2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yorumlarınızı okudum ,çok sağolun,birsen eşimi tanısan tertir biraz babama dönsem gelip almaz emin ol
ben haklı olsam bile yemz yani rest falan
semracım anlat lohusa olacaksın diyosun ya
zeynep 4 aylıkken kayınpederim ve görümcem geldiler okul işi varmış yine bende kaldılar 15-20 gün hemde ramazan da düşün yani
bu kız ne zaman yatar ne zaman kalkar diyen olmadı kaynana gelmedi onlarla
yani aşağı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal misali
bekliyorum bakalım ne olacak artık düşünmek de istemiyorum hiç bişey

yavrularımın yataklarını yaptım ütüledim,serdim,uyku setlerini yerleştirdim
artık sadece bunlarla ilgileneyim kafam dağılsın
ayakta duramıyorum baya sancım var
gerçekmidir stresten mi bilmiyorum
belime değil ama kasıklarıma vuruyor
düzenli değil suyum gelmedi kanamam da yıok az bekliyorum olmazsa acile gidicem
annemi aradım haber verdim böyle böyle diye
amcaların arabayı alırsınız bi yere gitmesinler dedim
aramasaydım keşke telaşlandı kadın 4 kere aradı 5 dk.da
ana gibi yar olur mu hiç ya
şimdi zeynebi doyurup yatırıcam
bende yatayım yanına
geçmezse bi gideriz acile
yemeğim yok dışarıdan söylesin bu akşam kendine
öyle işteee

canım yaa özlemcim zor bir durumdasın bu da senin kaderinmiş işte
insan evleneceği insanı değiştiremezmiş alnında yazan ile evlenirmişsin ama evlendiğin insanın huyunu dualarla değiştirebilirmişsin canım benim bol bol dua et bizde ederiz Allahım seni aydınlığına çıkarsın inşallah

offff yoruldum yaaa......kızlar barbunyam pişerken dağıldı biraz yaaa tam pişmedi biraz daha pişirdim..acaba barbunyanın cinsindenmi yaa hep yaparım olmazdı...ama buzluğa koydum barbunyayı
ikinci kez pişirdim oldu...

bide bişey daha aksam eşim kıymayı getirdi bende kahvaltılık gözünde tuttum sabah pişirecem diye
bişey olmamıştır dimi
ayyy çok sıcakya şaşırdım kendi iyice işgillenir oldum...kıymada bi koku var ama bozuk koku değil
sanırım hayvanın eti kokulu......

neyse çorba tamam,barbunyayıda koydum borcama soğusun dolaba atacam...
pastamı attım dolaba...

köftemde dolabda..patatesleri soydum haşlanıyor tencereyi yıkayıp mutfağı sileceğim....
çocuk odasnı toplayacağım buzdolabna suları koydum suyumuz bitmişti sahurda o geldi
birkaç parça küçük kavonoza da su koydum çünki sadece iiki sürahi su koyabildim dolaba....

aksama salata ,biber ve pilav kalıyor pilavı da 7 geçerken atarım ocağa ılık kalır sanırım....

offf saat olmuş 3 ben daha evi silip süpüreceğim 5 de böğreği pişireyim diyorum kızlar ya...6 kadar anca pişer...7 gelmeden köfteyi atarım fırına...

hadi ben kaçar...

özlem o zaman diyecek sözüm yok cnm ....sen karar vereceksin
kocan rest felan yemezse....ve kocanın anlayışsız olduğunu söylüyorsun...yani alışmış cnm
sen kendin için en doğrusunu vereceksin....bu kadar stres mehmet paşayı zorlad gördünmü
cnm günün geldi artk suyun gelmesini bekleme dinlen bakalım geçmezse sancı var..kii muhtemelen sancn var cnm ..zeynep normal doğum değildi sanırım sen bugün yarın mehmeti karşılacayak giibisin

zeynebi uyutamadım yatmadı zilli
azcık süt içti kalktı
nasılsa eşim aradı napıyonuz diye
halıları yakatacaktık sesi soluğu çıkmıyordu eşimin
halıları almaya geleceklermiş bu akşam
onu haber vereyim demiş
bende sancım var dedim bu saate kadar niye bekledin illa son haddimi olacak diyo
gel dedi
zaten yarın nst çekilecekti bugün olsun bari
zeynebe kim bakacak diyo annemin haberi var sabahtan beri dedim gelir bakar
bozuldu biraz ama onu düşünemeyeceğim şimdi
iyi de oldu ohh
annemi aradım şmdi gelecekler bende hazırlandım bi tek örtüm akldı zeynep alnadı gideceğimi atta diyo ayakkabılarını almış gelmiş uzatıyo giydir diye ayappakpak diyo ya
iyiki zeynebim var yoksa çekilmez bu dün ya heee
akşam muhtemelen giremem nete eşim de evde olur
birsen sana mesaj atarım bişey yok diye
sanada kolay gelsin cnm misafirin vardı dimi bu akşam
kendi derdimden herkesi unuttum valla kusuruma bakmayın lütfen
hepinizi öpüyorum kzılar hayırlı günler diliyorum

tulaycım evet canım bugun rahatım bıraz yemek konusunda yarın akşamda bursalı tayfayla dısarda yıycez yarnda yemek derdım olmuycak sukur

özlemcim hayırlı haberlerle gel inşallah canım
birsom zor kısmını atlatmışsınn zaman almycaklar kalmış evınıde toplayıp supurdunmu gerısı kolay Allah yardımcın olsun bacım
TUBİŞŞŞŞŞ ceee eeee anladın sen onu :))))))))))

oyyyyyyyyyyyyy oyyyy özlem msj bekliyorum cnm

evin heryerini sildim süpürdüm lavoba ve klozeti yıkadım..bu bana ders oılsun bidaha misaifr geleceğinde birgün önceden silip süpürmeyeceğim..heryer battıı

çocukların ağzına bisküvi verdim heryer kırık olmuş..neyse silkeldim sildim...çocuklarıda yıkadım...
biraz küvette bıraktım onları...o arada yıkanacak bir kaç bişey vardı elde yıkadım...çocukları aldım...saldım
allahım antrede cıplak ne oynadılar....zorla giydirdim....bende duş aldım...
şimdi biraz oturayım... 5 geçerken kalkacağım ..fırına atacğım böğreği...

maşallah birsencim nazar degmesin işler bitmiş hadi bide akşam misafir gitme vakti oldumu senden iyisi yok
özlemcim hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım
sehercim ohh bugun ve yarın yemek kaygın yok oh ohh ohh ayy cocuk konusuna gelince benim kızda cok haşarı yaa bugun oturma odasındayız her odanın kapısı kapalı tabii bu oynarken ben uyuklamısım hatun git aralıkta nekadar dolap cekmece varsa boşalt bide oturma odasına tası bi uyandım gözüme görünüyor zannettim yaa iyiki uyku diye bişi var valla yoksa ben bakırköye gelin gelirdimkaydirigubbakcemile3

aman bende pc yi kapattım hanzade uyandı kabak dolması getirmiştim dün kaynanadan onu yogurtla yedirdim ortalıgı topla oyna derken uyumusum uyandım hanzadeyi uyuttum akşam yemegi az bişi yapcam menüm şöle
sulu köfte (dolapta hazır)
makarna salatası
iftariyelik hoşaf
budur işte
ben kacar kızlar kız uyanmadan bi ortalıgı tekrar düzelteyim
canım buz gibi soguk çikolatalı tatlıistediiiohaoldumsmile

bak şuna ya bıde cekmıs resmını koymuş valla olmadı bırsenn bu yaptıgını düşman yapmaz valla((

aksama bende yapayım bariii çok acıktım

ben cıkıyorum kızlar bu hanzade beni deli edecek
yatagında oynuyor sanırım sesi cıkmıyor
hadi akşam kocam teraviye gidince görüşrüz

yahu sadece susuyorum acıkmıyorum diyenleri anlamıyorum benim karnım deli gibi zil çalıyor açlıktan yere yapıştım heee
Ahsen cadısıda sabah akşam emerdi şimdi gün içinde de çok emiyor kafamçokkarıştı
evet benüm menü de şöyle oluyor
menemen
pirinç çorbası
fırında başamel soslu makarna
veee gıcık birsenin tatlısından olacak bu gidişle kızım konulurmu buraya resim ekrana yapıştım heeee

bak şimdi böreği koyacam
açma böğrek

esen bende acıkmadım ama su suuu istiyorum....açlık konusundada yemezsem hiç yemem ama yersemde tam yerimm

ayy senınkıde sessız sessız yaramazlık yapmış cadıya baksen zaten yaramazlık yaparken hıc cıkmaz seslerı :)))

valla yemek derdımın olmaması guzel ama BİRSEN hanım yuzunden benımde canım pasta cektı uleyn yapılırmı bu be ramazan gunu sımdı yap koca bırkac tepsı cagır hepımızı bakalım bu hatanı ancak boyle duzeltırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…