2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya valla pınarcımmm bir an önce bıraksın diyorum artık şu meme olayını yoksa bana afakanlar basıyor artıkkk Çok üzgünüm çoook

Aynen canım ya artık sıcaklarda ve dışarıda hiç çekilmiyor valla ama bırakmaya da niyeti yok gibi mafoldumben

Yap bacım ya kaçamaksız diet mi olur kaydirigubbakcemile3

Annem yufka böreğini bile önceden yapar buzlukta bekletir. Bence bekleyince daha güzel oluyor canım a.s.

Ohhh menü misssss afiyet şeker olsun tatlım a.s.

kızlar herkese şimdiden iyi iftarlar birazdan çıkacağım eve gidip yemek yapmam lazım öptüm herkesi:) iyi akşamlar diliyorum

Evi toparladım yine. Defdoş'a mama yedirdim.

Eşimi aradım çanta hazırlamadan önce. Kalıcak mıyız dedim. 1 haftadır görmediler özlemişlerdir kalırız bu gece dedi. Of yaaa onlar oruçlu ben değil. Bide kayınvalidem gündüz 2 yere hatime gidiyor. 4 saat yok evde. Ne yapıcam ben ya offf offfff akşam kandırsam da dönsem be klava:

aynen bu cadıda pek düşünmüyor malesef...

defnoş hala yanındamı uyuyor geceleri ??

kızlar herkese şimdiden iyi iftarlar birazdan çıkacağım eve gidip yemek yapmam lazım öptüm herkesi:) iyi akşamlar diliyorum

sanada hayırlı iftarlar efiyet olsunn...

sen kaşınmışsın şekerim niye soruyorsun ki kalıcakmıyız diye :)) çantanı dönecekmişsiniz gibi hazırlayıpp aa yanıma hiç birşey aalmadım fazladan diyip kaçacaktınnn kaydirigubbakcemile3

pınarcığım oradanda nete girersin cnm
yokmu net..demek güzel oluyor inş. yuvarlak tepsi sığar deneyim şimdi ...
kaşarlıköfte yapacam onlarada....böğrekte yapayım diyorum işte.ondan sordum
eltim devamlı alıyor bizi yemeğe...

Hadi hayırlı iftarlar canım a.s.

Aynen canım hala yanımızda yatıyor. Bazen uyuyunca yatağına yatırıyorum ama gece farkında olmadan alıyorum yanıma kafamçokkarıştı

Anam eğer kayınvalidem kalın diye suratını asarsa yanımda eşya yoksa bile eve geri dönüp tekrar alıyoruz. O yüzden baştan sorayım dedim pööfff pöfffff kafamçokkarıştı Akşam kandırırım da inşallah döneriz. Sıkılıcam orda şimdi. Hadi evde olsa neyse. 11-13 - 14-16 arası duaya gidiyo. İnsan kendi evi gibi de rahat edemiyor ki uzanayım falan. Oruçsuz olunca sabah kalk kahvaltı et derdi var. İlla yedirir. Bende öyle rahat etmiyorum. Ayyyy sıkıntı bastı valla mafoldumben

Canım orda pc kayınbiraderimin düdük kadar odasında. Bi klavyesi bozuluyo bi mauseu. Bide Defne heryeri karıştıtıyo diye peşinde koşmaktan evdeki gibi olmuyo ya :1no2:

Neyse yapacak bişey yok kandıramazsam kalıcaz mecbur :bbo:

Teyzemde hep önceden yapar kare tepsi ile atar buzluğuna. Bende sarıp sarıp atıyorum. Tazeden daha güzel oluyor bence a.s.

evet şu an annem klima gönderdi o takılıyor çok sevinçliyim yoksa fenalık geçirecektim.
evet menünüz ne bugün kızlar benim ilk gün menüm domates çorbası,köfte, pilav, piyaz ve bülbül yuvası herkese hayırlıamazanlar r

Kayınpederimn çıkamamış hala evden. Eşim gelip alıcak. Yaklaşmış o da. Ben toparlanayım kızlar. Defne 2 dk'da heryeri dağıtmış yine. Öptüm sizi kızlar görüşürüz sonra a.s.

Hayırlı iftarlar tüm bacılarıma a.s.

tutkun cnm benimde dünden kalma patates oturma
kıymalı yumurta....domates salatalık
dondurma

yarın yemek yapacam

amin canım hepımıze ınsallah optum

ohhh yarasın defdoşuma
sanada hayırlı ramazanlar canımm

hayırlı ramazanlar teşekkür ederim kızlar
Beyazcım dediğim gibi sorsan çok iyiler ama hiç bişe yaptıkları yok
İlgin canım hayırlısı olur inşallah
geçmiş olsn canımi nşallah hemen geçer isilikler

amin canım canım 2 gü sonra ya hazırlan benim şu an baya başım dönüyorsıca
sağol canım
Günaydınlar,

Hayırlı ramazanlar herkeseeeee :)

Ben pek halsizim rabbim sabrını verecek inşallah.Allahtan işyerinde klima varda rahatız biraz.
sağol canım
canım nutrigen in tozunu alsaydın o mamanın içine katılıyor
canım nasılsın biz iyiyiz sıcaklarla boğuşuyoruz klima keyfini bizde tadıcaz yoksa eriycektim iyice
o kadar çok yazılmışki kabul etmedi pc sanırım hata verdi geri aldım bende

Hosgeldın seker.Nereye denıze gıdıyonuz sız bakayım gezentıler.Koyacam bı ara keltosu merak etmeyın yahu

Selam hatun Allah kabul etsın.Zeytınyağı hıc denemedım bak ıyı oldu yazdığın doğal yol sonucta.

Caldım hamarat arkadasım.Bayılırım ohhh yapıcam yarın hemen.

Kolay gelsın canım.Valla bende 2 gunde nevresımlerı atıp askıdan hemen yerıne koyuyorum.Ter ıcınde kalıyoruz gece.Utuye fılan da yazın hıc gerek yok.

Hadı bakalım hayırlı haberlerle gelın doktordan canım.Akşamları cıkıyoruz bızde zaten gunduz nefes bıle alınmıyor dısarda.

Ohhh mıs ama bencede hem makarna hem pılav yenmez sankı canım.Yorma kendını ele bı tanesını.

Ayyy guldurdun benı delı...

Canım yıka suzulsun koy buzdolabı posetlerıne at dolaba.Esınıde cok ozlemıssın anlasılan Allah yardımcın olsun su gıbı gecer zamanda anlamazsın canım.

Ohh sutlu kahve vermıs kıza sever tabı ınsan kotu bısey surer beee.

Off ya ılk ıftarda yapılırmı hıc ole bı ton yemek olsada canın ıstemıs sus ıste kadın.

Oruclu olduklarını bahane edıp kandırırsın belkı canım.Off su kalmalı mısafırlıklerde hıc cekılmıyor valla.Herkes kendı evınde rahat.

tutkun cnm benimde dünden kalma patates oturma
kıymalı yumurta....domates salatalık
dondurma

yarın yemek yapacam

Afıyet bal seker olsunnnnnnn

Kızlar konussaydınız bıraz bee gecmıus okuycam dıye 1 saatten berı oturdum kalkamadım.Sevdım bu kalabalık ısını.Tabı oruclu dıye kırdık kıcımızı oturduk evde.

Efendım bende buzdolabımı bastan sonu sokup yıkadım taktım.Bıde yemek baska bı nane yok sabahtan berı.Menumde soleee sebzelı kuzu haslama,Pılav,cacık,salata,Bıber ve domates kızarttım ortaya azıcık(sıcak pıdeyle ıyı gıder)karpuz bıde kaymaklı ekmek kadayıfı....Corba ıstemedık esımle sonra yemek yenmıyor dıye.

Sımdıde esım geldı boranın yanına yattı kestırıyo.Bende masamı hazırladım bırtek son dakıka sıcak pıde almak kaldı.Oruclu deılım ama bırsey yemedım ıste yaa yıyemıyorum ben razamanza bır kahve ıctım bırde su.Yarın tutarım ınsallah.

esra ne guzel düşünmüş annen güle güle kullan canım...ohh bu gece serin serin yayıl valla:))

pınarcım ıyı gezmeler canım kalabalık aıle gıbısı yok valla ınsan ramazanda dahada bı ozlem duyuyo aılesıne...canım bence esıne sıkıldıgını söle emınım anlıcaktır takma kafana bosunaoptum defnoşla senı

ayy benımde pılım bıtmek uzere acayıp bır iş yogunlugu varr gözlerım kapanıyo artıkk cok şükür kolay gectı bugun...

bırsen yazın hafıf seyler yemek lazım bıde karpuz kes sekerım yanına mıs gıbı...

valla eşim öpsün böyle kaynanayı başına koysun hem gelsin ev tutsun kirayla evinin yanında çocuğuna baksın ev alırken peşinatın bi kısmını versin klimasına kadar alsın daha da yaranamıyor kendi anası vır vır olanıda alıyor yok ediyor
bugün kolaydı gerçekten bi ara yemek kokularından gözüm döndü ama bende şimdi iyiyim
KIZ DÜNR menünü çok beğendim sana 5 ***** veriyorum afiyet olsun

Esraaa valla ne varsa kız analarında var ama senın annende cok fedakar butun duzenını bozdu sızler ıcın.Kıymet bılmek lazım kesınlıkle.Klımada super olmus valla kesesıne bereket annecığının.Serın serın oturun sızde.Gel canım benım yemeğe daha guzellerını yaparım ben sana ama su masefe ıste.Valla benım esım cok cesıt sevmez canım.Ona az olacak,öz olacak.

cnm bakayım bi kaç boyle deniyim bi sonuç ne olacak :S

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sütlü kahve olduğunu hiç düşünememiştim valla hee kaydirigubbakcemile3

cnm florya güneş plajına gidiyoruz bildiğin otel pilajı gibi cok güzel yapmışlar denizi de mis gibi zemuszemuszemuszemus

ohh mis gibi afiyet olsunnn...
ben tatlı yapamadım yaw ... tavuk göğsu yapacaktım ama geç oldu kaldı bu akşam hazır tatlıyla idare eederiz artıkkk sempatiksalakcinni

yaaa esra süper annen valla ayağını yıkasın suyunu içsin kocan

ayy bende bi mercimek yapem yaaaa.....bide kıymayı kavurayım çorba içeerken biz kırarım yumurtasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…