canım hadi bekliyoruz yeni saçı iyice temizlen yaptır daha iyi hem.Gazelede kıyamam ya nasıl istiyordur canı şimdigeldim özlemcim geldimm ..
saçımı sorma bacımm bundan sonra buraya boyatacam diye yazmıyacam rezil oldum valla he kaçtır nasip olmuyor bee(
ben reglim bitti diye düşünüyordum ama malsef bitmemiş...bide o gece baya kötü rüyalar gördüm karabasanlı falan o yuzden tam temizlenmeden boyatmama kararı aldım :))))
dün gazelde fena burnumdan getirdi herşeye aglıyordu yemek yemez uyku uyumaz resmen cıldırttı beni sanırım bu kız babayı görünce azıyor böyle(
YENİ BEBİŞŞ TE GELİYOR :)) NE GÜZEL 20009 MAYIS ANNELERİ AİLEMİZ iyice kalabalıklaşıyorr :)))))))))
dün gülşahın verdiği tatlı tarifini yaptım ama ben üstüne çikolata sos döktüm yani tabaklara nefis oldu valla tavsiye ederim :)
he birde gazeli memeden uzaklaştırmanın yolunu buldum azcık şeker ve tuzu suda eritip göğsümün ucuna sürüyorum tadına bakıp birazda söylenip kaçıyorr :)))
Pınarcım tavsiye ederim :)))
geçmiş olsun canım.havalardandır belki bende geçen ay 40 gü geçti sonra oldum şimdide 15. günde geldiHeyyyy noluyo orda Semroş neler duyuyorum.Çok merak ettim valla bende.Olurmu olur kısmet bu.Yap bi testte çatlatma bizi
Bende cuma günü Düzceye gittim iş için günü birlik perişan oldum yollarda.Üstüne üstlük arabanın kliması fena çarptı sesim gitti boğazlarım acayip şiş.Birde hapın bitmesine 2 gün varken hasta oldum.Neden böyle oldu anlamadım.Yinede hapı bitirdim.Bilen varmı kızlar nedendirki.Hapı bıraktığım dönemde oluyor normalde 10 aydır kullanıyorum hiç böle olmamıştı.
Handecim face e de yazdım başın sağolsun,rabbim geride kalanlara sabır versin.
buluşmuşsunuz güzel izmirde fotoları gördük eğlendiğinizde belli oluyor darısı biecnm bunu saymıyoruz valla daha uzun beklerız mutlaka..çok sevdık bızde sızı..yaa ınanmıyorum daha akşam konustuk çocuk meselesını ayyy hamılemısın yoksaa:)))))
2 ye bakan 3.yede bakar :)))
valla ne söylesemki????????oyyyyy çocuklar uyurken dedim evi sileyim
çocuk odasının klimini silkeledim...sildim orası o kadar batmamış...
mutfak çok batmışş...aygazı sildim..o arada çorba attım ocağa..çocuklarda yer dedim...antreyi sildim..
oturma odasında ömer uyuduğundan hemen banyoyu sileyim dedim...lovabayı yıkadım ...yerleri siliyordumki ..çıt çıt ses geliyor hemen fırladım ömer bey uyanmış ve koltuk üzerindeki kapalı pc açıp kalvyesini koparmış..bütün klavyeyi kopardı...eksik yazıyorum mahfetti pc yi yaa..iyiki yeni olanı kullanmıyorum.....ömere yoğurt yedirdim...aliş uyandı oda kalkınca hemen oturma odasını sildim süpürdüm...şimdi oturdum ağırlık bastı ..bıraksalar uyuyacapım ama hemen üstüme çıkarlar
benden bu kadarrrrrrrrrrr
canım düşünme bile hemen doğur hiç kimseye bakma işallah hamilesindir çok sevinirim hele zorlu yollardan sonra bu kadar rahat kalmayla inşallah bi bebiş haberi verirsin.bırsencım eger hamıleysem buyuk konuşmuyayım ama tabıkı dogurmayı secerım gıbı tabı cok zor olur ama yardımcıyla suan bıle zorlanıyorum o zaman ne yaparım hıc bılmıyorum
gulşahcım siboşum cıkıp test alamıyorum cocuklarla yalnızım akşamı beklıycem mecburen eşim alıp gelıcek
fulyacım 2 ye bakan 3 de bakarı zeynep ıcın soylemıştım hem ben lutfen konuyu saptırmıyalım :)))))))))))))
hulyacım canım benım agzından bal damlıyor canım ama eger hamıleysem bunu dırek sana yolluycam oyle sadece sut anne olmakma olmaz bunda bakarsında artık
oooo daha ne akşama yemekler hazır sen hala niye iş yapıyorsun otur artık dinlen ya çağır annenideben de yatamadım ya offf
toz aldım biraz sonra zeynep kaltı geri uyumadı yaa
yemekleri koydum dünden çorba var kocama yeter nohutla pilav yaptım
bbu sıcakta ağır olur ama ne yapayım bişi bulamadım
cacık yaparız yanına ohh miss
yewter daha ne olsun
kırlentlerim vardı annem verdi hiç kullanmadık içinde kağıt var,şır şır ses çıkarıyo
kağıtları koparıyorum şimdi
yastıkların içini de biraz doldurucam inş iyi olur
emeğime yazık olmaz bakalım hem değişiklik olur eve de bana da
bi Türkiz dahabiz hep öyleyiz bide gidip yere oturuyor bazen bide kaşıyor mikrop kapacak mafoldumben geçen banyoya soktum orda yaptı hiç bu kadar ığğğğğğ olmamıştımsize bişey sorucamm
zeynep bazen altını bağlatmak istemiyo kaçıyor
şeyini elleyo değişik mi geliyo acep
bi de sürekli altını değiştirdiğim zaman bezi yeniyken kakasını yapıyor hiç eski beze yapmıyo sıpa
esracım fikrimi söyluyorum
knorr hazır mantar corbası
hazır kızarttılmış tavuk,buz gıbı kola
üşenmezsen pılav yap yoksa salata tamamdır
çokmu hazırcı oldu neeD
esracım fikrimi söyluyorum
knorr hazır mantar corbası
hazır kızarttılmış tavuk,buz gıbı kola
üşenmezsen pılav yap yoksa salata tamamdır
çokmu hazırcı oldu neeD
esracığım dışarıdan söle onu istemezsen
eşim domates sosununiçine sarımsak 1-2 diş sucuk koyuyo biraz pişiriyor
makarna haşlıyoruz onla harmanlıyoruz yanınada kola süper gidiyorr
doruk da buaralar onu çok yhapıyor sürekli eli ağzında midesini bulandırıyor ağzını garip şekillere sokup bulandırıyo napıyo anlamadım bende
ayyy birsen cnm çekti yaa ne güzel bi tarif bu off bide çorba oldu bitti walla...
yapamadım cnm zaten ya,bi kaç tane yaptım baktım olmuyo off sinir oldum bırktım hiç güzel olmadılaroooo daha ne akşama yemekler hazır sen hala niye iş yapıyorsun otur artık dinlen ya çağır annenide
bi Türkiz dahabiz hep öyleyiz bide gidip yere oturuyor bazen bide kaşıyor mikrop kapacak mafoldumben geçen banyoya soktum orda yaptı hiç bu kadar ığğğğğğ olmamıştım
sağol tatlım,fırsat olmuyo ki be güzelim herşey bana bakıyoözlem canım benim afiyet olsun.. fazla yorma kendini diyoruz ama dinlediğin yok(
cnm daha ne istiyorsun yemek derdinden kurtlmuşssun işte ohh keyif yap azcıközlemcim ohh ellerine saglık umarım iyi olmusturda afiyetle yersiniz
aman bende öglen kız uyanınca makarna koydum degişiklik olsun bugun diye neyse o pişerken balkon yıkayıp camasır serdim makarnayı hazırladım yedirirken toz aldım birazcık oynadık kızımla kaynanayla konustum aksam gelin dedi (ya kadın eskiler gibi her gün beraber olalım diyor yaa ) neyse bende iyi gelelim dedim şimdi kızı uyuttum mutfagı toplayım gelmeye hazır olsun cantayıda hazırlayım
ayy içim bi şekil yaa nedeninide bilmiyorum töbe yarabbimm
off yaabu ömerin nesi var kendi kendinin midesini bulandırıyor...çorba verdimbir kaşık yedi ikinci kaşıkta öğürdü..kusut..mecbur yıkadım onu yıkayınca alide ağladı..onuda yıkadım kendimide
sonarada alişe çorba verdim ömere bir kase muhallebi verdim yedi..şimdi kuduruyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?