2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canımya az önce görüştüm migros avm de 399 dedi 4,5 lt olanına 6 lt alıcam ben 429 tl miş.
ama bu en son çıkan modeli bir sürü özelliği var. bunların ilk çıkan modeli 189 dedi.

aman tülayy düdüklüde pek pahalıymıs
ben ilk çıkanım alsam napsam
neysem şimdilik kalsın benimki

Evet canim, kesinlikle Dorugun burada egitim görmesini istiyorum. Zaten öyle bol param olsun, deli gibi harcayayim diye bir takintim yok. Karnimiz doysun, basimizi sokacak bir yuvamiz olsun kafi. Görümcem öyle bir cikisi haketti, yaptiklari artik cizmeyi coktan asmisti, Doruk bile rahatsiz oldu asiri baskisindan, Anne diye aglayip bana kacar olmustu son zamanlarda cocuk. Aldigi gibi götürüyor cocugu, saatlerce ortalarda görünmüyordu. Yemek saatleri sasiriyordu, susuz kaliyordu hep cocuk. Stresten yüzüm gözüme vurdu...Pfüüf, yine dertlenmeden keseyim bu muhabbeti en iyisi.

Ben böyle isleri keyif icin yaparim yaparsam canim ama kendi keyfim icinde cocugumu harcamam. Kesinlikle hayir dedim esime. En az 10 sene düsünmüyorum turizm sektöründe calismayi.

Bende Allah'a havale ettim canim ama aklima gelince yine de sinirlerim bozuluyor. Düsünnmemeye calisiyorum, esime de söyledim, ablanin konusunu lütfen acma diye. O da hala kizgin, söz verdi, gerekmedikce konusu gecmeyecek evde.

Karnin burnunda demek canim. Hayirliysa alirsin insallah yavrunu kucagina.

Öyle canim, benim aileme saygi duymayan birisinin benim nazarimda degeri yoktur. Iyice sogudum kendisinden.

Öyle saniyorlar maalesef canim. Ama esim tek calisiyor ve bir sürü masraflarimiz oluyor, kisa kisa yasiyoruz, neredeyse hic lüksümüz yok. Doruk icin iltifatlarin icinde sagol teyzesi. Cok neseli, kipir kipir bir cocuk, objektifede yansiyor bu halleri. Görümcemin annelik arzusu var, hic evlenmemis. Bunu anliyorum ama cocuga ve bana cile cektirdi resmen, esim sagolsun, bu konuda hic taraf tutmadan sert cikisti. Önce tartismasini istemedim, iyi bir dille uyarsin istedim ama üste cikmaya calisinca, is zivanadan cikti maalesef.

Tesekkürler Pinar'cigim. Hepimiz ayni fikirdeyiz, demek ki bende dogru karar vermisim.

Canim bir cesit depresyon yasiyorsun anladigim kadariyla. Bende benzeri durumlari yasiyorum, ayni ruh haline sahip oluyorum zaman zaman. Ailem uzakta, yakinimda kimsem yok, arkadaslarim yok v.s Ama hayata hep pozitif bakmaya, ufak mutluluklarla yetinmeye calisiyorum. Ne bileyim, tatil planlari yapiyorum, kitap okuyorum, yemek tarifleri deniyorum, hikayeler yaziyorum, oglumla yeniden cocuk oluyorum, oyunlar kesfediyorum ve doluyor yasamim. Evini ve cevreni sevmiyorsan, bence ilk buradan basla ve degistir ne olursa olsun. Belki kalabalik bir cevrede, daha huzurlu olursun. Ayrica manevi acidan her zaman destek oluruz birbirimize, kendini bu kadar yipratma, hayatta pek cok güzellik var kesfedilmeyi bekleyen.

Morali bozuk olan teyzoşlarıma benden bi çirkin gülüşü muckkkkk a.s.

Sen hic cirkin olabilir misin kuzum. Dünya tatlisisin.opuyorumnanaktan

Aynen canim, bende artik radikal kararlar aldim, bütceyi tamamen kontrol altina alacagim, yoksa nereye ne verdigimiz belli degil, sürekli bir gedik acilip duruyor.

kızlarrr alakasız olcak ama düdüklü tencere alıcam araştırmalarım sonucu tefal ve fissler en iyisi.özellikle fisler en çok tercih edilen.fikri olan varmı bu konuda...

Fissler canim, sanirim Alman markasi Fissler ve genelde buradaki tüm testlerde cok iyi puanlar aliyor. Tefal'i ben sahsen tercih etmem.

Banu'cugum sanirim ev almissiniz, hayirli ugurlu olsun canim. Allah güle güle oturmayi nasip etsin.

Evet cnmya.ama ben çok düdüklü kullanıyorum . O yüzden acayip tüp masrafım oluyor.bu ekndini amorti eder 1 yılda:))

Selamlar Kizlar,

Dünden beridir bizim evde bir hastalik rüzgari esiyor sormayin. Esim rapor aldi, Pazartesine kadar evde, üsütmüs. Doruk'da gece üsütmüs sanirim, üstünü actigi icin. Burnu akiyor hafif ama atesi yok. Birde dün evi havalandirirken sinek girmis yatak odasina cocugun yüzünü hep yemis. Öyleki sol gözüne yakin bir noktayi yemis ve resmen sismisti cocugun gözü. Birde sürekli kulagini cekti durdu, kulak resmen morardi, korktum iltihap mi var diye ama gecmis bugun. Sanirim kulaginida yemis olmali. Bugun birde bende halsizlik, karin agrisi var. Regl mi olacagim bilmiyorum. Bir düzene girseydi baska birsey istemiyorum. Keyifsizlik var üzerimde, esime catacagim neredeyse ama o da hasta. Catacak birseyde yok hem.kaydirigubbakcemile3

filizcim bırak adamı ya yazık hastaymışda): iyileşssin topluca çatarsın.canım çok geçmiş olsunya.valla bend ekorkuyorum selinden hep açık yaıtyor ve klimada hep açık.ne kadar düşük derecede olsa .antalya çok nemli cam kapı açsak bile su gibi terliyoruz şu sıcaklar bir bitse.

men geldimm..valla tülay bende öle bir marka yok düdüklü eski model düdüğü olanlardan var
ben de ondan memnunm işimi görüyor...ben ama mercimeği onda yaparım nohutu yaparım...
öle çok yemek yapmam su olayını tam ayarlayamıyorum...

çocuklar kalktı.....alişee zorla yedirdim meyve yemiyor dana...
çamaşır astım....kuru olanı katla yerleştir...su bidonunu değiştirdim...
bulaşıkları koydum makinaya...evi silip süpürmedim ama yarın yapacam öle batık durmuyor....biraz uzanacağım...çorba yapacağım köftemi yapacağım...

yaaa hanzade hiç örtmüyor üstünü inşallah bişi olmaz
doruga gecmiş olsun ve eşinede filizcim

nurancım buradayım tatlım yazdıklarını okudum hayat herşeye rağmen yaşamaya değer çok şükür ki sağlığımız yerinde yavrularımız iyi bir yuvamız var kendinle barışık olduğun sürece inan herşeyi seviyorsun ben kötü şeyler düşündüğümde hayattan bıktığımda hep daha kötüsünü düşünürüm ve moralim yerine gelir kızlarıma bakarım onların bir gülüşü ömre bedel zaten sıkma canını

tülaycım ben korkmazın düdüklüsünü kullanıyorum memnunum

saol banucum:ama fisler alcam ya migrosta bernardo avrya bi tek orda varmış bakalımm hafta sonu gideyimde.

birsen canım ben tüm yemeklerimi ondan yapıyorum.

fıss ılk defa duyuyorum bende eskı model duduklulerden var cokta korkuyorum kullanırken patlar dıye cok haber okudum o yuzden cok kullanmam
tefal dusunuyodum bende nıye herkez kotuluyo anlamadım(
karnım acıkmaya basladı

gecmıs olsun fılizz

bu teşekkür ne içinde anlamadım yaw

ayyy pınar ne kadan güzelleşmiş kuzum büyümüşşşş maşallahh

Büyüdü teyzesi kuzularımız ya a.s.

Yaptım canım a.s. Senin menüde güzel afiyet şeker olsun a.s.

Ay canım ya ne güldüm valla kaydirigubbakcemile3

Haklısın canım ya çok sıkıntı çektin ama sonunda kuzularını sapasağlam aldın kucağına. Allah ayırmasın onlardan a.s.

bu arada özlemden haberiniz varmı ben gecmişede bakamadım

Sabah nst'ye girecekti ama haber yok henüz bildiğim :uhm:

Ohh afiyet olsun kuzuma a.s.

saol nurancım evet ya sanırım fisler olcak.100 lerce yorum okudum azda ucuz olsaydı

Canım karar vermişsin ama bende fissler'i tavsiye ederim. Ben tefal kullanıyorum. Zaten kırkyılda bi kullanırım o yüzden önemli değil benim için ama zamanında fissler'in servisinde çalışmıştım herkes çok memnundu a.s.

Tesekkürler Pinar'cigim. Hepimiz ayni fikirdeyiz, demek ki bende dogru karar vermisim.

Sen hic cirkin olabilir misin kuzum. Dünya tatlisisin.opuyorumnanaktan[/B]

Sağolasın canım a.s.

Çok geçmiş olsun canım eşine de kuzuma da a.s.

Defne uyandıktan sonra emzirdim, mama yedirdim. Domatesim kalmamış hadi markete gidelim dedim.

Gittik anam bi geldim apartmanın içinin elektrikleri yok. Asansör ve ışıklar çalışmıyor. Haydaaa elimde poşetler kaldım öyle. Altımdaki kuaföre bıraktım Defdoş'u. Poşetleri yüklendim çıktım 3 katı. Sonra pusetimizi arabanın bagajına bıraktım. Defne'yi bahçede oynattım bi saat. Sonra yönetici bi geldiki apartmanın elektriklerini kesmişler. 8-9 daire 3 aydır aidat vermiyormuş. Ya ne sorumsuz insanlar var. Halit yönetici yardımcısı olduğu halde veriyor aidatları. Ki yasada vermeme gibi bi hakkı var. Laf ederler diye her ay düzenli ödüyoruz. Allah'ım ya kalsınlar şimdi yaya da akılları başlarına gelsin klava:

Eve geldim poşetleri yerleştirdim. Taze fasülyemi koydum ocağa. Defdoş'la oyun oynadık azcık. Size bakayım dedim. Sıcakta dışarı çıktım iş açtım başıma canım çıktı.

Şimdide salondaki oyuncakları toparlayıp bi sileyim, toz alayım. Akşama kadar aynı hale gelecek gerçi ama halledeyim şimdiden öptüm kızlar a.s.

kızlarrrrr
hanzade ÖLÜ ARI YEMİŞ YAAA okadar dikkat ediyorum genede bulmus yerden offf
bişi olmaz dimiii

pınar canım saolya.. evet karar evrdimc anım.ama senden bunu duydumya çalıştığın için içim dahada rahat etti.canımya sorumsuz insanalr çok.bizim apt.da 10 tl aidat inan onu bile vermiyorlarya..

slm kızlar ben geldimm
yoruldummm
sabah nst ye girdi çıktım dr.beğenmedi tekrarını istedi karnı tok olsun dedi halbuki toktum
eve geldim yemek yedim tekrar gittim mnst ye girdim uzun olanı olsun demişti
neyse şimdilik sorun yok sancım çok fazla değil,ilaca devam
bekliycez biraz daha
salı gününe kadra beklerse salı sezeryan olucaö
çok uykum varr,
annem şimdi eve gitti yemek koyayım ocağa
çamaşırım ve paspaslarım var yıkanacak danteller falan
yarın halamlar temizliğe gelecekjler
nuran bişey olmaz cnm ya dert etme
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…