herkese selam,
biz dun biraz rahatsizlandik... ishal olmusum, bir gun once bakla yemistim, saniyorum o dokundu... bazilarina dokunabiliyormus. butun gun yattim, biraz da korkumdan ne olur ne olmaz diye... bugun iyiyim, ise geldik... bi de dun o kadar yatinca kizim aksam bir hareketlendi, bana şov yapti... ben konustukca poposunu filan salliyordu (herhalde), gobegim resmen sekil degistiriyordu, cok komikti, gul gul oldum, sonra gece de babaya ayni şovu yapti...
fatma bildigim kadariyla zaten taze balik zehirleme yapmiyor. bayatsa da ayran icmesen de zehirliyor. bence endise etme.
bu arada sıkıntısı olan arkadaslara gecmis olsun...
biraz gecmise bakayim.
saniyorum sut oneriyorlardi ama ben icemedigim icin hic denemedim.
sibelcim aynı deet bendede var bıktım artık ama ılık süt içince düzeliyorum..
sibelcim ılık süt rahatlatıyor bitanem:))) bendede çok sık oluyor mide yanması
kızlar nasılsınız yoğundum
içeriğine bakmadım ama sadece kalsiyum tablet galiba. suda eritip içiyorum. seninki hap mı?
bende bikaç gün önce yıkadım. bugünde birazını ütüledim. yoruldum,yarına bıraktım kalanını. ama benim çok yok burda çamaşır. bikaç parça bişi. doğumu memlekette yapacam diye getirmedim ordan. onları da gidince annemle beraber yıkar ütüleriz artık.
afiyet olsun sana sa canım.
yıkadım ama benide ütü korkutuyor valla minicik minicik annemle 2 ütü halledicez artık.
kızlar,cicileri yıkarken herşeyleri yıkıyor musunuz? yani alt açmaları,ev ayakkabılarını, battaniyeleri filan?ben kararsız kaldım da
kızlar merhaba
ya benım gögüslerim hiç büyümedi sadece uçları çatladı dun aksam mısafırler geldı onlar dedı çok garip dıye kafam karıstı bıde kız anası oldugum halde karnım çok sivrildi boyda var kiloda devasal bısey oldum ya
kızlar mrb bişey soracağım size şimdi ben sabah saat 9,30 gibi 3 tane küçük balık yemiştim öğlende(unuttum tabi balık yediğimi)12,30 da ayran içtim aklıma balık yediğim sonradan geldi benneyaptımki doktorumu aradım hemen aradan 3 saat geçti bişey olmaz dedi ama içim rahat etmiyor bir türlü sanki midem bulanıyor gibi çok korkuyorum ya :1no2:
anaa bende süt içtim şimdi, ve çıkıyoz birazdan balık yemeye gidicez bizde?? bende unuttum. bikaç saat geçmiş olacak gerçi ama kafama takılıdı şimdi!-tatlicadiarzu-
herkese selam,
biz dun biraz rahatsizlandik... ishal olmusum, bir gun once bakla yemistim, saniyorum o dokundu... bazilarina dokunabiliyormus. butun gun yattim, biraz da korkumdan ne olur ne olmaz diye... bugun iyiyim, ise geldik... bi de dun o kadar yatinca kizim aksam bir hareketlendi, bana şov yapti... ben konustukca poposunu filan salliyordu (herhalde), gobegim resmen sekil degistiriyordu, cok komikti, gul gul oldum, sonra gece de babaya ayni şovu yapti...
fatma bildigim kadariyla zaten taze balik zehirleme yapmiyor. bayatsa da ayran icmesen de zehirliyor. bence endise etme.
bu arada sıkıntısı olan arkadaslara gecmis olsun...
biraz gecmise bakayim.
Kızlar benim miğdem çok yanıyo..Ne yapsam iyi gelir sizce
iki yudum ılık süt iç canım oda sıcaklığında olsun ama iyi geliyor
sibikocum tülaycım cok teşekkür ederim biraz problemli oldu ama değdi valla benimde içime sindi beğenmenize cok sevindim.
Tülay bacım biz aynı gün doğurucaz galibadelikafadulden
canım benim 5 mayıs sezaryan olucammm...:1hug:
incihancım çok güzel beşiğiniz bebişin içinde huzurla büyüsün
kızlar biz çıkıyoruz birazdan kızımla hepinizi öptüm:))) bebişleride iyi akşamlar bugün eşimin doğumgünü kızlar eve gidip hemen hazırlık yapacağım
kızlar biz çıkıyoruz birazdan kızımla hepinizi öptüm:))) bebişleride iyi akşamlar bugün eşimin doğumgünü kızlar eve gidip hemen hazırlık yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?