cnm ya çok geçmiş olsunkızlar sonunda bu tempoya dayanamadım ve bende hasta oldumhemde ne hasta nsaıl mide bulantısı nasıl baş agrısı gözüm yemek namına bişi görmüyor,görünce midem kalıyor hele kokular beni delirtiyor.. dün anneme gittim iyiki gittim 2.80 yatıım evde olsaydım yanmıştım sagolsunlar defneyede banada baktılar.. bogazlarım fea agrıyor ve gıcık bi öksürügüm var.. dün okadar midem bulandıkı hamile günlerim geldi aklıma ve 2.bebegi yapmaktan vazgectim.. bi ara hamileyim diye sayıkladım durdum kutlayada dedigimde şok oldu hakkaten ogünlerdeki gibisin diyor bana.. ama neyseki sabaha karşı adet olmuşum hemde günüme 6gün kala.. eger adet olmasaydım yrn gidip kan testi yaptırcaktım oderece :)
kızlar ya taaaa yazlıga gitmiştikya o zamandan buyana gemişe bakamadım.. inş. önemli bişi yoktur..
kayınvalidem yıllık izninde 1günde bende kalmıştı bugunde kızkardeşine iftara gididyormuş teyzeside beni aradı illa sende gel diyor valla dedim teyze cok hastayım midem fena falan dedim ama burası serin illa gel diyor sanki başka dilde konuşuyorum.. neyse artık kutlay ne derse onu yapacagım şimdi bana ilac almaya indi bide pazardan domates falan istedim gelsin bakalım ne dicek..
selamlar kızlar kaç gündür bakamıyorum anneme gidiyorum 3 gündür annem umreye gitti onun evini temizledik eşyalarını hazırladık dün yolculadık
eve geldim iftara 20 dk var deli gibi yemek hazırladım iftarını yaptı tufan bizde kızlarla oyun oynadık
kızlar dedim ablamın kızı bende kalıyor 2 gündür Ahsene bişeyler öğretecekmiş diye kaldı oynuyorlar birlikte
cnm ben hepsinden veriyorum artık 1 yaşını geçtilermrb arkadaşlar nasılsınız uzun ve yorucu birgün daha bitti şükür alpiş istediği şey olmayınca bağırıyor ve kendini yere atıyor napacağımı bilemiyorum artık.azönce pirinçli muhallebisini yedi uyusun diye bekliyorum paşamın canı nezaman uyumakl isteyecek bakalım ama genede şükür eskiden sabah eanı okunmadan yatmazdı şimdi engeç 1.30 da uyuyor.yaa handenin babası vefat etmiş çok üzüldüm başın sağolsun "Handecim" ALLAH'ım kalanlara sabır versin .kızlar size birşey sormak istiyorum bebişlerinize ne tür çorbalar yapıyorsunuz ben kırmızı mercimek çorbası,tel şehriye çorbası,bide erişte,pirinç çorbası dışında pek bilmiyorum bide domates çorbası var ama o ağır gelir diye düşünüyorum siz ne tür çorbalar yapıyorsunuzz
güzel bir gün geçirmişssin cnm serin serin ohhhSelam İyi geceler herkese,,,
Uzun bi günün sonunda yatağımda keyif yaparken kkya bakmadn uyuyamazdım..:))bağımlılık yaptı sanırım..
Öğlen uykusundan sonra kalkınıp,davet edildiğimiz üzere sahile gittik.Poyrazköy tarafına tabii ben ne denize girdim ne bişey,biraz garip oldu gitmek istemedim ama Anılda evde bırakmadı.Gerçi serin serin oturdum,fena değildi,Dağhan ababsıyla denize girdi.eğlendi.Sonra çıkıp geldik,iftar için biyere yemeğe giitik eltimlerle hep beraber...ordanda nihayet evimize geçtik,çayımı içtim şimdi uyumak üzereyim.
Galiba ramazanda bende zayıflıcam kızlar canım hiçbişey istemiyor,az bişey yiyip doyuyorum.Hadi bakalım hayırlısı...
Hepinizi öptüm iyi geceler..
evet cnm ya nasıl bindim bende bilmiyorumdherkes kaçmışşşşşş
canım iyi cesaret gerçekten bi daha binme bence çok tehlikeli ama minübüs olunca insan biraz daha deli cesaretinde olabilir.dişinde canım tam doğuma yakı mahvetti seni.Eşinlede kırgınlıklar unutulur inşallah
bizde evdeydik genelde Türkizle bi ara teyzemin gelinine gittik 1 saatliğine sukıtır almış kuzen kızına Türkiz aldı bindi bndi şaştık kaldık sen nerden biliyosun sukıtıra binmeyi ya ayağını yere koyuyor diğer ayağıyla itiyor çok gidemiyor tabi sonra iki ayağıyla çıktı anne hadi diyor sürdük bizde sora baktım arada ayağı atıp yerden sürtmeye çalışıyotr herşey güzeldi sonra yeğen Duru istedi sukıtırı indirdik tabi benim kız sen koştu kızın bacaklarına bi yapıştı cırmak atarak ağlattı kızı hadi dedim yürü ya benim kız çok cırmaklıyor ve vuruyor nasıl vazgeçecek bu huyundan ya
bende bilmiyorum ama zarar verir boyutta oldu bu ara hadi orucuda Allah kabul ettsinhayırlı sahurlar hatunlar benim bugün ilk orucum inşallah kolay geçer
esracım türkize bak maşallah Ahsende bayılıyor sukıtıra binmeye a.s.cırmıklama olayı bizde devar nasıl vazgeçecekler yaaa
neyse ben yatayım ufaktan iyi uykular
cnm ya çok geçmiş olsun
bende bulantı falan deyince dedim kardeş mi geliyo defneye
slm cnm
Allah kabul etsin annenin umresini
hayırlısıyla döner inş.
cnm ben hepsinden veriyorum artık 1 yaşını geçtiler
bazen baharat atmadan ayırıyorum o kadar
güzel bir gün geçirmişssin cnm serin serin ohhh
sen zaten zayıfsın ferdacım ya verme daha kilo
evet cnm ya nasıl bindim bende bilmiyorum
diş öldürdü beni sorma
oyy maalah cnm ya
herşeyi biliyo şimdiki çocuklar
nasıl oluyo bilmiyorum bende
özlemcim eşin gönül almaya çalışıyor galiba istikrarla devam et hatanın boyutunu kavrargünaydın kızlarr
nasılsınız?sesim kısılmış ya burnum da hafif tıkalı tam zamanıydı zaten inş çabuk geçer
zeyneple kayu izliyoruz birazdan kahvaltı yapıcaz
akşam çok baskı yaptı mehmet paşa bi kaç kere tuvaletimi yapıyorum sandım valla
eşim dün dışarı çıkmıştı beşik almış
iftar vakti tel geldi baktım evi tarif ediyo
bi de güzel kurdu baya uğraştı
yapamadı en sonunda beni çağırdı şurdan tutarmısın diye
elimi attığım gibi oldu nasılsa 1 dk.sürmedi sağol dedi
cevap vermedim hiç
biraz bozuldu beşiğe bişey demedim diye boynuna atlayacağımı mı sanıyordu acaba
bu sefer başka kalbimi çok kırdı tamiri çok zor
valla susuzluk çok zor herşekildegünaydın hanımlar,
sular yok yine ya ya bu sıcaklarda neden bukadar cok sık kesiyolar bide ramazan millet uğraşamıyo valla taşı dök bilmemne!
bissürüde işim var gerçi bugunde pek iyi degilim burnum tıkandı offff bu neyaaa..
neyse ben defneye kahvaltısını ettirimde geleyim...
canım Burcuylamı görüştün nezamangunaydın bacılarrr:1hug:
handenın babasına cok üzüldüm allah sabırların en buyuğünü versın ınsallah..bu durumda bende konuşamaynlardanım arıcam bıraz zaman gecsınde...mubarek gunlerde allah kuvvet versın ınsallah çok zor
hulya bacım sarı oluyomuşsun bende meraktayım ona göre
ferda denız keyfı yapmıssınız oh ne guzel..işlerıde bıtırmışsınız bravo anıla baya yardımcı oluyo sana tebrık ettım valla:hooray:ha buarada kılo verıyım falan deme sen gayette ıyısın daha zayıfın kotu olurr bacım bak kendınee ..
nurten gecmıs olsun bacım hersey üstüste gelmiş buara
esenım allah kavustursun canım ne mutlu hacı oluyorlarrr..desene ahsen cok cadı oldu cıglıklar bıttı cımırmalar basladı :))
ozlemcım buara zor dönemdesın eşini takma kafana dogacak melegıne adapte ol boşver kocanda sanırım strese gırmıs boyle davrandıgna gore oda gorumcenın sana yardımı olucagını düşünüyor sanırım allah basımızdan eksık etmesın annelerımızı üzme kendını yeğenımızıde sokma stresee..
cmt gunu durunun kontrolu vardı 15.ay kontrolu bogazımızda kızarıklık varmıs onun ıcın 3gunluk bı tedavı uygulucam dedı sanırım gecen hafta denızde oldu.. cmt gunu baya zorladı oruc bızı yandık kavrulduk resmen..
iftardan sonrada pendıge geldık burcuyla gorusmeye gıtmeden goreyım dedım cocuklardan pek fırsat olmuyo adam gıbı muhabbet etmeye kaanda duru gıbı cok hareketlı saat 12 gıbı ayrıldık sahıl havası ıyı geldı valla mıllet atmıs caydanlıgı yayılmış cımenleree öle yapmak lazım aksamlarııı:)
burcu bırsen nurten ve handeye hadıye almıs bana verdı sıze ulastırmam ıcın neyse ılk gorusmede verırırm emanetlerınızı bayanlara.s.
fulyayla semra gorusmus ne guzel facede gordum resımlerıı
bıraz iş yapayım gelırım yıne kolay gelsın bacılarrrra.s.
SLM kızlarrrrrrrr..........ayyyy erken kalktık...işim var bugün silip süpürmem gerek...ama tubişten bi takdik kaptım iftara yakın yapacağım susuzluk çekilmiyor...evde halı vs. olmayınca silkele sil ...ama ali ömer etkeni ile işte 2 kata çıkıyor işim...neyse sadece çocuklara çoba yapacaım..
uykum var aslında
nurten kız sumu yok çok kötü yaaaaaaaaaaaaaaa.
kızlar bu soruma cvp verin lütfen ...ali çok sinirli bir çocuk ve çok kıskanç....ömerin elindeki herşeyi alıyor,ömeri seviyorsam hemen gelip ömeri itip kendi geçiyor ve sinirlenince kafasını küt küt duvara yere kapıya heryere vuruyor...abartmıyorum küt küt ses geliyor.
eşimle ben şaşırmış durumdayız...nasıl davranacağımızı bilmiyoruz...kızıyoruz ama iyimi kötümü oluyor ...kızınca daha çok ağlıyor...bende çocuk gelişim uzmanına gidem dedim..ama hiçbir özel hastanede yok özel muaynane var...onlarda eminim 200 den aşağa değildir...
bende cerrahpaşada varmı diye araştırdım..evet çocuk ruh sağlığı var...çocuk piskologları 10 uzman dokto..3 piskolog vs. yazmışlar okuduğum kadari anne baba eğitimi bile var...
şimdi çocuk ruh sağlığı diyor ya ali ile ömer atık çocuk gurubundalar dimi?
randevu alıp gitmek istiyorum ama şuan kendini ifade edemediğinden bizim derdimize çağre olmazlarmı?yaş sınırı vamıdır...ben biz nasıl davranmalıyız daha çok onun için istiyorum...
hee bide bi rüya gördüm...ben doğum yapmışım ve yine erkek doğurmuşum...alt katımdada kucağında erkek bebek olan mavi kundaklı bir kadın var diyorumki sana verdiğim bebek kıyafetlerini verirmisin dedim yine erkek doğurdum dedim............
bırsencım kardesler arasında kıskanclık normal gelıyor bana..zamanla kabullenecek kardesını.senı paylaşamadıgından olabılır bence cokta korkulur degıl durumun ama yıne ıcınde kalmasın cerrahpaşada varsa gıt bılgın olsun opuyorumnanaktan
esracım cmt aksamı geldık canım
selam kızlar dırımcım devlet hastanelerindede var canım bide bu dönemde bu hırçınlıklar normal bence
nurran canım nasılsın
selam kızlar Dırımcım devlet hastanelerindede var canım bide bu dönemde bu hırçınlıklar normal bence
nurran canım nasılsın
selamm
nihayet geldim cuma günü ani bir kararla baga gittik iyi oldu 2 gün hanzadede bende rahat ettik
bugun sabah geldik hanzadeyi uyuttum mutfagı yerleştirdim dün bagda dolap için kızartma ve domates sos yapmıstım onları yerleştirdim
evi silip toz alcam makinaya camasır koydum
gecmişe cok bakamadım sizin yazdıklarınıza göre
hande basın sagolsun baban vefat etmiş allah geride kalanlara ömür versin
özlemcim beşiğiniz gelmiş hayırlı ugurlun olsun aman eşinide takma kafana düzelir herşey oda kendince stresleniyordur haliyle
birsen aliş cok kıskancmıs valla hanzade de var kıskanclık yaa abartı sekilde hemde bana biri sarısa yanıma biri gelse bagırıyor onun eşyasına biri dokunsa baska cocuk alsa aglıyor abartmıyorum markette falan sarılan birileini görse bile ona sinirleniyor yaa valla bende anlamadım
ama sana tavsiyem uzmanla görüşmen cunku ikiz bebekler daha farklı oluyor tek cocuktan ama yinede sen bilirsin ac bi sor sorustur
esencim annenler umreye gitmişler ayy içim cız etti allahım herkeze nasip etsin inşallah hayırlısıyla gidip gelsinler
hülyacım yeni imajını merak ediyoruz
evet mutlaka atladıklarım vardır şimdi fırsat bulursam gecmişe bakıcam öpildünüz hatunlar
ben geldım bacılar cumarttesı gunu bır gunluk ızmır kacamagı yapıp gece gerı donduk ızmır harıka bır sehır ya aşık olmamak elde degıl tabı bıde sıcak kavurmasa :))))
, orda fulya ve esıyle goruştuk bız alsancakta bekledık onları sagolsunlar geldıler cokta eglendık cok sevdım ben fulyayı bıde cadı kızı zeynoyu tam cadı prennses ya bır cıglık atıyor sormayın :)) akşam yemegımızı yedık alsancakta sahılde kahve ıctık ve faytonla sahılı turladık harıkaydı cok tesekkur ederım fulyacım cok ılgılendınız gercekten
boylecı bır gunluk tatıl bıttı eve donduk o gun burakı babaannesıne bıraktık hıc durmamış cok huysuzlanmış dunde bızden acısını cıakrdı resmen hala tam huysuzlugu gecmedı bırakıp tuvalete gıdemıyoruz basıyor cıglıgı
oyy bacılar ya bu arada ben 8 gun gecmesıne ragmen hastalanmadım ya olmaz demı bırsey okadar ıstedıgım zaman olmadıda sımdı olmaz yıne demı ayy catlıycam test alıp yapmaya korkuorum resmen yaw 3 gun once korunma yollarından bahsederken sımdı hamıleysem sıyırırım kesın oyy oyyy
ben geldım bacılar cumarttesı gunu bır gunluk ızmır kacamagı yapıp gece gerı donduk ızmır harıka bır sehır ya aşık olmamak elde degıl tabı bıde sıcak kavurmasa :))))
, orda fulya ve esıyle goruştuk bız alsancakta bekledık onları sagolsunlar geldıler cokta eglendık cok sevdım ben fulyayı bıde cadı kızı zeynoyu tam cadı prennses ya bır cıglık atıyor sormayın :)) akşam yemegımızı yedık alsancakta sahılde kahve ıctık ve faytonla sahılı turladık harıkaydı cok tesekkur ederım fulyacım cok ılgılendınız gercekten
boylecı bır gunluk tatıl bıttı eve donduk o gun burakı babaannesıne bıraktık hıc durmamış cok huysuzlanmış dunde bızden acısını cıakrdı resmen hala tam huysuzlugu gecmedı bırakıp tuvalete gıdemıyoruz basıyor cıglıgı
oyy bacılar ya bu arada ben 8 gun gecmesıne ragmen hastalanmadım ya olmaz demı bırsey okadar ıstedıgım zaman olmadıda sımdı olmaz yıne demı ayy catlıycam test alıp yapmaya korkuorum resmen yaw 3 gun once korunma yollarından bahsederken sımdı hamıleysem sıyırırım kesın oyy oyyy
cnm ya susuz ne zor,olunca kıymetinianlamıyoruz da yokluğu felaket kolay gelsin cnmgünaydın hanımlar,
sular yok yine ya ya bu sıcaklarda neden bukadar cok sık kesiyolar bide ramazan millet uğraşamıyo valla taşı dök bilmemne!
bissürüde işim var gerçi bugunde pek iyi degilim burnum tıkandı offff bu neyaaa..
neyse ben defneye kahvaltısını ettirimde geleyim...
cnm ya aynı evde olunca insan ister istemez atamıyo kafasından bakalım hayırlsıı ne zaman düzelir aramız bilmiyorum
ozlemcım buara zor dönemdesın eşini takma kafana dogacak melegıne adapte ol boşver kocanda sanırım strese gırmıs boyle davrandıgna gore oda gorumcenın sana yardımı olucagını düşünüyor sanırım allah basımızdan eksık etmesın annelerımızı üzme kendını yeğenımızıde sokma stresee..
cmt gunu durunun kontrolu vardı 15.ay kontrolu bogazımızda kızarıklık varmıs onun ıcın 3gunluk bı tedavı uygulucam dedı sanırım gecen hafta denızde oldu.. cmt gunu baya zorladı oruc bızı yandık kavrulduk resmen..
iftardan sonrada pendıge geldık burcuyla gorusmeye gıtmeden goreyım dedım cocuklardan pek fırsat olmuyo adam gıbı muhabbet etmeye kaanda duru gıbı cok hareketlı saat 12 gıbı ayrıldık sahıl havası ıyı geldı valla mıllet atmıs caydanlıgı yayılmış cımenleree öle yapmak lazım aksamlarııı:)
.
kolay gelsin cnm yaSLM kızlarrrrrrrr..........ayyyy erken kalktık...işim var bugün silip süpürmem gerek...ama tubişten bi takdik kaptım iftara yakın yapacağım susuzluk çekilmiyor...evde halı vs. olmayınca silkele sil ...ama ali ömer etkeni ile işte 2 kata çıkıyor işim...neyse sadece çocuklara çoba yapacaım..
kızlar bu soruma cvp verin lütfen ...ali çok sinirli bir çocuk ve çok kıskanç....ömerin elindeki herşeyi alıyor,ömeri seviyorsam hemen gelip ömeri itip kendi geçiyor ve sinirlenince kafasını küt küt duvara yere kapıya heryere vuruyor...abartmıyorum küt küt ses geliyor.
eşimle ben şaşırmış durumdayız...nasıl davranacağımızı bilmiyoruz...kızıyoruz ama iyimi kötümü oluyor ...kızınca daha çok ağlıyor...bende çocuk gelişim uzmanına gidem dedim..ama hiçbir özel hastanede yok özel muaynane var...onlarda eminim 200 den aşağa değildir...
bende cerrahpaşada varmı diye araştırdım..evet çocuk ruh sağlığı var...çocuk piskologları 10 uzman dokto..3 piskolog vs. yazmışlar okuduğum kadari anne baba eğitimi bile var...
şimdi çocuk ruh sağlığı diyor ya ali ile ömer atık çocuk gurubundalar dimi?
randevu alıp gitmek istiyorum ama şuan kendini ifade edemediğinden bizim derdimize çağre olmazlarmı?yaş sınırı vamıdır...ben biz nasıl davranmalıyız daha çok onun için istiyorum...
hee bide bi rüya gördüm...ben doğum yapmışım ve yine erkek doğurmuşum...alt katımdada kucağında erkek bebek olan mavi kundaklı bir kadın var diyorumki sana verdiğim bebek kıyafetlerini verirmisin dedim yine erkek doğurdum dedim............
valla cnm hiç sanmıyorum gönül aldığınıözlemcim eşin gönül almaya çalışıyor galiba istikrarla devam et hatanın boyutunu kavrar
cnm hoşgeldinselamm
nihayet geldim cuma günü ani bir kararla baga gittik iyi oldu 2 gün hanzadede bende rahat ettik
bugun sabah geldik hanzadeyi uyuttum mutfagı yerleştirdim dün bagda dolap için kızartma ve domates sos yapmıstım onları yerleştirdim
evi silip toz alcam makinaya camasır koydum
gecmişe cok bakamadım sizin yazdıklarınıza göre
özlemcim beşiğiniz gelmiş hayırlı ugurlun olsun aman eşinide takma kafana düzelir herşey oda kendince stresleniyordur haliyle
evet mutlaka atladıklarım vardır şimdi fırsat bulursam gecmişe bakıcam öpildünüz hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?