2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba
ya benım gögüslerim hiç büyümedi sadece uçları çatladı dun aksam mısafırler geldı onlar dedı çok garip dıye kafam karıstı bıde kız anası oldugum halde karnım çok sivrildi boyda var kiloda devasal bısey oldum ya

Herkesin fizyolojik yapisi farkli Bigudi. Benim gögüslerim epey büyüdü mesela. Hatta bazen bulanik bir sivi bile geliyor birkac damla. Kilo almamda aslinda normaldi, son 2 haftadir artmis biraz. Bence korkma ama yine de sor doktoruna...

kızlar mrb bişey soracağım size şimdi ben sabah saat 9,30 gibi 3 tane küçük balık yemiştim öğlende(unuttum tabi balık yediğimi)12,30 da ayran içtim aklıma balık yediğim sonradan geldi benneyaptımki doktorumu aradım hemen aradan 3 saat geçti bişey olmaz dedi ama içim rahat etmiyor bir türlü sanki midem bulanıyor gibi çok korkuyorum ya :1no2:

Bende birkac kere tatli su baligi yemistim, unutarak sonrasinda peynir ya da süt ürünlerinden...Bana birsey olmadi. Bildigim belli bir süre gectikten sonra, bir risk olmuyor. Icini ferah tut...

bencede hiç korkma zaten eger balık tazeyse ayran yogurt bısey yapmaz bırlıkte yenıldıgınde bayatsa zehırler derler ama içini ferah tut olmaz bıseyyerimseniben

saol kıvılcım bakalım doktora gıttıgımde sorarım hiçte aklıma gelmedı buzamana kadar gögüslerım nıye büyümedı hiç dıye sormak

anaa bende süt içtim şimdi, ve çıkıyoz birazdan balık yemeye gidicez bizde?? bende unuttum. bikaç saat geçmiş olacak gerçi ama kafama takılıdı şimdi!-tatlicadiarzu-

Ben hastanede yatmistim hamileligimin ilk evrelerinde. Sabah kahvaltimda peynir vardi, öglen menümde balik...Aradanda 3 saat falan gecmisti, sormustum ve birsey olmayacagini söylemislerdi.

herkese selam,
biz dun biraz rahatsizlandik... ishal olmusum, bir gun once bakla yemistim, saniyorum o dokundu... bazilarina dokunabiliyormus. butun gun yattim, biraz da korkumdan ne olur ne olmaz diye... bugun iyiyim, ise geldik... bi de dun o kadar yatinca kizim aksam bir hareketlendi, bana şov yapti... ben konustukca poposunu filan salliyordu (herhalde), gobegim resmen sekil degistiriyordu, cok komikti, gul gul oldum, sonra gece de babaya ayni şovu yapti...

fatma bildigim kadariyla zaten taze balik zehirleme yapmiyor. bayatsa da ayran icmesen de zehirliyor. bence endise etme.

bu arada sıkıntısı olan arkadaslara gecmis olsun...

biraz gecmise bakayim.

Canım benimkilerde hiç büyümedi normaldir koca göbeklerden onlara fırsat kalmadı.kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım bu ufaklıklar çok fena dinlenme pozisyonunda olduğumuzda coşuyolar gün içerisinde ben çoğu hareketini farketmiyorum bile.

biz de iyiyiz öğlen yemeğimizi yedik azıcık yürüdük yürürken çok zorlandım ağrım oldu diye yürüyüşümüzü kısa kestik

evi dert etme hepimizin öyle
inşallah güzel habeler getirisin meleğinden
o koku harika yaa çok güzel
benim de çok bulanıyor inşallah normaldir
ben de evde kuruttum biraz uzun sürdü ama olsun dışarının kötü havası sinmedi en azından
neden bakmıyor ki ultrosondan benin her seferinde bakıyor ama sen sonuçta her şeyin yolunda gittiğini öğrendin o da güzel canım ya
evet vallahi alt açma oyun halısı battaniye her şeyi yıkadık sadece pelış battaniyeyi yıkamadık ona karar veremedim
endişelenme hiçbir şey olmaz zaten balık ve süt ürünlei birlikte yiyince zehirlemez balık bayatsa belirtilerini çabuklaştırır

o şovlar harika oluyor ya eskiden ay pıt dedi içimde bu tekme mi derken şimdi kocaman hareketlerini izliyoruz Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah hepimize
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…