günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ay sabah sabah günüm güzel başladı maşallah kocişim kahvaltı hazırladı öperek kaldırdı
birlikte kahvaltımızı yaptık şimdi de yürüyüşe çıkaracak benii e doğumgünü faciasından sonra isterse yapmasın di mi:))))
merhaba kızlarhihoyyyt sabahtan sınavım vardı girip çıktım bide öğleden sonra var kafamçokkarıştı akıntımçok oluyor kızlar bu aralar off normalmi acaba:uhm: koyu akmaya başladı .kızlar anket yapmışız bende oyumu seherden yana kullanıyorum malum onun ikiz bebişler daha sabırsızdırkaydirigubbakcemile3 ojeli pınar onları göremedim umarım herkes iyidir kızlar
günaydin kizlar a.s.
cok güzel bi hava var bugun :) insanin içi kipir kipir oluyor :) kadikoye gidip eşimle buluşsammi diye düşünüyorum..ama gözüm yemiyor kadikoye kadar tek gitmeyi..cok agirlaştim..napsam diye kara kara düşünüyorum :))
kızlar nasılsınız size bir haber ben doğuma yattım en geç salı günü doğum yapacakmışım
Hadi bakalım gönlünü alacak adam :sm_cool:
Semracım bende de koyu akıntı doktor fitil verdi azaldı biraz ama yinede var.Normal artık bundan sonra dedi.Sınavlarında iyi geçer inşallah.
Kalk hazırlan canım benim biz böyle tembellik yaparsak dahada ağrılaşıcaz bu güzel havayı değerlendirmek lazım.kaydirigubbakcemile3
Canım allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma :Saruboceq:
saolun arkadaşlar az önce ultrasonla baktılar bebek iyi ce aşağı inmiş bugün doğum olabilir dedi doktor iyice gerildim
saolun arkadaşlar az önce ultrasonla baktılar bebek iyi ce aşağı inmiş bugün doğum olabilir dedi doktor iyice gerildim
Bu arada bitanesi aradı kadıköyden geliyo miting varmış sanırım sahilden zor dolmuş buldum dedi bencede sen otur bu halde bide mitingin ortasında kalırsın alim allah
Cnm dualarımız seninle ve bebişinle, belkide bekletebilirler 1-2 hafta daha,bu bebişlerden hiç belli olmuyor korkutup duruyolar bizi...valla istersen gerilme dün gene biraz sancım vardı bugün oda yok
:roflol::roflol:Anketi oyladım Burcucum ben dün akşam konuşurkende Seherim demiştim.Şıklara da bayıldım valla :roflol:
akmancim moralini yüksek tut lütfen..bak birsende kac haftadir hastanede..seherim desen kaç kere hastaneye yatti..belki seninkide şaka yapiyordur..cidden dogcak bile olsa mutlu olmaya caliş..cok sukur hastanedesin..kontrol altindasin..34.haftadasin..ciger geliştirici ignelerin vuruldu..evelAllah herşey yolunda gider..sag salim bebişini kucagina alirsin..moral bozcak bişi yok..
saol canım ya hayırlısı olsun artık inşallah bebeşim sağlıklıdır.dr pek ümit verici konuşmuyor herşeye hazırlıklı ol dedi.bebişime özürlü diyorlar ya inşallah bebişim onları utandıracak çok dua edin bana kızlar nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?