bence de, yarina da devam ederse bir doktoruna sor icin rahat etsin, biz 32. haftamizdayiz.... ama dunden beri sanki harektlerimiz artik daha bi belirginlesti.
Teşekkürler cnma.s.kızlar hepinize günaydınlarrrr hihoyyyt
sibelcim ağrılarının düzelmesine sevindim canım ya. doktora sorman ii olmuş.
burcucum arabanızla ana kucağınız çok tatlı güle güle kullanın canım benim.
Cnm bizim sette chicco,int. ten aldığımız için pazarlık imkanı olmadı maalesef,ama 35e çok uygunfisfisfisEn kısa zamanda çekeceğim canım çok tatlıla ya
ben tüm eksiklerimi tamamladım almayı düşündüğüm her şeyi aldım canım hepsinin fotosunu çekeceğim
hadi hayırlısı ne güzel göreceksin bebişini iyi haberlerle gelirsin inşallah
sinirlenme ya doktorlar böyle adamlar o kadar çok karşılaşıyorlar ki bizim gibilerle oysa biz kaç kere bebek bekliyoruz ki :)
teşekkür ederim canım koyacağım en kısa zamanda sen de odayı çek de merakımız gitsin:)
güle güle kullan canım hangi marka ben dün chicconunkine baktım 35 e bıraktı ama çantası çok ufak geldi bana
geçmişl olsun canım ayaklarını sıcak tutmaya çalış
şu çatı muayenesini çok merak ediyorum sen yaptır bakalım nasıl bi şey ya
hoş geldin ojeli nasılsın bebiş nasıl
günaydın tülaycım sana ve güzel kızına:)
Teşekkürler cnma.s.günaydın kızlar!
yeni anne canım güle güle kullanın araba ve pusetinizi.
pınar, işlerin çoğunu bitirdin sayılır. güzel günlerde büyütmek nasip etsin kuzunu rabbim.
tutkun, güzel haberlerini bekliyoruz canım.
ojelifıstık, sibiko kızlar sizler sıkıntıları bizden önce yaşıyosunuz. ben daha çoraplarımı zorda olsa kendim giyebiliyorum :))) ama 35-36 lara gelince kendimi düşünemiyorum. ama bebişlerinizi en erken kucağınıza siz alacakmış gibi görünüyorsunuz.
dün o kadar çok doğumdan bahsettinizki akşam kasık ve karnımın ağrısından duramadım uzun bir süre. sanırım benim tombiğim dönmeye çalışıyordu. normalde sağ tarafımda kafasını hissederdim ama şimdi sağım boşlukmuş gibi. şu anda
Günaydın Kızlar,
Nasılsınız bakalım iyimi herkes?
Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun.Yeni ciciler alanlara hayırlı olsun kızlar.
Bizimde sonunda şu hatalı gelen benim gönderdiğim beşik geldi bu sefer içime sindi rahatladım valla.Bi ara resmini gösteririz teyzeleri.Bu arada dün akşam üstü annemle bebişin çamaşır olayına başladık 3 makina yıkandı kurumasını bekliyoruz diğerlerini atıcam bugün misler gibi koktu evim ya cok güzel cok.
Teşekkürler cnma.s.cnm benim dr da çoğu zaman ultrasona göndermiyor,ama özeldeki dr her gidişte ultrasonla bakıyor artık nerdeyse,her dr un uygulaması farklı demekki,merak etme annesii zamanında gelir bebikona.sTünaydin tüm Mayis Annelerine...
Burcu yatagi cok güzel görünüyor oglunun, hayirli olsun...
Pinar, benim evimede senin ekip gibi bir ekip gelse keske. Zor bela haftasonu camlari sildirdim esime. Ama daha yiginla is var, biraz yapayim diyorum, cabucak yoruluyorum.
Bu arada doktor kontrolümüz vardi bugün. Dün epey evhamlanmistim, neyseki korkulacak bir durum yok simdilik. Sadece biraz fazla kilo almisim ama son randevuya gittigimde kilo vermistim epey, korkumdan cok yedim galiba bu aralar...Maalesef bebegimin kilosunu ögrenemedim, ultrason muayenesi yapmiyor doktorum. Cok sinir ediyor bu da beni...Nst sonuclarim ve vajinal muayenem normaldi ama. Su sag bacagimdaki agrida olabilecek birseymis, magnezyum almaya devam...
Ve evde yalniz oldugumda dogum baslarsa ne yapayim diye sordum? Hastaneden ambulans cagiracagim numara verdi iki tane...Ayin 9'unda yine randevum var, umarim o zamana kadar oglum akillica durur yerinde...
cnm benim aldığım eşyalar anca 2-3 aylık olana kadar giyeceği kıyafetler,bu yüzden hepsini yıkamayı düşünüyorum,daha sonraki aylar için olan kıyafetleri yıkamaya gerek yok benceiçeriğine bakmadım ama sadece kalsiyum tablet galiba. suda eritip içiyorum. seninki hap mı?
bende bikaç gün önce yıkadım. bugünde birazını ütüledim. yoruldum,yarına bıraktım kalanını. ama benim çok yok burda çamaşır. bikaç parça bişi. doğumu memlekette yapacam diye getirmedim ordan. onları da gidince annemle beraber yıkar ütüleriz artık.
afiyet olsun sana sa canım.
kızlar,cicileri yıkarken herşeyleri yıkıyor musunuz? yani alt açmaları,ev ayakkabılarını, battaniyeleri filan?ben kararsız kaldım da
cnm ben taze balıkla haydari yiyiyorum hep,hiç bişi olmadı şimdiye dek,balık tazeyse sorun yoktur merak etmekızlar mrb bişey soracağım size şimdi ben sabah saat 9,30 gibi 3 tane küçük balık yemiştim öğlende(unuttum tabi balık yediğimi)12,30 da ayran içtim aklıma balık yediğim sonradan geldi benneyaptımki doktorumu aradım hemen aradan 3 saat geçti bişey olmaz dedi ama içim rahat etmiyor bir türlü sanki midem bulanıyor gibi çok korkuyorum ya :1no2:
Cnm benimkinin hareketleri oldukça azaldı, ama hareketinin çok olması seni niye korkutuyoki??günde en az 10 haeket ediyorsa sorun yok demişti dr bana[k] {n} [k];5943031 .!.:Merhaba kızlar
İncİhan beŞİgİn cok gÜzelmİŞ gÜle gÜe eskİtİn cnm..
BİŞİ sorcam benİm kız dÜnden berİ acayİp hareketlİ ya durmuo durdugu yerde
dÜn gece hareketlerİnden bÖlÜk bÖrÇÜk uyudum bÜgÜnde Öle cok haretlİ korktum valla
drda cok haretlİ ddİ ama İkİ gÜndÜr fena yanİ...
Bİde dÜn cok yoruldum kasıklarımda cok agrıdı bİde hareketlİ olunca korkutuyo benİİ..???
Teşekkürler pınarcıma.s.yor sen kendini böyle yor emi7774fulya ; Aman canım ilaca devam et. Kasılmalar da olmasın. Söyle kuzuya çıkmaya çalışmasın a.s.
civciv1981 ; Evet bacım yeni nesil fena şakacı geliyor. Ama çıksınlar soracağım ben onlara. Valla yormamaya çalıştım ama insan tutamıyor kendini ya. Kuzumun odasını ellerimle düzenlemek istedim...
yeni_anne ; Canım yatağınız ve bakım çantanız çok güzel. Güzel günlerde kullanın inşallah a.s.
MARYLİN ; Sağolasın canım. Valla bitti sayılır. Akşamdan beri odaya gidip gidip duruyorum. Allah içinde güzel kuzularımızı görmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:
cerencim ; Eee ev karısı olmak kolay mı bacım senağlama
bengi_ ; Canım güle güle kullanın inşallah cicilerinizi. Resimleri bekliyoruz a.s.
beyaz16 ; Gördün mü canım bebişini nedir son durumu?
sibiko ; Sağoalsın canım. Valla bitiyor artık. Şu halı ve abajur işini de halledeyim odamızın tamamının resmini zevkle ekleyip sizinde görüşlerinizi alacağım bacım hihoyyyt
Senin de tül gelsin bekliyorum resimleri a.s.
ojelifıstık ; Sancılar artık iyice kendini gösteriyor bitanem. Eeee vakit yaklaşıyor diyorlar heralde hihoyyyt
bozon_06 ; Sağolasın canım valla bitiyo çok şükür a.s.
bocek_82 ; Canım ben şu anda 33+6'yım. En son 10 gün önce kontrole gittiğimde 11 kilo almıştım...
incihan ; Canım beşiğiniz çok güzel. İyi günlerde kullansın inşallah kuzun a.s.
KIVILCIM28 ; Valla canım yollayayım benim ekibi de sana hihoyyyt Maşallah atom karınca gibiler herşeyi bitirdiler kaydirigubbakcemile3
cerencim ; Valla canım ben kot pantolon, elbise gibi şeyler hariç elime ne geçerse yıkadım. Minik patikleri, battaniyeleri, çorapları dahil a.s.
fatma33 ; Canım meraklanma. Bende daha dün akşam ithal buzlu balık ve yoğurdu bi arada yedim. Bişeycik olmaz a.s.
tlyonl2009 ; Aynen canım ya göğüslerde ben hafif bi büyüme var ama öyle tahmin ettiğim gbii büyümediler...
sibiko ; benimde arada yanıyor canım biraz gaviscon içiyorum 5 dk'ya kesiyor valla a.s.
'[k] {n} [k] ; canım bu haftalarda hareketli oluyorlar merak etme. Bende dün gece yattım nasıl vuruyor ölüyorum sandım valla. Resmen ağladım ya senağlama
Valla misafirlere kayınvalidem yaptı bişeyler. Söylemeyeyim canınız çekmesin a.s.
Uleyn oku oku bitmedi geçmiş. Amma çeneniz düşmüş yine. Benim misafirler gittiler 1 saat kadar önce. İki gündür kendimi yordum heralde. Valla her yanım ağrıyor bacılar. Eşimde geç gelecekmiş. Uzandım size şöyle bir bakayım dedim. 2 gündür özledim valla sizleri ya delikafadulden
lekelenmesi ne demek yaa? suyumu geliyormus???
canım ya çok yorma kendini7774fulya ; Aman canım ilaca devam et. Kasılmalar da olmasın. Söyle kuzuya çıkmaya çalışmasın a.s.
civciv1981 ; Evet bacım yeni nesil fena şakacı geliyor. Ama çıksınlar soracağım ben onlara. Valla yormamaya çalıştım ama insan tutamıyor kendini ya. Kuzumun odasını ellerimle düzenlemek istedim...
yeni_anne ; Canım yatağınız ve bakım çantanız çok güzel. Güzel günlerde kullanın inşallah a.s.
MARYLıN ; Sağolasın canım. Valla bitti sayılır. Akşamdan beri odaya gidip gidip duruyorum. Allah içinde güzel kuzularımızı görmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:
cerencim ; Eee ev karısı olmak kolay mı bacım senağlama
bengi_ ; Canım güle güle kullanın inşallah cicilerinizi. Resimleri bekliyoruz a.s.
beyaz16 ; Gördün mü canım bebişini nedir son durumu?
sibiko ; Sağoalsın canım. Valla bitiyor artık. Şu halı ve abajur işini de halledeyim odamızın tamamının resmini zevkle ekleyip sizinde görüşlerinizi alacağım bacım hihoyyyt
Senin de tül gelsin bekliyorum resimleri a.s.
ojelifıstık ; Sancılar artık iyice kendini gösteriyor bitanem. Eeee vakit yaklaşıyor diyorlar heralde hihoyyyt
bozon_06 ; Sağolasın canım valla bitiyo çok şükür a.s.
bocek_82 ; Canım ben şu anda 33+6'yım. En son 10 gün önce kontrole gittiğimde 11 kilo almıştım...
incihan ; Canım beşiğiniz çok güzel. ıyi günlerde kullansın inşallah kuzun a.s.
KIVILCIM28 ; Valla canım yollayayım benim ekibi de sana hihoyyyt Maşallah atom karınca gibiler herşeyi bitirdiler kaydirigubbakcemile3
cerencim ; Valla canım ben kot pantolon, elbise gibi şeyler hariç elime ne geçerse yıkadım. Minik patikleri, battaniyeleri, çorapları dahil a.s.
fatma33 ; Canım meraklanma. Bende daha dün akşam ithal buzlu balık ve yoğurdu bi arada yedim. Bişeycik olmaz a.s.
tlyonl2009 ; Aynen canım ya göğüslerde ben hafif bi büyüme var ama öyle tahmin ettiğim gbii büyümediler...
sibiko ; benimde arada yanıyor canım biraz gaviscon içiyorum 5 dk'ya kesiyor valla a.s.
'[k] {n} [k] ; canım bu haftalarda hareketli oluyorlar merak etme. Bende dün gece yattım nasıl vuruyor ölüyorum sandım valla. Resmen ağladım ya senağlama
Valla misafirlere kayınvalidem yaptı bişeyler. Söylemeyeyim canınız çekmesin a.s.
Uleyn oku oku bitmedi geçmiş. Amma çeneniz düşmüş yine. Benim misafirler gittiler 1 saat kadar önce. ıki gündür kendimi yordum heralde. Valla her yanım ağrıyor bacılar. Eşimde geç gelecekmiş. Uzandım size şöyle bir bakayım dedim. 2 gündür özledim valla sizleri ya delikafadulden
selammm kızlarrr biz geldikkk !!
ama yine size haberimm var seherim sağ kasık ağrısıyla hastaneye gitti ve dr oğluşunun kalp atışının yavaşladığını ve her an doğurabiliceğini söylemiş yatırmış ve ayrıca lekelenmeside başlamış dua edin kızlar ona ve ikizlerine ben çokk duygulandım yaa hala gözlerim yaşlıı :1no2::1no2:
Alllahım onu ve bebişlerini korusun inşAllah sağlıcakla gelsin kuzucuklar :Saruboceq::Saruboceq:
endişelenme canım hep aynı benim de karnım ağrıyor bazen adet sancısı gibi ama uzun sürmüyor inşallah sağ salim alacağız bebeklerimizi kucağımıza[k] {n} [k];5943031 .!.:Merhaba kızlar
İncİhan beŞİgİn cok gÜzelmİŞ gÜle gÜe eskİtİn cnm..
BİŞİ sorcam benİm kız dÜnden berİ acayİp hareketlİ ya durmuo durdugu yerde
dÜn gece hareketlerİnden bÖlÜk bÖrÇÜk uyudum bÜgÜnde Öle cok haretlİ korktum valla
drda cok haretlİ ddİ ama İkİ gÜndÜr fena yanİ...
Bİde dÜn cok yoruldum kasıklarımda cok agrıdı bİde hareketlİ olunca korkutuyo benİİ..???
bildigim kadariyla hareketli olmasi bir problem degil, gunde en az 10 kez hareket etmesi gerekiyor dedi benim doktorum.
bizim de hareketlerimiz bu aralar artti. icimde bir deniz alti varmis gibi hissediyorum, ya da yaratik, artik gobegimin sekli degisiyor, bazen saniyorum poposunu bi tarafa yasliyor, sonra ben konustukca heyecan yapip salliyor...
ama yine size haberimm var seherim sağ kasık ağrısıyla hastaneye gitti ve dr oğluşunun kalp atışının yavaşladığını ve her an doğurabiliceğini söylemiş yatırmış ve ayrıca lekelenmeside başlamış dua edin kızlar ona ve ikizlerine ben çokk duygulandım yaa hala gözlerim yaşlıı :1no2::1no2:
Alllahım onu ve bebişlerini korusun inşAllah sağlıcakla gelsin kuzucuklar :Saruboceq::Saruboceq:
kızlaar ben çıkıyorum namaz kılıp yatıcam
bu arada saçımı kestirmek istiyorum çok uzadı fenalık geçiriyorum ama şu batıl inanç yüzünden tereddütteyim biliyorum batıl ama aranızda kestiren var mı
merhaba kızlarhihoyyyt bugün hiç giremedim sanırım seher hastanede galiba dualarımız onunla inşallah herkes iyidir,bizde kızımla iyiyiz çok şükür ,maşallah kıpır kıpır bugünlerde ben yarında sanırım giremiyeceğim siteye hepinizi öpüyorum yiğenlerime iyi bakın kendinizi fazla yormayın sakınklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?