[k] {n} [k];6168953 .!.:hadi hayırlısı inş. ne diyelim küvezede girmeyecekler daha ne olsun maş. bekliyoruz haberlerini..
gece kuşları napıyosunuz bakım??
bnm hiç keyfim yok yrn dr gidicez duşa girim dedim ama cok üşeniyorum yaaa bugün yerimden kalkamıom hayırlısı bakalım...
selam güzel nisan anneleri, öncelikle hepinize hayırlı, dertsiz, ağrısız doğumlar diliyorum. rabbim bebişlerinize sağlıkla kavuştursun hepinizi inşallah.
kızlar tecrübenize dayanarak bişey sorucam sizlere, pazar günü ben biraz iş yaptım, iş dediğim de yorucu bişey yapmadım ama ayakta fazla kaldım belim falan cok agrıdı. ertesi gün de doktor kontrolüm vardı(3 aylık hamileyim bu arada). doktor ultrasona bakar bakmaz, sancın mı var senin yormuşsun bebeği iş mi yaptın dedi. rahmim kasılmış, tümsek gibi olmuş bebişimin gövdesi o tümsekte, başı da alağı düşmüş toparlayamıyo kendini çocuk rahatsız yani. doktor magnezyumla minoset yazdı. 10 gün yat kalkma dinlen geçer dedi. ama ben bebişimi öyle görünce çok fena oldum kızlar ya şimdi de içim içimi yiyo, düzelir değil mi bana akıl verin. böyle iş yapınca ağrınız oldu mu hiç sizinde?
canım WC haricinde hiç kalkmadan yat bi iş yapma yemek dahil magnezyum ağrı keser zaten dinlen canım iyileşir bebeğinde ama bi dahada iş yapma kendini yorma canım.Allah sağlık verir inşallahselam güzel nisan anneleri, öncelikle hepinize hayırlı, dertsiz, ağrısız doğumlar diliyorum. rabbim bebişlerinize sağlıkla kavuştursun hepinizi inşallah.
kızlar tecrübenize dayanarak bişey sorucam sizlere, pazar günü ben biraz iş yaptım, iş dediğim de yorucu bişey yapmadım ama ayakta fazla kaldım belim falan cok agrıdı. ertesi gün de doktor kontrolüm vardı(3 aylık hamileyim bu arada). doktor ultrasona bakar bakmaz, sancın mı var senin yormuşsun bebeği iş mi yaptın dedi. rahmim kasılmış, tümsek gibi olmuş bebişimin gövdesi o tümsekte, başı da alağı düşmüş toparlayamıyo kendini çocuk rahatsız yani. doktor magnezyumla minoset yazdı. 10 gün yat kalkma dinlen geçer dedi. ama ben bebişimi öyle görünce çok fena oldum kızlar ya şimdi de içim içimi yiyo, düzelir değil mi bana akıl verin. böyle iş yapınca ağrınız oldu mu hiç sizinde?
valla benım kazanmam lazım aneketıde bu cıvcıv hatunu sımdı kıskanıp erkenden sezeryana gırer naniknaniknaniknanik
yookkk kızlar merk etmeyin benim kız gelmek istemedikçe ben semoştan önce doğurmam ama aynı gün olabilir sırnaşık şeysırnaşık şeycivciv senden once sezeryan gunu alıp gelirse sasmamak lazımkaydirigubbakcemile3saglıcakla gelsınde kuzucuklar....
sibikocanım uzulme...!!Yağızımız saglıcakla gelcek inşallah annesi...hem oglusumun adaşı tosun gıbı..kotu bişi olcaını zannetmıorum sen içini rahat tut...ole olsa bıle alıverırler tosununu kavusursun....hem ne kaldı surda...yarın hayırlı hbr lerını beklıoruz tatlım.dualarımız senınle...oglusum Yagız ve ben duacıyız...bişicik olmıcak oglusumun adasına annesi...:CüvCüv:
saolasin canim :) evet canim bu hafta kalsiyumla magnezyumu bir alicam..benim erken dogum tehlikem vardi biliyorsun..magnezyumu oyuzden iciyordum..rahim kaslarini güçlendiriyor..ama haftaya 36.haftami bitiricem..oyuzden artik gerek yok kaslarin güclenmesinedoguma hazirlanmak lazim kalsiyumu belki magnezyumdan sonra verirdi..ama dişlerim cok kötü canim..1 ton agirlik var gibi aciyor agriyor..bebiş kalsiyum cekiyormus..depolarim yetmiyormus..ondan kalsiyumada baslatti
cok saol canim :) valla az kaldi ya cok sukur bugunlere geldik
canimm :) evet dedigin gibi nerden nereye geldik..cok sukur Rabbime..insan bazen ümidi kesiyor,dibe vuruyor..ama en güzel tedbir alip tevekkül etmek..dünyaya gelecegi varsa gelir..inşaAllah hep birlikte saglikla mutlulukla bebişlerimizi kucagimiza alicaz bitanem
cok teşekkürler canim :) cok sukur
saolasn tatlim :) evet günler cok cabuk geciyor..cok sukur bugunlere geldik..inşaAllah hepimiz sagsalim bebişlerimizi kucagimiza aliriz
he sorma bi enerji bi enerji :)) cok sukur canim :) kiz senin anladigin manada 10gün degil bumerak etme ben 41.haftada dogurcam 10gün sonra kontrolum var gene..ve 36.da devirmiş olcam..oyuzden 10 gün dedi doktor..10gün sonra dogurmicam yani :) inşaAllah tabi :)))) bellimi olur p
canim benim..inşaAllah sende güzel haberlerle geliceksin yarin..ama lütfen strese girme gereksiz yere..senin boncuk zaten 36yi devirdi..sorun edicek bişi yok evelAllah
saolasin canim :) cok sukur az kaldi
saolasin canim
günde 2 kere içiliyor canim
evet canim cok sukur az kaldiyüzdük kuyruguna geldik
selam güzel nisan anneleri, öncelikle hepinize hayırlı, dertsiz, ağrısız doğumlar diliyorum. rabbim bebişlerinize sağlıkla kavuştursun hepinizi inşallah.
canım az kaldı demek çok sevindim biz daha bekliycez.isimler netleştimi şimdi bebişlerin kız sen Dırıdende önce doğurcan.
benide heyecan bastı valla
canım kızımın adı nazlı oglumuzunda burak
ogluşa dedesı koydu cok sevmedım ama ne yapalım kısmet boyleymış,
delikafaduldendelikafadulden yok aynı güne alacam senle sezeryan tarihinii belki saat farkı atarım sana delikafaduldendelikafadulden
yookkk kızlar merk etmeyin benim kız gelmek istemedikçe ben semoştan önce doğurmam ama aynı gün olabilir sırnaşık şeysırnaşık şey
biliyozz leynnn 10 gün sonra doğurmayacağını :mymeka::mymeka: benim dr da 15 gün dayansın demiştide ve üstüne bi 15 gün dayanıyor kuzucuğummm yani bu dr lar sanki bi sallıyolar gibime geliyor artıkk ona kaş kaldırdım bacım m:roflol::roflol:
canımm üzme kendini ve dr u dinle önemli bişi olsaydı zaten sana söylerdi emin ol sen dinlen tatlım bebk normal pozisyona mutlaka döner stres yapma sakın Şeniz
anım geçmişolsun oncelıkle....fazla yorma kendını...unutmakı senınle bırlıkte her yaptıını yapan yorulan dınlenen mınık bır can tsıyorsun içinde...bırak kalsın ew işleri...ozellıkle ılk 3 ay cok onemlı dıye bılıorum canım..ben ılk 3ay neredeyse hıcbısı yapmadım mutfak raflarına bıle uzanmamıstım...yat dınlen bol bol.dr unu dınle..evet iş yapınca agrı oluyo hele su saateen sonra 15dk iş yarım saat molakaydirigubbakcemile3...aman dıkkat et kendıne...bu arada bız mayıs annelerıyız canım....:asigim:gerçi aramızda dayanamayıp nısanda doguracak arkadaslar da yok deılkaydirigubbakcemile3
hulummm tamam canım aynı gun doguralım ama benden erken saatte dogurma bana doktor carşamba sabah 9 gıbı gelırsın 10 gıbıde gırerız dedı amelıyata
sen zaten o saatte uyuyor olursun ben senı gecerım yanı hehehe
senin kuzucun uslu da sen yaramazsin hep diyorum :))) sana kalsa saat farki degil hafta farki bile atarsin seherime :)))) ama işte kuzucum sevgili yegenim engel oluyorrr :)))
kızlar uyumamışsınız gün mü sayıyorsunuz ne
Buarada kızlar benim kız dönmüş yan yatıyodu ya kafa aşağı gelmiş ama c şekl
inde duruyor.Kasığımdaki ağrıda onun tepiğinden oluyormuş.seherde doğurunca iyice heyecan bascak bu arda hala siteyle sorunum var geçmişi okuyamıyorum bide 5 keredir atıyor anlamadım gitti.
kız önce sen doğurcan hadi civciv senin daha var kuzum acele etme sen hatta bizimle doğurursun Mutaharadan sonra yani hehehehulummm tamam canım aynı gun doguralım ama benden erken saatte dogurma bana doktor carşamba sabah 9 gıbı gelırsın 10 gıbıde gırerız dedı amelıyata
bacılarrr bız kacıoz oglusla...:ecrin_bebek:
bu oturuken kı kuyruk kemiği ağrısı benı bıtırcek ya bakalım...:bbo:bız bıraz uzanalım..babamızda gelır bırazdan işten...:CüvCüv:hepınızı opuoruz annişler ve gusel melekler...ii geceler..minnoşlarınızı gorun ınsallah ruyanızda...:1rolleyes:
gece kuşlarınada ıı muhabbetler...a.s.:1hug:
leynn insanın adı çıkmasınn heeenaptımm ben şimdi bütün suç benim oldu geçenlerde kendisi çıkmak istiyordu son zamanlarda vazgeçti ihalede bana kaldı kötükedihüsokötükedihüso
hulummm tamam canım aynı gun doguralım ama benden erken saatte dogurma bana doktor carşamba sabah 9 gıbı gelırsın 10 gıbıde gırerız dedı amelıyata
bacılarrr bız kacıoz oglusla...:ecrin_bebek:
bu oturuken kı kuyruk kemiği ağrısı benı bıtırcek ya bakalım...:bbo:bız bıraz uzanalım..babamızda gelır bırazdan işten...:CüvCüv:hepınızı opuoruz annişler ve gusel melekler...ii geceler..minnoşlarınızı gorun ınsallah ruyanızda...:1rolleyes:
gece kuşlarınada ıı muhabbetler...a.s.:1hug:
[ayyyy nedense kafamın kırıldığını hissettim yahuuu delikafadulden:tomato::asigim::asigim:B]
kızlar uyumamışsınız gün mü sayıyorsunuz ne
Buarada kızlar benim kız dönmüş yan yatıyodu ya kafa aşağı gelmiş ama c şekl
inde duruyor.Kasığımdaki ağrıda onun tepiğinden oluyormuş.seherde doğurunca iyice heyecan bascak bu arda hala siteyle sorunum var geçmişi okuyamıyorum bide 5 keredir atıyor anlamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?