sibelcim bende isterimm erişte:))) sibelcim epey yapmışssın bende yapıcamda havalar biraz serinlesin...
domates biber patlıcan falan kışa iyi oluyor.huzurla afiyetle yiyin.
özlem ya bırak artık şu işleri ya daha dün yapmışssın yeter artık yat dinlen..
selamlar kızlara.s.
yoğun bir hafta sonundan sonra hepinize selama.s.
ayyy misafir misafir çok yoruldum hee neyse ki bitti gitti çarşamba günü tekrar var o zamana dinlenirim ben
bu arada buzluğada karnıyarık yapıp koydum.ayrıca bi de karnıyarıklık patlıcan koydum.
bu hafta içinde domateste koyarım menemen yapıcam bi ara da
ayyyy sibelllll sen bitirmişsin çok şükür darısı başıma inşallahha.s.
gülhancım kayınvalidene bravo heee bayıldım vallaa bende Ahsene açıcam bir altın hesabı
ferda erkeklerin hastaymış geçmiş olsun tatlıma.s.
tubaaaaaaaaa sen buraya gelmiycen miiiii
he buarada resimleri yükledim:kedi:
ben bir evi sileyim kuran için komşular gelecek
gunaydın bacılarrrra.s.
genelde erkek cogunluk hasta gıbı eşlerınız ıcın cok gecmıs olsun kızlarr..havalar garıpleşmeye basladı kuzularda baslar artık
duru'da keyıfsız burnu tıkalı sımdılık pedıtus verıcemde gecmezse gıderım doktora artık
hulya demıstı saolsun kışın okalıptus koy odaya dıye onu denıcem evde vardı almıstım buaksam koyayım belkı ıyı gelır kuzuma...
cok guzel bı hafta sonu gecırdım annemler geldı cmt gunu onlar gelene kadar perdelerımın sıparısını,işlerimi bıtırıdım tam eve gecıyodukkı ufak bı kaza gecırmısler tamda bızım evın sokagında taksıcının bırı gelıp vurmus bızımkılere allahtan cok oenmlı bısey degıl derken ıftara gıttık kardesımın kayınvalıdesıne dönerkende eyup sultana gıttık sahurda öle kalabalıkkı duruda uyumadı bı turladık eve gectık sahurumuzu yaptık yattık dünde hepbırlıkte ıftarımızı yapıp annemlerı yolcu ettık öle guzeldıkı herkez bıraradaa..
bu sabahta uyuyakalmısım işe geldıgımde saat 9,30du:))) yorulmusum bıde regl olmusum :dilcikar:
bırsencım amcanız ıcın basınız saolsun canım..
tuba saolsun kulaklarımı çınlatmış..toplanırsanız gelmeye calısırım tabııı bı aksılık cıkmazsa bende ozledım hepınızı..buarada parfumunu gule gule kullan a.s.
gulhan nekadar düşüncelı davranmış kayınvalıden..a.s.
fulya hoşgeldın canım cok gecmıs olsun..ana kız göze geldınız tabıııa.s.
sıbel masallah canım hafta sonu hasta halınle nelerde becermıssın..şu domatesı nasıl koyuyosun bana da tarıf ette bende yapayım evde a.s.
Vay be hamarat hatun hasta halinle nasıl yaptın o kadar şeyi sen bravo valla alkisalkisalkisGünaydınlar Güzel Hatunlar,
Yoğun bir haftasonundan sonra yine mesai başladı.Anacım bir çalıştım,bir çalıştım sormayın.Cumartesi komşumla erişte yaptık.Tam buğday unundan süper oldu oğluşum yesin mis gibi.
Pazar günüde bir aşure yaptım.Üzerine pazara çıkıp dondurucu için bişeyler aldım.15 kg domatesin baya bir kısmını rendeleyip küçük küçük poşetledim.Bir kısmına biberle menemenlik yaptım.Onlarıda attım dolaba.Şeftali aldım 4 kg da kabuklarını soyup dilimledim.Komposto yaparım diye.Birkaç kiloda vişne ve kızılcık.Amannnnnnnnn ne vaktimi aldı ya tüm günüm gitti.Yorgunluktan sırtım ağrıyo ne demeye hepsini bir günde yapmaya çalıştıysam
Öksürüğümde coştu resmen bi başladımı boğuluyorum nerdeyse bi düzelemedim gitti.
Özlemcim,hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla,kocişlede aranın azda olsa düzelmesine çok sevindim.
Filizcim saol tatlım,sende bir ara baya hızlı gidiyodun diyet konusunda sen ne alemdesin?
Ferdacım,geleyim vallahi bigün gezelim şöyle sonrada evlere bakarız.Tubişim valla Pendik zor ben daha Kadıköye yaklaşmaya çalışıyorum.Biliyosun kociş karşıda adam perişan oldu yollarda gidip gelmekten.Kuzuma ve Anıl'a da çok geçmiş olsun.Babalar hasta olunca nazları da hiç çekilmiyor.Bizim kuzulardan beterler
Birsencim başınız sağolsun.
Fulyacım çok çok geçmiş olsun sanada kuzumada,çok dikkat etmek lazım bir terledilermi hemen hasta oluyorlar.
Gülhancım hoşgeldin,kayınvalideyide yollamışsın ne güzel düşünmüşler allah razı olsun.İnce düşünceli olmak başka bişey yaaa.Bizimkilerede biraz bulaşsa ne iyi olur.
Esracım,çağırmak ne demek başımın üzerinde yerin var.Bayramdan sonra Birsomm gelmek istiyor.Tarih kesinleşsin haber vericem hepinize muhakkak beklerim.
Tubişim yıldönümünüz kutlu olsun,Armani She almış hee kocan.Benim parfümüm bayılıyorum çok hafif ve büyüleyici bir kokusu var
sağol tatlım a.s.selamlar kızlara.s.
yoğun bir hafta sonundan sonra hepinize selama.s.
ayyy misafir misafir çok yoruldum hee neyse ki bitti gitti çarşamba günü tekrar var o zamana dinlenirim ben
bu arada buzluğada karnıyarık yapıp koydum.ayrıca bi de karnıyarıklık patlıcan koydum.
bu hafta içinde domateste koyarım menemen yapıcam bi ara da
ayyyy sibelllll sen bitirmişsin çok şükür darısı başıma inşallahha.s.
gülhancım kayınvalidene bravo heee bayıldım vallaa bende Ahsene açıcam bir altın hesabı
ferda erkeklerin hastaymış geçmiş olsun tatlıma.s.
tubaaaaaaaaa sen buraya gelmiycen miiiii
he buarada resimleri yükledim:kedi:
ben bir evi sileyim kuran için komşular gelecek
Geçmiş olsun güzelim annenlere ,Alalhtan bişey olmamış,perdelerini de güle güle kullan..Güzel bi haftasonu geçirmişsin çok sevindim.gunaydın bacılarrrra.s.
genelde erkek cogunluk hasta gıbı eşlerınız ıcın cok gecmıs olsun kızlarr..havalar garıpleşmeye basladı kuzularda baslar artık
duru'da keyıfsız burnu tıkalı sımdılık pedıtus verıcemde gecmezse gıderım doktora artık
hulya demıstı saolsun kışın okalıptus koy odaya dıye onu denıcem evde vardı almıstım buaksam koyayım belkı ıyı gelır kuzuma...
cok guzel bı hafta sonu gecırdım annemler geldı cmt gunu onlar gelene kadar perdelerımın sıparısını,işlerimi bıtırıdım tam eve gecıyodukkı ufak bı kaza gecırmısler tamda bızım evın sokagında taksıcının bırı gelıp vurmus bızımkılere allahtan cok oenmlı bısey degıl derken ıftara gıttık kardesımın kayınvalıdesıne dönerkende eyup sultana gıttık sahurda öle kalabalıkkı duruda uyumadı bı turladık eve gectık sahurumuzu yaptık yattık dünde hepbırlıkte ıftarımızı yapıp annemlerı yolcu ettık öle guzeldıkı herkez bıraradaa..
bu sabahta uyuyakalmısım işe geldıgımde saat 9,30du:))) yorulmusum bıde regl olmusum :dilcikar:
bırsencım amcanız ıcın basınız saolsun canım..
tuba saolsun kulaklarımı çınlatmış..toplanırsanız gelmeye calısırım tabııı bı aksılık cıkmazsa bende ozledım hepınızı..buarada parfumunu gule gule kullan a.s.
gulhan nekadar düşüncelı davranmış kayınvalıden..a.s.
fulya hoşgeldın canım cok gecmıs olsun..ana kız göze geldınız tabıııa.s.
sıbel masallah canım hafta sonu hasta halınle nelerde becermıssın..şu domatesı nasıl koyuyosun bana da tarıf ette bende yapayım evde a.s.
teşekkür ederim canım bende çıkarmayı düşündüm o resmi güzel çıkmış gerçektena.s.gunaydın esencımmm
maşşallahh sende pek hareketlısın buaraa..şu domateslerı banada tarıf edın
resımelrıde gordum buarada cok tatlı olmuss ahsennnzemuszemus cercevelık dıye yazıdıgımada bayıldımm a.s.
canımcım normal karnıyarık yapıyorum pişirmeden koyuyorum okula giderken çıkarıyorum gelince salçalı su yapıp pişiriyorum ama benim dün misafirim vardı çok yapmışım yemeği artanı basınçlı kaba koydum çıkarınca ısıtıp yeriz o da güzel oluyorCanım göndermezmiyim seve seve.Sen biber ve patlıcanı nasıl koyuyosun anlat bakalım?
Esencim saolasın sen karnıyarığı nasıl koyuyosun tatlım?
]
saolasınız kızlar tarıfler ıcın
ınsallah gonlunce bı iş bulursun ferda yakın zamanlarda...
daghanı kıme bırakacaksın?
cnm Dağhandadan var sıcaktan ama iki gündür kolları biraz azaldı,ensesindede hala var ve kaşıyor o da.kızlar durunun enselerı terdenmı anlamadım kırmızı lekeler var bıde elı hep ensesınde kaşınıyo bellıkı sızde boyle olan varmı?
iştah hıc yok allahtan uyurken ıcıyoda bıberonla sut verıyorum yoksa agzına bısey sürmuyoama sade sut ıcmeklede olurmu bılmem
bıde elı hep agzında oyyy hiç bitmıyor yahuu
ferda canım hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?