2009 Mayıs Anneleri

bence de, yarina da devam ederse bir doktoruna sor icin rahat etsin, biz 32. haftamizdayiz.... ama dunden beri sanki harektlerimiz artik daha bi belirginlesti.

bence de, yarina da devam ederse bir doktoruna sor icin rahat etsin, biz 32. haftamizdayiz.... ama dunden beri sanki harektlerimiz artik daha bi belirginlesti.

eet ccnm büyüdüler artık sert hareketler başladı dimi?? ben bazen herkes farkedio zannediorum utanıorum cok hareketli olunca saklamaya calışıorum..

evet basladi, ama ben arkadaslara gostermeye calisinca yapmiyo bizimki.
esim gelmek uzere imis, ben cikiyorum, iyi aksamlar.

7774fulya ; Aman canım ilaca devam et. Kasılmalar da olmasın. Söyle kuzuya çıkmaya çalışmasın a.s.

civciv1981 ; Evet bacım yeni nesil fena şakacı geliyor. Ama çıksınlar soracağım ben onlara. Valla yormamaya çalıştım ama insan tutamıyor kendini ya. Kuzumun odasını ellerimle düzenlemek istedim...

yeni_anne ; Canım yatağınız ve bakım çantanız çok güzel. Güzel günlerde kullanın inşallah a.s.

MARYLİN ; Sağolasın canım. Valla bitti sayılır. Akşamdan beri odaya gidip gidip duruyorum. Allah içinde güzel kuzularımızı görmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

cerencim ; Eee ev karısı olmak kolay mı bacım senağlama

bengi_ ; Canım güle güle kullanın inşallah cicilerinizi. Resimleri bekliyoruz a.s.

beyaz16 ; Gördün mü canım bebişini nedir son durumu?

sibiko ; Sağoalsın canım. Valla bitiyor artık. Şu halı ve abajur işini de halledeyim odamızın tamamının resmini zevkle ekleyip sizinde görüşlerinizi alacağım bacım hihoyyyt

Senin de tül gelsin bekliyorum resimleri a.s.

ojelifıstık ; Sancılar artık iyice kendini gösteriyor bitanem. Eeee vakit yaklaşıyor diyorlar heralde hihoyyyt

bozon_06 ; Sağolasın canım valla bitiyo çok şükür a.s.

bocek_82 ; Canım ben şu anda 33+6'yım. En son 10 gün önce kontrole gittiğimde 11 kilo almıştım...

incihan ; Canım beşiğiniz çok güzel. İyi günlerde kullansın inşallah kuzun a.s.

KIVILCIM28 ; Valla canım yollayayım benim ekibi de sana hihoyyyt Maşallah atom karınca gibiler herşeyi bitirdiler kaydirigubbakcemile3

cerencim ; Valla canım ben kot pantolon, elbise gibi şeyler hariç elime ne geçerse yıkadım. Minik patikleri, battaniyeleri, çorapları dahil a.s.

fatma33 ; Canım meraklanma. Bende daha dün akşam ithal buzlu balık ve yoğurdu bi arada yedim. Bişeycik olmaz a.s.

tlyonl2009 ; Aynen canım ya göğüslerde ben hafif bi büyüme var ama öyle tahmin ettiğim gbii büyümediler...

sibiko ; benimde arada yanıyor canım biraz gaviscon içiyorum 5 dk'ya kesiyor valla a.s.

'[k] {n} [k] ; canım bu haftalarda hareketli oluyorlar merak etme. Bende dün gece yattım nasıl vuruyor ölüyorum sandım valla. Resmen ağladım ya senağlama

Valla misafirlere kayınvalidem yaptı bişeyler. Söylemeyeyim canınız çekmesin a.s.

Uleyn oku oku bitmedi geçmiş. Amma çeneniz düşmüş yine. Benim misafirler gittiler 1 saat kadar önce. İki gündür kendimi yordum heralde. Valla her yanım ağrıyor bacılar. Eşimde geç gelecekmiş. Uzandım size şöyle bir bakayım dedim. 2 gündür özledim valla sizleri ya delikafadulden

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR, 2 GÜNDÜR MAGNESİUM DİASPORAL ALIYORUM,SANKİ DIŞKIDA YUMUŞAMA YAPIYO ,AYNI İLACI KULLANIP BÖYLE BİR ŞİKAYETİ OLAN VARMI?İSHAL AYNI ZAMANDA ERKEN DOĞUM BELİRTİSİ OLDUĞU İÇİN Bİ KORKU SARDI BENİ,OFF DOĞURANA KADAR HEP BÖYLE PANİK OLUCAM BEN HERALDE..:çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Teşekkürler cnma.s.
Cnm bizim sette chicco,int. ten aldığımız için pazarlık imkanı olmadı maalesef,ama 35e çok uygunfisfisfis
Teşekkürler cnma.s.

Gözün aydın cnm, güle güle kullansın bebişin inş.
Teşekkürler cnma.s.cnm benim dr da çoğu zaman ultrasona göndermiyor,ama özeldeki dr her gidişte ultrasonla bakıyor artık nerdeyse,her dr un uygulaması farklı demekki,merak etme annesii zamanında gelir bebikona.s
cnm benim aldığım eşyalar anca 2-3 aylık olana kadar giyeceği kıyafetler,bu yüzden hepsini yıkamayı düşünüyorum,daha sonraki aylar için olan kıyafetleri yıkamaya gerek yok bence
cnm ben taze balıkla haydari yiyiyorum hep,hiç bişi olmadı şimdiye dek,balık tazeyse sorun yoktur merak etme

Cnm benimkinin hareketleri oldukça azaldı, ama hareketinin çok olması seni niye korkutuyoki??günde en az 10 haeket ediyorsa sorun yok demişti dr bana
Teşekkürler pınarcıma.s.yor sen kendini böyle yor emiklava:klava:klava:

selammm kızlarrr biz geldikkk !!

ama yine size haberimm var seherim sağ kasık ağrısıyla hastaneye gitti ve dr oğluşunun kalp atışının yavaşladığını ve her an doğurabiliceğini söylemiş yatırmış ve ayrıca lekelenmeside başlamış dua edin kızlar ona ve ikizlerine ben çokk duygulandım yaa hala gözlerim yaşlıı :1no2::1no2:

Alllahım onu ve bebişlerini korusun inşAllah sağlıcakla gelsin kuzucuklar :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kizlar a.s.

eşim bi an kalkti pc den..kaptim bende ama kötü haberle karşilaştim gelir gelmez ((

semraya nolmuş böyle (( neyseki bebişler 34.haftadalar..inşaAllah az daha sabrederler yaa

kızlaar ben çıkıyorum namaz kılıp yatıcam
bu arada saçımı kestirmek istiyorum çok uzadı fenalık geçiriyorum ama şu batıl inanç yüzünden tereddütteyim biliyorum batıl ama aranızda kestiren var mı

canım ya çok yorma kendini klava: kızıyoruzzz haaa...
biz de seni özledik ya

inşallah bebeklerine ve kendisine bi şey olmaz dualarımız onunla birsen'le
selamlarımızı iletirsin görüşürsen

endişelenme canım hep aynı benim de karnım ağrıyor bazen adet sancısı gibi ama uzun sürmüyor inşallah sağ salim alacağız bebeklerimizi kucağımıza

yerim ben o hareketleri benimki de öyle ya çok tatlı acıtsa da bazen canımı değer diyorum hihoyyyt

merhaba kızlarhihoyyyt bugün hiç giremedim sanırım seher hastanede galiba dualarımız onunla inşallah herkes iyidir,bizde kızımla iyiyiz çok şükür ,maşallah kıpır kıpır bugünlerde ben yarında sanırım giremiyeceğim siteye hepinizi öpüyorum yiğenlerime iyi bakın kendinizi fazla yormayın sakınklava:

Haydaaaaa :çok üzgünüm: Ne oluyoruz bacılar böyle yahu? Tek tek dökülmeye başladık. Yatmadan bi gireyim son kez bakayım dedim şok oldum delikafadulden İnşallah bekler kuzuları biraz daha ya tüh :çok üzgünüm: Seherim yani Semra'nın numarası kimde varsa bana bi zahmet mesaj atsın arkadaşlar. Yarın da evde olmayacağım için nete giremem. Meraktan çatlarım :çok üzgünüm: Allah'ım yardımcısı olsun ya

Ay canım ya çok üzüldüm umarım seherim ve bebişleri dayanırda beklerler daha haber alanlar muhakkak yazsın kızlar.Yatmadan bakayım dedim şok oldum şimdi :1shok::Saruboceq:

Ben kestirdim canım inanmıyorum batıl inançlara

Görüşürüz canım kolay gelsin sende dikkat et kendine bu aralar hepimizide bi nazar değdi ya hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…