2009 Mayıs Anneleri

ıncihan bence turnosollu testle bak,ALTEST diye bi turnosollu ped alıp bakmıştık biiz

günaydın kızlar. burda hava ne kötü yaa! bende dışarı çıkacaktım hem biraz yürüyüş hemde kuaföre gidicektim!
sabah sabah sinir oldum zaten, üst komşum hortumu takmış bi güzel camlarını yıkadı,tabi bütün kiri benim camlarda şu anda!! yaşlı kadın,ev sahibim hemde, bişeyde denmiyorki!
bide off yaa,telefonumu nasıl becerdim bilmiyorum,bardağın içine düşürdüm. ee içinde de su vardı tabi! şimdi ses çıkmıyor(

sizde ne var ne yok bacılar?

canım merhaba sabah sabah canın sıkılmış takmamaya çalış bitanem bizde iyiyiz tatlım sen nasılsın:1hug:

Günaydın ayşecim,ev sahibinede yuuuuh yani o suyun asagıya indiğini hiçmi düşünmüyo yaa ne insanlar var..

Canım kıyamam sabah sabah aksilikler üst üste gelmiş maraşta kar varmış ya çok soğukmu hava orda?

kız ne kadar kaç kilo kaç cm tepe aşağı dönmüşmü mesela

oh maşallah hadi gözün aydın canım
bu nst nasıl i şey göbekten mi dinleniyor
canım nst de karnına kemer gibi lastik bağlanıyor yuvarlak bişey var bebeğin kalp atışını net aldıkları yerde onu o kemerle sabitliyorlar eline bi düğme veriyolar her bebeğin hareketini hissettiğinde düğmeye basıyosun mümkünse hapşurmayın öksürmeyin sonra bi çıktı alıyorlar 20 dk da sancı çıkmışmı ben hapşurmuştum o hafif sancı gibi çıkmış dr hapşurdunmu dedi eveeee dedim yoksa sancı çıkmamıştı.

sağol canım bu ara öğlen zeytinyağlı firesi verdim kuruyemişde kesmiştim etkilemiş demek.Biliyosunuz ben çok düzenli yiyordum.Öğlen zeytinyağlı ve 1 kase yoğurt akşam mutlaka etliydi ve hergün bir avuç ceviz ve fındık vardı kesmiştim yine başlayım.
Gözün aydın cnm

he bide light süt içmiş günde 3 bardak
Ben kocaaaaa bardak süt iki tabak yoğurt tüketiyorum.
şimdi meyve ceviz ve zeytinyağlıyı çoğaltçam

canım ben izne nisan 29 da çıkacağım bir aksilik olmazsa 8 nisanda 32 haftamda çalışabilir raporu alacağım nisanın sonuna kadar çalışacağım daha var yanidelikafadulden
ooo daha varmış ama ne güzel kendinde çalışabilecek cesareti bulmuşsun ben bu hafta çalışsaymışım sanırım başaramayacakmışım dün yürüyemedim bile karnımın ağrısından
Cnm karnına bi alet bağlıyolar, bebeğin kalp atışları dinleniyo,elinede bi düğme veriyolar,bebiş hareket ettikçe basıyosun,kasılmaları bide kordon dolanmasını burdan anlıyolarmış
ay sağol canım 32. haftada mı yapılıyor ben 1 nisanda gideceğim acaba beni de alırlar mı nstye dr bi şey demedi

hoş geldin canım talihsiz başlamışsın güne bir an önce her şey düzelsin hokus pokus yapalım) şaka bi yana dert etme sen iyi misin bebeğinin sağlığı iyi mi gerisini boşver hihoyyyt

canım merhaba sabah sabah canın sıkılmış takmamaya çalış bitanem bizde iyiyiz tatlım sen nasılsın:1hug:
bende iyiyim. sizlerden bel ağrısı kasık ağrısı doğum sancısı filan okudukça heyecanlanıyorum. bide ben doğumu burda yapmayacam,memlekete gidicem ya, aman oğluşum dur diyorum. burda hiçbişeyimiz yok. sadece doğum çantamızkaydirigubbakcemile3 daha gitmemize de 3 hafta var. sık dişini tosunum!-tatlicadiarzu-
Günaydın ayşecim,ev sahibinede yuuuuh yani o suyun asagıya indiğini hiçmi düşünmüyo yaa ne insanlar var..

sorma yaa,kahvaltı yapıyordum mutfakta. yağmur yağıyor sandım. oturma odasına geldim,burda yağmur yok:1shok: 5 dakika sonra oturma odasında da başladı yağmur ama ne diycen, 100 yaşında kadın! bide burda apartman kültürü yok ya. alışık değiller. zaten benim evimde bahçe içinde 3 katlı,müstakil tarzda.:bbo:

Cnm bana ağrım var diye 29 haftada yapmışlardı, dr a göre değişiyor,ama 34ten sonra kesin nst ye alırlar

canım ev sahibin ne kadın ya dövsen elinde kalır neyse senin içinde bol sulu bi gün olmuşsenağlama
Canım Maraşta hava çok kötüymüş haberlerde öyle söylüyor

Hay Allah ya, e sende temizleyemezsin şimdi camları,deneme bile uzanmak yasak, ama en azından sana bi sorması lazımdı..bide çamaşırda asılı olabilirdi yani..

Canım kıyamam sabah sabah aksilikler üst üste gelmiş maraşta kar varmış ya çok soğukmu hava orda?
yok canım,maraş merkeze pek kar yağmaz. gerçi ben ilçedeyim, helikopter kazasının olduğu göksun ile komşuyuz. afşindeyim. buralarda felaket kar olur kışın ama şimdi yok. o haberde bahsettikleri dağlar,yaylalar. ilçe merkezlerinde yok yani kar.

bebişim ve ben iyiyiz çok şükür. bari hava güzel olsaydı,ona da razıydım ama o da kapalı

canım ev sahibin ne kadın ya dövsen elinde kalır neyse senin içinde bol sulu bi gün olmuşsenağlama
Canım Maraşta hava çok kötüymüş haberlerde öyle söylüyor
canım dediğim gibi, maraş merkezde kar pek yağmaz. ben afşin ilçesindeyim,burda çok fena geçer kışlar ama şimdi kar yok. soğuk ve kapalı sadece. o haberde bahsettikleri dağlar,yaylalıklar filan canım.

Hay Allah ya, e sende temizleyemezsin şimdi camları,deneme bile uzanmak yasak, ama en azından sana bi sorması lazımdı..bide çamaşırda asılı olabilirdi yani..

aaa ne soracak kız, ev kendinin cam kendinin!kaydirigubbakcemile3 dedim ya şekerim,burda öyle adetler yok. köy gibi, genelde evler müstakil. ilçedeki apartman sayısı 15-20 anca. onda da genelde memurlar oturur. apartmanda oturan yerli halkta aynen işte böyle yapar!kötükedihüso

kızlar ben eşimle yürüyüşe çıkıyorum becerebilirsem ağrımazsa yine karnım biraz dolaşacağız belki çocuk odası falan da bakarız :)

insan ağlasamı gülsemi şaşırıyo valla, ne diyelim Allah sana sabır,onada akıl fikir versin:bbo::bbo:

görüşürüz bengicim. bende gidip bi yemek koyayım ocağa da akşama hazır olsun. hava düzelirse belki çıkarım bende dışarı. öptüm sizi.

kızlar 32 haftalık oldum bazen sancıya benzer ağrılarım oluyor sizdede oluyormu çok korkuyorum daha erkenmi acaba napsam bana yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…