gülşahcim esene söyle sana biraz sürünsün be tatlim :)))) hala yükleyemedi resimleri haaallaaaa
DD annecin geliyormus ohh süperrr :) slm söyle bizden de :) eyüpe bizde cok gitmek istiyoruz ya..bakalim nasil ayarlicaz :)
ferdacim noldu kiz senin oglusa öyle..Allahim korusun onu yaaa..cok gecmiş olsun..canim valla korku için yapilcak tek şey beklemek..bolbol felak nas ayetel kursi ve 3 ihlas oku..bide inşirah suresi oku..ferahlasin oglum.."la havle vela kuvvete illa billahil azim" tesbihatida iyidir derler..serrosta cok korkakti..hala öylede..bebekligine göre epey bi yol katetti..bebekken serra diyince bilince sicrardi anasi kilikli :)) en güzeli bolbol okuyup,o korktugunda aaa bişeyde yokmus felan gibi tepkiler vermek..sende korkunu belli etme sakin o düşünce felan..alkiş felan yap..böyle böyle gecirdim biraz serrayi..ama huy bu yani :) bende korna calininca sicrarim hala :)) hele böcek göreyim..resmen kalp krizi gecircek kivama geliyorum :))) ama sen gene bolbol oku kuzumu..Rabbim kazalardan belalardan korusun yaramaz kuzumu..buarada namazada baslamişsin..ay nasil sevindim anlatamam :) Rabbim kabul etsin,daim etsin inşaAllah canim :) seccadeye oturmus gecen gün daghan he :))) serrosuda öyle salinca gelip başörtümle oynuyor tam önüme geçip gülüyor felan :))) en güzeli yataga koyup yaninda kilmak :)))
birsenimmm bende seni çok seviyorum canim benimm :) ogluslar sahur yapmiş he yerim ben onlari yaa :)) kiz dikkat ettimde bu aliş hep 3te süt istiyor..sen ondan önce versen belki uyanmaz he..2.30 gibi..gerci denemişsindir bu yolu muhakkak :) annene gecmişsin bugun..oh biraz değişiklik iyi gelir sana..regl sendromuda baslamiş..ay bende 25inde oldum diye bugun yarin bekliyordum..habure 27sinde olmusum gecen ay :)) daha bikaç günüm daha var sanirim :) cok sukur havalarda serinledi..daha rahat tutuluyor oruc..yada bünyemi alişti nedir :)))
filizcim hastalar arasinda kalmişsin..aman dikkat et sende kapma..cok gecmiş olsun acil şifalar hem eşine hem dorukcum'a..ay o burun tikanmasi feci bişey hakketen..
ferdacim galiba daghaninda tikaliydi dimi..valla ikinizinde ogluslarini bilmiyorum sprey sıktırıyorlarmi ama serra asla sıktırmıyor..en iyi çözümü viksli suda buldum ben..bide okaliptus yagi..kaynar suya dökün azcik..odasina koyun..o nefes aldirir kuzulara..acil şifalar hem daghanima hem doruguma a.s.
banucum annecigine kirilmişsin biraz..canim ya inşaAllah düzeltmişinizdir arayi..oluyor arada böyle şeyler..sen alttan al..onlarin hakkini nasilsa ödeyemeyiz :)
sibelim ay canim kalp kalbe karşiymiş kiz..dün aradin tam ben seni arayacakken :) mahcupta oldum valla..ramazan felegimi şaşirtti biraz :))) kiz sen uzaklara niye taşiniyorsun yaaa..ferdaaa girmesene kizin aklina yaa
sen pendige gel sibos
ferdayida aliriz buraya
ohhh mis olur valla
sen ne zaman cikiyorsun buarada işten? yilsonumu demiştin?? ramazandan sonra bulusma yapalim valla..yilsonunu bekleyemeyiz
tutkuncum kiz alinma valla
en gicik oldugum şeydir :))) o koreli kuzuyuda yerim ben..bisikletede binermiş..ay hakketen cok cabuk büyüdüler yaa..yaslandik harbi harbi :) ey gidi günler :)) kiz buara tebrikler :) nihayet pendik dişina cikabilmişsin
p eşin nasil yolladi kiz :) şaka yapiyorum alinma sakin he :) türkiz büyüdükçe ve senin böyle huzurla gidip geldigini gördükçe eminim gececektir eşinin tavirlari
bursa ahalisinden ses yok :)) hala iftarmi yapiyor bunlar be :)
ay özlem nerdeee? haberi olan varmi?? dogurup geldim demesin bu cadi :))
aslidirekcim canim bal biraz tatli yapmazmi ya kahvaltiyi..ben süt+biskuvi+tereyag+yumurta+ceviz karişimi yapiyorum hala kahvaltida..bali süt verdigimde veriyorum..ama onuda genelde ballı süt aliyorum.cadi onu daha cok seviyor..
ay hala ama hala biz kati gidalara gecemedik kizlar..delirtcek bu kiz beni yaa..gecen gün üzüm aldi eline ilkkez..bende firsattan istifade hemen bi parca attim agizna..yedi ilkkez..ay bi sevindim..hemen ertesi gün bişiler tikayim dedim agzina..ama nerdeee tobe ya Rabbim sanki pislik koymusum agzina gibi tükürüyor cadi yaaa..zorla tikincada hemen kusuyor..ay kac kere sinirimden agladigimi bilirim bu konuda..valla biktim bu konudan artik..yemiyor yemiyor..bugunde pidenin içini alip salataya batirdim..ay sanki biber sürcem agzina..nasil salliyor kafasini bi görseniz..annem zorlama artik diyor..kiyamiyor serraya..kusmasina da dayanamiyor..ama doktorlar inatla vereceksin,kussada devam edeceksin diyor..diyor daaaa adamda sabirmi kaliyor yaa..okadar yap et yedir sonra minicik şey için herşeyi bi saniyede cikarsin..resmen midesi agzinda duruyor sanki..nasil bukadar cabuk kusabiliyor bilemiyorum..ama şiştim yani bu konuda..birakicam 5 yaşina kadar püre yicek bu cocuk Allah korusun yaaaaaaa..gerildim valla gene..neysem..konuyu kapiyorum :) hülyayla konusmadim bugun..hergün bu konuyu konusmaktan gina geldi ikimizede ama konusmadan da olmuyor :))
neysem gene ceneme vurdu benim..sözlerime burda son verirken hepinizi öpüyorum
kalbiniz kadar temiz bu sayfayi (anı defterine böyle yazarlar ya hep
DD) bana ayirdiginiz için teşekkürler :))) muckssssss