semra canım günaydın.hayırlısı olsun negatif çıkmış:) allahım olmayan kullarınada nasip eylesin inşallah.
Günaydın canım
SEHERİM canım bede geçen ay 40 günde oldum şimdi 15. günde oldum dr yumurtalıklarımın artık iyi çalışmadığını söylemişti bi dr a git istersen hatta hemen 2. çocuğu düşün dedi ama bi ilaç almam gerekiyor 2500lira tutuyor bide tedavi masrafları 7 yi bulur dedi yani bana 10 000 laz8ım ,oda olursa o,ndan para biriktircez şimdi ev aldık bide Türkizin masrafarı ço
k zor -+++y-ani8//55+-0l+
tünaydınlar ..yaa yine gergin girdim güne daha sahurdan başladı zaten gerginlik...
gece 5 ömer ağlıyor..duydum kalkmadım...eşim çocuğu almış...bana alide alıyo diyo kii yalan alinin sesi yok ali ağlasa kıyamet kopar...nasıl uykum var başım ağrıyoo
aldım ömeri salladım yatırdım ..tam yatırırken hiç uyumamış gibi uyanıyor...birdaha aldım yanıma salladım yine aynı....ama ben koptum siniriden ölüyorum...eşim geldi ..git dedim yere minder attım yanıma yatırdım...yok kalk git babasının yanına ağla..ilgilenmedim bile ..aldı eşim sallıyor...uyuyor götürüyor...uyanıyor...onada ikikere yaptı sonunda yere yanına yatmakta buldu çözümü...
uyumuşlar..serin olunca oda ömer 9.45 kadar uyudu ali geldi kaldırdı bizi....
kalkım ilk iş çocukları besledim altını aldım..gittim mutfağa böğreğin hamurunu tutacağım ama beyfendiler ..durmuyolar...az tutmuşum hamuru yuvarlak tepsiye olmADI mini fırın tepsisine yaptım...ama o arada ömer 1 dk.durmadı yok ağladı..yok bacağıma yapıştı yok kavga ettiler..en son artık filim koptu...alide ömerde deli gibi ağlıyor..aldım içeri uyutayım dedim yok...şimdi ikisi oynuyor...isiyorlarki ben bişey yapmayım yanlarında olayım...
iyide dün sildiimğim süpürdüğüm evden eser yok....misafir olmasada yemek yapacam...şaşırdım iyice huy değişiriyorlar........
semra bacım nasıl mı yapıyorum sinir hastası olarak...artık bağrıp duruyorum onlara.....
senin dediğin doğru kimse bakmıyor valla iki çocukla olunca... annemler 3 kişi baksalar bile annem hadii durmuyolar diyo...aslında alayım ömeri dedi...iki çocukla oruç kafa zorlanırsın dedi..ama hafaya eşim seyhatte olacak o yüzdeen vermedim sonra lay lay yapar..bize gelince....
sesleri kesildi ben gidem böğrei açtığım yeri temizleyim...barbunyamı atayım ocağa...
sonra şehriye çorbası yapem..vazgeçtim tavuksuyu çorbasından dün tavuk yedik...
özlemciğimyazmayım yazmayım dedim dedim durdum ama dayanamadım
kırılma gücenme ama..bu kocan ya seni sevmiyor...yada ailesini kendi ailesinden daha çok seviyor...
olmaz bu kadar yaa benim kendi kardeşim olsa bile ben kabul etmem erkekler yüktür..
benim kardeşim bana 2 günlüğüne bile gelmez...çünki ben hizmet etmem
ben çalıştıığımda eşim benden hiç bişey istemezdi..kim ayaktaysa o ona isteğini getirir hususi kalk sunu getir bunu götür yapmazdı...ama kardeşim annemeden öle alıştıığı için bize gelemezdi.
sonra daha liseye gidecek bir çocuk tam aklı beş karış senin ufak kızın var...ayrı oda verebilecekmisin ona??sen evdesin duştan çıkacaksın kaynın ortada....çocuk emzireceksin heryerde...ulu orta açamayacağına göre göğüsünü....????şu hamile halinle yaptıklarına bak yaa...
daha diyeceğim çok şey var ama kocan ..allaha havale etme..
benim başıma gelseydi..oruçluyuım bu kadar yaşadığın şeyden sonra bu durumu kabul etmez..valla iki çocuğuımu alıp giderim babamın evine...boş evde dursun kardeşi ile...kendi başına gelmiş kocanın durumu bile bile nasıl kabul ediyor..yaa üstelik lise bu okusun anasının babasının dibinde
başına bişey gelse suçlu olursunuz...millete bak hee göndersinde ne olursa olsun..
ben sana diyorum özlem sen boyun eydikce daha çok yük bindirecekler sana..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sinirlendim valla ali ile ömerden sonra özlemin olayı deli etti beni..
diğer yazacaklarımı unuttum valla kaçtım ben
Selamlar herkese...
oğlum uyurken bi bakıyım yatıyım dedim ama geçmişi okumaktan bişey bile yazamıcam nerdeyse şimdi uyanır benimki :)
Dün fırsat bulup bakamadım Dağhanla,akşamüstüde pazara gidip taze meyve sebze aldım,iftardan sonrada meydana doğru gittik..hem alışveriş hem gezme :))iyi oldu sıkılmıştım evde..gelincede halimiz kalmadı tabi,Dağhana muhallebi yedirdik,Anıl onunla yatarken o da uyumuş...Bende bi meyve yiyip yattım.
Benim halim ne olacak bilmiyorum kızlar,akşam iftarda hiçbişey yiyemiyorum,sahurdada zaten malum gece yarısı yine yenmiyor..çok fenayım yani,akşamda hemen gece yarısı oluyor bişeyler yiyim desem.Gülşahcım sende yazmışsınya daha zayıflama diye elimde değil güzelim yiyemiyorum..ne olacak bilmiyorum.
Hülyacım saçını bencede çok açtırma,rengi çok güzeldi zaten...Ama sen bilirsin yinede..bu arada sen niye Gazeli memeden kesmeye çalışıyosunki,daha erken bırak emsin 2 yaşına kadar...:)) a.s.
özlemcim eşin daha çok bekler senden teşekkür aferin beşiği kuruncada alıncada bişey dememişsinya çatlamıştır heralde!!Şu kardeşinin gelmesi olayıda pes dedirtti bana..sen nasıl bakacaksın işmi bu!!Tövbe yaa..Biberlerinizde güle güle yee güzelim a.s.
Semracım hadi ucuz atlatmışsın cnm,gerçekten şu anda 3.ye bakmak zor olurdu herlade...İzmir tatilide süper geçmiş sevindim.Çok seviyorum İzmiri gerçekten aşık olmayan yok...
Tubacım ne demek cnm ben gerçekleri söyledim.İnşalalh zayıflarsın güzelim.Şu fatura işinede çok üzüldüm boşuna para vermişsin bidaha...
Birsen senin işin cidden zor..Allah kolaylık versin,çocuklara bişey diyemiyorum bence bi uzmandan yardım al,belki normaldir,bi sor bakalım cnm..
Esracım hoşgeldin nasıl geçti tatil hiç anlatmadın valla..Doruk nasıl??
Nuran,tülay,esra,sizler nasılsınız kızlar...
Esracım duyduğuma göre senin kız baya işler beceriyo,,demek cırmalamada var,görüyomusun sen fıstığıı,geçer güzelim takama kafana!!!
Unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar bayılacam şimdi sıcaktann..
Gidip biraz uzanıcam görüşürüz...
selam canlar,,,
son sayfaya bakabildimde özlemcigim yine sıkıntıda konuyu tam anlayamadım ama hakkında hayırlsı olsun canım arkadaşım...
dün net yoktu giremedim bugunde kayınvalidemler iftara geliyorlar şöle bakıp kaçacagım..
bugun daha iyiyim ama burnum akıyo ve yanıyo.. hapşırık tıksırık uyuz bi durumdayım.. bide adetliyimki sormayın((
bugunki menü,
tarhana corbası(defnede cok seviyo o yesin diye yaptım)
et sote,
yogurtlu ali nazik,
pilav salata vs.
tatlı falan yapamıcam alırlarsa yerler.. zaten iftardan hemen sonra beylikdüzüne gidicez.
bu hasta halimle bukadar defnede bi yaramazki sormayın sabahtan buyana kavga ediyoz zilliyle!!!
evim cok ama cok sıcak yanıyoruz, kutlay klıma işine yanaşmıyo.. uyku bile uyuyamıyoruz resmen yataga yapışıyorum terden ya(
allahım serinlesin artık..
bide oruçsuz olmuyo valla ramazan tadı yok... bitsede adetim tutsam...
öptüm hepinizi...
valla semracım yiyememek kötü bir duygu hiç tavsiye etmem.bende yemeyi tercih ederdim.ne akşam ne sahurda bişey yiyemiyorum ve şu an mide ağrısından kıvranıyorum resmenişim gücüm su arada da meyveli soda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?