bak şimdi böreği koyacamaçma böğrek
esen bende acıkmadım ama su suuu istiyorum....açlık konusundada yemezsem hiç yemem ama yersemde tam yerimm
bakkk semra kız ben bursaya birdaha gelirsem yatılı gelecem...o zaman sende kalırım sözzzzzzzz
sana hem böğrek açacam hemde uydurmasyon pastamdan yapacam
heeee böğrek bekleyince gerçekten süper oluyormuş kızlarrrrrrrrr
aha valla ınadımıza yapıyor hadı pastayı yapması kolayda bunu ne dıye koyuyon be acmayı bıle beceremıyorum ben artık bızı ıftarda agırlaman farz oldu şekerım sen kaşındın valla cokacimcoook
ayy bacım senın gıbı mısafır hep bende yaşasın yanı gel sen gel yer yer şişeriz artıkk :)))
kızalr kuzularınız kac numara ayakkabı gıyıyor benımkılerın ayakkları cok buyyk galıba kızım 23 oglum 24 gıyıyor bıraz fazlamı buyuk ne
kızlar ben geldim
nst de sancım çıktı biraz 100 leer kadar çıkıyo arada
am düzenli dğeil dedi dr.açılmada yokmuş
muayenahenesine de gittim bebekte sıkıntı yok dedi
ilça başladık nidilat
yarına kadar kullanıcam ağrım geçmezse sezeryana alacaklar
konuşuruz sürekli dedi beklemedeyiz işte
doğururusam haber verrim annem bende kaldı
ben yatıp dinlenicem biraz
öpüyorum hepinizi
sağol cnmözlemcim hadi hayırlısıyla Allahım kucağına almayı nasip etsin.
[COLOR="DarkRedgeldik eve zuzumu yıkadım yedirdim uyuttum...
özlemcim seninn durum gerçekte çok zor aslında yazacak çok şey var eşin için ama hislerini etkilemek istemem heleki şu dönemde cok duygusalsın...bırak kendi haline sende stres yapma cnm yaa inşAllah en yakın zamanda düzelir aranızz :Saruboceq:
[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
bunalıyorum hülya hem ev hem çocuk ,bi yandan sıcak,bi yandan hamilelik,bi e kocam anlayışssız olunca bardak dolup taşıyo
haklısın bende hassasım ama beni tınlamayınca sinir oluyorum iyice
[quote="pnrhlt, post: 14726879"]Selam bacılar ben geldim a.s.
Cumartesi en son buraya yazdıktan sonra hadi dedik kayınvalidemlere gidip bahçede mangal yapalım. Hazırlanıp çıktık. Akşamda eşimle dışarı çıkıp geç gelince kaldık orda. Pazar akşamı iftardan sonra eve geldik. Dün sabahta kalkınca hemen anneme gittim. Evi boya oluyor ona yardım edeyim azcık dedim. Akşamda eve geldik.
Bugünde geceden yıkadığım çamaşırlar kuruyunca tam 2,5 saat ütü yaptım. Eridim resmen sıcakta. Defdoş'da sağolsun uslu uslu durdu da hallettim. Bide evimi baştan sona sildim güzelce. Lavabomu, tuvaletimi cifledim. Balkonları mı yıkadım. İftar için de etli türlü, pilav ve cacık yaptım.
Az öncede Defdoş'u uyuttum ama pilim bitti. Yemek sonrası hemen uyumak isteyince sofrada kaldı. Toplayamadım daha.
Ne zamandır şu cv'mi doldurma fırsaım olmuyordu. Netten başvuru yapacağım. Biran önce halledeyim onu. Sonra halim kalırsa geçmişe bakmaya çalışacağım. Annem gelemeyince Defdoş'la iş yaparken çok zor oluyor ya. Canım çıktı ama yarına yemek yapma dışında bi işim kalmadı çok şükür.
Hadi kaçtım ben a.s.
selam yemegimizi yedik bide üstüne dondurma yedim hanzadeyi uyuttum geldim
anam en küçük ayaklı benm kız heral 19 giyiyor benim cimcime:)
özlemcim hadi hayırlısı olsun saglıkla kucagına al inşallah canım habersiz bırakma bizi
anam birsen ne o börek öle insanın canımı ister aşmı erer demiyon valla emziriyor olsam memem şişmişti haaa neyse kuzu ellerine kollarına saglık
ohh maşallah civcivvvvv gene deniz sefası yapmıs biz sıcaktan pişelim hanım serin serin ohhh neysem yarın oruc bası yapcan valla ilk günler azcık zor geciyor söylemesi ayıp
aman pınarcım hoışgeldin ooo ellerine saglık hamaratlık tutmus maşallah ohhh miss gibi olmus güle güle kirlet
birsen ellerine sağlık böreğinde pastanda çok nefis görünüyor afiyet olsun size.tarifini verir misin canım?
men geldimm herkez gitmişş benneyaptımki
neyse gelende gidenede selam olsunnn :lepi::lepi::lepi:
bizde bugun kzımla uyandık kahvaltımızı ettik sonra yine uyuduk azcık daha ....
sonra arkadaş aradı denize gidelim diye cok kararsızdım gidip gitmemekte ama ısrar edince ee hadi gidelim dedikk....
keyifli bir günü daha geride bıraktıkk
geldik eve zuzumu yıkadım yedirdim uyuttum...
o uyurken bende hemen girip banyomu yaptım reglimde bitti çok şükür
yarın oruç tutmaya bomba gibi hazırım :lepi::lepi:
pastalar börekler havada uçuşmuş yine ohh mis gibi ellerinize sağlıkcokacimcoookcokacimcoook
özlemcim seninn durum gerçekte çok zor aslında yazacak çok şey var eşin için ama hislerini etkilemek istemem heleki şu dönemde cok duygusalsın...bırak kendi haline sende stres yapma cnm yaa inşAllah en yakın zamanda düzelir aranızz :Saruboceq:
Selam bacılar ben geldim a.s.
Cumartesi en son buraya yazdıktan sonra hadi dedik kayınvalidemlere gidip bahçede mangal yapalım. Hazırlanıp çıktık. Akşamda eşimle dışarı çıkıp geç gelince kaldık orda. Pazar akşamı iftardan sonra eve geldik. Dün sabahta kalkınca hemen anneme gittim. Evi boya oluyor ona yardım edeyim azcık dedim. Akşamda eve geldik.
Bugünde geceden yıkadığım çamaşırlar kuruyunca tam 2,5 saat ütü yaptım. Eridim resmen sıcakta. Defdoş'da sağolsun uslu uslu durdu da hallettim. Bide evimi baştan sona sildim güzelce. Lavabomu, tuvaletimi cifledim. Balkonları mı yıkadım. İftar için de etli türlü, pilav ve cacık yaptım.
Az öncede Defdoş'u uyuttum ama pilim bitti. Yemek sonrası hemen uyumak isteyince sofrada kaldı. Toplayamadım daha.
Ne zamandır şu cv'mi doldurma fırsaım olmuyordu. Netten başvuru yapacağım. Biran önce halledeyim onu. Sonra halim kalırsa geçmişe bakmaya çalışacağım. Annem gelemeyince Defdoş'la iş yaparken çok zor oluyor ya. Canım çıktı ama yarına yemek yapma dışında bi işim kalmadı çok şükür.
Hadi kaçtım ben a.s.
iyi akşamlar ben çıkayım zeynep kalktı bu saate kimbilir ne zamna yatar
uğrarım yarın yine
ay selam kizlar a.s.
iftara kayinvalidemdeydik :) bugun bi ara geleyim dedim serros uyurken..tam gecmişi okurken uyandi cadicik :) iftara gittik,geldik..serrosu yikadim yedirdim uyudu..şimdi keyif vakti :) eşimde sizdi zaten :))
ferdacim canim ya vitamine felan basla sen..bak zaten cok zayifsin..bebişin var..güclü olman lazim..biz depodan kullaniyoruz enerjiyi :)) senin depoda yok..illaki vitamine basla canim..olmaz böyle..c vitamini iç..
birsencim pes diyorum sana :) baska dicek bişi yok sanabide resmini cekmiş yollamiş ya cadi :))))
gülşahcim cagiririm bak görürsünp
tülaycim cok susamiş kiyamam ya..canim valla Allah yardimcimiz olsun..herkes böyle..herkes suuuu diyor :)))
semos 2 dakikada beni nasil gördün len :))) kokumu mu aldin gene :))))
ah nurtenim iyileşmemiş daha..canim acil şifalar sana yaa..
nurancim seninde canin tatli cekmiş..ay benim canim sudan baska bişi istemiyor bu ramazanda :))) ya kendimi cok sartladim diyetteyim diye yada harbi felaket susuyorum :)))
ah bak gülhan tam zamaninda kayboldungurur duyardin benimle :)))))
hülyam denize gitmiş :))))
pinarim gelmiş yaşadigini haber verip gitmiş :) artik haftaya gelir herhalde :)) cadi yaaa iyice alişti böyle haftalik gelmeye :)
özlemcim sana ayrica yazmak istedim..
valla hayatim birsene harfiyyen katiliyorum..bugun yazdigini okudum..ama o sinirle cevap vermek istemedim..gercekten kan beynime sicradi okuyunca..ay bide tirstim ilerlere dogru dogurmaya gidiyorum dicen diye :))
canim valla bende konusman taraftariyim..şimdi degil belki..ama dogurmadan konus..sonra daha da fena olur araniz..iyice sogursunuz birbirinizden..eşin belki konusmadan anlayan bi tip degil..ama baska carede yok..gitsende almaya gelmez diyorsun..ama inan okudugumda benimde aklima o geldi..kaynin gelecekse kardes kardes oturun ben gidiyorum de diyesim geldi..tabi bu care degil..ama illaki eşinin bi zayif noktasi vardir..her insanin vardir..o zayif noktasindan vurmaya caliş..ne bileyim işte..dindar biriyse o acidan yaklas ona..bunun mümkün olamayacigini söyle..nihayetinde kaynin o..senin kardesin degil..ne kadar rahat edebilirsinki..hemde 2 cocukla..mahreminiz diye bişey kalmaz..
sende biraz bitmişlik görüyorum acikcasi..yani amannn biraktim iyice gittiği yere kadar..sabrinin taşmasini bekliyorsun galiba..hala tasmagina sasiriyorum gerci..ama bence silkelen..oglusun dogmadan ugras biraz..yuva kolay kurulmuyor..siz daha yeni evli sayilirsiniz..zeynebe hamilelik derken dogum derken gene hamilelik..şimdi lohusa olcaksin..onun depresyonu zaten cok beter bişi..yazik yaa..yapma bukadar kendine..
emin ol sen kiymetini bilmedikçe kimse kiymetini bilmez..emin ol sen böyle sustukca bekledikçe daha cok şeyler gelecek..kimden neyden korkacaksin ki..eşinin dedikleri yaptiklari 1 degil 2 degil..sen sustukca daha da beter olacak..ben sana hep söylüyordum..biraz tavrini koy diye..biraz canini kiymetini bil diye..yok anacim yok..keşke kiymet bilen olsa..ozaman inan destekcin olurum..ama yok yani..insanlar böyle..emin ol ki ozaman cok daha fazla kiymetin bilinir..insanoglunun cogu böyle..tevazu gösterdikçe gercek saniyorlar..sen Allah'a biraktikça onlar saf saniyorlar..ama şunu unutma..Allah sanada dil vermiş,beyin vermiş..nefsini bukadar ezdirmeye hakkin yok..nefsininde üzerinde hakki var..koru biraz kendini..eşin bilmiyorsa sen ögret kiymetini..ama böyle susarak olmaz..olsaydi zaten bu hale gelmezdiniz..
zor bi hamilelik gecirdin..sonuna gelmek üzeresin..hatta geldin yani..ama lütfen oglusunla birlikte sende hayata yeniden basla..konus eşinle acik acik..suclar gibi konusma..acik konus..igneleme..sen bu yuvanin sürmesini istiyormusun diye sor..istiyorsa ona göre davransin..yok istemiyorsa senide yormasin..ama eger istiyorsa biraz kendine ceki düzen versin,senin ve cocuklarinin ailesi oldugunu anlasin..kardesi okusun tabi..ama sizin evde kalmasi ne dine ne adetlerimize uymaz..sacma sapan bişey..hemde ablasi varmiş..ablasinda kalmasi cok daha mantikli..ablasi neticede..ee enişteside erkek nasilsa..rahat rahat yasarlaar..ama senin öz kardesin degil bişey degil..
ay cenem düştü iyice..ama lütfen topla kendini bitanem ya..tüm dualarim seninle..Rabbim bu sabrinin karşiliğini hem dünyada hem ahirette versin sana inşaAllah..bu sabrinin hütmetine artik seni cooook mutlu etsin inşaAllah..Rabbim kocanada akil fikir versin..kiymet bildirsin inşaAllah..ama lütfen caba göster..
bak son olarak bişey daha anlatayim..cenem düştü iyice ama napalim artik :))
zamanin birinde bi alim varmiş..nasilsa ölümle rizik insani kovalar diye bosver demiş calişmayi kendimi ibadete vereyim..bi magaraya cekilmiş..kendini ibadete vermiş..gel zaman git zaman..adam tabi iyice aclik vurmus..gelen yok giden yok..bi kadincagizda duymus dagda bi alim var..demişki ona götüreyim sevaptir..gitmiş kapiya kadar bakmiş ses seda yok..geri gitmiş..2.gün gene gelmiş gene ses yok..alimde bilerek ses cikarmiyormus ki rizik gelecekmi diye bekliyormus..3 gün gene gitmiş kadin hoca bu sefer kadin geri gitmesin,yemegi biraksin diye öksürmüş..kadinda heh hoca burda diyip yemegi kapiya birakip gitmiş..hocada ellerini kaldirmiş şöyle demiş..ey Rabbim rizki veriyorsun vermesinede öksürmeden de vermiyorsun demiş..yani sözün özü yapacagimz şey bi öksürük bile olsa yapmamiz lazim..aglamayana meme yok neticede :) sende lütfen yap bişeyler..susmakla olmaz..konus..tavrini koy..küsmekle bi yere varamassiniz..sadece sogukluk girer araya..konular gittikçe uzar..vs vs..iyi bişeyler olmaz..
ay harbi cenem düştü..tamam kesiyorum..dualarim seninle bitanem..lütfen konus..hayirli haberlerini bekliyoruz :) mucksss
özlemcım hadı hayırlısı olur ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz
pınar bacım full gezıyor yıne artık alıştık senın gezı hızını helal olsun valla ama kıskanıyorum oda dogrusu
hülyacım deniz keyfındeydı yıne gazelım eglenmışdır kuzum
tubış hanım 5 dakkada olsa senı gormemek mumkunmu be yavrum senden once kokun yetıyor zaten :))
gülhanımın kayınvalıdesı burda ondan yok ortalıkda yarın akşam yemekde bırlıkte olucaz be soylerım ona senınle gurur duymasını :))
nurancım harbı kucukmuş senın kuzunun ayakları ama daha ıyı boşver
evetttt gelelim bize bızde kaynanamdaydık yemekde yedık geldık cocuklar ıyıce kudurdu orda bende ılgılenmedım keyıf yaptım kaynanam bayılmak uzereydı bız cıkarken :))))))))
yarın akşamda bızım bursalı hatunlarla yemege gıdıcez yarında yemek derdım yok ama bıraz evde temızlık yaparız bu arada oglum hala uyanık bır yandanda sallıyorum oyy oyy
neyse kactım ben herkese ıuyı gecelr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?