2009 Mayıs Anneleri

bende öyle olmak istemiyorummmmmm bakımlı anne olucam banane ya bu yemeyle mucize amakaydirigubbakcemile3

Ah canım bendede yeni başladı nasıl tatlı kaşınıyor bende dayanamayıp kaşıyorum valla arada krem falan artık fayda etmiyo bana anladım.Bende oğlumun kırkı çıksın ilk iş güzellik salonuna atıcam kendimi saçımı eski sarı röfleli hale getiricem cilt bakımı falan ohhhhh şimdiki halimden eser kalmıycak hihoyyythihoyyyt

BUGÜN ACAıP YOĞUN BıRGÜN GEÇıRDıM.KULAKLARIM VE YANAKLARIM KIPKIRMIZI OLDU ATEŞ GıBı YANIYOR YOĞUNLUKTAN.
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN BıTTı. AMA MALESEF YARIN YıNE VAR..
NEYSE HEPıNıZE BıR ıYı AKŞAMLAR DıYEYıM DEDıM :a015: ÖPÜYORUM

Bende çıkıyorum kızlar mesai bitti iyi akşamlar hepinize

iyi akşamlar kızlar zor günler sizin için az kaldı biraz daha sabredin sonra kuzularla evde inşallah

Merhaba kızlar

ıncıhan beŞıgın cok gÜzelmıŞ gÜle gÜe eskıtın cnm..

BıŞı sorcam benım kız dÜnden berı acayıp hareketlı ya durmuo durdugu yerde

dÜn gece hareketlerınden bÖlÜk bÖrÇÜk uyudum bÜgÜnde Öle cok haretlı korktum valla

drda cok haretlı ddı ama ıkı gÜndÜr fena yanı...

Bıde dÜn cok yoruldum kasıklarımda cok agrıdı bıde hareketlı olunca korkutuyo benıı..???

cikanlara iyi aksamlar, ben de esimi bekliyorum, alicakmis beni....kaydirigubbakcemile3 mutlu oldum...

sağol canım korkma yoktur birşey annesi dönüyodur belkide bazen benimde içimde deprem oluyor gibi sürekli sallıyor tavşanımkaydirigubbakcemile3

bildigim kadariyla hareketli olmasi bir problem degil, gunde en az 10 kez hareket etmesi gerekiyor dedi benim doktorum.
bizim de hareketlerimiz bu aralar artti. icimde bir deniz alti varmis gibi hissediyorum, ya da yaratik, artik gobegimin sekli degisiyor, bazen saniyorum poposunu bi tarafa yasliyor, sonra ben konustukca heyecan yapip salliyor...

bıko ojelı sızede ıyı aksamlar kızlar
incihan çok kullanışlı beşiğin güle güle eskıtın inşallah
ah bız kadınlar nasılda ufak seylerle mutlu oluyorus hamıleleıgın son gunlerı tadını cıkarmak lazım ıyı gezmeler gungor

demekkı cok normal hepımızdekı hareketlenme benımkınede elımle karnıma vuruyorum huuu der gıbı oda bana tepkı verıyo tekmeyle acayıp keyıflı yaa:asigim:

sağol canım korkma yoktur birşey annesi dönüyodur belkide bazen benimde içimde deprem oluyor gibi sürekli sallıyor tavşanımkaydirigubbakcemile3

valla öle cnm ama normalde bu kadar degildi...

bakalım akşam nasıl lacak olmadı yrn dru arıyacagım..

bu arada sabah saglık ocagına gittim gözlerim mikrop kapmıs olabilir dedi bi damla verdi

sabah akşam sıkıcaz bakalım gecickmi??

ne 10u da be 15i hiç durmuyo bu cadı cıkmak istio artık heralde sıgamıo buralara havalı bnm kızım...:dilcikar::dilcikar: sen kaçıncı haftandasın cnm??
demekkı cok normal hepımızdekı hareketlenme benımkınede elımle karnıma vuruyorum huuu der gıbı oda bana tepkı verıyo tekmeyle acayıp keyıflı yaa:asigim:

bunlar cok akıllı maş. şimdiden böle sevdiriyolar dogunca nasıl olacak allahım yavdelikafadulden

teşekkür ederiz teyzesi sallana sallana uyuycaz bakalım

sen yinede dr sor canım için rahat etsin gözlerin için geçmiş olsun bünyelerimiz cok hassas herşey bizi buluyor bu son günlerde senağlama

kızlar bende masaya hazırlıyayım benimki yoldaymış uğrarım sonra şimdilik öpüldünüz

pıınaaar naber kıs??

misafirlerin gittimi bakım??

neler yaptın onlara anlatda içimz acılsın... cokacimcoook

kızlar bende masaya hazırlıyayım benimki yoldaymış uğrarım sonra şimdilik öpüldünüz

cnm görüşürüz afiyet olsun

bende daha yemek yapıcamda yicez benmki uyuyor ondan esnek davranıorum ama bnde acıkmaya başladıımm kalkım yavaş yavaş ancaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…