ya valla pınarcımmm bir an önce bıraksın diyorum artık şu meme olayını yoksa bana afakanlar basıyor artıkkk Çok üzgünüm çoook
ne güzel herkese biyere gidiyor.....bende en vasat menü kıymalı yumurta...patates oturma...
barim tatlı alsın kocam ya.......
ayse kayana alem heee....melihde öle benimkiler uyudu neyseki
evet pınar yaa çok sıkı ben kaçamaklarla dolu yaparım onu
eltim aradı yazlığa çağrıyor ...h.sonu misaifr var dedim.
ek dedi olmaz dedim duyarlarsa ayıp olur dedim..zaten bi siz bide onlar olacak dedim
karar verdik kaynamama gideceğiz.bi iftar evde yaparız...götürürüz dedik..
bide aklıma bişey geldi böğrek açsam ama dolaba koysam aksam pişirsem olurmu??
bende kızımı uyuttum barbunyayı ocaga attım 3 posta çamaşır yıkandı ama hala asılmadı :))
pilavımıda ocaga koydum erken oldu ama kuzucum uyanınca yoğurtla pilav yedireyim diye düşündüm...
çorba yapmayacağım ya bu sıcakta eşim pek içmez bende cokta sevmem yazın bi salata bide cacık yaptım mı yeterr ...
balkonada hazırlarsam masayı tamamdır :))
Aynen canım ya artık sıcaklarda ve dışarıda hiç çekilmiyor valla ama bırakmaya da niyeti yok gibi mafoldumben
Yap bacım ya kaçamaksız diet mi olur kaydirigubbakcemile3
Annem yufka böreğini bile önceden yapar buzlukta bekletir. Bence bekleyince daha güzel oluyor canım a.s.
Ohhh menü misssss afiyet şeker olsun tatlım a.s.
kızlar herkese şimdiden iyi iftarlar birazdan çıkacağım eve gidip yemek yapmam lazım öptüm herkesi:) iyi akşamlar diliyorum
Evi toparladım yine. Defdoş'a mama yedirdim.
Eşimi aradım çanta hazırlamadan önce. Kalıcak mıyız dedim. 1 haftadır görmediler özlemişlerdir kalırız bu gece dedi. Of yaaa onlar oruçlu ben değil. Bide kayınvalidem gündüz 2 yere hatime gidiyor. 4 saat yok evde. Ne yapıcam ben ya offf offfff akşam kandırsam da dönsem beklava:
kızlar herkese şimdiden iyi iftarlar birazdan çıkacağım eve gidip yemek yapmam lazım öptüm herkesi:) iyi akşamlar diliyorum
aynen bu cadıda pek düşünmüyor malesef...
defnoş hala yanındamı uyuyor geceleri ??
sen kaşınmışsın şekerim niye soruyorsun ki kalıcakmıyız diye :)) çantanı dönecekmişsiniz gibi hazırlayıpp aa yanıma hiç birşey aalmadım fazladan diyip kaçacaktınnn kaydirigubbakcemile3
pınarcığım oradanda nete girersin cnm
yokmu net..demek güzel oluyor inş. yuvarlak tepsi sığar deneyim şimdi ...
kaşarlıköfte yapacam onlarada....böğrekte yapayım diyorum işte.ondan sordum
eltim devamlı alıyor bizi yemeğe...
amin canım hepımıze ınsallah optum
ohhh yarasın defdoşuma
sanada hayırlı ramazanlar canımm
sağol cnm sanada hayırlı ramazanlar
cnm ben bişey beklemiyorum zaten obnlardan zeynepten alışkınım,2 tane takım almışlardı o zamanda,kaynanmda 2 yelek örmüştü,tee memleketten kalkıp gelmiş hiç bişey getirmese bile olurmuş görümcem öyle dedi bi de
yapmasınlar bana mı yapıyorlar sanki oğlunun çocuğu insan düşünür biraz
valla annem bi hurç eşya getirmişti onlarda da olduğundan değil torun diye heveslenip borç harç aldılar
amacım annemleri övmek değil,durumları yoksa almasınlar tabi ne olacakki ben orda değilim
dalga geçer gibi soruyor ya ne lazım çantana diye
37.haftam bitiyo çantam hazırır sanırım dimi illa 40.hafta dolacak diye bişey mi var
aman boşverdim ben ama sinir olmadan hele ki sizle paylaşmadan edemedim
biz hiç bir zaman eli boş gitmezyiz görümcemlere mutlaka bişeyler alınır hele ki kızına da
doğum günün de bile çift hediye aldık hep çocukmuş sevinsin diye
bize gelen eli boş geliyo hep biz çok aptalız sanırım
cnm sen milleti boşver zaten artık çok tutan yokk
sen dene baktın oluyo devam edersin
olmazsa sağlığın daha önemli tabi
iyi sahurlar bayanlar eseninde dediği gibi inş.çok kolay geçer ramazanımız rabbim sıkıntılardan korur bizi inş.
bende uyumuşum kalktıkm tam 2.30 çayımı demledim...kahvaltımızı yaptık 7 bardak su içtim sabaha kadar çişşşşş şimdi klimayı açtım valla ölede yatacam su gibi oluyorum yaa
neysem iyi sahurlarrrrrrrrrr
hayırlı ramazanlar teşekkür ederim kızlargünaydınlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum eşimle sahura kalktık bizde kahvaltı ettik
Allah kabul etsin inşallah Ramazan bol kazanç bereket huzur getirsin hepimize
kızlar dün iş görüşmesine gittim kurumsal büyük bir firma ik ile görüştüm yaklaşık bir saat sürdü görüşmem zor ve detaylı sorular sordular hepsine net cevaplar alınca üst düzey yöneticileriyle görüştürdüler ve çağırırsak hemen başlayabilir misiniz falan dediler bu iş daha fazla sorumluluk gerektiren bir iş yönetim kurulu başkan asistanı olarak görüştüler benimle kafam çok karışık adam zor birisiymiş buradaki müdürümde öyle bakalım şuanda düşünme aşamasındayım şartları daha iyi hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
geçmiş olsn canımi nşallah hemen geçer isiliklerGünnaydın kızlar çok uykum var.( bugün ilk gün hayırlısıyla bitirsek inşallah işlerdektan çok yoğun Allahtan çalıştığım yerde hertaraf klimalıda sıcaklar dokunmuyor. dün eve bir gittim Begümün sadece boğazları ensesi isilik olmuştu şimdi yavrumun karnı falan heryeri kızarmış canım sıkıldı Allahtan bu ay sonunda aşırı sıcaklar gidiyormuş,neyse ben kaçar kendinize iyi bakın kuzuları öpün görüşmek üzere
amin canım canım 2 gü sonra ya hazırlan benim şu an baya başım dönüyorsıcaGunaydın Kızlar,,,
Herkese Hayırlı ramazanlar dılıyorum.Allah bızlere kolaylık verır ınsallah.Sofralarımızada bol bereketler getırır.Esımle sahur yaptık ama ben malesef 2 gun tutamıycam regl dolayısıyla.Ama heyecanlıyım yınede.Off Bora delırdı acınca pc yı uyusun gelırım kocaman opuldunuz...
sağol canımgünaydın kızlar herkes iyidir umarım...hayırlı ramazalar.allahım herkese bereket bol kazanç ağız tadıyla yemk nasip eylsin.. ben regl olduğum için biter bitmez balıcam op kadarda heveslenmiştim(( hayırlısı olsun artık oda allahtan.
sağol canımGünaydınlar,
Hayırlı ramazanlar herkeseeeee :)
Ben pek halsizim rabbim sabrını verecek inşallah.Allahtan işyerinde klima varda rahatız biraz.
canım nutrigen in tozunu alsaydın o mamanın içine katılıyorbu arada nurancım şu vitamin şurup u 2 gündür veriyorum ama malesef sonuş fiyasko( 2 dir kahvaltısını kustu şurubu verince kaktığında meyvesine 1 çay kaşığı koyacagım inş bu sefer fark etmez tadını
canım nasılsın biz iyiyiz sıcaklarla boğuşuyoruz klima keyfini bizde tadıcaz yoksa eriycektim iyicegunaydın bacılar
allah tutanlara güç kuvvet versın valla,gun uzun.. allahtan klıma serınletıyor baya ...benım derdım uykusuzlukla sersem gıbıyım bugun .
3 4 gune alısırıs bu tempoya ınsallah
kactır yazıcam fırsat bulamıyorum işler bırıkmış gecen hafta olmamamdan onları yapıyorum yavas yavas
gecmıse şöle bı göz attımda
pınar calısmaya karar vermıs hayırlı olsun canım inşallah gonlune gore bı iş bulursun
hulya bırsen sıbel esen semra gulhan ozlem tulay merhaba kızlar
isilik bızdede var dungece cok sıcaktı küvetı doldurdum aklıma geldıkce duruyu sokup cıkardım bıraz hafıfledı bızım kırmızılıklar yanlızca poposu pişik olmuş onada zeytınyagı sürüyorum ınsallah cabuk gecer..
hava serınlıyecek gıbı az daha sabır bakalım
resımlerı yukluyemedım bır turlu eve gıdınce fırsat olmuyor en kısa zamanda inşallahhh
hayırlı ramazanlar herkeze ...
ben sozde niyetliydim ama ilk gunden malesef reglim geldi( halbuki nasıl da heycan yapmıştım gecen 2 yıl tutmadığım için bu yıl cok cazip gelmişti neyse 8 gün sonra başlarım artık nasipse..
dünde denize gittik arkadaşlarla cok keyifli geçti kuzumda cok şükür üzmedi bizi :)
şu isilik bizde yaz başından beri var heryerinde özellikle kollarda ve gögüste gecen dr a götürdüm sebamed sabunla yıkamamı ve birde losyon tavsiye etti aslında bir krem daha verdi ama kortizonlu oldugu için ben kullanmayacağım..kendi dr umuzda zaten tavsiye etmyor..inş losyonla falan gecer..valla pınarın dediği gibi 3 posta yıkanmaktan sıkıldık artık bee bide aralarda havuza giriyor bu cadı en sonunda buhar olup uçacaz :))
esencim tatil iyi geçmiş sevindim ...
banu hakkında hayırlısı olsun yeni iş..minik kuzumada geçmiş olsun sıcaklarda yemekler agır geliyor bazen...
Özlemcim iyi haberlerini bekliyoruz cnm...
pınarcım sende h.g defnoşu özledikkk bee yeni resimler bekliyorz...
Gülhancım benim boram her haliyle yakışlılıdır sen onu kel yaparak bozamazsın karizmasını şekerim..
siboş yeni ev arıyomuşsun gel anacım bu tarafa :))
birsencim Allah kolaylık versin sanada ramazanda zor olacakk 2 cocukla yaw(
nurran tülay mrb kızlar sizlerde iyisiniz inş...
gunaydın bacılar
allah tutanlara güç kuvvet versın valla,gun uzun.. allahtan klıma serınletıyor baya ...benım derdım uykusuzlukla sersem gıbıyım bugun .
3 4 gune alısırıs bu tempoya ınsallah
kactır yazıcam fırsat bulamıyorum işler bırıkmış gecen hafta olmamamdan onları yapıyorum yavas yavas
gecmıse şöle bı göz attımda
pınar calısmaya karar vermıs hayırlı olsun canım inşallah gonlune gore bı iş bulursun
hulya bırsen sıbel esen semra gulhan ozlem tulay merhaba kızlar
isilik bızdede var dungece cok sıcaktı küvetı doldurdum aklıma geldıkce duruyu sokup cıkardım bıraz hafıfledı bızım kırmızılıklar yanlızca poposu pişik olmuş onada zeytınyagı sürüyorum ınsallah cabuk gecer..
hava serınlıyecek gıbı az daha sabır bakalım
resımlerı yukluyemedım bır turlu eve gıdınce fırsat olmuyor en kısa zamanda inşallahhh
banu canım 8 kaşık şeker 1 su br.irmik 1 lt süt.1 çr k.margarin 1 pk vanilya muhallebi pişirip borcama döküyorum cnaım.
zoğuyunca üzerine şeftali ve üzüm koyup tart jölesi döküyorum buzlukta biraz bekliyor valla biz seviyoruz misafirlerimde:)) denemeni tavsiye ederim.
Tünaydınlar bacılar a.s. Oh oh ramazan bereketini getirdi maşallah herkes burda a.s.
Herkese hayırlı ramazanlar. Allah bu sıcaklarda kolaylık versin tüm oruç tutanlara. Benimde reglim pazartesi bitmişti. Dün gece sahur için kalktık eşimle. Baktım bayağı bi kahverengi leke gelmiş. Bu spiralden sonra hep böyle oluyor. Bikaç gün bekleyeyim bakayım tam bitsin bende başlayıp deneyeceğim hayırlısı ile.
Sabahta Defdoş ile kalktık. Nasıl su içinde kalmışız. Hemen kahvaltısını vermeden soktum yıkadım kuzumu. Güzelce kurulayıp her yerini pudraladım. Nemli kalmayınca isilikleri azalıyor kuzumun. Doktor Mustela'nın bi losyonunu önerdi ama 42 tl dedi eczane fazla geldi ya almadım valla. Kahvaltısını yedirdim. Tam o sırada reçel kavanozunu kırdı zilli. Ayyy her yer hem cam kırığı hemde yapış yapış reçel oldu. Bağladım mama sandalyesine. Temizledim heryeri. O sırada tabi inemeyince bağırmaktan su gibi oldu yine. Baktım kakada yapmış. Soktum duşa bi daha yıkadım. Az öncede uyuttum. Size bakayım dedim a.s.
Nevresimleri daha pazartesi takmıştım ama her gece su gibi oluyoruz. Attım yıkadım asıcam şimdi. Ortalık toparlayayım. Ütüm var ama bu sıcakta hiç yapasım yok. Zaten atlet falan beyaz çamaşırlar acelesi de yok.
Akşam ilk iftar diye kayınvalidemlere gideceğiz. Yemek derdim yok. Şu nevresimleri asayım da Defne uyanmazsa bi duş da ben alayım a.s.
Tünaydın Herkese Kızlar... a.s.
Ohh ne güzel kalabalık herkes burda,,
Sanırım herkesin derdide aynı,sıcak,ramazan,yemek...bence yakında bu tariflerle kilolarda derdimiz olacak..Bu gidişle hepimiz bir iki kilo alıcaz ramazanda...
Herkese hatyırlı ramazanlar,orucclu olan bütün arakdaşlarımın orucunu kabul etsin Allahım...Ben hala izindeyim Allah izin ederse cumartesi başlarım heralde...
Kızlar bizdede var isilik derdi ama bana göre isilikten ziyade Dağhanın sivrisineğe allerjisi var,bi gece bitane ısırdı ondan sonra azdı bugün doktora gidiyoruz sorucam.zormak istediğiniz bişey varsa söyleyin soruyum...Aşı olucaz bizde,inşallah sorunsuz geçer...
Bu arada dün gece ramazan davulcusu bi başladı bizimki yataktan fırladığı gibi camları kapattı nasıl güldüm,ödüm koptu valla,neyseki uyanmadı Dağhan...
şimdide uyuyor kalkıp çorba yapmam lazım,,tarhana yapıcam.
Dün akşam eltime doğru gittik,gelirken gecenin 10 unda bizimki parkı gördü salalndık ayy gece daha güzel oluyoo valla serin serin esiyoo..sonra Pınarın muhallebiden denedim ,zorla yedi işte.arada yaparım..
bu arada Tülaycım senin tatlıdan kayınvalidemde bende yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim herkese..
makarna olmazz kuzummmm kilo yapar iftarda etli sebze yemeği
yada et..yada direk sebze...şimdi bezelye pişirsem bu gece dahil 2 gece daha yeriz..barbunyamı yapsam.................
kızlarrrrrrrr c.tesi iftara misafirim var...menüm şöleeeeee
şehrieye çorbası
z.yağlı taze fasulye
bulgurlu köfte
fırında makarna (ama sahtesi beşemel sos yok)
yoğurtlu havuç salatası
patatesli biberli domatesli tavuk
pirinç pilavı
puding pastası
satala
karpuz.......
pınarcım yapabılecegı en kötğ şeyde kiko zaten aman kalsın yarabbım bendekı kılolar bana yetıyor dahasını dusunemıyorum bıle :))) benım regl 7 gun suruyor asırı degıl ama cok oluyorum ama dedıgın gıbı kılo olayından bende suphelendım
arkadaşlar hepinize kocaman bir merhaba diyorum biliyorsunuz eşim askere gitti üstelik uzun dönem çıktı ve ben artık çok bıkılmış sıkılmış durumdayım çok yoruluyorum sizleri sadece okuyabiliyorum cvp yazmaya yorum yapmaya hiç ama hiç fırsatım olmuyor şuan alpiş uyududa öyle yazıyorum ve sizlere birşey sormak istiyorum bugün buranın uşağın pazarı pazardan frambuaz ve böğürtlen aldım ben bunları dondurucuya atmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yıkayıpmı koyacağım bana bi akıl verin lütfennnnn
off ya evde oturmazsan bole herşey birikir sözde yeni dip köşe temizlik yaptım ama gel gör ki heryer heryerde....bu sıcaktada mıcımdan terler boşalıyor hee(
Gazel in eline salatalık verdim ısırmış ısırmış atmış heryere ...sonra geldi meme ye dadanıyor bende kahve sürdüm tadı acı gelirde istemez diye ne gezer zilli baktı baktı güldü sonra emdi tadıda baya güzelmiş der gibide yalandı :))))
anam herkesler burdaymış!! :)) bende açlık ya da susuzluk yok şimdilik. sadece çok sıkıcı bir gün. yemeğe de bagetleri patatesle fırın torbasında pişireyim diye düşünüştüm. canım da çok çekti haa! ama biliyosunuz hala yayladayız, kaynana hanım onu yarın yap, dünden ve önceki günden kalan yemekleri yiyelim dedi. sinirrr geldi bana da!! kendisi (şeker hastası) 25 yıldır oruç tutmayınca unutmuş heralde oruçlunun halini!! ya iftarlar çok özeldir bizde. özenerek bikaç çeşit yemek yapılır. tatlısı,çorbası asla eksik olmaz. bu ramazanın ilk gününde böyle deyince çıldırdım!! ama ne diyebilirim ki,burda patron o!! bende Özay'ın kafasını yiyorum ha bire( ama böyle ramazan olmaz. cumaya tarsusa anneme geçicem. sıcak mıcak napim artık.herkes nasıl tutuyosa tutarım bende. en azından orda bir ramazan heyecanı var!! zaten diğer hafta sonu da çok şükür evimize dönceğiz!!
bu arada gece Melih Kaan iyi bir güldürdü biz:)) saati 3'e kurmuştk sahur için. saat 3'e 10 kala sen uyan, git yatak odasının kapısının ağzına otur. bizi görünce de alkış yapıyor:)) o da kalktı,sahurunu yaptı bizimle sıpam:)) bugün de oruç galiba,ne kahvaltısını ne çorbasını yediremedim!! meyve suyu ve pudingle yaşıyor!! :S
Evi toparladım yine. Defdoş'a mama yedirdim.
Eşimi aradım çanta hazırlamadan önce. Kalıcak mıyız dedim. 1 haftadır görmediler özlemişlerdir kalırız bu gece dedi. Of yaaa onlar oruçlu ben değil. Bide kayınvalidem gündüz 2 yere hatime gidiyor. 4 saat yok evde. Ne yapıcam ben ya offf offfff akşam kandırsam da dönsem beklava:
tutkun cnm benimde dünden kalma patates oturma
kıymalı yumurta....domates salatalık
dondurma
yarın yemek yapacam
valla eşim öpsün böyle kaynanayı başına koysun hem gelsin ev tutsun kirayla evinin yanında çocuğuna baksın ev alırken peşinatın bi kısmını versin klimasına kadar alsın daha da yaranamıyor kendi anası vır vır olanıda alıyor yok ediyoresra ne guzel düşünmüş annen güle güle kullan canım...ohh bu gece serin serin yayıl valla:))
pınarcım ıyı gezmeler canım kalabalık aıle gıbısı yok valla ınsan ramazanda dahada bı ozlem duyuyo aılesıne...canım bence esıne sıkıldıgını söle emınım anlıcaktır takma kafana bosunaoptum defnoşla senı
ayy benımde pılım bıtmek uzere acayıp bır iş yogunlugu varr gözlerım kapanıyo artıkk cok şükür kolay gectı bugun...
bırsen yazın hafıf seyler yemek lazım bıde karpuz kes sekerım yanına mıs gıbı...
hayırlı ramazanlar teşekkür ederim kızlar
Beyazcım dediğim gibi sorsan çok iyiler ama hiç bişe yaptıkları yok
İlgin canım hayırlısı olur inşallah
geçmiş olsn canımi nşallah hemen geçer isilikler
amin canım canım 2 gü sonra ya hazırlan benim şu an baya başım dönüyorsıca
sağol canım
sağol canım
canım nutrigen in tozunu alsaydın o mamanın içine katılıyor
canım nasılsın biz iyiyiz sıcaklarla boğuşuyoruz klima keyfini bizde tadıcaz yoksa eriycektim iyice
o kadar çok yazılmışki kabul etmedi pc sanırım hata verdi geri aldım bende
Hosgeldın seker.Nereye denıze gıdıyonuz sız bakayım gezentıler.Koyacam bı ara keltosu merak etmeyın yahu
Selam hatun Allah kabul etsın.Zeytınyağı hıc denemedım bak ıyı oldu yazdığın doğal yol sonucta.
Caldım hamarat arkadasım.Bayılırım ohhh yapıcam yarın hemen.
Kolay gelsın canım.Valla bende 2 gunde nevresımlerı atıp askıdan hemen yerıne koyuyorum.Ter ıcınde kalıyoruz gece.Utuye fılan da yazın hıc gerek yok.
Hadı bakalım hayırlı haberlerle gelın doktordan canım.Akşamları cıkıyoruz bızde zaten gunduz nefes bıle alınmıyor dısarda.
Ohhh mıs ama bencede hem makarna hem pılav yenmez sankı canım.Yorma kendını ele bı tanesını.
Ayyy guldurdun benı delı...
Canım yıka suzulsun koy buzdolabı posetlerıne at dolaba.Esınıde cok ozlemıssın anlasılan Allah yardımcın olsun su gıbı gecer zamanda anlamazsın canım.
Ohh sutlu kahve vermıs kıza sever tabı ınsan kotu bısey surer beee.
Off ya ılk ıftarda yapılırmı hıc ole bı ton yemek olsada canın ıstemıs sus ıste kadın.
Oruclu olduklarını bahane edıp kandırırsın belkı canım.Off su kalmalı mısafırlıklerde hıc cekılmıyor valla.Herkes kendı evınde rahat.
Afıyet bal seker olsunnnnnnn
Kızlar konussaydınız bıraz bee gecmıus okuycam dıye 1 saatten berı oturdum kalkamadım.Sevdım bu kalabalık ısını.Tabı oruclu dıye kırdık kıcımızı oturduk evde.
Efendım bende buzdolabımı bastan sonu sokup yıkadım taktım.Bıde yemek baska bı nane yok sabahtan berı.Menumde soleee sebzelı kuzu haslama,Pılav,cacık,salata,Bıber ve domates kızarttım ortaya azıcık(sıcak pıdeyle ıyı gıder)karpuz bıde kaymaklı ekmek kadayıfı....Corba ıstemedık esımle sonra yemek yenmıyor dıye.
Sımdıde esım geldı boranın yanına yattı kestırıyo.Bende masamı hazırladım bırtek son dakıka sıcak pıde almak kaldı.Oruclu deılım ama bırsey yemedım ıste yaa yıyemıyorum ben razamanza bır kahve ıctım bırde su.Yarın tutarım ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?