bende 33+1 oldum bugün.sağlık ocağından ebe telefon etti,gelebilirmisin dedi,en son tahlil sonuçlarımıda istedi mesai başlasın gideceğim
bengicim kendini fazla yorma canım iyi gezmeler
kızlar bizde yemekten geldik herkese afiyet olsun bugün çok keyifsizim yaaa sebebini bilmiyorum öyle bir duygusallık var üzerimde işte
kızlar bizde yemekten geldik herkese afiyet olsun bugün çok keyifsizim yaaa sebebini bilmiyorum öyle bir duygusallık var üzerimde işte
Canlarım benim net kafayı yedi kendini kapatıyo tekrar başlatıyor sinir oldum şimdi bağlandı.Ben yemeğimi yedim acayip doydum akşam görümceme gitcez Allahım sinir bi durum hiç istemiyorum gitmeyi çekcez napalım.Ne işimiz varsa Allah tan seçim varda yarın gece döncez yoksa ta pazar döncektik.
kızlar az kaldı dimi heyecan basmıştır valla ya.. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.. sağ salim kuzularınızı kucaklarınıza almanız dileklerimle 2008 mayıs annesi drydeniss
sağol burcum sibelcim sizler yediniz mi doyurdunuz mu yiyenlerimi kızlarŞeniz
kızlar az kaldı dimi heyecan basmıştır valla ya.. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.. sağ salim kuzularınızı kucaklarınıza almanız dileklerimle 2008 mayıs annesi drydeniss
Canlarım benim net kafayı yedi kendini kapatıyo tekrar başlatıyor sinir oldum şimdi bağlandı.Ben yemeğimi yedim acayip doydum akşam görümceme gitcez Allahım sinir bi durum hiç istemiyorum gitmeyi çekcez napalım.Ne işimiz varsa Allah tan seçim varda yarın gece döncez yoksa ta pazar döncektik.
haklısın canım.Doyur Duru muzu aç bırakma bak.Önce yemek önce bebek yani öncelerimiz belli.canım benim mecburen biryerlere gitmeyi bende hiç sevmiyorum :bbo: seçim var iyi ki birgün daha görmek zorunda kalmayacaksın tatlım kaydirigubbakcemile5
sağol canım çok heyecanlıyız.Artık duramıyoruz her şeyi takıyoruz.kızlar az kaldı dimi heyecan basmıştır valla ya.. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.. sağ salim kuzularınızı kucaklarınıza almanız dileklerimle 2008 mayıs annesi drydeniss
Canım Yağızı aç bırakma bakıyım.hemen ye.Artık idare etcez.Yok canm yemedim bişey hiç iştahım yok -tatlicadiarzu-
Canım saol iyi dileklerin için heyecan dorukta delikafadulden
Mecburen iş yapmakta eziyet gibi olsun en azından bir akşam idare et artık.
haklısın canım.Doyur Duru muzu aç bırakma bak.Önce yemek önce bebek yani öncelerimiz belli.
sağol canım çok heyecanlıyız.Artık duramıyoruz her şeyi takıyoruz.
Canım Yağızı aç bırakma bakıyım.hemen ye.Artık idare etcez.
İyi gezmeler canım kendini yormadan yavaş yavaş
canım benim de çok oluyor dr uma haftaya gidince soracağımkızlar 32 haftalık oldum bazen sancıya benzer ağrılarım oluyor sizdede oluyormu çok korkuyorum daha erkenmi acaba napsam bana yardım edin
kızlar ben hemen yoruluyorum ya ama olsun çok güzel oldu hava burada serin ama güneşliİyi gezmeler cnm, ne olur ne olmaz çok yorulma sen yinedeŞeniz
selam şekerler seherimi merak ettim naptı bilginiz varmı
Cnm dün gece yazıştım ben, nişanı gelmiş, bekliyorlarmış şimdilik,inş 1 hafta daha geçerde hiç küvöze girmeden kavuşur bebelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?