2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım özlem hayırlısı olsun snein için.ama halşa çamaşır diyon bırak yarın yapsınlar ya yat dinlen.

Merhabalar Kızlar,

Geçmişi okumaya daldım.Saat 13:00 den beri.Tabi 100 kere bölündü işten.Okuduğumdanda pek bişey anlamadım desem yeridir.

Birsom geldim burdayım bende dün akşam arıycaktım seni hep aklımdasın ama misafir gelince kaldı.Kalp kalbe karşıymış.Nuran'ın yazdıklarına cevaben eskileri yazmışsınya okurken bile tuhaf oldum,ne günlerdi şimdi kocaman oldular kuzularım benim.

2 gündür istirahatliydim.Bronşit başlangıcı dedi doktor.İğneler,buhar veriyorlar 3 akşamdır.Perişan oldum resmen,allahtan akciğerlerimde bişey çıkmadı.Nasıl üşüttün bu kadar diyor doktor.Ben kışın bile böyle hasta olmamıştım.Öksürürken boğazım parçalanıyor sanki.Üstüne üstlük adet oldum halim duman.

Yağız'ında biraz ateşi vardı dün doktora götürdük,kesin bende bulaştı dedim ama çok şükür boğazlarında bişey çıkmadı.İdrar yollarında biraz iltahap varmış.Doktor birde idrar deliği çok dar bence hemen sünnet ettirin demezmi.Kayınvalidem ve annem hiç yanaştımıyolardı küçük daha kendini bilsin falan diyolardı ne alakaysa sanki öyle bir deneyimi hatırlasa nolacak :S Bu durumda doktor diyince onlar istiyolar ama biz erken diyoduk dedi kayınvalidem doktordan da ağzının payını aldı.Velhasıl Yağız'ı Eylül sonuna kadar sünnet ettirmeye karar verdik.Fiyat aldım birkaç hastanede herkes kafasına göre verdi.Sanırım doğum yaptığım kendi doktorunun olduğu hastanede yaptırıcam.350 lokal olursa dediler.Makul geldi banada.

Geçmişte aklıma takılan birkaç şey;

Filizcim,tatilden dönmüşsün hoşgeldin.Görümcenle ilgili sıkıntılar vardı daha öncede yanlış hatıramıyorsam,ağzının payını alması iyi olmuş.Orda kalmanızda Doruk için en doğrusu diye düşünüyorum.

Nuran'cım,sende baya bunalmışsın.Ama inan herşey aynı hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.Belki çalışan arkadaşların üzerinde biraz farklı sıkıntılar olsada,tüm gün evde çocukla birikte kalan arkadaşlar çok daha fazla bunalıyorlar.Kızlar çok güzel yazmışlar gerçi.Bir kurs bulsan kendine belki bir el becerisi edinip bundan para bile kazanabilirsin.Böylelikle aile bütçesinede katkın olur.Ben bir araştır derim.

Özlem'cim sende çok bunalmış,çok doğal en hassas dönemindesin tatlım.Hakkınızda hayırlısı olsun,ben herşeyin karşılıklı diyalogla çözülebileceğine inanıyorum.Muhakkak konuşmaya çalışın.Hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.Tubişimde yazmış gerçi ama biz kardeşlerin sayılırız,nolur bir ihtiyacın eksiğin varsa söyle elimizden gelen kadarıyla yapmaya çalışırız evelallah.Söylemezsen hakkımız kalır.Birbirimize destek olmak için burdayız.

Tülaycım,düdüklü tencere sormuşsun,diğer arkadaşlar pek memnun değiliz demişler ama ben Tefal'den çok memnunum,birde belki eski model kullanıyor olabilirler.Tavsiye ederim.

Benden bu kadar akşamda yemeğim yok ne yapsam bilemedim evde sebzemde yok,sıcak diye pazar akşam üstü çıktım,hiçbirşey kalmamıştı meyve alıp döndüm.Akıl verin bakalım ne yapsamki ama çok kalorili olmasın

Bu arada son bombayı patlatıp gidiyorum total giden kilo 12 günün sonunda üç buçuk kilo

Ay yazmayı atladıklarıma devam edeyim

Gülşah kızımın saçlarını kestirmişsin iyide yapmışsın.Bende istiyorum Yağız'da sıcaktan hep kafasını kaşıyor.Kafasının içi bile islik oldu kuzumun.Resmini koyda görelim çok merak ettim.

Gelinimi yerimmmm ben o ne tatlılık öle çokkkkkkkkk özledim diyorum Pınarrrrr diyorum anladın sen onu.

Banu'cum evden vazgeçmişsiniz,hakkınızda hayırlısı olsun tatlım gönlünüze sinmesi çok önemli tabi.Beğendiysen birde Tülaycıma yakınsa süper valla.

Umarım unuttuğum kimse yoktur.Özleştik yine vallahi ne olacak benim bu tembelliğim.Siteye çok daha sık uğramalıyım.

slm ben geldimmmmmmmmm

sibel hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun cnm ....şu dönemde çok dikkat et cnm yat dinlen ve iyi beslen bünyen toparlasın....bence eve giderken tavuk al fırında yap yada kıyma al köfte yap cnm....iyi beslen diyeti bırak bu ara bu hastalığı iyi bilirim..sıcak limonlu tavuksuyuna çorba yapsın kaynan cnm ......

ne yazacaktım yaa unuttum neyse köfte tmm...çorba tmm saat 7 gibi patatesleri soyarım..pirincimide ıslattım...uykum var yaaa çocuklarda ful enerjiiiii

sibelcim hoşgeldin tatlım çok geçmiş olsun sanada yağızada evet canım ev işi olmadı uzun süre ödeyeceğiz o nedenle çok iyi düşünmemiz gerekiyor hayırlısı olsun hepimiz hakkında

ben geldimmm
sibel gecmiş olsun sanada yagızada
özlemcim hadi hayırlısı canım haberlerini bekliyoruz inşallah
yaa arı yemiş ya benim kız yarısını agzından parça parça cıkardım
öff zaten korkarım böckten bide bu cıktı kşam eşime sölesem bana kıza sempatiksalakcinni

offfff hala yemek yok fikir de yok sinir oldummmmm

ayyy Allahım nihayet uyudu yaaa bu nasıl bir çocuk sabahtan beri uyumuyor tam dalıyor gözü kapalı bir şekilde kalkıp oyuncak bebek arabasını sürüyor çıldırdım valla
şimdi uyudu inşallah uzun uyurda rahat ederim biraz

muhabbet bol olmuş burda oh süpersiniza.s.
özlemcim nst iyi çıkmış inşallah salıya kadar dayanır mehmetimiz

defdef ne tatlı çirkin olmuş öyle yerim ben o çirkini:)))

sibel geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah daha sık gel buralara özletme kendinia.s.

filizcim eşine ve doruğada geçmiş olsuna.s.

Son düzenleme:
ohhh yemeklerimi ayarladım
hemen ocaga mercimek corbası attım
birde taze beyaz üzüm hoşafı
makarna ve dolapta köfte vardı yapılmıs onu kızartcam
yeter
ohhh şimdi gidip makinayı boşaltayım

kızlarrrrr
hanzade ÖLÜ ARI YEMİŞ YAAA okadar dikkat ediyorum genede bulmus yerden offf
bişi olmaz dimiii

Bişey olmaz canım ya Defne'de bi kere ölü sinek yemişti alem bunlar ya kaydirigubbakcemile3

pınar canım saolya.. evet karar evrdimc anım.ama senden bunu duydumya çalıştığın için içim dahada rahat etti.canımya sorumsuz insanalr çok.bizim apt.da 10 tl aidat inan onu bile vermiyorlarya..

Al canım memnun kalırsın. Ben Tefal'den memnunum ama dediğim gibi çok sık kullanmadığım için daha iyisi gerekmiyor bana a.s.

Canım ya hadi yat dinlen hala düşünüyosun çamaşırları falan. Dinleeeeeeen yarın yaparlar a.s.

kızlar ben kaçar herkese iyi akşamalr.gidip kuzumu alayımda mamiş yapalım evde:))

İyi akşamlar canım a.s.

Bacım ya ne fena geliyordu sesin. Çok geçmiş olsun tekrar a.s. Yağız'ın sünnet işi de hayırlı olsun bakalım erkek oluyor damadım. Kızı kesin vericez a.s.

Anladım anladım bacım :kedi:

Ohhh herşey ayarlanmış eline sağlık bacım a.s.

Sağolasın teyzesi a.s. Kız onu bazen Defne'de yapıyor. Gözü kapalı hadi naynay diyo elleri oynatıyo ya kaydirigubbakcemile3

ohhh yemeklerimi ayarladım
hemen ocaga mercimek corbası attım
birde taze beyaz üzüm hoşafı
makarna ve dolapta köfte vardı yapılmıs onu kızartcam
yeter
ohhh şimdi gidip makinayı boşaltayım

Ohhh afiyet olsun canım a.s.

Benimde fasülyem pişti. Bi çorbam kaldı. Onu da kaynanamlar gelince hallederim sıcak sıcak olur. Defdoş'a mama yedirdim. Evi sildim, toz aldım. Duşumu da aldım ohhh mis gibiyim kocişimi bekliyorum a.s.

ülen bi yatam dinlenem dedim siz gidin çöpü alabora edin oturmuşlar yumurta kabuklarını almış yiyolar..alişde sütün kutusunu almış içiyor..inek alacam bu çocuğa yaa....bi hışımla paspası silekeyim dedim balkondaki paspas ıslanmış eyvah dedimm boru felan patlamış sandım..meğer benim veletler klimanın borusunu bidon çıkarmışş o kilimleri makinaya attım hertarafı süpürdüm...çocukları yıkadım..

yoruldum beeeeeeeeeeeee

Oyy bırsen okurken ben yoruldumm bu nasıl bır süt askıdır boylee kolay gelsın bacımm

sıbecım tebrık ederım 3,5kılo supersın ıy gıdıyosun..
Gecmıs olsun canım cokk..yagızda bıan once toparlanır ınsallah

Ay Birsom ya ben yoruldum valla okurken Allah kolaylık versin sana a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…