2009 Mayıs Anneleri

kız marylin bacım seninde mi sancı çıktı:1shok: aboovv,benim doktor hiç almadı nst'ye? pazartesi gidince bi sorayım bakim. bu arada takvimin olmuş sonunda:)
civciv sen nerdeydin bütün gün bacum? gözler seni aradılülülülülülü

aaaaaaaaaaaa hadii yaaa :1shok: okadar bakındım beni arıyan göze rastlamadım bacımm hangi gözlermişş onlar :jeyyar::jeyyar:

YENİ ANNE güle güle giy canım çok güzelmiş bende aynı marka alıcam beğendim arkadaşım gidip elıcak inşallah
Teşekkürler cnm, sende güle güle kullanyerimseniben
Cnm geçmiş olsun,inş. zamanında gelir defne kızımız

Kız sen niye düzenli almıyon ilaçlarını bakayımm??bide marifet gibi söylüyosun heklava:klava:klava:

heytttttttt acılınnnnnnn varmı benden erkencısı bugun doktora gıttık oglusumla kızım ıyı eger beklerseler 15 nısanda alıyoruz dedı yanı 15 nısan carşamba gunu olarak kayıtlara gectı ayyyyyyyy cok heyecanlandımmm

Allah'tan karnim felaket tok yoksa seninle birlikte bizde yapicaktik ayni menuyu naniknanik

uleynnnn şu menülerinizi özelde paylaşınn yahuuu klava:klava:

Kızlar utandırdınız beni valla mahçup oldum

O halde kolay gelsin canim:)

Civciv, sende benim kafamdansin, bir türlü düzenli ilac kullanmaya alisamadim. Ya unutuyorum, ya da icmek istemiyorum...

Bu arada hattaki herkese iyi aksamlar, ben biraz oglumla istirahate cekiliyorum:)

İyi dinlenmeler canım

Hadi hayırlısı canım gün belli oluncada fena olmuşsundur şunun şurasında 12 gün kaldı delikafadulden

kızlar iyi akşamlar
bikaç gündür giremedim sebebi ve başımıza gelenler....
eşimin çarş. günü antalyada işi çıktı bikaçgünlügüne gidicem dedi giderkende adapazarına ugrayacakmış benmde ablam ve akrabalar var adapazarında hazır gidioken senide götüreyim ablanı görür degişiklik olur dedi bende fazla kalmıcak nasılsa bide dogumdan sonra kolay kolay gidemem die gideyim degişiklik olsun dedik annemide kandırdım hepberaber yola cıktık kazasız belasız vardık..
herşey iyi gidiodu normaldi sadece bizim geldigimizi duyan ablam geldi kalabaıktı fazla ayaklarımı uzatıp dinlenedim okadar başka yorulmadım.. neyse bugün ögleden sonra wcye gittim tuhaf bi akıntı kahverengi!! gözlerim açıldı valla ama sancım yok başta önemsemedim ama aklıma takıldı günlük ped degiştirdim bekledim bidaha geldi koyu bi akıntı drumu aradım o kesin kanamadı dedi açılmada vardır dedi akllım çıktı tabi başladım aglamaya canım sıklldı. dr gittik yaşlı bi amca vardı bebegi kontrol etti normal dio akıntı ayaklarını ıslatmıcak kadarsa öönemli diyo.. bende onun nişan oldugunu düşündüm ama söylemeddim korkudan sancımd ayok sadece bi sızı var adet sancısı gibi. alttan muayene edilim dedi ben istemedigimi onun yerine nstye baglayın dedim nstde gayet normal cıktı bebekte ii bendede sancı yok ama akıntı dvm edio acaba diyorum gitgide koyulaşırmı bu akıntı sizde nasıl akıntı?? bide çogaldı 1 haftadır falan..

ayrıca bebgin 2 hafta ileride oldugunu kilolu dogacagını söyledi bende bnm drumda bunu söyledi ölçümlerimiz hep ileride dedim.. bana dediki acaba sonadet tarihin yalnış olbilirmmi üstüne görmüş olabilirmisin dedi aklım karıştı?? bide şuandada dogsa hiçbi problem olmayacagını herşeyin yolunda oldugunu ve bebegin %90 yaşayacagını kafama takmamam evham yapmama gerektigini söyledi

amanınnnn bu mayıs bebeklerine ne oluyor böyle erken erken gelmeye kalkmasınlar
pişt fındıklar durun durduğunuz yerde daha erkennnn:ecrin_bebek:

ay cok az kaldi beeee delikafadulden bende heycanlandim şimdi :))) geliyor boncuklar he :) ay hadi hayirlisi olsun bitanem ya..saglikla mutlulukla huzurla sag salim gelsinler inşaAllahhhh

haydaa..anacim sende de iyi cesaret he..ben kadikoye bile gidemiyorum korkudan..döndünmü bari ist.a? panik yapma hemen..bikaç kişiden geldi koyu renk akinti..nişan oldugunu sanmam..o su yada kan-kanli su gibi geliyor benm bildigim..hem sancinda yokmuş..illaki olurdu sancin..seninki yorgunlugun verdigi bişeydir muhtemelen..sen genede biran önce doktoruna git..

bendeki akinti farkli bişi..su gibi..ama sari bu sefer..sap sari degil de kuruyunca sari oluyor..doktor bi fitil vermişti kesilmişti..fitil bitince gene basladi..tam olarak nedir bende bilmiyorum..

yok hayatim..geç görme felan degildir o..benim bi ara 4 hafta ileride gidiyordu..ayrintili ultrason zamaninda..23.haftamiydi neydi tam hatirlamiyorum..doktorda bana ayni sorulri sordu..sonra anlattim..ben 4 kg,55cm dogdum..abim 58 cm dogmus..eşim 5kg dogmus..yani hem benim hem eşimin tarafi iri dogmusuz..bunlari anlatinca doktor ozaman normal dedi..

hiç kafana takma..zaten 34.haftadasin..sınırı gectin..36.haftayida gecersen hepten rahatlarsin..ozaman kuveze de girmez zaten ama seninki zaten ilerideymiş..girmez şimdi dogsada :) sen yüregini ferah tut..yat dinlen bolbol..su iç..doktoruna git biran önce..en önemlisi panik yapma..evelAllah bebiş vaktinde gelir

ya ne bileyim işte kaltık gittik eşim yavaş kullandı işte. 3 saat oldu geldigim buraya gelince rahat ettim valla oralarda doguracam die stres yaptım onu bırak cocugun hiç bişeyi hazır dedil benm hazır degil onlara en cok cnm sıkıldı onlara cok agladım bide eşimde para almamışmı aksilik akrabalar falan hallettim ama gel bana sor!!!
valla o stresle geldim eve sigara yaktım az içtim kızmayın ne olursenağlama

ama eşimede ennemede ders oldu daha var diyip geçiştiriyolardı herşeyi şimdi onlar tutuştu!!!

ama ne yapayımm yaa

hadi lennn :mymeka::mymeka: ben senden önce doğururum delikafaduldendelikafadulden

şaka bi yana sağlıcakla gelsinn kuzucuklarrr canım Allah kısmet ederse zaten benimde o günlerde alıcak galiba :uhm::uhm:

ayy düşündükçe benide heyecan basıyor yaw kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman canım dikkat et kendine çokk geçmişş olsun eger evine döndüysen bence kendi doktorunada bi görün istersen a.s.

amanınnnn bu mayıs bebeklerine ne oluyor böyle erken erken gelmeye kalkmasınlar
pişt fındıklar durun durduğunuz yerde daha erkennnn:ecrin_bebek:

he valla sorma :) ama demiştik :) nisan gelince pitir pitir dökülmeye baslariz diye :) bunada şükür canim nisandan önce doguran olmadi :) ilk suyum geldiginde 18.haftadaydim..doktorum hep erken dogum bekledi..ama hamdolsun 9.aya girdim :) vakti zamani gelmeden bişi olmuyor :)

anladım cnm ama bizde öyle iri bebekler dogmuo bende eşimde minyon tipleriz ona bende şsşırıyorum ben büyük bebk dogurucgımı hala düşünmüyorum hakkaten ölçümler yalnış bana kalsa ve ben cok su içiyorum günde 4 ltde gecıo bazen bana kalsa o su!!! annmde öyleşmiş bi suyu gelirmiş karnım inerdi dogurmadan dio. yrna kadar beklicem zaten çarş. kontrolüm var.. akıntı şuanda okoyulukta ve o renkte degil daha acıldı rengi..
bide üşüttümü acaba ayaklarımı diorum oralarda soba yakıyolar piştim sıcaktan ayaklarıın altı yanı corapsız taşlara bastım dra söledim ondanda olabilir dediCADIARZU

canımm hiç sterese giripte bebişide kendini üzme kısmetinde ne varsa bebişinn alır hazırlarsınn Allah büyük tatlım o sigaranında arkasını getirme sakınn o zaman gerçekten kızarızz klava:klava:

hee kıznla sen iyi yaydınız 9 ay boyuncaaa delikafaduldendelikafadulden

Rabbime şükürler olsun canım dediğin gibi bunada şükür nisandan önce doğuran olmadı şu an bi çoğumuz riskli dönemi atlattık zaten Sağlıcak gelsin kuzucklar ...bence ayın 10 dan sonra dökülmeye başlarız şu an seherim ve ben yarıştayızz delikafaduldendelikafadulden

ya bu 9. aya ne zaman giriliyor
ben şimdi 8 ayı bitrmiş mi oluyorum ,bunu bi türlü anlamadımmfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…