2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kpss açıklanmış ama siteye girilmyor kaç aldımm acaba:)))))))

Hadi bakalım canım inşallah yüksek not almışsındır a.s.

Aşaıda yazmışsın bant yapıştırdım diye. Geçen gün bende yaptım aççç açççç diye bağırdı zilli. Baktı olmayacak taktı tırnağını açtı çok güldüm ya valla alem bunlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım ya alışıcaksın bi süre sonra. Şimdi yeni ya ondan zor geliyor. İnşallah iyi bi yere giderde sizde yanına gidersiniz a.s.

ben kactım bacılar bıraz kuzularla oynuyayım gelırım/COLOR]

İyi oyunlar canım a.s.

Aynen canım ya insan evdeyken iş bitmiyo valla a.s.

sohbet güzelde benim acil hazırlanmam lazım eşim gelecek doktora gidicez agelince görüşürüz kızlar...

Hadi güzel haberlerle gelin canım a.s.

geçmiş amma çok olmuş heeee ama aklımda kalan korunma yöntemleri oldu:)))

ben Allah tarafından korunuyorum şekerler hiç öyle bir derdim yok Ahsen olmadan önce sinir bir durumdu ama şimdi iyi oluyor valla:)))

Alemsin bacım ya kaydirigubbakcemile3

Ohh afiyet şeker olsun canım ailecek a.s.

Bende çorba içirdim kuzuma. Nevresimlerim kurumuş onları serdim yeniden. Havlularımızı yerine astım. Kuzumun eline de verdim muzu hem yiyip hem dolanıyor a.s.

bende çocuklara danino verdim ..tatlı tarifi bakıyom...uyuttum ikisinide bende yatacam..ayrın koşturmaca olur......çamaşır yemek...

bende artık acıkmaya başladım....yavaşş yavşşş.

:1shok:bayılırım semızotu salatasına bendemı gelsem neeCADIARZU

Gel canım beklerim başımın üzerinde yerin var.

Bende çok susadım canım.Saolasın.

Kızlar deneyin valla afiyet olsun. Nuran canımya jölesiz güzel olmuyor en azından ben beyenmiyorum jöle meyveleri de tuttuğu için yaş pasta gibi oluyor:)

Bende çaldım tarifini Tülay'cım.

Hoşgeldin bacım özleştik valla yaaa.Demek sen ramazandan sonra işe başlıyosun :) Hayırdır nereye?

Star Tv'de günün iftar menüsünü verdiler fikir olsun kızlar ;

Düğün Çorbası
Patlıcan Musakka
Pirinç Pilavı
Cacık a.s.

Aman pek ağır bir menüymüş ben yaklaşmıyım.Diyetteyim

oyy ınternetten bı tarıfler buluyorumkı sormayın gıtsın sütlü tatlı olmadan yasamam sanırım...
açlık degılde tatlısızlık bana koyduukaydirigubbakcemile3

Yaaaa yapmasana şöle Gülşah tatlı falan canımı çektiriyosun :S diyetteyim ben tatlı falan yok bana

Hoşgeldin Ferda'cım.Amin hepimizinkini kabul etsin rabbim.

Ayarlayalım mutlaka değişiklik olur.Toplanmaya bahanemiz olsun zemuszemus

Ohhhh oh pek güzel.

Hani diyet listesini yazacaktın Birsommm ya bende diyetteyim.Hamurişi,makarna,pilav,kızartma,tatlı yok yasak..

Hoşgeldin Semracım.Bu kıyma pilav ne olaki ilk defa duydum.

Birso bir, sen iki, yaptıklarınızı okuyunca ben yoruluyorum

Katılıyorum

ben hap kullanıyorum kızlarrr valla her açıdan rahatım reglim günü gününe tam zamanında bitiyor...
ve kiloda yapmıyorr

Aynen bende memnunum Belara kullanıyorum.

Aynurcum allah kavuştursun eşine özleminden böyle kötü hissediyorsun kendini,sayılı zaman çabuk geçer sıkma canını bu kadar.

bendede dogum kontrol hapı karın agrısı yapıyo kramplar gırıyo mıgdeme
bırsen sen hangısını kullanıyosun?dogum kontrol hapları kılo yapar dıye bılıyorum ben ama:1shok:

Alla alla bende hiç rahatsızlık olmadı memnunum.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

guzel haberlerle gel ferdacım
benım karnım ufaktan alarm vermeye basladı

bende çocuklara danino verdim ..tatlı tarifi bakıyom...uyuttum ikisinide bende yatacam..ayrın koşturmaca olur......çamaşır yemek...

Aynen bende acıkmaya başladım.Susuzluk fena vurdu günde 3 lt içince böle oluyor.

Afiyet olsun kuzularıma. İyi dinlenmeler tatlım a.s.

Valla bacım ramazan boyunca bakınıyorum işte. Sağa sola haber saldım. NEtten de bakıyorum. Bulursam ramazan sonrası başlamayı düşünüyorum kısmetse a.s.

Napim anam evde olunca oturulmuyor valla bende yoruldum
kafamçokkarıştı

ayyy cnm tatlı istiyorrr tariflere bakıyorum

sibell yazmadımmı cnm yaaa dur hemen yazayım

ramazan diyeti

kalkınca içebildiğin kadar su
1 ceviz
5 badem
1 porsiyon meyve

4 dilim k.ekemeği (unonunkinden)
gün aşırı haşlanmış 1 yumurta
bol çiği sebze
2 dilim yağsız peynir...

iftar ...

su

1 kase çorba

10 dk.sonra

150 gr et yada balık yada tavuk
boıl salata
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

2.TERCİH
8 kaşık baklagil
yoğurt
salata

3.TERCİH

6 KAŞIK ETLİ SEBZE YEMEĞİ
2 dilim ekmek
yoğurt salata

4.TERCİH

8 kaşık etsiz sebze yemeği
salata ,yoğurt
ikidilim ekmek

yatmadan 2 saat önce

1 bardak süt
bir porsiyon meyve

bana gelince ben badem ceviz almıyorum ekmekleri
sölemesi ayıp sucuklu tost yapıyprum tabi yağzsı
domates biber yiyorum
7 baradk su içiyorum
çay içiyorum...

bir tatlı kaşığı kadar şokella yiyorum
peynirde 2 dilim kaşar koyuyorum ama ne çok küçük nede çok büyük

bide meyve yiyorum

bu aksamda su ile açacam 10 dk. sonra ise yumurta yerim 2-3 dilim ekmele
ama tatlımı yerim

bence çok katı bir diyet bneim önceki diyetisyenim saatler kısa iken bile
bu kadar az vermemişti..neyse beni çok kasmadı bu saatte kadar
ama hep derim ben diyeti tam yapsaydm bugün 12 kilo değil
18 kilo rahat verirdim
ama ben kendimi kasmıyorum ,,hayatımda yeterince sıkıntı var yemektede sıkamam valla

cnm hapı demişsin belara çok hafif olduğundan şiddetli kasık ağrısı yaptı bende adet döneminde
ondan kullanmıyorum ben ....tabi bide bedavaya alıyorum cnm her ay 16 tl veriyordum

10 ayda 160 tl yapar ...

MALZEMELER
1 kg süt
1 su bardağı irmik
7 çorba kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı hindistancevizi
süs için:
hindistancevizi
dövülmüş antep fıstığı veya tarçın

HAZIRLANIŞI
Soğuk süte toz şeker ve irmiği ekleyip kaynatın. Biraz koyulaşıp muhallebi kıvamına gelince vanilya margarin ve 1 çorba kaşığı hindistancevizi ekleyip boza kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Boza kıvamına gelince ıslatılmış tepsi veya bir kalıba döküp soğutun.
Üzerini antep fıstığı veya tarçınla süsleyip dilimleyerek soğuk olarak servis yapın.

bırsen bende tulayın tatlısından esınlenerek bu tarıfı buldum netten daha oncede yapmıstım super olmustu eve gecınce yapıcam sanada fıkır olsun seker

kızlar ben kacar kzı uyttum
etrafı toplayıp canta hazırlayım ben hazırlanyaım uzanayım hanzade uyanmazsa
kaynanaya gidelimde surat yapmasın gec gidiyoruz diye
ama taaa 8 de acıcam orucu napim erkenden basım kapalı sıcakta uzanamam yatamam hanzade dolandıkca biyerler dagıttıkca aklı cıkıyo kaynananın diye her daim peşindehim
suan hiç olmazsa hanzade istedigi gibi oynuyor ben diledigim gibi uzanıyorum haksızmıyım ama yaaa

anam herkesler burdaymış!! :)) bende açlık ya da susuzluk yok şimdilik. sadece çok sıkıcı bir gün. yemeğe de bagetleri patatesle fırın torbasında pişireyim diye düşünüştüm. canım da çok çekti haa! ama biliyosunuz hala yayladayız, kaynana hanım onu yarın yap, dünden ve önceki günden kalan yemekleri yiyelim dedi. sinirrr geldi bana da!! kendisi (şeker hastası) 25 yıldır oruç tutmayınca unutmuş heralde oruçlunun halini!! ya iftarlar çok özeldir bizde. özenerek bikaç çeşit yemek yapılır. tatlısı,çorbası asla eksik olmaz. bu ramazanın ilk gününde böyle deyince çıldırdım!! ama ne diyebilirim ki,burda patron o!! bende Özay'ın kafasını yiyorum ha bire( ama böyle ramazan olmaz. cumaya tarsusa anneme geçicem. sıcak mıcak napim artık.herkes nasıl tutuyosa tutarım bende. en azından orda bir ramazan heyecanı var!! zaten diğer hafta sonu da çok şükür evimize dönceğiz!!

bu arada gece Melih Kaan iyi bir güldürdü biz:)) saati 3'e kurmuştk sahur için. saat 3'e 10 kala sen uyan, git yatak odasının kapısının ağzına otur. bizi görünce de alkış yapıyor:)) o da kalktı,sahurunu yaptı bizimle sıpam:)) bugün de oruç galiba,ne kahvaltısını ne çorbasını yediremedim!! meyve suyu ve pudingle yaşıyor!! :S

ahh canım benim bizdede cok özeldir ramazan sofraları ölede yetiştik
ilk evlendim(sen ddeyince aklıma geldi) 3 ay sonra ramazandı ilk günde kaynanalara gidilcek neyse gittik iftara yakın sofraya bi baktım hiç bişi yok bi corba yapmıs bide söğüç domates o ayyy bana bi aglama geldi tualete gittim gözüm cıkana kadar agladım
ahh annemler olsaydı dedim içimde iç çeke çeke yaptım o gün iftarı
yani canım anlamayan anlamıyor
neyse anılarım depreşti şimdide gitcem ya ne görcem bakalımeyvahedigeldismile

Ayşe'cim hoşgeldin canım a.s. Ay kaynanan da alem he. İlk iftar günü öyle mi yapar insan klava:

Nuran'cım sende geç git canım boşver a.s.

Ohh tatlı tarifleri uçuşuyor misssss a.s.

Birsom dietin bayağı sıkıymış Allah kolaylık versin kasma kendini fazla a.s.

Bizde kızımla yine duş aldık. Şimdi mama yedireceğim. Çanta hazırlayayım da kayınpederim gelip alıcak bizi. Sonra görüşürüz kızlar a.s.

ohh afiyet olsun şekerimm ..neyse cnm azcık pozitif bakalım duruma 1 günlük idare et artık şekerim

ayy ne gıcık şeydir insanın yapmak istediği şeyi yapamamsı o yuzdendirki gelin kaynana anlaşamaz işte kötükedihüsokötükedihüso

senin sıpa aşmış olayı şekerim siz tilkiyseniz ben kuyruğuyum diyor bensiz yersiniz hee kaydirigubbakcemile3

ya valla pınarcımmm bir an önce bıraksın diyorum artık şu meme olayını yoksa bana afakanlar basıyor artıkkk Çok üzgünüm çoook

ayy cok basit miş bende deniyim saol şekerim Şeniz

geçmiş amma çok olmuş heeee ama aklımda kalan korunma yöntemleri oldu:)))

ben Allah tarafından korunuyorum şekerler hiç öyle bir derdim yok Ahsen olmadan önce sinir bir durumdu ama şimdi iyi oluyor valla:)))

aynı senin drumdayım cnnm kaydirigubbakcemile3

ne güzel herkese biyere gidiyor.....bende en vasat menü kıymalı yumurta...patates oturma...
barim tatlı alsın kocam ya.......

ayse kayana alem heee....melihde öle benimkiler uyudu neyseki

evet pınar yaa çok sıkı ben kaçamaklarla dolu yaparım onu

eltim aradı yazlığa çağrıyor ...h.sonu misaifr var dedim.

ek dedi olmaz dedim duyarlarsa ayıp olur dedim..zaten bi siz bide onlar olacak dedim
karar verdik kaynamama gideceğiz.bi iftar evde yaparız...götürürüz dedik..

bide aklıma bişey geldi böğrek açsam ama dolaba koysam aksam pişirsem olurmu??

bende kızımı uyuttum barbunyayı ocaga attım 3 posta çamaşır yıkandı ama hala asılmadı :))

pilavımıda ocaga koydum erken oldu ama kuzucum uyanınca yoğurtla pilav yedireyim diye düşündüm...

çorba yapmayacağım ya bu sıcakta eşim pek içmez bende cokta sevmem yazın bi salata bide cacık yaptım mı yeterr ...
balkonada hazırlarsam masayı tamamdır :))

Bizde kızımla yine duş aldık. Şimdi mama yedireceğim. Çanta hazırlayayım da kayınpederim gelip alıcak bizi. Sonra görüşürüz kızlar a.s.

hadi bakalım sizede afiyet olsunn Şeniz

bacım sen hamurdan açıyorsun dimi börek...eger öyleyse at dolaba hiç bişi olmaz hem dinlenmiş olur hamuru dahada lezzetti olur :)opuyorumnanaktan

olurmu hülya öle olursa valla süper..eltimleri aldığımdan açayım diyorum
ama aksam saatlerinde kafam leyla olmaz sabah enerjim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…