selam kızlar uzun bır aradan sonra tekrar geldım belkı bursasu anlatmıştır
gecen haftalarda 5 gun yattım hastenede sancım vardı saha sonra onu anlattık taburcu oldum ama uzerınden 1 hafta gecmeden tekrar hastanedeyım
perşembe gunu kontrole gıttıgımde nst ye bagladılar ogluşumun kalp atışları duşmeye başladı 150 den 40 lara duştu dırek sezeryana alıyorlardı bebegın bırını kaybetme ıhtımnalım oldu
ama Allahıma şukurler olsun oglusumun annesını cok uzmeden kalp atışlarını duzenledı
doktor her ıhtımale karsı hastaneye yatırdı tekrar kalp rıtımlerınde düşme olursa acıl alıncaklar kuzularım
her saat kalplerı dınlenıyor gunde 3 kezde nstye baglanıyorum
doktor dogum ıcın 15 nısan vermıştı ama bu gıdışle nısan 10 gıbı alıncak en ıyı ıhtımal tabu
daha erken gelme ıhtımallerıde yuksek suankı duamız 35 artıları gorup guvoze gırmemek rabbım hayırlısını nasıp etsın
kuzularımın kıloları az malesef kız daha 2.150 ogluşda 2.300 bıraz mınık olcaklar ama saglıklı olsunlarda bana yeter
arada yıne gırmeye calışırım hastanede ınternet yavaş malesef hepınızı kocaman optum dua etmeyı unutmatın bıze
Kızlar herkese günaydınlar iyi hafta sonları...
Dün tüm gün yoktum biliyosunuz. Benim için çok sıkıntılı bi gündü. Belki bikaç ay öncesinden hatırlarsınız bahsetmiştim. Ailemizle ilgili bi mahkeme vardı. Dün onun son duruşması vardı. Karar mahkemesiydi ve abime hiçbir suçu olmadığı halde tam 11 yıl ceza verdiler. 22 aydır zaten cezaevinde bulunduğundan bu 11 yıl 7 yıla indi. Ailecek yıkılmış haldeyiz. Pazartesi avukatlarımız temyize başvuracaklar. Hepimiz şok olmuş durumdayız. Biz tahliye beklerken böyle bir şey oldu. Dün az kalsın doğuruyordum şoktan. Akşamdan beri sancı çekiyorum. Bir belime , bir sırtıma, bir bacağıma vuruyor. Kızım fena halde huzursuz oldu. Sürekli hareket halinde ve canımı yakıyor. Onun için kendimi çok üzmemeye çalışıyorum ama mümkün değil :çok üzgünüm: Tek ümidimiz temyizde kararın bozulması. Artık hiçbirşeye güvenim kalmadı :çok üzgünüm: Annem yıkılmış halde. Zaten 22 aydır o hasta olmasın diye elimizden geleni yaptık. Ama şimdi birde bu karar onaylanır ve 7 yıl cezayı alırsa ne yapacağız bilmiyorum. Durumlar çok fena :çok üzgünüm:
Sabaha karşı çok az uyumuşum. Şimdi kahvaltı bile etmedim. Evde duramıyorum. Üstüme üstüme geliyor. Biraz hava almak ve kahvaltı yapmak için dışarı çıkacağız eşimle.
Merak etmeyin diye girip haber vereyim dedim... Uğrarım tekrar. Öpüyorum sizi kızlar :a015:
merhaba kızlar. benim içimde bir sıkıntı var bugün ya hayırdır inşallah. aslında az-çok sebebinide tahmin ediyorum ama:çok üzgünüm: birincisi şu oğlumun odasının boya işi. haftaya annemler gelecek bizi ziyarete, ve belki onlarla memlekete dönecem. ama daha odamız boyanmadı. son halini göremeyecem bu gidişle:a015:
ikinciside oğlumun ismi kızlar. eşimle çok tartıştık bu konuyu. sonuca bağlanmayınca zamana bırakayım demiştim. sabah yine açtım mevzuuyu belki fikri değişmiştir diye. ama nuh diyor peygamber demiyor!! ben diyeceğimi dedim diyor. bende yaktım gemileri, resti çektim. koymayacam babanın adını filan dedim! ama biraz zor gibi. yani bu gidişle oğlumun bir adı "mehmet" olacak galiba:çok üzgünüm: kocamla aramız bozulacak bu sebeple diye korkuyorum.
tatlım takma boya olayını bu akşam cok üzgün üzgün dur koçişin yanında yemek yeme ama saklı yemeği unutma kız aç kalma numaradan hatta ben bazen sakadan ağlıyorum bile yapar ozaman kıyamaz isim konusundada boşver ikinci ismi sen koyarsın benim eşimde başka isim diyordu ama zar zor vazgeçirdim bora yı kabul etti ama hala cocuğuma atilla diyor yadelikafadulden
pınarcım Allah sabırlar versin canım.
hülyacım beşiğiniz hayırlı olsun,çok güzelmiş canım.
pınarcım bitanem canım strese sokmamaya çalış kendini ve defnemi Allah yardımcınız olsun tatlım son zamanlar bunlar bitanem
kızlar herkese merhaba nasılsınız bende sabahtan başladım temizliğe akşama misafirim var birşeyler hazırladım iki oturuyorum sonra iş yapıyorum
sıbıko sagol canım bende sımdı aynı yazıyı kopyalıycaktım :))))))
kızlar bu arada bırsenı aradım eşi cıktı rahatsızmış bırsen ateşi cıkmış cokta konuşamadım tam o sırada benımde hemsıre geldı nst ıcın aklım kaldı ya acaba neden ateşi cıktıkı
Canım annenler geldiğinde eşine biraz daha bastırıp tamamlarsın canını sıkma isim olayınıda iki isimle halletseniz hem babasının ismi hemde senin istediğin isim,eşin buna ne der acaba??
burcu,incihan sağolun kızlar. akıl diyor bir adı mehmet olacaksa ikinci adını da en gıcık isimlerden birini koy, görsün inat etmek ne demekmiş! ama bebeğime kıyamıyorum!
boya işini de, bugün akşam misafirim var,onlara hazırlık yaptım. temizlik yaptım. bide akşam için yemeğimizi hazırladım. çok yoruldum. eşim nazlıyordu beni yoruldun diye. şımardım bende fırsattan istifadesırnaşık şey, dedim; yarın al boyayı hafta içi yavaş yavaş odayı da boyarım ben!! güldü bi tek gıcık gıcık!kötükedihüso
Kız cocuğun ne günahı gıcık isim koyuyorsun benim eşimin ismi mehmet alp ama hiç mehmet kullanılmıyor bir tek kimlikte görünce aklımıza geliyor mehmet tabiki dedesinin adı ama herkes ALP diyor seninde öyle olur bacım:sm_cool:
[k] {n} [k];5977082 .!.:cnm benm allah sabır versin sanada annenede yani tüm aileye böyle adalet yoksa allahın ilahi adaleti var sakın unutma ve ona sıgın abin adına gercekten cok üzüldüm koskoca 7 sene!!!!
Ama kendini alıştırmaya calış söylemesi kolay biliorum ama allah beterinden korusun ve kendini yıpratma herşey yoluna girer inş.
civcivim cok şekermiş güle güle kullanırsın inş.
merhaba kızlar. benim içimde bir sıkıntı var bugün ya hayırdır inşallah. aslında az-çok sebebinide tahmin ediyorum ama:çok üzgünüm: birincisi şu oğlumun odasının boya işi. haftaya annemler gelecek bizi ziyarete, ve belki onlarla memlekete dönecem. ama daha odamız boyanmadı. son halini göremeyecem bu gidişle:a015:
ikinciside oğlumun ismi kızlar. eşimle çok tartıştık bu konuyu. sonuca bağlanmayınca zamana bırakayım demiştim. sabah yine açtım mevzuuyu belki fikri değişmiştir diye. ama nuh diyor peygamber demiyor!! ben diyeceğimi dedim diyor. bende yaktım gemileri, resti çektim. koymayacam babanın adını filan dedim! ama biraz zor gibi. yani bu gidişle oğlumun bir adı "mehmet" olacak galiba:çok üzgünüm: kocamla aramız bozulacak bu sebeple diye korkuyorum.
pınarcım Allah sabırlar versin canım.
hülyacım beşiğiniz hayırlı olsun,çok güzelmiş canım.
Banucum kolay gelsin cn bende aynen bi iş bi saat dinlenme kaydirigubbakcemile3
Birazdan tül için ölçü almaya gelecekler kızlar bi o kalmıştı oda bitsin biraönce sonra resimler hihoyyyt
seherim geçmiş olsun canım, dualarımız sizinle. inşallah beklicek bebişler...
pınarcım sana da geçmiş olsun, ne denir bilmiyorum, allah sabır versin. avukatınız iyi bi avukat mı peki? bazen böyle durumlarda suçu av da aramak gerekiyor. yani siz tam tersi bi sonuç bekliyomuşsunuz ya ondan diyorum...
hülyacım beşiğiniz hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan inşallah, çok güzelll
canım inat etme ya kendini ve bebeğini üzeceksin ama yine sen bilirsin tabicivciv kardiş yav,bende herşeyi sıkıntı ediyorum demi??? haklısın, bende farkındayım. ama çok ince düşünüyorum. ayrıntıcı bir insanım ve herşey planlarım dahilinde olsun istiyorum! ama kendimi yıpratıyorum:çok üzgünüm: keşke kocam kadar rahat bir insan olabilseydim.
bengicin sağol canım. aslında bizim iş biraz da inada bindi. bakalım, az kaldı! kimin fendi kimi yenecek:dilcikar:
kızlarrrr dr geldk kızım gayet iyi ama tam yüzünü göremedik ayakları elleriyle yüzünü hepkapamıştı hatta ayakları ağzındaydıhihoyyyt boyuna bir 43.5 dedi sonra 44 dedi kilosuda 1.950 olmuşhihoyyyt
canım inat etme ya kendini ve bebeğini üzeceksin ama yine sen bilirsin tabi
ben de hala karar veremedim oğlumun adına iki isim olacak babamız illa kaan diyor ben deniz istiyorum ama deniz kaan da hoşuma gitmiyor galiba yağız kaan olacak biz de kaan'da anlaşamıyoruz ama ne yapalım o da baba sonuçta
canım maşallah kuzuna hihoyyyt
boşver tatlım sağlıklı olsunda sezeryan olsun önemli değil hem hepimizin son ana kadar belli olmuycak doğum sekilleri hayırlısı hepimiz için maşallah tosunuma üzülme annesi
dur bacım bekle daha erken hepimizde başladı ağrılar ama bu haftalar için normal diyorlar.
merhaba canım yavaş yavaş başla hazırlıklara olmasza en acilleri alırsın 37 den sonra hareketlerin iyici zorlaşır ama sen bilrsin tabi allah kolaylık versin
cok cok ama cok güzel ya prenses yatağı gibi mışıl mışıl uyusun içinde inşallah
amin canım bir avazda inşallah
günaydın bacılarım
sabah 5 ten beri ayaktayım eklemlerim ağrıyo sanki ya sağa sola dönemiyorum artık.Baktım olmuyor kocişide uyandırmadan kalktım yataktan Tutkun uyuyormusun yoksa senklava:öğlen 12 de doktora gidicem kızlar oğlumu göreyim bakalım nasılmış kavuşucaz zaten artık az kaldı hasrete.
Kızlar herkese günaydınlar iyi hafta sonları...
Dün tüm gün yoktum biliyosunuz. Benim için çok sıkıntılı bi gündü. Belki bikaç ay öncesinden hatırlarsınız bahsetmiştim. Ailemizle ilgili bi mahkeme vardı. Dün onun son duruşması vardı. Karar mahkemesiydi ve abime hiçbir suçu olmadığı halde tam 11 yıl ceza verdiler. 22 aydır zaten cezaevinde bulunduğundan bu 11 yıl 7 yıla indi. Ailecek yıkılmış haldeyiz. Pazartesi avukatlarımız temyize başvuracaklar. Hepimiz şok olmuş durumdayız. Biz tahliye beklerken böyle bir şey oldu. Dün az kalsın doğuruyordum şoktan. Akşamdan beri sancı çekiyorum. Bir belime , bir sırtıma, bir bacağıma vuruyor. Kızım fena halde huzursuz oldu. Sürekli hareket halinde ve canımı yakıyor. Onun için kendimi çok üzmemeye çalışıyorum ama mümkün değil :çok üzgünüm: Tek ümidimiz temyizde kararın bozulması. Artık hiçbirşeye güvenim kalmadı :çok üzgünüm: Annem yıkılmış halde. Zaten 22 aydır o hasta olmasın diye elimizden geleni yaptık. Ama şimdi birde bu karar onaylanır ve 7 yıl cezayı alırsa ne yapacağız bilmiyorum. Durumlar çok fena :çok üzgünüm:
Sabaha karşı çok az uyumuşum. Şimdi kahvaltı bile etmedim. Evde duramıyorum. Üstüme üstüme geliyor. Biraz hava almak ve kahvaltı yapmak için dışarı çıkacağız eşimle.
Merak etmeyin diye girip haber vereyim dedim... Uğrarım tekrar. Öpüyorum sizi kızlar :a015:
Kızlar çok fenayım, bi yandan reflü var,bi yandan kusuyorum sürekli, eklemlerim ve vücudum et kesiği gibi ağrıyo,,,yinede çok şükür diyorum,oğlum benimle:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
İnş. güzel aberlerle dönesin cnm,çok yorma kendini
Cnm sağlıklı olsunlarda varsın sezaryenle doğsunlar,inş. hiç bir problemle karşılaşmadan kavuşurşun kuzuna
Cnm dur daha, ne doğumu, erken gelmeye niyeti olmasada psikolojik olarak baslatıcan doğumu bu gidişle,:Allah korusun,sen yüreğini ferah tut
Cnm inş. bekler minik gazelin,üzülme sen
Canım defnemizin gelişiminin iyi olması ne güzel haber gerisini boşver canım sezeryan olsun nolcak canımız feda bebişlerimizde belli de olmaz belkide döner.Şeker düşüklüğü ilk defa duydum benim oğluşta ileride bakalım bende sorucam .
Dayanacak canım hiç aklın kalmasın dularımız hepinizler. :Saruboceq:
Canım geçmiş olsun.
Ay çokda az kalmış hülyacım ilk sırayı sana verdik desene
Kolay gelsin canım yaparsın işlerini gittiğin yerde ama yavaştan başlamaktada fayda var.Hazırlıklı olmak iyidir.Çabucak izin tarihin gelirde dinlenirsin,kiloyuda dert etme hepimiz aynı konudan muzdaribiz.kaydirigubbakcemile3
pınarcım bitanem canım strese sokmamaya çalış kendini ve defnemi Allah yardımcınız olsun tatlım son zamanlar bunlar bitanem
kızlar herkese merhaba nasılsınız bende sabahtan başladım temizliğe akşama misafirim var birşeyler hazırladım iki oturuyorum sonra iş yapıyorum
kızlarrrr dr geldk kızım gayet iyi ama tam yüzünü göremedik ayakları elleriyle yüzünü hepkapamıştı hatta ayakları ağzındaydıhihoyyyt boyuna bir 43.5 dedi sonra 44 dedi kilosuda 1.950 olmuşhihoyyyt
selamlarrrrrrrrrr
nasılsınız abaklaım hepiniz?
ben ders çalıştım biraz
haftaya sınavlarım var
zeynep hanım pek izin vermiyor ki
o kadar harekli ki
2 gündür
kesin diyorum bus efer kolu bayağı çıkacak şurdan
dün saat 9 da yattım ben yatınca belki uyur dinlenir diye
yok valla ben uyumuşum bizimki uyumadı uyandırdı beni
işimiz var bu bebişlerlekaydirigubbakcemile3
semracim maşaAllah kuzuna a.s.
marliyncim buarada nst'yi de,bebegin dönmemesinide kafana takma..son gittiğimde doktorum anlatti..bi hastasinin bebegi sezeryana alincagi gün dönmüş..hiç umudum yoktu ama normal dogum yapti dedi doktorum..demem o ki son ana kadar bile öyle kalip dönenler varken senin daha 1 ay vaktin var..inşaAllah dönecektir canim..
selamlarrrrrrrrrr
nasılsınız abaklaım hepiniz?
ben ders çalıştım biraz
haftaya sınavlarım var
zeynep hanım pek izin vermiyor ki
o kadar harekli ki
2 gündür
kesin diyorum bus efer kolu bayağı çıkacak şurdan
dün saat 9 da yattım ben yatınca belki uyur dinlenir diye
yok valla ben uyumuşum bizimki uyumadı uyandırdı beni
işimiz var bu bebişlerlekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?