2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar herkes iyidir umarım.akşamdan beri kızlar felaket karın ağrısı çekiyorumya(((((((( anlamadım uamrım geçer her eyrimden terler fışkırıyor resmen(

banu canımya anneler işte bazen böyle davranabilyiorlar.takma boşver.sen al akşam aşısını yaptır hastane bir adım sana.yada yarın yaptır annelerimizden bunalıyorlar kolay değil gerçekten.

gülşahh canım pek şeker olmuş durucukk.

CNM BENİMMM çok haklısın annen baktığı için hep bir gebelik söz konusu
ne yapacaksın cnm çalışmak zorundasın yoksa sen isemezmisin kızlarının dibinde olmak
offf ben seni çok iyi anlıyorum..üzme kendini annler işte

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese.opuyorumnanaktan

günaydın cnm

Herkese Selamlar Kızlar...

Gün o kadar erken başladıki bize akşam oldu sanıyorum yada abartıyorum.7.30 da kalktı Dağhan bugün uyusa diye bekledim ama yok kalktım kahvaltısını yaptırdım.Neyse salonda açtım pc yi size bakıyım dedim masanın üstünde pc ben ayakta,bütün sandalyeleri masanın altına sıkıştırıp masayı gümüşlüğe yasladım.Dağhan yüzünden,neyse nasıl ağlıyor ama neymiş o da bakacakmış,karıştıracak illa.yok filan derken sen çık koltuğun üstüne ordan camı açmaya çalışıyo tabi dengesini kaybetti tam düşüyodu salıncakta koltuğun yanında tabii havada yakaladım resmen,ödüm koptu,neyse kızdım tabii ağladı.sonra tutturdu vcd yele oynucak bu ara ona taktı kafayı hadi unutsun diye odasına götürdüm çarşafını filan değiştim,bunuda yatağın içine koyduum bende bir iki .ekemce düzeltiyim dedim.Küçülenleri kaldırıyım dedim,ayy o ara bi ses oldupaldır güldür bi baktım bizimki yerde.Yaa varya ömrümden ömür gitti,artık yatağının korkuluğundan bile tırmanabiliyor,kafanının üstüne düştü tabii,ağlamaya başladı,baktım başında sıyrıklar var azıcık yüzünün biyeri kızardı.ödüm koptu yaa..çıldırdım resmen Anılı aradım olmazsa götür doktora dedi ama bişey yok gibi görünüyor.götürmedim şimdilik.Ordan geri salona geldik.Bu sefer koltukta otururken bana bulaşırken düşüyodu yine tuttum..sonra prizlerle oynarken düşüyodu yine tuttum..Ayyy kabus gibi kızlar,Dağhan çok ama çok hareketli maşalah Allah başka dert vermesin ama çok zordayım şu ara..

Dün kaşla göz arasında mutfak masasının üzerindeki margarini alıp avçlamışş..Delda deldaa diyip duruyo bi baktım manzara o biçim,sonra gitmiş balkondaki mangalda ızgarası vardı onu almış halılara sürüyor...armut verdim aline koltuklara sürmüş,offff çıldırıyorum hiçbir iş yapamıyorum sadece onun peşinde dolaşıyorum,neolacak benim halim bilmem.Sabahtan beride öksürüğü var biraz şurup veriyorum.Üç azı dişinin bir ucu çıktı ondan da huzursuz sanırım şu an ayağımda uyuttum ama sıçrayıp duruyorr...

tubacım burdan özellikle sana sesleniyorum bildiğin bi dua varmı bana söyleyin ne olur,Dağhan çok korkuyor herşeyden sesten filan..Ve çok sıçrıyor uyurkende..Ne yapcam bilmiyorum...

Dünde sahura kalkamadığım için oruç tutamadım ama o da Allahtanmış,dağhan çok fenaydı ..Allahım affetsin inşalalh kışa bütün borçlarımı ödücem...Dün komşumla oturduk bütün gün ben ona o bana.Alalhtan o var yoksa bende kafayı yerim.Arkadaş olduk artık ailece görüşüyoruz.Akşamda onlarda yedik yemeği gece yarısına kadar oturduk...2 yaşında kızı var onunda..Sağolsun iyi yani...

Neyse bugün orucum Allah kabul ederse...

Geçmişe baktım kızlar çabucak aklıma gelenleri yazıcam...ne olur kusura bakmayın daha yatağımı bile düzeltmedim çünkü uyurken kaçamam lazım...

Nurancım senden başlıyım cnm,inan çoğumuz seninle aynı durumdayız,hepimiz çalışma hayatını bırakıp evde çacuklarla kapandık kaldık.Benimde burda ne annem babam nede yakınımda bi akrabam var.Aynı senin gibiyim yani,neyseki Allahtan bi komşum var dediğim gibi onla vakit geçiriyorumda birz daha iyiyim.Oda öğretmen işe başlıcak 15 güne kadr sonra yineaynı yanii...o yüzden sende bence bak artık bi iş filan bi bakıcı bulursun onlar bi şekilde büyücek ama bizimde ömrümüzden gidiyor unutma...

birsencim senin yazdıklarını da okuyunca gözlerim doldu üzüldüm niyemi?? Neden kk yı daha erken keşfedemedim diye,o günlerde olsaydım bende hiç yalnız bırakmazdım seni cnmm.Zor günler geçirmişsin gerçekten.neyseki hepsi geride kaldı gerçi şimdide başka dertleri var ama olsun o günler çok daha zordu dimi??? bende seni seviyorum cnm.Sen süper bi annesin.... a.s.

Tubacım bereket konusunda haklısın bence çocuklarda bi bereketlendi ne dersin :))oturmak nedir durmak nedir bilmiyolar..:)) O cadı Serrada utansın artık yesin bakıyım eriğini armudu aaaa neoluyoo bakıyımm :) Üzmesin anasını....a.s.

Pınarcım yine faalsin cnm,bugün annnedesin ne güzel hadi hasret giderin bakalım...Artık pazartesi anca gelirsin sen eve??? ) a.s.

Filizcim gelmişsin cnm hoşgeldin,herşeye rağmen dinlenmişsin boşver cnm.Herkes bişeylerle uğraşıyo hayat işte...Dertsiz tasasız kimse yok emin ol...Ama şimdiden Datçaya yerleşme düşüncesi gerçekten doğru değil,Doruğun eğitimi daha önemli yoksa doğal hayatı herkes ister...Dimi ama?? Bu arada ailecek geçmiş olsun size güzelimm...a.s.

tülaycım düdüklü konusunda tefal derim ama klasik modeli.detay arttıkça iş zorlaşıyoo kapağına filan su değince bozuluyomuş bi arkadaşımın başına geldi.bilgin olsun...

Gülşahcım durunun olmayan saçlarını gördüm boşver sıcakta iyi yapmışsın kökü onda nasılsa uzar!!Böylede çok tatlı kızım benim.Bu arada sen perdeciyi buldunmu...

Esracım sende gezmişsin hatun?İyi yapmışsın valla bak bu sefer üzmemiş kızım seni???

Banucum bazen anne kız arasında olur annedir kötülüğünü istemez düşünem öyle boşver...

Sibelcim çok geçmiş olsun güzelim yaa,bu klimalar cidden mafffediyor insanı.Se yinede ucuz atlatmışsın.Dikkat et kendine sana ev bakmaya devam ediyorum fiyatlar 200 civarı bilgin olsun.Yağızın sünnet işine çok sevindim.Ohh olsun bitsin valla,bizde istedikte aynen büyükler karşı çıktı.

Umarım unuttuğum kimse kalmamıştır..Kaldıysa da hatırlayınca yazarım hemen hepinizi çok öpüyorum ben gidip biraz iş hallediyim...a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın kızlar....ayyy kendimi çok yorgun hissediyorum evim mok gibi bi silkelensem aslında 1 saat tutar ama hiç yapmak istemiyorum..

gece ütü yaptım aksam misafirim vardı iftardan sonra bişey yapamadım...gece işe koyuldum...
saat 1 de yattım 3 de zorla kalktım eşim kalkmış ali ağlıyo süt ısıt bende ısıtıp verdim
bi gecede sen hazırla dedim hiç uğraşamam dedi..yapıyosan yap yapmazsan yapma dedi...o kadar bozuldumki o kadadr gücüme gittiki bi sürehi su içtim tost yaptım...kendi tostumu alıp içerde yedim eşimide 3 kere kaldırdım tmm diyip durdu...4 kez duvara vurdum yok..uyumuşum ben sabah baktımki yememiş...yaa delirtiyor beni gece çocuklara kalkıyor binbir gerginlikle ..sanki o oruç tutuyor ben tutmuyoum..o youluyor ben yorulmuyorum püfffffffffffffff diyorum...bugünde canım cicim diyoır bana ..
ben gece sana sahur hazırlarım diyor...bugün niyetlenmedi tabi........

ayy sabah sabah ne dertliymiişm haha :)

tülaycığım merhaba cnm :))

Tülaycım geçmiş olsun tatlım yaaa iştede hastalık hiç çekilmiyor.

Ferdacım olur böyle şeyler,Yağızıda gördün hiç durmuyor.Kapıları açıyor artık.Camlara tırmanıyor.Heran heryerde kaynanam resmen çıldırmış gibi sağa sola saldırıyor biran gözümün önünden ayıramıyorum diyor.Evler içinde sağol acaba aynı anda herhangi bir siteyede satılık ilanları varmıdır.Görmek isterdim

Birsommmmmmmmmmm bunların hepsi aynı anlayışsız anacım.Bazen bir bakarsın bana iş yaptırmaz bazende öldürsen kolunu kaldırmaz.Tubişin yazdığı bişey vardı,"Ben bu adamı aldığımda böyle değildi.Kazıdım altından odun çıktı" diye yanlış hatırlamıyorsam.O kadar doğru bir tabirki kaydirigubbakcemile3

sibelcim sağol canım. ya birsen erkekler hep böyle.benim eşimde canı isterse yapar istemese yapmaz.ama dün ilk kez gözlerimi yaşarrttııı gece selin uyanmıştı bende lavabaoya falan gittim bi baktım eşim ilk ekz süt ısıtmış şaşırdım yani:)) ama çok ısıttığı için habire soğutmak için uğraştı.o yüzden biz yorulsakda dayanıklıyız nede olsa:)))

ferda canım sağol. dağhana gelince ama hepsi böyle canım bunların.o yüzden briaz daha sabır...allah dediğin gibi hastalık vermesin

sibel bu arada tubişin sözü çok doğru valla:)))))) sanırım evleninceye kadar bu erkekler fidan sonrada kalın çınar oluyorlar:)))))))))))

ay ben yazip yollayana kadar yüklemişsin resmi gülşahcim :) kuzummmmmm kel olmusss ama cok yakişmi gene gamzelimeeee :))) onu hiçbişey cirkinleştiremezzz :)) muckssssssssss tetesi yesin onuuu :)

şeker sen yükle dersınde yüklemem mizemuszemus
anında görüntüüüa.s.

ohh sefanız bol olsun işe basladan atın kurtlarınızı ana kıs :1hug:
bu sene bı ben yapamadım bamya okadarda severım aslında bugun alayım barıııa.s.

bazen olur boyle seyler takma kafana,geçerrr merak etme..
yınede annenden baska bukadar guvenle bırakabılecegın bırını bulamazsın .
yaşları ılerledıkce tahammul sınırları bızım kadar güçlü olmuyo onuda anla...

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese.opuyorumnanaktan

gec oldu ama gunaydın canım...a.s.

saol tatlıma.s.

bu yazıyı yazana kadar daghan kesın uyanmıstır:)))

canım ben hala perdecıye gıdemedım benım kocam uyusuk bıraz hadı hadı dedıkce bısey cıkıyorr yarınkı planım o bakalım gıdebılecekmıyım:uhm:

allah kabul etsın canım cok yorulmus senınkı demekkı bu kadar derın uyuduguna goree...
dedıklerınıde takma bıseye kafası bozuktur sana catmıstırr geçer buaksam merak etme erkek mılletı hepsı aynıa.s.

merhaba canım nasılsın geçmiş olsun tatlım üşüttün mü acaba dikkat et kendine evet anneme hak veriyorum kolay değil iki çocukla uğraşmak ama bende işten dolayı çok stresli oluyorum karşılıklı anlayış çok önemli

birsencim günaydın tatlım nasılsın benim paşalarım nasıl evet annem emek sarfettiği için ona minnettarım ama bazen kırılıyorum hemen geçiyor

aynen bu söze katılıyorum vallaaa

valla bişey demiyorum eşim hep yorgun tahammülüm kalmıyor bazen ...sanki gündüz benim yardımcım varmnış gibi davranıyor.......

tatlım Allah kormuş dağhanı inat ediyorlar istediklerini yapmak için
öyle tatlım arada oluyor böyle atışmalar ama en kötüsü böyle olsun tabiki bizi koşulsuz seven tek kişi annemizdir şüphesiz

merhaba tatlım nasılsın :))annemden başkasına güvenemem tatlım çalışsam bile günde en az dört beş kere ararım seslerini duyarım kreşe falan veremem sanırım Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin

ayy sibelcim öyle valla canım evlendikten sonra değişiyorlar eşim bana yardım eder söylersem yoksa hiçbirşey yapmaz
tubişde iyi laf söylemiş :))))) kesinlikle doğru

iyiyim bitanem sen nasılsın :))))))))))))) bende sabah aradım seni patron gelmeden 9 gibi geç geldin sanırım bakan olmadı nasıl oldun karnın ağrıyor mu hala

canımya geç geldim bugün biraz.evet canım ağrıyorya(((ama bu üşütme ağrısı değil gibi tuhaf bişey (
iyiyim canım haftanın son günü ):) mutluyum..

tülaycım dinlenirsin diyeceğim ama evde olunca daha çok yoruluyoruz işten güçten ama en güzel yanı yavrularımızla vakit geçirmek:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…