iyi geceler bendeniz gece kuşunuz...gündüzleri baygın tavuk gibi oluyorum geceleri faal...
bazı gündüzleri motor takmış gibi çalışıyorum bazı zamanda böle ölü tavuk işte....
çok gerginim allahım kendimden nefret ediyorum böyle olunca ...avrupada kadınlarda adet sendromunda suç işlerse suçsuz sayılıyormuş...bende bu katogorideyim...
neyse mide sorunum hala devam ediyor....zorla uyuttuk çocukları neden böyle oldular bilemem
alinin deli gibi uykusu varken kapalı gözlerle ayağımdan kalkıyor..
ömeri dakikalarca sallıyorum tam yerine atacağım uyanıyor..bende ise sabır kalmıyor...
neyse ikisinide kocam uyuttu..önce alişi sonra benden ömeri aldı..
iftardan sonra bulaşıklar zebildi tezgahta....onları hallettim dökülecekleri döktüm dün pişirdiğim barbunyayı döktüm yemem dedi ve kendine koca tava yumurta kırdı bende çok kzıdım devamlı aynı şeyi bende yiyemem....çöpleri topladım ağızlerını kapattım suları doldurdum...tezgahımı çamaşır suyu ile sildim....çocuklara sinirlendikce işe sarıyorum ben yaa....neyse alişe buzdolabından süt çıkardım...anaa bide ne göreyim süt yok devam sütüde ömere kadar....artık olmadı sulu muhallebi yaparım dedim...
girdim balkona önce klima bidonu boşaltıldı ,sonra çamaşır astım....o hışımla içeri girdim..sürekli tülümü asıldıklarından düğmeleri kopmuştu onları diktim hazır çıkardım yıkansın dedim şimdi o yıkanıyor...eşimde gitti bizim fırın sahura kadar açık süt aldı....bende bu saatten sonra yatmayım dedim...sizlere bakem sonrada sofra kuracağım yiyip yatacağız ..gerçi eşim gitti yatmaya...
hee bugün ben çocukları yıkarken tlf çalmış...tanımadığım numaralara dönmem genelde ...
dur arayım dedim...aradım kadının biri ben bu satılık ev için aramıştım dedi..evet ev bizim dedim..
neyse biraz denyo geldi kadın...ama konuştuca açıldı burada yenibosnada oturuyormuş bahçelievleri bilmiyor...neyse çokda üstüne düşmedim...bizim malımız olunca mundar oıluyor...kadın oturmak için değil..kiraya vermek için isiyormuş evi....ben dedim beğenirseniz ben hemen boşaltamam dedim....olsun dedi..neyse yarın görmeye gelecekmiş..artık gelirmi bilmem.......
papatyam hoşgeldin cnm
filizciğim hoşgeldin evine ,hoşgeldin KK mıza
biraz sıkıntılı geçsede güzel bir tatil olmuş ..doruk çok keyifli geçirmiş
en azından resimlerinizde öyle gördüm..Doruk kilo kaybetmiş ama merak etme bizim
kuzularda grevde kesin onlarda kaybetmiştir..hem artık daha çok hareketliler..
görümcene gelince çok şükürki göğüsündeki normal bişeymiş
benim halam göğüs kanseri çok çekti çekiyorda çok şükür
göğüsü alınmadı ..ama kemoterapi vs. çok yıprattı..
diğer hareketleri hiç hoş değil..ama zaen eşin cvp vermiş ona
keşke böyle bişey olmasaydı iki kardeş arasında gerginlik olmasayıd ama olmuş..
doğrusuda oydu bırak seni kötü bilsin...
pansiyon otel işi iyi bir teklif ama sen yine doğru düşünmüşsün cnm
sonuçta yaşadığın yerdeki imkanlar daha güzel olacak doruk için
o teklif doruk hayatını kazandığı zaman sizinde emeklilik yıllarınız için uygun bişey...
herşey para pul demişsin malesef cnm acı ama gerçek bu artık para belirliyor herşeyiii..
hoşgeldin canım çok ara verdin ama
bende şu an onu izliyorum tekrarı sanırım
caım bişey dokumdu sanırım yediklerine dikkat et bide patates gib muz gibi kabız yapan şeyler ver canım çocukta halsiz düşmüştür iştahıda azalmıştır yageçmiş olsun
filizcim hoşgeldin tekrar kaynananlara pes görümcene yuh diyorum.Bi dafa brnce sizin orda oturmuş güzel bi hayatınız var eminim Doruğun eğitimide orda daha iyi olacaktır Türkiyede çok zor bizler çocuklarımızı yurt dışı eğittim için göbeğimiz çatlayarak gönderiyoruz den ordasın ve çok daha rahat gönderirsin ki Doruk ta baya zeki bir çocuk olacak gibime geliyor.Görümcende sanırım sınırı kestiremiyor eşin iyi yapmış bence.bence sen düzenini bozma hiç Türkiyede parası olanın cebi üzerine çooooook hayaller kuran olur sanırım sizlede ilgili kuruluyor hiç kale almayın bence turizm işide öyle söylendiği gibi rahat değil ben içinde büyümüş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum kayın baban oğlumun pansiyonu var diycek her tatile gelen denize gelen sizin pansiyona bedavaya gelecek sezon sonu masrafları anca ödeyeceksiniz hizmette ayrı bi dert zaten çok zor yani.
canım ya sen sakin ol şimdi 2 çocukla sinirler dahada gerilir üzme minikleride analamazlar daha şu adet dönemleri ayrı bi alemiz zaten.
yarın kuzenime gidicez Türkizle giremeyebilirim öptüm herkesi
hayırlı sahurlar kızlara.s.
yemeğimizi yedik sağolsun tufan hazırlayıp beni kaldırıyor yoksa kalkasım yok
şimdi namazı bekliyorum yatıcam hemen
filizcim hoşgeldin canım sıkıntı yaşamışsın ama şükür ki eşin sana bırakmadan ağızlarının payını vermiş yaptığınız iyilikte sana şimdi kullanılmak gibi gelsede mutlaka vardır mükafatı bu dünyada olmasa da Allah katında vardır canıma.s.
türkiyeye yerleşme konusuna gelince de bence de en doğru kararı vermişsin buraya yerşelmeniz ancak tabiri caizse ununu eleyip eleğini astıktan sonra sizin için daha uygun sonuçta düşünmeniz gereken bir oğlunuz var a.s.
ayy kızlar yaa kuzum gece uyuduktan sonra çığlık çığlığa bir uyandı sonrada bir kustu aman yarabbim akıllara zarar çok korktum sonra su içirdim hiç emzirmedim bile öyle uyudu yavrum inşallah hastalanmaz:uhm:
hadi ben kaçar öptümm
günaydın kızlar
yorumlarınız için hepinize teşekkürler ayrı ayrı yazamıyorum
zeynep kayu diye tutturdu yine onu izliyoruz başım hala felaket ne ilaçmış bee
vurdu geçti resmen beni
birazdan annem gelecek bende çıkıcam evden
dr.um anca salı günü burda olacakmış inş bekleriz o güne kadar
çok yüksek çıkar mı acaba ya
neyse haber veriirm size
ben hazırlanayım bişeyler atıştırayım aç olunca almıyo ebe nst ye
öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar...filizcim hoşgeldin canım.benced eiyi düşünmüşsün.inan yurtdışındaki şartlar daha iyi.üstelik doruk içinde iyi.ablamın kızı yurtdışına gidecek eğitime ama inan o kadar sorun çıakrdılarki seneye kaldı.o yüzden senin düşüncene katılıyoroum.görümcende çok ayıp etmiş valla.eşinin kızmasınada sevindim.insanlar bence haddini bilmeli biraz.
çoçugun gunahını almıssın annesı ne guzel uyuyormuş bakkkbayanssulusmile
sen sporu bıraktınmı bacım kızartmalar tatlılar havada uçuşuyo hayırdır??
tatıl sana yaradı esen valla..keyfını cıkar tabıde az evındede dınlen bacım okulların acılması yakındır dınlen bırazzz..
ekmek kadayıfı benımde kacgundur canım cekıyor şöyle bol kaymaklı ayyy ramazan bıtsın artık yoksa ben 90kılo olucam yakındır(
hoşgeldın papatya a.s.
hıc duymadım öle altın falan sac kestırınce...aslında cok ta ınanmıyorumda boyle seylere ınsanın gonlunden gecınce kesesıne gore sevaplar kazanmalı dıye dusunuyorum
her yörenın farklı adetlerı varr sadece bı tutam sacını cuzdanımda tasıyorum ılk bebeklık sacı dıyee
masallah daghanaa bankayıda elden gecırmısss atom karınca gıbı vallaa
hoşgeldın fılızcım
doruk'un resımlerını gordum facede masallah cok guzel bı yuzu var objektıfe cok yakısıyor paşa pozda verıyorr daha bı guzel oluyor resımlerı
tatıl yorucu gecmıs halıyle tam iş zamanına gelmesı kotu olmus,eşinide ayrıca tebrık ederım senı korumuş gorumcene karşı...bu kadın sınırlarını zorluyor gercekten anne muamelesıde ne oluyormusss hıc tahammul edemıcegım bı durum budur benımdee ıyı yapmıs vermıs agzının payını bravo..hastalıgının ıyıye gıtmesınede sevındım
malesefff hayat sartları her konuyu paraya baglıyorrr ee tabı sızde yurtdısında yasadıgınızdan sızden destek arıyodur herkezz sankı mılyarlar kazanıyor yurtdısındakı turklerrr..benımde annemın tum akrabaları yurt dısında daha bırı super paralar kazanıyorus demıyor senelerdır calısıyorlar dahada sartların zorlugundan bahsedıyolarr
döndugune gore daha sık beklerıss artıkk))
maşallah ne guzell süt ıcıyorlar enerjılerını sutten alıyolarr anladım ben:sm_cool:
bırsenım allah dularını kabul eder ınsallahhhhh
üşüttümü acaba ahsenım??
ınsallah daha ıyı olmustur ...iyi haberlerını beklıyorum canım
özlemcım allah kolaylık versın canıma.s.
tulay,banuuu gunaydın sızede kızlarrra.s.
Bizimkide bamya yapınca yemiyor ya yapmıyorum bende.
Allah hayırlara çıkarsın canım rüyanı da a.s.
Sağolasın canım hayırlısı bakalım. Demek ki kuzuların geneli 1 kere uyuyor. Büyüdükçe değişiyorlar tabi a.s.
Aman canım gölgeyse iyi yoksa fena sıcak valla pişiyor kuzular a.s.
Ay bizimkide erik hastası. Çok küçükten beri ısıra ısıra yiyip sonra çekirdeğini bana getiriyordu alem bunlar ya kaydirigubbakcemile3
Hangi dizi canım dayının :uhm:
Çok geçmiş olsun canım ya patates, pirinç lapası ve muz yedir bide bol bol su içir susuz kalmasın kuzum a.s.
Canıom hoşgeldin. Keyfili geçmesi gereken tatil bikaç olaydan keyifsizleşmiş ama sıkma canını. Görümcenin her zamanki tavrı zaten. Eşin cevabını vermiş bravo. Oraya yerleşme işi de bencede şimdilik saçma. Yurtdışında oğlunuz çok daha iyi yetişir bence. İLeride düşünürsünüz tabiki. Dönüşünüzde biraz olaylı olmuş ama sağlıkla döndünüz ya gerisi unutulur a.s.
İnşallah kadın evi beğenir bacım ya satarsınız biran önce a.s.
Ay bcanım ya geçmiş olsun ne oldu kuzuma şimdi nasıl :uhm:
Aman canım yorma kendini. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz a.s.
Günaydın kızlar a.s.
Ay kuzum düştümü yavrum kıyamam ya. Artık ne kadar göz kulak olsak da sürekli düşüyorlar yapacak bişey yok. Bizde gece camı açıp yatıyoruz canım. Hatta genelde vantilatörü en düşük seviyede açıp duvara çevirip yatıyoruz. Defne terledikçe gece 3 defa üstünü değiştiriyorum valla. TErli kalmazsa hasta olmaz sende ona dikkat et canım a.s.
Bu adamlar düşüncesiz bacım düşüncesizklava:
Kız bizimkide makarna hastası. Hele de domatesli ve kekikli olunca hiç dayanamıyor. Dün akşam 3 servis kaşığı koydum yuttu gitti a.s.
Kız yarım saate kalmadan uyandı cadı kaydirigubbakcemile3
Aslında daha ekime kadar var ama tatildi, ayağımdı derken kaldı gidemedim. Şimdide fırsatım olmuyor. Kaldı artık heralde :1no2:
selam
bugun çok mutsuz ,huzursuz,yanlız,sıkkın,bıkkın,tahammülsüz,sinirli,agresif,
aklınıza gelebilecek her türlü mutsuzluga sahibim
kızlar abartıyormuyum bilmiyorum ama yoruldum
hayatım monoton klasik sabah kalk kıza kahvaltı yedir oyna uyut iş yap uyansın yemek yedir oyna uyut yemek yap topla kızı uyut ve sende uyu
yaaa ne zamanır buhaldeyim biliyormusunuz yoruldum sıkıldıldım artık
7 ay oldu ben bu eve tasınalı sevmiyorum evi ne dogru dürüst komsu var ne kapını calacak biri ne etrafında market bakkal park pazar
sıkılınca yarım saat dolancak yer yok zaten arabada yok
eşime arabayı bırak desem nereye gitceksen ben götürürüm diyor
ama o dışarı cıkınca sadece işini halledip eve dönmek derdinde bense hava almak
evimi sevmiyorum demiştim valla sırf bu yüzden iş yapmak istemiyorum
yaa çok kötü biliyorum ama gerekmedikce iş yapmıyorum evi silmiyorum nebiliyim çamasır bile yıkamak istemiyorum
bide bunların üstüne maddi sıkıntı eklendimi
kavgalar stresler bagırmalar ekleniyor
dahada huzursuz ouyorm
bazen diyorum ki manevi yönden bari huzur bul nuran
bugun namaza başlasam 2 gün sonra onuda bırakıyorum
kuran okusam 3 gün sürüyor sonra aynı sıkıntılı günler
hiç bişi zevk mutluluk vermiyor
mutluyum gibi görünüyorum ama bilinç altında kaygılar mutsuzluklar yatıyor ve bi yerde patlak veriyor
bugunde patlak verdi
nodugunu bilmiyorum
böle oldugum zamanlarda hanzadeyide incitiyorum bagırıyorum istemeden vuruyorum kollarına falan
yaa kızlar ben cok kötüyüm ağlıyorum ya yazarken
napcamı bilmiyorum bazen herşeyi bırakıp kacasım geliyor yemin ederim
çok bunalıyorum çokk
içimi döktüm buna ihtiyacım vardı
kafanızı şişirdiysem özür dilerim
Morali bozuk olan teyzoşlarıma benden bi çirkin gülüşü muckkkkk a.s.
kızlarrrrrr sibel diyecektim adını gördüm aşağada ses ver bacımmmmmmmmm iyimisin gece aklıma geldin saat 12 idi uğur yuhh der diye aramadım....
kızlar sohbet çok güzel ama ben kuzular uyurken bulaşıkmakinamı boşaltayım pisleri atayım çamaşır asıp mutfağı sileyim...
onlar uyanınca evi süpüreyim...
aksam üstü kızartma yapacam
hee biraz önce en ekonomik şekilde çocukların masrafllarını hesaplayım dedim
en ekonomiiği 300 tl aylık püfffffffffffffff bezleri 72 primayı 18 tl den buldum bu ay hugis 5 numarada az bez var ama bez 100 tl geçer ekonomik paketimde 72 tl göründü...
para işini devralcağım bizim beyfendiden tayyip gibi içten içten yiyorrr
ayyyyyyyyy kaçtım vallaaaaaaaaaa
kızlarrr alakasız olcak ama düdüklü tencere alıcam araştırmalarım sonucu tefal ve fissler en iyisi.özellikle fisler en çok tercih edilen.fikri olan varmı bu konuda...
filizcim canım saoll..evet fisller kazandı sanırım testi.pamuk eller cebe şimdi:)))
bu teşekkür ne içinde anlamadım yaw
ayyy pınar ne kadan güzelleşmiş kuzum büyümüşşşş maşallahh
pınar taze fasulyede olsun canım.
bende bugün etli patlıcan salçalı sosis ve salata yapıcam yeterya.kardeşim aradı az önce selin et yicem ett diye annemin paçasına yapışmış.ya korktuğum başıma geldi aynı babaıs bu çocukya offf offf:
pınar aklıma gldi sölemeden geçemicem bu ofiste bir kız var ya allahım dengesizin teki.kızı avr 9 yaşında hep ofise getirir.geçen gelmişş yanıma ben çok güzleim terliği çok güzel seninki çirkin diyip durur bana.ben de çocukya önemsemiyorum.neyse tam ofisten çıktık arabaya binicez ben güzelim dedi bende hayır çirkinsind edim gülerek annesi darıldı banaya..ne zaman çirkin lafı geçse bu aklıma gelir:))
canım benim yaaaaaaa aynen mutluluk çok uzakta değil sadece bakamasını becermek gerek :)) AYY bugün formumdayım kocişle kapışsakta sabırla bugünlerin biteceğini bekliyorum...
haklısın cnm yaa zor ..bende annmelerin oraya geçeyim bitecek bu yanlızlığım
ayyyy evet yaaaaaaa hergün hergünnn günde enaz 1 ama hep iki kere aradın cnm ya
annem artık seni o günlerden tanımış hemen pınar derdi...
ne sıkıntılardı yaaa..........bugün düşünüyorumda yükümde ağırmış beeeeeee 14 kilo eksik geldim eve dile kolay hahaa...
çok şükür rabbime bizi evlat servetinden mahrum koymadı çile çektim ama bundan sonrasında rabbim versin kolaylığını...alimle ömerime sağlık versin..akıllı ahlaklı insan yapsın...hepimizin kuzusu için geçerlii he :))
gülşah cığım ne demek cnm yaa bişiiiiiiiiiiii değill kuzumm
bu arada özlemden haberiniz varmı ben gecmişede bakamadım
selam
kıza pilav yogurt ve hoşaf yedirdim
şimdi mama sandalyesinde oturuyor
gelemez diye size bakıyım dedim
banyoyada bu fırsattan hipo döktüm şimdi orayı cifleyim barii
sıkıntılıyım diye işler duracak degil dimi ama
saol nurancım evet ya sanırım fisler olcak.100 lerce yorum okudum azda ucuz olsaydı
Tesekkürler Pinar'cigim. Hepimiz ayni fikirdeyiz, demek ki bende dogru karar vermisim.
Sen hic cirkin olabilir misin kuzum. Dünya tatlisisin.opuyorumnanaktan[/B]
Selamlar Kizlar,
Dünden beridir bizim evde bir hastalik rüzgari esiyor sormayin. Esim rapor aldi, Pazartesine kadar evde, üsütmüs. Doruk'da gece üsütmüs sanirim, üstünü actigi icin. Burnu akiyor hafif ama atesi yok. Birde dün evi havalandirirken sinek girmis yatak odasina cocugun yüzünü hep yemis. Öyleki sol gözüne yakin bir noktayi yemis ve resmen sismisti cocugun gözü. Birde sürekli kulagini cekti durdu, kulak resmen morardi, korktum iltihap mi var diye ama gecmis bugun. Sanirim kulaginida yemis olmali. Bugun birde bende halsizlik, karin agrisi var. Regl mi olacagim bilmiyorum. Bir düzene girseydi baska birsey istemiyorum. Keyifsizlik var üzerimde, esime catacagim neredeyse ama o da hasta. Catacak birseyde yok hem.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?