2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ahh özlemcim yaa
dogru dürüst oturup kunussanız konusulmuyormu kocanla
yaniii herşekilde huzursuz oluyorsunuz hiç olmazsa bi anlaşma saglarsınız belki yoksa daha cok sogukluk girer aranıza offf nedenirki budurumda

geçmiş çok birikmiş okuyamadım kızlar zaten yorgunum işler yoğun evi toparlıyoruz bir taraftan

birsencim iyiyim bitanem kızlarımda iyi sen nasılsın kıssss sevmezmiyim hiç seni:)))))) paşalarla işin zor valla tek başına bakıyorsun Allah güç kuvvet versin canım

tülaycım nasılsın bebişim geçen hafta sonu çok güzel geçti tatlım:)))

özlemciğim pc aldım mutfağa sırf seni takip etmek için....
cnm benim ben seni üzmek istemedim ama sana yapılanı hazmedemiyorum yaa
haksızlığa gelemiyorum ...belki diyeceksin başına gelmeyince bilemezsin
doğru ama cnm sen sustukca gelecek üstüne...ya ben çok fesatm ne bilem zenep var
liseye giden bir çocuk daha 14 yaşnda yeni ergen cinsel dürtüleri olacak...offffffff

bişi diyin kızlar yaa ben nette okuduğum haberlerden sonra çocuklarım odasındaki kanepelerde
sadece annem ve kocamı yatırıyorum....
malum evler küçük çocuk odamda iki kanepe var...biri gelince yatacaksa yer yoksa öteki odada
valla eşimle ben yatak odamızı veriyoruz çocuklarımızın yannda yatıyoruz..
çok şey geliyor aklıma özlemm...hem sen yeni lohusa olacaksın..kanaman olacak pedin olacak iki çocukla aklınmı kalacak ..olduki banyoda unuttun...yada çamaşırını unuttun
ben kaynanamla otururken kaynım vardı....yanımızda ben bigün pedi çıkar sar sarmala çamaşır sepetinin üzerinde unut....çocuk girdi arkamdan .....aklma geldi ama iş işten geçti....

iki kere iki olmazzzzzzzzzzzzzzzz ...valla annen arakdaysa al mehmeti zeynebi git
kocanda seni istiyorsa paşa paşa gelir alır sizi kardeşinide ablasına yollar...

ortam fazla hararetlenmiş.....
ailevi konulara gırmeyı pek sevmem ama yorum yapmadanda gecemedım bırsenın haklı oldugu konular var kardesının sızın evde kalması cok hoş olmaz lahusa olmandan kaynaklı bunu esıne anlat sabahta yazmıstım konusmaktan baska caren yok ozlemcım
ayrıca eşinin bu tutumlarını onunla çözmekten baska care yok cok artnıyetlı davrandıgını düşünmüyorum ben aksam tatlı kola alıp gelmesını...

böle kolay degıl al cocuklarını cık gıt babanın evıne bukadar kolaymı evlılık..adamında belkı sıkıntıları var maddı kaygıları var ıkıncı cocukta gelıyo onuda anlamak lazım
canım benım karnın burnunda konustugtumuz konulara bak sen sıkma canını dogur bebegını saglıkla emınım hersey yoluna gırecektır şurda 2gun kalmıs dogumuna tatsız seyler konusmayalım dogumdan sonra bak eşinin tutumlarına olmadı alır konusurusun karsına sımdı sende streslı ve heyecanlısın ee bıde zeynep var yorgunsun zamana bırak bencee

gülşahcığm babann evine git dememdeki konu evliliğini bitirsin anlamında değil
rest çekme anlamında...

bu konu üzerine konuşulcak çok şey var ben 3 sene bekar kaynım ve kaynamala yaşadım..

ama bence özlemin eşi konuşarak anlaşlcak biri değil...
yoksa tartışmalarnda küs kalamaz..

biraz mutfağı toparlayım dedim Türkiz çekmeceden sen kekik kavonozunu al çarp heryer cam bide üstüne koşuyor aldım onu şimdi mutfağın kapısını zorluyor girsem oda arkamdan uyuyunca gircem artık yoksa bi kaza çıkcak ayaklarına vurdum valla içim acıdı ama zor zaptettim çırım çırım bağırıyor bide nasıl hoşuna gitti o kırıklar sadist bu çocuk ya çok yaramaz oldu eşimde akşam diyor ya çok yaramaz bu erkek çocuğu olsa anlıycam ama bu ne diyor dedim sen bide gündüz gör tam adrenalin biriktirmiş hali Allahım nerden bulmuş şimdi masaj aletini bulmuş titreşimle açmış onu nasılsa parkelere masaj yapıyor imdaaaaaaaaat biri kızımı durdursun

Ferdacım yukarda yazdığımı gördün heralde pek cimcime değil sanırım benim kız
Dırımcım iyiyim sen nasılsın diycem sende 2 tane Türkiz var seni çok iyi anlıyorum canım ben biriyle başa çıkamıyorum Özleme yazdıklarınada katılıyorum.Yakında kulüpçe Özlemin eşini protesto edicez
Nurran kız sende çok hamaratsın valla
İlgin tşındınmı evine iş meselesi ne oldu?
Bigudicim nasılsın tatlım

tutkun canımya akşam eşimle aynı şeyide biz konuştuk.benim mutfar perdelerim brize perde onları sen tüm gücünle asıl perdeyi hallet.kocaman mutfak çekmecesini indir yere koy.eşimde erkek olsa anlıcam ama bu çocuğun bu enerjisi bu kuvveti nerden geliyor çözemedim diyor.bide 10 kilo bişey.sanırım zamane çocukları bunlar:))))) geçen akşamda benimki tabak kırdı ben daha kırığını almadan saniyesinde bir yapıştı kırıklara eli nasıl kanadı ya valla oturdum ağladım sinirimden ama böyle büyüyecekler sanırım:)

selam canlar,,,
son sayfaya bakabildimde özlemcigim yine sıkıntıda konuyu tam anlayamadım ama hakkında hayırlsı olsun canım arkadaşım...

dün net yoktu giremedim bugunde kayınvalidemler iftara geliyorlar şöle bakıp kaçacagım..
bugun daha iyiyim ama burnum akıyo ve yanıyo.. hapşırık tıksırık uyuz bi durumdayım.. bide adetliyimki sormayın ((

bugunki menü,
tarhana corbası(defnede cok seviyo o yesin diye yaptım)
et sote,
yogurtlu ali nazik,
pilav salata vs.
tatlı falan yapamıcam alırlarsa yerler.. zaten iftardan hemen sonra beylikdüzüne gidicez.
bu hasta halimle bukadar defnede bi yaramazki sormayın sabahtan buyana kavga ediyoz zilliyle!!!

evim cok ama cok sıcak yanıyoruz, kutlay klıma işine yanaşmıyo.. uyku bile uyuyamıyoruz resmen yataga yapışıyorum terden ya(
allahım serinlesin artık..
bide oruçsuz olmuyo valla ramazan tadı yok... bitsede adetim tutsam...

öptüm hepinizi...

semra canım günaydın.hayırlısı olsun negatif çıkmış:) allahım olmayan kullarınada nasip eylesin inşallah.

amın canım cok sagolasın bende cok sevındım dogrusu ne yalan soylıyeyım korkuyordum bakamamakdan

canım cumarttesı sabahına randevu aldım hastalansamda hastalanmasamda gıdıcem bakalım neden gecıkmış bukaar

kolay gelsın canım valla ben bıle sınır hastası oldum bagırıp cagırıyorm bende couklara hatta cogu kez elelrının ustune bılöe vuruyorum bazende popolarına cunku bazen tahammul gucum kalmıyor bıde aşırı aglaklar benım veletler ya mevlam onlarada bızlerede saglık versınde gerısı boş

ayy bacım su yıyememek nasıl bır duygu acaba ben hıc bılmıyorumda :)))
valla canım sukur negatıf cıktı rahatladım bende

canım kolay gelsın sana sıcak ve adetlı olmak bıle yetıyordur bıde hastasın keşke başka zamana cagırsaydın kayınvalıdenlerı
bızımde ev yanıor resmen bıde benım eşim klımacı ben taktırmıyordum eve hıc sevmem goruntusunu duvarda kocaman bırsey ama artık dayanamadım akşama getırın takın dedım bakalım bu akşam fırsat bulursa takıcak sana kolay gelsın canım defneyıde ptum kocaman

özlemcim mevlam sana sabır versın gercekten zor bır durum ama eşinle küs durdukca sorunları cozemezsınızkı ustunu kapatıyorsunuz sorunalrın daha sonra tekrar ortaya cıkar bırsekılde en ıyısı oturup ınatlaşmadan guzelce dertlerını sıkıntılarını anlatmak sonucta oda goruyor halını ama bellıkı dedıgı dedık ve dık kafalı bıraz sen yınede bır kere guzellıkle konusup kızdırmadan anlatmayı dene napalım kımıssıde boyle oluyor mevlam guzel huy versın ınsallah ama bazısıda bırsenın dedıgı gıbı konuşmakdan guzellıkde anlamaz ozamanda ona gore hareket edersın bence sen sımdılık guzelce bır konus dırek kardesını ıstemıyorum rahatsız olurum dersen ters teper mutlaka ama sakınce ben yenı dogum yapıcam emzırmem gerekıcek kızım kucuk yerımız cok musaıt degıl nasıl cozucez bu sorunları bır fıkrın varmı tarzında yaklaş bence ama baktınkı guzellıkle olmuyor ozaman bırso haklı yapcak bırsey yok mevalm yardımcın olsun canım..
canım bu arada hangı hastanede dogum yapıcaksın canım

valla semracım yiyememek kötü bir duygu hiç tavsiye etmem.bende yemeyi tercih ederdim.ne akşam ne sahurda bişey yiyemiyorum ve şu an mide ağrısından kıvranıyorum resmenişim gücüm su arada da meyveli soda.

haklısın aslında canım en guzelı yıyıp yıyıp kılo alamıyanlar cok kıskanırımda onları :))) şanslı olmak bu olsa gerek mıde agrısı bendede cok oluyor canım ramzanda ozellıkle ben sahura kalkınca ılk mıde ılacı ıcıyorum ardından yemek yıyorum ozaman agrım olmuyır gunduz yoksa cok agrırı benımde

semra bizdede durum aynı bende eller ve popo olmakla vuuyoum
anlamıyolar yaaa..şuan foto mak.bozuk olmasa kare kare heryerin resmini çekip koyacağım....

şimdi alişi uyuttum o sağolsun 5 dk.uyur ama ömerrrr oo ömrümü yer....

yemeklerden böğreğimi açtım buzdolabına attım.....barbunyam pişti az kalsın yakıyordum çocukların peşinden koşarken....köfemi yaptım ağzı kapaklı borcama koydum dolapta ...
biküvi pastası yaptım pudingli kolaya kaçtım....ömer bey uyursa şehriye çorbasını yapacam......
.patates haşlayıp püre yapacam ...ama haşlayıp dolapa tutacağım..aksama bulgur kalıyor sonra.yemek işim bitiyor.

kızlar közlenmiş kırmızı biberim var şimdiden sarımsaklı yoğurtlayı ağzını sarıp atsammı dolaba...yada aksam saatimi yapem...

ülen şimdiden susadım yaa..daha evi silip süpüreceğim....kalırsa vaktim ütü yapacağım

bırson bende kozlenmışse dogra bırak akşama zeytınyagını ve yogurtunu korsun daha guzel olur

kızlar allahım günah yazmasında sususzluktan dilim damağım yapışıyor daha saat kaç ya..tabi günde 3-4 lt su içersem bu olur sonucu

bacılar ben kacıyorum kuzualr durmuyor akşamada kaynanama yemege gıdıcez yemek derdım yok bugun sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…