günaydın kızlar!
seherim geçmiş olsun canım. Allah kuzularını sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.
bugün pek sessiz burası. herkes firarda galiba.
havada inadına kasvetli. şimdiden mesai bitsede eve gidip yatsam derdindeydim.
sizlerin keyifler yerindedir umarım.
geçmiş olsun canım negatif düşünme yaa
bu arada herkese
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN hihoyyyt hihoyyyt
selammm kızlarrr biz geldikkk !!
ama yine size haberimm var seherim sağ kasık ağrısıyla hastaneye gitti ve dr oğluşunun kalp atışının yavaşladığını ve her an doğurabiliceğini söylemiş yatırmış ve ayrıca lekelenmeside başlamış dua edin kızlar ona ve ikizlerine ben çokk duygulandım yaa hala gözlerim yaşlıı :1no2::1no2:
Alllahım onu ve bebişlerini korusun inşAllah sağlıcakla gelsin kuzucuklar :Saruboceq::Saruboceq:
kızlaar ben çıkıyorum namaz kılıp yatıcam
bu arada saçımı kestirmek istiyorum çok uzadı fenalık geçiriyorum ama şu batıl inanç yüzünden tereddütteyim biliyorum batıl ama aranızda kestiren var mı
kızlar hepınız sagolun
malesef kuzular bu sefer gelmeye nıyetlı bıraz lekenlem var bıde sancı heran dogum alabılırz dedı doktor bakalım kızlar kısmet dua edın ne olur
kızlarr bu arada herkese günaydın hihoyyyt
dün öğleden sonra hiç giremedim. bugün de nasıl olur bilmiyorum. :1no2:
inşallah hepiniz iyisiniz..benimde öbür hafta son haftam çok şükür sositososito
sibikom senin son günün sanırım bugün :lepi: ne güzel darısı bana inşallah
canlarım günaydın herkes iyidir umarım bizim ikizler artık beklemek istemiyor sanırım dualarımız onlarla arkadaşlar hep beraber dua edelim ve hepimizin doğumu zamanında ve sağlıklı olsun bebişlerimiz dünyaya sağlıklı doğsun güzellikler getirsin.
kızlar geçmiş okuyamıyorum 2 saattir uğraşıyorum bi önceki sayfaya bile gitmiyor net kendini kapatıyo ve baştan açıyorum kulüp sayfasını sinir oldum.<
Dün doktora gittim ben çok kilo almışım dr dikkat et dedi.kızım 32 de 1890 gr olmuş fazla almamış bence boyu 45 cm. bense gülmeyin sakın şişkoyum 70 kilo olmuşum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-varmı ya artık eskisi gibide yemiyorum nedeeeeen anlamadım.
bu arada dr la konuştum bebek şekeri yaptırcam ne zaman olur dediki 11 mayıs uygun tabi senin kız gelcem demezse dedi hafif sancılarım başlamış ama bu normal artık 32 desin dedi 20 gün sonraya randevu verdi şikayetin olursa arka sokaktasın nasıl olsa gel dedi biliyor ki haftaya yine ordayım.Bende 6 nisanda burdayım doğum iznine ayrılcam dedim.sonra onu biraz beklemiştim ağlamaklıydı dediki birr tüp bebek hastamız vardı 8 haftalık tı bebeğin kalbi durmuş dedi o kadar üzülmüşki 3 tüp hastamız vardı dedi Sen herşeyi atlattın inşa-llah kucağına alacaksın dedi.Ama inanılmaz üzülmüş hele transfer dr u var adam kahrolmuş .Allah o bayana tekrar hamile kalmayı ve sabır nasip etsin.
Sehercİm Çok gecmıs olsun İnŞallah bebİŞlerİn bekler zamanını dualarımız senınle..
Kızlar haftanın son gÜnÜ herkeze hayırlı olsun baŞ aĞrısıyla uyandım bu sabah halada agrıyobugun gecmez artık bana
Günaydın cnm hoşgeldina.s.
Biz kahvaltımızı yaptık oğluşla,bakalım tetelerimiz nasıl dedik,inş kazasız belasız geçer bugünümüzdegamyoncuiremsugamyoncuiremsuhoş bulduk
nasılız bugün
seherim beniseç ve birsen direniyorlar bizim mayıs anneleri kuvvetlidir bebekleri de inşallah sağlıkla gelecekler vaktinde
Amin canım.sağolasın.Canım ben dün dr da söyledim kasılma ve kanamaları zaten dr da gördü 32 den itibaren artık normalmiş vücut hazırlık yapıyor dedi.Zaten rahim plesanta tertemizken şimdi ufak 1-2 leke vardı dr gösterdi bunlar kasılma ve sancıdan olurmuş.normalmiş.canım dualarımız seninle inşallah biraz daha bekler bebişlerin ama endişelenme ü geçtiniz canım çoktan hayırlısı ve sağlıkla alırsın inşallah bebişlerini kucağına
ilgincim nasıl anlıyorsun kasılma olduğunu benim çok ağrıyor birkaç gündür karnım böyle adet sancısı gibi kasılma o mu
maşallah bebeğin kocaman olmş canım mi yav ben başladığımda idim düün halimi yuvarlanarak ineceğim yakında merdivenleriiiii
o kadıncağıza da çok üzüldüm Allah kimseye aratmasın en kısa zamanda o kadın da bebek sahibi olur inşallah
Canım ben en baştan beri böyle olduğum için biraz kontrollü davranıyorum pede gelmediği sürece problem yok dr un söylediğindan kanama olduğunda hemen yatıp bol su içiyorum geçiyor.Tabi tedirginlik bitmiyor.Ben kilomdan çok bebişime taktım.1560 tı 13 gün önce şimdi 1890 az almış bence neyi eksik yapıyorum ne yi yemeliyimki alsın.Günaydın kızlar,
İnş. bugünü hiçbirimize birşey olmadan atlatırız,bilgisayarın başında hop oturup hop kalkar oldum valla..
Yine ishal ya..bugün arayacağım doktoru,yoksa kendi kendimi yiyeceğim bu gidişle..sabah patates haşlaması fln yedim inş. keser,erken doğumla ilgili birşey olmasa korkmayacağım ama artık herşeyden nem kapar oldum,
Dün gece kapı süsümüzüe bitirdim, şu biblo işinide halledebilsemde tamamen tamamlansalar artık,
Canım o ilaç banada yapmıştı hatta bende balık yemiştim Allah allah balık bozdu sanırım demiştim.paatates ye.Bide bir yemek kaşığı Türk kahvesinin ortasına yarım limon sık at ağzına hemen suyla onu götür miğdeye bire bir yada limonlu gazoz bu ilaç bende normalde kabızlık hiç olmadığı için beni baya bozuyor ondan normale ulaştır sonra düzelir.
Amin cnm inş.:Saruboceq:
Cnm geçer inş.,benimde uykusuz kalınca başım çok ağrıyor
Cnm bebişinin iyi olmasına sevindim,kanama fln dedin korkuttun bizide,onlar iyi olsunda biz tombik olalım sorun değil (bende 80 oldum :dilcikar::dilcikar:)
Tüp bebiş içinde üzüldüm, inş. Rabbim ana babalığı herkese nasip eder..:Saruboceq::Saruboceq:
doğru kimse yok bugün kızzzzzzzlar nerdesinizgünaydın kızlar!
seherim geçmiş olsun canım. Allah kuzularını sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.
canım turnusol kağıdı ile kendinde test yapabilirsin bebeğin suyu mu çiş mi diyeHepinize günaydın hayırlı cumalar kızlar,
Umarım iyisinizdir hepiniz ya ben akşam tuvaletten cıktım 5 10 adım yürüdüm bi sıvı aktı kızlar kilodum ıslattı öldüm korkudan ya nedir sizce bi daha gelmedi ama akıntı değildi sıvı birşeydi sabah dr aradım ucaktaymış yurtdışından geliyormuş yarın 12 de gidicem kontrole bakalım birşey cıkmaz demi
banucum rahimde mi oluyor yani kasılmaYalancı doğum sancıları:
Kasılmalar düzensiz aralıklarla olur, araları uzundur ve düzenli tekrarlama olmaz.
Kasılmaların şiddeti aynı kalır, gelip geçici ağrılardır.
Kasılmalar çoğu kez dinlenmekle geçer ve rahim ağzında açılmaya neden olmaz.
inşallah canım biz taaa 8.30 da yaptık kahvaltımızı birazdan öğlen yemeği yiyeceğiz :)Biz kahvaltımızı yaptık oğluşla,bakalım tetelerimiz nasıl dedik,inş kazasız belasız geçer bugünümüzdegamyoncuiremsugamyoncuiremsu
kızlar biz buradayız durumla bugün geçsede yarın dinlensek:)))) havada serin bugün
Günaydın kızlar bizde doktorumuza gittik kızçemin gelişimni gayet iyi buldu doktor vucudumdaki kaşıntılar için kan ve idrar tahlili istedi 10 Nisanda nst ye giricem inşallah her şey yolunda gider hepinizi kocaman öptüm göbişlerinizden :))
bilgi için sağol canımGerçek doğum sancıları:
Kasılmalar düzenli olarak tekrarlar ve kasılma araları sıklaşarak 2-4 dakikada bire düşer.
Kasılmaların şiddeti gittikçe artar 45-60 saniye sürer.
Rahim ağzında yumuşama ve açılmaya sebep olur.
Canım sağol nasılsın sen iyimisin keyfin nasılhay alllah inşallah şaka yapıyordur bebişler üzüldüm şimdi
allah kabul etsin canım ne güzel ibadetini yapıyosun.Ben saçlarımı 2 kere kestirdim valla hiç birşeycik olmaz saçmı onların ömrünü belirliyor düşüme öyle hiç
semracım dualarımız seninle korkma artık gelselerde büyüdü kuzucuklar
günaydın canım az daha sabır bitiyor inşallah
günaydın canım 70 ler gibiyiz valla bende 71 oldum imdatttttt 75 le bitermi bu iş acaba.Bebişin iyiymiş bacım gözün aydın.O kadınada allah en kısa sürede sağlıklı hamilelikler versin inşallah.
Günaydın canım geçmiş olsun minoset al bir tane bence hiç ağrı çekme
Canım fazla hareket etme o zaman yarına kadar sabret yarın çıkar sonuç yada tedirginsen başka dr a git önlemini al.Baksana bizim mayıs bebekleri aceleci çıktı.Hepinize günaydın hayırlı cumalar kızlar,
Umarım iyisinizdir hepiniz ya ben akşam tuvaletten cıktım 5 10 adım yürüdüm bi sıvı aktı kızlar kilodum ıslattı öldüm korkudan ya nedir sizce bi daha gelmedi ama akıntı değildi sıvı birşeydi sabah dr aradım ucaktaymış yurtdışından geliyormuş yarın 12 de gidicem kontrole bakalım birşey cıkmaz demi
Amin canımBiz kahvaltımızı yaptık oğluşla,bakalım tetelerimiz nasıl dedik,inş kazasız belasız geçer bugünümüzdegamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Amin canım.sağolasın.Canım ben dün dr da söyledim kasılma ve kanamaları zaten dr da gördü 32 den itibaren artık normalmiş vücut hazırlık yapıyor dedi.Zaten rahim plesanta tertemizken şimdi ufak 1-2 leke vardı dr gösterdi bunlar kasılma ve sancıdan olurmuş.normalmiş.
Canım ben en baştan beri böyle olduğum için biraz kontrollü davranıyorum pede gelmediği sürece problem yok dr un söylediğindan kanama olduğunda hemen yatıp bol su içiyorum geçiyor.Tabi tedirginlik bitmiyor.Ben kilomdan çok bebişime taktım.1560 tı 13 gün önce şimdi 1890 az almış bence neyi eksik yapıyorum ne yi yemeliyimki alsın.
doğru kimse yok bugün kızzzzzzzlar nerdesiniz
Gözün aydın cnmGünaydın kızlar bizde doktorumuza gittik kızçemin gelişimni gayet iyi buldu doktor vucudumdaki kaşıntılar için kan ve idrar tahlili istedi 10 Nisanda nst ye giricem inşallah her şey yolunda gider hepinizi kocaman öptüm göbişlerinizden :))
Geçenlerde nisan annelerini okurken bu konu hakkında nickini hatırlayamadığım bi hamiş yorum yapmıştı,galiba bebişinin kg ı azmış,sonra 3 hafta badem,fındık,ceviz,kivi, elma,portakalı ve kasarı,mercimek yemeğini,sebzeyi bol yemiş, 3 haftada bebiş 750 gr almış,dr u aferin demiş, denemekten zarar olmaz cnm,sende dene istersen
canım turnusol kağıdı ile kendinde test yapabilirsin bebeğin suyu mu çiş mi diye
banucum rahimde mi oluyor yani kasılma
inşallah canım biz taaa 8.30 da yaptık kahvaltımızı birazdan öğlen yemeği yiyeceğiz :)
canım sen ne zaman dinlenceye çekileceksin ne kadar var
Cnm karnına bi alet bağlıyolar, bebeğin kalp atışları dinleniyo,elinede bi düğme veriyolar,bebiş hareket ettikçe basıyosun,kasılmaları bide kordon dolanmasını burdan anlıyolarmışoh maşallah hadi gözün aydın canım
bu nst nasıl i şey göbekten mi dinleniyor
canım iyiyim bende biraz uykusuzum sadece canım kıyamam sana sen 36 da mı çıkacaktın izne
günaydın kızlar!
Canım evet bende o iğneler ilaçlar ve sevinç sonunun böyle olması çok acı rabbim sabır versin.
B u arada toplantı nerden çıkmış ya tam kafanda rahatlıycaktı neyse belki yarım gün olur belki.Valla dr çok kilo almışın dedi senle uğraşırken ben kendim buldum.Bebek değil ben almışım ya ben ona takılı kaldım.
Aman inşallah geçer canım insanın bütün keyfi kaçıyor.
Amin canım.sen nasılsın kızlar nasıl bu arada yağmur yağıyor sizdede varmı senin halı bu haftada kalcakmı yoksa görümcenin şansına.
Hepinize günaydın hayırlı cumalar kızlar,
kızlar biz buradayız durumla bugün geçsede yarın dinlensek:)))) havada serin bugün
Günaydın kızlar bizde doktorumuza gittik kızçemin gelişimni gayet iyi buldu doktor vucudumdaki kaşıntılar için kan ve idrar tahlili istedi 10 Nisanda nst ye giricem inşallah her şey yolunda gider hepinizi kocaman öptüm göbişlerinizden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?