2009 Mayıs Anneleri

sibelcim ılık süt rahatlatıyor bitanem:))) bendede çok sık oluyor mide yanması

kızlar nasılsınız yoğundum

canım merhaba geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindimkaydirigubbakcemile5

saniyorum sut oneriyorlardi ama ben icemedigim icin hic denemedim.

sibelcim aynı deet bendede var bıktım artık ama ılık süt içince düzeliyorum..

sibelcim ılık süt rahatlatıyor bitanem:))) bendede çok sık oluyor mide yanması

kızlar nasılsınız yoğundum

Kızlar sağolun ama işyerinde süt yok yaaaa :çok üzgünüm: eve gidince ancak.Yakında bakkal falanda yok.Bi tane rennie aldım doktorum alabilirsin demişti umarım iyi gelir.

bende yıkadım canım herşeyi şimdi battaniyelerini attım sonrada uyku setlerini yıkıycam kokusu değişsin teyzesi

göbekten fırsat kalmıyordur bacım benim gögüsler büyüdü ama ucu hiç yok nasıl emicek o cocuk bilmiyorum valla

anaa bende süt içtim şimdi, ve çıkıyoz birazdan balık yemeye gidicez bizde?? bende unuttum. bikaç saat geçmiş olacak gerçi ama kafama takılıdı şimdi!-tatlicadiarzu-

korkmayın kızlar balık birşeycik olmaz aklınıza getirmeyin bende yanında peynir yiyiyorum birşeycik olmuyor

geçmiş olsun canım bende şu kabızlıktan bir kurtulsam ishale razıyım diyorum ama oda cok zor

Kızlar benim miğdem çok yanıyo..Ne yapsam iyi gelir sizce

iki yudum ılık süt iç canım oda sıcaklığında olsun ama iyi geliyor

sibikocum tülaycım cok teşekkür ederim biraz problemli oldu ama değdi valla benimde içime sindi beğenmenize cok sevindim.

Tülay bacım biz aynı gün doğurucaz galibadelikafadulden

kızlar biz çıkıyoruz birazdan kızımla hepinizi öptüm:))) bebişleride iyi akşamlar bugün eşimin doğumgünü kızlar eve gidip hemen hazırlık yapacağım

karnım nasıl tatlı tatlı kaşınıyo iyice çatladı artık tam kasıklarım bıraktım bebek yağı sürmeyi halis zeytınyagı suruyorum her aksam bıde gece wcye kalkınca uyku sersemı halımle surmeye calıısyorumkaydirigubbakcemile3 ya ben bakımlı anne olmak ıstıyorum yağmurum dogunca göt göbek salanlardan olmak ıstemıyorum bebegımın kırkında inş bakıma gırecem bakalım çok pasaklı oldum yaa

kızlar biz çıkıyoruz birazdan kızımla hepinizi öptüm:))) bebişleride iyi akşamlar bugün eşimin doğumgünü kızlar eve gidip hemen hazırlık yapacağım

iyi akşamlar canım eşinin doğumgünüde kutlu olsun hep birlikte nice mutlu yıllara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…