:))))))))) erken dogumu aklindan cikar diye batirmiştir :))) ben tuttum o hemsireyi :) aslinda o hemsire degil kasap :)))))))))) şaka bi yana..bazi kadinlarin eli cok agir oluyor ya..sanki duvara civi cakiyor gibi igne vuruyorlar..okadar igne oldum..en güzel igne vuran yengem oldu :) ilk celestonumu o yapmişti..hiç bişi anlamadim,igneyi vurmasini bekliodum ki vurdum kalk dedi :)))
üff evet canımm yaa normalde bende burda diyaliz merkezi var orda bi hemşireye yaptırıyorumm hiç batırdığını bile hissetmiyorum yaw bu saatte olmadığı için gidemedim ama bu şişko izbandut gibi bi karu şak diye geçiriyor valla kötükedihüsokötükedihüso
kızlaaaar selam pc daha yeni geçti elime nasılsınız varmı bi yaramazlık umarım herkes iyidir.
kızlaaaar selam pc daha yeni geçti elime nasılsınız varmı bi yaramazlık umarım herkes iyidir.
[k] {n} [k];6098635 .!.:sibikocum esencim iyi akşamlar. tutkunum hoş geldin idare eder bizde sen?
civciivim sen ne ignesi vuruluon ya geçmişe bakamdım hayır olsun iinş.??
dogum tarihinde belli galiba he??
tubişim uykusuzluk zaten her gece var ama bebiş hareketlerinide duymuştum sizden daha önce dr da söledi zaten o yüzden relax ım canım saol
uykusuzluk dedin de..dün gece cok rahat uyudum..gece yatmadan bi kaşinti tuttu beni..ama heryerim kaşiniyordu..johnsonun bebek yagindan sürdüm heryerime..arkasinda da uyumaya yardimci oldugu kanitlanmiştir yaziyor :))) acaba ondanmi uyudum dün gece :))) bakalim bu gecede denicem :)))
haklısın cnm ah aaahh inş. saglıla gelsinler gerisi boş dimi?? zaten bu kafaya taktıgımız şeylerin çoguna muhtamelen gülücez dogumdan sonra bu yazılanlar anı işte!!canim elinde olmadigini biliyorum..ama mecbursun moralini yüksek tutmaya..olan sana ve bebişine oluyor cünkü :) inşaAllah saglikla mutlulukla hepimiz kucagimiza alcaz bebeklerimizi
h.g tatlımm saplık olsun herkez iyi şükür
canım erken doğum riski var bebdede o yüzden ciğer geliştirici bugünlük tü sadece ...o yüzden doğum tarihi malesef belli değil her an bekliyozz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?