2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kociş geldi Defdoş'u bahçeye indirdi. Bende tekrar salonu sildim. Salon camının önünü bi görseniz kızlar. Sanki az önce silmemişim gibi. Nasıl bu kadar toz geliyor anlamış değilim ya.

Kayınvalidem daha sonra gelicekmiş kaynımla. Bende 7 gibi çorbayı koyarım. O da börek getiricek. Bi de salata bitti gitti bugün artık a.s.

Klavyemin iki tuşunu çıkarmıştı zilli Defdoş. Minicik minicik aparatları var. Zor oldu ama taktım sonunda be :lepi:

Kayınvalidem aradı böreği ancak yapmış. İftara doğru gelicekmiş. Sen cacığı ve çorbayı yap dedi. Daha erken 7 gibi yaparım dedim.

Duştan sonra ayaklarıma vazelin sürdüm. Terliklerimi giyince vıjjj vıjjj bi kayıyorum ki görmeyin ahahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pınar ellerine saglık gülüm
ayy ju vazalin olayına bayıldımkaydirigubbakcemile3
aman bende kacar artık kızlar bi mutfaga gireyim kız hala uyuyor cok şükür
bye

pınar ellerine saglık gülüm
ayy ju vazalin olayına bayıldımkaydirigubbakcemile3
aman bende kacar artık kızlar bi mutfaga gireyim kız hala uyuyor cok şükür
bye

Sağolasın canım sana da kolay gelsin a.s.

Ay sorma çok komiğim ya hala kayıyorum ahahha kaydirigubbakcemile3

Herkes yemek hazırlığında anlaşılan, kimseler kalmamış. Hayırlı iftarlar şimdiden bacılar a.s.

Bizim kuzu da babasıyla parka gitmiş , oynamış, geldiler. Bi duş aldırdım. Daha giyinmeden meme istedi. Emerken uyudu kuzum. Şimdi popo açıkta, çıplak yatıyor yatakta kaydirigubbakcemile3

Yoğurdum azmış. Bakkaldan istedim getirsinde cacık yapıp atayım dolaba soğusun. Çorbayı da 7'yi geçerken koyarım a.s.

ayyyy kızlar Ahsen saat 5 gibi uyudu zilli bende 6.30 da yanına girdim giriş yarımsaate kalkar zaten zilli dedim yemeğimi yaparım dedim
amannnnn sen misin diyen kapı sesine bir uyandım iftara 10 dk var eşim uyuyorum deme sakın dedi valla uyuyordum dedim kahvaltı koymaya başladı adam yazık :)))
dur dedim hemen tarhana yaptım 10 dk ya kaynadı çorbalarımızı i,çerkende erişte yaptım tereyağlı onuda yedik Allah kabul etsin böyle işte
şimdi eşim maça gitti bende çay demledim ekmek kadayıfıyla beraber yiyicemsempatiksalakcinniçok sardım bu ara bu tatlıya Allah sonumu hayretsin

Ben geldümmmm a.s.

Kayınvalidemleri yolcu ettim, Defdoş'umu uyuttum geldim a.s.

Yarın sabahta erkenden eşimle çıkıp anneme gidicem. Bugün işlerini bitirdi. Yarın gelemez bana yorgundur. Defdoş'u özledi ben sabah süpriz yapayım diyorum. Akşamda heralde iftarı kayınvalidemlerde yapar eve döneriz. Belki de dışarı falan çıkarsak kalırız orda.

Defdoş'un çantasını hazırlayayım da yatayım artık. İyi geceler bacılar a.s.

Esen'cim iyi yapmışsın uyumakla bacım. Bak son dakika da olsa mis gbi yemek hazırlamışsın daha ne olsun. Öpüyorum canım a.s.

teyzeler merhaba asker gıbı oldum ben ama poz vermeyı hıc sevmıyorum annem zorla cektı benı bende agladım
opuyorum sızı gorusurus yarın

selam kizlar a.s.

ay ev işine bereket geldi yaa..tümgün bişey yapmayinca busefer iftardan sonra oturamiyorum bi türlü..

özlemcim hadi bugunude atlattin :) yorma kendini yarin..temizlik varmiş..inşaAllah kendi doktorunla doguma gidersin tatlim a.s. hayirlisi neyse o olsun inşaAllah :) eşinin düzelmesine de sevindim :) inşaAllah hep böyle gider :)

nurancim canim ya cok sıkılmıssın bugun..valla hepimizde var o monotonluk..bizimkide öyle..hele ramazan girdiginden beri resmen saatle yapiyoruz herşeyi :)) bencede kizlarin dedigi gibi bi uğraş bulmak cok iyi bi terapi..birde evini sevmedigini söylemişsin..eger taşinma gibi bi durumun varsa hemen taşin..ama eger yoksa evini sevmeye caliş..sevecegin şekilde yerleştir..bi koltugun yerini bile değiştirmek insana hava katiyor gercekten..birde namaz konusuna deginmişsin,ev işi konusuna değinmişsin..emin ol ki bunlardaki düzensizlik seni en cok bunaltan şey aslinda..yapman gerektigini biliyorsun ama yapmiyorsun..dolayisiyla onlar hep kafanin bi yerinde seni içten içe yiyor..sürekli geri cagiriyor..bi nevi ayagina dolaniyor..bunlari düzene sok..atiyorum mesela haftanin 2 gününü camasira ayir..namazlarini hep ezan okunur okunmaz kil..birazdan kilarim deme..kur'an okumak istiyorsan kasma kendini..günde 1 ayet oku..hiç birşeyin fazlasi makbul degildir..devamli olani makbuldur..1 kere tam temizlik yapip 1 sene yatmanin kimseye faydasi olmaz neticede :) onun yerine her hafta az az düzenli yaparsan fayda görürsün..dini vecibelerde böyle..ev işleride böyle..ama işte yapmadigin zamanda böyle bunlatiyor insani..keyfinide yap işini yap..her yaptigin işin seni rahatlatacagini düşün..nihayetinde kafanda bi düşünce azalmiş olacak hobilerde cok iyi oluyor böyle dönemlerde..ahsap boyama,kumas boyama,etamin,örgü,dikiş,taki vs..hepsini yaptim :)) ama ben sıkıntılı ayseyim biraz :)) sende dene hepsini belki birini gercektne cok seversin..hepside kolay seyler :) yada bilgisayarin var nasilsa..muzik programlari var..mix felan yapiyorsun..onlarla ugrasabilirsin..yada foto programi..yani yeterki ara..arayan mevlasinida bulur hesabi :)) herkesin hayatinda irili ufakli sorunlar var..ben daha sorunsuz süper hayati olani görmedim,görecegimide sanmiyorum :) sana ufak gelen kimine büyük,sana büyük gelen kimine ufak gelir..ama muhim olan pozitif bakmak..geçmiş geçmiştir..adi üstünde..şuan önemli..şuan sorunlar varsa onlarla elinden geldigi kadar savas..ama elinden gelen bişey yoksa bunu kabullen..geçmişi özlemekle kendini üzmekten baska bişey elde edemessin..ogunler içinde bugunun içinde şükret..eminimki şuanda da yaşadigin,ama baskalarinin yasamayamadigi (genelde böyle fark ettiğimiz için bunu diyorum) şükretmen gereken,seni mutlu edecek bircok sey bulacaksin :) mutlu olabilcek şeylerin yaninda mutsuz olunca şeylerin nekadar da az oldugunu fark edeceksindir tez zamanda :) ay ne cok konustum gene ben :)) muckss canim :)

pinarim cosmusss :) kiz biz haftaya kadar seni beklemiyorduk p şaka bi yana..özlemişim senin muhabbetini cadiii :) ay ben o çirkin gülüşlüyü verene kurban olurummmmm :) maşaAllahh kuzumaaa :) iş başvurusu yapiyormussun..hayirli olsun canim..biraz daha beklemicekmiydin? yanlişta hatirliyor olabilirim tabi :) hayirlisi neyse o olsun tatlim ya..seninde dedigin gibi insan gercekten biraz kendine vakit ayirmak istiyor :)

birsenimm gene maşaAllahin var kuzum :) yav bi durda motorun sogusun kiz :))) ay ama cocuklara cok güldüm ya..hele inek alcam bu cocuga demişsin ya koptum resmen :)))) aferin kuzuma sütüde severmişşş :)) sende eşini takma be canim..el at olaya..benim eşimde bazen bilir bazen bilmez hesabi :)) el atmadan olmuyor valla :)) anlamiyorlar yoksa..cocuklarda gercekten epey masraflilar bi kariş boylariyla :) beziydi sütüydü yumurtasi muhallebisi derken bizi geciyorlar :) Rabbim saglik afiyet versin napalim..ev içinde lütfen üzülme ya..emin ol sizin için hayirli bi zamanda satilacaktir..ay eski günlerden de bahsetmişsin canim ya..cok şukur gecti gitti hepsi..bak artik ne kuduruk oldular :))

sibelimm canim ya..cok hasta olmussunnnn geçmişler olsun canim yaa..acil şifalar inşaAllahh..yagizimda cok sukur fazla bişey yokmus..demek adam olcak o da he :) oy kuzum benim ya..hayirlisi olsun inşaAllah..ama bende erken sünnet taraftariyim..oglum olsaydi hastaneden cikmadan sünnet ettirmeyi düşünüyordum hep..bilmiyorum belki oglum olunca böyle düşünmem :) kesin konusmayayim..ama en iyisinin bu olcagini düşünüyorum suan :)) oyy 3.5kg gitmiş tebrikler en kocamanindannnnn :) neler yapiyorsun anlat bakayimm kilo için :)

tülaycim ben tefal kullaniyorum..cokta memnunum ya :) niye millet memnun degilmiş anlamadim :)) serrosun yemeklerini hep onda yapiyorum..gayette iyi hizli pişiriyor :) hayirli olsun şimdiden canim :)

kiz uyusuk esennnnnnnnn kadayif dolmasi yapip yiyecegine şu resimleri yükle be :) diger tatil gelecek nerdeyse bide catlatir gibi "cok sukur yiyip yiyip kilo almayanlardanim" demiş cadi yaa :))))

gülşahcim anacim kuzumun hangi sacini kestirdin kiz :) zaten kisaydi kuzumun saci :) ay resmini yükle cok merak ettim ne hale getirdin kuzumu :)

ferdacim maşaAllah daghana :) erik olayina cok güldüm ya..helal olsun yarasin kuzuma :) demek cekirdegini cikarip delda al diyor he :))) ay yerim onu bennnn :)))) serraya erik verince bakip bakip atiyor :)))) ödü kopuyor cadinin bişey yiyecek diye cok nazli coooooookkkkk :))

filizcim tekrar hoşgeldin canim a.s. oyy baya bi macerali olmus sizin tatil ya..eşinede bravo hakketen iyi demiş..herkes haddini bilsin,bilmeyene de ögretilsin ay demek orasi sogudu he..ne güzel..biz pişiyoruz..yakinda yemekleri balkonda pişircez organik olur hem p

ay elbet unuttuklarim vardir..kusuruma bakmayin kizlar..bu saatte anca bukadar şey kafamda kaliyor :) şimdi kalkip ütü yaqpicam,çamasirlarimi toplayip kaldircam..yarinda anneme gidicem inşaAllah..c.tesi eve gelincede temizlik yapicam..ay buarada c.tesi bizim nişan-dini nikah yildönümümüz geçen sene hatirlamamiş bizim adam..ki çok önemserdi bugunu :) bakalim bu sene nolcak :) yarin annemlerin evlilik yildönümü :) onlara da ben hatirlatcam büyük ihtimalle neysem hadi öptümmmm hepiniziiii a.s.

ay ben yazip yollayana kadar yüklemişsin resmi gülşahcim :) kuzummmmmm kel olmusss ama cok yakişmi gene gamzelimeeee :))) onu hiçbişey cirkinleştiremezzz :)) muckssssssssss tetesi yesin onuuu :)

selam ben geldim bugün çok güzeldi kuzenime gittim Küçükyalıya Türkiz hiç huzursuz etmedi çok güzel birgündü 3 gibi uyudu 6 yı geçiyordu kalktığında iftara eve zor yetiştim apar topar kızartma yaptım yedik şükür şimdide düden kalan bamya vardı vsalata falan yedim gece daha kalkamam çok yorgunum ün gece bir sivr i Türkize dadandı sabaha kadar nöbet tuttum artık ezanı yada davulu duyarsam suyumu içerim

hoşgeldin cnm seni özlüyorum ve seviyorumolumunekankayizsmile

canım valla iç benim yerimede diyorum ya ah bende içebilsem afiyet lsun.Yumurtamı gee mi şimdi sen bu gecede yersin yumurtayı neesem ben hiç yemiyorum diyebilirim kokusuna bile dayanamam Türkize yaptığımda öğürüyorum kızımda şaşkınca bakıyor ne oluyor diye

canım hayır olsun okusaydın nazar dua sı falan
eşinede bravo diyorum
maşallah Duruya bak aferin kuzuma.sanada ne desem büyük yük atmışsın salıda ben gidicem malum perşembe iş başı yapıyorum

gülşahcım birsencim günaydın kızlar

gülşahcım bizde açıyoruz camı canım bazende klimayı uyku moduna ayarlıyoruz
uyku modumu var klimanın
maşallah duruyada kız ablasıyla muhabbet etmeyi öğrenmiş sanırım şimdi sananda yapıyor aynısını
valla ne desem ki o saatte uyunurmu ki ben hala ayaktayım sen uyuyorsudur şimdi
pınarcım merhaba.evetya makarnaya bayılıyor bizimkide 3 servis kaşığı yedi daha versem yicek ama bvermedim patlıcaktı yoksa:))
maşallah kuzma ya daha çok yer işallah

iyi yapmışsın Türkiz yatağında yatıyor bayadır herkes araba yatak erken dedi ama ben çok memnun kaldım bence yavaştan alıştır
canım benim niye şişsin kafamız aşkolsun.seni anlıyorum gerçekten hayatımız çocukların etrafında ve monoton ama o kadarda hızlı geçiyor kendine uğraş bul bence bi kurs olabilir yada hareketli hale getir mesela haftada 2 defa mutlaka çık dışarı hiç üşenme acaba deme git bence ben sıkılınca alıyorum Türkizi alışveriş merkezine gidiyorum gezip geliyorum hem sen hem çocuk stres atar canım ya
Morali bozuk olan teyzoşlarıma benden bi çirkin gülüşü muckkkkk a.s.

maşallah sana şeker şey öpüyorum seni kocamaaaaaaaaaaaannnnnn

Ay Birsen ya sulugöz arkadaşını yine gözlerini doldurdun birden hatırladım o günleri zaman nasıl geçmiş dimi Seni çok seviyorum tatlım ya

Aman bence uzak dur ondan baksana yapmacık negatif biri

kızlarrr alakasız olcak ama düdüklü tencere alıcam araştırmalarım sonucu tefal ve fissler en iyisi.özellikle fisler en çok tercih edilen.fikri olan varmı bu konuda...
canım ben çok memnunum düdklümden hem fiyetıda uygundu Karaca benimki

geçmiş olsun canım ya havalar değiştikçe hastalıklarda artıyor bu sinekler beni çıldırtıyor
Aman canım ne sinir dimi innsan kapılarına dayanıp kızmak istiyor susup oturuyorsun
kızlarrrrr
hanzade ÖLÜ ARI YEMİŞ YAAA okadar dikkat ediyorum genede bulmus yerden offf
bişi olmaz dimiii
oyyyyyyyyyy nerden bulmuş diycem onlar herşeyi bulur canım
çok geçmiş olsun canım ya soğuk bişeylermi yediiniz nasıl oldu böyle bu kdar?Bu arada beni unutunveeeeeee süpersin devam et kilolara
bennnnnnnnnnnnnnnnn
aman ramazanda ye canım ya insan ihtiyaç duyuyor eşin yine el atmış sofraya şanslısın bak
oy yerim seni ben kısacık rahatlamıştır iyice.
Özlem biraz daha sabret salıya az kaldı canım
Mutaharam nasılsın beni uutuyor bu ara arkadaşlar alınsammıki?

bugün yolda yanımıza Çinli bi kız oturdu muhabbet ettik dedim benim kızda sizden anlamadı Türkizde çok sevdi ou iyi anlaştılar çekik gözler
sonra kuzenim hamile Türkizin beşiğini küvetini ve bazı eşyalarını ona vericem onun oğlan ondan olabilecekleri sadece evet komik yere geliyorum biz mutfakta Türkize mama yapıyorduk benim kız bi geldi elnde havlu olsun dedi kuzen sonra yine gitti damadın donuyla geldi ya amnin dedim tam o sırada damat aradı kuzenim sorma senin donlar deşifre oldu diyor ay ne güldük mahcupta olduk tabi sonra kuzen elinde bebekle geldi al Türkiz oyna bununla dedi ben atladım Türkiz bak Fatoş seninde var ya kızım hatta yanımızda sen onunla oyna dedim kuzenimde abla seccade çekmecesinden çıktı diyor bu sizin Fatoş bu kız çok fena oldu ya durduramıyorum hiç sevmezdim başakasının evinde gezen kurcalayan çocuğu al başımda ve durduramıyorum

Ayyyy valla ne yalan söylüyüm utandım heee yarın ilk fırsatta yüklüyorum tatlım :kedi::kedi::kedi:

Morali bozuk olan teyzoşlarıma benden bi çirkin gülüşü muckkkkk a.s.

maşallah meleğime yüzün hep gülsün güzel bebeğim benim:))))))

kızlar günaydınlar nasılsınız durunun bugün su çiçeği aşısı var annemle tartıştık biraz moralim bozuldu durunun tüm kıyafetleri annemde neredeyse hergeldiğinde birşeyi yok deyip alıyor şimdide bana telefonda hiçbirşeyi yok da niye getirmiyorsunda diye çıkışıyor
arabasıda apartmanda girişte iki dakika aramız var annemlerle aşıya götürecekler ya biz alamayız arabasını niye getirmediniz diyorlar sanki çok zor apatmanın kapısını açıp arabayı almak hep zorluk çıkartıyorlar (((( işimiz asla düşmemeli onlara inan ailen bile olsa insan böyle şeyleri çekemiyor bende iyi almayın ozaman aşısınıda yaptırmayın zahmet olmasın dedim hep onlar nasıl isterse öyle yaşadık çocuklara bakıyorlar diye ne isteseler yaptık canım çok sıkılıyor:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

Saolasın canım benim,kaynana oğluşa bakmaktan bişey yapmaya fırsatı yok kendi kendime bakmaya çalışıyorum işte :1no2:

sibelcim hoşgeldin tatlım çok geçmiş olsun sanada yağızada evet canım ev işi olmadı uzun süre ödeyeceğiz o nedenle çok iyi düşünmemiz gerekiyor hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Saolasın Banucum,hakkınızda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre bir ev nasip etsin.

Teşekkürler canım.Sende bugün daha iyisindir inşallah.

Esencim bende çok özlüyorum inan bundan sonra daha sık burdayım.olumunekankayizsmile

Bacım ya ne fena geliyordu sesin. Çok geçmiş olsun tekrar a.s. Yağız'ın sünnet işi de hayırlı olsun bakalım erkek oluyor damadım. Kızı kesin vericez a.s.

Anladım anladım bacım :kedi:

Evet yakında geliriz istemeye artık,o mevzuyuda anladıysan uygulamaya geçmeni bekliyorum kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler Gülşahcım,hadi sende gel peşimden.aklinialirimsmile

teyzeler merhaba asker gıbı oldum ben ama poz vermeyı hıc sevmıyorum annem zorla cektı benı bende agladım
opuyorum sızı gorusurus yarın

Çok tatlısın kuzummmmm opuyorumnanaktan

Hoşgeldin Tubişim,saolasın fena üşüttüm şu klima illeti pek tehlikeli.Oğluşuda bana kalsa aynı gün sünnet ettirirdim ama anneler çok biliyo hep.Umarım sorunsuz geçer bakalım bayramdan sonra yaptırırız sanırım.Kilo işinede gelince bilinç altımla konuşuyorum.Hani senle denemelerini yapıyoduk ya şaka bi yana yemiyorummm açım kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım ya soğuk birşeylerden değil klima çarptı malesef :bbo: Asıl sen beni unuttun hiç arayıp sormuyosun ben sana küsüm hem :çok üzgünüm:

Banucum günaydın,hiç sıkma canını.Annelerimiz hep belli yaşlardalar ve çocuk bakmak gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı bir durum.Bazen bunalıp böyle söylenebiliyorlar.Sen büyüklüğüne ver derim.Onlar olmasa napardık dimi...

günaydın sibelcim haklısın tabi ama herşeyimize karışıyorlar dokuz yıllık evliyim hala ayrı bir hayatım yokmuş gibi hissediyorum onlar olmasa tabi işimiz çok zor Allah razı olsun onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…