valla ates bastı bugun kadında yok yardımcım yanı akşama kadar cıkıp alamam akşam esım alsın yapayım oyy oyy
bırsoo nasıl gordn kız
ben geldım bacılar cumarttesı gunu bır gunluk ızmır kacamagı yapıp gece gerı donduk ızmır harıka bır sehır ya aşık olmamak elde degıl tabı bıde sıcak kavurmasa :))))
, orda fulya ve esıyle goruştuk bız alsancakta bekledık onları sagolsunlar geldıler cokta eglendık cok sevdım ben fulyayı bıde cadı kızı zeynoyu tam cadı prennses ya bır cıglık atıyor sormayın :)) akşam yemegımızı yedık alsancakta sahılde kahve ıctık ve faytonla sahılı turladık harıkaydı cok tesekkur ederım fulyacım cok ılgılendınız gercekten
boylecı bır gunluk tatıl bıttı eve donduk o gun burakı babaannesıne bıraktık hıc durmamış cok huysuzlanmış dunde bızden acısını cıakrdı resmen hala tam huysuzlugu gecmedı bırakıp tuvalete gıdemıyoruz basıyor cıglıgı
oyy bacılar ya bu arada ben 8 gun gecmesıne ragmen hastalanmadım ya olmaz demı bırsey okadar ıstedıgım zaman olmadıda sımdı olmaz yıne demı ayy catlıycam test alıp yapmaya korkuorum resmen yaw 3 gun once korunma yollarından bahsederken sımdı hamıleysem sıyırırım kesın oyy oyyy
geldim özlemcim geldimm ..
saçımı sorma bacımm bundan sonra buraya boyatacam diye yazmıyacam rezil oldum valla he kaçtır nasip olmuyor bee(
ben reglim bitti diye düşünüyordum ama malsef bitmemiş...bide o gece baya kötü rüyalar gördüm karabasanlı falan o yuzden tam temizlenmeden boyatmama kararı aldım :))))
dün gazelde fena burnumdan getirdi herşeye aglıyordu yemek yemez uyku uyumaz resmen cıldırttı beni sanırım bu kız babayı görünce azıyor böyle(
YENİ BEBİŞŞ TE GELİYOR :)) NE GÜZEL 20009 MAYIS ANNELERİ AİLEMİZ iyice kalabalıklaşıyorr :)))))))))
dün gülşahın verdiği tatlı tarifini yaptım ama ben üstüne çikolata sos döktüm yani tabaklara nefis oldu valla tavsiye ederim :)
he birde gazeli memeden uzaklaştırmanın yolunu buldum azcık şeker ve tuzu suda eritip göğsümün ucuna sürüyorum tadına bakıp birazda söylenip kaçıyorr :)))
Pınarcım tavsiye ederim :)))
Heyyyy noluyo orda Semroş neler duyuyorum.Çok merak ettim valla bende.Olurmu olur kısmet bu.Yap bi testte çatlatma bizi
Bende cuma günü Düzceye gittim iş için günü birlik perişan oldum yollarda.Üstüne üstlük arabanın kliması fena çarptı sesim gitti boğazlarım acayip şiş.Birde hapın bitmesine 2 gün varken hasta oldum.Neden böyle oldu anlamadım.Yinede hapı bitirdim.Bilen varmı kızlar nedendirki.Hapı bıraktığım dönemde oluyor normalde 10 aydır kullanıyorum hiç böle olmamıştı.
Handecim face e de yazdım başın sağolsun,rabbim geride kalanlara sabır versin.
TÜH be canım sen de de ne şans varmışgeldim özlemcim geldimm ..
saçımı sorma bacımm bundan sonra buraya boyatacam diye yazmıyacam rezil oldum valla he kaçtır nasip olmuyor bee(
ben reglim bitti diye düşünüyordum ama malsef bitmemiş...bide o gece baya kötü rüyalar gördüm karabasanlı falan o yuzden tam temizlenmeden boyatmama kararı aldım :))))
dün gazelde fena burnumdan getirdi herşeye aglıyordu yemek yemez uyku uyumaz resmen cıldırttı beni sanırım bu kız babayı görünce azıyor böyle(
YENİ BEBİŞŞ TE GELİYOR :)) NE GÜZEL 20009 MAYIS ANNELERİ AİLEMİZ iyice kalabalıklaşıyorr :)))))))))
dün gülşahın verdiği tatlı tarifini yaptım ama ben üstüne çikolata sos döktüm yani tabaklara nefis oldu valla tavsiye ederim :)
he birde gazeli memeden uzaklaştırmanın yolunu buldum azcık şeker ve tuzu suda eritip göğsümün ucuna sürüyorum tadına bakıp birazda söylenip kaçıyorr :)))
Pınarcım tavsiye ederim :)))
olur cnm ya havalardandır endişelenmeHeyyyy noluyo orda Semroş neler duyuyorum.Çok merak ettim valla bende.Olurmu olur kısmet bu.Yap bi testte çatlatma bizi
Bende cuma günü Düzceye gittim iş için günü birlik perişan oldum yollarda.Üstüne üstlük arabanın kliması fena çarptı sesim gitti boğazlarım acayip şiş.Birde hapın bitmesine 2 gün varken hasta oldum.Neden böyle oldu anlamadım.Yinede hapı bitirdim.Bilen varmı kızlar nedendirki.Hapı bıraktığım dönemde oluyor normalde 10 aydır kullanıyorum hiç böle olmamıştı.
Handecim face e de yazdım başın sağolsun,rabbim geride kalanlara sabır versin.
oyyyyy çocuklar uyurken dedim evi sileyim
çocuk odasının klimini silkeledim...sildim orası o kadar batmamış...
mutfak çok batmışş...aygazı sildim..o arada çorba attım ocağa..çocuklarda yer dedim...antreyi sildim..
oturma odasında ömer uyuduğundan hemen banyoyu sileyim dedim...lovabayı yıkadım ...yerleri siliyordumki ..çıt çıt ses geliyor hemen fırladım ömer bey uyanmış ve koltuk üzerindeki kapalı pc açıp kalvyesini koparmış..bütün klavyeyi kopardı...eksik yazıyorum mahfetti pc yi yaa..iyiki yeni olanı kullanmıyorum.....ömere yoğurt yedirdim...aliş uyandı oda kalkınca hemen oturma odasını sildim süpürdüm...şimdi oturdum ağırlık bastı ..bıraksalar uyuyacapım ama hemen üstüme çıkarlar
benden bu kadarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?