2009 Mayıs Anneleri

canım maşallah bebişine herşeyin yolunda olmasına çok sevindimkaydirigubbakcemile5

Canım maşşallah zeynebimize kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın.

Gözün aydın cnm, darısı başıma inş.,anlamadığım şey ağrı kasılma demekmiymiş??ben ikisini farklı şeyler olarak düşünmüştüm

kızlar meraba nasılsınız iyi haberlerinizi okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı.seherimi merak ettim kaç haftalıktı

kızlar meraba nasılsınız iyi haberlerinizi okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı.seherimi merak ettim kaç haftalıktı

Cnm iyiyiz biz oğluşla sen nasılsın?bebişin nasıl?semranın bitirdiği haftası 34 ama gününü hatırlayamadım

kızlar nasılsınız kimseler yok galiba ben dr gittim kızlar kendi dr başkasına yönlerdirdi hemen yarına kendi dr gidicem ama hiçbir şeycik yokmuş cok şükür akıntı birikmiş içimde koyu diye fitil kullanmıştım bi ara ondan olmuş rahatladım anlıycanız ama akıntının olması cok iyi değilmiş heralde yine ilaç kullanıcam enfeksiyonun bitmesi gerkliymiş doğuma kadar.

biz iyiyiz bebişim büyüyo teyzesi doğumu bekliyoruz sabırsızlıkla bakalım ne olacak benim sorunlu biraz bilmiyor olabilirsin çok kötü hamilelik geçirdim şimdi dört gözle bebişimi bekliyoruz herşey doğunca belli olacak bakalım

Geçmiş olsun cnm

Biliyorum cnm,sonradan ultrasona girdinmi?gözünde ve parmağında problem vardı hatırladığım kadarıyla,inş. yoktur sapasağlam doğar bebişin

tek gözü yok diyorlar hala.başka bir problem yok allaha şükür dr ısrarla alalım dedi 32.haftaya kadar alabiliriz dedi aldırmadım şimdide ayrıntılı baktırmıyorum allah ne yazdıysa o olur dua ediyoruz bolca başka yapacak bişey yok maaşallah gelişiminde hiç bir sıkıntı yok allah nazarlardan saklasın

inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım tüm bebişler için en önemlisi sağlıklı olmaları dualarımız onlarla.:Saruboceq:

Geçmiş olsun cnm

teşekkür ederim tatlım :ecrin_bebek:

ben geldim. hava soğuktu ama napim,çıktım. kaş bıyık aldırdım. sonra da bebişimin karyolasına yatak ve uyku seti baktım. sipariş verdim. pazartesi gelecek. perde baktım. çok içime sinen birşey olmadı ama haftaya verecem onunda siparişini inşallah. tembel babamız poposunu kaldırıp boya işini hallederse haftaya odamız tamamlanıyor inşallah. resimleri de ondan sonra koyacam.

ya deli oluyorum bu adama!! bu kadar mı rahat olunur yaa!! ben bu koca göbişimle çıkıyorum çarşıya, üzerime düşenleri hatta fazlasıyla hallediyorum. ama bunu dürtmesen kıpırdamıyor!!:1shok: en son bi sinir anında gidip boyayı da ben alacam, başlayacam boyamaya aaaaadelikafadulden

selam güzel annişlerr
seherim bebişler inşallah sağ salim gelecekler bu haftalara geldin çok şükür sağlıkla da alırsın kucağına

tutkuncum bebeğin kilosu haftasındaysa çokta önemseme canım zaten kilolu bebeği doğurmakta zor olur her halde

akman ankakuşu cerencim incihan yeni anne hepiniz iyisinizdir umarım

bizde şimdi kuaförden geldi saçımı kestirdim oh valla bi rahatladım belime kadar uzamıştı sabah arkadaşa kahvaltıya gittim şimdi çamaşır asıcam

aferin valla bacım benimkide başta bi hızla başladı şimdi hala eksikmi var deyip duruyo cabuk bıktı benimkide hayırlı olsun aldıklarında canım

selam canım ohh iyi yapmışsın saçlarını kestirmekle rahatlıyor insan

Çok şükür canım ya akıntı bendede var.Fitille geçiyo hiç canını sıkma

ALlah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin canım gerisi boş. :Saruboceq:

Kocişler öyle canım bizdeki heyecanların araştırma inceleme hevesinin hiç eseri yok inan.Sen ona şakasına takıl bakalım boyayı alıp yapıcam diye ne diycek kaydirigubbakcemile3

Oh oh bakımlar yapılmış ne güzel.Kolay gelsin hayatım bende oğluşun kalan birkaç parça eşyası var eve gideyimde makinaya atayım bari kalmasın.

Cnm derdini veren Rabbim dermanınıda versin inş.,sapasağlam al bebişini kucağına dr larda utansın
Sakın haaaaa, aman sakin ol cnm, kocişler bazen öyle yapabiliyor maalesef,bizim kadar heyecanlı olamıyorlar, bebiş gelsin o zaman çıkarırsın acısını
Aldıklarını güle güle kullansın tosuncuk

Hoşgeldin cnm, biz iyiyiz oğluşla çok şükür,saçını kestirmişsin güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…