2009 Mayıs Anneleri

ay canım benim ya çok teşekkürler
öyle çok sevindimki
moral oldu valla bana:teytey::teytey:
bende eşimde çok seviyoruz zeynep ismini
daha kimsenin haberi yok kimselere söylemedik isim bulduk diye
bizde hiç yok ne eşimin tarafında ne de benim tarafımda hiç zeynep ismi yoktu
ilk biz koyalım dedik
güzel dileklerin için teşekkürler cnm a.s.

ben de çok seviyorum zeynep ismini nedense bana hep masumiyeti temziliği anımsatıyor çok güzel isim beyazcım tebrikler bide elif esmini severim

canım çok gzüelmiş pembiş pembiş
güle güle kulalnmak nasip olur umarım
evet cnm ya okuyorum
af çıktı ya okual geri döndüm
yüksek lisans yapıyorum
yakında okluda doğrucam valla:roflol:

ben de çok seviyorum zeynep ismini nedense bana hep masumiyeti temziliği anımsatıyor çok güzel isim beyazcım tebrikler bide elif esmini severim

sağol canım ,elifi bende çok severim hatta elif koymayı düşünüyorduk eşimle
ama bizden önce ellerini tuttular
şimdi 1 yaşında olan 2 tane elif var sülalede
aynısı olsun istemedik
zaten zeynebe bayılıyordum
kısmet işte

yataginiz hayirli olsun canim :) güle güle kullansin defnemiz :) cok şıkmış pembiş pembiş

ileride gitmesini takma kafana bitanem..ben ayrintili ultrasona girdigimde 23 haftaliktim..ama bebişim 26+4 görünüyordu..yani nerdeyse 4 hafta ileriydi göbek ölçüsü..ama gittikçe o ara kapandi..şimdi normal ölçülrinde gidiyor..hemen şekere baglama..ırside olabilir..kaldiki ultrason ölcüleri kesin degil..ortalama degerler veriyor genelde..sen stres yapma yeter..gebelik şekerini tam bilmiyorum ama normal şekeri streste cikariyor..sen rahat olmaya bak

bende iyiyim hamdolsun canim..hazirliklarla ugrasiyorum yavas yavas..annem yapiyor cogu şeyi..bende peşinde geziyorum işte :))

ben nst ye 10gün önce girdim canim..ogun degerlerim normal ciktigi için doktorum nisanin ilk haftasi gel dedi..bende ya bu perşembe yada sonraki sali gidicem inşaAllah..p.tesi ve cuma gitmemeye calişiyorum..çok kalabalik oluyor doktorum..

evet cnm ya okuyorum
yüksek lisans yapıyorum

sağol canım valla en güzelini yapmışsın canım ee nasıl olcak peki doğurunca gidemeyceksin ders aşamasındaysan biraz zor olur canım

aynen canım benimde yakın bir arkadaşımın kızının ismi elif ben çok önceden bekarlığımda defneye karar vermiştim zaten hihoyyyt

haklısın canım eşimde bende kemikliyiz ve özellikle eşimin ailesi iri yapılı genetikte olabilir

nst için doktor cuma gel dedi sıra almak gerekiyormuş ben gelmeden yardım cı kızlar varya onlara söylüycem başka bir doktormu giriyor nst ye canım neye bakılıyor

evet cnm ya okuyorum
yüksek lisans yapıyorum

ay Allah kolaylik versin canim :) helal olsun valla..bana evliyken bile zor gelmişti tezimi vermek..bide gebeyken ders calişmayi düşünemiyorum bile :))

nst için 1.kata cikip ismini yazdiriyorsun doktorun verdigi kagitla..3 kişi 3 kişi aliyorlar odaya..oda da 3 yatak var..yatiyorsun yataga..karnina 2 tane kusak baglayip steteskopun ucu gibi dinleme aleti koyuyorlar 2 tane..okadar :) sonra gümbür gümbür bebegin sesini dinliyorsun :) doktor felan girmiyor..hemşire ayarliyor..15 dakika felan sürüyor..sonra bi kagit veriyor..onuda doktora veriyorsun okadar :)

]

ay Allah kolaylik versin canim :) helal olsun valla..bana evliyken bile zor gelmişti tezimi vermek..bide gebeyken ders calişmayi düşünemiyorum bile :))

işte çalışkan bir hatun bacım benimde çalışmaktan hiç bir şeye mecalim yok valla bizim şubede hem çalışıp hem yüksek lisans yapan arkadş var imreniyorum valla ben defneyi büyütsem ancak

sağol canım ya bakalım olmadı perşembe gidem ben fazla kişi olmaz belki

cok güzel olmus canim :) güle güle kullanin a.s.

ben kaciyorum kizlar..eşim geliyormus..öptüm hepiniziiiiiiiii a.s. Şeniz

evet canım ya ,okual giderken biel zor oluyor,şimdi haftaya vizeler var bunlara giricem sonra dr.um rapor yazacak okula gitmeyeceğim,finallerde tam doğum haftasına denk geliyor bakalım onlar ne olacak ,hala muallakta

ay hiç sorma cnm ya ders çalışmayı da unutmuşum,üzerinden 5 sene geçmiş
konuları bile hatırlayamıyorum
evde bir o yana bir bu yana dönüyorum okumak için bakalım ben deniyorum olursa iyi olacak ama biraz zor

cnm ya benim dr.um hiç bişey demedi nst için
ne zaman giricem bakalım
1 hafta sonra rapor yazdırmak için gidicem bakalım o zaman sorayım

çok güzel olmuş cnm ya
ellerine sağlık
bende mi yapsam acaba böyle bardaklarım var
sadece malzemeyi alırım
özendim valla
güle güle kullanın inş

cok güzel olmus canim :) güle güle kullanin a.s.

ben kaciyorum kizlar..eşim geliyormus..öptüm hepiniziiiiiiiii a.s. Şeniz

sağolun kızlar yap beyazcım çok ta eğlenceli oluyor a.s.

güzelim sen üzme kendini desekte üzülüyorsun ama ölümden başka herşeye çare var bol bol dua et Allah herşeyi görüyor
bebişini üzme canım
Allah Allah birseni çok merak ettim şimdi canım geç olmasaydı bende bir arardım
sende inşallah hayırlısıyla bebeişlerini alırsın kucağına canım

maşallah bebişine ve sana da maşallahAllah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım

CERENCİM canım mehmet gayet güzel bir isim ben çok severim bence eşinle çatışmaya değmez benim kızımın adını da babası koydu hiç karışmadım değmez bence boşver
sadece mehmetler biraz sinirli olur o ismi bastırsın diye selim ekleyebilirsin mehmet selim tabi bu sadece bir öneri

kızlar ben yarın doktora gidicdem dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönerim çok özledim kızımı

Gözün aydın cnm, darısı başıma inş.,anlamadığım şey ağrı kasılma demekmiymiş??ben ikisini farklı şeyler olarak düşünmüştüm
darısı başına cnm
hemen hemen aynı cnm ya
bazen keskin bir ağrı oluyor bende bazende bir araya toplanıyor sıkılıyor gibi oluyor kasıklarım
bebişin başı aşağıda olduğu için baskı yaparmış ve bunlar yalancı sancıymış
doğuma hazırlamak için olurmuş

cnm ya banada fitil verdi dr.um
ama sanki biraz canım yanıyor onu koyunca varlığını hissediyorum hep

güzelim takma kafana sakın hakkınızda hayırlııs olsun tatlım
bazen dr.lar ve tahliller hepsi yanılabiliyor
sakın üzülme:1hug:

maşallah canım bebişine baya büyümüş
olsun cnm döner daha
benim dr.da şimdilik doğum şeklini almış dedi ama suyu bolmuş
alanda fazlaymış daha çokk dönermiş öyle dedi
endişelenme sendea.s.

ya şöyle güzel, yenilerden bir isim önerse hiç sesimi çıkarmayacam haklı da. ama bu babamın adı diye tutturunca ona kafam bozuluyor. bencil bir insan olduğum için değil ama bana da babaannemin adını koymuşlar, hep kızmışımdır annemlere başka isim mi kalmadı diye! oğluşumda bana kızmasın sonra??
yahu kızlar,sizde aynı annem gibi huzursuzluk çıkmasın diye böyle diyorsunuz de mi? oda eşimin önü sıra böyle dedi dedi, şimdi de eşim "bak annen bile mehmet istiyor" diyor!

ayy benim kayınpeder de çok sinirli!! ben ilk tanıştığımız zamanlarda yanında bişey söylemeye korkuyordum:1shok:

kızz çok güzel olmuş! eline sağlık! bizim şerbet adetimiz yok, olsa bende süslerdim.delikafadulden bu arada bebişin için üzülme annesi, hiç bişecik olmaz allah'ın izniyle. benimki dönmüştü aşağı son gittiğimizde. geri yukarı döner mi diye sordum, dönmez dedi. "ama tam tersi olsa, baş yukarda olsa döner derdim çünkü baş en ağır organ" dedi. daha vakit çok, dönebilir her an!:1hug:

ya benim de yüksek lisans tezim öylece kaldı bu hamilelik yüzünden. danışmanım da fena halde bozuldu. gerçi bi sene daha uzatma hakkım var ama konu çok ağır bebekle yetiştirebilir miyim bilemiyorum. daha da uzatmak için başka yollar var mı bildiğiniz. bir de eğer afla geri dönersen aynı tez başlığını alabiliyor musun, bilen var mı? diyorum ki ucunu bıraksam kaydımı silseler ama tezimi yazmaya devam etsem, 3 5 yıla af çıkınca geri dönüp aynı tezi verebilir miyim? bilen varsa yardımınızı bekliom kızlar. vicdanım acayip sızlıyo bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…