kızlar iyiyim yalnız bu kulüp sitesine sinir oldum hep ya ağır yada düşüyor geçmişe bile bakamadım.Bi önceki sayfayı tıklıyorum site düşüyor tekrar aç falan.
Mutaharacım iyisin sanırım.KNK civ civ bi problemmi var hayırdır
Dırımden Seherden Benisec ten esen81 den haber varmı
[k] {n} [k];6098881 .!.:haklısın cnm ah aaahh inş. saglıla gelsinler gerisi boş dimi?? zaten bu kafaya taktıgımız şeylerin çoguna muhtamelen gülücez dogumdan sonra bu yazılanlar anı işte!!
anladım cnm aman anketler fallan oluşmış dedim ne oluo!! hayırlı zamanda gelsin inş. saglıkla gelsin sen zaten her şeye hazırlıklıydın başından beri her şeyinde hazır ohh
gazelimiz kaldı bitek oda zamanında gelsin inş. annesi...
hadi yaa hiç duymadımm bacım :))
[k] {n} [k];6098881 .!.:haklısın cnm ah aaahh inş. saglıla gelsinler gerisi boş dimi?? zaten bu kafaya taktıgımız şeylerin çoguna muhtamelen gülücez dogumdan sonra bu yazılanlar anı işte!!
anladım cnm aman anketler fallan oluşmış dedim ne oluo!! hayırlı zamanda gelsin inş. saglıkla gelsin sen zaten her şeye hazırlıklıydın başından beri her şeyinde hazır ohh
gazelimiz kaldı bitek oda zamanında gelsin inş. annesi...
cnm benm mevzu uzun ama kısaca bugün akıntımda rengindede akıntımda koyuydu korktum biraz ama bişi yokmuş cok şükür.. henüz kendi drma gözükemedim oda baksın emin olacagım.kızlar iyiyim yalnız bu kulüp sitesine sinir oldum hep ya ağır yada düşüyor geçmişe bile bakamadım.Bi önceki sayfayı tıklıyorum site düşüyor tekrar aç falan.
Mutaharacım iyisin sanırım.KNK civ civ bi problemmi var hayırdır
Dırımden Seherden Benisec ten esen81 den haber varmı
dene bakalım olamdı bizde sürünürüz.. ama seni dahada kaşındırmadımı o yaglı yaglı?? sanki kolanya ii gelir kaşınntıya..uykusuzluk dedin de..dün gece cok rahat uyudum..gece yatmadan bi kaşinti tuttu beni..ama heryerim kaşiniyordu..johnsonun bebek yagindan sürdüm heryerime..arkasinda da uyumaya yardimci oldugu kanitlanmiştir yaziyor :))) acaba ondanmi uyudum dün gece :))) bakalim bu gecede denicem :)))
valla bende sonradan okudum :)) ben kaşinti geçsin diye sürdüm..anca öyle geciyor yoksa kaşidikça kaşiniyorum :)) kuruyor galiba cildim..
aynen öyle canim..evet inşaAllah gülücez canim bunlara :)
gazelimizi biraksa zamaninda gelcek yegenim :) ama anasi cadi oldugu için illa erkenden alcak kuzumu :)
[k] {n} [k];6099006 .!.:cnm benm mevzu uzun ama kısaca bugün akıntımda rengindede akıntımda koyuydu korktum biraz ama bişi yokmuş cok şükür.. henüz kendi drma gözükemedim oda baksın emin olacagım.
dene bakalım olamdı bizde sürünürüz.. ama seni dahada kaşındırmadımı o yaglı yaglı?? sanki kolanya ii gelir kaşınntıya..
ya çıldırmak üzereyim 6 keredir düşüyorum yine düşersem artık girmiycem gıcık oldum ya
civcivim merak etme zamanında gelir bebişler inşallah bak mutahara ben kaç aydır yatıyorduk heran gelcek diye 33-34 olduk Allah sağlıkla dünyaya getirsin inşallah.
Bende bu ara geceleri rahat uyuyorum neden anlamadım.Sadece 5 te uyanıp bi wc ihtiyacımı görüyorum su içip 8 e kadar yatıyorum.Aman böyle gideyim artık.
delikafaduldendelikafaduldend yokk kıs bak ben bırakıyomm yoksa keyfime okadar ilacı kıçıma iğneyi yiyiyomm yaw delikafadulden
evet cnm inş. sizde gerçekten zor geirdiniz ma sabrettiniz bunun mükafatıda güzel olacak inş. maş. sizeya çıldırmak üzereyim 6 keredir düşüyorum yine düşersem artık girmiycem gıcık oldum ya
civcivim merak etme zamanında gelir bebişler inşallah bak mutahara ben kaç aydır yatıyorduk heran gelcek diye 33-34 olduk Allah sağlıkla dünyaya getirsin inşallah.
Bende bu ara geceleri rahat uyuyorum neden anlamadım.Sadece 5 te uyanıp bi wc ihtiyacımı görüyorum su içip 8 e kadar yatıyorum.Aman böyle gideyim artık.
yok canim cok iyi geliyor bu yag..nemlendricilerde iyi geliyor ama cabuk geciyor onlar..ama yag daha uzun süre gidiyor..kolonya kuruyunca daha cok kaşindiyor canim :) yag daha iyi geliyorzaten vicik vicik olmuyorki..cilt kurudugu için cekiyor..yumusacik oluyor cilt
[k] {n} [k];6099164 .!.:evet cnm inş. sizde gerçekten zor geirdiniz ma sabrettiniz bunun mükafatıda güzel olacak inş. maş. sizea.s.a.s.
hıımmm iimiş ozaman çaresini bulduysan ne ala çünki gıcık bi durum kaşın dur yani..
bi ark. son ayında öle kaşımtı tutumuştu ve hava cok sıcaktı elinde sprey kolanyayla geziodu heryeride kıpkırmızıydı zavallıın..
ee beimle uğraşırsan okadar kaşınırsın tabi :))
tutkunum iyi geceler bitanem
cnm bende öyle düşünüyorum üşüttüm belkide.. sagol cok öp ii geceler sana canımcım.KNK cım arada olur artık üşütmeden olmuştur bişey olmaz.Ben artık arada gelen kanamalarımı bile tınlamıyorum.su gelmesi olayını anlarsın zaten merak etme biraz sıcak tut su iç ve dinlen tek tedavimiz bu.
herkesin iyi olmasına sevindim çıkıyorum herkesi öptüm iyi geceler
ayyy kaşınma yaaa.. kız odigil bende huylandım.. bi duş al öyle sür yagını bence daha etkili olur..püfff okadar kaşintidan bahsettik gene basladim kaşinmaya..ama biraz daha bekliyim yatmadan süreyim yagimi..
valla az kaldı şaka gibi hayırlısı olsun herşeyin. ama bu topik ve sizler olmsaydınız ne kadar zor oludu dimi mesela şuanda okadar rahatladımki anlatamam bugüün cok kötüydüm beni anlayan birilerinin olması ve aynı dili konuşmamız cok güzela.s.a.s.inşaAllah canim..bebişlerimizi kucagimiza alinca herşeyimiz gececek inşaAllahhepimiz için böyle cogumuz büyük küçük şeyler yaşadik..kimi bulanti cekti,kimi agri,kimi kanama,kimi rahim düşüklüğü,kimi su gelmesi,kimi iltihap vs vs..hepsi gececek az kaldi
valla cok gicik bişi..gene basladi zaten..zor tutuyorum kendimi :) hart hart baslicam yoksa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?