cnm patlıcanı nasıl koyuyorsun közleyipte mi?sibelcim bende isterimm erişte:))) sibelcim epey yapmışssın bende yapıcamda havalar biraz serinlesin...
domates biber patlıcan falan kışa iyi oluyor.huzurla afiyetle yiyin.
özlem ya bırak artık şu işleri ya daha dün yapmışssın yeter artık yat dinlen..
kolay gelsin cnmselamlar kızlara.s.
yoğun bir hafta sonundan sonra hepinize selama.s.
ayyy misafir misafir çok yoruldum hee neyse ki bitti gitti çarşamba günü tekrar var o zamana dinlenirim ben
bu arada buzluğada karnıyarık yapıp koydum.ayrıca bi de karnıyarıklık patlıcan koydum.
bu hafta içinde domateste koyarım menemen yapıcam bi ara da
ayyyy sibelllll sen bitirmişsin çok şükür darısı başıma inşallahha.s.
gülhancım kayınvalidene bravo heee bayıldım vallaa bende Ahsene açıcam bir altın hesabı
ferda erkeklerin hastaymış geçmiş olsun tatlıma.s.
tubaaaaaaaaa sen buraya gelmiycen miiiii
he buarada resimleri yükledim:kedi:
ben bir evi sileyim kuran için komşular gelecek
oo süper fikir vallakızlar bide bulaşık makinasına tüm kavanozları koyuyorsunuz 65-70 derecde yıkatıyorsunuz.kapaklar bir daha zor açılıyor.hani çok yapan varsa bu yöntemi tavsiye ederim.
kızlar durunun enselerı terdenmı anlamadım kırmızı lekeler var bıde elı hep ensesınde kaşınıyo bellıkı sızde boyle olan varmı?
iştah hıc yok allahtan uyurken ıcıyoda bıberonla sut verıyorum yoksa agzına bısey sürmuyoama sade sut ıcmeklede olurmu bılmem
bıde elı hep agzında oyyy hiç bitmıyor yahuu
oyyyyyyyyyyy eşim aradıııııııııı
yarın sabah yatışım yapılacakmış hemen alacakmış dr. öyle demiş
bugün nst ye falan gerek görmemeiş
heyecanlandımmm beeeeeee
bu gece uyuyamam artık
hemen haber vereyim dedim sizeee
Günaydın Kızlar,
Hafanın ilk günü,alışan bütün arkadaşlarıma iyi haftalr diliyorum.allah izin verirse yakında bende çalışan olucam.. :))
Bizde malisef 8 de uyandık yine her zamanki gibi..Dağhanı doyurup eve bi el attım.Heryeri sildim,acayip toz oluyor.şimdide oğluşumu uyuttum size bakıyım dedim bi taraftanda iş bakıyorum.
Öptüm hepinizi görüşürüz..
kızlar durunun enselerı terdenmı anlamadım kırmızı lekeler var bıde elı hep ensesınde kaşınıyo bellıkı sızde boyle olan varmı?
iştah hıc yok allahtan uyurken ıcıyoda bıberonla sut verıyorum yoksa agzına bısey sürmuyoama sade sut ıcmeklede olurmu bılmem
bıde elı hep agzında oyyy hiç bitmıyor yahuu
oyyyyyyyyyyy eşim aradıııııııııı
yarın sabah yatışım yapılacakmış hemen alacakmış dr. öyle demiş
bugün nst ye falan gerek görmemeiş
heyecanlandımmm beeeeeee
bu gece uyuyamam artık
hemen haber vereyim dedim sizeee
yok cnm bakıyorumHayırlısı olsun Ferdacım belli bir yer varmı?
Canım Yağızda öle çok kaşıyor ensesini belini ve kafasını isilik oldu kuzular napsınlar sıcaktan.İştahı çok güzel olan Yağızda yemiyor inan sütü zorla içiyor.Eli hep ağzında birde babası yada benim elimi ne zaman yakalasa bir ısırıyorki sorma
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Özlemcim.Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Gülsah Doruk'da da olmustu o, sicaktan kesinlikle. Buraya geldigimizden beri gecti. Duru'nun istahsizligida, sicaktandir muhtemelen. Cok zor birsey ya, Doruk'da ayni ve ecel terleri döküyorum yemek saatlerinde. En azindan süt iciyor, sütün icine ekleyebildigini ekle derim bende Özlem'inde yazdigi gibi.
Ferda insallah kafana göre bir is bulursun canim. Allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?