:1shok:bayılırım semızotu salatasına bendemı gelsem neeCADIARZU
Gel canım beklerim başımın üzerinde yerin var.
tülaycım tarif için sağol o misafirlerinin arasında bende varım değil mi:)))) akşama yapayım bende kızlarda yer
sibelcim ohh senin menüde güzelmiş afiyet olsun saatlerde çok uzun acıkmadım ama çok susadım valla
Bende çok susadım canım.Saolasın.
Kızlar deneyin valla afiyet olsun. Nuran canımya jölesiz güzel olmuyor en azından ben beyenmiyorum jöle meyveleri de tuttuğu için yaş pasta gibi oluyor:)
Bende çaldım tarifini Tülay'cım.
Tünaydınlar bacılar a.s. Oh oh ramazan bereketini getirdi maşallah herkes burda a.s.
Herkese hayırlı ramazanlar. Allah bu sıcaklarda kolaylık versin tüm oruç tutanlara. Benimde reglim pazartesi bitmişti. Dün gece sahur için kalktık eşimle. Baktım bayağı bi kahverengi leke gelmiş. Bu spiralden sonra hep böyle oluyor. Bikaç gün bekleyeyim bakayım tam bitsin bende başlayıp deneyeceğim hayırlısı ile.
Sabahta Defdoş ile kalktık. Nasıl su içinde kalmışız. Hemen kahvaltısını vermeden soktum yıkadım kuzumu. Güzelce kurulayıp her yerini pudraladım. Nemli kalmayınca isilikleri azalıyor kuzumun. Doktor Mustela'nın bi losyonunu önerdi ama 42 tl dedi eczane fazla geldi ya almadım valla. Kahvaltısını yedirdim. Tam o sırada reçel kavanozunu kırdı zilli. Ayyy her yer hem cam kırığı hemde yapış yapış reçel oldu. Bağladım mama sandalyesine. Temizledim heryeri. O sırada tabi inemeyince bağırmaktan su gibi oldu yine. Baktım kakada yapmış. Soktum duşa bi daha yıkadım. Az öncede uyuttum. Size bakayım dedim a.s.
Nevresimleri daha pazartesi takmıştım ama her gece su gibi oluyoruz. Attım yıkadım asıcam şimdi. Ortalık toparlayayım. Ütüm var ama bu sıcakta hiç yapasım yok. Zaten atlet falan beyaz çamaşırlar acelesi de yok.
Akşam ilk iftar diye kayınvalidemlere gideceğiz. Yemek derdim yok. Şu nevresimleri asayım da Defne uyanmazsa bi duş da ben alayım a.s.
Hoşgeldin bacım özleştik valla yaaa.Demek sen ramazandan sonra işe başlıyosun :) Hayırdır nereye?
Star Tv'de günün iftar menüsünü verdiler fikir olsun kızlar ;
Düğün Çorbası
Patlıcan Musakka
Pirinç Pilavı
Cacık a.s.
Aman pek ağır bir menüymüş ben yaklaşmıyım.Diyetteyim
oyy ınternetten bı tarıfler buluyorumkı sormayın gıtsın sütlü tatlı olmadan yasamam sanırım...
açlık degılde tatlısızlık bana koyduukaydirigubbakcemile3
Yaaaa yapmasana şöle Gülşah tatlı falan canımı çektiriyosun :S diyetteyim ben tatlı falan yok bana
Tünaydın Herkese Kızlar... a.s.
Ohh ne güzel kalabalık herkes burda,,
Sanırım herkesin derdide aynı,sıcak,ramazan,yemek...bence yakında bu tariflerle kilolarda derdimiz olacak..Bu gidişle hepimiz bir iki kilo alıcaz ramazanda...
Herkese hatyırlı ramazanlar,orucclu olan bütün arakdaşlarımın orucunu kabul etsin Allahım...Ben hala izindeyim Allah izin ederse cumartesi başlarım heralde...
Kızlar bizdede var isilik derdi ama bana göre isilikten ziyade Dağhanın sivrisineğe allerjisi var,bi gece bitane ısırdı ondan sonra azdı bugün doktora gidiyoruz sorucam.zormak istediğiniz bişey varsa söyleyin soruyum...Aşı olucaz bizde,inşallah sorunsuz geçer...
Bu arada dün gece ramazan davulcusu bi başladı bizimki yataktan fırladığı gibi camları kapattı nasıl güldüm,ödüm koptu valla,neyseki uyanmadı Dağhan...
şimdide uyuyor kalkıp çorba yapmam lazım,,tarhana yapıcam.
Dün akşam eltime doğru gittik,gelirken gecenin 10 unda bizimki parkı gördü salalndık ayy gece daha güzel oluyoo valla serin serin esiyoo..sonra Pınarın muhallebiden denedim ,zorla yedi işte.arada yaparım..
bu arada Tülaycım senin tatlıdan kayınvalidemde bende yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim herkese..
Hoşgeldin Ferda'cım.Amin hepimizinkini kabul etsin rabbim.
kolay gelsın bacılar
aman bırsen bırak bugun dagınık kalsınn...
öff ya benım canım semızotu salatası istıyor bıde pudıng bıde bıskuvı pastası bıde karpuz bıde bıde bıdeeekaydirigubbakcemile3 açken hıc cekılmem vallaakaydirigubbakcemile3
ee ne olcak yapıyozmu ıftar organızasyonu
Ayarlayalım mutlaka değişiklik olur.Toplanmaya bahanemiz olsun zemuszemus
makarna olmazz kuzummmm kilo yapar iftarda etli sebze yemeği
yada et..yada direk sebze...şimdi bezelye pişirsem bu gece dahil 2 gece daha yeriz..barbunyamı yapsam.................
kızlarrrrrrrr c.tesi iftara misafirim var...menüm şöleeeeee
şehrieye çorbası
z.yağlı taze fasulye
bulgurlu köfte
fırında makarna (ama sahtesi beşemel sos yok)
yoğurtlu havuç salatası
patatesli biberli domatesli tavuk
pirinç pilavı
puding pastası
satala
karpuz.......
Ohhhh oh pek güzel.
kızlar makarna bozar benii maleseff....ramazandada diyetteyim biliyorsunuz...şu kalan 2 kiloyuda yolcu edeyim.sonrasında 6 kilo kalıyor...
ama şunu gördüm kızlar....ben eskiden bu kilodayken giydiğim pantolonumdan karın kısmım böle çıkmıyordu ....hamilelikten gerçekten orası gevşemiş........
88.800 den 76.700 düştüm..ramazandada uyarsan kesin verirsin dedi doktorum 1 ayda 2 kilo gidermi acep
Hani diyet listesini yazacaktın Birsommm ya bende diyetteyim.Hamurişi,makarna,pilav,kızartma,tatlı yok yasak..
oyy anam oyy coşuş burası alıntı yapayım dedımm ooo ıftar olur kalırım valla dun akşamdan berı 12 sayfa ılerlemış durun yaw ne olıy :)))
tatlı tarıflerı cok ıyı oldu valla başka sutlu tatlı bılen varsa yazsın kızlar bayılırımda :))
benım kociş erzurumlu erzurumlularda genelde ramazanda ayran corbası kıyma pılav tatlı olarakda kadayıf dolması yerler benımde bu akşamkı menum mercımek corbası kıyma pılav zeytınyaglı barbunya salatası tatlıda kadayıf dolması
corbamla kıymamı yaptım bıle ama sımdıden susadım ya daha dogrusu canım kahve ıstıyor
pınarcım sen spıral bakır olandanmı taktırdın bende dun kadın dogum druma gıttım yenı bır spıral varmış adı minera hormon ıcerıyormuş bakır spıraller fazla kanama yapıyormuş regl donemınde bu ise kesıyormuş drum kendı kullanıyormuş ayda 2 gun hastalanıyorum dıyor ve cok azmış cok önerdı ama regl kesmesı benı terettutte bıraktı sizlerde hıc bunu duyan varmı kızlar kararsız kaldım sımdı ne yapsam dıye bayramda sonra bende taktırmayı dusunuorum ama normalmı bu yenı cıkanımı karar veremedım
Hoşgeldin Semracım.Bu kıyma pilav ne olaki ilk defa duydum.
Nevresimleri ve havluları astım. Mutfak bezlerimi çamaşır suyuna bastım. Defne hanımın evin dört bir köşesine yayılmış oyuncaklarını toparladım. Kuruyan beyaz çamaşırlarımı katlayıp ütülmek üzere sepete yerleştirdim. Beyaz çamaşır fazla birikmediği için haftada bir yıkıyorum. Adam 1 haftada tam 16 atlet çıkarmış ya. Aştı iyice kendini. Oyyy
Bi duş almam kaldı ama halim bile kalmadı valla. Azcık dinleneyim öyle alırım a.s.
Birso bir, sen iki, yaptıklarınızı okuyunca ben yoruluyorum
şu spiral işi bana en başından beri korkunç gelirdi hiç düşünmedim,halada düşünmüyorum açıkçası bırakın adamlar düşünsün anacım ne kasıyonuz :))guclubacismile anladınız siz onu ??yerimseniben
Katılıyorum
ben hap kullanıyorum kızlarrr valla her açıdan rahatım reglim günü gününe tam zamanında bitiyor...
ve kiloda yapmıyorr
Aynen bende memnunum Belara kullanıyorum.
arkadaşlar hepinize kocaman bir merhaba diyorum biliyorsunuz eşim askere gitti üstelik uzun dönem çıktı ve ben artık çok bıkılmış sıkılmış durumdayım çok yoruluyorum sizleri sadece okuyabiliyorum cvp yazmaya yorum yapmaya hiç ama hiç fırsatım olmuyor şuan alpiş uyududa öyle yazıyorum ve sizlere birşey sormak istiyorum bugün buranın uşağın pazarı pazardan frambuaz ve böğürtlen aldım ben bunları dondurucuya atmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yıkayıpmı koyacağım bana bi akıl verin lütfennnnn
Aynurcum allah kavuştursun eşine özleminden böyle kötü hissediyorsun kendini,sayılı zaman çabuk geçer sıkma canını bu kadar.
bendede dogum kontrol hapı karın agrısı yapıyo kramplar gırıyo mıgdeme
bırsen sen hangısını kullanıyosun?dogum kontrol hapları kılo yapar dıye bılıyorum ben ama:1shok:
Alla alla bende hiç rahatsızlık olmadı memnunum.
semra 3 aya kadar gelirmisin şekerim :)))))))))
tülaycım bende baya güldüm valla cadıya :))
Gülşahçım hiç sorma yaa gecende bant taktım yine gülüp gülüp çıkardı yine emdi zilli banttanda ödü kopuyor normalde ama söz konusu meme olunca hiç birşeyi gözü görmüyor..
acaba diyorum yemekleri parça parça yapıp meme ucuma koysam yermi hahhahhahha :)))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
guzel haberlerle gel ferdacım
benım karnım ufaktan alarm vermeye basladı
bende çocuklara danino verdim ..tatlı tarifi bakıyom...uyuttum ikisinide bende yatacam..ayrın koşturmaca olur......çamaşır yemek...
bende artık acıkmaya başladım....yavaşş yavşşş.
Aynen bende acıkmaya başladım.Susuzluk fena vurdu günde 3 lt içince böle oluyor.