2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla ates bastı bugun kadında yok yardımcım yanı akşama kadar cıkıp alamam akşam esım alsın yapayım oyy oyy
bırsoo nasıl gordn kız

BAK ŞİMDİ BEN SENİN SADECE YÜZÜNÜ GÖRDÜM KENDİM DOĞURMUŞUM 3 DE ERKEK DİYORUM VE ÇOCUKLARIN KÜÇÜLMÜŞ KIYAFTELERİNİ KOMŞUMA VERMİSİM AMA GÖRDÜĞÜM KADINI HİÇ TANIMIYORUM ONUNDA KUCAĞINDA MAVİ KUNDAKDA ERKEK BEBEK VAR ...AYYY BENİM 3 DE ERKEK BANA GERİ VERİRMİİSİN KIYAFETLERİ DEDİ...AMA SENİN EŞİN BÖLE BOŞ Bİ ARAZIDE Bİ MEZar ziyaret ediyo...böle toprağı görüyorum siyaha yakınmış toprak

semra lan ikiz annelerinden bebişko vardı o hamile kaldı bak hemde spirail ile ...lohusa iken takmışlar oturmamış kaç ay sonra kalmış.....o ara tedavi gördğünden aldırdı..çok ilaç yüklenmiş...şoktaydı kız

semra akşam yapınca mutlaka yaz valla çatlarız hee
hülya gelmişşşşş
yeni halini merak ediyoruz cnm ya güle güle kullan yeni imajını
zeynep uyurken ben bi toz alayım sonra yemek faslı başlar
ne yapsam ki
nohut ısladım ama sizin menüler nasıl kopya çekeyim

yat birsen yat
ben de yatıcam azcık kuzum uyanmazsa yanına
ama önce biz toz alayım hadi ben kaçtım

valla bende taze fasulye var o yenmez baska bişey yaparsam...bir çorba yapacam.......

oda uyuyayım kalkınca yaparım...evi mi silsem çocuklar uyrken yaaa kafam takıldı püffffffffff

ayy bırsom hulyada bır ay once benı gormustu hamıle hemde kız dogruyormısum ayy mevlam neylerse guzel eylerde ne yaparım ben ya oyy cokk zor olur

lan semraa ben olsam şimdiye yapardım ..çatlaım ya 8 gün dimek ne demek...düzenli olduysan şimdiye kadar hamişsin lan...

ayyyyyyyyyyy ne yapacan kızzzz ........doğur gitsin yardımcın var zatii

geldim özlemcim geldimm ..
saçımı sorma bacımm bundan sonra buraya boyatacam diye yazmıyacam rezil oldum valla he kaçtır nasip olmuyor bee (
ben reglim bitti diye düşünüyordum ama malsef bitmemiş...bide o gece baya kötü rüyalar gördüm karabasanlı falan o yuzden tam temizlenmeden boyatmama kararı aldım :))))
dün gazelde fena burnumdan getirdi herşeye aglıyordu yemek yemez uyku uyumaz resmen cıldırttı beni sanırım bu kız babayı görünce azıyor böyle (

YENİ BEBİŞŞ TE GELİYOR :)) NE GÜZEL 20009 MAYIS ANNELERİ AİLEMİZ iyice kalabalıklaşıyorr :)))))))))

dün gülşahın verdiği tatlı tarifini yaptım ama ben üstüne çikolata sos döktüm yani tabaklara nefis oldu valla tavsiye ederim :)

he birde gazeli memeden uzaklaştırmanın yolunu buldum azcık şeker ve tuzu suda eritip göğsümün ucuna sürüyorum tadına bakıp birazda söylenip kaçıyorr :)))
Pınarcım tavsiye ederim :)))

Heyyyy noluyo orda Semroş neler duyuyorum.Çok merak ettim valla bende.Olurmu olur kısmet bu.Yap bi testte çatlatma bizi

Bende cuma günü Düzceye gittim iş için günü birlik perişan oldum yollarda.Üstüne üstlük arabanın kliması fena çarptı sesim gitti boğazlarım acayip şiş.Birde hapın bitmesine 2 gün varken hasta oldum.Neden böyle oldu anlamadım.Yinede hapı bitirdim.Bilen varmı kızlar nedendirki.Hapı bıraktığım dönemde oluyor normalde 10 aydır kullanıyorum hiç böle olmamıştı.

Handecim face e de yazdım başın sağolsun,rabbim geride kalanlara sabır versin.

cnm bunu saymıyoruz valla daha uzun beklerız mutlaka..çok sevdık bızde sızı..yaa ınanmıyorum daha akşam konustuk çocuk meselesını ayyy hamılemısın yoksaa:)))))
2 ye bakan 3.yede bakar :)))

oyy oyy ne guzel haberlerrr var hadı hayırlısı semracım
havalarda cok sıcak ondanda olabılır gecıkmesı bazen mevsımsel gecıkmeler oluyor

kızlar yeni bebeişmi yoksa semracımm öçatlatma herkesi yap test biran önce.ne diyelim hayırlısı olsun.
hande canım allah rahmet eylesin yattığı yeri cennet etsin başın sağolsun canımya çok üzüldüm

sende gazelime cadıı demeee beee kızı memeden kesiyorsun ondan böle yapıyorr
sen sigarayı bırak bakalım nasış olacak:roflol:
kaydirigubbakcemile3dokunma kısçeme
bencede saçını yavaş aç çünki birden olunca sanada çevrenede tuaf gelebilir cnm

geçmiş olsun cnm ...valla o kadar hap kullandım olmadı adet başlangıcı gibi leke leke mi geldi..yoksa bildiğimiz yoğunmu geldi.....leke gibiyse ara kanama ile başlamış olabilir..
bende 4 gün hap içecem bitecek geçen bitiminden 2 gün sonra oldum bu sefer nasıl olacak bakalım

oyyyyy çocuklar uyurken dedim evi sileyim
çocuk odasının klimini silkeledim...sildim orası o kadar batmamış...
mutfak çok batmışş...aygazı sildim..o arada çorba attım ocağa..çocuklarda yer dedim...antreyi sildim..
oturma odasında ömer uyuduğundan hemen banyoyu sileyim dedim...lovabayı yıkadım ...yerleri siliyordumki ..çıt çıt ses geliyor hemen fırladım ömer bey uyanmış ve koltuk üzerindeki kapalı pc açıp kalvyesini koparmış..bütün klavyeyi kopardı...eksik yazıyorum mahfetti pc yi yaa..iyiki yeni olanı kullanmıyorum.....ömere yoğurt yedirdim...aliş uyandı oda kalkınca hemen oturma odasını sildim süpürdüm...şimdi oturdum ağırlık bastı ..bıraksalar uyuyacapım ama hemen üstüme çıkarlar

benden bu kadarrrrrrrrrrr

bırsencım eger hamıleysem buyuk konuşmuyayım ama tabıkı dogurmayı secerım gıbı tabı cok zor olur ama yardımcıyla suan bıle zorlanıyorum o zaman ne yaparım hıc bılmıyorum
gulşahcım siboşum cıkıp test alamıyorum cocuklarla yalnızım akşamı beklıycem mecburen eşim alıp gelıcek
fulyacım 2 ye bakan 3 de bakarı zeynep ıcın soylemıştım hem ben lutfen konuyu saptırmıyalım :)))))))))))))
hulyacım canım benım agzından bal damlıyor canım ama eger hamıleysem bunu dırek sana yolluycam oyle sadece sut anne olmakma olmaz bunda bakarsında artık

TÜH be canım sen de de ne şans varmış
ben olsam çatlardım şimdiye kadar
neyse hayırlısı olsun cnm
olur cnm ya havalardandır endişelenme
sorma bende aynısıyım sesim kurbağa gibi çıkıyo

ohh maşallah valla birsen

ben de yatamadım ya offf
toz aldım biraz sonra zeynep kaltı geri uyumadı yaa
yemekleri koydum dünden çorba var kocama yeter nohutla pilav yaptım
bbu sıcakta ağır olur ama ne yapayım bişi bulamadım
cacık yaparız yanına ohh miss
yewter daha ne olsun
kırlentlerim vardı annem verdi hiç kullanmadık içinde kağıt var,şır şır ses çıkarıyo
kağıtları koparıyorum şimdi
yastıkların içini de biraz doldurucam inş iyi olur
emeğime yazık olmaz bakalım hem değişiklik olur eve de bana da

size bişey sorucamm
zeynep bazen altını bağlatmak istemiyo kaçıyor
şeyini elleyo değişik mi geliyo acep
bi de sürekli altını değiştirdiğim zaman bezi yeniyken kakasını yapıyor hiç eski beze yapmıyo sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…