slm hanımlar
nasılsınız dün kdr.a gittik sonunda kızımı gördüm
öncelikler hepinize merhabalarrrrrr,hayırlı cumalar
dün akşam çok youlduğum için giremedim nete
zeynep hanım iyi çok şükür
2082 gr olmuş
dr.ağrılarım için yalancı kasılmalar dedi
bebeişim ters dönmüş başı aşağı pozisyona almış o yüzden baskı yaparmış
kan damarları dolduğu için kasılmalar olması normalmiş
tansiyonumu ölçtü iyi çıktı,şişmeler buna bağlı değil güzel dedi,ayakta çok kaldığım için oluyormuş
akıntım içinde fitil verdi,enfeksiyon olmuş dedi
herşey yolundaymış çok şükür
slm hanımlar
2082 gr olmuş
tansiyonumu ölçtü iyi çıktı,şişmeler buna bağlı değil güzel dedi,ayakta çok kaldığım için oluyormuş
canım maşallah bebişine herşeyin yolunda olmasına çok sevindimkaydirigubbakcemile5
Canım maşşallah zeynebimize kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın.
slm hanımlar
2082 gr olmuş
kızlar meraba nasılsınız iyi haberlerinizi okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı.seherimi merak ettim kaç haftalıktı
Geçmiş olsun cnmkızlar nasılsınız kimseler yok galiba ben dr gittim kızlar kendi dr başkasına yönlerdirdi hemen yarına kendi dr gidicem ama hiçbir şeycik yokmuş cok şükür akıntı birikmiş içimde koyu diye fitil kullanmıştım bi ara ondan olmuş rahatladım anlıycanız ama akıntının olması cok iyi değilmiş heralde yine ilaç kullanıcam enfeksiyonun bitmesi gerkliymiş doğuma kadar.
biz iyiyiz bebişim büyüyo teyzesi doğumu bekliyoruz sabırsızlıkla bakalım ne olacak benim sorunlu biraz bilmiyor olabilirsin çok kötü hamilelik geçirdim şimdi dört gözle bebişimi bekliyoruz herşey doğunca belli olacak bakalım
biz iyiyiz bebişim büyüyo teyzesi doğumu bekliyoruz sabırsızlıkla bakalım ne olacak benim sorunlu biraz bilmiyor olabilirsin çok kötü hamilelik geçirdim şimdi dört gözle bebişimi bekliyoruz herşey doğunca belli olacak bakalım
Geçmiş olsun cnm
teşekkür ederim tatlım :ecrin_bebek:
ben geldim. hava soğuktu ama napim,çıktım. kaş bıyık aldırdım. sonra da bebişimin karyolasına yatak ve uyku seti baktım. sipariş verdim. pazartesi gelecek. perde baktım. çok içime sinen birşey olmadı ama haftaya verecem onunda siparişini inşallah. tembel babamız poposunu kaldırıp boya işini hallederse haftaya odamız tamamlanıyor inşallah. resimleri de ondan sonra koyacam.
ya deli oluyorum bu adama!! bu kadar mı rahat olunur yaa!! ben bu koca göbişimle çıkıyorum çarşıya, üzerime düşenleri hatta fazlasıyla hallediyorum. ama bunu dürtmesen kıpırdamıyor!!:1shok: en son bi sinir anında gidip boyayı da ben alacam, başlayacam boyamaya aaaaadelikafadulden
selam güzel annişlerr
seherim bebişler inşallah sağ salim gelecekler bu haftalara geldin çok şükür sağlıkla da alırsın kucağına
tutkuncum bebeğin kilosu haftasındaysa çokta önemseme canım zaten kilolu bebeği doğurmakta zor olur her halde
akman ankakuşu cerencim incihan yeni anne hepiniz iyisinizdir umarım
bizde şimdi kuaförden geldi saçımı kestirdim oh valla bi rahatladım belime kadar uzamıştı sabah arkadaşa kahvaltıya gittim şimdi çamaşır asıcam
kızlar nasılsınız kimseler yok galiba ben dr gittim kızlar kendi dr başkasına yönlerdirdi hemen yarına kendi dr gidicem ama hiçbir şeycik yokmuş cok şükür akıntı birikmiş içimde koyu diye fitil kullanmıştım bi ara ondan olmuş rahatladım anlıycanız ama akıntının olması cok iyi değilmiş heralde yine ilaç kullanıcam enfeksiyonun bitmesi gerkliymiş doğuma kadar.
tek gözü yok diyorlar hala.başka bir problem yok allaha şükür dr ısrarla alalım dedi 32.haftaya kadar alabiliriz dedi aldırmadım şimdide ayrıntılı baktırmıyorum allah ne yazdıysa o olur dua ediyoruz bolca başka yapacak bişey yok maaşallah gelişiminde hiç bir sıkıntı yok allah nazarlardan saklasın
ben geldim. hava soğuktu ama napim,çıktım. kaş bıyık aldırdım. sonra da bebişimin karyolasına yatak ve uyku seti baktım. sipariş verdim. pazartesi gelecek. perde baktım. çok içime sinen birşey olmadı ama haftaya verecem onunda siparişini inşallah. tembel babamız poposunu kaldırıp boya işini hallederse haftaya odamız tamamlanıyor inşallah. resimleri de ondan sonra koyacam.
ya deli oluyorum bu adama!! bu kadar mı rahat olunur yaa!! ben bu koca göbişimle çıkıyorum çarşıya, üzerime düşenleri hatta fazlasıyla hallediyorum. ama bunu dürtmesen kıpırdamıyor!!:1shok: en son bi sinir anında gidip boyayı da ben alacam, başlayacam boyamaya aaaaadelikafadulden
selam güzel annişlerr
seherim bebişler inşallah sağ salim gelecekler bu haftalara geldin çok şükür sağlıkla da alırsın kucağına
tutkuncum bebeğin kilosu haftasındaysa çokta önemseme canım zaten kilolu bebeği doğurmakta zor olur her halde
bizde şimdi kuaförden geldi saçımı kestirdim oh valla bi rahatladım belime kadar uzamıştı sabah arkadaşa kahvaltıya gittim şimdi çamaşır asıcam
Cnm derdini veren Rabbim dermanınıda versin inş.,sapasağlam al bebişini kucağına dr larda utansıntek gözü yok diyorlar hala.başka bir problem yok allaha şükür dr ısrarla alalım dedi 32.haftaya kadar alabiliriz dedi aldırmadım şimdide ayrıntılı baktırmıyorum allah ne yazdıysa o olur dua ediyoruz bolca başka yapacak bişey yok maaşallah gelişiminde hiç bir sıkıntı yok allah nazarlardan saklasın
Sakın haaaaa, aman sakin ol cnm, kocişler bazen öyle yapabiliyor maalesef,bizim kadar heyecanlı olamıyorlar, bebiş gelsin o zaman çıkarırsın acısınıben geldim. hava soğuktu ama napim,çıktım. kaş bıyık aldırdım. sonra da bebişimin karyolasına yatak ve uyku seti baktım. sipariş verdim. pazartesi gelecek. perde baktım. çok içime sinen birşey olmadı ama haftaya verecem onunda siparişini inşallah. tembel babamız poposunu kaldırıp boya işini hallederse haftaya odamız tamamlanıyor inşallah. resimleri de ondan sonra koyacam.
selam güzel annişlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?