2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanzadeyi uyttum geldim
ooo tarif süpermiş gülşahh ohh ellerine saglık bende yapsam iyi olacak
ayy bende gideyim yemek basına geceyim
fırında türlü
pilav
cubuk patates
paçanga böregi
yapıcam corba yok bugunde corbasız olsun
bide tatlı yaptımmı okeydir kızlar
kız uyanmadan işleri halledeyim ben by
aman ben kı uyanmadan

alıntı yapmıştım ama tek tek yazma fırsatım olmadı
başım çatlıyor
annemi eve gönderdim biraz önce
doktorumla konuştuktan sonra
ilaca devam yine yarın sabah nst çekilecek
acil bişey olursa bu gece gel dedi
nst sonucuna göre karar veririz dedi,eğer sancım çok çıkarsa yarın sezeryan olacağım
evim dandini
temizliğim yapılmadı daha cuma günü yapılacaktı halamlar gelecekti
halılarım gitti dün akşam yıkanmaya ev çıplak
nasıl olacak hiç bilmiyorum ya
hayırlısı bakalım
zeynebi uyuttum bende azcık yatıcam yanına şimdi
yarın haber verrim size
hayırlı akşamlar herkese

canım sanırım bugün daha iyisin sevindim bi daha inşallah aranızda tatsızlıklar çıkmaz

oh maşallah defdefe canm afiyet olsun.inşallah bizde bigün öyle yediririz benim bugün menüm alakasız dünden mercimek çorbam vardı eşimin nefret ettiği tüm yaz yemediğim bamya yaptım bide makarna garnitürlü eşimede köfte çıkardım isterse kızartcam bide salata yapıcam
menü güzel acıktım ya işler bitti sanırım
demek Bursalılar iftarda afiyet olsun onlara iskender yer şimdi bide onlar oruçla aran bugün pek iyi değil saırım az kaldı canım sadece 3 saat
hamarat hatun yine ev toplamış nurran valla ne diyim sana hadi aşıyıda atlatmışsınız
canım adetin sökülemedi demek benim 3 gün sürdü inşallah hemen gelir yemekte sonra bi ağrı kesici al ama apranax ve majestik olmasın sakın
sıcakta ne yumurtası kız gerçi benimkide habire kahvaltı gibi yiyor yemek pek yiyemiyor sıcaktan

eşimde 3 gündür sayılıyor yarın bende yapayım derken aklıma geldi yarın kuzenime gitcem Küçükyalıya evdeyse tabi hamile oda oğlu olcak haftaya işe başlıyorum bi daha gidemem sende başvuru yapmışsın canım hayırlısı inşallah
Türkizde şimdi uyudu hep böyle bu saatlerde sabah 9 da kalkmış düşün gecede 1-2 gibi uyuyor uyutmayıca bu sefer gece 1 de uyuyup 2 de kalkıyor 4 de uyuyor çok düzesiz yani Defdef iyi sen merak etme
ay nasıl canım çekti eşime diyim gelirken bisküvi alsın bide muz ay bide dün Dırımde yaptı zaten çok fenayım çokkkkkkkk

kızalr ben kaçar
tyarın size süper bir tatlı tarifi vericem:)) bekleyin:)
öldürcek bunlar beni
canım nasıl oldu kısa foto koysana face e görelim
oh oh Birsen cim ne desem ki
bırsen sen şu alttakı yaş tablosundan anlıyodun sanırım benımkını guncellermısın 1yasına bastıktan sonra durdu gelısım tablosu:))
duru yağmur 11 mayıs
ay birsocum banada yapsana Türkiz 11 Mayıs doğumlu Duru Yağmurla aynı yani

Ohhh menü süper afiyet olsun canım a.s.

Canım dert etme bunları ya hepsi olur. Sen kendini ve Mehmet kuzumu düşün a.s.

Bamyayı eşimde pek sevmez. Ama kızartmayı hergün yap yer benimkide.

Yapıyorum biyerlere başvuru bakalım sağolasın canım a.s.

Kuzuların geneli böyle uyuyor demek ki sağolasın canım a.s.

Benim kociş geldi, Defdoş'da sanki size şikayet ettiğimi anlamış gibi uyudu yarım saattir de pek derin uyuyor valla kaydirigubbakcemile3

Bende birazdan kızartmaya başlarım. Azcık daha başvuru yapayım a.s.

özlemcım oyy ck az kalmış annenı yollamasaydn keşke eve canım gece acıl lazım olursa falan yakınmı oturuyor sana senın yatıcagın odayla bebısın odası temızse geruısını boşver canım mevlam yardımcın olsun bu arada nıdılat asırı baş agrısı yapar ve kalp carpıntısıda yapabılır canım bende cok yapmıştı hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz

Benim kociş geldi, Defdoş'da sanki size şikayet ettiğimi anlamış gibi uyudu yarım saattir de pek derin uyuyor valla kaydirigubbakcemile3

Bende birazdan kızartmaya başlarım. Azcık daha başvuru yapayım a.s.
valla yemedi ya bamyayı makarnayı köfte kızarttım onu yedi bide çilek aç ya adam şimdi şu tatlı muhabbetinden sonra caım istiyo dedim gitti Cartdorun pastasından bulmaya eve direk gelince bisküvi aldıramadım şimdide tatlı kırizim tuttu
valla bencede göndermeseydi artık zaman az yakın olsak biz bile gitcez
Bursalılar bugün müydü iftar
Türkiz uyandığında çırım çırım bağırıyordu susturamadım sonra sakinleşti bende şekerleme yaparken rüyamda Türkizi havuza düşmüş boğuluyor gördüm çıkardım ters çevirdim sonra nefes aldı hayır olsun ya

slm kızlarrr offffffff bende adet öncesi gerginlik stres varr....
yimek yedik küçük sırlara takılıyorummmmm

amma kaynatmışsınız heeeee
bizim buraya eşimin akrabası taşındı demiştim ya bende bugün kurandan sonra onlara gittim kadın rica etmişti çocuklarını okula yazdırıcaklarmış yardımcı olurmusun dedi onu yapacaktık ahseni bırakıp giyinmeye indim çıktım ki Ahsen uyumuş nakil işlemleri de eylüldeymiş eylüle kaldı işimiz Ahsende uyuduğu için orda oturdum kaldım bende sonra kadıncağız iftara kalın dedi kaldık Ahsenin uykusu gelince ben eve indam tufan hala orda Ahsen uyudu bende şimdi yatıcam

pınarcım hakkında hayırlısı olsun canıma.s. bu arada Ahsen de günde bir kere uyuyor emziği bıraktığından beri önceden iki kere uyurdu şimdi bire düştü gece de 11 de yatıyor malesefdaha erkene çekemedim

özlemcim işleri düşünme canım önemli olan sen ve bebeğin tatlm öteki işler bir şekilde olur sen iyi olda gerisi boşa.s.

ferdacım nasıl kuran okuyorsun demişsin mukabele zaten ben sürüyorum dinleme gibi oluyor Ahsende evde dolanıyor çok zor olmuyor yani
namazda da Ahsende önüme oturuyor sırtıma çıkıyor ama onun sevabı da ayrı tabi tek elimle indirip devam ediyorum namazıma Peygamber efendimiz de torunları sırtında namaz kılarmış seninkini de Allah kabul etsina.s.

tarifler havada uçmuş yine çok fenasınız heee
bende bu aralar ekmek kadayıfına takılmış durumdayım Allah sonumu hayretsin Allahtan yiyip yiyip şişmanlamayanlardanım heheh

yahu ben daha ne yzacaktım unuttum hee kafa yok ki oruç beni fena vurdu kafamçokkarıştı
neyse hadi ben kaçar öptüm sizi

Son düzenleme:
selam kızlaaaar nasılsınız uzun zamandır giremedim nete yaa iş güç devamlı gezmekten vakit olmadı geçmişide okuyamadım ama beyaz16 doğum yapacakmış allah yardımcısı olsun gönlüne göre hayırlı evlat olsun inşallah sizler nasılsınız günler güzel geçiyor umarımkaydirigubbakcemile3

cadıya bak sen,en korktuğum şeydir,gece uyanıp uyumaması ,Allahtan pek başıma gelmiyor,gece uykusuna çok düşkünüm,söylemesi çok ayıp :kedi: Cnm kızımın saçları zaten kısaydı yinemi kestirdin,bu arada sana annemden duyduğum bişeyi söyleyim,çocuğun kestirdiğin ilk saçının ağırlığınca altın altın alıp bi fakire vermek durumdaymışız!!Belki başka bilende vardır..Ama annem dedi banada..Bi bildiği vardır muhakkak,verebiliyosan tabiikii..zaten ne tutarki düşünsene 1 -2 gram anca...yerimseniben
gölgeden gittik cnm zaten çok yakın bide esinti vardıki sorma iyi oldu yanii,Dağhanda bankayı fethetti.girmediği masa altı kalmadıı kaydirigubbakcemile3 rezil etti beni...
bende yarım şeftali yedirdim..çok seviyoo bazende iki üç erik yiyor çok tatlı oluyo yaa haşırtt diye ısırıyoo bayılıyorum.bide çekirdeğini çıkarıpda delda al diye getiriyoya oyy oyyy..kurban olurum ben yaradana onları...:Saruboceq:
ohh afiyeet olsun cnm .Ne zamandır sorucam unutuyorum siz kayseride cerenle görüştünüzmü hiç?Gerçi o da ne zamandır yok ama bilmiyorum taniyomusun??
ayyy çok heyecanlı hadi hayırlısı cnm..
hayırdır inşalalh cnm..
Allah kabul etsin cnm,Valal Dağhanda böyle gözümün içeine bakıyor gülesim geliyor korkuyorum o zmanda namazım kabul olmaz diye..ama alışsında istiyorum.
slm iyi cnm çok şükür...

Slm ..

Bizde bizde oğluşla bankanın altını üstüne getirip geldik...zemuszemus ..yorulduda gelince hemen uyuttum bende yattım,7ya kadar uyumuşum Dağhan uyanmış,babasıyla oturmuşlsr,arada kapıma gelip delda delda diyip duruyodu gerçi ama kalkmadım valla,anılda kapıyı çekmiş giremedi..zemuszemus

Kalkıncada iftarımızı yaptık..Dayımın dizisini izledim.Dağhanı yıkadım,muhallebisini yedirdim,uyudu,bende meyve keyfi yapıyorum eşim çalışırken..Ama uykum geldi yatıyım artık herkese iyi geceler ....

ya kızlar yağmur kaç gündür ishal yaa dişten falan dedim ama dişinide çıkardı bi rahatsızlığı yok karın ağrısı vs. ama geçmedi bir türlü yarın doktora götürücem bakalım ne var ne yok amaaan çok sakınıyorum yaa başımıza gelmeyen kalmıyor yaa aman şunu yapma bunu yapma diye diye offf neyse yaa geçer umarım

Iyi Aksamlar Kizlar,

Kac gündür yazmaya bir firsat bulamadim, zaten e-postam aktif olmadigi icin 2 gün girisim engellenmisti, siteye girebildikten sonrada gecmisi okuma takintisi sardi. Ama vazgectim simdilik. Cenenizin düsmesi icin, benim tatile cikmam gerekiyormus demek ki!

Malumunuz 3 hafta yoktum. Pek tatil sayilmasada, degisik bir 3 hafta gecirdim sayilir. En cok Doruk icin iyi oldu, bir sürü insan ve bilimum hayvan tanidi, cok memnun kaldi, hala eve adaptasyonda zorlaniyor kuzum. Ama sicaklar resmen bitirdi bizi, hic yemek yemedi neredeyse, 3 haftada 400 gram vermis, gerildim bayagi bu duruma haliyle.

Ben cok mutsuz oluyorum esimin ailesini ziyaret ettigimizde kizlar. Kayinpeder ve kaynanam cok iyi insanlar, saf ve temizler. Onlarla bir sorunum yok duygusal olarak. Bilmem gereksiz mi bu gerginlik, ama ortada cok haksiz durumlar var ve maalesef görmezden gelemiyorum. Bir kere esimin yillik izni, hep Temmuz sonu, Agustos ortasina denk geliyor ve bu sürecte tam badem toplama zamanina denk düsüyor. Oraya gittigimizde neredeyse hergün o sicagin göbeginde tüm gün calisiyor gibi. Ben yalniz kaliyorum haliyle. Ve bunu yardim olsun diye yapiyor babasina. Ama oradan elde edilen kazanclar öylesine gereksiz islere harcaniyor ki, tek tek yazmayi bünyem kaldirmiyor. Kisacasi burada yaptigimiz özveri, bir nevi aptallik aslinda. Sonra, evin diger tüm bireyleri yardimci olmak bir yana dursunlar, bize kaz muamelesi yapiyorlar. Esime bu sene cok sert cikistim, babasiyla konustu ama bilmiyorum ne olacak? Balayimizi bile yapamadik bu illet yüzünden. Tamam babasi, yardimci olsun ama bizde bir aileyiz ve birlikte vakit gecirmeye hakkimiz ve ihtiyacimiz var...
Sonra görümcem yine her zamanki ariza kadin. O kadar iyi niyetle gitmistim ve öyle güzel hediyeler almistim ki ona. Birde hastaydi ya, 1 hafta kaldiktan sonra, Istanbul'a acilen ameliyat icin gitti, tabi esimde onunla. Oysa, öyle acil degildi durum, bekleyebilirdi 10 gün daha. Hadi onu es gectim, tüm masraftlarini bize cektirmeye calisti. Üstüne birde bana biletini ödeme talimati yaptirmaya kalkinca, fotokopi cekmek icin, cantami sormadan alip, ben parayi bulurum diyince, üstünede Doruga resmen cocugun annesi gibi davranma triplerine girince esime söyledim ve cok sert uyardi esim. "Saygi duymak zorundasin, Filiz'in cantasini sormadan alamazsin, Doruga da hala olmak disinda yaklasamazsin, sinirlarini bil Abla, yoksa silerim seni" dedi. Off, gerildik bu durumdan dolayi haliyle ama böyle bir uyari sartti. Simdi benden daha cok nefret ediyor eminim ki...Umursamiyorum ama, sonucta hatali davranmadim hic bir sekilde. Hasta oldugu icin üzülüyordum, neyseki kanser degilmis, basit bir kist varmis ve alindi. Dilerim bir daha tekrarlamaz, Allah düsmanimin basina vermesin o illeti, cok zor birsey olmali...

Tüm bu gerilimlerin haricinde denize gittik bol bol, orada dinlendim ve güneslendim biraz. Köyü cok seviyorum aslinda, insanlar sicak, ortam güzel, insan kendisini dipdiri hissediyor, tam doganin, gercek yasamin icinde oluyorsun. Ama gelgelelim, insanlar yamuluyor gitgide. Milletin dilinde varsa yoksa miras ve para. Esimin babasi zamaninda bir sürü tarla almis durmus, simdi oralarda turizm patlayinca fiyatlar ucmus durumda ve simdiden daha miras kavgasina tutusmus durumdalar. Hatta cevredeki bilimum alakasiz insanlar bile bu kavganin icindeler. Ve hatta esimin yegenlerinin evlilikleri bile, bu hesaplar üzerine kurulmus. Anlamiyorum ben insanlari, su 3 günlük dünyada asil önemli olan hos muhabbet ve sevgiyle örülen iliskiler. Ama yok, anlamiyorlar bu dili katiyen. Varsa yoksa para hirsi, güc ve iktidari ele gecirme cabasi...

Bizimde oraya yerlesmemizi istiyor kayinbabam ve esime otel-pansiyon tarzi birsey kurma teklifinde bulundu. Kazancli bir is olabilir ama ben kesinlikle sicak bakmiyorum, eminim ki hayirli olmayacak bizim icin. Üstelik Doruguda düsünmek zorundayiz, iyi bir egitim almasini istiyorum ben ve köyde bir gelecek göremiyorum oglum icin. Ileride belki ama su anda huzurum kacacak, eminim buna. Benimde böyle balli bir teklife soguk bakmami, kimse anlayamiyor. Insanlarla ayni dili konusamamak ne aci. Hani kalabaliklar icinde yasanan yalnizliklar varya, iste tam bunu yasiyorum ben neredeyse yasadigim her yerde...

Iste böyle kizlar, anlatmaya ihtiyacim vardi birilerine, yine sizinle paylastim. Bu arada Istanbul hala cok sicakmis, inanir misiniz burada neredeyse kis gelmis gibi. Öyle sevindim ki anlatamam. Ama gelisimiz biraz sorunlu oldu. Öncelikle kaynanam bir sürü sey verdi, bende seve seve aldim, ekolojik ürünlere karsi takintim varya. Tarhana, zeytin, zeytinyagi, badem, keci peyniri, incir marmelati(kendim yapmistim bol bol incir görünce) Neyse yük hakkimiz gecmis göründü ve bizi resmen dolandirdilar. Cünkü dorugun yataginida yüke dahil etmisler, oysa dahil edilmemesi gerekiyormus. Ayrica 80 lira almalari gerekirken, bunu euro olarak almislar esimden. Hic ödemememiz gereken bir parayi ödemis olduk anlayacaginiz. Geldigimizde de, park kartini bulamadik, esimin cantasindaydi ucmus. Düsürmediyse birisi cantasini karistirmis olmali. Orada kaldik, cünkü havaalani askeri ve havaalani ve her tarafi kapanmisti. Off, bir dümenle esim cikmayi basardi, isin detayina girmeyeyim cok komik. Neyse bu seferde arabanin tekerinden taraf, her an patlayacakmis gibi garip, ürkütücü bir ses gelmesin mi? "Allahim, bitsin artik bu kabus" diye aglamaya basladim, Doruk'da korkup agladi benim yüzümden" neyseki gitgide azaldi, neydi anlayamadik. Yazdikca yaziyorum kizlar ya, yatma vakti coktan gecmis. Hepinizi cok özledim, artik daha cok aranizdayim. Ayrica, yaptigim isi yarim birakmayip, gecmiside okurum yarin bir yandan. Güzel oluyor böyle toplu toplu. Kitap okumak gibi...

Hadi görüsmek üzere...Öptüm hepinizi...

iyi geceler bendeniz gece kuşunuz...gündüzleri baygın tavuk gibi oluyorum geceleri faal...

bazı gündüzleri motor takmış gibi çalışıyorum bazı zamanda böle ölü tavuk işte....

çok gerginim allahım kendimden nefret ediyorum böyle olunca ...avrupada kadınlarda adet sendromunda suç işlerse suçsuz sayılıyormuş...bende bu katogorideyim...

neyse mide sorunum hala devam ediyor....zorla uyuttuk çocukları neden böyle oldular bilemem
alinin deli gibi uykusu varken kapalı gözlerle ayağımdan kalkıyor..
ömeri dakikalarca sallıyorum tam yerine atacağım uyanıyor..bende ise sabır kalmıyor...

neyse ikisinide kocam uyuttu..önce alişi sonra benden ömeri aldı..

iftardan sonra bulaşıklar zebildi tezgahta....onları hallettim dökülecekleri döktüm dün pişirdiğim barbunyayı döktüm yemem dedi ve kendine koca tava yumurta kırdı bende çok kzıdım devamlı aynı şeyi bende yiyemem....çöpleri topladım ağızlerını kapattım suları doldurdum...tezgahımı çamaşır suyu ile sildim....çocuklara sinirlendikce işe sarıyorum ben yaa....neyse alişe buzdolabından süt çıkardım...anaa bide ne göreyim süt yok devam sütüde ömere kadar....artık olmadı sulu muhallebi yaparım dedim...
girdim balkona önce klima bidonu boşaltıldı ,sonra çamaşır astım....o hışımla içeri girdim..sürekli tülümü asıldıklarından düğmeleri kopmuştu onları diktim hazır çıkardım yıkansın dedim şimdi o yıkanıyor...eşimde gitti bizim fırın sahura kadar açık süt aldı....bende bu saatten sonra yatmayım dedim...sizlere bakem sonrada sofra kuracağım yiyip yatacağız ..gerçi eşim gitti yatmaya...

hee bugün ben çocukları yıkarken tlf çalmış...tanımadığım numaralara dönmem genelde ...
dur arayım dedim...aradım kadının biri ben bu satılık ev için aramıştım dedi..evet ev bizim dedim..
neyse biraz denyo geldi kadın...ama konuştuca açıldı burada yenibosnada oturuyormuş bahçelievleri bilmiyor...neyse çokda üstüne düşmedim...bizim malımız olunca mundar oıluyor...kadın oturmak için değil..kiraya vermek için isiyormuş evi....ben dedim beğenirseniz ben hemen boşaltamam dedim....olsun dedi..neyse yarın görmeye gelecekmiş..artık gelirmi bilmem.......

papatyam hoşgeldin cnm

filizciğim hoşgeldin evine ,hoşgeldin KK mıza

biraz sıkıntılı geçsede güzel bir tatil olmuş ..doruk çok keyifli geçirmiş
en azından resimlerinizde öyle gördüm..Doruk kilo kaybetmiş ama merak etme bizim
kuzularda grevde kesin onlarda kaybetmiştir..hem artık daha çok hareketliler..

görümcene gelince çok şükürki göğüsündeki normal bişeymiş
benim halam göğüs kanseri çok çekti çekiyorda çok şükür
göğüsü alınmadı ..ama kemoterapi vs. çok yıprattı..
diğer hareketleri hiç hoş değil..ama zaen eşin cvp vermiş ona
keşke böyle bişey olmasaydı iki kardeş arasında gerginlik olmasayıd ama olmuş..
doğrusuda oydu bırak seni kötü bilsin...

pansiyon otel işi iyi bir teklif ama sen yine doğru düşünmüşsün cnm
sonuçta yaşadığın yerdeki imkanlar daha güzel olacak doruk için
o teklif doruk hayatını kazandığı zaman sizinde emeklilik yıllarınız için uygun bişey...

herşey para pul demişsin malesef cnm acı ama gerçek bu artık para belirliyor herşeyiii..

hoşgeldin canım çok ara verdin ama

bende şu an onu izliyorum tekrarı sanırım
caım bişey dokumdu sanırım yediklerine dikkat et bide patates gib muz gibi kabız yapan şeyler ver canım çocukta halsiz düşmüştür iştahıda azalmıştır yageçmiş olsun
filizcim hoşgeldin tekrar kaynananlara pes görümcene yuh diyorum.Bi dafa brnce sizin orda oturmuş güzel bi hayatınız var eminim Doruğun eğitimide orda daha iyi olacaktır Türkiyede çok zor bizler çocuklarımızı yurt dışı eğittim için göbeğimiz çatlayarak gönderiyoruz den ordasın ve çok daha rahat gönderirsin ki Doruk ta baya zeki bir çocuk olacak gibime geliyor.Görümcende sanırım sınırı kestiremiyor eşin iyi yapmış bence.bence sen düzenini bozma hiç Türkiyede parası olanın cebi üzerine çooooook hayaller kuran olur sanırım sizlede ilgili kuruluyor hiç kale almayın bence turizm işide öyle söylendiği gibi rahat değil ben içinde büyümüş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum kayın baban oğlumun pansiyonu var diycek her tatile gelen denize gelen sizin pansiyona bedavaya gelecek sezon sonu masrafları anca ödeyeceksiniz hizmette ayrı bi dert zaten çok zor yani.
canım ya sen sakin ol şimdi 2 çocukla sinirler dahada gerilir üzme minikleride analamazlar daha şu adet dönemleri ayrı bi alemiz zaten.
yarın kuzenime gidicez Türkizle giremeyebilirim öptüm herkesi

iyi sahurlar diyeyimm...biz sahur yemeğimizi yedik

esracığım valla ben kendime yumurta haşladım...ama aksam eşim yemişti yumurtayı ben yememiştim..
normalde bu saatte daha hazırlık yapıyordum...şimdi bitti ..heee yine söyleyim 7,5 bardak su içtim üstelik ılık....

tülümü astım bulaşığımı yerleştirdim tek eşimin bardağı tabağı kaldı....

allahım ali davulcu ile anlamalı valla saat 3 de süte ağlıyor allhan saat 1 de soğuk süt koydum biberona o ılımış içti ama yetmedi bidaha verdim...valla iyiki eşim almış süt...bu gece o paket biter....

esracğım güle güle kullanın cnm :))

eee ben bulaşıkları atayım ömeri kontrol edeyim tatiş yapayım rabbimden iki şey istiyorum önce evim satısın ,sonrada alişle ömer saat 10 kadar uyusun

öpüldünüz cicilerrrrrrrr

hayırlı sahurlar kızlara.s.
yemeğimizi yedik sağolsun tufan hazırlayıp beni kaldırıyor yoksa kalkasım yok
şimdi namazı bekliyorum yatıcam hemen

filizcim hoşgeldin canım sıkıntı yaşamışsın ama şükür ki eşin sana bırakmadan ağızlarının payını vermiş yaptığınız iyilikte sana şimdi kullanılmak gibi gelsede mutlaka vardır mükafatı bu dünyada olmasa da Allah katında vardır canıma.s.
türkiyeye yerleşme konusuna gelince de bence de en doğru kararı vermişsin buraya yerşelmeniz ancak tabiri caizse ununu eleyip eleğini astıktan sonra sizin için daha uygun sonuçta düşünmeniz gereken bir oğlunuz var a.s.

ayy kızlar yaa kuzum gece uyuduktan sonra çığlık çığlığa bir uyandı sonrada bir kustu aman yarabbim akıllara zarar çok korktum sonra su içirdim hiç emzirmedim bile öyle uyudu yavrum inşallah hastalanmaz:uhm:
hadi ben kaçar öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…