amanınn neden öle yaptıki yaa
valla hanzadeye 1 numaralı iştah acıcı oldu yeminle
sen denemeye devam et bak hanzadede içmezdi ilk bas yani agrı kesici bile içiremezdim sırıngayla vermeyi dene birde
inşallah iyi sonuc alırsın
cnm zaten drek şırıngayla denedim çünkü benim cadı hiç bir şurubu içmez meyvesinede koydum yarım bıraktı yemedi zilli yaa
Evet herkesler burada süperrrr aynı eski günlerdeki gibi.
Benim kuzuda fena isilik oldu Hülyacım şu losyonun ismini yazsana alayım bende.
Banucum bende akşam ezogelin çorba kıymalı biber dolması ve semiz otu salatası var.
Excipial Lipo cnm ..sanırım işe yarıyor gibi dün başladım ben baya bi gelişme var yan o geçirdi yda denizde baya karardı onun faydası oldu bakayım zaman gösterecek...
bugün kalabalığız ne güzel eski günlerdeki gibi sohbet çok hoş :))))))))))))
hülyacım nasılsın gazel nasıl
cnm cok saol cok şükür iyiyiz ..gazelin hala katı gıdalar yememesi dışında
slm cnm valla ben pratik bi tatlı yapıyorum....
2 paket puding (neyli olacağı sana kalmış,ben kakolu ve muzlu kullanıyorum)
1,5 paket biküvi buda etiburçak olabilir petibör olur,piknik olur sana kalmış
miktarda yapacağım tepsiye bağlı cnm
bisküvileri borcama diziyorum ılık şekerli su ile ıslıyorum....kakolu pudingi yapıyorum
üzerine döküyorumbi kat daha bisküvi koyuyorum kalan pudingi döküyorum araya bir kat daha bisküvi koyuyorum muzlu puding koyuyorum yine bisküvi yine puding
en son üzerine muz fındık çikolata damlacığı atıyorum...bunlar yoksa sadece hindistancevizi atıyorum hafif ve güzel ve kolayyyyyyyyyy oluyorrrrrr cnm
cnm günaydın ...verecek elbette cnm
koy kız resminiii bekliyoruz menüyüde yaz da fikir olsun
hatta herkes yazsın yaa
senin bağın var biz anca odan odaya kaçıyozz
sen en doğrusunu bilirsinnn cnm benim
hoşgeldiniz hülyaaa hanımmmmmmmmmm özledi kk sizi
ohhh denizler süpersiniz valla cnm
gazele verme vitamin felan ya yemiyor diyorsun ama benimkilerden baya iyi kiiii bizimkiler yiyor üstelik cnm...
çocuklarla ne kadar zor olacak bakalım şu saatte kadar süper geçtiiiiiiiiiii
bende bilmiyorum yaaaaaaaa....bendede çok az patates oturtma var bide yayla çorbası
ama az azzz....ne yapsam bilemiyorum şincik...kocam karpuz yeter dedi ama bakalım..
slm cnm çalıışırken zor yaaa çünki uyumuyorsun ...ben uyuduğum ,için rahatım
allah kolaylık versinn...
bizde sebamet sabun kullanıyoruz
ramazan bereketiiiii
benimkilerde öle ama bi süre sonra beni unutuyolarrrrrr
yavruşumm o şurubu ben cok yesin diye değilde iştahı açılırda belki eline verdiğim şeyleri yer diye denemek istedim nuranın kızında baya işe yaramış...hem her öğünümüz kavga gürültüyle yaa yediğinden değil emdiğinden alıyor kilo cnm
Tünaydınlar bacılar a.s. Oh oh ramazan bereketini getirdi maşallah herkes burda a.s.
Herkese hayırlı ramazanlar. Allah bu sıcaklarda kolaylık versin tüm oruç tutanlara. Benimde reglim pazartesi bitmişti. Dün gece sahur için kalktık eşimle. Baktım bayağı bi kahverengi leke gelmiş. Bu spiralden sonra hep böyle oluyor. Bikaç gün bekleyeyim bakayım tam bitsin bende başlayıp deneyeceğim hayırlısı ile.
Sabahta Defdoş ile kalktık. Nasıl su içinde kalmışız. Hemen kahvaltısını vermeden soktum yıkadım kuzumu. Güzelce kurulayıp her yerini pudraladım. Nemli kalmayınca isilikleri azalıyor kuzumun. Doktor Mustela'nın bi losyonunu önerdi ama 42 tl dedi eczane fazla geldi ya almadım valla. Kahvaltısını yedirdim. Tam o sırada reçel kavanozunu kırdı zilli. Ayyy her yer hem cam kırığı hemde yapış yapış reçel oldu. Bağladım mama sandalyesine. Temizledim heryeri. O sırada tabi inemeyince bağırmaktan su gibi oldu yine. Baktım kakada yapmış. Soktum duşa bi daha yıkadım. Az öncede uyuttum. Size bakayım dedim a.s.
Nevresimleri daha pazartesi takmıştım ama her gece su gibi oluyoruz. Attım yıkadım asıcam şimdi. Ortalık toparlayayım. Ütüm var ama bu sıcakta hiç yapasım yok. Zaten atlet falan beyaz çamaşırlar acelesi de yok.
Akşam ilk iftar diye kayınvalidemlere gideceğiz. Yemek derdim yok. Şu nevresimleri asayım da Defne uyanmazsa bi duş da ben alayım a.s.
ayy bak sen cadıcığın yaptığınaa kaydirigubbakcemile3
üff benimde bi ton çamaşır hem yıkanıyor hem asılcak hemde bekleyen var amann yaa bilmiyorumkismile
Tünaydın Herkese Kızlar... a.s.
Ohh ne güzel kalabalık herkes burda,,
Sanırım herkesin derdide aynı,sıcak,ramazan,yemek...bence yakında bu tariflerle kilolarda derdimiz olacak..Bu gidişle hepimiz bir iki kilo alıcaz ramazanda...
Herkese hatyırlı ramazanlar,orucclu olan bütün arakdaşlarımın orucunu kabul etsin Allahım...Ben hala izindeyim Allah izin ederse cumartesi başlarım heralde...
Kızlar bizdede var isilik derdi ama bana göre isilikten ziyade Dağhanın sivrisineğe allerjisi var,bi gece bitane ısırdı ondan sonra azdı bugün doktora gidiyoruz sorucam.zormak istediğiniz bişey varsa söyleyin soruyum...Aşı olucaz bizde,inşallah sorunsuz geçer...
Bu arada dün gece ramazan davulcusu bi başladı bizimki yataktan fırladığı gibi camları kapattı nasıl güldüm,ödüm koptu valla,neyseki uyanmadı Dağhan...
şimdide uyuyor kalkıp çorba yapmam lazım,,tarhana yapıcam.
Dün akşam eltime doğru gittik,gelirken gecenin 10 unda bizimki parkı gördü salalndık ayy gece daha güzel oluyoo valla serin serin esiyoo..sonra Pınarın muhallebiden denedim ,zorla yedi işte.arada yaparım..
bu arada Tülaycım senin tatlıdan kayınvalidemde bende yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim herkese..
ohh iyi etmişsiniz valla dediğin gibi artık akşamları cıkmak lazım ama malesef biz kurtlular gunduzde duramıyoruz evde sempatiksalakcinni
arkadaşlar hepinize kocaman bir merhaba diyorum biliyorsunuz eşim askere gitti üstelik uzun dönem çıktı ve ben artık çok bıkılmış sıkılmış durumdayım çok yoruluyorum sizleri sadece okuyabiliyorum cvp yazmaya yorum yapmaya hiç ama hiç fırsatım olmuyor şuan alpiş uyududa öyle yazıyorum ve sizlere birşey sormak istiyorum bugün buranın uşağın pazarı pazardan frambuaz ve böğürtlen aldım ben bunları dondurucuya atmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yıkayıpmı koyacağım bana bi akıl verin lütfennnnn
cnm ya Allah kavuştursun tez zamanda sağlıcakla