2009 Mayıs Anneleri

canim dün sorun cardi..ama bugun pek sorun yok sitede..

iyiyim canim cok sukur..herkes iyi :) seherim en gec 15 nisanda dogurcakmiş :) civcivde cok merakli dogurmaya :) oyuzden sehermi yoksa civcivmi önce dogurcak diye anket yapiyoruz :))

birsencim hala hastanede..dogurmadi ama heran dogurabilir :S cok yiprandi kizcagiz..inşaAllah biran önce herşey yoluna girer..

benisecte iyiydi en son gördügüm kadariyla..

esende az önce gitti :)

Aminn bitanemmm sağlıcakla gelsinn inş... evet Allaha şükür herşeyi tamam ama 15 gün daha tutmaya çalışıyoz canm çünkü daha küçükk kuzucum yaa :çok üzgünüm:

hadi yaa hiç duymadımm bacım :))

valla bende sonradan okudum :)) ben kaşinti geçsin diye sürdüm..anca öyle geciyor yoksa kaşidikça kaşiniyorum :)) kuruyor galiba cildim..

aynen öyle canim..evet inşaAllah gülücez canim bunlara :)

gazelimizi biraksa zamaninda gelcek yegenim :) ama anasi cadi oldugu için illa erkenden alcak kuzumu :)

cnm benm mevzu uzun ama kısaca bugün akıntımda rengindede akıntımda koyuydu korktum biraz ama bişi yokmuş cok şükür.. henüz kendi drma gözükemedim oda baksın emin olacagım.
dene bakalım olamdı bizde sürünürüz.. ama seni dahada kaşındırmadımı o yaglı yaglı?? sanki kolanya ii gelir kaşınntıya..

ya çıldırmak üzereyim 6 keredir düşüyorum yine düşersem artık girmiycem gıcık oldum ya
civcivim merak etme zamanında gelir bebişler inşallah bak mutahara ben kaç aydır yatıyorduk heran gelcek diye 33-34 olduk Allah sağlıkla dünyaya getirsin inşallah.
Bende bu ara geceleri rahat uyuyorum neden anlamadım.Sadece 5 te uyanıp bi wc ihtiyacımı görüyorum su içip 8 e kadar yatıyorum.Aman böyle gideyim artık.

delikafaduldendelikafaduldend yokk kıs bak ben bırakıyomm yoksa keyfime okadar ilacı kıçıma iğneyi yiyiyomm yaw delikafadulden

yok canim cok iyi geliyor bu yag..nemlendricilerde iyi geliyor ama cabuk geciyor onlar..ama yag daha uzun süre gidiyor..kolonya kuruyunca daha cok kaşindiyor canim :) yag daha iyi geliyor zaten vicik vicik olmuyorki..cilt kurudugu için cekiyor..yumusacik oluyor cilt

evet canim çok şükür..riskli haftalari atlattik sayilir

canim sen uykusuz günlerini geçirdin :) sira bize geldi :) sen bizim içinde uyu bolbol

delikafaduldendelikafaduldend yokk kıs bak ben bırakıyomm yoksa keyfime okadar ilacı kıçıma iğneyi yiyiyomm yaw delikafadulden

:)))))) aman erken gelmesi için sen yersin igneyide :)))

KNK cım arada olur artık üşütmeden olmuştur bişey olmaz.Ben artık arada gelen kanamalarımı bile tınlamıyorum.su gelmesi olayını anlarsın zaten merak etme biraz sıcak tut su iç ve dinlen tek tedavimiz bu.
herkesin iyi olmasına sevindim çıkıyorum herkesi öptüm iyi geceler

evet cnm inş. sizde gerçekten zor geirdiniz ma sabrettiniz bunun mükafatıda güzel olacak inş. maş. sizea.s.a.s.

hıımmm iimiş ozaman çaresini bulduysan ne ala çünki gıcık bi durum kaşın dur yani..
bi ark. son ayında öle kaşımtı tutumuştu ve hava cok sıcaktı elinde sprey kolanyayla geziodu heryeride kıpkırmızıydı zavallıın..

inşaAllah canim..bebişlerimizi kucagimiza alinca herşeyimiz gececek inşaAllah hepimiz için böyle cogumuz büyük küçük şeyler yaşadik..kimi bulanti cekti,kimi agri,kimi kanama,kimi rahim düşüklüğü,kimi su gelmesi,kimi iltihap vs vs..hepsi gececek az kaldi

valla cok gicik bişi..gene basladi zaten..zor tutuyorum kendimi :) hart hart baslicam yoksa :)))

:))))) neyse size doyum olmaz ama yoruldum oturmaktn :) yatayim biraz..değişiklik olsun :)))

öptüm hepiniziiiiiiiii a.s.

cnm bende öyle düşünüyorum üşüttüm belkide.. sagol cok öp ii geceler sana canımcım.
püfff okadar kaşintidan bahsettik gene basladim kaşinmaya..ama biraz daha bekliyim yatmadan süreyim yagimi..
ayyy kaşınma yaaa.. kız odigil bende huylandım.. bi duş al öyle sür yagını bence daha etkili olur..
valla az kaldı şaka gibi hayırlısı olsun herşeyin. ama bu topik ve sizler olmsaydınız ne kadar zor oludu dimi mesela şuanda okadar rahatladımki anlatamam bugüün cok kötüydüm beni anlayan birilerinin olması ve aynı dili konuşmamız cok güzela.s.a.s.

hahah bence burda olman değişiklik senin içinnn :)))

sen herzaman yaptığın şeyi yap canım git yat bari :))

Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…