[B
ozlem dualarım senınle canım mubarek gunlerde karnın burnunda stresıne bak. sen mehmetını düşün bence hiç takma kafana yanınıza gelsede bı muddet sonra yurtta kalmasını söylerwsın eşine oda anlar bu durumu..kıs olsa hadı olurda erkek kardeş pek olmaz senın rahatlıgın ıcın
özem dualarımız seninle canım.valla senin eşinede pes doğrusu ya...
gunaydın bacılar
ayy özlemcım ne düşüncesız kayınvalıdenler var cok sinirlendım ya sen ıkı cocuga nasıl bakıcaksınkı bıde onunla ugrasıcaksın tercıh olarak bursayı yazdırmalar bıle yanlış yanı sızde kalmasını duusunerek ozaman yurttr kalsın veya arkadaslarıyla ev tutsun bıde erkek kız olsa en azından azda olsa yardımı olur yükü olmaz cok sana ınsallah vazgecerler canım
hayırlısı olsun,merakta kaldık valal bizde[ı]üzgünüm kızlarr bebekk yokmuşşş :2:[/ı]
oo süper valla cnm istedi annem gelsinde yaptırayım yarınACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!
MALZEMELER
1 kg süt
1 su bardağı irmik
7 çorba kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı hindistancevizi
süs için:
hindistancevizi
dövülmüş antep fıstığı veya tarçın
HAZIRLANIŞI
Soğuk süte toz şeker ve irmiği ekleyip kaynatın. Biraz koyulaşıp muhallebi kıvamına gelince vanilya margarin ve 1 çorba kaşığı hindistancevizi ekleyip boza kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Boza kıvamına gelince ıslatılmış tepsi veya bir kalıba döküp soğutun.
Üzerini antep fıstığı veya tarçınla süsleyip dilimleyerek soğuk olarak servis yapın.
canım benim ya çok sağolasın tubacım,Allah razı olsunselam kizlar a.s.
özlemcim canim eşine diyecek söz bulamiyorum vallahi..ne desen haklisin..söyledikleri yenilir laflar degil hakketen..resmen kurmus kafasinda..inşaAllah biran önce toplar kendini ya..ailesinin artik sen ve cocuklari oldugunu tez zamanda fark eder inşaAllah..erkeklerin bunu anlamasi 50 yasi buluyormus gerci..inşaAllah dogumdan önce gönlünü kazanir..bence beşiğide oyuzden aldi..yavas yavas yolunu yapmaya calişiyor..iyi yapmişsin sende tavrinda..kiz buarada bak dogum cok yaklaşti..lütfen istedigin arzu ettiğin bişey varsa söyle..biz burda kardes gibi olduk..dogumdan sonrada elbet yanindayiz..ama öncesinde de istedigin bişey varsa lütfen söyle..bak hakkim kalir yoksa :) korkutayim biraz seni :)
.
ayyy tubacım sorma yaa cidden kabiliyet düşmanıyım:kedi:ama niye diye bir sor(hehe şener şenin bir filminden alıntıdır:))))kaydirigubbakcemile3
ayyy ben iftarı yaptım eşim dedi hadi sahile çıkalım ayyyy çıkmaz olaydık Ahsen resmen kudurdu ordan oraya ordan oraya bir dk durmadı güya yürüyüş yapacaktık resmen koşu yaptık heee
geldik uyudu neyseki çok çay içesim var ama uykumda var ben yatayım ufaktan öpüyorm sizleri canlarım benima.s.
iyi bırakmışsın yapma artık bişeyyapamadım cnm zaten ya,bi kaç tane yaptım baktım olmuyo off sinir oldum bırktım hiç güzel olmadılar
hazır alıcam bi kaç tane ne yapayım
sanırım keşfediyorlar cnm o yüzden böyleler bakıcam netten arştırıcam bakalım
sağol tatlım,fırsat olmuyo ki be güzelim herşey bana bakıyo
her an doğurabilirim eşimin sofraya bi kaşık koyduğu yok yada kaldırıdığı
hadi bunları yapmasın 10 dk zeynebe baksa ben işimi çabucak bitiririm ama yok yok
cnm daha ne istiyorsun yemek derdinden kurtlmuşssun işte ohh keyif yap azcık
neden acaba ya birsen yeni yeni huy çıkarıyorlar bu veletler he
zeynepte ağzına ne verirsem yiyo sıpa sonrada çıkarıyo tek tek deli oluyorum
ya daha sütün varsa versydin keşkeh.g cnm...geçmiş olsunn ayy klıma benide cok çarpar o yuzden bindiğim arabalarda hep kapattırırım
cnm zaten şu an acıldı bi ton daha açılacak yani acık karamelin üstüne paket atılacak
hadi cnm ben 15 yıllık tiryakiyim oysa 1.5 yıllık onun bırakması daha kolay olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
röfleyide uzun yıllar kullandığım için bence cok tuhaf gelmez cnm etrafa diye düşünüyorum...CADIARZU
evet şekerim herzaman benim ağzımda bal reçel pekmez gibi şeyler damlar..
.hem kız olacak yolla ben onun annesi olurummm sana mı kaldı be yavrumm :dilcikar:
ayy sorma bacımm yaaa ..dünn resmen sinir küpü oldum durmadan eşime çattım kötükedihüsokötükedihüso
cnm Gazelde eger kakası varsa baglatmak istemiyor...aslında cocuklar sinyal veriyor da biz anlamıyorumz..bezledikten 10 dk sonra dediğin gibi yeni beze yapıyor...
hemde nasıl istiyorr cnm yaa ama bugun 2.gün gayet rahat geçti ama gece veriyorum hala sütü içmediği için...gündüz emmeyi unutursa sanırım geceyide kendi bırakır diye umut ediyorum
ben birazdan arıyım müjdeyi veririm size :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok üzüldüm be Semra belki daha erken diye düşünmüştür ama[ı]üzgünüm kızlarr bebekk yokmuşşş :2:[/ı]
canım ya senin bu kocan ve familyasıda çok yoruyor seni anladığım kadarı ile eşin kendisi ve ailesini daha ön planda tutuyor bu sebeple seni eziyor ama bu çok bencilce artık sizinde evlatlarıız var önce sen ve çocukların olmalı inşallah gelmez kardeşide 2 çocuk ve o olmaz evde ya sana eziyet zaten
sağolun kzılar
görümcemde burda ama onlarda kalmaz bizde kalır
erkek evlatta kalınırmışmış
hele ki yurt asala olmaz hayatta vermezler
onalrın adetinde yok öyle bişi
eşimde bursaya çalışmaya gelince amcasında kalmış yengesi istememiş falan baya çekmiş öyel anlatır hep
sonra dayısında kalmış vs vs
o yüzden kadreşine aynı sıkıntıları çektirmek istemez
inş gelmezler diyorum bu halimle dua ediyorum başka elimden gelen hiç bişey yok
zaten bana soran da yok
ne eşim ne kayınvalidemler
zamanında ben okula giderken babannem gelsin zeynebe baksın demişti bana sormadan Allahtan kadın gelmedi uğraşamam dedi direk
insan banada sorar demiştim
evime akrabalarımı çağırıken sana mı sorucam dedi o gün bugün son oldu bişey demiyorum artık
tek dileğim şu mübarek günlerde
Allah çocukalrımın yüzüne baksın inş
peygamber efendişmizin yüzü suyu hürmetine inş bu iş olmaz
sütçüüüüüüüüüü senin yerine çağırıyorum bakben balkona çıkayım hem çamaşırları asayım hemde sütçüye bakayım görürüşüz
Günaydın canımgünaydın herkese nasılsınız kızlar
cnm ya belli olmaz inş Allah gönlüne göre verirGünaydın canım
SEHERİM canım bede geçen ay 40 günde oldum şimdi 15. günde oldum dr yumurtalıklarımın artık iyi çalışmadığını söylemişti bi dr a git istersen hatta hemen 2. çocuğu düşün dedi ama bi ilaç almam gerekiyor 2500lira tutuyor bide tedavi masrafları 7 yi bulur dedi yani bana 10 000 laz8ım ,oda olursa o,ndan para biriktircez şimdi ev aldık bide Türkizin masrafarı ço
k zor -+++y-ani8//55+-0l+
tünaydınlar ..yaa yine gergin girdim güne daha sahurdan başladı zaten gerginlik...
gece 5 ömer ağlıyor..duydum kalkmadım...eşim çocuğu almış...bana alide alıyo diyo kii yalan alinin sesi yok ali ağlasa kıyamet kopar...nasıl uykum var başım ağrıyoo
aldım ömeri salladım yatırdım ..tam yatırırken hiç uyumamış gibi uyanıyor...birdaha aldım yanıma salladım yine aynı....ama ben koptum siniriden ölüyorum...eşim geldi ..git dedim yere minder attım yanıma yatırdım...yok kalk git babasının yanına ağla..ilgilenmedim bile ..aldı eşim sallıyor...uyuyor götürüyor...uyanıyor...onada ikikere yaptı sonunda yere yanına yatmakta buldu çözümü...
uyumuşlar..serin olunca oda ömer 9.45 kadar uyudu ali geldi kaldırdı bizi....
kalkım ilk iş çocukları besledim altını aldım..gittim mutfağa böğreğin hamurunu tutacağım ama beyfendiler ..durmuyolar...az tutmuşum hamuru yuvarlak tepsiye olmADI mini fırın tepsisine yaptım...ama o arada ömer 1 dk.durmadı yok ağladı..yok bacağıma yapıştı yok kavga ettiler..en son artık filim koptu...alide ömerde deli gibi ağlıyor..aldım içeri uyutayım dedim yok...şimdi ikisi oynuyor...isiyorlarki ben bişey yapmayım yanlarında olayım...
iyide dün sildiimğim süpürdüğüm evden eser yok....misafir olmasada yemek yapacam...şaşırdım iyice huy değişiriyorlar........
semra bacım nasıl mı yapıyorum sinir hastası olarak...artık bağrıp duruyorum onlara.....
senin dediğin doğru kimse bakmıyor valla iki çocukla olunca... annemler 3 kişi baksalar bile annem hadii durmuyolar diyo...aslında alayım ömeri dedi...iki çocukla oruç kafa zorlanırsın dedi..ama hafaya eşim seyhatte olacak o yüzdeen vermedim sonra lay lay yapar..bize gelince....
sesleri kesildi ben gidem böğrei açtığım yeri temizleyim...barbunyamı atayım ocağa...
sonra şehriye çorbası yapem..vazgeçtim tavuksuyu çorbasından dün tavuk yedik...
özlemciğimyazmayım yazmayım dedim dedim durdum ama dayanamadım
kırılma gücenme ama..bu kocan ya seni sevmiyor...yada ailesini kendi ailesinden daha çok seviyor...
olmaz bu kadar yaa benim kendi kardeşim olsa bile ben kabul etmem erkekler yüktür..
benim kardeşim bana 2 günlüğüne bile gelmez...çünki ben hizmet etmem
ben çalıştıığımda eşim benden hiç bişey istemezdi..kim ayaktaysa o ona isteğini getirir hususi kalk sunu getir bunu götür yapmazdı...ama kardeşim annemeden öle alıştıığı için bize gelemezdi.
sonra daha liseye gidecek bir çocuk tam aklı beş karış senin ufak kızın var...ayrı oda verebilecekmisin ona??sen evdesin duştan çıkacaksın kaynın ortada....çocuk emzireceksin heryerde...ulu orta açamayacağına göre göğüsünü....????şu hamile halinle yaptıklarına bak yaa...
daha diyeceğim çok şey var ama kocan ..allaha havale etme..
benim başıma gelseydi..oruçluyuım bu kadar yaşadığın şeyden sonra bu durumu kabul etmez..valla iki çocuğuımu alıp giderim babamın evine...boş evde dursun kardeşi ile...kendi başına gelmiş kocanın durumu bile bile nasıl kabul ediyor..yaa üstelik lise bu okusun anasının babasının dibinde
başına bişey gelse suçlu olursunuz...millete bak hee göndersinde ne olursa olsun..
ben sana diyorum özlem sen boyun eydikce daha çok yük bindirecekler sana..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sinirlendim valla ali ile ömerden sonra özlemin olayı deli etti beni..
diğer yazacaklarımı unuttum valla kaçtım ben
valla ne diyeceğimi ben bile bilmiyorumselam
aman hiç iş yapasım yok mutfak pok gibi
ütü var dag gibisıcakta yapılmaz gülhanın dediği gibi anam vantiraör karsısında yap demişsin benim akıllı kocam dükkanını boşaltırken vantiratörünü dükkanı kiralayan diger insana bırakmıs neymiş evde yer yokmus bu adam deli edicek beni şimdi sıcaklarda kullanırdık neyse
bi tane evi silmek istiyorum
haa bu sabah hanzadeye kahvaltı yerine corba verdim degişiklik olsun diye iyi yapmısmıyım???
özlemcim su kocana bşey demiyorum artık Allah aklını basına getirsin inşallah
sana yaptıgı eziyetten baska bişi degil ama kardes halinden anlıyorum valla oruc agızmla dua ediyorum inşallah kaynında gelmez Allah yüzüne bakar kıyamam yaa
sende cok yorma kendini maşallah sabahtan dünyanın işini yapmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?