2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar komşularla tanış demişsiniz hpsini tanıyorum merhabalıgım var ama girişken degiller bi kaç kere be istedim nasip olmadı
eski binamda bi ablam vardı her gün görüşmezsek yapamazdık
sabah işe başlamadan kahve sigara keyfimiz vardı alışmısız tabi şimdi boşlukta gibi oldum
ama hepiniz hemfikirsiniz bakıyorum
bi ugras bulucam
inşallah namazımada dogru dürüst başlarım inşallah dua edin

alemsinn pınar ya:))) defdefffff yerim sneii pek çikinn olmuşssun ya:)))))))))))

pınarcım defnede boylanmışşş
nerde o kundaktakı bebeler koca kıs olmus yahuuu 41kere maşallah çirkin seni

oyyyyyyyy
yerim o morali bozuk teyzeyigüldürmeye calışanı
çirkinliği bilem çok tatlı yaaa

Sağolasınız kızlar a.s. Defne'ye çirkin ol diyince böyle yapıyor. Uyumadan önce çekmiştim sizde özlemişsinizdir göndereyim dedim.

Sorma Gülşah'cım ya geçen sene küçücüklerdi valla. Seneye nasıl olacaklar kimbilir. Defne'nin boy babaya çekecek heralde en son kontrolde 83,5 cm'di. Kilo alma yok ama boy uzuyor her ay a.s.

Akşama kayınvalidem, görümcem ve kaynım iftara geliceklermiş. Su böreği yapıyorum yanına da bi tarhana çorbası yaparız yeter dedi kayınvalidem ama bi taze fasülye yapsam mı ki :uhm:

sen bence tazeyi konduır kuzummm ayranda yaparsın yanına

birsoooooooooooo teşekkürlerr şekerimm... canımya hepimiz işte o aşamaları yaşıyoruz.ama derdi veren mevlam dermanıda veriyor bi şakilde.mutlu olalımm gülelim...

birsen
cok ama cok teşekkür ederim
gercekten yazdıkların ibretlik
hepimiz zor günlerdden gecmişiz geciyoruz belliki
insan alıştıgı seylerden kopması gercekten zor
isyan degil ama bazen bıçak kemiğe dayanıyor
bugunleride atlatıcaz diyorum sadece avuntum bu
senine dedigin gibi sizlerde olmasanız
akıl hastanesi yolu gözükür bana

Sen anlattıkça ben o günlere geri döndüm. Hergün arardım seni. Sesin azcık iyi gelse mutlu olurdum. Hele son zamanlarında ki sancıların olduğu zaman. Ne bitkin konuşurdun çok üzülürdüm. Geçti gitti be bacım. Allah kuzularımıza sağlık versin bundan sonra. Bende çok seviyorum seni canım benim a.s.

sen bence tazeyi konduır kuzummm ayranda yaparsın yanına

Haklısın canım yapayım a.s.

Defdoş uyandı azcık emzireyim gelirim kızlar a.s.

pınar taze fasulyede olsun canım.
bende bugün etli patlıcan salçalı sosis ve salata yapıcam yeterya.kardeşim aradı az önce selin et yicem ett diye annemin paçasına yapışmış.ya korktuğum başıma geldi aynı babaıs bu çocukya offf offf:

pınar aklıma gldi sölemeden geçemicem bu ofiste bir kız var ya allahım dengesizin teki.kızı avr 9 yaşında hep ofise getirir.geçen gelmişş yanıma ben çok güzleim terliği çok güzel seninki çirkin diyip durur bana.ben de çocukya önemsemiyorum.neyse tam ofisten çıktık arabaya binicez ben güzelim dedi bende hayır çirkinsind edim gülerek annesi darıldı banaya..ne zaman çirkin lafı geçse bu aklıma gelir:))

birsoooooooooooo teşekkürlerr şekerimm... canımya hepimiz işte o aşamaları yaşıyoruz.ama derdi veren mevlam dermanıda veriyor bi şakilde.mutlu olalımm gülelim...

canım benim yaaaaaaa aynen mutluluk çok uzakta değil sadece bakamasını becermek gerek :)) AYY bugün formumdayım kocişle kapışsakta sabırla bugünlerin biteceğini bekliyorum...

haklısın cnm yaa zor ..bende annmelerin oraya geçeyim bitecek bu yanlızlığım

ayyyy evet yaaaaaaa hergün hergünnn günde enaz 1 ama hep iki kere aradın cnm ya

annem artık seni o günlerden tanımış hemen pınar derdi...
ne sıkıntılardı yaaa..........bugün düşünüyorumda yükümde ağırmış beeeeeee 14 kilo eksik geldim eve dile kolay hahaa...

çok şükür rabbime bizi evlat servetinden mahrum koymadı çile çektim ama bundan sonrasında rabbim versin kolaylığını...alimle ömerime sağlık versin..akıllı ahlaklı insan yapsın...hepimizin kuzusu için geçerlii he :))

gülşah cığım ne demek cnm yaa bişiiiiiiiiiiii değill kuzumm

kızlarrrrrr sibel diyecektim adını gördüm aşağada ses ver bacımmmmmmmmm iyimisin gece aklıma geldin saat 12 idi uğur yuhh der diye aramadım....

kızlar sohbet çok güzel ama ben kuzular uyurken bulaşıkmakinamı boşaltayım pisleri atayım çamaşır asıp mutfağı sileyim...

onlar uyanınca evi süpüreyim...

aksam üstü kızartma yapacam

hee biraz önce en ekonomik şekilde çocukların masrafllarını hesaplayım dedim

en ekonomiiği 300 tl aylık püfffffffffffffff bezleri 72 primayı 18 tl den buldum bu ay hugis 5 numarada az bez var ama bez 100 tl geçer ekonomik paketimde 72 tl göründü...

para işini devralcağım bizim beyfendiden tayyip gibi içten içten yiyorrr

ayyyyyyyyy kaçtım vallaaaaaaaaaa

aman yaaaaaaaa ne bahtsızım buradan çıktım karnım ağrıyo sabahdan beri anasını satayım...
tuvalette geçirdim tam makinayı boşalttım...........ali kalktı yaaaaaaaaaaaaaaaa hakmı buuuuuuuuuuu off salladım salladım umuyorrrrrr

selam
kıza pilav yogurt ve hoşaf yedirdim
şimdi mama sandalyesinde oturuyor
gelemez diye size bakıyım dedim
banyoyada bu fırsattan hipo döktüm şimdi orayı cifleyim barii
sıkıntılıyım diye işler duracak degil dimi ama

kızlarrr alakasız olcak ama düdüklü tencere alıcam araştırmalarım sonucu tefal ve fissler en iyisi.özellikle fisler en çok tercih edilen.fikri olan varmı bu konuda...

nekadarmıs fiyatı yaa bende fırsat bulursam almayı düşünüyrum en küçük boyunu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…