kız marylin bacım seninde mi sancı çıktı:1shok: aboovv,benim doktor hiç almadı nst'ye? pazartesi gidince bi sorayım bakim. bu arada takvimin olmuş sonunda:)
civciv sen nerdeydin bütün gün bacum? gözler seni aradılülülülülülü
ahanda bunlarkafamçokkarıştı :roflol:
Teşekkürler cnm, sende güle güle kullanyerimsenibenYENİ ANNE güle güle giy canım çok güzelmiş bende aynı marka alıcam beğendim arkadaşım gidip elıcak inşallah
Cnm geçmiş olsun,inş. zamanında gelir defne kızımızselam kızlar ben geldim
bugün hastanedeydik tüm gün eşim ve ben ilk defa nst ye girdim sabah ve nst de sancım çıktı, doktor sancın var dedi ve tekrar gönderdi nst ye bu kez 3-4 kez sancı çıktı, ve ilk defa alttan muayene oldum doktor bir bakalım dedi allaha şükür açılıma çıkmadı rahimde ama rahmim öne gelmiş ve kızımın kafası dönmüş aşağıya doğum pozisyonu almış yani sonra dedi serum bağlasınlar iki saat boyunca serumda kaldım sonra tekrar nst ye aldılar şükür serum işe yaradı ve büyük sancılar kesildi sadece küçük bir sancı çıktı ve evimize geldik yoksa yatış yapacaktık, kızım beni babasını çok korkuttu bugün kızlar
sanıırm fala beklemez bu veletler ben korktum bugün valla şimdide arasıra sancı giriyor doktor 5 dakikada bir hissedersen hemen geliyorsun dedi iyi dinleyin kendinizi ben ne zamandır hissediyordum ama doğum sancısı olacağı aklıma gelmemişti dikkatli olun annişler şimdilik herşey yolunda haftaya tekrar gidicez
kızlar geçmişede şöle bi göz attım herkez iyi şükürler olsun ...
bizde iyiyiz kızımla :))
dün dr a gittik benimde yine sancı çıktı dr da azcuk fırça attı niye ilaçlarımı düzenli kullanmıyorum diye ...ciğer geliştirici yazdı bu sabah 3 ampul yaptırdım akşam 11 de yine 3 ampul daha yaptıracam Allahın izniyle inş şu 15 günüde sağlıcakla atlatırız inş sonra gelsinn bebişler :))
Allah'tan karnim felaket tokyoksa seninle birlikte bizde yapicaktik ayni menuyu naniknanik
uleynnnn şu menülerinizi özelde paylaşınn yahuuuklava: klava:
O halde kolay gelsin canim:)
Civciv, sende benim kafamdansin, bir türlü düzenli ilac kullanmaya alisamadim. Ya unutuyorum, ya da icmek istemiyorum...
Bu arada hattaki herkese iyi aksamlar, ben biraz oglumla istirahate cekiliyorum:)
heytttttttt acılınnnnnnn varmı benden erkencısı bugun doktora gıttık oglusumla kızım ıyı eger beklerseler 15 nısanda alıyoruz dedı yanı 15 nısan carşamba gunu olarak kayıtlara gectı ayyyyyyyy cok heyecanlandımmm
heytttttttt acılınnnnnnn varmı benden erkencısı bugun doktora gıttık oglusumla kızım ıyı eger beklerseler 15 nısanda alıyoruz dedı yanı 15 nısan carşamba gunu olarak kayıtlara gectı ayyyyyyyy cok heyecanlandımmm
[k] {n} [k];6096700 .!.:kızlar iyi akşamlar
bikaç gündür giremedim sebebi ve başımıza gelenler....
eşimin çarş. günü antalyada işi çıktı bikaçgünlügüne gidicem dedi giderkende adapazarına ugrayacakmış benmde ablam ve akrabalar var adapazarında hazır gidioken senide götüreyim ablanı görür degişiklik olur dedi bende fazla kalmıcak nasılsa bide dogumdan sonra kolay kolay gidemem die gideyim degişiklik olsun dedik annemide kandırdım hepberaber yola cıktık kazasız belasız vardık..
herşey iyi gidiodu normaldi sadece bizim geldigimizi duyan ablam geldi kalabaıktı fazla ayaklarımı uzatıp dinlenedim okadar başka yorulmadım.. neyse bugün ögleden sonra wcye gittim tuhaf bi akıntı kahverengi!! gözlerim açıldı valla ama sancım yok başta önemsemedim ama aklıma takıldı günlük ped degiştirdim bekledim bidaha geldi koyu bi akıntı drumu aradım o kesin kanamadı dedi açılmada vardır dedi akllım çıktı tabi başladım aglamaya canım sıklldı. dr gittik yaşlı bi amca vardı bebegi kontrol etti normal dio akıntı ayaklarını ıslatmıcak kadarsa öönemli diyo.. bende onun nişan oldugunu düşündüm ama söylemeddim korkudan sancımd ayok sadece bi sızı var adet sancısı gibi. alttan muayene edilim dedi ben istemedigimi onun yerine nstye baglayın dedim nstde gayet normal cıktı bebekte ii bendede sancı yok ama akıntı dvm edio acaba diyorum gitgide koyulaşırmı bu akıntı sizde nasıl akıntı?? bide çogaldı 1 haftadır falan..
[k] {n} [k];6096793 .!.:ayrıca bebgin 2 hafta ileride oldugunu kilolu dogacagını söyledi bende bnm drumda bunu söyledi ölçümlerimiz hep ileride dedim.. bana dediki acaba sonadet tarihin yalnış olbilirmmi üstüne görmüş olabilirmisin dedi aklım karıştı?? bide şuandada dogsa hiçbi problem olmayacagını herşeyin yolunda oldugunu ve bebegin %90 yaşayacagını kafama takmamam evham yapmama gerektigini söyledi
ay cok az kaldi beeee delikafadulden bende heycanlandim şimdi :))) geliyor boncuklar he :) ay hadi hayirlisi olsun bitanem ya..saglikla mutlulukla huzurla sag salim gelsinler inşaAllahhhh
haydaa..anacim sende de iyi cesaret he..ben kadikoye bile gidemiyorum korkudan..döndünmü bari ist.a? panik yapma hemen..bikaç kişiden geldi koyu renk akinti..nişan oldugunu sanmam..o su yada kan-kanli su gibi geliyor benm bildigim..hem sancinda yokmuş..illaki olurdu sancin..seninki yorgunlugun verdigi bişeydir muhtemelen..sen genede biran önce doktoruna git..
bendeki akinti farkli bişi..su gibi..ama sari bu sefer..sap sari degil de kuruyunca sari oluyor..doktor bi fitil vermişti kesilmişti..fitil bitince gene basladi..tam olarak nedir bende bilmiyorum..
Teşekkürler cnm, sende güle güle kullanyerimseniben
Cnm geçmiş olsun,inş. zamanında gelir defne kızımız
Kız sen niye düzenli almıyon ilaçlarını bakayımm??bide marifet gibi söylüyosun heklava: klava: klava:
[k] {n} [k];6096700 .!.:kızlar iyi akşamlar
bikaç gündür giremedim sebebi ve başımıza gelenler....
eşimin çarş. günü antalyada işi çıktı bikaçgünlügüne gidicem dedi giderkende adapazarına ugrayacakmış benmde ablam ve akrabalar var adapazarında hazır gidioken senide götüreyim ablanı görür degişiklik olur dedi bende fazla kalmıcak nasılsa bide dogumdan sonra kolay kolay gidemem die gideyim degişiklik olsun dedik annemide kandırdım hepberaber yola cıktık kazasız belasız vardık..
herşey iyi gidiodu normaldi sadece bizim geldigimizi duyan ablam geldi kalabaıktı fazla ayaklarımı uzatıp dinlenedim okadar başka yorulmadım.. neyse bugün ögleden sonra wcye gittim tuhaf bi akıntı kahverengi!! gözlerim açıldı valla ama sancım yok başta önemsemedim ama aklıma takıldı günlük ped degiştirdim bekledim bidaha geldi koyu bi akıntı drumu aradım o kesin kanamadı dedi açılmada vardır dedi akllım çıktı tabi başladım aglamaya canım sıklldı. dr gittik yaşlı bi amca vardı bebegi kontrol etti normal dio akıntı ayaklarını ıslatmıcak kadarsa öönemli diyo.. bende onun nişan oldugunu düşündüm ama söylemeddim korkudan sancımd ayok sadece bi sızı var adet sancısı gibi. alttan muayene edilim dedi ben istemedigimi onun yerine nstye baglayın dedim nstde gayet normal cıktı bebekte ii bendede sancı yok ama akıntı dvm edio acaba diyorum gitgide koyulaşırmı bu akıntı sizde nasıl akıntı?? bide çogaldı 1 haftadır falan..
amanınnnn bu mayıs bebeklerine ne oluyor böyle erken erken gelmeye kalkmasınlar
pişt fındıklar durun durduğunuz yerde daha erkennnn:ecrin_bebek:
yok hayatim..geç görme felan degildir o..benim bi ara 4 hafta ileride gidiyordu..ayrintili ultrason zamaninda..23.haftamiydi neydi tam hatirlamiyorum..doktorda bana ayni sorulri sordu..sonra anlattim..ben 4 kg,55cm dogdum..abim 58 cm dogmus..eşim 5kg dogmus..yani hem benim hem eşimin tarafi iri dogmusuz..bunlari anlatinca doktor ozaman normal dedi..
hiç kafana takma..zaten 34.haftadasin..sınırı gectin..36.haftayida gecersen hepten rahatlarsin..ozaman kuveze de girmez zatenama seninki zaten ilerideymiş..girmez şimdi dogsada :) sen yüregini ferah tut..yat dinlen bolbol..su iç..doktoruna git biran önce..en önemlisi panik yapma..evelAllah bebiş vaktinde gelir
[k] {n} [k];6097382 .!.:ya ne bileyim işte kaltık gittik eşim yavaş kullandı işte. 3 saat oldu geldigim buraya gelince rahat ettim valla oralarda doguracam die stres yaptım onu bırak cocugun hiç bişeyi hazır dedil benm hazır degil onlara en cok cnm sıkıldı onlara cok agladım bide eşimde para almamışmı aksilik akrabalar falan hallettim ama gel bana sor!!!
valla o stresle geldim eve sigara yaktım az içtim kızmayın ne olursenağlama
ama eşimede ennemede ders oldu daha var diyip geçiştiriyolardı herşeyi şimdi onlar tutuştu!!!
he valla sorma :) ama demiştik :) nisan gelince pitir pitir dökülmeye baslariz diye :) bunada şükür canim nisandan önce doguran olmadi :) ilk suyum geldiginde 18.haftadaydim..doktorum hep erken dogum bekledi..ama hamdolsun 9.aya girdim :) vakti zamani gelmeden bişi olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?