karnım nasıl tatlı tatlı kaşınıyo iyice çatladı artık tam kasıklarım bıraktım bebek yağı sürmeyi halis zeytınyagı suruyorum her aksam bıde gece wcye kalkınca uyku sersemı halımle surmeye calıısyorumkaydirigubbakcemile3 ya ben bakımlı anne olmak ıstıyorum yağmurum dogunca göt göbek salanlardan olmak ıstemıyorum bebegımın kırkında inş bakıma gırecem bakalım çok pasaklı oldum yaa
incihan besiginiz cok cici, nereden kaca aldiniz?
karnım nasıl tatlı tatlı kaşınıyo iyice çatladı artık tam kasıklarım bıraktım bebek yağı sürmeyi halis zeytınyagı suruyorum her aksam bıde gece wcye kalkınca uyku sersemı halımle surmeye calıısyorumkaydirigubbakcemile3 ya ben bakımlı anne olmak ıstıyorum yağmurum dogunca göt göbek salanlardan olmak ıstemıyorum bebegımın kırkında inş bakıma gırecem bakalım çok pasaklı oldum yaa
Bende çıkıyorum kızlar mesai bitti iyi akşamlar hepinize
BUGÜN ACAİP YOĞUN BİRGÜN GEÇİRDİM.KULAKLARIM VE YANAKLARIM KIPKIRMIZI OLDU ATEŞ GİBİ YANIYOR YOĞUNLUKTAN.
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN BİTTİ. AMA MALESEF YARIN YİNE VAR..
NEYSE HEPİNİZE BİR İYİ AKŞAMLAR DİYEYİM DEDİM :a015: ÖPÜYORUM
[k] {n} [k];5943031 .!.:Merhaba kızlar
İncİhan beŞİgİn cok gÜzelmİŞ gÜle gÜe eskİtİn cnm..
BİŞİ sorcam benİm kız dÜnden berİ acayİp hareketlİ ya durmuo durdugu yerde
dÜn gece hareketlerİnden bÖlÜk bÖrÇÜk uyudum bÜgÜnde Öle cok haretlİ korktum valla
drda cok haretlİ ddİ ama İkİ gÜndÜr fena yanİ...
Bİde dÜn cok yoruldum kasıklarımda cok agrıdı bİde hareketlİ olunca korkutuyo benİİ..???
bildigim kadariyla hareketli olmasi bir problem degil, gunde en az 10 kez hareket etmesi gerekiyor dedi benim doktorum.
bizim de hareketlerimiz bu aralar artti. icimde bir deniz alti varmis gibi hissediyorum, ya da yaratik, artik gobegimin sekli degisiyor, bazen saniyorum poposunu bi tarafa yasliyor, sonra ben konustukca heyecan yapip salliyor...
sağol canım korkma yoktur birşey annesi dönüyodur belkide bazen benimde içimde deprem oluyor gibi sürekli sallıyor tavşanımkaydirigubbakcemile3
ne 10u da be 15i hiç durmuyo bu cadı cıkmak istio artık heralde sıgamıo buralara havalı bnm kızım...:dilcikar::dilcikar: sen kaçıncı haftandasın cnm??bildigim kadariyla hareketli olmasi bir problem degil, gunde en az 10 kez hareket etmesi gerekiyor dedi benim doktorum.
bizim de hareketlerimiz bu aralar artti. icimde bir deniz alti varmis gibi hissediyorum, ya da yaratik, artik gobegimin sekli degisiyor, bazen saniyorum poposunu bi tarafa yasliyor, sonra ben konustukca heyecan yapip salliyor...
demekkı cok normal hepımızdekı hareketlenme benımkınede elımle karnıma vuruyorum huuu der gıbı oda bana tepkı verıyo tekmeyle acayıp keyıflı yaa:asigim:
sıbıko ojelı sızede ıyı aksamlar kızlar
incihan çok kullanışlı beşiğin güle güle eskıtın inşallah
ah bız kadınlar nasılda ufak seylerle mutlu oluyorus hamıleleıgın son gunlerı tadını cıkarmak lazım ıyı gezmeler gungor
[k] {n} [k];5943420 .!.:valla öle cnm ama normalde bu kadar degildi...
bakalım akşam nasıl lacak olmadı yrn dru arıyacagım..
bu arada sabah saglık ocagına gittim gözlerim mikrop kapmıs olabilir dedi bi damla verdi
sabah akşam sıkıcaz bakalım gecickmi??
kızlar bende masaya hazırlıyayım benimki yoldaymış uğrarım sonra şimdilik öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?