2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar 1 saat kadar önce okudum tam yazıcam hatun uyandı
evi süpür mutfagı topla kızın karnını doyur anca geldim şimdi oda peşimden geldi elinede ütüyü almıs bozacak töbe töbee
sabah tüm ev ahalisi olarak 9 da kaktık kahvaltı yaptırdım kıza çiçek aşımızı olmaya gittik
baya agladı yani aşıdan degil aslında ama neyden korktugunuda anlamadım
bugun gene evdeyiz cok şükür
akşama yemek düşüneyim
bi market yapcam ama kredi kartı kesim tarihi daha gelmedi
neysem kız zarar ziyan vermeden be kacar
gecmişe baktım yazarım bi ara

oyy bacılar sancıdan gaberıyoruım acayıp kasılmam var dogurracak gıbıyım ama hala tık yok sanırım artık gelır yavaş yavaş akşamada yemege davetlıyızınsallah akşama kadar cok kötu olmam ya
birsencım atlatmışsın mısafırlerını elına koluna saglık canım bugunde dınlenırsın artık
banucum evden vazgecmışsınız hayırlısı olur ınsallah

pınarcım bızımkılerde hep yerde bızımle yatmak ıstıyorlar atıcam sonunda kapıya :))))

hulya bacım hadı bakalım hayırlı olsun orucun aaa demek bugun denız yok vahh vahhh:))))))

ferdacım evet tatlım akşama herzaman gıttımız cafenın sahıbı davet ettı topluca hanı dogumgunune gelmıştı onlarda ıkız bebeklerı vardı onlar canım ama cok agrım var ınsallah gıdebılırım

daha ne vardı unuttum sancıdan oyy anacım ya catlıycam

Biliyorum cnm ,afiyet olsun,Gülhanla Esraya selam söylersin...

Geçmiş olsun güzelim yaa ilaç al dicem ama oruçsun dimi?Geçer inşallah bir an evvel,hastalanırsın inşallah..

slm kızlar bugün çok fena oldumm ...bir mide bulantısı sormayın gitsin çocukları uyuttum bende yattım onlara uyku yetmiş ama bana yetmedi valla zor kalktık..arkadaşım aradıda kalktım....

çocuklara çorba ısıttım yok yemediler...aççç geziyolar valla ama yedirecem..

pınarcığım benim bugün artan yemeklerim var...barbunya var,azpilav çorba

ama kocam yumrta kıracağım diyor...beni sinir ediyor yemekleri yemiyor...

Hazırla canım. KAriyer.net'ten hazırladım ben. Ordan başvuruyorum. Bir önceki işimi de ordan bulmuştum.

Ay sıcakta ütü hiç çekilmiyor valla. Ben dün 2,5 saat yaptım ama eridim resmen kafamçokkarıştı

Bizimkide yemezdi canım ama bugün yiyesi tuttum. YArına Allah kerim :Saruboceq:

Ohh menü süper. Çorba yapmayacağım. İçince tıkanıp kalıyor bizimki. Yemek yemiyor sonra. Kendide yapma dedi. Kızartma yapayım. Dün gece makarna yapmıştım sahur için. Yemedi eşim. Onu da domateslerim tazelenir. Bide salata bitti gitti a.s.

evet pınarcım iade ettik peşinatı yatırmıştık geri dönüşü biraz zaman alacak ama olsun hayırlısı yağmur ablalığı iyice benimsedi:)))

Hayırlısı olsun canım a.s.

Kız benimkide kalktı hemen sonra. Aynen kalkmış pıtır pıtır geldi kaydirigubbakcemile3

Evet canım ya bende hamileydim çalışırken 1 günde herşeyi hallederdim. Şimdi hergün yap bitmiyor.

Yok canım ya geçen haftasonu kayınvalidemlerde denedim ama susuzluk mahvetti beni. Allah'tan niyet etmemiştim. Bide orda pek bişey yapmadığım halde bayılıyordum zor yetiştiler. Evde olsam çocuğun peşinde kesin bayılırım. Kan şekerim müsade etmiyor. Doktorumla da görüştüm kendini zorlama dedi. Artık seneye inşallah :1no2:

Vay zilli vay tü mü yapacakmış bu sıcakta kaydirigubbakcemile3 Aşıyı da atlatmışsınız geçmiş olsun canım a.s.

Ay canım ya çok geçmiş olsun bi olsan da rahatlasan valla. Akşam gidebilirsen kızlara selam söyle. Hayırlı iftarlar şimdiden a.s.

Tam cv'mi doldurdum, bikaç yere başvuru yaptım Defdef uyandı. Acıkmış mama mamaaa diyen bağırdı. Hemen türlü yedirdim kuzuma. Sonra nevresimlerimi serdim. Yıkadıklarım kurumuş onları topladım.

Akşam içinde kızartma yapmaya karar verdim. Daha çok erken. 6 gibi yaparım onları da. Dün geceden makarnam var. Onu da domates soslarım tazelenmiş olur. Bide salata bitti gitti.

Bi rtek salonu sileceğim o kaldı. Defdoş azdı yine rahat vermiyor. Şu anda pc'yi masaya koydum ayakta yazıyorum. Zilli de paçama yapışmış bacağımı ısırmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3

Ay Birsom dünde yoruldun ya iyice halsiz kaldın. İyi yapmışsın uyumakla. Aman yemesinler. Zaten memnun etmek zor. Bırak yumurta yesin :umursamaz:

Ya Defne uzun zamandır günde bir kere uyuyor. Sabah uykusundan sonra 12 gibi 1 - 1,5 - 2 saat uyuyor. (Çok dengesiz uyuyor belli olmuyor) Bi daha da yatana kadar uyku yok. Gerçi o zaman da akşam 9 gibi sızıyor iyi oluyor ama aklım takıldı. 5-6 gibi uykusu geliyor aslında ama uyumamak için direniyor. Sizde de böyle mi kızlar :uhma:

duruda aynı pınarcım sabah 10 gıbı uyanırsa eger 2 gıbı 2saat uyuyo aksam 9,30 dada gece uykusuna gecıyor

sabah 8 de kalkarsada 11gıbı 1- 2 saat uyuyo sonra 5gıbı 1 saat uyuyor gecede 11de gece uykusna gecıyor bellı olmuyor sıcaktan şaşırdı cocuklardaa...

hayırlı olsun iş basvuruların canıma.s.

dun aksam denedıgım nefıs bı tatlı tarıfı daha...

Malzemeler,

1 litre süt

1 paket pötibör bisküvi

1 paket margarin (250 gram)

1 su bardağı un

1 su bardağı toz şeker

1 paket vanilya

2 adet orta boy muz

Hazırlanışı,

Orta boy tencereye margarini alıp kısık ateşte eritin.

Süt, un ve şekeri ilave edip karıştırın.

Kısık ateşte kıvamı koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirmeye devam edin.

Muhallebi kıvamını aldıktan sonra vanilyayı ekleyip karıştırmaya devam edin.

Orta büyüklükte tepsiye muhallebiyi döküp soğuması için bekletin.

Bisküvileri mutfak robotundan geçirip un haline getirin.

Muzların kabuğunu soyup çatalla ezip püre haline getirin.

Soğuyan muhallebiyi orta büyüklükte dilimler halinde kesin.

Her bir dilim muhallebinin bir tarafını un haline getirilmiş bisküviye batırın.

Muhallebinin tam ortasına 1 tatlı kaşığı püre haline getirilmiş muz koyun.

Muhallebi dilimini rulo şeklinde sarın.

Tüm malzemeler bitene kadar aynı işlemi yapın.

Buzdolabında yaklaşık 1 saat bekletip servis yapın.

evet cnm bende ordan başvuruyorum hep.;Aslında cv m hazır ama doğru dürüst bi resim eklemem lazım ona bakıcam..

Tutamıyosan ne yapcan cnm boşver seneye tutarsın inşalalh..

ohh kızartmada iyi olur... afiyet olsun..
desene sende benim pozisyonda yazıyosun...kaydirigubbakcemile3

cnm Dağhan öğlen 11.30 12.00 gibi birbuçuk saat filan uyuyor,akşamüstüde,5 gibi yine birbuçuksaat gibi uyuyor,gecede 10.30 11.0 gibi gece uykusuna yatıyor..ama defende gece uykusuna erken yatıyomuş telafi ediyodur yanii..

Gülşahcım senin tarifte süper görünüyor...denemek lazım...

Bende oğluşa çorbayla köfte patates yedirdim..sonra komşuya çıkıp geldik,şimdide bankaya kadar gitmem gerkiyor..

Sonra görüşürüz öptüm kızlar...

cnm ali ömerde saat 9 gibi kalkarlarsa saat 1 gibi uyuyorlar 1,5 2 saat kadar..sonra 6 gibi huysuzlaşıyolar ama ben uyutmuyorum ali uyur ama ömer uyumaz...hem ilkindi uykusu olunca gece uyumuyolar...bizde günde 1 düştük uykuda yanii

süper bi tarif cm

bugun saatte işlemıyor yaaa... uykusuzluk benı fena yaptı .bugun dun gece duru ılk defa 9,30da uyudu bende bu tarıfını verdıgım tatlıyı yaptım. tv falan seyrettım keyıf yaptım guya gece sen kalk otur yataga anne anne dıye benı uyandır kaydirigubbakcemile3 salla salla canım cıktı sabah 8de benden once kalktı

ha buarada durunun saclarını kestırdım aman cok kotu oldu kasık kadar kaldı yavrumun suratı ....ama eller hep bıtlı gıbı kafasındaydı ...yıne cok terlıyo ama en azından sacını cekemıyo koyarım bıara resmını

güle güle ferda cnm..

benimde yarın erkek kardeşim gelecek bana bugün okuldan geliyor inş. derslerini vermiştir...

bugn dinlenmece yarın koşturmaca...

gerçi onun istediklerini yapacağım basit ama uğraştırıcıı...

patates kızartması
köfte
pilav
mercimek çorbası
amerikan salatası... yapacağımm

bırsen sen şu alttakı yaş tablosundan anlıyodun sanırım benımkını guncellermısın 1yasına bastıktan sonra durdu gelısım tablosu:))
duru yağmur 11 mayıs

Evet canım ya sıcaklar şaşırttı çocukları. Biz bile sıcaktan uyuyamıyoruz kuzular ne yapsın dimi a.s.

Oooo süper. Geçen sene Halit'in iş yerinden bi abisine iftara gitmiştik. Eşi yapmıştı. Ama o muzu dörde bölüp öyle koyuyordu içine sonra sarıyordu. Gerçekten süper oluyor. Tam benlik sütlü tatlı a.s.

kızalr ben kaçar
tyarın size süper bir tatlı tarifi vericem:)) bekleyin:)

İyi akşamlar canım bekliyoruz tarifi a.s.

Benimde vesikalık son resmim yoktu eski kısa saçlı halimi koydum ne yapayım canım ya adamlar görünce şaşırsınlar azcık kaydirigubbakcemile3

Allah affetsin artık canım ya borçlandık tutarız inşallah borçlarımızı da a.s.

Demek ki genelde kuzular az uyuyor. Sıcaklarda ne yapsın yavrucaklar ya a.s.

Ohhh afiyet olsun kuzuma. Güle güle canım bu sıcakta iyi cesaret çıktın valla a.s.

Aslında erken yatması benim için daha iyi ama 5-6 gibi uykusu gelipte uyumayınca mızmız oluyor ona üzülüyorum a.s.

Ayy kestin mi kızımın kızımın 3-5 saçını. Bekliyoruz resim a.s.

Ohhh kardeşinin isteğide süper a.s.

Bende Defdoş'uma şeftalili,pekmezli,bisküvili yoğurt yedirdim zorla. Etrafa yayılan oyuncakları topladım. Salonu sildim. Eşim çıkmış gelir yarım saate. Bende Defdoş'u alıp aşağıya bahçeye ineyim hava alsın diyorum ama valla sıcaktan da gözüm yemiyor ya. 6 gibi daha serin olur o zaman çıkarayım bari. Ay ayakta yazmakta zor oluyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…