ya bu 9. aya ne zaman giriliyor
ben şimdi 8 ayı bitrmiş mi oluyorum ,bunu bi türlü anlamadımmfisfisfis
[k] {n} [k];6097382 .!.:ya ne bileyim işte kaltık gittik eşim yavaş kullandı işte. 3 saat oldu geldigim buraya gelince rahat ettim valla oralarda doguracam die stres yaptım onu bırak cocugun hiç bişeyi hazır dedil benm hazır degil onlara en cok cnm sıkıldı onlara cok agladım bide eşimde para almamışmı aksilik akrabalar falan hallettim ama gel bana sor!!!
valla o stresle geldim eve sigara yaktım az içtim kızmayın ne olursenağlama
ama eşimede ennemede ders oldu daha var diyip geçiştiriyolardı herşeyi şimdi onlar tutuştu!!!
[k] {n} [k];6097531 .!.:anladım cnm ama bizde öyle iri bebekler dogmuo bende eşimde minyon tipleriz ona bende şsşırıyorum ben büyük bebk dogurucgımı hala düşünmüyorum hakkaten ölçümler yalnış bana kalsa ve ben cok su içiyorum günde 4 ltde gecıo bazen bana kalsa o su!!! annmde öyleşmiş bi suyu gelirmiş karnım inerdi dogurmadan dio. yrna kadar beklicem zaten çarş. kontrolüm var.. akıntı şuanda okoyulukta ve o renkte degil daha acıldı rengi..
bide üşüttümü acaba ayaklarımı diorum oralarda soba yakıyolar piştim sıcaktan ayaklarıın altı yanı corapsız taşlara bastım dra söledim ondanda olabilir dediCADIARZU
canımm hiç sterese giripte bebişide kendini üzme kısmetinde ne varsa bebişinn alır hazırlarsınn Allah büyük tatlım o sigaranında arkasını getirme sakınn o zaman gerçekten kızarızzklava: klava:
hee kıznla sen iyi yaydınız 9 ay boyuncaaa delikafaduldendelikafadulden
Rabbime şükürler olsun canım dediğin gibi bunada şükür nisandan önce doğuran olmadı şu an bi çoğumuz riskli dönemi atlattık zaten Sağlıcak gelsin kuzucklar ...bence ayın 10 dan sonra dökülmeye başlarız şu an seherim ve ben yarıştayızz delikafaduldendelikafadulden
ya bu 9. aya ne zaman giriliyor
ben şimdi 8 ayı bitrmiş mi oluyorum ,bunu bi türlü anlamadımmfisfisfis
canim zaten ultrason birebir ölçü vermezki..yaklaşik degerler veriyor..daha fazla yada daha az olabilir..ama su ile bebegi kariştirmazlar orasi kesin :)) bebişin iriliğine gelince illa ailede iri dogmasida sart degil..geçen dişçiye gittiğimde bi kadin vardi..sohbet ettik biraz..20gün önce dogurmus..kadini görsen..püf desen ucaro derece minyondu..ama cocugu 4.5 kilo dogmus :))) ki eşide minyondu :)) sen kafani takma buna..kaldiki bu iyi bişey..sıkma canini :) akinti için çarşambayi bekleme bence..o gune kadar kafayi yersin..
:)))) yata yata büyüdüm zaten karpuz gibi :)))) ben oyumu senden yana kullaniyorum :))) sen herkesi gecersin bu hevesle :)))
son regl tarihinden say canim..benim 4 agustostu..yarin 4 nisan..8 ay bitti,9.aydan gün alcam inşaAllah
tabi canım eksikler bebek doğduktan sonrada alınır hatta kıyafet bile sonra alınabilir hastane çıkışı olsun yeter
bizim en büyük avantajımız dogumlar sıca havalara denk geliyor bebeğimizle bile çıkıp alabilirizz
leynnn tubişş yine kabak benim başımamı patladı beeeklava: klava: klava:
anammm gece kuşlarıda hepsi üşüştüü gördün mü yine çokk gürültü yaptınız millet sesimizden rahatsız olduu ışığı gören geliyor :)))
hoşgeldin sibelcim :) bittimi menun :)
ilk oy veren benimmmm..civcivden yana oy kullaniyorum :))) buna kalsa nisan annelerinden bile önce dogurur :)))))))
hoşgeldin sibelcim :) bittimi menun :)
ilk oy veren benimmmm..civcivden yana oy kullaniyorum :))) buna kalsa nisan annelerinden bile önce dogurur :)))))))
:roflol::roflol:yok yok okadarda değilll nisan 10 dan sonra izin veriyomm gelsinn kuzucmmm delikafadulden
aman yine bak çok çene yaptım hemşire batırdı iğneyi kıçıma yahuu bu karunun elide amam ağırmış sabah sağlık ocağında yaptırdım bu kadar acımadı yahuu cadu karu kötükedihüsokötükedihüso
Neyse kızlar ben çıkıyorum yatarım birazdan sabah çok işim var erken kalkıcam öptüm hepinizi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?