2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

h.g cnm...geçmiş olsunn ayy klıma benide cok çarpar o yuzden bindiğim arabalarda hep kapattırırım

hulyaaa ıyı olmus boyatmaman ben hala bırden sarıya donmemen konusunda ısrarcıyım bı ton aça aça dön sarıya

cnm zaten şu an acıldı bi ton daha açılacak yani acık karamelin üstüne paket atılacak

hadi cnm ben 15 yıllık tiryakiyim oysa 1.5 yıllık onun bırakması daha kolay olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

röfleyide uzun yıllar kullandığım için bence cok tuhaf gelmez cnm etrafa diye düşünüyorum...CADIARZU

evet şekerim herzaman benim ağzımda bal reçel pekmez gibi şeyler damlar..
.hem kız olacak yolla ben onun annesi olurummm sana mı kaldı be yavrumm :dilcikar:

ayy sorma bacımm yaaa ..dünn resmen sinir küpü oldum durmadan eşime çattım kötükedihüsokötükedihüso

cnm Gazelde eger kakası varsa baglatmak istemiyor...aslında cocuklar sinyal veriyor da biz anlamıyorumz..bezledikten 10 dk sonra dediğin gibi yeni beze yapıyor...

hemde nasıl istiyorr cnm yaa ama bugun 2.gün gayet rahat geçti ama gece veriyorum hala sütü içmediği için...gündüz emmeyi unutursa sanırım geceyide kendi bırakır diye umut ediyorum

ayy semradan haber yok muuuu
merak ettimmm aklinialirimsmile

ben birazdan arıyım müjdeyi veririm size :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!

MALZEMELER
1 kg süt
1 su bardağı irmik
7 çorba kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı hindistancevizi
süs için:
hindistancevizi
dövülmüş antep fıstığı veya tarçın

HAZIRLANIŞI
Soğuk süte toz şeker ve irmiği ekleyip kaynatın. Biraz koyulaşıp muhallebi kıvamına gelince vanilya margarin ve 1 çorba kaşığı hindistancevizi ekleyip boza kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Boza kıvamına gelince ıslatılmış tepsi veya bir kalıba döküp soğutun.
Üzerini antep fıstığı veya tarçınla süsleyip dilimleyerek soğuk olarak servis yapın.

sağol cnm ..üzerine çikolata sosunu servis yaparkenmı koydun??önceden konulsa dolabda beklese kötü olurmu

selam kizlar a.s.

ay kac gündür yazamadim..bugun canım cikti resmen :S dün gece net kesildi..borcundan dolayi kapanmiş demezmi bide..ödenmemiş fatura yok nasil kapanir felan deli oldum..öglen 1 gibi aldim dekontlarimi ciktik serrosla..gittim ödeme noktasina..borcunuz yok diyor..telekoma gittim yok diyor..telefonla ariyoruz 2 fatura + yeni fatura var kapali diyor..ay fittirdim..oruclu oruclu yürü babam yürü ordan oraya..neysem saat 5 gibi sonunda anladik ne oldugunu..bir rakam degişikliğiyle benim faturalar baska birinin hesabina yatmiş..benim borcum duruyormus..dilekçe verdim..geri ödenmesi için..borclarida ödedim..ama resmen öldüm ya..5 saat durmadan ordan oraya..bide bizim burda alt gecit var..tren yolu olddugu için..ay geberdim iyice yani..

Rabbim dişarda calişanlarin yardimcisi olsun valla..cok zormus :S

ferdacim ne güzel şeyler yazmişsin öyle :)) bende o videoyu izledigimde hülyaya ayni şeyi söylemiştim..resmen resimler degiştikçe kilo almişim :)))) yaşlanmişim D bakalim inşaAllah canim ya..diyete devam ediyorum..zaten dedigin gibi yemek yenmiyor..anca su içiliyor :) inşaAllah veririm bolbol :)))

birsom canim aliş için bencede görüş doktorla..biz ne desek havada kalir..ikizlerin gelişimi farkli oluyor neticede..serra kirk yilda bir bi cocukla bir araya geliyor..bir olmazki tepkileri..oyuzden ne desem boş..en iyisi bi doktorla konusmak..alişin tepkisinden ziyade sizin nasil davranmaniz gerektigini bi sormak lazim..kiz buarada ben sana demedimmi orucluyken yorma kendini bukadar diye..bak hastlanmana az kalmiş..canina kastinmi var yahu..bari iftara yakin yap işini..ben öyle yapiyorum valla :))) yoksa cok susuyorum

esencim hayirli olsun oruca baslamişsin :) yüzünü gören cennetlik..sen hala resim yükleyemedin buarada..kabiliyet düşmaniiiiiii :)

nurtencim canim cok cok gecmiş olsun canim ya defnosuma ne hastalandi bu kuzu ya ay bu son olsun inşaAllahhh..sende kapmişsin şifayi hafiften..aman dikkat edin yaa..inşaAllah hastalanmassin canim..

sibosumm canim sendemi hasta oldun ya kiyamam reglide olmussun..ilaçlarini ihmal etme bari..rejim nasil gidiyor bakayim :)

pinarim nerelerde gene ya :)

gülhanim kayinvaliden geliyormus..hatta gelmiştir muhtemelen :) inşaAllah güzel gecer bu hafta senin için :)

esracim mimarcim :) canim en kolay yemek dişardan söylemek olmadi kahvalti biz 2gündür kahvalti yapiyoruz valla DD

gülşahcimm burnumun dibine gelmişsinde bi haber vermemişsin..aşkolsun sana yaniiiii..

özlemcim canim eşine diyecek söz bulamiyorum vallahi..ne desen haklisin..söyledikleri yenilir laflar degil hakketen..resmen kurmus kafasinda..inşaAllah biran önce toplar kendini ya..ailesinin artik sen ve cocuklari oldugunu tez zamanda fark eder inşaAllah..erkeklerin bunu anlamasi 50 yasi buluyormus gerci..inşaAllah dogumdan önce gönlünü kazanir..bence beşiğide oyuzden aldi..yavas yavas yolunu yapmaya calişiyor..iyi yapmişsin sende tavrinda..kiz buarada bak dogum cok yaklaşti..lütfen istedigin arzu ettiğin bişey varsa söyle..biz burda kardes gibi olduk..dogumdan sonrada elbet yanindayiz..ama öncesinde de istedigin bişey varsa lütfen söyle..bak hakkim kalir yoksa :) korkutayim biraz seni :)

filizcim dönmüş tatilden hoşgelmiş a.s.

semos cadisi izmirlere gitmiş fulyayla sefalar yapmişlar ohhh :) bebiş yok kizlar buarada :) ben sevindim acikcasi :) yoksa kafayi yerdi bu hatun ikizlerden sonra :) artik dogurana kadar bize dogurttururdu cadi :))

ay cenem düşmüş gene :) bi çay içeyim ben :) öptüm hepinizi a.s.

TUBİŞ özlüyorum sohbetini cnm ya nerelerdesin kuzum....

ben senin takdiği uygulayacaktım ama çocuklar uyurken cazip geldi...yaptım

hoşşş aynı oldu..gelen eltim kusuruma bakmayacak...

yarın sabahtan full yemek derdindeyim ilk iş böğrek açmak...

sonra barbunya köfe patates....tabi bol bol ali ömer........

şimdi aliyi sallıyorum sonra çamaşır asıp yatacam bugün çok uykusuzum

aaaaaaa tubişş benim iştahım acıldı kızz bu iftar 10 dk.kala patates kızarttım yaaa....pide yemedim ama karpuz felan bol gidiyo....adete bağlıyorum diyetisyenimde demişti adet öncesi olur diye...

eşim haftaya seyhate gidecek inş.caymazsa annem gelecek sonraki hafta biz gideceğiz anneme

sizin fatura işide köü olmuşş bu sıcakta berba yaa balkona bile çıkmıyorum ben

iyi gecer hatunlar
ayy kaynanadan geldik hanzade orda dogru dürüdt bişi yememişti hem muhallebi yaptım süt içirdim salladım bende balkon keyfi yaptım ama gözlerim kapanıyor
gece kocam sigara böregi istedi onu yapcam erken kalkarım
yarın evdeyim
ayy kaynanama araba alındı demiştim ya kadın arabayı yerinden kımıldatmamıs 1 haftadır nasıl duruyor anlamam ben olsam kayseriyi feth ettiydimkaydirigubbakcemile3
neysem yarın evdeyim daggg gibi ütü var halim oursa yapıcam valla
kocamda balkonda kaldı bi gidip bakayım
hadi görüşürüz

haa bu arada semra hamile degilmiş hayırlısı Allah gönlüne göre versin ne diyelim

ayyy tubacım sorma yaa cidden kabiliyet düşmanıyım:kedi:ama niye diye bir sor(hehe şener şenin bir filminden alıntıdır:))))kaydirigubbakcemile3

semra kız sükutu hayale uğradım valla he kesin bekliyordum

hülyacımmmm şekerimmmm sen neden gazelime işkence ediyorsun bakemmm

ayyy ben iftarı yaptım eşim dedi hadi sahile çıkalım ayyyy çıkmaz olaydık Ahsen resmen kudurdu ordan oraya ordan oraya bir dk durmadı güya yürüyüş yapacaktık resmen koşu yaptık heee
geldik uyudu neyseki çok çay içesim var ama uykumda var ben yatayım ufaktan öpüyorm sizleri canlarım benima.s.

ayy hepınız delırdınızmı bacılarım :))) uzulmuşler yok dıye aanacım kastınızmı var bana ben cok kıorktum cunku ee hamıle olsam elım mahkum dogurucam ama evdede ıkı tane var kesın tubısın dedıgı gıbı delırırdım hatta yıne tubısın dedıgı gıbı sızıde delırdırdım......
mevlam kuzularımıza ömur versınde benım kuzular bıraz fazla yaramazlar ben asla onalrı bırakıp tuvalete gıremıyorum banyonun kapşısı acık oluyor kapının önunde oturup bakıyorlar :))))))))))) yoksa kıyametler kıopuyor
bırkac gundur kadın yok bugun gunduzde cok sıcaktı bır duş aldırayım hemen aceleden dedım once buraka duş aldırdım o sırada nazlı mızırdandı ama cok aglamdı ıdare ettım daha sonra burakı gıydırıp nazlıyı banyoya soktum tabı burakta yanımızda bıze baktı ona ragmen 10 dk ıcınde susmadan agladı morardı resmen nazlıyı banyodan cıkardım ustunu gıydırdım bır baktım ogluş aglamakdan ter ıcınde kalmış sırılsıklam tekrar ustunu degıstım bunlar en basıtı benım kuzular ayrı bır yaramaz ınanın gormeden anlıyamazsınız
koltukların ustune cıkıp ordan en tepesıne cıkıyorlar duvara tutarakda ayaga kalkıp yurumeye calısıyorlar kalorıfer ve devamlı mızmızlar ıkısınınde yuzu gözü bacakalrı cızık ve morluk ıcınde bırbırlerını ısırıyorlar vuruyorlar mevlam dagına gore dag verırmış eger 3. bebek olsaydı cok zorlanırdım ve gercejkten psıkolojı kalmazdı bende bundada vardır bır hayır dıyorum
benım en buyuk sorunum 10 dk ble olsa bırıne bırakıp cıkamıyorum yardımcım ıkı cocuga bırden bakamıyor kımse bakamıyor ızmıre gıttıgım gun kızıma ablam ogluma kaynanam baktı gece 3 de aradı kaynanam delırdı durmuyor dıye zorla uyutmuşlar aldık eve geldıkkı delırmış cocuk ıkı gundur resmen canımıza okuyor hala o sinirini atamadı az kaldı ama buyuyorlar saglıklı olsunlarda gerısı boş
yarın gorusuruz bacılar ıyı gecelr optum

ayyyy en son saat 00.05 de yazmışım suan 1.07 1 saat olmuş yaaa....çamaşır astım..banyo çöpünü aldım...sürahileri doldurdum çöpü kapının önüne koydum..tencerede çorba kalmış onu küçük tencereye aktarıp pisi makinaya atım...yarın için soğan sarımsak soydum poşete koyup buzdolabına attım ..kıymamı buzluktan aşağa indirdim ..barbunyamıda......tezgahımıda çamaşır suyu ile dezenfekt ettim...heee klimanın bidonunu boşalttım kocam bu ara sallamıyor bile bu işi...
şincik geldim...

kuzular uyudu ..babasında uyuyan aliş kaç aksamdır babasında uyumuyor ..aliyi ben aldım ömeri eşim alişi uyuttum bu işlere koyuldum eşimede işlere koyulmadan kalk çocuğu yatır dedim ..ayağında uyumuş..kanepede sallıyordu bide ...ooo ben dedim ben işittim küt diye ses geldi..düşmüşler...
bi sinir oldum çocuğun aklı çıktı.........bide ağlayınca kızıyor.....yarın soracağım hesabını..suyumuzda bitmiş su bile söylememişş.....uyuz oluyorum iyiceee saldı kendini sanki tek oruç tutan o

semra seni çok iyi anlıyorum diyorum...hakkınızda hayırlısı olsun..o zaman rüyam bana ait ben haber alacam ...

canimmm :) valla gündüz giremiyorum..harflere basacak bile halim olmuyor :)))) sadece serraya enerjim oluyor bak ya börek acacakmis..ay delimisin yaaa..sar gitsin yufkadan :)) ay hiç ugrasamam valla orucluyken..gerci normalde de ugrasamam D sıkıntılıyım ben
regl öncesi normaldir canim ya..tatlida ceker insanin cani..

kolay gelsin canim ya..ay benimde ütü dag gibi..hergün günlük yapiyorum eşime :))) bi ara el atmak lazim

ee niyeeee DD

ay wc muhabbetine koptum :))))) bende serrayla giriyorum valla DDD her gidişte de bu cocuguda lazmiliğima oturtsam artik diye düşünüyorum DDD

ay ben yollayana kadar birsen girip cikmişsin :)) hamarat hatun gene duramamişsin yerinde..ay benim mutfagi görsen aglarsin herhalde :)))))) ki bakinca benimde aglayasim geliyor kim yapicak bunlari diye :)))) ay valla yapamicam..yarina inşaAllah :)))) ütü yapicam yarin için..sulari doldurcam..bide bici bici yapayim..ay bide sahur var :) neysem haydi kalakyim artik :) öptüm hepiniziiiiii a.s.

iyi sohurlar ..ayyy geç yatınca sahura zor kalkıyorum yaaaaaaaaa...
tam alarmmı kapattım canlı alarm bağrıyoo yokki susturma düğmesi
süt gelene kadar koptu kıyamet.......sadece tost yapım iki parcada ekmek ısıttım...ellikere sahura çağıyorum horr horrrrrr...sinirlendimm..zaten uykusuzum bide bel kasık ağrısı var bu ağrıya göre yarın adet olmam gerek bu ne yaa 3 gün sonra hap bitecek........sinirim tavanda....

neyse ben yatem uykumu almam gerek yarın iş çok.......

tubişş ben hazır yufka böğreğini yapamıyon yaa komik ama durum bu

senin evede gelip mutfağa el atsaydım cnm ben hızımı alamamıştım..yani çocuklar olmasaa geceden yapar yemekleri gündzde uyurdumm

Günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
geçmişi okumadım daha sonra bakıcam,oğluşun uyku setini attım makinaya çıktı birazdan asayım
aklımdayken anlatayım eşimin erkek kardeşi lise için tercih yapomış bursayı kazanmış
ailesi yollarsa bizimle kalacakmışşşşşşşş şok oldum akşam yaaa
bi de mızmız hiç bişey yemez bişey beğenmez
1 ay memlekette beraber kaldık darıldı bile bana
ki ben yeni doğum yapmış olucam
bi de zeynebim var yaaa offf
çok cnm sıkıldı,bölümünü araştıracaklarmış iyiyse gelecekmişşşş
görümcemde habire arayıp duruyo gelsinmiş
ohh ne güzel
şu mübarek günde orulu ağızlarınızla bana dua edin lütfen inş gelmez yanıma
şu psikolojide hiç çekemem yaaaa
dualarınızı esirgemeyin benden lütfenn

gunaydın kızlarrrra.s
dun gece muhabbet koyuymuş bırsenle tugbanın
semracım hayırlısı olsun bacım üçüncü cok zorlardı senı rabbım dagına gore kar verır..yokmuş bebekte..rahatlamışsındır

tugbacım pendıge geldıgımızde saat 9 olmuştu zaten 12ye gelırkende döndük ani oldu bıraz burcu dönücem deyınce..sen cagır gelırım seker ne olmuş yanı 20km yol

hulyacım merakla beklıyorus ozaman yenı ımajını

ozlem dualarım senınle canım mubarek gunlerde karnın burnunda stresıne bak. sen mehmetını düşün bence hiç takma kafana yanınıza gelsede bı muddet sonra yurtta kalmasını söylerwsın eşine oda anlar bu durumu..kıs olsa hadı olurda erkek kardeş pek olmaz senın rahatlıgın ıcın

nuran bu sıcakta ütü cekılmez al vantılatoru karsına öyle yap barıııı...kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…