2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım nasılsın cnm?selini,m nasıl?geçen gün andım seni,tarhana çorba yaptım da
Allah razı olsun valla çok makbule geçti

ferdacım sanada çok teşekkürler cnm biberlerim süper olmuş hemde hiç uğraşmadım
bi kaç kez dondurucudan çıkarıp kullandım taze gibiydi valla,sağolasınm cnm
nuran domateslerimi de senin dediğin gibi yaptım dün akşam 2-3ufak kavanoz bakalım inş iyi olmuştur cnm

canım hadi bekliyoruz yeni saçı iyice temizlen yaptır daha iyi hem.Gazelede kıyamam ya nasıl istiyordur canı şimdi

geçmiş olsun canım.havalardandır belki bende geçen ay 40 gü geçti sonra oldum şimdide 15. günde geldi
cnm bunu saymıyoruz valla daha uzun beklerız mutlaka..çok sevdık bızde sızı..yaa ınanmıyorum daha akşam konustuk çocuk meselesını ayyy hamılemısın yoksaa:)))))
2 ye bakan 3.yede bakar :)))
buluşmuşsunuz güzel izmirde fotoları gördük eğlendiğinizde belli oluyor darısı bie
valla ne söylesemki????????

canım düşünme bile hemen doğur hiç kimseye bakma işallah hamilesindir çok sevinirim hele zorlu yollardan sonra bu kadar rahat kalmayla inşallah bi bebiş haberi verirsin.

oooo daha ne akşama yemekler hazır sen hala niye iş yapıyorsun otur artık dinlen ya çağır annenide
bi Türkiz dahabiz hep öyleyiz bide gidip yere oturuyor bazen bide kaşıyor mikrop kapacak mafoldumben geçen banyoya soktum orda yaptı hiç bu kadar ığğğğğğ olmamıştım

anaaaaaaaaa yeni bebiş mi geliyorrrsüperrrr semra kız bakamazsan bana ver ben bakarım sütte veriim ama bebişi bidaha vermem:))))

ayyy benim bugün ilk günüm mukabeleye gittim geldim Ahseni uyuttum şimdi bende yatıcam

kızlar selam... oruç bugün beni çok kötü yaptı nedense... gözlerimi bile açamıyorum, çalışamıyorum... iftara yemeğim de yok yapacak halimde... şöle pratik olabilcek bişler söleyinde gidince yapayım...

esracım fikrimi söyluyorum
knorr hazır mantar corbası
hazır kızarttılmış tavuk,buz gıbı kola
üşenmezsen pılav yap yoksa salata tamamdır

çokmu hazırcı oldu neeD

özlemcim ohh ellerine saglık umarım iyi olmusturda afiyetle yersiniz

aman bende öglen kız uyanınca makarna koydum degişiklik olsun bugun diye neyse o pişerken balkon yıkayıp camasır serdim makarnayı hazırladım yedirirken toz aldım birazcık oynadık kızımla kaynanayla konustum aksam gelin dedi (ya kadın eskiler gibi her gün beraber olalım diyor yaa ) neyse bende iyi gelelim dedim şimdi kızı uyuttum mutfagı toplayım gelmeye hazır olsun cantayıda hazırlayım
ayy içim bi şekil yaa nedeninide bilmiyorum töbe yarabbimm

esracığım dışarıdan söle onu istemezsen

eşim domates sosununiçine sarımsak 1-2 diş sucuk koyuyo biraz pişiriyor
makarna haşlıyoruz onla harmanlıyoruz yanınada kola süper gidiyorr

off yaabu ömerin nesi var kendi kendinin midesini bulandırıyor...çorba verdimbir kaşık yedi ikinci kaşıkta öğürdü..kusut..mecbur yıkadım onu yıkayınca alide ağladı..onuda yıkadım kendimide
sonarada alişe çorba verdim ömere bir kase muhallebi verdim yedi..şimdi kuduruyoruzz

esracım fikrimi söyluyorum
knorr hazır mantar corbası
hazır kızarttılmış tavuk,buz gıbı kola
üşenmezsen pılav yap yoksa salata tamamdır

çokmu hazırcı oldu neeD

esracığım dışarıdan söle onu istemezsen

eşim domates sosununiçine sarımsak 1-2 diş sucuk koyuyo biraz pişiriyor
makarna haşlıyoruz onla harmanlıyoruz yanınada kola süper gidiyorr

ayyy birsen cnm çekti yaa ne güzel bi tarif bu off bide çorba oldu bitti walla...

doruk da buaralar onu çok yhapıyor sürekli eli ağzında midesini bulandırıyor ağzını garip şekillere sokup bulandırıyo napıyo anlamadım bende

doruk da buaralar onu çok yhapıyor sürekli eli ağzında midesini bulandırıyor ağzını garip şekillere sokup bulandırıyo napıyo anlamadım bende

bizimki yardımcı madde kullanmadan yapıyorr yaa....sinir oluyorum

devamlı saçımı başımı yoluyolar puffffffffffffff

bırsenın makarna benımde agzımı sulandırdı valla
ıftarada var daha 3saat

bırsen bana handenın telını verırmısın canım ozelden

ayyy kızlar giremedim çocuklar tepemden inmedi püfff

gülşahcığımm arayıp söyleyim cnm geç kalmadıysam

yapamadım cnm zaten ya,bi kaç tane yaptım baktım olmuyo off sinir oldum bırktım hiç güzel olmadılar
hazır alıcam bi kaç tane ne yapayım
sanırım keşfediyorlar cnm o yüzden böyleler bakıcam netten arştırıcam bakalım
özlem canım benim afiyet olsun.. fazla yorma kendini diyoruz ama dinlediğin yok(
sağol tatlım,fırsat olmuyo ki be güzelim herşey bana bakıyo
her an doğurabilirim eşimin sofraya bi kaşık koyduğu yok yada kaldırıdığı
hadi bunları yapmasın 10 dk zeynebe baksa ben işimi çabucak bitiririm ama yok yok
cnm daha ne istiyorsun yemek derdinden kurtlmuşssun işte ohh keyif yap azcık

neden acaba ya birsen yeni yeni huy çıkarıyorlar bu veletler he
zeynepte ağzına ne verirsem yiyo sıpa sonrada çıkarıyo tek tek deli oluyorum

eşim zeynebi parka götürdü şimdi gelirler bi bakayım dedim
kasıklarım çok ağrıyor bugün üşüttüm acaba ondan mı yoksa doğum ahbercisi mi sıkıntı bastı beni
daha evim temizlenmedi hayırlsıı olsun bakalım
iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…