2009 Mayıs Anneleri

bende 33+1 oldum bugün.sağlık ocağından ebe telefon etti,gelebilirmisin dedi,en son tahlil sonuçlarımıda istedi mesai başlasın gideceğim

bengicim kendini fazla yorma canım iyi gezmeler

kızlar bizde yemekten geldik herkese afiyet olsun bugün çok keyifsizim yaaa sebebini bilmiyorum öyle bir duygusallık var üzerimde işte

bende 33+1 oldum bugün.sağlık ocağından ebe telefon etti,gelebilirmisin dedi,en son tahlil sonuçlarımıda istedi mesai başlasın gideceğim

Ya sizden duyuyorum böyle bende tetanoz aşıları için sağlık ocağına gittiğimde tüm bilgileri almışlardı ama arayıp hiç çağıran yok bizim semtteki sağlık ocakları çalışmıyo heralde kaydirigubbakcemile3

kızlar bizde yemekten geldik herkese afiyet olsun bugün çok keyifsizim yaaa sebebini bilmiyorum öyle bir duygusallık var üzerimde işte

Canım afiyet olsun benim hiç iştahım yok yemeğe gitmedim,gitmiycem.Aynı sıkıntı bendede var böyle bi içim sıkılıyo hiç sebebi yok.:teselli:

Canlarım benim net kafayı yedi kendini kapatıyo tekrar başlatıyor sinir oldum şimdi bağlandı.Ben yemeğimi yedim acayip doydum akşam görümceme gitcez Allahım sinir bi durum hiç istemiyorum gitmeyi çekcez napalım.Ne işimiz varsa Allah tan seçim varda yarın gece döncez yoksa ta pazar döncektik.

canım benim mecburen biryerlere gitmeyi bende hiç sevmiyorum :bbo: seçim var iyi ki birgün daha görmek zorunda kalmayacaksın tatlım kaydirigubbakcemile5

kızlar az kaldı dimi heyecan basmıştır valla ya.. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.. sağ salim kuzularınızı kucaklarınıza almanız dileklerimle 2008 mayıs annesi drydeniss

kızlar az kaldı dimi heyecan basmıştır valla ya.. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.. sağ salim kuzularınızı kucaklarınıza almanız dileklerimle 2008 mayıs annesi drydeniss

sağol canım hepimizde heyecan var:)) hayırlısıyla bebişlerimizi bekliyoruza.s.

sağol burcum sibelcim sizler yediniz mi doyurdunuz mu yiyenlerimi kızlarŞeniz

Yok canm yemedim bişey hiç iştahım yok -tatlicadiarzu-

Canım saol iyi dileklerin için heyecan dorukta delikafadulden

Mecburen iş yapmakta eziyet gibi olsun en azından bir akşam idare et artık.

canım benim mecburen biryerlere gitmeyi bende hiç sevmiyorum :bbo: seçim var iyi ki birgün daha görmek zorunda kalmayacaksın tatlım kaydirigubbakcemile5
haklısın canım.Doyur Duru muzu aç bırakma bak.Önce yemek önce bebek yani öncelerimiz belli.

sağol canım çok heyecanlıyız.Artık duramıyoruz her şeyi takıyoruz.

Yok canm yemedim bişey hiç iştahım yok -tatlicadiarzu-

Canım saol iyi dileklerin için heyecan dorukta delikafadulden

Mecburen iş yapmakta eziyet gibi olsun en azından bir akşam idare et artık.
Canım Yağızı aç bırakma bakıyım.hemen ye.Artık idare etcez.

Tutkuncum canım hep olmıycak şeyler istiyo şimdi şeytana uyup onları yemeğe gidiyorum ne kadar yasak şey varsa kötükedihüsokötükedihüso kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İyi gezmeler canım kendini yormadan yavaş yavaş

kızlar 32 haftalık oldum bazen sancıya benzer ağrılarım oluyor sizdede oluyormu çok korkuyorum daha erkenmi acaba napsam bana yardım edin
canım benim de çok oluyor dr uma haftaya gidince soracağım

İyi gezmeler cnm, ne olur ne olmaz çok yorulma sen yinedeŞeniz
kızlar ben hemen yoruluyorum ya ama olsun çok güzel oldu hava burada serin ama güneşli
çilekten çocuk odası baktım 2 tanesi arasındakararsız kaldık fiyatlarını konuştuk pazartesi gidip kararımızı bildireceğiz ben bebek odası yapmıyorum ileride de kullansın diye çocuk odası alacağım

ay evet ya
inşallah biz de senin gibi seneye bu aylarda yeni mayıs annelerine mutlulukla yazılar yazarız kaydirigubbakcemile2

herkes nereye gitti bebişleri doyurmaya mı :)
afiyet olsun bakalım biz de gezdik yemeğimizi yedik geldik

Cnm dün gece yazıştım ben, nişanı gelmiş, bekliyorlarmış şimdilik,inş 1 hafta daha geçerde hiç küvöze girmeden kavuşur bebelerine

he doğum yok yani durduruyolar ben dün gece nişan geldi hastaneye gitti denilince acaba doğummu oldu diye düşündüm teşekkür ederim hayatımma.s.

slm hanımlar
nasılsınız dün kdr.a gittik sonunda kızımı gördüm
öncelikler hepinize merhabalarrrrrr,hayırlı cumalar
dün akşam çok youlduğum için giremedim nete
zeynep hanım iyi çok şükür
2082 gr olmuş
dr.ağrılarım için yalancı kasılmalar dedi
bebeişim ters dönmüş başı aşağı pozisyona almış o yüzden baskı yaparmış
kan damarları dolduğu için kasılmalar olması normalmiş
tansiyonumu ölçtü iyi çıktı,şişmeler buna bağlı değil güzel dedi,ayakta çok kaldığım için oluyormuş
akıntım içinde fitil verdi,enfeksiyon olmuş dedi
herşey yolundaymış çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…