2009 Mayıs Anneleri

Günaydın cnm,hoşgeldin
a.s.

hay alllah inşallah şaka yapıyordur bebişler üzüldüm şimdi

allah kabul etsin canım ne güzel ibadetini yapıyosun.Ben saçlarımı 2 kere kestirdim valla hiç birşeycik olmaz saçmı onların ömrünü belirliyor düşüme öyle hiç

kızlar hepınız sagolun
malesef kuzular bu sefer gelmeye nıyetlı bıraz lekenlem var bıde sancı heran dogum alabılırz dedı doktor bakalım kızlar kısmet dua edın ne olur

semracım dualarımız seninle korkma artık gelselerde büyüdü kuzucuklar

günaydın canım az daha sabır bitiyor inşallah

günaydın canım 70 ler gibiyiz valla bende 71 oldum imdatttttt 75 le bitermi bu iş acaba.Bebişin iyiymiş bacım gözün aydın.O kadınada allah en kısa sürede sağlıklı hamilelikler versin inşallah.

Günaydın canım geçmiş olsun minoset al bir tane bence hiç ağrı çekme

Hepinize günaydın hayırlı cumalar kızlar,

Umarım iyisinizdir hepiniz ya ben akşam tuvaletten cıktım 5 10 adım yürüdüm bi sıvı aktı kızlar kilodum ıslattı öldüm korkudan ya nedir sizce bi daha gelmedi ama akıntı değildi sıvı birşeydi sabah dr aradım ucaktaymış yurtdışından geliyormuş yarın 12 de gidicem kontrole bakalım birşey cıkmaz demi

Yalancı doğum sancıları:
Kasılmalar düzensiz aralıklarla olur, araları uzundur ve düzenli tekrarlama olmaz.
Kasılmaların şiddeti aynı kalır, gelip geçici ağrılardır.
Kasılmalar çoğu kez dinlenmekle geçer ve rahim ağzında açılmaya neden olmaz.

hoş bulduk
nasılız bugün
seherim beniseç ve birsen direniyorlar bizim mayıs anneleri kuvvetlidir bebekleri de inşallah sağlıkla gelecekler vaktinde
Biz kahvaltımızı yaptık oğluşla,bakalım tetelerimiz nasıl dedik,inş kazasız belasız geçer bugünümüzdegamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Gerçek doğum sancıları:
Kasılmalar düzenli olarak tekrarlar ve kasılma araları sıklaşarak 2-4 dakikada bire düşer.
Kasılmaların şiddeti gittikçe artar 45-60 saniye sürer.
Rahim ağzında yumuşama ve açılmaya sebep olur.

Amin canım.sağolasın.Canım ben dün dr da söyledim kasılma ve kanamaları zaten dr da gördü 32 den itibaren artık normalmiş vücut hazırlık yapıyor dedi.Zaten rahim plesanta tertemizken şimdi ufak 1-2 leke vardı dr gösterdi bunlar kasılma ve sancıdan olurmuş.normalmiş.

Canım ben en baştan beri böyle olduğum için biraz kontrollü davranıyorum pede gelmediği sürece problem yok dr un söylediğindan kanama olduğunda hemen yatıp bol su içiyorum geçiyor.Tabi tedirginlik bitmiyor.Ben kilomdan çok bebişime taktım.1560 tı 13 gün önce şimdi 1890 az almış bence neyi eksik yapıyorum ne yi yemeliyimki alsın.

doğru kimse yok bugün kızzzzzzzlar nerdesiniz

Günaydın kızlar bizde doktorumuza gittik kızçemin gelişimni gayet iyi buldu doktor vucudumdaki kaşıntılar için kan ve idrar tahlili istedi 10 Nisanda nst ye giricem inşallah her şey yolunda gider hepinizi kocaman öptüm göbişlerinizden :))

canım turnusol kağıdı ile kendinde test yapabilirsin bebeğin suyu mu çiş mi diye
banucum rahimde mi oluyor yani kasılma
Biz kahvaltımızı yaptık oğluşla,bakalım tetelerimiz nasıl dedik,inş kazasız belasız geçer bugünümüzdegamyoncuiremsugamyoncuiremsu
inşallah canım biz taaa 8.30 da yaptık kahvaltımızı birazdan öğlen yemeği yiyeceğiz :)
kızlar biz buradayız durumla bugün geçsede yarın dinlensek:)))) havada serin bugün

canım sen ne zaman dinlenceye çekileceksin ne kadar var

oh maşallah hadi gözün aydın canım
bu nst nasıl i şey göbekten mi dinleniyor

bilgi için sağol canım

Canım sağol nasılsın sen iyimisin keyfin nasıl
Canım fazla hareket etme o zaman yarına kadar sabret yarın çıkar sonuç yada tedirginsen başka dr a git önlemini al.Baksana bizim mayıs bebekleri aceleci çıktı.
Amin canım
şu an kızım çıldırmıştı benim kız yan yatıyor bu arada hala sağ tarafımdan kafasını çıkarmış en komii ayağı göbeğimin yanından çıkmak üzere şu an resmen bacağını tutuyorum inanılmaz bişey bak bak şimdi dönüyor kıçını çeviriyor Allahım ne mutlu tam elma ve kivi yiyordum hadi hemen sizde yiyin

Geçenlerde nisan annelerini okurken bu konu hakkında nickini hatırlayamadığım bi hamiş yorum yapmıştı,galiba bebişinin kg ı azmış,sonra 3 hafta badem,fındık,ceviz,kivi, elma,portakalı ve kasarı,mercimek yemeğini,sebzeyi bol yemiş, 3 haftada bebiş 750 gr almış,dr u aferin demiş, denemekten zarar olmaz cnm,sende dene istersen

Gözün aydın cnm

he bide light süt içmiş günde 3 bardak

canım ben izne nisan 29 da çıkacağım bir aksilik olmazsa 8 nisanda 32 haftamda çalışabilir raporu alacağım nisanın sonuna kadar çalışacağım daha var yanidelikafadulden

oh maşallah hadi gözün aydın canım
bu nst nasıl i şey göbekten mi dinleniyor
Cnm karnına bi alet bağlıyolar, bebeğin kalp atışları dinleniyo,elinede bi düğme veriyolar,bebiş hareket ettikçe basıyosun,kasılmaları bide kordon dolanmasını burdan anlıyolarmış

canım iyiyim bende biraz uykusuzum sadece canım kıyamam sana sen 36 da mı çıkacaktın izne

Evet canım ya kendimi çok şartlamıştım olsun artık napalım.Pazartesi son benneyaptımki

Ah canım bencede bitse biran önce bizde evimize gitsek dinlensek

Ya sorma tutkuncum benim cadı bir müdür var insafsız onun başının altından çıkmış öldürecem ben bu kadını klava: Aman canım kiloyu ben hiç takmıyorum bak 83 oldum hiç dert ediyomuyum kaydirigubbakcemile3 gerçi benim tosun oğluşun burda katkısı çok büyük

Canım banada bi kere olmuştu doktor bebeğin idrar kesesinide sıkıştırdığı için tam boşaltamıyoruz kalanıda bazen idrar kaçırma gibi gelebiliyomuş belkide öyle bişeydir.Takma kafana yinede doktorunlada görüş canım

kızlar biz buradayız durumla bugün geçsede yarın dinlensek:)))) havada serin bugün

Aynen canım haftasonu gelsede evde dinlensek keyfini çıkarsak.

Canım gözün aydın ne güzel iyi haberlerle geldin kaşınma bendede var sorayım bende dokrotuma bizde öptük canım seni.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…