2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy şimdi üst değiştirdim...karnım kocaman olmuşşş bugün son hapımı içtim sahurda artık c.tesimi pazarmı p.tesimi gelirr bilemem ama gelsin biran önce

selammm
ben geldim nihayett
ayy hanzade gece ssahurdauyandı yatırıyorum geri kalkıyor bişide dmiyor aglamıyorda agzında meme oturuyor öle (bucocuk bana cekmiş o tarz huy bende de var)
neysem sahur bitti salladım 2 kere uyudu sonra saat 6 yı gecerken süt verdim 9 a kadar uyumusuz 9:30 da kalktık kahvaltısını yaptırdım mutfagı topladım bak makinayı calıstırmadım aklıma geldi şimdi neysem
hanzadenin uyuyacagı yok saat 11:30da ee ee diye geldi yanıma salladım uyudu arada bi agladı tekrar salladım ama sanırım şimdi uyandı

amanın sabah sabah baya muhabbet olmuş maşallah
tubacım her söyledigin kelimede haklısın şükredecek öyle cok seyimiz varki basta saglıklı sıhhatli eliayagı düzgün evlatlarımız var ve mutlu bir yuvamız
ama bazen öyle doluyorum ki sanki nöbet gibi arada bir geliyorlar bana
neyse bayramı falan atlatalım bişiler bucam ben inşallah

ferdacım sabah sabah baya badire atltmıssınız gecmiş olsun canım valla seninki erkek cocuguda yapıyor benim cimcimede aynı yaa koltuk üzerine cıkıp perdeye asılıp asagı atlıyor kafayı yicem
Allah hepimşze sabır versin valla

banucum anneler bazen öle yapıyorlar bende dun benimkiyle tartıstım ama varya iyiki varlar alttan alıcaz napalım aşınız varmıs hadi şimdiden gecmiş olsun

tülay niye agrıyor bacım karnın gecmiş olsun yaa

Nuran canım neyseki biraz daha iyisin sevindim.bilmiyorum canımya aslında her adet döneminden sonra böyle bir ağrı çekiyorum.aslında bir dr gitmem laızm ama içimden gelmiyor):))

nurancım nasılsın canım düne göre iyisin demi öyle valla iyiki annelerimiz var onlar olmasa ne yapardık arada hepimiz yaşıyoruz bebişin nasıl

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese.opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN CANIM

CAnım haklısın insan kızıyor annesi bile olsa ama ben evde uzun süre şimdi kalınca anladım onlarda yaşları ilerlediği için biz nasıl çocuklarımıza şimdi kızıyor of diyorsak onlarda bazen sıkılabiliyor sonuçta o yaşta çocuk bakıyorlar ve şu an annenin üstünde 2 çocuk ve ev ahalisi var.ben evde Türkizin arkasına gezmekten ne iş yapabiliyorum mesela nede sinirlerimi kontrol edebiliyorum oda ufak serzenişlerle aslında yorgunluğunu çıkarıyor sana onu anlamanı istiyor sende akşam iş yorgunluğuyla gidip birde çocuklarla ilgileniyorsun bide eş var tabi aslında iki tarafta yorgun

canım gerçekten çarpıyor aman dikkat et diycem ama sıcaktada nefes gibi
canım çalışıyorsun şartlarınıda bilmiyorum.hem niye küstün?niye küstürdüm seni?
canım adetmi olcan yoksa
valla Dağhan da Türkize mi özendi naptı canım bugün biraz dışarı çıkar düzene girer hemen
canım boşver bigünde dağınık kalsın yorma kendini gerçi sen duramazsın ama
valla eşim sevmiyor sebzeleri annem gelsin hergün yicem sebze yemeği çok özledim
canımya geç geldim bugün biraz.evet canım ağrıyorya(((ama bu üşütme ağrısı değil gibi tuhaf bişey (
iyiyim canım haftanın son günü ):) mutluyum..
aman haftasonu geldi hasta olma gezersin bol bol belki
hoş geldin canm.valla alıntı yaptım birsürü Türkiz ömrümü bitirdi bi çamaşır makinesine bi kapıya zır zır yazdırmadı bi türlü arada pc yi tokatlıyor bide tam 1 saattir alıntı cevaplıyorum
,
,+3,,,,

Tutukun cnaım merhaba.yok canım adet olmucam ama det sonrası bir ağrı bu(( yarın evet bir lcw gitmem lazım.aldığım kıyafetler vardı 1 ay olcak hepsini değiştiricem ama sıcakla hiçbişey yapasım gelmiyor..

çalışınca haftasonu evde dinlenmek istiyor insan evde olunca ise gezmek anlıyorum seni tüm haftanın yorgunluğunu atmak lazım 1 ay olduysada değiştir hemen canım hiç belli olmuyor geri almayabilirler

esracım nasılsın tatlım dediğin doğru tabi iki çocukla uğraşıyor akşama kadar kalbini kırmam asla annemin onun hakkın ödeyemem türkiz napıyor canım

ayyyyyyyyyy çocukları uyuttum ....bir iki evi topladım aksama yemek yok yapasımda yok pufff pufff

esracım nasılsın tatlım dediğin doğru tabi iki çocukla uğraşıyor akşama kadar kalbini kırmam asla annemin onun hakkın ödeyemem türkiz napıyor canım
iyi yaramaz bu ara biraz ondan beni çok yoruyor şimdi çamaşır asıyordu attı aşağı çarşafı inip alcam yetişemiyorum onun hızına sen neler yapıyorsun prenseslerin nasıl?

ayyyyyyyyyy çocukları uyuttum ....bir iki evi topladım aksama yemek yok yapasımda yok pufff pufff
kaç gündür yemek yapıyorsun kalabalığa bugün mola ver kahvaltı yap derim canım

ayyy evet yaaaaaa öle olacak sanırım zaten esra yaa sahuuda kocam halledecekmişşş

esracım iyiyim tatlım işler yoğun ama az kaldı sezon kapanacak kızlarımda iyi çok şükür sen cimcimeye bak hiç durmuyorlar yerlerinde enerji yüklü maşallah hızlarına yetişmek ne mümkün sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil :)))

valla birsencim hızına yetişmek mümkün değil biraz dinlen ya çok yoruyorsun kendini

ayy cnm valla açlık vs.vurmadı beni ama serrsemlik hakim bende yaaaaa

bide bayadır hiç dışarı çıkmadım sıkıldım sanırım............... bu c.esi ile 2 haftadır evdeyim

Ben geldimm...

hepinize çok teşekkür ederim kızlar,tavsiyeliriniz ve iyi dilekleriniz için...

Gülşahcım seninde dediğin gibi dağhan ben bitirmeden uyandı,hemen ona çorba yaptım yedirdim,ardındanda ilaç içiriyim dedim,benimki yatak odasına kadar kaçtı,peşinden koştum orda kıstırdım...yavaş yavaş ağzına aakıttım ilacı tabii benimki dururmu,arkamı dönmemle Dağhanın istifar etmesi bir oldu,ilaçı çıkardığınamı yanıyım yoksa yeni yıkattığım halının batmasınamı!! senağlama
Attım bunu dışarı korktumda,neyse su hazırlayıp halıyı sildim hemen...sonra mutfağa girdim,bazı dolapları sildimköşeliktekileri yıkadım örtülerini değiştirdim,bide fincan kırdım.Neyse güzel oldu.

Sonrada oğlumla evi süpürdük,sildim,onu uyuttum ve koltuklarımı sildim..ne zamandır aklımdaydı,kırlentler yıkanmıştı ama oturma yerleri çıkmıyo diye yıkayamamıştım.onlarıda hallettim.Namazımı kıldım ve burdayım ama Dağhanda aynı anda uyandı senağlama

Dinlenmeye fırsat yok yanii..Bende azıcık oturup akşama bi çorba yapıcam yemeğim var dün kabak,biber ve lahana dolması yapmıştım...

Şimdi Dağhana bi yoğurtla erişte yediriyim sonra gelebilirsem gelirim yine görüşürüzz...

banucum tülaycım kusura bakmayın canlar hanzade aglayarak uyandı ona baktım sonrada fırsat olmadı dvd yi bozdu bide pc yi zormasın cadı
neyse düne göre iyiyim şükür işte arada geliyorlar nöbet gibi
kızda iyi yaramazlıkta 1 numara

bizde markete gittik yeşil fasülye aldık şimdi onu ayıklayıp atacam ocaga birde pilav cacık tamam meyveyle içeçekte var cok bile zaten su anda sadece soguk şeyler istiyorum

haaa harika buz gibi limonata tarifi aldım hemen yazayımda yapın sizde girin cıkın için bebişlerde içsin

evett 3 tane limon
1 su bardagından azcık az tos zeker
2 lt. soguk su
bikac dal taze nane

anacım limonları yıkayıp 4-5 e ayırıyoruz üstüne şekeri döküp 1 saat kadar bekletiyoruz
sonra taze naneleride içine atıp iyice yoguruyoruz
suyuda katıstırıp karıştırıyoruz süzüyoruz tekrar dolaba iftarda muhtesem oluyor
ısrarla deneyin

bugun bı kırgınlık var uzerımde anlamadım gıttı oruc vurdu galıba huzunluyum sebepsız bıde regl olucam bugun, yarın onunda etkısı var galıba

yarın annemler gelıyorrr keyfım yerınde olması gerek aslında ama kotuyum..yarın aksam yenı dünürlere ıftara davetlıyıs dönüştede duru uyumazsa bı eyup sultan veya feshane yaparıs ohh superr

yarın sabaha cok ısım var balkon parmaklıklarına koruma yaptırıyorum duru elını kolunu sarkıtıyo asagı bıde perdecıyı hallettımmı super olucak fırsat bulunca gırerım yınee

kendınızee ıyı bakın haftasonunuz güzel,mutlu,huzurlu gecsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…