2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm zaten drek şırıngayla denedim çünkü benim cadı hiç bir şurubu içmez meyvesinede koydum yarım bıraktı yemedi zilli yaa

Excipial Lipo cnm ..sanırım işe yarıyor gibi dün başladım ben baya bi gelişme var yan o geçirdi yda denizde baya karardı onun faydası oldu bakayım zaman gösterecek...

bugün kalabalığız ne güzel eski günlerdeki gibi sohbet çok hoş :))))))))))))
hülyacım nasılsın gazel nasıl

cnm cok saol cok şükür iyiyiz ..gazelin hala katı gıdalar yememesi dışında

yavruşumm o şurubu ben cok yesin diye değilde iştahı açılırda belki eline verdiğim şeyleri yer diye denemek istedim nuranın kızında baya işe yaramış...hem her öğünümüz kavga gürültüyle yaa yediğinden değil emdiğinden alıyor kilo cnm (

ayy bak sen cadıcığın yaptığınaa kaydirigubbakcemile3

üff benimde bi ton çamaşır hem yıkanıyor hem asılcak hemde bekleyen var amann yaa bilmiyorumkismile

ohh iyi etmişsiniz valla dediğin gibi artık akşamları cıkmak lazım ama malesef biz kurtlular gunduzde duramıyoruz evde sempatiksalakcinni

cnm ya Allah kavuştursun tez zamanda sağlıcakla

ben kaçarrr kızlarrrrr....bulaşıklarımı yerlştireyim.....kıymalı yumurta yaparım karar verdimm...bide mercimek çorbasıı......

Kolay gelsin canım. Ohhh benimkide sever kıymalı yumurtayı. Sahurda yaparım bende a.s.

ferdacım adamlara bırakırsak yandık saldım cayıra mevlam gayıra der be onlar DDDDDDDDDDDDD

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi yaa :))
alemsin kız pınar! özelineden bi göz atsana

O zaman kendi bilir güzelim bi futbol takımı kurar artık :))

Cevap yazdım canım a.s.

Napim bacım 1-2 kere denedim alışamadım o na kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım Allah kavuştursun sağlıcakla inşallah a.s. Bende normal yıka süz koy diye biliyorum a.s.

Sağlık ocaklarının taktıkları plastik diye biliyorum canım :uhm:

Defdoş'um uyandı. Terlemiş yine. Kuruladım pudra döktüm her yerine. Birazdan çorbasını içiririm kuzuma a.s.

aynurcum merhaba canım nasılsın alpiş nasıl Allah kavuştursun eşinle zaman su gibi geçsin biran önce hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah tatlım

tülaycım ayy bende heyecan yaptım bakalım kaç almışsınnnn

off ya evde oturmazsan bole herşey birikir sözde yeni dip köşe temizlik yaptım ama gel gör ki heryer heryerde....bu sıcaktada mıcımdan terler boşalıyor hee (

Gazel in eline salatalık verdim ısırmış ısırmış atmış heryere ...sonra geldi meme ye dadanıyor bende kahve sürdüm tadı acı gelirde istemez diye ne gezer zilli baktı baktı güldü sonra emdi tadıda baya güzelmiş der gibide yalandı :))))

sağolun kızlar inanın çokmoralimbozuk eşim bana çok yardımcı olurdu ona gidince çok yoruldum kafayı sıyırmak üzereyim tülaycım annem çok yaşlı benim 70 yaşında tamam şimdi inkar edemem çokta yrdımı oluyor sağolsun hiç ben yaşlıyım ben yapamam ben bakamam demez.ama işştee eş olmayınca çok zor oluyor alpiş odaları dolanıyor ba- ba diye baen durduk yere ağlıyor offf yaaaa bakalım uzun dönem çıktı bide iyi biyer çıksın bizde gidicez yanında böyle çok zor kızlar eşlerinizin kıymetini bilin.tek başına çocuk büyütenlerede Allah kolaylık versin.bütüngün alpişin peşindeyim maşallah çok hareketli birçoculk hiç oturmak bilmez akşamda o yorgunlukla erkenden sahurumu yapıp yattım bugünde pazara gittim ihtiyaçlar vardı onları aldım alel acele ewe geldim başladı ellerim titremeye midem bulanmaya afedersiniz ama öğürmeye başlayınca Allah affetsin ama orucumu bozmak zorunda kaldım((

ya hülya güldürdün beni..

banu canımya mezun olalı yıllar olmuş umudum yok ben ölesine girdim olaki akzansamda gitmem benya benim işim memurdan daha iyi:)))

aynur canım haklısın eşin olmyınca olmaz ama mecbur inşallah iyi bir yer çıkarda sende gidersin allah gönlüne kalbine göre versin.

eyy gıdı hulya eyyyyyy:roflol:
yermı o gozlerrr bu numaralarınııı aferın gazeleeee:teytey:top top et olsun kuzumaa ıctıgı sütttt

cnm bence kocanın yokluğu seni bu hale sokmuş...
çünki ali ile ömer de çok hareketli dk. başı peşlerinde olmam gerek...babamız seyhatelerde ....ama hayat bu kadar zor yanından bakmıyorum...
tabiki bunaldığım oluyor ama öle değil...yorulma işine gelince herkesin bir yapısı var
sana ağır gelmiş olabilir....ama herşey kocanın olmaması gibi
güzel düşün cnm pozitif bak geçmez bunca zaman yoksa

ay yaaa cadı emzik olsa hemen uyur uyumadı gitti daha yeni uyuttum zilliyi
o uyurken size bakayım dedim sonrada kalkıp evi toparlıycam yarın kadın gelecek temizliğe
ben çalışırken daha düzenliydi hayatım hiç evde durmadığım için işleri de yetiştiremiyorum pofffffffff
çamaşır deterjanı kalmamış Ahsen kalksın bir pazar market yapalım kızçemle ben niyetli değilim akşam eşime de et sote,pilav yada makarna,tarhana çorbası,tavuk göğsü yapıcam

tuba resimleri yüklüycemde bi evde oturmadım ki oturduğumda da Ahsen fırsat vermiyor (

semra 3 aya kadar gelirmisin şekerim :)))))))))

tülaycım bende baya güldüm valla cadıya :))

Gülşahçım hiç sorma yaa gecende bant taktım yine gülüp gülüp çıkardı yine emdi zilli banttanda ödü kopuyor normalde ama söz konusu meme olunca hiç birşeyi gözü görmüyor..

acaba diyorum yemekleri parça parça yapıp meme ucuma koysam yermi hahhahhahha :)))))

sohbet güzelde benim acil hazırlanmam lazım eşim gelecek doktora gidicez agelince görüşürüz kızlar...

hülyacım alemsin tatlım :))) valla yesinler diye neler düşünüyoruz

ferdacım kolay gelsin görüşürüz

geçmiş amma çok olmuş heeee ama aklımda kalan korunma yöntemleri oldu:)))

ben Allah tarafından korunuyorum şekerler hiç öyle bir derdim yok Ahsen olmadan önce sinir bir durumdu ama şimdi iyi oluyor valla:)))

ben geldim
irmikli tatlıyı yaptım ama kendi yorumumu kattım
şöleki pişirip azıcıgını borcama döktüm kakaolu bisküvi döşedim
sonra kalanın ı döktüm
şeftalilerdende şeftalili sos tarifi buldum netten onu yaptın süsledim güzelce ohh mutfagıda yarım topladım kalan sosuda hanzade yedi
ayy susadım beeeennnnnn
ender saracı izliyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…