2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
yorumlarınız için hepinize teşekkürler ayrı ayrı yazamıyorum
zeynep kayu diye tutturdu yine onu izliyoruz başım hala felaket ne ilaçmış bee
vurdu geçti resmen beni
birazdan annem gelecek bende çıkıcam evden
dr.um anca salı günü burda olacakmış inş bekleriz o güne kadar
çok yüksek çıkar mı acaba ya
neyse haber veriirm size
ben hazırlanayım bişeyler atıştırayım aç olunca almıyo ebe nst ye
öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar...filizcim hoşgeldin canım.benced eiyi düşünmüşsün.inan yurtdışındaki şartlar daha iyi.üstelik doruk içinde iyi.ablamın kızı yurtdışına gidecek eğitime ama inan o kadar sorun çıakrdılarki seneye kaldı.o yüzden senin düşüncene katılıyoroum.görümcende çok ayıp etmiş valla.eşinin kızmasınada sevindim.insanlar bence haddini bilmeli biraz.

günaydınlar herkese nasılsınız kızlar dün yoğun bir gündü hem patrona hem genel müdüre asistanlık yaptım bugün nasıl olur bilmiyorum

filizcim çocukların geleceğini düşünmek zorundayız onlara elimizden gelen en iyi şartları sunmamız gerekiyor bence en iyisini düşünmüşsün görümcenede çok kızdım valla zaten görümceden çekmiş biri olarak (( ama eşinin tavrını koyması iyi olmuş

canım ahsene geçmiş olsun hayırdır neyi var umarım şimdi iyidir

gunaydın bacılarrra.s.

herkez ıyıdır umarım

dun iş çıkısı eşim beni kuaforde ındırdı işlerımı hallettım eve gecıyodumkı bı baktım tutmuş babasının elınden benı almaya gelıyolarr bı baktım alnı kırmızı ve şiş meger düşmüş kuzum bız geldık dıye cama koşarken düşmüş allah beterınden sakınsın tabıde ınsanın canı nasıl yanıyor yaa

buara duru ben10 e taktı sabah aksam pc basına gıdıp aç dıyo vıdeosunu..oynamaya baslıyor sonraa erkek kılıklı kızım:))
12de zor uyutttum duruyu artık cıldırıyodum uykusuzluktan derken uyudu 4tede sahura kalktık derken bugun yıne sersem gıbıyım

yatak odasının balkon kapısını acık bırakıyorum gece cok sıcak oluyor yatılmıyo .ordan bıraz esıyo..baktım duruda hafıf bı hırıltı var üşüttüm galıbaa haftaya 10derece düşecekmiş sıcaklık rahat edıcez ınsallahh sız nasıl yatıyosunuz ya cam kapı acmadanmı??

cenem düştü sabah sabah gecmıse bı goz gezdıreyım gorusurus

günaydınlar ..........bizde 9 da kalktık...aksamdan ev toplandığı için..bu sabah rahatım ama duş alacağım...çocuklar ful kudurmada...

sabah sabah eşimle tartıştım beni deli etti gözü kör olsun şu paranın
adam hiç hesap bilmiyor yaa...eski yaşantımızdaki gibi ama yok eskisi gibi değiliz...
ay başı gelmeden maaşı çekip duuryo..
bide bana ben sana vereceğim parayı sen hallet market işini diyor
sen kafayımı yedin dedim..ben aksam 9 dan sonra tek başıma ma gideceğim dedim...
şu ev işi bir çok şeyi halledecek ama oda bi türlü olmadı..
inş.bugün gelene nasip olur yaaaa.......

esenciğim geçmiş olsun cnm

tülay , banu günaydın kızlar

gülşah cnm bizim cam üsten açılır şekilde tutuyoruz..çünki sabah benden önce kalkarsalar cama tırmanık balkona çıkıyolar..balkon kapımız hep kapalı mecbur...artık evin kapısını bile üsten sürgülüyorum...çünki ömerin boyu yetiyor kapıya açar felan ben uyurken ..eşimde sabah çıkarken kitliyor ...

gülşahcım birsencim günaydın kızlar

gülşahcım bizde açıyoruz camı canım bazende klimayı uyku moduna ayarlıyoruz

Son düzenleme:
tatlımmmmmmmmmmmmm vermezmiyim seni arayacağım patron çıksın diye bekliyorum hatta şimdi senden konuşuyorduk arkadaşla bugün konuşamadım alışkanlık oldu eksik hissettim kendimi dedim :))) canım benim nasılsın selin nasıl bitanem

hadi hadi affettim canım benim:))) banucum şaka bir yanada takılıyorum işte.ben iyiyim canım.selinde iyi teyzesi.düm makarna yapmıştım onada tabağa koydum bitirmiş.gelmiş yanıma anne makar goy goyy hadi diyo:)) valla çok güldük eşimle

ayy cimcimeme bak sen bal dudağını yerim onun ben duruda dün benimle koltuğa çıktı oturdu sohbet ediyor anne dediğini ve Allah dediğini anlıyorum sadece :)) sonra elini kaldırarak heyecanlı heyecanlı birşeyler anlatıyor çok komikti ya bunlar tam cimcime teyzesinin gülüne yarasın makarna:))))))

Benim kociş geldi, Defdoş'da sanki size şikayet ettiğimi anlamış gibi uyudu yarım saattir de pek derin uyuyor valla kaydirigubbakcemile3

Bende birazdan kızartmaya başlarım. Azcık daha başvuru yapayım a.s.

çoçugun gunahını almıssın annesı ne guzel uyuyormuş bakkkbayanssulusmile
sen sporu bıraktınmı bacım kızartmalar tatlılar havada uçuşuyo hayırdır??

tatıl sana yaradı esen valla..keyfını cıkar tabıde az evındede dınlen bacım okulların acılması yakındır dınlen bırazzz..
ekmek kadayıfı benımde kacgundur canım cekıyor şöyle bol kaymaklı ayyy ramazan bıtsın artık yoksa ben 90kılo olucam yakındır(

hoşgeldın papatya a.s.

hıc duymadım öle altın falan sac kestırınce...aslında cok ta ınanmıyorumda boyle seylere ınsanın gonlunden gecınce kesesıne gore sevaplar kazanmalı dıye dusunuyorum
her yörenın farklı adetlerı varr sadece bı tutam sacını cuzdanımda tasıyorum ılk bebeklık sacı dıyee

masallah daghanaa bankayıda elden gecırmısss atom karınca gıbı vallaa

hoşgeldın fılızcım
doruk'un resımlerını gordum facede masallah cok guzel bı yuzu var objektıfe cok yakısıyor paşa pozda verıyorr daha bı guzel oluyor resımlerı
tatıl yorucu gecmıs halıyle tam iş zamanına gelmesı kotu olmus,eşinide ayrıca tebrık ederım senı korumuş gorumcene karşı...bu kadın sınırlarını zorluyor gercekten anne muamelesıde ne oluyormusss hıc tahammul edemıcegım bı durum budur benımdee ıyı yapmıs vermıs agzının payını bravo..hastalıgının ıyıye gıtmesınede sevındım

malesefff hayat sartları her konuyu paraya baglıyorrr ee tabı sızde yurtdısında yasadıgınızdan sızden destek arıyodur herkezz sankı mılyarlar kazanıyor yurtdısındakı turklerrr..benımde annemın tum akrabaları yurt dısında daha bırı super paralar kazanıyorus demıyor senelerdır calısıyorlar dahada sartların zorlugundan bahsedıyolarr

döndugune gore daha sık beklerıss artıkk))

maşallah ne guzell süt ıcıyorlar enerjılerını sutten alıyolarr anladım ben:sm_cool:
bırsenım allah dularını kabul eder ınsallahhhhh

üşüttümü acaba ahsenım??
ınsallah daha ıyı olmustur ...iyi haberlerını beklıyorum canım

özlemcım allah kolaylık versın canıma.s.

tulay,banuuu gunaydın sızede kızlarrra.s.

Bizimkide bamya yapınca yemiyor ya yapmıyorum bende.

Allah hayırlara çıkarsın canım rüyanı da a.s.

Sağolasın canım hayırlısı bakalım. Demek ki kuzuların geneli 1 kere uyuyor. Büyüdükçe değişiyorlar tabi a.s.

Aman canım gölgeyse iyi yoksa fena sıcak valla pişiyor kuzular a.s.

Ay bizimkide erik hastası. Çok küçükten beri ısıra ısıra yiyip sonra çekirdeğini bana getiriyordu alem bunlar ya kaydirigubbakcemile3

Hangi dizi canım dayının :uhm:

Çok geçmiş olsun canım ya patates, pirinç lapası ve muz yedir bide bol bol su içir susuz kalmasın kuzum a.s.

Canıom hoşgeldin. Keyfili geçmesi gereken tatil bikaç olaydan keyifsizleşmiş ama sıkma canını. Görümcenin her zamanki tavrı zaten. Eşin cevabını vermiş bravo. Oraya yerleşme işi de bencede şimdilik saçma. Yurtdışında oğlunuz çok daha iyi yetişir bence. İLeride düşünürsünüz tabiki. Dönüşünüzde biraz olaylı olmuş ama sağlıkla döndünüz ya gerisi unutulur a.s.

İnşallah kadın evi beğenir bacım ya satarsınız biran önce a.s.

Ay bcanım ya geçmiş olsun ne oldu kuzuma şimdi nasıl :uhm:

Aman canım yorma kendini. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz a.s.

Günaydın kızlar a.s.

Ay kuzum düştümü yavrum kıyamam ya. Artık ne kadar göz kulak olsak da sürekli düşüyorlar yapacak bişey yok. Bizde gece camı açıp yatıyoruz canım. Hatta genelde vantilatörü en düşük seviyede açıp duvara çevirip yatıyoruz. Defne terledikçe gece 3 defa üstünü değiştiriyorum valla. TErli kalmazsa hasta olmaz sende ona dikkat et canım a.s.

Bu adamlar düşüncesiz bacım düşüncesiz klava:

Kız bizimkide makarna hastası. Hele de domatesli ve kekikli olunca hiç dayanamıyor. Dün akşam 3 servis kaşığı koydum yuttu gitti a.s.

çoçugun gunahını almıssın annesı ne guzel uyuyormuş bakkkbayanssulusmile
sen sporu bıraktınmı bacım kızartmalar tatlılar havada uçuşuyo hayırdır??

Kız yarım saate kalmadan uyandı cadı kaydirigubbakcemile3

Aslında daha ekime kadar var ama tatildi, ayağımdı derken kaldı gidemedim. Şimdide fırsatım olmuyor. Kaldı artık heralde :1no2:

Günaydın bacılar a.s.

Biz dün akşam yine 10'da yattık. 9,30'da dizi izlerken elektrikler kesildi. Baktık gelmiyor, karanlıkta Defne'ye de sahip olamıyoruz, yattık yine tavuk gibi. İyi oluyor ama uykumuzu alıyoruz.

Sabahta 9'da kalktık kuzumla. Kahvaltısını yedirdim. Defdoş'umu yıkadım. Yatağımı ve evi toparladım.

Şimdide ayakta size yazıyorum. Başka türlü müsade etmiyor cadı. Ay ayaklarım ağrıdı valla. Birazdan uyuturum Defdoş'u. O zaman bi duş alır gelirim yine öptüm sizi a.s.

pınarcım merhaba.evetya makarnaya bayılıyor bizimkide 3 servis kaşığı yedi daha versem yicek ama bvermedim patlıcaktı yoksa:))

pınarcığım günaydın cnm benim...ayy çocuklara kahvaltı verdim..kendim duş aldım...
ütümü yapsam diyorum yaaa...mutfağın silinmesi gerek.. annmele konuştum rahatladım
erkek kardeşim gelecek bugün iftara.......

bende bugün alişe ömüşe öğlen peynirli yumurta yapayım diyorum kızlar 1,er yumurta yetermi acaba
bide yumurtalarım iri değil..3mü kırsam

günaydın kızlar a.s.bir 10 da kalktık kuzumlar kahvaltısını yaptırdım dün pınarın yaptırdığı gibi yaptırdım ama evde pide vardı oda biraz kayış gibi oluyor Ahsen yemedi bende ekmeksiz yedirdim yedi maşallah
eşim aldı götürdü Ahseni biraz bendepark beşiği kaldırdım Ahsen artık yatmıyor park beşikte
uyurken çok fazla sağa sola dönüyor kenarlara çarpıncada uyanıyor yanıma da alışmasını istemiyorum o yüzden kaldırdım yere yer yatağı yapıcam sonrada odasına alıcam bakalım

şimdi bide salonu mutfağı ve girişi silersem çok iyi olur daha sonrada komşular gelecek kuran okumaya
bizden böyle iştee

heee bu arada Ahsen iyi şükür dün büyük ihtimalle çok karıştırdı o yüzden kustu ateşi falan yok
merak ettiğiniz için teşekkürler teyzeleria.s.

duru hergun yıyo bırsencım tereyaglı yapıyorus yumurtayı..hepsını yemesede yınede vıtamın haşlama yumurta ve peynırı agzına surmuyo kokuyo galıbaa anlamadım bu veletlerın damak tadını zatiii

pınarcım merhaba.evetya makarnaya bayılıyor bizimkide 3 servis kaşığı yedi daha versem yicek ama bvermedim patlıcaktı yoksa:))

Aynen canım ya bende daha versem yerdi ama vermedim. Aman yesinler sevsinlerde hergün yaparız valla a.s.

Günaydın tatlım bacımmmm a.s.

Ütüyü daha serinde yapsan ya ben geçen yaptım eridim valla bacım a.s.

1'er yeter heralde ya. Sıcaklarda rahatsızda etmesin fazlası çocukları a.s.

Günaydın canım a.s. Ohh afiyet olsun kuzuma. Pideyi bende denedim yemiyor Defdoş'da. En güzel ekmekle oluyor yumuşacık. İyi olmasına sevindim canım. Sıcaklarda karışınca mideleri kötü oluyor kuzularımın a.s.

Allah kabul etsin canım dualarınızı a.s.

Aman yanına alıştırma bak biz hala dipdibeyiz hatunla. Hele sıcaklarda çok zor valla :1no2:

duru hergun yıyo bırsencım tereyaglı yapıyorus yumurtayı..hepsını yemesede yınede vıtamın haşlama yumurta ve peynırı agzına surmuyo kokuyo galıbaa anlamadım bu veletlerın damak tadını zatiii

Vayyy bak zilliye tereyaplı yiyor demek biliyor ağzının tadını kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…