Heyyyy noluyo orda Semroş neler duyuyorum.Çok merak ettim valla bende.Olurmu olur kısmet bu.Yap bi testte çatlatma bizi
Bende cuma günü Düzceye gittim iş için günü birlik perişan oldum yollarda.Üstüne üstlük arabanın kliması fena çarptı sesim gitti boğazlarım acayip şiş.Birde hapın bitmesine 2 gün varken hasta oldum.Neden böyle oldu anlamadım.Yinede hapı bitirdim.Bilen varmı kızlar nedendirki.Hapı bıraktığım dönemde oluyor normalde 10 aydır kullanıyorum hiç böle olmamıştı.
Handecim face e de yazdım başın sağolsun,rabbim geride kalanlara sabır versin.
hulyaaa ıyı olmus boyatmaman ben hala bırden sarıya donmemen konusunda ısrarcıyım bı ton aça aça dön sarıya
sende gazelime cadıı demeee beee kızı memeden kesiyorsun ondan böle yapıyorr
sen sigarayı bırak bakalım nasış olacak:roflol:
kaydirigubbakcemile3dokunma kısçeme
bencede saçını yavaş aç çünki birden olunca sanada çevrenede tuaf gelebilir cnm
geçmiş olsun cnm ...valla o kadar hap kullandım olmadı adet başlangıcı gibi leke leke mi geldi..yoksa bildiğimiz yoğunmu geldi.....leke gibiyse ara kanama ile başlamış olabilir..
bende 4 gün hap içecem bitecek geçen bitiminden 2 gün sonra oldum bu sefer nasıl olacak bakalım
bırsencım eger hamıleysem buyuk konuşmuyayım ama tabıkı dogurmayı secerım gıbı tabı cok zor olur ama yardımcıyla suan bıle zorlanıyorum o zaman ne yaparım hıc bılmıyorum
gulşahcım siboşum cıkıp test alamıyorum cocuklarla yalnızım akşamı beklıycem mecburen eşim alıp gelıcek
fulyacım 2 ye bakan 3 de bakarı zeynep ıcın soylemıştım hem ben lutfen konuyu saptırmıyalım :)))))))))))))
hulyacım canım benım agzından bal damlıyor canım ama eger hamıleysem bunu dırek sana yolluycam oyle sadece sut anne olmakma olmaz bunda bakarsında artık
TÜH be canım sen de de ne şans varmış
ben olsam çatlardım şimdiye kadar
neyse hayırlısı olsun cnm
olur cnm ya havalardandır endişelenme
sorma bende aynısıyım sesim kurbağa gibi çıkıyo
ohh maşallah valla birsen
size bişey sorucamm
zeynep bazen altını bağlatmak istemiyo kaçıyor
şeyini elleyo değişik mi geliyo acep
bi de sürekli altını değiştirdiğim zaman bezi yeniyken kakasını yapıyor hiç eski beze yapmıyo sıpa
canım hadi bekliyoruz yeni saçı iyice temizlen yaptır daha iyi hem.Gazelede kıyamam ya nasıl istiyordur canı şimdi
geçmiş olsun canım.havalardandır belki bende geçen ay 40 gü geçti sonra oldum şimdide 15. günde geldi
buluşmuşsunuz güzel izmirde fotoları gördük eğlendiğinizde belli oluyor darısı bie
valla ne söylesemki????????
canım düşünme bile hemen doğur hiç kimseye bakma işallah hamilesindir çok sevinirim hele zorlu yollardan sonra bu kadar rahat kalmayla inşallah bi bebiş haberi verirsin.
oooo daha ne akşama yemekler hazır sen hala niye iş yapıyorsun otur artık dinlen ya çağır annenide
bi Türkiz dahabiz hep öyleyiz bide gidip yere oturuyor bazen bide kaşıyor mikrop kapacak mafoldumben geçen banyoya soktum orda yaptı hiç bu kadar ığğğğğğ olmamıştım
ayy semradan haber yok muuuu
merak ettimmm aklinialirimsmile
[ı]üzgünüm kızlarr bebekk yokmuşşş :2:[/ı]
ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!
MALZEMELER
1 kg süt
1 su bardağı irmik
7 çorba kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı hindistancevizi
süs için:
hindistancevizi
dövülmüş antep fıstığı veya tarçın
HAZIRLANIŞI
Soğuk süte toz şeker ve irmiği ekleyip kaynatın. Biraz koyulaşıp muhallebi kıvamına gelince vanilya margarin ve 1 çorba kaşığı hindistancevizi ekleyip boza kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Boza kıvamına gelince ıslatılmış tepsi veya bir kalıba döküp soğutun.
Üzerini antep fıstığı veya tarçınla süsleyip dilimleyerek soğuk olarak servis yapın.
TUBİŞ özlüyorum sohbetini cnm ya nerelerdesin kuzum....
ben senin takdiği uygulayacaktım ama çocuklar uyurken cazip geldi...yaptım
hoşşş aynı oldu..gelen eltim kusuruma bakmayacak...
yarın sabahtan full yemek derdindeyim ilk iş böğrek açmak...
sonra barbunya köfe patates....tabi bol bol ali ömer........
şimdi aliyi sallıyorum sonra çamaşır asıp yatacam bugün çok uykusuzum
aaaaaaa tubişş benim iştahım acıldı kızz bu iftar 10 dk.kala patates kızarttım yaaa....pide yemedim ama karpuz felan bol gidiyo....adete bağlıyorum diyetisyenimde demişti adet öncesi olur diye...
eşim haftaya seyhate gidecek inş.caymazsa annem gelecek sonraki hafta biz gideceğiz anneme
sizin fatura işide köü olmuşş bu sıcakta berba yaa balkona bile çıkmıyorum ben
iyi gecer hatunlar
ayy kaynanadan geldik hanzade orda dogru dürüdt bişi yememişti hem muhallebi yaptım süt içirdim salladım bende balkon keyfi yaptım ama gözlerim kapanıyor
gece kocam sigara böregi istedi onu yapcam erken kalkarım
yarın evdeyim
ayy kaynanama araba alındı demiştim ya kadın arabayı yerinden kımıldatmamıs 1 haftadır nasıl duruyor anlamam ben olsam kayseriyi feth ettiydimkaydirigubbakcemile3
neysem yarın evdeyim daggg gibi ütü var halim oursa yapıcam valla
kocamda balkonda kaldı bi gidip bakayım
hadi görüşürüz
haa bu arada semra hamile degilmiş hayırlısı Allah gönlüne göre versin ne diyelim
ayyy tubacım sorma yaa cidden kabiliyet düşmanıyım:kedi:ama niye diye bir sor(hehe şener şenin bir filminden alıntıdır:))))kaydirigubbakcemile3
semra kız sükutu hayale uğradım valla he kesin bekliyordum
hülyacımmmm şekerimmmm sen neden gazelime işkence ediyorsun bakemmm
ayyy ben iftarı yaptım eşim dedi hadi sahile çıkalım ayyyy çıkmaz olaydık Ahsen resmen kudurdu ordan oraya ordan oraya bir dk durmadı güya yürüyüş yapacaktık resmen koşu yaptık heee
geldik uyudu neyseki çok çay içesim var ama uykumda var ben yatayım ufaktan öpüyorm sizleri canlarım benima.s.
ayy hepınız delırdınızmı bacılarım :))) uzulmuşler yok dıye aanacım kastınızmı var bana ben cok kıorktum cunku ee hamıle olsam elım mahkum dogurucam ama evdede ıkı tane var kesın tubısın dedıgı gıbı delırırdım hatta yıne tubısın dedıgı gıbı sızıde delırdırdım......
mevlam kuzularımıza ömur versınde benım kuzular bıraz fazla yaramazlar ben asla onalrı bırakıp tuvalete gıremıyorum banyonun kapşısı acık oluyor kapının önunde oturup bakıyorlar :))))))))))) yoksa kıyametler kıopuyor
bırkac gundur kadın yok bugun gunduzde cok sıcaktı bır duş aldırayım hemen aceleden dedım once buraka duş aldırdım o sırada nazlı mızırdandı ama cok aglamdı ıdare ettım daha sonra burakı gıydırıp nazlıyı banyoya soktum tabı burakta yanımızda bıze baktı ona ragmen 10 dk ıcınde susmadan agladı morardı resmen nazlıyı banyodan cıkardım ustunu gıydırdım bır baktım ogluş aglamakdan ter ıcınde kalmış sırılsıklam tekrar ustunu degıstım bunlar en basıtı benım kuzular ayrı bır yaramaz ınanın gormeden anlıyamazsınız
koltukların ustune cıkıp ordan en tepesıne cıkıyorlar duvara tutarakda ayaga kalkıp yurumeye calısıyorlar kalorıfer ve devamlı mızmızlar ıkısınınde yuzu gözü bacakalrı cızık ve morluk ıcınde bırbırlerını ısırıyorlar vuruyorlar mevlam dagına gore dag verırmış eger 3. bebek olsaydı cok zorlanırdım ve gercejkten psıkolojı kalmazdı bende bundada vardır bır hayır dıyorum
benım en buyuk sorunum 10 dk ble olsa bırıne bırakıp cıkamıyorum yardımcım ıkı cocuga bırden bakamıyor kımse bakamıyor ızmıre gıttıgım gun kızıma ablam ogluma kaynanam baktı gece 3 de aradı kaynanam delırdı durmuyor dıye zorla uyutmuşlar aldık eve geldıkkı delırmış cocuk ıkı gundur resmen canımıza okuyor hala o sinirini atamadı az kaldı ama buyuyorlar saglıklı olsunlarda gerısı boş
yarın gorusuruz bacılar ıyı gecelr optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?