2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

saati 2 etmeden yatamıyorum ben yaaa......
misafirlerim 1 geçerken gittiler...herşey güzel olmuş ..oruçlu iken tadına bakamayınca valla kötümü acaba diyorum ...böğreğe bayıldılar...kaynım inanamadı bile...annesininkinin aynısı olmuş
hazır yufkadanmı dedi...yok açtım dedim...nasıı yani anneminki gibimi dedi... evet dedimm...
çok hoş geçti valla....sölemesi ayıp pastamda çok güzel olmuş...bu sefer kakolu puding yerine çikolatalı ile yaptım ondan sanırım...yemekler arttı bile.yarına yemek derdim yok...çamaşır yıkarım..
ütü yaparım....

eltim gelirken kavonoz meyvesi almış bize...bir paket bez almış..ıslak mendil ve şampuan almış..ne makbul oldu valla..allah razı olsun onlarada çok versin .....çok mutlu oluyorum bez hediye gelince
en çok para ona gidiyor...ömer paşamda pirimadan paşkası pişik yapıyorrr...indirim takibindeyim...

neyse ben yatayımm çok öptüm hirkesiiiiiiiiiiiiiiii

bu akşam gavul nöbetini ben devraldımm :)))

bir uyandım ki daha oruç başlamadan benim karnım psikolojikk olarak zill çalıyor :)) yarın ilk gün nasıl geçer bilmem inş rahat geçer açlığa 3 gün dayanırımda susuzluğa naparım bilmem

ben uyanınca benimm su perimde hemen arkamdan uyandı davulcu sesine..neyse herif çabuk gittide uyudu kuzum ...

geçmişe yarın bakarım artıkk deli gibi uykum var öptüm hepinizii......

hayırlı sahurlarrr ...

birsen fotolarlaçıldırttın beni gece vakti pasta yapıcam senin yüzünden iyi göndermiş ellerine sağlık Allah sofrana bereket getirsin canım
Mutahara gelmiş özleme baya yazmış sonundaki hikayeyi çok beğendim
Simal canım nasılsın?
Pınarda gelip kaçmış nasılsın sende?
Bigudide Dırımın börek pastalarına benim gibi çıldırmış?
Hamarat Nurranda işlerden bugün çok gelememiş kız Nurteni geçtin vala
Nurteeeeeeeeen Nurran seni geçti bak
Özlemcim Allah hayırlısıyla getirsin Mehmedide yarın şimdi geliyormu çok heyecan yaptım şimdi bak senin eşin Zeynepdede doğum zamanı seni çıldırtmıştı hatırlarsan dövcem şu kocanı valla
Civciv geçmişe bakamamış uyumuş hemen eh bende yatayım şimdi geçti davulcumuz
Gece gece biber közledim kışlık gündüz unuttum onları bi baktım fırında bana selam veriyolar bulaşıkları toparlarken gördüm onları temizledim dolaba attım bakalım artık bende Türkize mama verip yatayım hayırlı geceler herkese

sehercim sei unuttum sanma canım dr sonucunu yazarsı bizede çok öpüyorum senide
ha birde Nurte durumunuz varsa alın klimayı biz 3-4 gündür nefes alıyoruz diyoruz süpermiş pişmanız şimdiye edinmediğimize

günaydınlar herkese nasılsınız:))

birsencim döktürmüşsün yine maşallah hamarat hatun seni:))))

özlemcim canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah çok fazla stres yapma tatlım

pınarcım inşallah gönlüne göre iyi bir iş bulursun

tülaycımmmmmmmmmmmmmm neredesin

kızlar bize gelince dün arkadaşlara iftara davetliydik çok güzel geçti yemeklerde süperdi:))) bugünde şirket sahibi geliyor bakalım ya zam ye işimize son yılda bir kere gelir zaten herkes stres yapar turizminde o yönü kötü heran herşey olabilir

duru ve yağmur süper ikili oldu kızlar hiç ayrılmıyorlar maşallah artık ablalığı çok iyi yapıyor yağmurum:)
bu arada tokiden ev almıştık ya bazı nedenlerden dolayı iade ettik bize göre olmadığını düşündük onun yerine şehir içinden bir ev alacağız tülayların yakınında bir ev gördük ikinci kat sıfır konumu yeri güzel bakalım eşim bugün mütaitle görüşecek gerçekten çok zormuş ev işi

hülyacım günaydın tatlım nasılsın prenses kızın nasıl

tubacım aynurcum filizcim esracım nurancım ferdacım nurtencim sibelcim sizlerede günaydınnnnn

Son düzenleme:
canımsın tuba ya,hislerini ne de güzel anlatmışssın,ben anlatamadığım için bu haleyim zaten
onların adetlerine göre kardeşinin bizde kalması normal cnm
hatta çağırsam kayınvalideler falan hatta onun kaynanası da bizle beraber otuırmaya gelirler buraya
kayınvalidem yıllarca beraber yaşamış kaynansıyla halada beraberler işte
erkek evlat herşey demek onlar için kızlar biraz daha geride
kapalı küçük köy gibi bi yerde yaşayıyorlar eski adetleri sürdürüyorlar işte
bursadaki akrabaları böyle değiller
hakkımızda hayırlısı diyorum inş gelmez ne diyeyim
yoksa ablasında falan kalmaz,enişte varmış ya elmiş,biz el değiliz sanki
bu kouda konuşsam da bişey demişmeyecek yani

bakalım cnm ya,haber vericem mutlaka
kaynanyı deli ettiniz he ne güzel işte size gelmek istemez hiç
sizde gelmeyin diye bakar
ohh dinle kafanı
maşallah valla birsen sana inş bende senin gibi hamarat olabilirim
eltine de bravo düşünceli kadınmış hee bizimkiler getirse getirse kendilerini getiriyo sadece
zeynebe çikolata bile yok yani
bu arada istanbula yolum düşerse benden kaçamazsın yaptığın börek ve tatlı süper görünüyordu heee,canım istediiiiiiiii,yemeden duramam,eşimin teyzesi var istenbulda bi ara gelirsek mutlaka görüşücem seninle

evet valla ya
adam doğum zamanı benden çok strese giriyo ben bir o dokuz doğuruyo sanki
ama şu sancı olayı süper oldu adam mum oldu mum
aman sen kalkma ban söyle yap de falan diyo annemde burdayken inanamdım valla
işe gideli 2 saat olmadı aradı nasılsın diye
hep böyle düşünceli olsa ne olur sanki
akşamda baya iyidik annem var diye kötü davranamadım bende yelkenler baya suya indi karşılıklı
inş Allah akıl fikir veriri bizimkine
bu hayırlı ünlerde bu halimle hep dua ediyorum azcık adam olsun anlasın beni diye

sağol canım,evi iade etmişssiniz hayırlısı olsun cnm,inş gönlünüze göre bi ev bulursunuz
yağmurla duruya da bayılıyorum zaten inş benimkilerde öyle olur diycem ama zor biraz,yaş farkı olmayınca
zam işine gelince inş ol kepçeden dağıtır patron
ramazanda hayır yapsın işte

günaydın kızlar
bugün biraz daha iyiim ama hiç uyumadım hem sahur vakti
hem 4 saate bir ilaç almaya kalk yorgunum
ayakta duramıyorum sancım başlıyo hemen
öğlene doğru doktorumla konuşucaz bakalım ilaca devam mı ka saate bir alıcam falan
nst ister mi tekrar bekliyoruz
annem zeynebi parka götürdü
bende yatıcam biraz
başım çatlıyor resmen
ilaç yapar demişti dr. bende yapmasa ne olurdu sanki
parol içtim bi işe yaramıyo ne diye yapmışlarsa parolu psikoljik olarak inananlara iyi geliyo galiba
ufacık ses duymaya tahammülüm yok o derecedeyim

tünaydınlarrr dnden kalma bir yorgunluk var üzerimde...bide midem bi tuaf

çocuklar erken kalktı...önce süt verdim içtiler al alama faslı üst değiştirme..bulaşıkları hallettim...
etrafı topladım annemle lak lak yaptım....çocuklara kahvaltı verdim...
yemek derdim yok az yatacam sonra ütü yapacağım...

özlemciğim olursun cnm sende benim gibi daha kolayda olur eğer zeynep kıskanmazsa mehmeti işin rahat olur..
istnabula gelirsen beklerim cnm benim...sen ne istersen yaparım cnm

tülay ilgin nuran tünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr..

günaydın hatunlarra.s.
biz kızımla kalktık kahvaltısını yaptırdım miniğimin şimdi o oynarken bende size bakıyorum

bugün ütü yapıcam yemek yapıcam banyoları temizliycem nasıl yapacaksam oruç beni fena vurdu vallaa

birazdan kuran okumaya komşular gelecek onlar gidince başlarım işlere inşallah

özlemcim canım baş ağrısı bende hamileyken çok çekmiştim Allah bir avazda kurtarsın inşallah
eşine de maşallah hep böyle devam eder inşallahha.s.

banu hakkınızda hayırlısı olsun canım a.s.

birsoo bende isterim mananeee:)))

Hoşbuldum canım anam evde durdum mu işlerden başımı alamıyorum valla. Annem de bu hafta eviyle uğraştığından bana gelemiyor. İş başa düşünce herşeyi kendim yaptım a.s.

hoşgeldin cnmm özledik seni ya
hayırlı olsun bakalım başvuruların inş gönlüne göre bişeyler bulursun

Sağolasın canım benim inşallah ya a.s.

Sende doğuma hazırlanıyormuşsun ya zaman geldi dimi. Hadi hayırlısı olsun da sağlıkla al Mehmet'imizi kucağına. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Bu arada eşinle olanları hızlıca okudum da en güzel ceTercüman olmuş bana. Tabi en iyisini yine sen bilirsin. Rabbim bu mübarek günlerde akıl fikir ve merhamet versin kocana a.s.

Napim bacım ya bigün evde durup iş yapıyorum sonra gidiyorum evden yazmaya fırsatım olmuyor. Sen nasılsın canım benim Serroş kuzum nasıl özledim valla sizi ya

Valla bacım gezmek değil ya anca anneme yada kaynanama gidiyorum işte. Bide haftasonları kocişle kaçıyoruz ne yapayım a.s.

Anaaa delirttin kaynanayı he ahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ohh akşama yemek keyfi var he hepbirlikte. Şimdiden afiyet olsun canım a.s.

Hoşbuldum canım. İş bulayım da bol bol gelirim inşallah a.s.

Sende döktürmüşsün şöyle hızlıca baktım da ellerine sağlık bacım a.s.

Allah razı olsun eltinden ne güzel hediye getirmiş bravo alkisalkisalkis

Allah yardımcın olsun canım ilk gününde a.s.

Ayy yerim ben sahura kalkan su perisini a.s.

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın a.s.

Amin canım sağolasın a.s.

Sizde evi iade etmişsiniz. İnşallah gönlüne göre bulursun canım a.s. Afferin Yağmur'uma benim. Ne güzel abla oldu a.s.

günaydınn kızlarrr.....

Günaydın canım a.s.

Günaydın canım a.s. Allah kabul etsin dualarınızı a.s.

Oyy bugün işler çok desene. Ben dün atlattım neyseki. Hadi kolay gelsin sana a.s.

Tünaydınlar kızlar a.s.

Ay dün akşam size yazdıktan sonra yarım saate kalmadan uyandı Defdoş. Tekrar uyutmaya çalıştım olmadı. Nasılda mızmız. Uyku bölündü tabi. Yarım saat kadar oyaladık baktık olmayacak eşim dedi kalk bizde yatalım. Saat 10'a 5 vardı yattık tavuk gibi. Cadı bizle yatınca 5 dk'da uyudu ya. Neyse bizde erken erken uyumuş , dinlenmiş olduk a.s.

Sabahta kalktık kuzumla. Hemen nevresimlerimi ve baza koruyucu pedi attım yıkadım. Su gibi oluyoruz ya. Kahvaltı öncesi duşumuzu aldık. Domatesli yumurta yedirdim kuzuma ilk defa normal kahvaltı gibi yedi. Ekmekleri minik minik doğradım. Aynı şekilde peynir doğradım. Çatala önce ekmek sonra peynir taktım. Onu da yumurtaya batırıp yedirdim. 3 dilim ekmeğin içini yedi kuzum. Öncesinde de mamasını içirmiştim. Karnı doydu kuzumun. Yıkananları da astım.

Az öncede uyuttum kuzumu size bakayım dedim a.s.

Bugün yemek dışında bi işim yok çok şükür. He bide hergün olduğu gibi salonu silerim. Malum benim eve birileri toz basıyor kaydirigubbakcemile3

Ne yemek yapsam ya kızlar menüleri söyleyin bakalım :uhm:

Defdoş uyandı, emzirdim uyudu çok şükür. Ferda'cım bi seni görüyorum nabersin canım benim ? a.s.

yaramaza bak sen yaa,,boylarına baksan ummazsın ama baya işler hallediyorlar maşalalh..
yok cnm değil cidden ) afacan!!!

Ayy cnm o işi benimde bir an evvel yapmam lazım,yani cv hazırlama işini!!

Vee benimde 1ütü yapmam lazım :sinifsinif:

Ohh işlerde yapılmış ne güzell,becerikli hatun..
aslında doğru söylüyosun cnm,dur bakıyım bi eczaneye sorup alıyım bari..opuyorumnanaktan

Yaa aslında bazen Dağhanda çok güzel yiyor öyle şeyleri ama bazende ağzını bile sürmüyor!!Aferin Defnoşa...

Benim menüde yoğurtlu çorba,sulu köfte var bidde makarna yapıcam akşam..salata tatlı da olur yeter...opuyorumnanaktan

tatlım senin iki prensesinde çok iyi abla kardeş olur inşallah:))))))) canımsın sağol üç yıldır zam alamadık bu sefer verirler :) inşallah kendine dikkat et tatlım öptüm kocaman hayırlı haberlerini bekliyoruz

esencim sağol tatlım evi iade ettik ani bir kararla almıştık zaten kafamız çok bulanıkmış demek ki Allah hepimizin gönlüne göre versin mübarek ramazan günü sen nasılsın ahsen nasıl

evet pınarcım iade ettik peşinatı yatırmıştık geri dönüşü biraz zaman alacak ama olsun hayırlısı yağmur ablalığı iyice benimsedi:)))

Son düzenleme:
Defdoş uyandı, emzirdim uyudu çok şükür. Ferda'cım bi seni görüyorum nabersin canım benim ? a.s.

İyi bari seninki geri uyumuş benimki uyanmış pıtır pıtır geldi yanıma bi baktımki,oysa ben daha hiçbişey yapmadım.gerçi çocuk 2 saattir uyuyor!!

Ne yapıyım cnm yaa,evde ev işi bitmiyor hiç,inanki sıkıldım ben çalışırken böyle değildim haftasonu bi gün işimi yapar bütün hafta rahatrahat otururdum..Yok evdeyim ama hep iş yapıyorum.Üff yanii,,bende iş bakıyorum.Bi duş aldım o uyurken,bide geçmişe baktım,tama yazacakken arkadaş aradı mersinden 25 dk dır onla konuşuyoruz derken Dağhan kalktı tabii..

Sen başladınmı oruca??

Selam Herkese kızlar...

Dün bi kaçtım kaçış o kaçış sormayın,hiç fırsat yok Dağhandan yazmaya...Bilgisayarı bozacak bütün tuşlara basıyo şimdide ayakta yazıyorum masanın üstüne koydum.bütün sandalyeleride masanın altına sıkıştırdık yoksa tırmanıyor asanın üstüne...bilmiyorumkismile Neyse sabahtan beri bi tuhafım açlıktan mı ne??Duşumu aldım azcık kendime geldim,Dün gece bizimki iftar yemeğine gitti,yalnız yedim bende..neyse çaya yetişti,o ara eltimlerde uğradı oturduk.

Hergün aynı şeylerden çok sıkıldım Alalhımın güvüne gitmesinde!!En kıssa zamanda uğraş bulucam kendime..

Bu arada Esencim Cimcimeyle nasıl kuran filan okuyosun sen yaa,hem gidiyosunda,duruyomu uslu uslu,valla ben dün akşam bi namaz kıldım seccadenin ortasında oturdu benimki...Aslında tuba gibi yatağına koyabilirdim hiç aklıma gelmedi...orucda fena vurmuş seni galiba..Alalh kolaylık versin..

Banucum hakkınızda hayırlısı olsun,yeni ev bakarsınız sizde ..İçine sinsinde bi kere alınıyor dimi ama...

Bursalı hatunlar,hıı demek iftar yapacaksınız hıı..Ohh sefanız olsun,gülhancım kayınvalidesini bırakacakmı ayolll!!!Aaaa yapmaz !!! zemuszemus

Birsen bugün dinlenme gününmüş ohh hadi dfinlen bakalım..

Özlemcim desene doğum iyice yaklaştı,hadi hayırlısı..Dualarımız seninle...,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…