıkarttırırsın a.s.

Anam o beni çok rahatsız ediyor. Hiç uyuşamadık o dediğinle. Spiral en rahatı bence a.s.

ferdacım adamlara bırakırsak yandık saldım cayıra mevlam gayıra der be onlar DDDDDDDDDDDDD

ben hap kullanıyorum kızlarrr valla her açıdan rahatım reglim günü gününe tam zamanında bitiyor...
ve kiloda yapmıyorr

hadi yaa :))
alemsin kız pınar! özelineden bi göz atsana
ferdacım adamlara bırakırsak yandık saldım cayıra mevlam gayıra der be onlar DDDDDDDDDDDDD

O zaman kendi bilir güzelim bi futbol takımı kurar artık :))

ben hap kullanıyorum kızlarrr valla her açıdan rahatım reglim günü gününe tam zamanında bitiyor...
ve kiloda yapmıyorr

evet bende kullanmak ıstıyorumda bende yan etkı yapıyor butun markalarıda denedım aslında ama acayıp bunalıma sokuyor aglama krızlerıne gırıyorum kullanmaya başlayınca

arkadaşlar hepinize kocaman bir merhaba diyorum biliyorsunuz eşim askere gitti üstelik uzun dönem çıktı ve ben artık çok bıkılmış sıkılmış durumdayım çok yoruluyorum sizleri sadece okuyabiliyorum cvp yazmaya yorum yapmaya hiç ama hiç fırsatım olmuyor şuan alpiş uyududa öyle yazıyorum ve sizlere birşey sormak istiyorum bugün buranın uşağın pazarı pazardan frambuaz ve böğürtlen aldım ben bunları dondurucuya atmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yıkayıpmı koyacağım bana bi akıl verin lütfennnnn

bendede dogum kontrol hapı karın agrısı yapıyo kramplar gırıyo mıgdeme
bırsen sen hangısını kullanıyosun?dogum kontrol hapları kılo yapar dıye bılıyorum ben ama:1shok:

allah kavustursun canım
ben hıc koymadım o yuzden bılemıcem

evet bende kullanmak ıstıyorumda bende yan etkı yapıyor butun markalarıda denedım aslında ama acayıp bunalıma sokuyor aglama krızlerıne gırıyorum kullanmaya başlayınca

cnm ben diana35 kullandım memenun kalmadım doğumöncesi yasmin kullandım memnunduım ama doğum sonrası bana ara kanama yaptı bıraktım....belara kullandım oda hafif geldi ağrılarım arttı...

tesadüfen ebe olan yiğenim devletin verdiği doğumkontrol hapını getirmişti....r ile başlıyor onu kullanıyorum çok memnun ve artık para vermiyorum...sağlıkocağından alıyorum annemde komşularıda alıyor...yiğenimde getiriyor....
rahat bi hap yani

şimdi bırsen yazınca hatırladım saglık ocakları dogum kontrol hapı ve spraılı ucretsız takıyor gıtmek ısteyen olursa aklınızda olsun
doktorum ultrasonsuz takılan spraılın cok guvenılır olmadıgını söylemıstı bude dıp not şekerler

cnm bildiğim yıkayıp koyuyorsun sanırım

bendede dogum kontrol hapı karın agrısı yapıyo kramplar gırıyo mıgdeme
bırsen sen hangısını kullanıyosun?dogum kontrol hapları kılo yapar dıye bılıyorum ben ama:1shok:

cnm devletin verdiğini kullanıyorum...ama şunu belirteyim ben hep d.kontrol kullandım ama hep kilo verdim...ben inanmıyorum kilo yaptığına 9 senedir eviliyim tek korunma yöntemim o hep kilo aldım ama pkolu olduğumdan cnm...d.kontroıl kullanırkende diyet yapıp verdim şuan olduğu gibi

bulaşık makinasını boşaltacaktım ömer geldi hemen vazgeçtim...kıymamı çıkardım...bugn böle geçsin yarın çamaşır yıkar yemek yaparım

selam hatunlar
hanzade yi yediridm azıcık kuaran okudum geldim masallah baya konusulmus
anam sprialden bahsetmişsiniz yok yaa ben asla taktıramam onu bak şimdiden kasıldım valla
ben hap kullanıyorum adı yasmin kilo falan yapmadı hatta kilo veriyorum bile aman en rahatı hastalıgın belli günü belli
neyse birsencim masallah
MİSafir bile cagırcakmıs menünde ideal
bende kalkıp tülayın tatlısından yapıyım bari
nezaman gitsemki kaynanama
ayy susadım kızlar sanki ben yaaa

Aynur canım sıkma canını bize demesi kolay ama allah bir kolaylığını verir.geçer gider günler en azından annenler yanında yalnız değilsin.canım ben buzluğa pek bişey atmam ama birsenin deidği gibi yıkar atarsın sanırım internetten bak belki vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…