2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm patlıcanı nasıl koyuyorsun közleyipte mi?
bırakıcam bırakıcam bitti sayılır
kolay gelsin cnm
resimleri gördüm ama bakamadım daha bakıcam birazdan
kızlar bide bulaşık makinasına tüm kavanozları koyuyorsunuz 65-70 derecde yıkatıyorsunuz.kapaklar bir daha zor açılıyor.hani çok yapan varsa bu yöntemi tavsiye ederim.
oo süper fikir valla

zeynebin de oluyo cnm endişelenme
hiç bişey yememesinden iyidir cmnm ya ne kadar içerse ver gitsin sütü
içine bi kaç tane bebe bisküvisi de koy bi de bal bunu da tubiş söylemişti
daha besleyici olur hemde tok tutar

oyyyyyyyyyyy eşim aradıııııııııı
yarın sabah yatışım yapılacakmış hemen alacakmış dr. öyle demiş
bugün nst ye falan gerek görmemeiş
heyecanlandımmm beeeeeee
bu gece uyuyamam artık
hemen haber vereyim dedim sizeee

özlemcimm evet evet bırakcaksın ee doğuma gidiceksinde ondan bırakcaksın. Canım közleyip ince ince parçalıyorum patlıcanları kilitli poşetlerde saklıyorum.biberide aynı şekil.

ozlemcım hadı hayırlısı olsun yarın buyuk gun desenee

allah kuvvet versın canım...heyecan had safhadadır tabııı

Ayy hadi hayırlısı cnm dualarımız seninle..Allah yardımcın olsun.Hadi Mehmedimizi al da gel..

Hayırlısı olsun Ferdacım belli bir yer varmı?

Canım Yağızda öle çok kaşıyor ensesini belini ve kafasını isilik oldu kuzular napsınlar sıcaktan.İştahı çok güzel olan Yağızda yemiyor inan sütü zorla içiyor.Eli hep ağzında birde babası yada benim elimi ne zaman yakalasa bir ısırıyorki sorma

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Özlemcim.Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Selamlar Kizlar,

Kisa hazirlik baslamis desenize, benim derin dondurucum kücük, cok fazla sey almaz ama bir ara bende domates rendeleyeyim zamani gecmeden. Doruk uyudu, birazdan yesil mercimek yapacagim, insallah yer ya. Kac gündür, öyle zor yemek yiyiyor ki. Daha dogrusu yiyemiyor bebesim.

Özlem, öncelikle gözün aydin canim, nihayet kurtulacaksin demek. Sakin olmaya calis, yarin icin enerjiye ihtiyacin var. Allah kurtarsin.

Gülhan, kaynanan hos bir kadin olmali, klasik kaynana modellerine ne kadar aykiri.

Tuba, güle güle kullan parfümünü, umarim kokusuda hosuna gider.

Sibel, hamarat hatunsun vesselam. Benim diyet isini sormussun, 3 hafta yatti Datca'da. Kesin birkac kilo daha almisimdir diyordum ama almamisim. Cok sicakti ve hareketliydi yasamimiz o yüzden sanirim. Birde yediklerimiz genelde dogal seylerdi, katki maddesi iceren seyleri neredeyse yemedik. Simdi yine bir enerji bulup baslayacagim diyete, dikkat ediyorum yediklerime ama. Ölcüyü kacirmamaya calisiyorum.

Esen, cimcimenin resimlerine bende bakayim, kesin yine muzip muzip pozlar vermistir.

Tülay, gecen seninle düdüklü tencere muhabbeti yapiyorduk ya, esim gelince ona da citlattim, bir düdüklü tencere alsak iyi olur diye. O da yememis icmemis arastirmis ve Tefal 6 lt siparisi vermis. Tefal'in son modellerindenmis ve dedigine göre cok iyiymis. Ben alirsam 4,5 alacaktim ve Tefal düsünmüyordum ama benide ikna etti, dijital programlari falan varmis. Bende hevesi kirilmasin diye degistirmek istemedim. Sana Fissler önerip, kendim Tefal aldigim icin biraz komik bir durum oldu, yazmadan gecemedim.

Gülsah Doruk'da da olmustu o, sicaktan kesinlikle. Buraya geldigimizden beri gecti. Duru'nun istahsizligida, sicaktandir muhtemelen. Cok zor birsey ya, Doruk'da ayni ve ecel terleri döküyorum yemek saatlerinde. En azindan süt iciyor, sütün icine ekleyebildigini ekle derim bende Özlem'inde yazdigi gibi.

Ferda insallah kafana göre bir is bulursun canim. Allah gönlüne göre versin.

Filizcim çok güldümya.ya canım arkadaşın komşusuda tefalin son modleini almış bana sakın almasın demiş.eşimde fisler sipariş verm,iş ama 4,5 lt( bende bişeyd emedima rtık 6 lt olsa iyi olcak tı ama.güle güle kullan canım...

Bizimki Jamie Oliver'mis Tülay'cigim, bende tam bilmiyorum ama genelde iyi puanlar almis. 126 kullanici degerlendirmesi var, hepsi pozitif. Insallah memnun kalirim bende, onca para veripte cöp almak insani sinir eder. 4,5 bence 3 kisilik bir aileye yeter sanki, cok misafirin gelmiyorsa tabi. Insallah sende cok memnun kalirsin.

Ben yemegimi bitireyim kizlar, Doruk uyanir birazdan. Öpüldünüz.

Bizimki Jamie Oliver'mis Tülay'cigim, bende tam bilmiyorum ama genelde iyi puanlar almis. 126 kullanici degerlendirmesi var, hepsi pozitif. Insallah memnun kalirim bende, onca para veripte cöp almak insani sinir eder. 4,5 bence 3 kisilik bir aileye yeter sanki, cok misafirin gelmiyorsa tabi. Insallah sende cok memnun kalirsin.

Ben yemegimi bitireyim kizlar, Doruk uyanir birazdan. Öpüldünüz.

yok cnm bakıyorum

sağol cnm

çok sağolun kızlar
makinaya çamaşır atmıştım ayy yıkamamış sinir oldum çalışmıyo da
bakayım dedim belki bişey sıkışmıştır
içi su dolu kalmış öylece iyi ki açmışım
hep benim sütyenlerimin telleri çıktı ya
tıkamış orasını temizleim daha yeni bitti çamaşırlar asıcam şimdi
aman iyiki annemden başka kimse görmedi
elde yıka makinaya atma falan milletin laflarını çekecektim bi de ya
yemeklerimi koydum
yarın giyeceklerimi ütüleyeyim
gece uğrarım belki yine
filizcim güle güle kullan düdüklünü
hepinizi öpüyorumm

kızlar iyi akşamlarr.
özlem canım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın yarın inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz...

masallahın var ozlem hala iş yapmaya calısıyosun...yatıp uyumaya calıssana hazır annende yanındayken yarın aksam ıhtıyacın olucakk..

benımde karnım agrıyo orucsuzum ama sudan baska hıcbısey yemedım bugun karnım acıkmaya basladııı..regl donemını hıc sevmıyorum yaaa

ben geldim kimsecikler yokk
bişeyler atıştırıken bakyım dedim malum 12 den sonra yeme içme yokk
susuzluğa nasıl dayanırım bilmem
daha giremem sanırım kızlar
hakkınızı helal edin hepiniz
yarın güzel haberler vermek dileğiyle çıkıyorum
bi aksilik olmazsa 10 gibi sezeryana giricem
bakalım hayırlısı
öpüyorum hepinizi

oyyyy ölüyorum kizlar..öglen regl oldum..o saatten beri ayaktayim..çarsamba iftara misafirim var,eşimin arkadaslari..c.teside kuzenlerimi alicam..regliyi bekliyordum zaten misafir için..yarin temizlik yapcagim için bugun çamasirla ütüyü halledeyim dedim..aman ya Rabbim ne ütü biriktirmişim yaa..eşime sahurda ogun giyeceklerini ütülüyordum sadece..oyuzden pek fark etmemiştim..10 gömlek,6 pantolon,serrosun elbiseleri,3 takim nevresimi,salon örtüleri,benim 5-6 ceketim,onlarin pantolonlari,elbiseler vs vs derken tam 4 saat ütü yaptim ya..geberdim resmen..sirt ve bel agrisindan ruhumu teslim etmek üzereyim resmen..ay neyse bitti..2 hafta gider bunlar bana..daha dogrusu eşime :)) bayrama kadar ütü mütü yok be..

özlemmmmmmmmm demek gün geldi he..ay inanamiyorummmm..cok sukur ya..hadi son adim kaldi :) Rabbimin izniyle saglicakla al oglusunu kucagina inşaAllahh :) saglikli hayirli evlat olsun inşaAllah :) ay cok heycan yaptim ya :))) hadi bakalim :)

sibosss helal kiz sana sen bukadar hamaratmiydin kiz p seni yere bakan yürek yakan seniii :)) ay bende su domates işini yapsam iyi olcak ya..c.tesi sabahtan belki giderim pazara..aksamina misafirim var malum..benimde buzdolabinin dondurucusu var sadece..oyuzden en iyisi kavanoz yapmak herhalde..bak kurabiye olayini biliyorum ama DD cig cig ben tabaga koyuyorum..iyice donunca buzdolabi poşetlerine kaldiriyorum..sonrada buzlu buzlu koy firina oh misss :)

ay ben ilkkez yapcam ama..o kavanozlari yaptiktan sonra nerde saklicaz?? bi kere kayinvalidem yapmişti menemenlik..ama bi süre sonra ekşidi..benim mutfak güneş aliyor..buzdolabinami kaldirsam yoksa bi dolap içinemi?? yoksa yatagin altinami ehuehue

he bide böregi anlatin be nasil koycam ben en fazla gül böregi yapabiliyorum şekil olarak yani üstüne yumurta süt yag karişimi sürerim genelde..bunu sürüpmü dondurcam sürmedenmi??

esennnn helal kiz demek resimleri yükledin bak gözlerim yasardi bakicam hemennn :) sende hamarat hatunmussun karniyariklar felan

ferdacim ciks ciks ciks diyorum sana..demek tubayi boşver he..aşkolsunnnnnnnn cok cok kirildim..aglicam..

sibos demek bu parfüm senin parfümün he :) öneriyorsun yani :) hafifse severim muhakkak..yeterki vanilya kokmasin ay bi gelsede rahatlasam gerçi eşim ne zaman değişik bişey alsa begenirim genelde..ama bu sefer adam netten aldi..oyuzden merak ediyorum

filizcim kilo almamana sevindim canim..hadi basla sende artik :) bu yazi geçirdik bari kişa zayif girelim :))

birsenim annendesin pek bi keyifli geliyorsun bana maşaAllah :) hep böyle ol inşaAllah :)

gülşahcim kirkimiz karişmiş he :) hadi hayirli olsun reglin :) annenlerede geçmiş olsun ya..neyseki hafif bişeymiş..durunun kizartilari sicaktan,terdendir muhtemelen canim..beyaz tenliler daha da hassas oluyor..serros bugday olmasina ragmen cikardi..

ay baska kime ne dicektim unuttum valla..acaip yorgunum..bugece sahura kadar bekleyemicem galiba..5 saat var daha..

neysem bakariz artik..bellimi olur belki bi iş bulurum kendime..serros ayaktayken işim çok uzuyor cünkü..hazir uyuyorken vitrinlerimi silsem iyi olur aslinda..hele biraz dinleneyim de :)

hadi mucksssssssss hepinizeeee a.s.

iyi akşamlar hatunlarra.s.
iftarda kayınvalidemler vardı gittiler Ahseni uyuttum teyzemin kızıyla çay keyfi yaptık şimdi yatıcaz

tuba kız sen beni ne sandın tabiki hamaratım hıh:)))))bende börek koymak isterdim ama malesef dondurucum yok heee bu arada ben kavanozları kilerime koyuyorum hem serin oluyor hem karanlık

hee bu arada hediyeni güle güle kullan bizimde yıldönümümüzdü 20 si bana da eşim gs ın lisanslı beyaz spor ayakkabılarını almış ne zamandır istiyordum sağolsun benim eşime hediyem tartışılmaz çok güzeldiDD

özlemcim canım hayırlı haberlerle gel tatlım sağlıkla al mehmedimizi kucağınaa.s.

ay bu arada nurten cadısı nerelerde insan bi selam çakar di mi amaklava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…