2009 Mayıs Anneleri

bende yatmaya üşeniyorum..bide acaip kaşiniyorum..çatlaklarim kaşiniyor :S

anım geçmişolsun oncelıkle....fazla yorma kendını...unutmakı senınle bırlıkte her yaptıını yapan yorulan dınlenen mınık bır can tsıyorsun içinde...bırak kalsın ew işleri...ozellıkle ılk 3 ay cok onemlı dıye bılıorum canım..ben ılk 3ay neredeyse hıcbısı yapmadım mutfak raflarına bıle uzanmamıstım...yat dınlen bol bol.dr unu dınle..evet iş yapınca agrı oluyo hele su saateen sonra 15dk iş yarım saat molakaydirigubbakcemile3...aman dıkkat et kendıne...bu arada bız mayıs annelerıyız canım....:asigim:gerçi aramızda dayanamayıp nısanda doguracak arkadaslar da yok deılkaydirigubbakcemile3

canım WC haricinde hiç kalkmadan yat bi iş yapma yemek dahil magnezyum ağrı keser zaten dinlen canım iyileşir bebeğinde ama bi dahada iş yapma kendini yorma canım.Allah sağlık verir inşallah

valla benım kazanmam lazım aneketıde bu cıvcıv hatunu sımdı kıskanıp erkenden sezeryana gırer naniknaniknaniknanik

delikafaduldendelikafadulden yok aynı güne alacam senle sezeryan tarihinii belki saat farkı atarım sana delikafaduldendelikafadulden

yookkk kızlar merk etmeyin benim kız gelmek istemedikçe ben semoştan önce doğurmam ama aynı gün olabilir sırnaşık şeysırnaşık şey

biliyozz leynnn 10 gün sonra doğurmayacağını :mymeka::mymeka: benim dr da 15 gün dayansın demiştide ve üstüne bi 15 gün dayanıyor kuzucuğummm yani bu dr lar sanki bi sallıyolar gibime geliyor artıkk ona kaş kaldırdım bacım m:roflol::roflol:

canımm üzme kendini ve dr u dinle önemli bişi olsaydı zaten sana söylerdi emin ol sen dinlen tatlım bebk normal pozisyona mutlaka döner stres yapma sakın Şeniz

saol canim :) sanada inşaAllah..Allah mi söyletti yahu :) biz mayis annesiyiz..nisan anneleri demişsin :))

geçmiş olsun..hiç panik yapma..doktorun ne derse onu yap..magnezyum vermesi muhtemelen rahimi kuvvetlendirmek içindir..için rahat olsun..gerçekten dogru dürüst yatak istirahati yaparsan geçer bende cok yattim..daha 1 ay oldu kalkali hiç moralini bozma..en büyük kötülük bu olur senin için..bu 10günden sonra herşey normale dönse bile lütfen ama lütfen hamile oldugunu aklindan cikarma..1kg bile taşima..kendini yorma..temizliğe felan girişme..ben bu hatalari cok yaptim..nitekim cezasini 18.haftadan beri yatarak ödedim..agrilara gelince normal..bulundugun zamanda cok normal..senin şuan yapacagin şey: düzgünce yatak istirahati yapmak,ilaçlarini düzgün kullanmak ve moralini yüksek tutmak hepsi geciyor merak etme

çok çok teşekkür ederim kızlar, içimi rahatlattınız sağolun.a.s.
mayıs yazacağıma nisan yazmışım düzelttim şimdi yanlışlık olmuş affola:)
iyi geceler rahat uykular hepinize.

hulummm tamam canım aynı gun doguralım ama benden erken saatte dogurma bana doktor carşamba sabah 9 gıbı gelırsın 10 gıbıde gırerız dedı amelıyata
sen zaten o saatte uyuyor olursun ben senı gecerım yanı hehehe

senin kuzucun uslu da sen yaramazsin hep diyorum :))) sana kalsa saat farki degil hafta farki bile atarsin seherime :)))) ama işte kuzucum sevgili yegenim engel oluyorrr :)))

[ayyyy nedense kafamın kırıldığını hissettim yahuuu delikafadulden:tomato::asigim::asigim:B]

kızlar uyumamışsınız gün mü sayıyorsunuz ne
Buarada kızlar benim kız dönmüş yan yatıyodu ya kafa aşağı gelmiş ama c şekl
inde duruyor.Kasığımdaki ağrıda onun tepiğinden oluyormuş.seherde doğurunca iyice heyecan bascak bu arda hala siteyle sorunum var geçmişi okuyamıyorum bide 5 keredir atıyor anlamadım gitti.

kizim sende kişkirtma şunu :))) gidip geceden yatar bu hastaneye :))))

bacılarrr bız kacıoz oglusla...:ecrin_bebek:
bu oturuken kı kuyruk kemiği ağrısı benı bıtırcek ya bakalım...:bbo:bız bıraz uzanalım..babamızda gelır bırazdan işten...:CüvCüv:hepınızı opuoruz annişler ve gusel melekler...ii geceler..minnoşlarınızı gorun ınsallah ruyanızda...:1rolleyes:
gece kuşlarınada ıı muhabbetler...a.s.:1hug:

senin kuzucun uslu da sen yaramazsin hep diyorum :))) sana kalsa saat farki degil hafta farki bile atarsin seherime :)))) ama işte kuzucum sevgili yegenim engel oluyorrr :)))

leynn insanın adı çıkmasınn heee naptımm ben şimdi bütün suç benim oldu geçenlerde kendisi çıkmak istiyordu son zamanlarda vazgeçti ihalede bana kaldı kötükedihüsokötükedihüso

yorgunluktan uyuyamiyorum canim şuanda :)) ay cok sevindim dönmüş olmasina..inşaAllah bundan sonra değiştirmez şeklini

kız önce sen doğurcan hadi civciv senin daha var kuzum acele etme sen hatta bizimle doğurursun Mutaharadan sonra yani hehehe

hayirli geceler tatli rüyalar canim Şeniz cok oturmamaya caliş

leynn insanın adı çıkmasınn heee naptımm ben şimdi bütün suç benim oldu geçenlerde kendisi çıkmak istiyordu son zamanlarda vazgeçti ihalede bana kaldı kötükedihüsokötükedihüso

Allah iftiradan saklasin canim :))) geçenlerde olan olayda kesin senin parmagin vardir..tarihi yanliş okumusundur kuzuma :)) o da vakit geldi sanip cikmaya kalkmiştir DD

kıss bana saat verse ben o gece sabaha kadar uyuyabilirmiyim kesin hastane önünde beklerimmm delikafaduldendelikafadulden

ii geceler tatlım tatlı rüyalar Şeniz

[ayyyy nedense kafamın kırıldığını hissettim yahuuu delikafadulden:tomato::asigim::asigim:B]

delikafaduldenfalla bızede heycan oldu yahu...sızden cok ben heycanlıyım sankı..1 hafta 10 gunden bahsedıoz kız civciv....delikafaduldensaka gıbı...hihoyyytne lafı ortaya attım kız kım alırsa artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kımın alcaı bellı ya neyse...cok guldurdunuz benı yahu ben dogurcam şimdi yanikaydirigubbakcemile3

bacım sende az deılsın hani....:jeyyar:gırme su civcivin kanına....dogurmıcaksa bıle zorla dogurtacan hatunu yani....kaydirigubbakcemile3

bacım sıte sana uyuzlukmu yapıyor ne ben gecmısı okuyabılıyorum bıde ben hıc atılmıyom bacım bu sıte senı kıskanıyormu ne[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…