pınar ellerine saglık gülüm
ayy ju vazalin olayına bayıldımkaydirigubbakcemile3
aman bende kacar artık kızlar bi mutfaga gireyim kız hala uyuyor cok şükür
bye
selam kizlar a.s.
ay ev işine bereket geldi yaa..tümgün bişey yapmayinca busefer iftardan sonra oturamiyorum bi türlü..
özlemcim hadi bugunude atlattin :) yorma kendini yarin..temizlik varmiş..inşaAllah kendi doktorunla doguma gidersin tatlim a.s. hayirlisi neyse o olsun inşaAllah :) eşinin düzelmesine de sevindim :) inşaAllah hep böyle gider :)
nurancim canim ya cok sıkılmıssın bugun..valla hepimizde var o monotonluk..bizimkide öyle..hele ramazan girdiginden beri resmen saatle yapiyoruz herşeyi :)) bencede kizlarin dedigi gibi bi uğraş bulmak cok iyi bi terapi..birde evini sevmedigini söylemişsin..eger taşinma gibi bi durumun varsa hemen taşin..ama eger yoksa evini sevmeye caliş..sevecegin şekilde yerleştir..bi koltugun yerini bile değiştirmek insana hava katiyor gercekten..birde namaz konusuna deginmişsin,ev işi konusuna değinmişsin..emin ol ki bunlardaki düzensizlik seni en cok bunaltan şey aslinda..yapman gerektigini biliyorsun ama yapmiyorsun..dolayisiyla onlar hep kafanin bi yerinde seni içten içe yiyor..sürekli geri cagiriyor..bi nevi ayagina dolaniyor..bunlari düzene sok..atiyorum mesela haftanin 2 gününü camasira ayir..namazlarini hep ezan okunur okunmaz kil..birazdan kilarim deme..kur'an okumak istiyorsan kasma kendini..günde 1 ayet oku..hiç birşeyin fazlasi makbul degildir..devamli olani makbuldur..1 kere tam temizlik yapip 1 sene yatmanin kimseye faydasi olmaz neticede :) onun yerine her hafta az az düzenli yaparsan fayda görürsün..dini vecibelerde böyle..ev işleride böyle..ama işte yapmadigin zamanda böyle bunlatiyor insani..keyfinide yap işini yap..her yaptigin işin seni rahatlatacagini düşün..nihayetinde kafanda bi düşünce azalmiş olacakhobilerde cok iyi oluyor böyle dönemlerde..ahsap boyama,kumas boyama,etamin,örgü,dikiş,taki vs..hepsini yaptim :)) ama ben sıkıntılı ayseyim biraz :)) sende dene hepsini belki birini gercektne cok seversin..hepside kolay seyler :) yada bilgisayarin var nasilsa..muzik programlari var..mix felan yapiyorsun..onlarla ugrasabilirsin..yada foto programi..yani yeterki ara..arayan mevlasinida bulur hesabi :)) herkesin hayatinda irili ufakli sorunlar var..ben daha sorunsuz süper hayati olani görmedim,görecegimide sanmiyorum :) sana ufak gelen kimine büyük,sana büyük gelen kimine ufak gelir..ama muhim olan pozitif bakmak..geçmiş geçmiştir..adi üstünde..şuan önemli..şuan sorunlar varsa onlarla elinden geldigi kadar savas..ama elinden gelen bişey yoksa bunu kabullen..geçmişi özlemekle kendini üzmekten baska bişey elde edemessin..ogunler içinde bugunun içinde şükret..eminimki şuanda da yaşadigin,ama baskalarinin yasamayamadigi (genelde böyle fark ettiğimiz için bunu diyorum) şükretmen gereken,seni mutlu edecek bircok sey bulacaksin :) mutlu olabilcek şeylerin yaninda mutsuz olunca şeylerin nekadar da az oldugunu fark edeceksindir tez zamanda :) ay ne cok konustum gene ben :)) muckss canim :)
pinarim cosmusss :) kiz biz haftaya kadar seni beklemiyordukp şaka bi yana..özlemişim senin muhabbetini cadiii :) ay ben o çirkin gülüşlüyü verene kurban olurummmmm :) maşaAllahh kuzumaaa :) iş başvurusu yapiyormussun..hayirli olsun canim..biraz daha beklemicekmiydin? yanlişta hatirliyor olabilirim tabi :) hayirlisi neyse o olsun tatlim ya..seninde dedigin gibi insan gercekten biraz kendine vakit ayirmak istiyor :)
birsenimm gene maşaAllahin var kuzum :) yav bi durda motorun sogusun kiz :))) ay ama cocuklara cok güldüm ya..hele inek alcam bu cocuga demişsin ya koptum resmen :)))) aferin kuzuma sütüde severmişşş :)) sende eşini takma be canim..el at olaya..benim eşimde bazen bilir bazen bilmez hesabi :)) el atmadan olmuyor valla :)) anlamiyorlar yoksa..cocuklarda gercekten epey masraflilar bi kariş boylariyla :) beziydi sütüydü yumurtasi muhallebisi derken bizi geciyorlar :) Rabbim saglik afiyet versin napalim..ev içinde lütfen üzülme ya..emin ol sizin için hayirli bi zamanda satilacaktir..ay eski günlerden de bahsetmişsin canim ya..cok şukur gecti gitti hepsi..bak artik ne kuduruk oldular :))
sibelimm canim ya..cok hasta olmussunnnngeçmişler olsun canim yaa..acil şifalar inşaAllahh..yagizimda cok sukur fazla bişey yokmus..demek adam olcak o da he :) oy kuzum benim ya..hayirlisi olsun inşaAllah..ama bende erken sünnet taraftariyim..oglum olsaydi hastaneden cikmadan sünnet ettirmeyi düşünüyordum hep..bilmiyorum belki oglum olunca böyle düşünmem :) kesin konusmayayim..ama en iyisinin bu olcagini düşünüyorum suan :)) oyy 3.5kg gitmiş tebrikler en kocamanindannnnn :) neler yapiyorsun anlat bakayimm kilo için :)
tülaycim ben tefal kullaniyorum..cokta memnunum ya :) niye millet memnun degilmiş anlamadim :)) serrosun yemeklerini hep onda yapiyorum..gayette iyi hizli pişiriyor :) hayirli olsun şimdiden canim :)
kiz uyusuk esennnnnnnnn kadayif dolmasi yapip yiyecegine şu resimleri yükle be :) diger tatil gelecek nerdeysebide catlatir gibi "cok sukur yiyip yiyip kilo almayanlardanim" demiş cadi yaa :))))
gülşahcim anacim kuzumun hangi sacini kestirdin kiz :) zaten kisaydi kuzumun saci :) ay resmini yükle cok merak ettim ne hale getirdin kuzumu :)
ferdacim maşaAllah daghana :) erik olayina cok güldüm ya..helal olsun yarasin kuzuma :) demek cekirdegini cikarip delda al diyor he :))) ay yerim onu bennnn :)))) serraya erik verince bakip bakip atiyor :)))) ödü kopuyor cadinin bişey yiyecek diyecok nazli coooooookkkkk :))
filizcim tekrar hoşgeldin canim a.s. oyy baya bi macerali olmus sizin tatil ya..eşinede bravo hakketen iyi demiş..herkes haddini bilsin,bilmeyene de ögretilsinay demek orasi sogudu he..ne güzel..biz pişiyoruz..yakinda yemekleri balkonda pişircez organik olur hem p
ay elbet unuttuklarim vardir..kusuruma bakmayin kizlar..bu saatte anca bukadar şey kafamda kaliyor :) şimdi kalkip ütü yaqpicam,çamasirlarimi toplayip kaldircam..yarinda anneme gidicem inşaAllah..c.tesi eve gelincede temizlik yapicam..ay buarada c.tesi bizim nişan-dini nikah yildönümümüzgeçen sene hatirlamamiş bizim adam..ki çok önemserdi bugunu :) bakalim bu sene nolcak :) yarin annemlerin evlilik yildönümü :) onlara da ben hatirlatcam büyük ihtimalle neysem hadi öptümmmm hepiniziiii a.s.
canım valla iç benim yerimede diyorum ya ah bende içebilsem afiyet lsun.Yumurtamı gee mi şimdi sen bu gecede yersin yumurtayı neesem ben hiç yemiyorum diyebilirim kokusuna bile dayanamam Türkize yaptığımda öğürüyorum kızımda şaşkınca bakıyor ne oluyor diyeiyi sahurlar diyeyimm...biz sahur yemeğimizi yedik
esracığım valla ben kendime yumurta haşladım...ama aksam eşim yemişti yumurtayı ben yememiştim..
normalde bu saatte daha hazırlık yapıyordum...şimdi bitti ..heee yine söyleyim 7,5 bardak su içtim üstelik ılık....
tülümü astım bulaşığımı yerleştirdim tek eşimin bardağı tabağı kaldı....
allahım ali davulcu ile anlamalı valla saat 3 de süte ağlıyor allhan saat 1 de soğuk süt koydum biberona o ılımış içti ama yetmedi bidaha verdim...valla iyiki eşim almış süt...bu gece o paket biter....
esracğım güle güle kullanın cnm :))
eee ben bulaşıkları atayım ömeri kontrol edeyim tatiş yapayım rabbimden iki şey istiyorum önce evim satısın ,sonrada alişle ömer saat 10 kadar uyusun
öpüldünüz cicilerrrrrrrr
canım hayır olsun okusaydın nazar dua sı falanhayırlı sahurlar kızlara.s.
yemeğimizi yedik sağolsun tufan hazırlayıp beni kaldırıyor yoksa kalkasım yok
şimdi namazı bekliyorum yatıcam hemen
filizcim hoşgeldin canım sıkıntı yaşamışsın ama şükür ki eşin sana bırakmadan ağızlarının payını vermiş yaptığınız iyilikte sana şimdi kullanılmak gibi gelsede mutlaka vardır mükafatı bu dünyada olmasa da Allah katında vardır canıma.s.
türkiyeye yerleşme konusuna gelince de bence de en doğru kararı vermişsin buraya yerşelmeniz ancak tabiri caizse ununu eleyip eleğini astıktan sonra sizin için daha uygun sonuçta düşünmeniz gereken bir oğlunuz var a.s.
ayy kızlar yaa kuzum gece uyuduktan sonra çığlık çığlığa bir uyandı sonrada bir kustu aman yarabbim akıllara zarar çok korktum sonra su içirdim hiç emzirmedim bile öyle uyudu yavrum inşallah hastalanmaz:uhm:
hadi ben kaçar öptümm
maşallah Duruya bak aferin kuzuma.sanada ne desem büyük yük atmışsın salıda ben gidicem malum perşembe iş başı yapıyorumgunaydın bacılarrra.s.
herkez ıyıdır umarım
dun iş çıkısı eşim beni kuaforde ındırdı işlerımı hallettım eve gecıyodumkı bı baktım tutmuş babasının elınden benı almaya gelıyolarr bı baktım alnı kırmızı ve şiş meger düşmüş kuzum bız geldık dıye cama koşarken düşmüş allah beterınden sakınsın tabıde ınsanın canı nasıl yanıyor yaa
buara duru ben10 e taktı sabah aksam pc basına gıdıp aç dıyo vıdeosunu..oynamaya baslıyor sonraa erkek kılıklı kızım:))
12de zor uyutttum duruyu artık cıldırıyodum uykusuzluktan derken uyudu 4tede sahura kalktık derken bugun yıne sersem gıbıyım
yatak odasının balkon kapısını acık bırakıyorum gece cok sıcak oluyor yatılmıyo .ordan bıraz esıyo..baktım duruda hafıf bı hırıltı var üşüttüm galıbaa haftaya 10derece düşecekmiş sıcaklık rahat edıcez ınsallahh sız nasıl yatıyosunuz ya cam kapı acmadanmı??
cenem düştü sabah sabah gecmıse bı goz gezdıreyım gorusurus
uyku modumu var klimanıngülşahcım birsencim günaydın kızlar
gülşahcım bizde açıyoruz camı canım bazende klimayı uyku moduna ayarlıyoruz
maşallah duruyada kız ablasıyla muhabbet etmeyi öğrenmiş sanırım şimdi sananda yapıyor aynısınıayy cimcimeme bak sen bal dudağını yerim onun ben duruda dün benimle koltuğa çıktı oturdu sohbet ediyor anne dediğini ve Allah dediğini anlıyorum sadece :)) sonra elini kaldırarak heyecanlı heyecanlı birşeyler anlatıyor çok komikti ya bunlar tam cimcime teyzesinin gülüne yarasın makarna:))))))
valla ne desem ki o saatte uyunurmu ki ben hala ayaktayım sen uyuyorsudur şimdiGünaydın bacılar a.s.
Biz dün akşam yine 10'da yattık. 9,30'da dizi izlerken elektrikler kesildi. Baktık gelmiyor, karanlıkta Defne'ye de sahip olamıyoruz, yattık yine tavuk gibi. İyi oluyor ama uykumuzu alıyoruz.
Sabahta 9'da kalktık kuzumla. Kahvaltısını yedirdim. Defdoş'umu yıkadım. Yatağımı ve evi toparladım.
Şimdide ayakta size yazıyorum. Başka türlü müsade etmiyor cadı. Ay ayaklarım ağrıdı valla. Birazdan uyuturum Defdoş'u. O zaman bi duş alır gelirim yine öptüm sizi a.s.
maşallah kuzma ya daha çok yer işallahpınarcım merhaba.evetya makarnaya bayılıyor bizimkide 3 servis kaşığı yedi daha versem yicek ama bvermedim patlıcaktı yoksa:))
iyi yapmışsın Türkiz yatağında yatıyor bayadır herkes araba yatak erken dedi ama ben çok memnun kaldım bence yavaştan alıştırgünaydın kızlar a.s.bir 10 da kalktık kuzumlar kahvaltısını yaptırdım dün pınarın yaptırdığı gibi yaptırdım ama evde pide vardı oda biraz kayış gibi oluyor Ahsen yemedi bende ekmeksiz yedirdim yedi maşallah
eşim aldı götürdü Ahseni biraz bendepark beşiği kaldırdım Ahsen artık yatmıyor park beşikte
uyurken çok fazla sağa sola dönüyor kenarlara çarpıncada uyanıyor yanıma da alışmasını istemiyorum o yüzden kaldırdım yere yer yatağı yapıcam sonrada odasına alıcam bakalım
şimdi bide salonu mutfağı ve girişi silersem çok iyi olur daha sonrada komşular gelecek kuran okumaya
bizden böyle iştee
heee bu arada Ahsen iyi şükür dün büyük ihtimalle çok karıştırdı o yüzden kustu ateşi falan yok
merak ettiğiniz için teşekkürler teyzeleria.s.
canım benim niye şişsin kafamız aşkolsun.seni anlıyorum gerçekten hayatımız çocukların etrafında ve monoton ama o kadarda hızlı geçiyor kendine uğraş bul bence bi kurs olabilir yada hareketli hale getir mesela haftada 2 defa mutlaka çık dışarı hiç üşenme acaba deme git bence ben sıkılınca alıyorum Türkizi alışveriş merkezine gidiyorum gezip geliyorum hem sen hem çocuk stres atar canım yaselam
bugun çok mutsuz ,huzursuz,yanlız,sıkkın,bıkkın,tahammülsüz,sinirli,agresif,
aklınıza gelebilecek her türlü mutsuzluga sahibim
kızlar abartıyormuyum bilmiyorum ama yoruldum
hayatım monoton klasik sabah kalk kıza kahvaltı yedir oyna uyut iş yap uyansın yemek yedir oyna uyut yemek yap topla kızı uyut ve sende uyu
yaaa ne zamanır buhaldeyim biliyormusunuz yoruldum sıkıldıldım artık
7 ay oldu ben bu eve tasınalı sevmiyorum evi ne dogru dürüst komsu var ne kapını calacak biri ne etrafında market bakkal park pazar
sıkılınca yarım saat dolancak yer yok zaten arabada yok
eşime arabayı bırak desem nereye gitceksen ben götürürüm diyor
ama o dışarı cıkınca sadece işini halledip eve dönmek derdinde bense hava almak
evimi sevmiyorum demiştim valla sırf bu yüzden iş yapmak istemiyorum
yaa çok kötü biliyorum ama gerekmedikce iş yapmıyorum evi silmiyorum nebiliyim çamasır bile yıkamak istemiyorum
bide bunların üstüne maddi sıkıntı eklendimi
kavgalar stresler bagırmalar ekleniyor
dahada huzursuz ouyorm
bazen diyorum ki manevi yönden bari huzur bul nuran
bugun namaza başlasam 2 gün sonra onuda bırakıyorum
kuran okusam 3 gün sürüyor sonra aynı sıkıntılı günler
hiç bişi zevk mutluluk vermiyor
mutluyum gibi görünüyorum ama bilinç altında kaygılar mutsuzluklar yatıyor ve bi yerde patlak veriyor
bugunde patlak verdi
nodugunu bilmiyorum
böle oldugum zamanlarda hanzadeyide incitiyorum bagırıyorum istemeden vuruyorum kollarına falan
yaa kızlar ben cok kötüyüm ağlıyorum ya yazarken
napcamı bilmiyorum bazen herşeyi bırakıp kacasım geliyor yemin ederim
çok bunalıyorum çokk
içimi döktüm buna ihtiyacım vardı
kafanızı şişirdiysem özür dilerim
maşallah sana şeker şey öpüyorum seni kocamaaaaaaaaaaaannnnnnMorali bozuk olan teyzoşlarıma benden bi çirkin gülüşü muckkkkk a.s.
Ay Birsen ya sulugöz arkadaşını yine gözlerini doldurdun birden hatırladım o günleri zaman nasıl geçmiş dimi Seni çok seviyorum tatlım ya
nurancığım kafa şişirmek nedemek cnm eğer öle bişey olsaydı kızlar beni kovardı hemen hemen hergün ben o işi yapıyorum 2 senedir ayyyy birsen diyeni duymadım
anlat cnm sen....
haklısın cnm çocuk öncesi her açıdan rahat ve özgür bir yaşam içindeyken
monoton bir yaşama geçtik...
ama ben sana kendimden bahsedeceğim....için rahatlasın cnm
ali ve ömer tüp bebekler ...onların parasınıı eşimin patronu karşıladı
biz 2 senelik tedavide 10 milyardan fazla para harcadık elimizde kalmadı
çok şükürki patronu verdi tüp bebe masrafını ve almadı..kuzularrımda geldi..
ben 17 yaşımdan beri çalışan biriyim üstelik evlilik hayatına girincede çok sosyal oldum...
hamile kalmadan işimi bıraktım dişimle tırnağımla geldiğim yerden 6 senelik emeğimi bırakıp..çıktım..
gebeliğe gelince kızlar çok iyi bilir devamlı yatarak kusarak ve kaybetme riski ile geçirdim..
ağzımdan burnumdan kan geldi kusarken..evimde hiç durmadım gün yüzü görmeden hep yattım...son zamanımdada (aslında ortasında)hastaneye yattım kızlar beni takip etmek için topik açtılar....bu arada para durmadan gidiyoır....elde yokki gitsin neyseee
ben cerrahpaşaya geçtim 23 haftadan sonra allahan devlet çok para almıyor...
doğurmadan tam 4 hafta bekledim ama ne sancılar çektim..günde 5lt su ve devamlı tuvalet..yaşadıklarım kitap olur..ali ve ömer geldi tam 40 gün hastane marotonundan çıktım..ama çocuklarımın ne kıayfetleri yıkandı ne odası düzenlendi....
neyseeeee...ogün bugün hep maddi sıkıntıdayız eee iki bebek pramatüre doğmuş
maması pahalı bezi pahalı ailelerden yardım yok..
sağolsun eş dost hep bez hediye getirdi bize...
buradan bile güzel yürekli akadaşlarım yardımcı oldular...
sen bakkal yok gezme yeri yok diyorsun ben tam 10 gündür hiç dışarı çıkmadım
eve birileri gelirse sohbet ettim...eğer h.sonu birine gitmezsek 1 ay evdeysek ben hep evdeyim çıkamam 6 katta evim çocuklarle gidemem....
bende her sabah aynı şeyi yapıyorum.......
eşimede bişey diyemem bir h.sonu dışarı çıkmak bize 50 tl mal oluyor ayda 200 tl yapar..susuyorum.........
sosyal özgür bir yaşamdan hiç dışarı çıkamayan a sosyal biiri oldum...
neyseki dönem dönem senin gibi melankoli olsamda ...
sevincimi umutları kaybetmiyorum..hergüne umudumla kalkıyorum...
en önemlisi sizler varsınız yoksa ben dört duvarda kimle konuşacağım...
HEE ben bide kreşe veremem çocukları para yok annem bakmaz ,iş hayatıda yattı yani ömürlük işimiz var ali ve ömer :))
yine söyleyim KK ARKADAŞLARIMI ÇOK SEVİYORUM TEK MASKESİ OLAMAYAN
ARKADAŞLARIM
Aman bence uzak dur ondan baksana yapmacık negatif biripınar aklıma gldi sölemeden geçemicem bu ofiste bir kız var ya allahım dengesizin teki.kızı avr 9 yaşında hep ofise getirir.geçen gelmişş yanıma ben çok güzleim terliği çok güzel seninki çirkin diyip durur bana.ben de çocukya önemsemiyorum.neyse tam ofisten çıktık arabaya binicez ben güzelim dedi bende hayır çirkinsind edim gülerek annesi darıldı banaya..ne zaman çirkin lafı geçse bu aklıma gelir:))
canım ben çok memnunum düdklümden hem fiyetıda uygundu Karaca benimkikızlarrr alakasız olcak ama düdüklü tencere alıcam araştırmalarım sonucu tefal ve fissler en iyisi.özellikle fisler en çok tercih edilen.fikri olan varmı bu konuda...
geçmiş olsun canım ya havalar değiştikçe hastalıklarda artıyor bu sinekler beni çıldırtıyorSelamlar Kizlar,
Dünden beridir bizim evde bir hastalik rüzgari esiyor sormayin. Esim rapor aldi, Pazartesine kadar evde, üsütmüs. Doruk'da gece üsütmüs sanirim, üstünü actigi icin. Burnu akiyor hafif ama atesi yok. Birde dün evi havalandirirken sinek girmis yatak odasina cocugun yüzünü hep yemis. Öyleki sol gözüne yakin bir noktayi yemis ve resmen sismisti cocugun gözü. Birde sürekli kulagini cekti durdu, kulak resmen morardi, korktum iltihap mi var diye ama gecmis bugun. Sanirim kulaginida yemis olmali. Bugun birde bende halsizlik, karin agrisi var. Regl mi olacagim bilmiyorum. Bir düzene girseydi baska birsey istemiyorum. Keyifsizlik var üzerimde, esime catacagim neredeyse ama o da hasta. Catacak birseyde yok hem.kaydirigubbakcemile3
Aman canım ne sinir dimi innsan kapılarına dayanıp kızmak istiyor susup oturuyorsunDefne uyandıktan sonra emzirdim, mama yedirdim. Domatesim kalmamış hadi markete gidelim dedim.
Gittik anam bi geldim apartmanın içinin elektrikleri yok. Asansör ve ışıklar çalışmıyor. Haydaaa elimde poşetler kaldım öyle. Altımdaki kuaföre bıraktım Defdoş'u. Poşetleri yüklendim çıktım 3 katı. Sonra pusetimizi arabanın bagajına bıraktım. Defne'yi bahçede oynattım bi saat. Sonra yönetici bi geldiki apartmanın elektriklerini kesmişler. 8-9 daire 3 aydır aidat vermiyormuş. Ya ne sorumsuz insanlar var. Halit yönetici yardımcısı olduğu halde veriyor aidatları. Ki yasada vermeme gibi bi hakkı var. Laf ederler diye her ay düzenli ödüyoruz. Allah'ım ya kalsınlar şimdi yaya da akılları başlarına gelsinklava:
Eve geldim poşetleri yerleştirdim. Taze fasülyemi koydum ocağa. Defdoş'la oyun oynadık azcık. Size bakayım dedim. Sıcakta dışarı çıktım iş açtım başıma canım çıktı.
Şimdide salondaki oyuncakları toparlayıp bi sileyim, toz alayım. Akşama kadar aynı hale gelecek gerçi ama halledeyim şimdiden öptüm kızlar a.s.
oyyyyyyyyyy nerden bulmuş diycem onlar herşeyi bulur canımkızlarrrrr
hanzade ÖLÜ ARI YEMİŞ YAAA okadar dikkat ediyorum genede bulmus yerden offf
bişi olmaz dimiii
çok geçmiş olsun canım ya soğuk bişeylermi yediiniz nasıl oldu böyle bu kdar?Bu arada beni unutunveeeeeee süpersin devam et kilolaraMerhabalar Kızlar,
Geçmişi okumaya daldım.Saat 13:00 den beri.Tabi 100 kere bölündü işten.Okuduğumdanda pek bişey anlamadım desem yeridir.
Birsom geldim burdayım bende dün akşam arıycaktım seni hep aklımdasın ama misafir gelince kaldı.Kalp kalbe karşıymış.Nuran'ın yazdıklarına cevaben eskileri yazmışsınya okurken bile tuhaf oldum,ne günlerdi şimdi kocaman oldular kuzularım benim.
2 gündür istirahatliydim.Bronşit başlangıcı dedi doktor.İğneler,buhar veriyorlar 3 akşamdır.Perişan oldum resmen,allahtan akciğerlerimde bişey çıkmadı.Nasıl üşüttün bu kadar diyor doktor.Ben kışın bile böyle hasta olmamıştım.Öksürürken boğazım parçalanıyor sanki.Üstüne üstlük adet oldum halim duman.
Yağız'ında biraz ateşi vardı dün doktora götürdük,kesin bende bulaştı dedim ama çok şükür boğazlarında bişey çıkmadı.İdrar yollarında biraz iltahap varmış.Doktor birde idrar deliği çok dar bence hemen sünnet ettirin demezmi.Kayınvalidem ve annem hiç yanaştımıyolardı küçük daha kendini bilsin falan diyolardı ne alakaysa sanki öyle bir deneyimi hatırlasa nolacak :S Bu durumda doktor diyince onlar istiyolar ama biz erken diyoduk dedi kayınvalidem doktordan da ağzının payını aldı.Velhasıl Yağız'ı Eylül sonuna kadar sünnet ettirmeye karar verdik.Fiyat aldım birkaç hastanede herkes kafasına göre verdi.Sanırım doğum yaptığım kendi doktorunun olduğu hastanede yaptırıcam.350 lokal olursa dediler.Makul geldi banada.
Geçmişte aklıma takılan birkaç şey;
Filizcim,tatilden dönmüşsün hoşgeldin.Görümcenle ilgili sıkıntılar vardı daha öncede yanlış hatıramıyorsam,ağzının payını alması iyi olmuş.Orda kalmanızda Doruk için en doğrusu diye düşünüyorum.
Nuran'cım,sende baya bunalmışsın.Ama inan herşey aynı hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.Belki çalışan arkadaşların üzerinde biraz farklı sıkıntılar olsada,tüm gün evde çocukla birikte kalan arkadaşlar çok daha fazla bunalıyorlar.Kızlar çok güzel yazmışlar gerçi.Bir kurs bulsan kendine belki bir el becerisi edinip bundan para bile kazanabilirsin.Böylelikle aile bütçesinede katkın olur.Ben bir araştır derim.
Özlem'cim sende çok bunalmış,çok doğal en hassas dönemindesin tatlım.Hakkınızda hayırlısı olsun,ben herşeyin karşılıklı diyalogla çözülebileceğine inanıyorum.Muhakkak konuşmaya çalışın.Hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.Tubişimde yazmış gerçi ama biz kardeşlerin sayılırız,nolur bir ihtiyacın eksiğin varsa söyle elimizden gelen kadarıyla yapmaya çalışırız evelallah.Söylemezsen hakkımız kalır.Birbirimize destek olmak için burdayız.
Tülaycım,düdüklü tencere sormuşsun,diğer arkadaşlar pek memnun değiliz demişler ama ben Tefal'den çok memnunum,birde belki eski model kullanıyor olabilirler.Tavsiye ederim.
Benden bu kadar akşamda yemeğim yok ne yapsam bilemedim evde sebzemde yok,sıcak diye pazar akşam üstü çıktım,hiçbirşey kalmamıştı meyve alıp döndüm.Akıl verin bakalım ne yapsamki ama çok kalorili olmasın
Bu arada son bombayı patlatıp gidiyorum total giden kilo 12 günün sonunda üç buçuk kilo
bennnnnnnnnnnnnnnnnAy yazmayı atladıklarıma devam edeyim
Gülşah kızımın saçlarını kestirmişsin iyide yapmışsın.Bende istiyorum Yağız'da sıcaktan hep kafasını kaşıyor.Kafasının içi bile islik oldu kuzumun.Resmini koyda görelim çok merak ettim.
Gelinimi yerimmmm ben o ne tatlılık öle çokkkkkkkkk özledim diyorum Pınarrrrr diyorum anladın sen onu.
Banu'cum evden vazgeçmişsiniz,hakkınızda hayırlısı olsun tatlım gönlünüze sinmesi çok önemli tabi.Beğendiysen birde Tülaycıma yakınsa süper valla.
Umarım unuttuğum kimse yoktur.Özleştik yine vallahi ne olacak benim bu tembelliğim.Siteye çok daha sık uğramalıyım.
aman ramazanda ye canım ya insan ihtiyaç duyuyor eşin yine el atmış sofraya şanslısın bakayyyy kızlar Ahsen saat 5 gibi uyudu zilli bende 6.30 da yanına girdim giriş yarımsaate kalkar zaten zilli dedim yemeğimi yaparım dedim
amannnnn sen misin diyen kapı sesine bir uyandım iftara 10 dk var eşim uyuyorum deme sakın dedi valla uyuyordum dedim kahvaltı koymaya başladı adam yazık :)))
dur dedim hemen tarhana yaptım 10 dk ya kaynadı çorbalarımızı i,çerkende erişte yaptım tereyağlı onuda yedik Allah kabul etsin böyle işte
şimdi eşim maça gitti bende çay demledim ekmek kadayıfıyla beraber yiyicemsempatiksalakcinniçok sardım bu ara bu tatlıya Allah sonumu hayretsin
oy yerim seni ben kısacık rahatlamıştır iyice.
selam kizlar a.s.
ay ev işine bereket geldi yaa..tümgün bişey yapmayinca busefer iftardan sonra oturamiyorum bi türlü..
özlemcim hadi bugunude atlattin :) yorma kendini yarin..temizlik varmiş..inşaAllah kendi doktorunla doguma gidersin tatlim a.s. hayirlisi neyse o olsun inşaAllah :) eşinin düzelmesine de sevindim :) inşaAllah hep böyle gider :)
nurancim canim ya cok sıkılmıssın bugun..valla hepimizde var o monotonluk..bizimkide öyle..hele ramazan girdiginden beri resmen saatle yapiyoruz herşeyi :)) bencede kizlarin dedigi gibi bi uğraş bulmak cok iyi bi terapi..birde evini sevmedigini söylemişsin..eger taşinma gibi bi durumun varsa hemen taşin..ama eger yoksa evini sevmeye caliş..sevecegin şekilde yerleştir..bi koltugun yerini bile değiştirmek insana hava katiyor gercekten..birde namaz konusuna deginmişsin,ev işi konusuna değinmişsin..emin ol ki bunlardaki düzensizlik seni en cok bunaltan şey aslinda..yapman gerektigini biliyorsun ama yapmiyorsun..dolayisiyla onlar hep kafanin bi yerinde seni içten içe yiyor..sürekli geri cagiriyor..bi nevi ayagina dolaniyor..bunlari düzene sok..atiyorum mesela haftanin 2 gününü camasira ayir..namazlarini hep ezan okunur okunmaz kil..birazdan kilarim deme..kur'an okumak istiyorsan kasma kendini..günde 1 ayet oku..hiç birşeyin fazlasi makbul degildir..devamli olani makbuldur..1 kere tam temizlik yapip 1 sene yatmanin kimseye faydasi olmaz neticede :) onun yerine her hafta az az düzenli yaparsan fayda görürsün..dini vecibelerde böyle..ev işleride böyle..ama işte yapmadigin zamanda böyle bunlatiyor insani..keyfinide yap işini yap..her yaptigin işin seni rahatlatacagini düşün..nihayetinde kafanda bi düşünce azalmiş olacakhobilerde cok iyi oluyor böyle dönemlerde..ahsap boyama,kumas boyama,etamin,örgü,dikiş,taki vs..hepsini yaptim :)) ama ben sıkıntılı ayseyim biraz :)) sende dene hepsini belki birini gercektne cok seversin..hepside kolay seyler :) yada bilgisayarin var nasilsa..muzik programlari var..mix felan yapiyorsun..onlarla ugrasabilirsin..yada foto programi..yani yeterki ara..arayan mevlasinida bulur hesabi :)) herkesin hayatinda irili ufakli sorunlar var..ben daha sorunsuz süper hayati olani görmedim,görecegimide sanmiyorum :) sana ufak gelen kimine büyük,sana büyük gelen kimine ufak gelir..ama muhim olan pozitif bakmak..geçmiş geçmiştir..adi üstünde..şuan önemli..şuan sorunlar varsa onlarla elinden geldigi kadar savas..ama elinden gelen bişey yoksa bunu kabullen..geçmişi özlemekle kendini üzmekten baska bişey elde edemessin..ogunler içinde bugunun içinde şükret..eminimki şuanda da yaşadigin,ama baskalarinin yasamayamadigi (genelde böyle fark ettiğimiz için bunu diyorum) şükretmen gereken,seni mutlu edecek bircok sey bulacaksin :) mutlu olabilcek şeylerin yaninda mutsuz olunca şeylerin nekadar da az oldugunu fark edeceksindir tez zamanda :) ay ne cok konustum gene ben :)) muckss canim :)
pinarim cosmusss :) kiz biz haftaya kadar seni beklemiyordukp şaka bi yana..özlemişim senin muhabbetini cadiii :) ay ben o çirkin gülüşlüyü verene kurban olurummmmm :) maşaAllahh kuzumaaa :) iş başvurusu yapiyormussun..hayirli olsun canim..biraz daha beklemicekmiydin? yanlişta hatirliyor olabilirim tabi :) hayirlisi neyse o olsun tatlim ya..seninde dedigin gibi insan gercekten biraz kendine vakit ayirmak istiyor :)
birsenimm gene maşaAllahin var kuzum :) yav bi durda motorun sogusun kiz :))) ay ama cocuklara cok güldüm ya..hele inek alcam bu cocuga demişsin ya koptum resmen :)))) aferin kuzuma sütüde severmişşş :)) sende eşini takma be canim..el at olaya..benim eşimde bazen bilir bazen bilmez hesabi :)) el atmadan olmuyor valla :)) anlamiyorlar yoksa..cocuklarda gercekten epey masraflilar bi kariş boylariyla :) beziydi sütüydü yumurtasi muhallebisi derken bizi geciyorlar :) Rabbim saglik afiyet versin napalim..ev içinde lütfen üzülme ya..emin ol sizin için hayirli bi zamanda satilacaktir..ay eski günlerden de bahsetmişsin canim ya..cok şukur gecti gitti hepsi..bak artik ne kuduruk oldular :))
sibelimm canim ya..cok hasta olmussunnnngeçmişler olsun canim yaa..acil şifalar inşaAllahh..yagizimda cok sukur fazla bişey yokmus..demek adam olcak o da he :) oy kuzum benim ya..hayirlisi olsun inşaAllah..ama bende erken sünnet taraftariyim..oglum olsaydi hastaneden cikmadan sünnet ettirmeyi düşünüyordum hep..bilmiyorum belki oglum olunca böyle düşünmem :) kesin konusmayayim..ama en iyisinin bu olcagini düşünüyorum suan :)) oyy 3.5kg gitmiş tebrikler en kocamanindannnnn :) neler yapiyorsun anlat bakayimm kilo için :)
tülaycim ben tefal kullaniyorum..cokta memnunum ya :) niye millet memnun degilmiş anlamadim :)) serrosun yemeklerini hep onda yapiyorum..gayette iyi hizli pişiriyor :) hayirli olsun şimdiden canim :)
kiz uyusuk esennnnnnnnn kadayif dolmasi yapip yiyecegine şu resimleri yükle be :) diger tatil gelecek nerdeysebide catlatir gibi "cok sukur yiyip yiyip kilo almayanlardanim" demiş cadi yaa :))))
]
Morali bozuk olan teyzoşlarıma benden bi çirkin gülüşü muckkkkk a.s.
slm ben geldimmmmmmmmm
sibel hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun cnm ....şu dönemde çok dikkat et cnm yat dinlen ve iyi beslen bünyen toparlasın....bence eve giderken tavuk al fırında yap yada kıyma al köfte yap cnm....iyi beslen diyeti bırak bu ara bu hastalığı iyi bilirim..sıcak limonlu tavuksuyuna çorba yapsın kaynan cnm ......
ne yazacaktım yaa unuttum neyse köfte tmm...çorba tmm saat 7 gibi patatesleri soyarım..pirincimide ıslattım...uykum var yaaa çocuklarda ful enerjiiiii
sibelcim hoşgeldin tatlım çok geçmiş olsun sanada yağızada evet canım ev işi olmadı uzun süre ödeyeceğiz o nedenle çok iyi düşünmemiz gerekiyor hayırlısı olsun hepimiz hakkında
ben geldimmm
sibel gecmiş olsun sanada yagızada
özlemcim hadi hayırlısı canım haberlerini bekliyoruz inşallah
yaa arı yemiş ya benim kız yarısını agzından parça parça cıkardım
öff zaten korkarım böckten bide bu cıktı kşam eşime sölesem bana kıza sempatiksalakcinni
offfff hala yemek yok fikir de yok sinir oldummmmm
ayyy Allahım nihayet uyudu yaaa bu nasıl bir çocuk sabahtan beri uyumuyor tam dalıyor gözü kapalı bir şekilde kalkıp oyuncak bebek arabasını sürüyor çıldırdım valla
şimdi uyudu inşallah uzun uyurda rahat ederim biraz
muhabbet bol olmuş burda oh süpersiniza.s.
özlemcim nst iyi çıkmış inşallah salıya kadar dayanır mehmetimiz
defdef ne tatlı çirkin olmuş öyle yerim ben o çirkini:)))
sibel geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah daha sık gel buralara özletme kendinia.s.
filizcim eşine ve doruğada geçmiş olsuna.s.
Bacım ya ne fena geliyordu sesin. Çok geçmiş olsun tekrar a.s. Yağız'ın sünnet işi de hayırlı olsun bakalım erkek oluyor damadım. Kızı kesin vericez a.s.
Anladım anladım bacım :kedi:
Oyy bırsen okurken ben yoruldumm bu nasıl bır süt askıdır boylee kolay gelsın bacımm
sıbecım tebrık ederım 3,5kılo supersın ıy gıdıyosun..
Gecmıs olsun canım cokk..yagızda bıan once toparlanır ınsallah
selam kizlar a.s.
gülşahcim anacim kuzumun hangi sacini kestirdin kiz :) zaten kisaydi kuzumun saci :) ay resmini yükle cok merak ettim ne hale getirdin kuzumu :)
ferdacim maşaAllah daghana :) erik olayina cok güldüm ya..helal olsun yarasin kuzuma :) demek cekirdegini cikarip delda al diyor he :))) ay yerim onu bennnn :)))) serraya erik verince bakip bakip atiyor :)))) ödü kopuyor cadinin bişey yiyecek diyecok nazli coooooookkkkk :))
filizcim tekrar hoşgeldin canim a.s. oyy baya bi macerali olmus sizin tatil ya..eşinede bravo hakketen iyi demiş..herkes haddini bilsin,bilmeyene de ögretilsinay demek orasi sogudu he..ne güzel..biz pişiyoruz..yakinda yemekleri balkonda pişircez organik olur hem p
ay elbet unuttuklarim vardir..kusuruma bakmayin kizlar..bu saatte anca bukadar şey kafamda kaliyor :) şimdi kalkip ütü yaqpicam,çamasirlarimi toplayip kaldircam..yarinda anneme gidicem inşaAllah..c.tesi eve gelincede temizlik yapicam..ay buarada c.tesi bizim nişan-dini nikah yildönümümüzgeçen sene hatirlamamiş bizim adam..ki çok önemserdi bugunu :) bakalim bu sene nolcak :) yarin annemlerin evlilik yildönümü :) onlara da ben hatirlatcam büyük ihtimalle neysem hadi öptümmmm hepiniziiii a.s.
çok geçmiş olsun canım ya soğuk bişeylermi yediiniz nasıl oldu böyle bu kdar?Bu arada beni unutunveeeeeee süpersin devam et kilolara
bennnnnnnnnnnnnnnnn
Mutaharam nasılsın beni uutuyor bu ara arkadaşlar alınsammıki?
kızlar günaydınlar nasılsınız durunun bugün su çiçeği aşısı var annemle tartıştık biraz moralim bozuldu durunun tüm kıyafetleri annemde neredeyse hergeldiğinde birşeyi yok deyip alıyor şimdide bana telefonda hiçbirşeyi yok da niye getirmiyorsunda diye çıkışıyor
arabasıda apartmanda girişte iki dakika aramız var annemlerle aşıya götürecekler ya biz alamayız arabasını niye getirmediniz diyorlar inan ailen bile olsa insan böyle şeyleri çekemiyor bende iyi almayın ozaman aşısınıda yaptırmayın zahmet olmasın dedim hep onlar nasıl isterse öyle yaşadık çocuklara bakıyorlar diye ne isteseler yaptık canım çok sıkılıyor:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?