2009 Mayıs Anneleri

ayyy canm yaa hhakında hayırlısı olsun stres yapma zaten kontrol altındasın RAbbim sağlıcakla kurtarsın seni ve bebişi

Hadi bakalım gönlünü alacak adam :sm_cool:

Semracım bende de koyu akıntı doktor fitil verdi azaldı biraz ama yinede var.Normal artık bundan sonra dedi.Sınavlarında iyi geçer inşallah.

Kalk hazırlan canım benim biz böyle tembellik yaparsak dahada ağrılaşıcaz bu güzel havayı değerlendirmek lazım.kaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız size bir haber ben doğuma yattım en geç salı günü doğum yapacakmışım

Canım allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma :Saruboceq:

Anketi oyladım Burcucum ben dün akşam konuşurkende Seherim demiştim.Şıklara da bayıldım valla :roflol:

yok canim valla :) yigilir kalirim bi yerde Allah muhafaza :) eşim erken gelicek..onunla cikariz biraz dişari :) gittimi senin misafirler?

Yok gelmek üzereler yoldalarmış allahtan bitirdim herşeyi oturuyorum şimdi sabahtan beri perişan oldum valla banyoya zor girdim mayışıcam birazdan gelmezlerse kaydirigubbakcemile3

saolun arkadaşlar az önce ultrasonla baktılar bebek iyi ce aşağı inmiş bugün doğum olabilir dedi doktor iyice gerildim

Bu arada bitanesi aradı kadıköyden geliyo miting varmış sanırım sahilden zor dolmuş buldum dedi bencede sen otur bu halde bide mitingin ortasında kalırsın alim allah

saolun arkadaşlar az önce ultrasonla baktılar bebek iyi ce aşağı inmiş bugün doğum olabilir dedi doktor iyice gerildim

hadi ya..canim benim..hiç gerilme canim..32.haftayi atlatmişsin..ee igneleride vurulmussun..herşey yolunda gidecek merak etme sen bolbol ayetel kursi oku emi..dua et bolbol..rahatlarsin..dualarimiz seninle..

valla istersen gerilme dün gene biraz sancım vardı bugün oda yok
Cnm dualarımız seninle ve bebişinle, belkide bekletebilirler 1-2 hafta daha,bu bebişlerden hiç belli olmuyor korkutup duruyolar bizi...
Anketi oyladım Burcucum ben dün akşam konuşurkende Seherim demiştim.Şıklara da bayıldım valla :roflol:
:roflol::roflol:

yok benimki durmaz artık suyum gelmeya devam ediyor en geç salı günü (eğer aksi bir durum olmazsa )suni sancı verip doğum yaptıracaklar çarşamba taburcu olursun dedi doktorum

akmancim moralini yüksek tut lütfen..bak birsende kac haftadir hastanede..seherim desen kaç kere hastaneye yatti..belki seninkide şaka yapiyordur..cidden dogcak bile olsa mutlu olmaya caliş..cok sukur hastanedesin..kontrol altindasin..34.haftadasin..ciger geliştirici ignelerin vuruldu..evelAllah herşey yolunda gider..sag salim bebişini kucagina alirsin..moral bozcak bişi yok..

saol canım ya hayırlısı olsun artık inşallah bebeşim sağlıklıdır.dr pek ümit verici konuşmuyor herşeye hazırlıklı ol dedi.bebişime özürlü diyorlar ya inşallah bebişim onları utandıracak çok dua edin bana kızlar nolur

canim benim inşaAllah utandiracak yegenimiz onlari..sen hiç sıkma canini..onu kucagina aldiginda herşey bitecek..sen sadece bunun keyfini cikarmaya bak..anne olmanin hayalini kur..dinlenmene bak..inşaAllah herşey yolunda gidecek..inşaAllah saglikla mutlulukla bebegini kucagina alacaksin..dualarimiz seninle canim benim..ama sen özellikle dua et..senin duan dahada makbul suanda..iyi haberlerini bekliyoruz..

fırsat oldukça yazmaya çalışırım kızlar allah hepinizden razı olsun inşallah sizlerde hayırlısıyla bebeişinizi kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…