Bence de birsey olmaz, evhamlanma Fatma. Birde ne tür bir balik yedin, deniz baligi mi?
kızlar mrb bişey soracağım size şimdi ben sabah saat 9,30 gibi 3 tane küçük balık yemiştim öğlende(unuttum tabi balık yediğimi)12,30 da ayran içtim aklıma balık yediğim sonradan geldi benneyaptımki doktorumu aradım hemen aradan 3 saat geçti bişey olmaz dedi ama içim rahat etmiyor bir türlü sanki midem bulanıyor gibi çok korkuyorum ya :1no2:
Herkesin fizyolojik yapisi farkli Bigudi. Benim gögüslerim epey büyüdü mesela. Hatta bazen bulanik bir sivi bile geliyor birkac damla. Kilo almamda aslinda normaldi, son 2 haftadir artmis biraz. Bence korkma ama yine de sor doktoruna...
kızlar merhaba
ya benım gögüslerim hiç büyümedi sadece uçları çatladı dun aksam mısafırler geldı onlar dedı çok garip dıye kafam karıstı bıde kız anası oldugum halde karnım çok sivrildi boyda var kiloda devasal bısey oldum ya
herkese selam,
biz dun biraz rahatsizlandik... ishal olmusum, bir gun once bakla yemistim, saniyorum o dokundu... bazilarina dokunabiliyormus. butun gun yattim, biraz da korkumdan ne olur ne olmaz diye... bugun iyiyim, ise geldik... bi de dun o kadar yatinca kizim aksam bir hareketlendi, bana şov yapti... ben konustukca poposunu filan salliyordu (herhalde), gobegim resmen sekil degistiriyordu, cok komikti, gul gul oldum, sonra gece de babaya ayni şovu yapti...
fatma bildigim kadariyla zaten taze balik zehirleme yapmiyor. bayatsa da ayran icmesen de zehirliyor. bence endise etme.
bu arada sıkıntısı olan arkadaslara gecmis olsun...
biraz gecmise bakayim.
biz de iyiyiz öğlen yemeğimizi yedik azıcık yürüdük yürürken çok zorlandım ağrım oldu diye yürüyüşümüzü kısa kestikAYNEN SİBELCİM. ZATEN AYAKKABILARIMI EŞİM GİYDİRİYOR HER SABAH. YOKSA HAYATTA GİYEMİYORUM. ÇORAPLARIDA İŞTE ZAR ZOR GİYİYORUM.:1no2:
HOŞGELDİN TÜLAYCIMMMMhihoyyyt
AY NE GÜZEL. O İŞTAH AZLIĞINI AZ DA BANA VERSEN ALLAHIM...
SAĞOL BENGİCİM HOŞBULDUK BEBİŞİM İYİ TEYZESİ. NE YAPSIN.SENDE İYİSİN UMARIM? a.s.
evi dert etme hepimizin öylegünaydın kızlar...bugun kendievimdeyim bilg.var burda.annemlerdeki bozuldubi süredir giremiyorum yaaaa...... ((
tamir için 140 tl dediler...yuhhhhh dedim bende.
yaa evimi b... götürüo kızlar yaa.. nasıl bas edecem bilemiyorum bu gun kuzenim gelcek biraz toparlarız artık.yani umarım :) yarında doktora gidicem.
o koku harika yaa çok güzelGünaydın Kızlar,
Nasılsınız bakalım iyimi herkes?
Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun.Yeni ciciler alanlara hayırlı olsun kızlar.
Bizimde sonunda şu hatalı gelen benim gönderdiğim beşik geldi bu sefer içime sindi rahatladım valla.Bi ara resmini gösteririz teyzeleri.Bu arada dün akşam üstü annemle bebişin çamaşır olayına başladık 3 makina yıkandı kurumasını bekliyoruz diğerlerini atıcam bugün misler gibi koktu evim ya cok güzel cok.
benim de çok bulanıyor inşallah normaldirkızlaar maşallahınız var yine, dünden beri işim vardı giremedim bi bakim neler olmuş ne konulmuşsunuz diye dedim ama size yetişmek ne mümkün, allah muhebbetimizi arttırsın inşallah... rahatsız olan arkadaşlar var sanıyorum hepsine geçmiş olsun yeni ciciler alanlara da hayırlı olsun diyorum... biz bildiğiniz gibi iiz oluşumla, çalışmaya devam... ortağım ayrılacağı için birsürü resmi ıvırzıvır iş çıktı kaç gündür onlarla uğraşıyorum bi bitsede rahatlasam yaaa...
benim sabah bulantılarım geri geldi galiba yine sabahları kahvaltıdan sonra çıkarmaya başladım(( geri gelir diye çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi sanırım ((
ben de evde kuruttum biraz uzun sürdü ama olsun dışarının kötü havası sinmedi en azındanmis gibi koktu tutkun teyzesi ama hava kötü evde kurutuyorum uzuyucak annesinin işi ama yerim ben onu
Esracım hadi gözün aydın kurtuluyosun demekki ortağından hayırlı olsun canımhihoyyyt
Kızlar ben dışarıya öğle yemeğine cıkıyorum sanki çalışıyorumda bi kız arkadaşım alıcak 1 saate gelirimkaydirigubbakcemile3
neden bakmıyor ki ultrosondan benin her seferinde bakıyor ama sen sonuçta her şeyin yolunda gittiğini öğrendin o da güzel canım yaTünaydin tüm Mayis Annelerine...
Burcu yatagi cok güzel görünüyor oglunun, hayirli olsun...
Pinar, benim evimede senin ekip gibi bir ekip gelse keske. Zor bela haftasonu camlari sildirdim esime. Ama daha yiginla is var, biraz yapayim diyorum, cabucak yoruluyorum.
Bu arada doktor kontrolümüz vardi bugün. Dün epey evhamlanmistim, neyseki korkulacak bir durum yok simdilik. Sadece biraz fazla kilo almisim ama son randevuya gittigimde kilo vermistim epey, korkumdan cok yedim galiba bu aralar...Maalesef bebegimin kilosunu ögrenemedim, ultrason muayenesi yapmiyor doktorum. Cok sinir ediyor bu da beni...Nst sonuclarim ve vajinal muayenem normaldi ama. Su sag bacagimdaki agrida olabilecek birseymis, magnezyum almaya devam...
Ve evde yalniz oldugumda dogum baslarsa ne yapayim diye sordum? Hastaneden ambulans cagiracagim numara verdi iki tane...Ayin 9'unda yine randevum var, umarim o zamana kadar oglum akillica durur yerinde...
evet vallahi alt açma oyun halısı battaniye her şeyi yıkadık sadece pelış battaniyeyi yıkamadık ona karar veremedimiçeriğine bakmadım ama sadece kalsiyum tablet galiba. suda eritip içiyorum. seninki hap mı?
bende bikaç gün önce yıkadım. bugünde birazını ütüledim. yoruldum,yarına bıraktım kalanını. ama benim çok yok burda çamaşır. bikaç parça bişi. doğumu memlekette yapacam diye getirmedim ordan. onları da gidince annemle beraber yıkar ütüleriz artık.
afiyet olsun sana sa canım.
kızlar,cicileri yıkarken herşeyleri yıkıyor musunuz? yani alt açmaları,ev ayakkabılarını, battaniyeleri filan?ben kararsız kaldım da
endişelenme hiçbir şey olmaz zaten balık ve süt ürünlei birlikte yiyince zehirlemez balık bayatsa belirtilerini çabuklaştırırkızlar mrb bişey soracağım size şimdi ben sabah saat 9,30 gibi 3 tane küçük balık yemiştim öğlende(unuttum tabi balık yediğimi)12,30 da ayran içtim aklıma balık yediğim sonradan geldi benneyaptımki doktorumu aradım hemen aradan 3 saat geçti bişey olmaz dedi ama içim rahat etmiyor bir türlü sanki midem bulanıyor gibi çok korkuyorum ya :1no2:
herkese selam,
biz dun biraz rahatsizlandik... ishal olmusum, bir gun once bakla yemistim, saniyorum o dokundu... bazilarina dokunabiliyormus. butun gun yattim, biraz da korkumdan ne olur ne olmaz diye... bugun iyiyim, ise geldik... bi de dun o kadar yatinca kizim aksam bir hareketlendi, bana şov yapti... ben konustukca poposunu filan salliyordu (herhalde), gobegim resmen sekil degistiriyordu, cok komikti, gul gul oldum, sonra gece de babaya ayni şovu yapti...
fatma bildigim kadariyla zaten taze balik zehirleme yapmiyor. bayatsa da ayran icmesen de zehirliyor. bence endise etme.
bu arada sıkıntısı olan arkadaslara gecmis olsun...
biraz gecmise bakayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?